Další články

Blind si zahraje španělskou ligu, čeká ho zdravotní prohlídka v Gironě

Nizozemský obránce Daley Blind míří z Bayernu Mnichov do Girony. Podle německého deníku Bild třiatřicetiletý reprezentant ve čtvrtek absolvuje ve Španělsku lékařskou prohlídku, po které by měl s desátým týmem předchozího ročníku La Ligy podepsat dvouletou smlouvu.

Nestabilita v Bayernu: Davies prodlužovat smlouvu zatím nechce, v klubu ale setrvá

Kanadský obránce či křídelník Alphonso Davies se od svého přestupu z roku 2019 napevno usadil v řadách Bayernu. Když je zdravý, málokdy se stane, že by nenastoupil od úvodních minut. V posledních týdnech se ovšem rojily spekulace, že by přece mohl zamířit jinam. Ale i přes některá vyjádření svého poradce Kanaďan vzkázal, že v Bavorsku míní i nadále zůstávat.

Blind po odchodu z Ajaxu zakotvil v Německu, získal ho Bayern

Daley Blind se před několika dny vyvázal z kontraktu v amsterdamském Ajaxu, bez práce ale na dlouho nezůstal. Nizozemský obránce vyráží do Německa, dnes večer bylo oficiálně potvrzeno jeho angažmá v Bayernu Mnichov...

Blind si hledá nové angažmá, dohodl se na ukončení smlouvy v Ajaxu

Nové působiště si může hledat Daley Blind, jenž se dohodl na předčasném ukončení smlouvy s Ajaxem. Nizozemský reprezentant odchází z amsterdamského klubu již potřetí...

V rytmu samby: Osmifinále MS v kostce

Co teď s volným časem, když už se nehrajou čtyři zápasy denně? A co proboha dělat, když se dva dny dokonce nehraje vůbec? Program na celou dobu vám naplánovat nedokážeme, ale připravit pár minut čtení, to zase jo. Třeba tradiční kostkou, v níž nechybí tentokrát mimořádně nabitá ideální sestava.

Blindovi i na MS pomáhá implantovaný defibrilátor

Nizozemský fotbalista Daley Blind se svými spoluhráči zkusí v pátečním osmifinále mistrovství světa vyřadit Argentinu s hvězdným kapitánem Lionelem Messim. Dvaatřicetiletý krajní obránce Ajaxu patří k oporám "Oranje", přestože má kvůli srdečním problémům voperovaný kardioverter-defibrilátor.

Blind nevěděl, zda po kolapsu Eriksena nastoupí, sám žije s defibrilátorem

Nizozemský obránce Daley Blind přiznal, že musel po sobotním kolapsu Christiana Eriksena překonat mentální blok, aby se odhodlal nastoupit k úvodnímu utkání mistrovství Evropy proti Ukrajině. Jednatřicetiletý Blind má po potížích se srdcem od roku 2019 implantovaný defibrilátor a zdravotní potíže jeho dánského kamaráda ho vystrašily.

Blindovi skončila sezona v Ajaxu, chce stihnout ME

Nizozemský obránce Daley Blind si kvůli zranění kotníku už v této sezoně za Ajax nezahraje. Doufá však, že by se po operaci mohl představit na letním mistrovství Evropy.

Blind kvůli voperovanému defibrilátoru nedohrál přípravný zápas

Obránce Daley Blind z Ajaxu nedohrál úterní přípravný zápas s Herthou, protože se mu vypnul voperovaný kardioverter-defibrilátor. Třicetiletý fotbalista by podle trenéra nizozemského týmu Erika ten Haga neměl mít další problémy, přesto ho čekají lékařská vyšetření.

Blind po operaci srdce opět hrál za Ajax

Nizozemský fotbalista Daley Blind se poprvé po prosincové operaci srdce vrátil na hřiště a ve středečním pohárovém utkání Ajaxu s Vitesse naskočil v závěru jako střídající hráč. Reprezentační obránce, jemuž lékaři implantovali kardioverter-defibrilátor, odehrál zhruba 25 minut.

Blind po zánětu srdečního svalu může znovu hrát za Ajax

Nizozemský reprezentant Daley Blind se po dvouměsíční pauze zaviněné zánětem srdečního svalu vrací do týmu Ajaxu. Devětadvacetiletý obránce může nastoupit v neděli v utkání nizozemské ligy proti Utrechtu.

Blind se léčí se zánětem srdečního svalu

Nizozemský reprezentant Daley Blind si musí na nějaký čas odpočinout od fotbalu. Devětadvacetiletý obránce Ajaxu onemocněl zánětem srdečního svalu.

Je to zázrak, řekl Rodrigo o postupové výhře Valencie nad Ajaxem

Útočník Rodrigo Moreno, který rozhodl o nečekaném vítězství Valencie 1:0 na hřišti Ajaxu Amsterodam, považuje za zázrak, že si jeho tým vybojoval postup do osmifinále Ligy mistrů na úkor nizozemského semifinalisty minulého ročníku.

Nic není hotovo, řekl k odvetě s Tottenhamem obránce Ajaxu Blind

Hráči Ajaxu jsou blízko první finálové účasti v Lize mistrů od roku 1996. Přestože si do středeční semifinálové odvety přivezli ze hřiště Tottenhamu nadějný náskok 1:0, k utkání přistoupí tak, jako kdyby se začínalo od nuly.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele