Van der Sar zůstává v intenzivní péči, je už ale mimo ohrožení života

11.07.2023, 21:51
Aktuality
Edwin van der Sar (© AFP)

Slavný brankář Edwin van der Sar je po krvácení do mozku už mimo ohrožení života. Stav dvaapadesátiletého Nizozemce je stabilizovaný, nadále ale musí zůstat na jednotce intenzivní péče. Informoval o tom jeho dlouholetý klub Ajax Amsterodam s odvoláním na prohlášení manželky bývalého gólmana Annemarie.

"Při každé naší návštěvě komunikuje. Musíme být trpěliví a sledovat, jak se jeho stav vyvine," vzkázala Van der Sarova žena.

Van der Sara postihlo krvácení do mozku minulý týden. Podle listu De Telegraaf byl v té době na dovolené na jednom z chorvatských ostrovů, odkud ho vrtulník přepravil do nemocnice.

Téměř dvoumetrový bývalý gólman během jednadvacetileté profesionální kariéry vystřídal dresy Ajaxu, Juventusu, Fulhamu a Manchesteru United a získal 26 trofejí včetně dvou vítězství v Lize mistrů. V nizozemské reprezentaci odchytal 130 zápasů a podílel se na bronzových medailích na dvou evropských šampionátech. Dvakrát byl byl vyhlášen nejlepším brankářem Evropy.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
vceradnesazitra

One ded Sar

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Rothbard

Tak to vychytal.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Hachim Mastour

Toto je štyri dni stará práva. Okamžite bol safe, neviem, prečo to reportujete až teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Pro lepší dramatický účinek.

Reagovat
fabec1222

Protože se muselo první vydat 10 podcastů

Reagovat
AjaxFans

Uff

Reagovat
Sosi

Na rozdíl od Srníčka měl štěstí...

Reagovat
lampas

Jak jsem říkal, je to 50/50... Jsem rád, že to zdá se dopadlo dobře

Reagovat
Kiss Me Polka!

víš hovno

Reagovat
Zark

Úplný Nostradamus

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci vědět, co to způsobilo hlavně!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele