Wenger chce rychlá řešení ohledně Nasriho a Fabregase

11.08.2011, 21:57
Aktuality
Londýnskému Arsenalu se každoročně nedaří udržet pohromadě kádr z předcházející sezony a ani letošní léto není výjimkou. Do Manchesteru City už odešel francouzský obránce Gaël Clichy a dvě mnohem citelnější ztráty londýnský klub ještě dost možná postihnou - hodně blízko možná jsou odchody Cesca Fabregase a Samira Nasriho...

O Fabregase hodně stojí Barcelona, která se nehodlá vzdát a nakonec zřejmě uspěje. Nasriho pak zase úspěšně lanaří Manchester City. Server BBC dokonce již včera přinesl informaci, podle níž by Fabregas měl v Katalánsku podepsat smlouvu už během tohoto víkendu.

"Doufáme, že vše bude vyřešeno hodně rychle, ať už zůstanou, nebo odejdou," prohlásil Wenger.

"Situace okolo Nasriho je stálá. Znovu je velmi obtížné mluvit o možných přestupech, ale jsme v situaci, kdy je třeba dělat jakákoli rozhodnutí rychle. V ideálním případě chcete takové věci mít vyřešeny ještě před začátkem sezony," dodal Wenger, jehož Arsenal čeká první ligový zápas už o víkendu proti Newcastlu.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (795)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele