Galliani by rád získal na hostování Drogbu

Představitelé AC Milán po zdravotních problémech Antonia Cassana zvažují, že v lednu přivedou do kádru na hostování náhradu do útoku. Tou by se mohl stát Didier Drogba z Chelsea, jehož velkým obdivovatelem je viceprezident italského mistra Adriano Galliani...

Eto'o může být popáté nejlepším africkým fotbalistou

Kamerunský útočník Samuel Eto'o se může popáté stát nejlepším fotbalistou Afriky. Třicetiletý hráč Anži Machačkala je v desetičlenné nominaci na trofej za letošní rok, jejíž majitel bude vyhlášen 22. prosince na galavečeru v Akkře.

Drogba byl v bezvědomí

Útočník Chelsea Didier Drogba skončil v dnešním utkání anglické ligy proti Norwichi po srážce se soupeřovým gólmanem v bezvědomí.

Lukaku: Přišel jsem se od Drogby učit, ne ho nahradit

Být hráčem klubu, jemuž od malička fandí. Sen asi každého malého chlapce, jemuž učaroval fotbal. 18letý Belgičan Romelu Lukaku si tento sen splnil přestupem z Anderlechtu Brusel do Chelsea. Hráč, jenž na dres dostane osmnáctku po Jurim Žirkovovi, si nyní užívá první okamžiky na západě Londýna, kde se setkává i se svým dětským idolem - Didierem Drogbou.

Drogba prodlouží smlouvu v Chelsea a bude bojovat s Torresem

Útočník Didier Drogba z Chelsea neodchází. Fotbalista Pobřeží slonoviny, o kterého se podle spekulací zajímal Galatasaray Istanbul, je připraven bojovat o místo v sestavě se Španělem Fernandem Torresem a chystá se prodloužit s anglickým klubem smlouvu až do roku 2013.

Musíme pohlídat Drogbu, tuší před derby Wenger

Blíží se velký zápas a s ním i mnohá prohlášení jeho hlavních aktérů. Manažer Arsenalu Arsene Wenger přiznal, že klíčem k úspěchu jeho svěřenců bude nejspíš udržet na uzdě "kata" Gunners Didiera Drogbu. Afričan proti klubu ze severu Londýna nikdy neprohrál a ve třinácti zápasech nasázel stejný počet branek. Fanoušci Arsenalu se tedy mají čeho obávat.

Eto'o je počtvrté nejlepším africkým hráčem

Nejlepším fotbalistou Afriky se stal Samuel Eto'o. Kamerunský útočník Interu Milán získal ocenění jako první hráč v historii ankety počtvrté. V hlasování trenérů a kapitánů 53 afrických reprezentací obsadil druhé místo Asamoah Gyan (Sunderland/Ghana), třetí byl loňský vítěz Didier Drogba (Chelsea/Pobřeží slonoviny).

Ancelotti chtěl tři body, Redknapp byl s remízou spokojený

Tak blízko byla Chelsea vytouženému vítězství. Pouhá proměněná penalta dělila Blues od prolomení výsledkové krize. Drogba však radost modrým fanoušků nedopřál a ránu z puntíku poslal pouze do "hrdiny zápasu" Gomese. O klíčovém okamžiku hovořili oba manažeři, v celkovém pohledu na utkání se ovšem mírně lišili.

Nejlepším hráčem Afriky bude Eto'o, Drogba nebo Gyan

Nejlepším fotbalistou Afriky za letošní rok bude útočník. Do závěrečné tříčlenné nominace se dostali Kamerunec Samuel Eto'o z Interu Milán, reprezentant Pobřeží slonoviny Didier Drogba z Chelsea a Ghaňan Asamoah Gyan ze Sunderlandu. O vítězi rozhodne 20. prosince hlasování trenérů nebo technických ředitelů 53 afrických reprezentací.

Eto'o může být počtvrté nejlepším fotbalistou Afriky

Kamerunský střelec Samuel Eto'o útočí na rekordní čtvrté vítězství v anketě o nejlepšího fotbalistu Afriky. Kanonýr Interu Milán je v užší pětičlenné nominaci spolu s obhájcem titulu Didierem Drogbou z Pobřeží slonoviny, jeho krajanem Salomonem Kalouem, Asamoahem Gyanem z Ghany a Seydouem Keitou z Mali.

Drogba a Eto’o favority na cenu pro nejlepšího Afričana roku 2010

Letošní nominaci African Footballer of the Year samozřejmě výrazně ovlivnil letní světový šampionát, jenž se navíc konal právě na černém kontinentě. Nejvíce zástupců má čtvrtfinalista MS Ghana, jejíž největší hvězda Michael Essien ale právě kvůli neúčasti na turnaji v desetičlenném výběru schází.

Kolo Touré: Drogba zraje jako víno

Za týden přijde velký souboj. Souboj bohatých a nenáviděných klubů bude obrovsky pikantní pro každého z Pobřeží Slonoviny, jelikož hned čtyři hráči z této africké fotbalové země obléká dres těchto dvou klubů. Stoper Manchesteru City Kolo Touré si na Chelsea věří a doufá, že se jim podaří londýnský klub znovu porazit.

Tioté: Přestup do Anglie mi navrhl Drogba

Cheik Tioté si na konci letního přestupového okna splnil sen, když se dohodl na angažmá s anglickým Newcastem United. Reprezentant Pobřeží slonoviny přiznal, že v jeho rozhodnutí hrál velkou roli Didier Drogba, který mu prý přestup do Premier League poradil.

Drogba popřel spekulace o údajném odchodu z reprezentace

Didier Drogba rázně popřel informace, podle kterých se definitivně rozloučil s reprezentační kariérou. Útočník Chelsea se trenérovi dříve omluvil z kvalifikačního zápasu Pobřeží slonoviny proti Rwandě (3:0), ale fanoušky ujistil, že za národní tým v budoucnosti opět nastoupí.

Drogba varuje Man City: Peníze vám úspěch nezaručí

Není kupec jako kupec. Když Roman Abramovič v roce 2003 koupil Chelsea, v další sezoně již zvedal pohár pro vítěze Premier League nad hlavu. Sheikh Mansour ovšem nalil do Manchesteru City desítky milionů liber a jeho svěřenci nevybojovali ani účast v Lize mistrů. Dle Didiera Drogby nejde o náhodu a míní, že pouze peníze poháry nezískají.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele