Blind prošel zdravotní prohlídkou, Gironě se upsal na dva roky

07.07.2023, 21:28
Aktuality

Daley Blind si po nizozemské, anglické a německé nejvyšší soutěži vyzkouší i tu španělskou. 33letý defenzivní univerzál se stěhuje do Girony, katalánskému celku se upsal na dva roky.

Blind po minulé sezoně nedostal nový kontrakt v Bayernu Mnichov a s Gironou jednal několik týdnů. Dnes se úspěšně podrobil zdravotní prohlídce, po níž podepsal kontrakt platný do června 2025.

Blind má na svém kontě 101 startů za nizozemskou reprezentaci, dres prvního týmu Ajaxu oblékl 333x a za Manchester United nastoupil ke 141 duelům. Do Bavorska v zimě přicházel jako záskok a mnoho šanci nedostal, na trávníku se objevil jenom pětkrát.

Autor: Tomáš Pavlík / gironafc.cat

Komentáře (23)

Přidat komentář
Sigma Olomouc

Reagovat
Elliasson

Taková reakce na tým, který jako nováček byl kousek od Evropy a má podporu ManCity?

Reagovat
Sigma Olomouc

Já jsem Gironě Evropu přál . Možná jsem zvolil špatné emoji, ale prostě mi to přijde jako zbytečný přestup. Raději dát šanci někomu mladýmu. Tohle je můj pohled na tento přestup.

Reagovat
Seydou Doumbia

co jsem proletěl soupisku hodně hráčů okolo 98 ročníku, tak na nějaké ty zkušenosti s menší herní minutáži to ještě asi bude stačit...problémy když hrát nebude asi taky dělat nebude, ale jinak souhlasím že by ho dokázali asi nahradit i někým jiným

Reagovat
Neutron

nemozu hrat iba mlady...ten football manager je strasne zlo.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Sigma Olomouc

A to tam není žádný takový zkušený hráč?

Reagovat
Jordi Alba

Záleží, kde bude hrát. Spíš to vypadá že čekají ten odchod Romeua, což je píčovina jak pro Gironu, tak Barcelonu. Jinak imo teda mladý šanci dostávaj, neznám moc týmů, kde by na krajích obrany odehráli kluci 20 a 21 let celou sezónu, Arnau hraje prakticky základ 2 roky, jen občas v Segundě hrál i na stoperu.

Reagovat
Sigma Olomouc

Jj pro by ho Barca brala?

Reagovat
Jordi Alba

Nevím, přestupy už nějak neřeším.

Reagovat
Eichel

Lebo bude dostupný za 8m výkupku a Barcelona síce prachy má (bodaj by nie, keď rozpredala toho kopec) avšak nemôže ich použiť skrz FFP a pravidlá ligy. Potrebujú sa najskôr zbaviť nejakých hráčov aby mohli niekoho vziať. Chcú sa zbaviť Collada (ten ide zadarmo do Betisu), Lengleta (tam by sa mal dojednať do 10m Tottenham), Umtiti už odišiel.. ale stále sa potrebujú zbaviť Ferrána, Kessiého, Desta a podobne. Skrátka situácia je taká, že sa potrebujú zbaviť nejakých hráčov aby priviedli lepšieho pivota, ale nikomu sa z Barcelony nechce a Xavi chce mať pivota k dispozícií už na začiatku prípravy, pretože je to pre neho veľmi dôležitý hráč. A preto sa rieši Romeu... hľadali sa momentálne dostupní hráči za cenu, ktorú ešte Barca môže utratiť a vyšiel z toho najlepšie. Samozrejme ideál to nie je, to by bol Zubimendi, ktorý ale nechce odísť zo Sociek. Je ale stále možné, že prídu dvaja pivoti ak sa podarí speňažiť všetkých, čo si predstavujú. A ešte je možné, že na pivota vysunú Erica, Christensena alebo Frankieho aby to polepili na sezónu.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
romeo351

Hlavně Girona je strašně fajn město - daleko lepší lepší než se potácet třeba po Barceloně

Reagovat
Witcher

Jeden centr twe jeden centr

Reagovat
Rothbard

Úplně slepý přestup, pro všechny strany.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Kucka

Pro Blinda naopak hezká destinace na sklonku kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Další důkaz o tom, která liga je nejlepší na světě, když do klubu ze středu tabulky přestupuje bývalý hráč Man Utd. a Bayernu.

Reagovat
Jordi Alba

Tak tyhle farma kluby.

Reagovat
Rothbard

Třeba Bayern si poslední roky mazal Barvu a to měli Němci B sestavu.

Reagovat
Jordi Alba

Kdyby jenom Bayern.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele