Drogba bude hrát za Montreal Impact

Jasno o svém dalším angažmá má Didier Drogba. Bývalá dlouholetá opora Chelsea následuje Franka Lamparda do MLS, kde zkušený kanonýr bude hrát za Montreal Impact...

Drogba jasno zatím nemá, určitě se nevrátí do Marseille

Didier Drogba si už několik týdnů hledá nové angažmá a jisté v tuto chvíli je, že se nevrátí do Marseille. Zkušenému útočníkovi se nelíbí politika, kterou slavný francouzský celek a jeho někdejší zaměstnavatel praktikuje...

Drogba se dnes definitivně rozloučí s Chelsea

Dnešní závěrečné kolo letošní sezóny Premier League bude úplně posledním pro Didiera Drogbu. Jeden z nejlepších útočníků historie Chelsea i anglické soutěže se v utkání proti Sunderlandu definitivně rozloučí s londýnským celkem, kde zažil nejzářivější momenty své úspěšné kariéry.

Drogba: Letošní sezóna není moje poslední

Didier Drogba se před začátkem letošního ročníku podruhé vydal do Chelsea a všeobecně se předpokládalo, že se jedná o jeho poslední sezónu. Bývalý reprezentant Pobřeží slonoviny však ještě končit nehodlá...

Drogba: Jsem jako diesel, potřebuju více času

Zkušený útočník Didier Drogba ve středu poprvé od letního návratu do Chelsea nastoupil v základní sestavě, v úvodním zápase skupiny Ligy mistrů proti Schalke (1:1) se však gólově neprosadil. Šestatřicetiletý fotbalista žádá o trpělivost a sám se přirovnal k dieselovému motoru, který potřebuje k rozjezdu více času.

Drogbovo zranění není tak vážné, mohl by stihnout i start ligy

Zkušenému útočníkovi Chelsea Didieru Drogbovi, který si v nedělní přípravě s budapešťským Ferencvárosem (2:1) poranil kotník, zřejmě nehrozí dlouhá pauza. Letní navrátilec do londýnského klubu by dokonce mohl stihnout začátek anglické ligy.

Drogba se rozhodl ukončit působení v národním týmu

Didier Drogba se nedávno stal podruhé v kariéře hráčem Chelsea a v sezoně 2014/2015 se bude koncentrovat výhradně na výkony v dresu londýnského klubu. 36letý útočník dnes oznámil konec reprezentační kariéry...

Drogba zpět v Chelsea, která dnes vše oficiálně potvrdila

Ještě jednu posilu nakonec v průběhu tohoto přestupního termínu získala Chelsea. Zpět do londýnského klubu se vrací Didier Drogba, který byl bez angažmá po ukončení působení v Galatasarayi. 36letý fotbalista podepsal kontrakt na jeden rok...

Zkušený kanonýr Drogba se má vrátit do Chelsea

Kanonýr Didier Drogba se podle francouzského sportovního deníku L'Equipe v létě vrátí do Chelsea, kde zářil v letech 2004 až 2012. Šestatřicetiletému reprezentantovi Pobřeží slonoviny po minulé sezoně vypršela smlouva s Galatasarayem a může přijít jako volný hráč.

Nasazení Drogby později byl taktický záměr, řekl Lamouchi

Nasazení kapitána Didiera Drogby až do druhé půle zápasu mistrovství světa s Japonskem bylo podle trenéra Pobřeží slonoviny Sabriho Lamouchiho z části vynucené zdravotním stavem, ale z části i taktickým záměrem.

Drogba po roce a půl odejde z Galatasaraye

Didier Drogba již odehrál svůj poslední zápas za Galatasaray. Útočník z Pobřeží slonoviny má v Istanbulu smlouvu jen do konce června a dnes oznámil, že ji neprodlouží. Zda bude hledat novou výzvu, nebo v šestatřiceti letech ukončí aktivní hráčskou kariéru, robustní kanonýr neprozradil...

Drogba byl z přijetí fanoušků dojatý, zklamalo ho ale vyřazení

Polibek s Josém Mourinhem před zápasem, velký plakát s jeho podobiznou a nápisem "Drogba legenda" a bouřlivé přivítání od domácích fanoušků. Útočník Galatasaraye Didier Drogba byl dojatý z návratu na Stamford Bridge, kde strávil úspěšných osm let. Náladu mu ale pokazila prohra s "Blues" 0:2.

Drogbu mrzelo, že "své" Chelsea nedal v Istanbulu gól

Útočník Galatasaraye Didier Drogba si užil osmifinále Ligy mistrů proti Chelsea, ale mrzelo ho, že svému bývalému zaměstnavateli nedokázal vstřelit branku. Reprezentant Pobřeží slonoviny považuje středeční remízu 1:1 za dobrý výsledek, který dává istanbulskému celku slibnou šanci do odvety v Londýně.

Touré útočí na třetí cenu pro nejlepšího hráče Afriky

Záložník Yaya Touré z Manchesteru City může potřetí za sebou vyhrát anketu o nejlepšího fotbalistu Afriky. Reprezentant Pobřeží slonoviny figuruje v užší tříčlenné nominaci spolu s krajanem Didierem Drogbou z Galatasaraye a nigerijským záložníkem Johnem Obim Mikelem z Chelsea.

Touré může útočit na třetí titul pro nejlepšího fotbalisty Afriky

Záložník Manchesteru City Yaya Touré je hlavním adeptem na vítězství v anketě o nejlepšího fotbalistu Afriky. Cenu už získal v minulých dvou letech, a pokud bude dekorován i 9. ledna v Lagosu, zkompletuje pomyslný hattrick. Deset kandidátů dnes bylo zveřejněno Africkou fotbalovou konfederací.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele