Rosell potvrdil jednání o Albovi, Drogbův příchod vyloučil

Již delší dobu se mluví o přestupu Jordiho Alby z Valencie do Barcelony a prezident katalánského klubu Sandro Rosell nyní potvrdil, že jednání obou klubů již probíhají. Ze stolu naopak smetl možnost příchodu Didiera Drogby, o němž informovala některé média...

Drogba míří za Anelkou do Šanghaje, v Číně ho čeká pohádkový plat

Kanonýr Didier Drogba se po odchodu z Chelsea dohodl na smlouvě v Šanghaji, kde ho v klubu Šen-chua čeká bývalý spoluhráč Nicolas Anelka a také pohádkový plat. Číňané nabídli čtyřiatřicetiletému reprezentantovi Pobřeží slonoviny podle tamních médií týdně 250.000 eur, což je téměř 6,4 milionu korun.

Povstaňte, odchází král. Král Drogba

Odchází na vrcholu. Odchází jako legenda. Odchází jako král. Didier Drogba za sebou nechal v Chelsea tak hlubokou stopu, že ji již nikdo z historických análů nevymaže. Zároveň končí jeden z největších symbolů Abramovičovy éry a fanoušci zpívají: "Didiere, děkujeme!"

Drogba: Kdyby Chelsea nevyhrála Ligu mistrů, tak bych zůstal

Didier Drogba přiznal, že by zůstal v Chelsea, pokud by s ní v sobotu v Mnichově nevyhrál poprvé v historii Ligu mistrů. Čtyřiatřicetiletý útočník, který už v úterý oficiálně oznámil svůj odchod z londýnského klubu, prý po osmi letech potřebuje novou výzvu.

Chelsea potvrdila, že hrdina finále LM Drogba v týmu končí

Útočník Didier Drogba opouští po osmi letech Chelsea. Hrdinovi finále Ligy mistrů na konci června skončí smlouva a nedohodl se na jejím prodloužení. Klub o tom informoval v prohlášení na svém webu.

Drogba: S Čechem v bráně jsme měli důvod věřit ve vítězství

Možná poslední zápas v barvách Chelsea odehrál v sobotu večer Didier Drogba. Pokud to tak opravdu bude, nemohl si hráč z Pobřeží slonoviny přát lepší loučení než se gólem a proměněnou penaltou podílet na triumfu ve finále Ligy mistrů nad Bayernem Mnichov.

Di Matteo a Drogba: Myslíme jen na zápas, budoucnost neřešíme

Může jít o jejich poslední zápas v barvách Chelsea, ale jak trenér Roberto Di Matteo, tak útočník Didier Drogba se podobnými myšlenkami nezabývají. Nyní se plně koncentrují na sobotní finále Ligy mistrů s Bayernem Mnichov, vše ostatní nechávají osudu.

Lampard chce, aby Chelsea prodloužila smlouvu s Drogbou

Záložník Frank Lampard vyzval vedení Chelsea, aby se za každou cenu snažilo udržet Didiera Drogbu. Útočníkovi z Pobřeží slonoviny končí kontrakt a s londýnským klubem se na jeho prodloužení zatím nedohodl.

Jednání o prodloužení smlouvy probíhají, říká Drogbův agent

Didier Drogba byl ve středu oslavován coby střelec vítězné branky do sítě Barcelony v prvním semifinále Ligy mistrů, zanedlouho by však jeho angažmá v Chelsea mohlo být u konce. Zkušenému kanonýrovi po sezóně vyprší kontrakt, jednání o jeho prodloužení ale probíhají...

Čech měl radost i za Drogbu

Velké komplimenty složil brankář Petr Čech útočníkovi Didieru Drogbovi, který svým jubilejním 100. gólem v Premier League rozhodl o výhře fotbalistů Chelsea v sobotním ligovém duelu nad Stoke City. Český gólman byl šťastný za afrického spoluhráče i proto, že Drogba svojí trefou udržel Chelsea v boji o čtvrté místo, znamenající naději na účast v příštím ročníku Ligy mistrů.

Každý ví, že chci zůstat v Chelsea, říká Drogba

Didier Drogba má v Chelsea kontrakt jen do konce sezóny a po prodloužení spolupráce zatím není ani vidu, ani slechu. Otevírá se tak prostor pro zájemce o zkušeného útočníka a jedním z nich je Shanghai Shenhua, sám hráč chce ale podle svých slov i nadále působit na Stamford Bridge...

Drogbova matka vyváří fanouškům

Hvězdou na mistrovství Afriky je nejen Didier Drogba, ale i jeho matka. Zatímco útočník Chelsea dovedl tým Pobřeží slonoviny k hladkému postupu do čtvrtfinále turnaje v Rovníkové Guineji, Clotilde Drogbová vyvařuje skupině asi 60 fanoušků v provizorní kuchyni před stadionem v Malabu.

V lednu Drogba neodejde, zůstane v Chelsea do konce sezony

Útočník Didier Drogba vydrží v londýnské Chelsea do června, pak nejspíš anglický klub po osmi sezonách opustí. Třiatřicetiletý reprezentant Pobřeží slonoviny nicméně vyloučil, že by z Chelsea odešel už v zimním přestupním termínu. Hovořilo se přitom o jeho možném přestupu do čínské ligy.

Drogba je údajně blízko angažmá v čínském Shanghai Shenhua

33letý kanonýr a legenda Pobřeží slonoviny je dle slov Zhou Juna, mluvčího šanghajského klubu, blízko přestupu do Číny za bývalým spoluhráčem Nicolasem Anelkou. Didier Drogba odmítl roční prodloužení smlouvy v Chelsea, kde mu kontrakt vyprší v létě, a tak kolem něj krouží movití zájemci...

Drogba zřejmě po sezóně odejde z Chelsea

Útočník Didier Drogba v létě po osmi sezonách opustí Chelsea. Třiatřicetiletý reprezentant Pobřeží slonoviny odmítl nabídku na prodloužení smlouvy o jeden rok a vydá se někam za lukrativním angažmá. Podle svého agenta Thierna Seydiho zvažuje nabídky z americké MLS, Ruska i Asie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele