Blind si zahraje španělskou ligu, čeká ho zdravotní prohlídka v Gironě

04.07.2023, 21:42
Aktuality

Nizozemský obránce Daley Blind míří z Bayernu Mnichov do Girony. Podle německého deníku Bild třiatřicetiletý reprezentant ve čtvrtek absolvuje ve Španělsku lékařskou prohlídku, po které by měl s desátým týmem předchozího ročníku La Ligy podepsat dvouletou smlouvu.

Během půlročního angažmá v Bayernu nastoupil Blind pouze v pěti soutěžních duelech a jen jednou v základní sestavě, přispěl však k zisku titulu.

V minulosti hrál za Ajax, Groningen a Manchester United. V reprezentaci má syn bývalého obránce a trenéra Dannyho Blinda na kontě 101 zápasů a tři góly.

Autor: ČTK

Komentáře (46)

Přidat komentář
Mateo16

Gulĺeeeeeeeeerrrrrrrrr

Barcelona zase nič ty vole ten klub je reputacne na úrovni Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mateo16

Treba vymeniť Deca

Reagovat
Hachim Mastour

Jooooooooooo

Reagovat
vilp

Hmm, teoreticky když zůstane ten rok v Turecku, jak se psalo, a pak odejde Modrić a Kroos, tak by si i mohl zahrát. Ale spíš to tipuju na dalšího Odegaarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo dalsi Camavinga (pred MS samozrejme)

Reagovat
patas92

Odejít z Turecka už teď a hned začít v Realu/Barce byla prý jednou z jeho podmínek.

Reagovat
vilp

Pár dní zpět jsem to četl jinak, Fenerbahce ho chce udržet a on si chce najít prioritně klub, kde bude jasný startér.

Reagovat
vilp

Udžet ještě rok po nákupu na hostovačce.

Reagovat
Visca el barca

Jako a kde by u nás vlastně hrál? Když máme Pedriho?

Reagovat
Mateo16

O rok konci Kroos aj Modric , Tchua ma problém pretože Cama bude brat aj jemu minúty a Ceballos je mŕtvy hráč

Reálne mame iba 3 záložníkov Jude, Cama Valverde ešte budeme potrebovať min 1 záložník aj s Gulerom

Reagovat
vilp

Bylo by fajn, kdyby dostal prostor. Přesně takovýho záložníka (geniálního) jsem chtěl, on i Lee Kang In se mí líbí mnohem víc než Bellinghype.

Reagovat
Mateo16

Problém ale bude že celá naša záloha bude mať priemerný vek 22 rokov

Reagovat
Salfovic

Ode zdi ke zdi.

Reagovat
Seydou Doumbia

Valverde bude šéfovat...alespon pořešený na 10 let ne?

Reagovat
misinho7

Co mas furt s tymi troma zaloznikmi. Tchou tam je tiez, to ze mozno nebude zaklad neznamena ze tam neni, potrebujeme na DM dvoch hracov a to lepsie ze sa tam budu bit take dva talenty...

Ceba ukazal ze svoje si vie odohrat a do rotacie je fajn hrac. Cize to mame 5 hracov na 3 pozicie ak neratam Luku a Toniho. A plus ten Guler asi. Cize 6. A je to vyriesene...K tomu vekovy priemer tak 22r.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
romeo351

Ty toho Ceballose vážně nemáš rád

Reagovat
EaP

Prečo ? Lebo ste preplatili Barcelonu a chlapec sa rozhodol, že vašu ponuku prijme ? Len čas ukáže , či to bol z jeho strany dobrý krok. Ostatne , dáte 20 mega plus podľa Romana zaplatíte všetky poplatky a daň a taktiež dostane jeho foter štedre zaplatené za podpis a v dohode sú zahrnuté aj % z ďalšieho predaja. Takže sa môže pokojne stat, že vás ten chlapec vyjde na viac ako 40 mega. Barcelone rastie mladý Yamal na krídlo , čo tiež nemusí znamenať , že bude určite Top ale nebude nás stáť ani korunu. A v zálohe máme Gaviho s Pedrim , čo je osefovana základná zostava na desať rokov. Či by som Gulera chcel v Barce ? Určite áno. Bolo by však ok platiť toľko ? V dnešnej finančnej situácii zrejme nie. A k nám dôjde Roque na ktorého sa ja osobne teším pretože vyzerá , že bude delo.

Reagovat
Visca el barca

No ono je to pořád stejné. Komplex Neymar. Vlastně to tak bylo u tří Brazilců. Je to i teď. Taky se mi Guler líbí, ale kam reálně s ním? Victor Roque je daleko důležitější přestup

Reagovat
Juan Román Riquelme

20 mio na stol a 20% z buduceho prestupu, kto by mimochodom ma v podmienkach kazdy klub (ano aj Más que un club). Ak vyjde na 40 mega, tak to znamena, ze sa kurevsky dobre oplatil, co je mimochodom culers agumentacia ohladom Pedriho.

A Lamine Yamal mimochodom zatial nic nedokazal, takych taletov uz bolo.,,,Bojan Krkić, Cristian Tello, Keirrison ( ) a naposledy Fati, ktoreho vyhanate z klubu….to su tie valores…..a Vitor Roque stal tiez slusny balik, cize to mize skoncit aj ako Vini alebo aj ako Reiner

Reagovat
EaP

Toľko krát mimochodom a podstata nikde. Tak takých talentov ako Lamine už bolo neúrekom , ale ako Guler ešte ani jeden Real Barcu preplatil, ako na provízií klubu tak plat hráča a províziu fotrovi. Gulera to presvedčilo aby sa Realu upísal. Barca do zbytočných pretekov o podpis nepôjde , lebo podobne talenty má v La Masii. A ani by to nemalo zmysel. Ak mesiac bol presvedčený o prestupe do Barcelony a na poslednú chvíľu si vyberie Real , tak zrejme do tej Barcelony tak aktívne nechcel a preto nemá zmysel preplácať. A s tým Pedrim, ten stál Barcu na začiatku 4,8 milióna. To fakt nebol žiaden risk zo strany klubu. S Bonusmi vyššiel na 18 mega. Ale až vtedy , keď sa stal hlavným článkom zostavy. Guler bude stáť Real na začiatok minimálne 34 mega , 24 prestup cca 10 provízia fotrovi + plat ..... A ešte nič za Real neodohral.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Odkial vies, ze Real ho preplatil? Mas zakulisme info? Podel sa s nimi. A odkial si vycucal, ze bude stat 34 mio? Opat, hod sem link.

Apropo, aj keby to bola pravda, za tie peniaze sa oplati. Bud bude platnym hracom alebo sa preda so ziskom.

Reagovat
castelL

nerozumiem, aká reputácia? Dik.

Reagovat
Messiáš

Tak daleko vetsi problem jsou finance. Holt nedokazeme reagovat na last minute nejvetsi nabidku od vas. Jsou hraci, kteri chteji jit za kazdou cenu k nam jako Vitor Roque a naopak samozrejme hraci, co chteji automaticky spise do Realu. A pak jsou hraci, kteri rozhoduje provize, nabidka klubu a podobne. My nejsme v pozici, abychom preplaceli vykupku kvuli nejake solidarnosti. Je treba ale uznat, ze tohle Florentinovi funguje dobre.

Osobne si tady myslim, ze i svoje mohl sehrat Ozil, kterej do toho zacal posledni dny mluvit a k nemuz Arda dost vzhlizi. Kazdopadne je to super prestup, hrac na ktereho se hezky kouka.

Reagovat
Eichel

Lebo Liverpool je reputačne na tom fakt zle, že

Reagovat
Jordi Alba

Německá farma.

Reagovat
Mateo16

Ancelotti ide trénovať Brazíliu v 2024

Dalo sa to čakať, posledné dni sa písalo že je nasraty ze Perez zmenil pôvodne plány Havert a Kane

Koho za Ancelottiho ?? Len nie Klopp. Za mňa asi by som skúsil Artetu,

Reagovat
drevak2

Arteta rozhodně Real trénovat nepůjde. Myslím, že v Arsenalu zůstane pěkně dlouho.

Reagovat
Witcher

Do října

Reagovat
Neutron

A co taky Luis Enrique? Po tom co si strihne jednu sezonu v PSG.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Neutron

Vsak to je skvely kouc, ako som mal moznost sa tu docitat.

Reagovat
Manik...

To je právě to. Zde ses dočetl. A hlavně od culés..

Reagovat
Neutron

Tak nikto iny to snad tvrdit nemoze

Reagovat
Jkb

Mě by se v Realu líbil Klopp.

Reagovat
misinho7

Podla mna to bude Xabi.

Reagovat
herbage

Reagovat
formic81

Raul pujde ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Obvious troll is obvious.

Reagovat
Slavia10

Dle mě bude Klopp ještě chvíli v LFC, pak si dá německou reprezentaci a to bude konec. Myslím si, že nechce žít ve Španělsku a už vůbec se učit další jazyk.

Reagovat
misinho7

Ten mlady turek dobry tah, kazdopadne musi ist hostovat lebo tu zalohu mame sialene plnu ( kazdpadne do buducna si to Perez poskladal krasne). Ale pri tych hracov co momentalne mame sa naskyta otazka ci Carlo naozaj nejak nezmeni rozostavenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem hodně zpráv, že na hostování nepůjde... možná se s ním počítá na křídlo, kde hrál ke konci ve Fenerbahce.

Reagovat
Gerd 13

No sláva,že jsme se zbavili tohoto nepotřebného ležáka,od začátku bylo jasné,že se u nás neprosadí.

Reagovat
romeo351

Kvůli prosazení se tam fakt šel

Reagovat
Seydou Doumbia

zrovna blind přišel jen zalepit díry do konce sezony, větší průser je že u nás furt je tragéd sarr

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele