Aysal: Drogba může zůstat, jak dlouho bude chtít

Prezident Galatasaraye Unal Aysal neskrývá, že chce v týmu udržet Didiera Drogbu, jehož kontrakt v létě končí. Turecký mistr už se zkušeným útočníkem zahájil jednání o prodloužení smlouvy a Aysal nepředpokládá, že by Drogba v Galatasarayi nepokračoval.

UEFA zamítla stížnost Schalke na start Drogby v Lize mistrů

Evropská fotbalová unie UEFA zamítla protest Schalke proti startu Didiera Drogby za Galatasaray v osmifinále Ligy mistrů. Německý celek vyjádřil pochyby, zda směl útočník z Pobřeží slonoviny nastoupit kvůli nedořešenému přestupu ze Šanghaje.

Schalke podalo protest kvůli startu Drogby v Lize mistrů

Vedení Schalke podalo protest k UEFA kvůli startu Didiera Drogby za Galatasaray Istanbul ve středečním osmifinále Ligy mistrů. Německý klub není přesvědčen, že fotbalista Pobřeží slonoviny mohl vzhledem k nejasnostem okolo jeho přestupu ze Šanghaje do Turecka k utkání nastoupit. UEFA již podle agentury AP potvrdila, že protest obdržela a bude se jím zabývat.

FIFA potvrdila Drogbovi start za Galatasaray

Nová posila Galatasaraye Istanbul Didier Drogba dostal svolení od FIFA a může v pátek debutovat v turecké lize. Proti startu zkušeného útočníka protestoval jeho bývalý zaměstnavatel Shanghai Shenhua, jenže se stížností u mezinárodní federace neuspěl.

Shanghai si chce kvůli Drogbovi stěžovat na Galatasaray

Vedení celku Shanghai Shenhua si chce kvůli Didieru Drogbovi stěžovat u FIFA na Galatasaray. Podle něj turecký klub porušil přestupové řády, protože s fotbalistou Pobřeží slonoviny podepsal smlouvu navzdory tomu, že hráč má stále platný kontrakt s čínským klubem.

Drogba oficiálně posílil turecký Galatasaray

Didier Drogba se dnes stal hráčem tureckého Galatasaraye, který vše potvrdil na svých internetových stránkách. Útočník z Pobřeží slonoviny tak definitivně končí své angažmá v čínském celku Shanghai Shenhua, v Istanbulu se dohodl na osmnáctiměsíčním kontraktu...

Drogba se prý vrací do Evropy, má posílit Galatasaray

Útočník Didier Drogba má po půlročním působení v Šanghaji namířeno zpět do Evropy. Podle tureckých médií by měla bývalá hvězda Chelsea posílit Galatasaray, jenž má v kádru také české fotbalisty Milana Baroše a Tomáše Ujfalušiho.

O Drogbu se podle agenta zajímá Juventus a AC Milán

Bývalý útočník Chelsea Didier Drogba by mohl z Číny zamířit do Itálie. O čtyřiatřicetiletého fotbalistu podle jeho agenta Carlose Arina Baja projevil zájem úřadující mistr Juventus a také AC Milán.

Drogba s Anelkou chtějí kvůli dlužným výplatám odejít z Číny

Působení dvou bývalých útočníků Chelsea Didiera Drogby a Nicolase Anelky v Číně se nejspíš chýlí ke konci. Podle čínských médií chtějí oba fotbalisté odejít, protože jim klub Shanghai Shenhua dluží peníze.

Africkým fotbalistou roku bude Yaya Touré, Drogba nebo Song

Nejlepším africkým fotbalistou pro rok 2012 bude vyhlášen buď Kamerunec Alex Song z Barcelony, kanonýr Pobřeží slonoviny Didier Drogba nebo jeho krajan Yaya Touré, který obhajuje loňské prvenství. Užší nominaci z původního desetičlenného seznamu dnes zveřejnili organizátoři ankety.

Útočník Drogba výjimku nedostal a Chelsea neposílí

Útočník Didier Drogba nedostal výjimku a po skončení čínské ligy může opět hrát až se začátkem přestupního období od 1. ledna. Žádost reprezentační opory týmu Pobřeží slonoviny mezinárodní federace FIFA zamítla a padla tak šance, že by se hráč dočasně vrátil do Chelsea.

Drogba požádal FIFA o povolení k hostování mimo přestupní termín

Didier Drogba požádal mezinárodní federaci FIFA o speciální povolení, díky němuž by mohl přijmout angažmá na hostování, přestože momentálně není oficiální přestupní termín. Čtyřiatřicetiletý útočník, jenž v současnosti obléká dres Šanghaje, zakončil v čínské lize sezonu už začátkem listopadu.

Drogba na odchod nemyslí, chce zůstat v Číně

Jenom u spekulací zřejmě zůstane v případě možného odchodu Didiera Drogby z čínského klubu Shanghai Shenhua. Někdejší kanonýr Marseille a Chelsea do asijského celku zamířil letos v létě a vinou ne zrovna ideální finanční situace je spojován s další změnou dresu, sám ovšem na odchod myšlenky nemá...

Šanghaj trápí finance, Drogba s Anelkou možná odejdou

Angažmá dvou hvězd hrajících v Číně může skončit neslavně. Klub z Šanghaje míří do velké finanční mizérie a astronomické platy Nicolase Anelky a Didiera Drogby se nejspíš budou muset z klubové výplatní pásky vyškrtnout. Vše stojí na jednom z majitelů Zhu Junovi, který po peněžní stránce dříve zaštiťoval celý klub, nyní se však hodlá podílet jen částečně.

Nejsem tu kvůli penězům, hlásí z Číny Drogba

Kanonýr Didier Drogba už je v Šanghaji. Do největšího čínského města přicestoval v sobotu a na letišti slavnou posilu tamního klubu Shenhua přivítaly zhruba 300 skandujících fanoušků. Čtyřiatřicetiletý Drogba s Shenhua podepsal smlouvu na dva a půl roku, která mu podle médií vynese až 300 tisíc dolarů týdně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele