Další články

Premier League v kostce (31. kolo)

To co provedl Marco Silva s Hull City, je jedním slovem paráda. Tigers hrají pohledný ofenzivní fotbal, co je však důležitější, jsou jako mávnutím kouzelného proutku o poznání organizovanější v defenzivě. Kdyby se tabulka Premier League začala počítat až od chvíle, kdy portugalský manažer svůj tým převzal (5. leden), byl by Hull aktuálně na čtvrté příčce.

Premier League v kostce (27. kolo)

Reflektory fotbalového světa asi ještě chvíli budou mířit do Barcelony, ale nekonečný seriál ligových soutěží běží dál a je čas na ohlédnutí za uplynulým kolem Premier League. Nejvíc se toho událo v Manchesteru, kde opět exceloval hostující gólman, zatímco rozhodčí naopak selhal. Dočkali jsme se i situací jako vystřižených z UFC...

Sedmatřicetiletý Artur Boruc už Polsko reprezentovat nebude

Svou sbírku startů v polské reprezentaci již nerozšíří doposud nejaktivnější sběratel mezi brankáři Artur Boruc. Čerstvě sedmatřicetiletý veterán již v národním týmu plní pouze roli náhradníka a nyní oznámil, že už ani na srazy dojíždět nebude...

Premier League v kostce (26. kolo)

Vzpomínáte na úřadující šampiony z Leicesteru? Pondělní utkání s Liverpoolem vám paměť dozajista osvěžilo... Nucený odchod manažera Lišáky nebývale nakopnul, až to nabádá ke konspiračním teoriím. Foxes totiž zase létali po celém hřišti, bojovali a odhodlaně makali jeden za druhého. Energie z nich zkrátka prýštila. Jenže tohle přece jde, i když zrovna nemáte formu, no ne?

Premier League v kostce (6. kolo)

O tom, zda je Premier League nejkvalitnější liga světa, se vedou bezpředmětné spory už dlouhé roky. Co se týče sledovanosti je však situace jiná - zde elitní anglická soutěž absolutně nemá konkurenci. A poslední kola dokonale ukazují proč. V září totiž padá enormní množství gólů - a to nádherných. 6. kolo nevyjímaje.

Premier League v kostce (10. kolo)

Jubilejní desáté kolo Premier League nabídlo vedle dalších především derby z Manchesteru, které však skončilo nudnou bezgólovou remízou. Podobným zklamáním bylo pro nezaujaté fanoušky i další vyhrocené derby mezi Sunderlandem a Newcastlem, které negativně ovlivnil Robert Madley. Po desátém kole navíc skončil už třetí manažer, Aston Villa propustila Tima Sherwooda.

Premier League v kostce (8. kolo)

Premier League se překlenula do svého třetího měsíce. Osmé kolo nabídlo několik mimořádných událostí, dvě manažerské popravy, a dokonce i jeden rekord. Útočník Manchesteru City Sergio Agüero nastřílel Newcastlu během neuvěřitelných 21 minut hned pět gólů. Zatímco Citizens se vrátili do čela tabulky, Mapgies se propadli na samé dno. Jejich manažer však zatím o práci nepřišel...

Southampton podepsal polského brankáře Boruce

Artur Boruc konečně našel zaměstnavatele, bez kterého byl od červnového konce smlouvy ve Fiorentině. Zkušený polský brankář se vrací na Britské ostrovy, smlouvu do konce této sezóny dnes podepsal v anglickém Southamptonu...

Rád bych se vrátil do Celticu, prohlásil Boruc

Artur Boruc v červenci 2010 opustil Celtic a zamířil do Fiorentiny, kde mu ale po této sezóně končí smlouva a jeho další budoucnost je zatím ve hvězdách. Sám zkušený polský brankář se netají tím, že by se do glasgowského klubu rád vrátil...

Boruc: V Celtiku jsem nemusel dřít

Artur Boruc v létě přestoupil z Celtiku do Fiorentiny a zvyká si na významnou změnu. Polský brankář platil ve skotském klubu za hvězdu, v novém klubu ale jenom zahřívá lavičku. Místo mezi třemi tyčemi si bude muset vybojovat.

Celtic souhlasil s odchodem Boruce do Fiorentiny

Artur Boruc s největší pravděpodobností brzy ukončí své angažmá v Celtiku a přestoupí do italské Fiorentiny. Skotský vicemistr dnes nabídku Toskánců akceptoval. Přestup bude definitivně potvrzen, pokud polský brankář úspěšně projde zdravotními testy.

Boruc: Nejsem z formy, jen jsem neměl štěstí

Polský gólman ve službách Celtiku Artur Boruc rázně odmítl tvrzení, že by se potýkal se špatnou formou. On sám vidí příčinu kolísavých výkonů jinde. Tvrdí, že v minulé sezoně měl v několika zápasech jen velkou porci smůly.

Boruc prý míří do Newcastlu

Newcastle United je podle zpráv z britských ostrovů velmi blízko k podpisu smlouvy s polským brankářem Arturem Borucem ze skotského Celtiku. V létě by se měla jednička polské reprezentace stěhovat na sever Anglie za 4 miliony liber.

Boruc prý opět urážel fanoušky Rangers

Brankář Celtiku Artur Boruc má opět problémy kvůli chování při glasgowském derby. Polského fotbalistu totiž začala vyšetřovat disciplinární komise skotského svazu, protože při glasgowském derby 31. srpna ukázal příznivcům Rangers zdvižený prostředníček.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele