Wenger potvrdil Gervinha. Nasriho s Fabregasem chce udržet

11.07.2011, 11:48
Aktuality
Fanoušci Arsenalu se mohou těšit na první velkou letní posilu, manažer Arsene Wenger potvrdil, že Gunners posílí Gervinho z Lille. Wenger rovněž udělá všechno pro setrvání hvězd Ceska Fabregase a Samira Nasriho, o kterých se často mluví v souvislosti s odchodem z Emirates Stadium.

Gervinho byl blízko přestupu do Arsenalu už několik týdnů. Podle anglických médií má za sebou lékařskou prohlídku a je rovněž dohodnutý na smlouvě. Manažer Arsene Wenger po příletu do Malajsie, kde Arsenal zahajuje své letní asijské turné, potvrdil příchod Gervinha. Jeho cena se bude pohybovat kolem 12 milionů eur.

Francouzský manažer potěšil své fanoušky ještě jednou - dal jim naději, že klub nepřijde o své opory Fabregase a Nasriho. "Na našem postoji se nic nemění. Chceme Ceska udržet a budeme tvrdě bojovat, aby tady zůstal," prohlásil Wenger.

O Fabregase má zájem Barcelona a podle některých médií i Real Madrid. Druhou ohroženou hvězdou je Nasri, který má v Arsenalu už jen rok smlouvu a údajně ho chtějí přetáhnout například oba manchesterské týmy. "Nasri je přesně ten samý případ. Uděláme všechno pro to, abychom ho udrželi," doplnil Wenger.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (458)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele