Van der Sar bude znovu řešit budoucnost, Steele čeká jeho odchod

Edwin van der Sar bude v následujících měsících znovu řešit otázku, zda bude pokračovat ve své aktivní kariéře. Nizozemský brankář toho během své kariéry zažil opravdu hodně a trenér gólmanů Manchesteru United Eric Steele tentokráte očekává, že 39letý veterán už pověsí rukavice na hřebík...

Van der Sar ještě nekončí, smlouvu prodloužil o další rok

Edwin van der Sar si ještě minimálně o rok prodlouží svou aktivní kariéru. Zkušený nizozemský brankář zvažoval, jak naloží se svou budoucností a nakonec se rozhodl podepsat s Manchesterem United smlouvu i na příští sezonu. Klub z Old Trafford to dnes potvrdil...

Kuszczak zkritizoval Van der Sara. Podle Fergusona žertoval

Rezervní brankář Manchesteru United Tomasz Kuszczak se pustil do kritiky jedničky úřadujícího anglického šampiona Edwina van der Sara. Polský gólman si v rozhovoru pro klubovou televizi postěžoval, že nizozemský brankář mu vůbec nepomáhá.

Foster si chce vybojovat místo jedničky

Mladý gólman Ben Foster chce udělat všechno pro to, aby na Old Trafford zůstal v pozici prvního gólmana i po návratu veterána Edwina van der Sara, který se zotavuje po zranění.

Čech se znovu uchází o cenu pro nejlepšího gólmana Ligy mistrů

Brankář Petr Čech je znovu v tříčlenné nominaci na nejlepšího gólmana Ligy mistrů. Spolu s oporou Chelsea se o ocenění asociace UEFA ucházejí Victor Valdés z kádru vítěze Ligy mistrů Barcelony a poražený finalista Edwin Van der Sar z Manchesteru United. Vyhlášení se uskuteční 27. srpna v Monte Carlu

Manchesteru United se zranil brankář van der Sar

Přibližně osm týdnů bude Manchesteru United chybět Edwin van der Sar. Zkušený brankář musel na operaci poraněné ruky a přijde tak o začátek nové sezóny.

Pětice z Manchesteru United v nominaci na hráče roku

Manchester United kráčí za obhajobou titulu a i tento fakt se projevil na nominaci PFA na nejlepšího hráče roku v Premier League. Mezi šesticí nominovaných je hned pět Rudých ďáblů, zbytek soutěže zastupuje pouze kapitán Liverpoolu Steven Gerrard...

Nizozemci jsou bez brankářů, Van der Sara to k návratu nezviklalo

Ani intervence trenéra Berta van Marwijka nepřiměla brankáře Edwina van der Sara k návratu do nizozemské fotbalové reprezentace. Kouč totiž řeší prekérní situaci: nemůže využít ani jednoho ze tří stabilních gólmanů, a tak se pokusil přesvědčit k návratu osmatřicetiletého Van der Sara, který už reprezentační kariéru ukončil.

Van der Sar inkasoval, Manchester přesto vyhrál

Nizozemský fotbalový brankář Edwin van der Sar přišel v 28. kole anglické ligy o svou rekordní neprůstřelnost, když v duelu Manchesteru United na hřišti Newcastlu neudržel lehkou střelu a Peter Lövenkrands dorážkou otevřel skóre. Van der Sarova série se tak zastavila na 1311 minutách, což je konečná hodnota nového britského rekordu.

Rekordman Van der Sar chválí celý tým

Edwin van der Sar, brankář Manchesteru United v neděli v zápase s West Hamem překonal další rekord v neprůstřelnosti. Poté, co si přivlastnil nejdelší sérii bez obdržené branky v Premier League, i v anglickém fotbale vůbec, překonal také britský rekord Chrise Woodse z glasgowských Rangers ze sezóny 1986/87.

Ferguson chválil rekordmana van der Sara i celý tým

Manchester United se po slabším začátku rozehrál ke skvělým výkonům. Včera svěřenci Alexe Fergusona rozprášili West Bromwich na jeho hřišti pěti brankami. Pozoruhodnější je fakt, že obrana Rudých ďáblů už podesáté v řadě neinkasovala a brankář Edwin van der Sar překonal anglický rekord.

Van der Sar i v příští sezoně za Manchester United

Edwin van der Sar se během posledních několika měsíců dvakrát rozloučil s nizozemskou reprezentací, na odchod z Manchesteru United ale v nejbližší době nedojde. Nizozemský brankář se s anglickým mistrem dohodl na prodloužení smlouvy o jeden rok do léta 2010...

Van der Sar: Berbatov nám otevřel více variant

Edwin van der Sar si pochvaluje příchod Dimitara Berbatova do Manchesteru United. S ním v sestavě se Manchester nemusí bát, že by nedohnal ztrátu z úvodu sezóny. Brankář Red Devils krátce pohovořil také o svém návratu do nizozemské reprezentace.

Van der Sar se rozhodne do konce roku

Brankářský veterán hájící již několik let branku Manchesteru United prohlásil, že o své budoucnosti rozhodne nejpozději v prosinci letošního roku. A o čem, že se bude rozhodovat? O tom, zda 37letý Nizozemec bude pokračovat i v příští sezoně.

Reprezentace mi bude chybět, přiznal Edwin van der Sar

Trochu nešťastně se s nizozemským národním týmem rozloučil Edwin van der Sar, zkušený brankář totiž ve včerejším duelu s Ruskem inkasoval tři branky. 37letý gólman se nijak netají tím, že reprezentační dres mu bude hodně chybět...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele