Další články

Drogba chce řídit fotbal v Pobřeží slonoviny

Bývalý útočník Chelsea Didier Drogba chce být novým předsedou federace Pobřeží slonoviny. Na rozdíl od dalších dvou uchazečů ale zatím nedokázal získat podporu alespoň jedné z pěti zájmových skupin, která je ke kandidatuře potřeba. Volby se uskuteční v září.

Kanonýr Drogba skončil ve 40 letech s fotbalem

Bývalý dlouholetý hráč Chelsea Didier Drogba ukončil ve 40 letech kariéru. Kanonýr z Pobřeží slonoviny působil naposledy v druhé americké lize USL v týmu Phoenix Rising, jehož je spoluvlastníkem.

Recenze knihy Oddanost - Didier Drogba

Jeden z nejvýraznějších, nejpopulárnějších a nejproslulejších afrických fotbalistů všech dob se rozhodl po sezoně pověsit kopačky na hřebík. Na pultech knihkupectví leží už nějaký čas jeho autobiografie, která by měla být povinnou četbou nejen pro příznivce Chelsea, ale i pro fanynky a fanoušky toho nejlepšího světového fotbalu, který nezřídka opravdu spojuje.

Drogba: Po sezóně pověsím kopačky na hřebík

Dalším hráčem, který po skončení sezóny odejde do fotbalového důchodu, bude Didier Drogba. Ten momentálně nastupuje za Phoenix Rising, kde je také spolumajitelem, dále už pak hrát nebude...

Příští rok bude zřejmě mým posledním, prozradil Drogba

Na poslední sezonu ve své aktivní kariéře se zřejmě pomalu chystá Didier Drogba. Zkušený útočník se v polovině dubna upsal americkému Phoenixu Rising hrajícímu druhou ligu United Soccer League (USL) a nyní prozradil, že za rok asi pověsí kopačky na hřebík...

Drogba s fotbalem nekončí a chce pomoci Phoenixu do MLS

Slavný útočník Didier Drogba s fotbalem nekončí a na sklonku kariéry bude pokračovat v Americe, kde se upsal Phoenixu Rising hrajícímu druhou ligu United Soccer League (USL). Jeho hlavním cílem je pomoci klubu do elitní soutěže MLS, která se plánuje v nejbližších letech rozšířit o několik nových týmů.

Chtěl bych se vrátit do Marseille, přiznává Drogba

Didier Drogba má za sebou velmi bohatou kariéru, stále však nehodlá pověsit kopačky na hřebík. Od ledna je zkušený útočník bez angažmá, načež přiznal, že by se rád vrátil do Marseille...

Drogba končí v zámořském Montrealu Impact

Útočník Didier Drogba letos skončí v Montrealu, kde působil od loňského července. Osmatřicetiletý bývalý reprezentant Pobřeží slonoviny odehrál v úterý za klub MLS poslední domácí zápas, do konce angažmá mu zbývají maximálně dva duely.

Drogba odmítl nastoupit za Montreal jako náhradník

Útočník Didier Drogba odmítl v zámořské MLS nastoupit za Montreal Impact v pozici náhradníka. Podle kouče kanadského týmu Maura Biella hvězdný hráč neakceptoval rozhodnutí, že nebude v základní jedenáctce, a nakonec chyběl v nominaci na zápas úplně.

Drogba se zastal potrestaného Auriera z PSG, chybuje prý každý

Sergeho Auriera, který byl za urážky trenéra Laurenta Blanca i některých spoluhráčů vyřazen z kádru Paris St. Germain, se zastal slavný krajan Didier Drogba. Podle něj si mladý obránce Pobřeží slonoviny takové odsouzení nezaslouží, protože občas chybuje každý.

Drogba zůstane v Montrealu a do Chelsea se zatím nevrátí

Kanonýr Didier Drogba bude pokračovat v zámořské lize MLS a zatím se nevrátí do Chelsea, jak o tom spekulovala média. Klub Montreal Impact v neděli oznámil, že o svoji oporu nepřijde a v polovině února se Drogba zapojí do společné přípravy. Sezona MLS začne v březnu.

Drogba zatím nemá jasno, zda se jako asistent vrátí do Chelsea

Didier Drogba zatím nemá jasno o tom, zda se vrátí do Chelsea a bude tam dělat asistenta dočasnému kouči Guusi Hiddinkovi, jak spekulují některá média. Sedmatřicetiletý útočník popřel svůj konec v Montrealu a zároveň odmítl, že by se rozloučil s hráčskou kariérou.

Hiddink věří v Ligu mistrů a vyhlíží Drogbův návrat

Trenér Guus Hiddink, který minulý týden dočasně nahradil v Chelsea odvolaného Josého Mourinha, je přesvědčen, že londýnský klub navzdory velkému trápení stále může v anglické lize skončit na prvních čtyřech místech. Týmu by navíc mohl pomoci i útočník Didier Drogba, který v létě po zisku titulu odešel do Montrealu.

Drogba se v MLS uvedl hattrickem dříve než kdokoliv před ním

Ani ne hodinu zabralo Didieru Drogbovi, než se poprvé trefil coby člen základní sestavy Montrealu Impact v severoamerické MLS. Bývalý forvard Chelsea v noci po 27 minutách zápasu s Chicagem využil přihrávky jiného někdejšího hráče Premier League Nigela Reo-Cokera a později sám při výhře 4:3 stihl zkompletovat rovnou hattrick. Tím se v MLS dosud nikdo rychleji neuvedl...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele