Premier League v kostce (10. kolo)

26.10.2015, 19:31
Názory a komentáře
Jubilejní desáté kolo Premier League nabídlo vedle dalších především derby z Manchesteru, které však skončilo nudnou bezgólovou remízou. Podobným zklamáním bylo pro nezaujaté fanoušky i další vyhrocené derby mezi Sunderlandem a Newcastlem, které negativně ovlivnil Robert Madley. Po desátém kole navíc skončil už třetí manažer, Aston Villa propustila Tima Sherwooda.

Může za to porážka Aston Villy doma se Swansea, která byla pro Villans už šestou v řadě a po níž se celek z Birminghamu propadl na samé dno Premier League. V témže zápase nastoupili proti sobě bratři Ayewové; Jordan za domácí a André za hostující Swans. Postarali se navíc o historickou událost, jelikož v utkání oba skórovali.

Gólově se dařilo i Harrymu Kaneovi, druhý nejlepší střelec minulé sezóny nastřílel Bournemouthu hattrick a největší měrou se podílel na nejatraktivnějším utkání kola. Vedle Tottenhamu vyhrály i Arsenal a West Ham, tyto londýnské celky se seřadily na druhé a třetí příčce za vedoucím Manchesterem City. Pozice zajišťující účast v Lize mistrů uzavírá další tým z Manchesteru, United.

Obhájce titulu a další londýnský tým - Chelsea - naopak dál snáší nejhorší začátek sezóny v historii Premier League. Prohrála s West Hamem, navíc přišla o vyloučeného Matiće. José Mourinho tlak nezvládl a o poločase zkritizoval rozhodčího, za což byl vykázán na tribunu. Nutno přiznat, že vyloučení srbského záložníka i neuznaný gól Fábregase byly hraniční situace a je známo, že podrážděný Portugalec tyto situace snáší velmi zle.

Čím dál hlasitěji se tak mluví o jeho propuštění, což ovšem považuji za nesmysl ze všech potenciálně rozhodujících hledisek. Noví manažeři si v uplynulém kole vedli rozporuplně - zatímco Sam Allardyce na lavičce Sunderlandu poprvé v sezóně vyhrál, Jürgen Klopp už potřetí v soutěžním utkání jenom remizoval; podruhé navíc před domácími fanoušky.

Zápas 10. kola: Bournemouth vs. Tottenham

Neděle, a vlastně i celé kolo, mělo patřit především dvěma derby, obzvláště tomu manchesterskému. Klání dvou gigantů však naprosto svázala taktika a pro oko většinového publika šlo o jednu velkou nudu. Ve stejnou dobu se však na druhém konci Anglie hrál zápas nováčka z Bournemouthu proti Tottenhamu; zápas, který zásluhou naivní obrany Cherries nabídl gólové hody, jež režíroval znovuzrozený střelec Harry Kane.

Domácí šli do vedení už v první minutě, po zaváhání Rose se prosadil Matt Ritchie. Jenže brzké otevření skóre jim spíš ublížilo. Dezorganizovaná defenziva se zapomněla někde v květnu na oslavách mistrovského titulu v Championship a Tottenham většinu gólů nastřílel bez větší práce. Kohoutům to usnadnil především Artur Boruc, jemuž zápas vůbec nesedl a tři z pěti branek nese na bedrech. Tři branky mu vstřelil Kane, o zbylé se postarali Dembélé a Lamela.



Podrobnější sestřih z pořadu Match of the Day 2 z dílny BBC si můžete prohlédnout třeba zde.

Gól 10. kola: Steven Fletcher

Sunderland to měl proti Newcastlu ve druhé půli hodně usnadněné; tím spíš, že se Magpies i v deseti snažili s výsledkem něco udělat. Pár minut před koncem proto mohli Black Cats podniknout bleskový a krásně zakončený brejk. Zahájil ho perfektním předskočením Younes Kaboul, k němuž se míč nakonec dostal i ve finální fázi. Urostlý stoper upekl nečekaně měkoučký bochánek do vápna, a tam už přesným volejem úřadoval Steven Fletcher. Rychlost, přesnost a elegance v jednom dárkovém balení.



Zákrok 10. kola: Artur Boruc

Polský gólman Bournemouthu měl v utkání proti Tottenhamu obrovské množství práce, však na něj hostující celek vyslal hned devět nebezpečných střel. Proti té od N’Jieho také Boruc předvedl perfektní zákrok, při němž prokázal výborný reflex i mrštnost, jež mu jsou tak vlastní. Stejně jako časté minely. Boruc to svým zadákům rozhodně neusnadnil - zbytečným faulem způsobil penaltu a vyrovnání, před třetím gólem neudržel Kaneův běžný centr a "horký brambor" nezachytil ani před pátou brankou Spurs.

Posted by Marek Ustohal on 26. říjen 2015


Hráč 10. kola: Harry Kane

Harry Kane, vedle Wayna Rooneyho patrně nejkritizovanější fotbalista letošní sezóny Premier League, konečně předvedl výkon hodný jeho kvalit z loňské průlomové sezóny. Dvaadvacetiletý útočník se prvních devět kol trápil, vstřelil jen jeden gól a podporoval názory jeho odpůrců, kteří se opírali především o oblíbený "one season player" argument. Ne snad že by byli po včerejšku hned úplně vedle, ale trumfy jim Kane rozhodně vyrazil.

Proti obraně Bournemouthu to příliš obtížné neměl - už v osmé minutě si naběhl na Eriksenův pas a nechal se zfaulovat zbrklým Borucem. Nařízenou penaltu sám proměnil. Prsty měl i v gólu Erika Lamely, zapříčinil se o něj centrem, který polskému gólmanovy vypadl z náruče. Druhá Kaneova trefa už ale splňovala všechny parametry světového gólu. Eriksen narýsoval do vápna dokonalý centr a po o nic horším náběhu "Hurrikane" úřadoval. Hattrick pak zkompletoval po Alderweireldově hlavičce a další chybě Boruce. Server WhoScored.com jeho komplexní výkon ocenil dokonalou známkou 10.00.

Záznam všech Kaneových akcí a gólů si můžete prohlédnout v sestřihu utkání v rubrice Zápas 10. kola.

Břídil 10. kola: Robert Madley

Měl to být ryzí souboj tradičních soupeřů, bitva dvou tápajících týmů, válka o severovýchod Anglie. Na sklonku prvního poločasu se však do osudu zápasu mezi Sunderlandem a Newcastlem vložil muž, o němž by v ideálním případě fanoušci ani odborníci neměli celých devadesát minut vědět. Hlavní sudí zápasu Robert Madley se však skandálním rozhodnutím postaral o zničení zápasu a de facto i hladkou výhru Black Cats 3:0.

V prvním poločase měl Newcastle jasně navrch a v nastaveném čase se možná oprávněně domáhal penalty. Cattermole zahrál ve vápně rukou, tou druhou navíc zastavil pronikajícího Wijnalduma. Madleyho píšťalka však zůstala němá, na rozdíl od incidentu na druhé straně, který se udál hned z protiútoku. Běžný, byť tvrdý, souboj rameno na rameno mezi Coloccinim a Fletcherem, z nějž útočník Mackems odlétl jako vlaštovka, totiž posoudil nejen jako penaltový, ale dokonce i jako faul na červenou kartu.



Polemizovat se dá o správnosti pokutového kopu, jelikož Coloccini byl skutečně až přespříliš důrazný. Absolutně bez debat je však nesmyslnost jeho vyloučení, jelikož nešlo o zmaření stoprocentní gólové šance. Nezkušený rozhodčí navíc ve špatném výkonu pokračoval - hrubý zákrok bez míče, jímž Cattemole zranil Colbacka, ponechal úplně bez karty; minimálně (!) oranžový Cattermole pak vyšel bez napomenutí i z dalšího hraničního zákroku na Wijnalduma, opět bez zjevné naděje na zisk míče.

Robert Madley Newcastle výrazně poškodil a trenér Steve McClaren si právem na nekorektní souzení stěžoval. Dokonce i manažer Sunderlandu Sam Allardyce se nad nesprávnosti dvojího trestu pozastavil. Nebyl to přitom první zápas, ve kterém Madley svoji úlohu vůbec nezvládl. Zápas Southamptonu na hřišti Chelsea "ozvláštnil" dvěma momenty, v nichž odepřel hostům poměrně jasný pokutový kop. Totéž pak jednou zopakoval i na druhé straně.

Sestava 10. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Lukáši Recovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Sunderland v utkání s Newcastlem první půlku zápasu tahal za kratší provaz a ani v přesilové hře se nevyvaroval chybám v obraně. Všechny však uhasil vynikající Costel Pantilimon, který pochytal všech sedm střel hráčů Magpies. Blýskl se i jeho spoluhráč Billy Jones, jenž na levé straně defenzivy působil nezvykle jistým dojmem a činil se i na druhé straně, když gólem na 2:0 uhasil naděje rivala na zvrat v utkání. Na jedničku zahrál i Danny Simpson z Leicesteru, který konečně dodal do obrany Foxes potřebnou defenzivní jistotu.

Gólovou radost si užil i Laurent Koscielny z Arsenalu, který vedle toho rovněž držel většinu zápasu útočníky Evertonu na uzdě. Čisté konto nakonec vinou šťastného Barkleyho gólu neudržel, na rozdíl od jeho kolegy v sestavě kola Nicolase Otamendiho. Zadák Man City se po matných výkonech vybičoval k výbornému představení v ostře sledovaném derby s United, v němž utnul drtivou většinu útoků soupeře - dobrý pozor si proti jeho nekompromisním zákrokům museli dávat i vlastní spoluhráči.

Záložní řadu si podmanili dva fotbalisté ze znepřátelených severolondýnských táborů. Mesut Özil řídil vítězství Arsenalu nad Evertonem (2:1), když u jedné branky asistoval a celkem vytvořil pro spoluhráče pět šancí. Totožnou porci práce odvedl při vítězství Tottenhamu v Bournemouthu (5:1) Christian Eriksen, jenž byl dvorním tvůrcem gólů Harryho Kanea. Mezi nimi si místo v sestavě vysloužil defenzivní záložník West Bromwiche Claudio Yacob, který středu hřiště v utkání s Norwichem (1:0) naprosto kraloval.

Útok si londýnští fotbalisté zabrali pro sebe dokonce komplet. Olivier Giroud chytil šanci v základní sestavě za pačesy, když jedním gólem a výborným výkonem na hrotu útoku Arsenalu výrazně pomohl. Odion Ighalo z Watfrodu zase bojovností a herní inteligencí připravil oba dva góly svého týmu při vítězství na hřišti Stoke City (2:0) a prokázal, že bez jeho přínosu jsou Hornets vyřízení. Králem víkendu se pak stal "hattrick hero" Harry Kane, o jehož výkonu se můžete dočíst výše v rubrice Hráč 10. kola.

Statistické okénko 10. kola

- Sam Allardyce přišel na lavičku Sunderlandu týden před derby s Newcastlem a dokázal ho vyhrát 3:0; stal se tak už čtvrtým manažerem Black Cats v řadě (!), jehož druhým zápasem na lavičce bylo Tyne-wear derby - navíc vždy vítězným (Di Canio, Poyet, Advocaat, Allardyce)

- po první minutě utkání to nevypadalo, že Bournemouth dostane od Tottenhamu takový výprask (1:5); Matt Ritchie otevřel skóre už po 49 vteřinách, a stanovil tak nejrychlejší gól letošní sezóny Premier League

- Vincent Kompany se vrátil do základní sestavy Manchesteru City a pomohl k bezgólové remíze na půdě Man United - mimo jiné tam dokázal, jak je pro svůj tým nepostradatelný; v letošní sezóně odehrál šestkrát celý zápas a Citizens pokaždé udrželi čisté konto - alespoň část zápasu chyběl Komapny osmkrát a v těchto duelech City naopak vždy inkasovalo

- Bratři André a Jordan Ayewovi proti sobě nastoupili v utkání Aston Villy se Swansea a výsledek 1:2 zaštítili každý jedním gólem; zaznamenali tak historicky první zápas Premier League, v němž proti sobě hráli sourozenci a oba dva skórovali

- Manchester United v městském derby se City nebyl schopen celý první poločas ani jednou jedinkrát vystřelit (nejen na bránu); to se mu přihodilo naposled v sezóně 2003/04

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (1653)

Přidat komentář
fabec1222

OT: OT: http://www.mediaguru.cz/aktuality/prima-presune-porad-ano-trenere-na-2250/#.Vi5x8bcvfIU

Očekávané, pořád jako takovej je strašnej, a sledovanost tomu odpovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný článok, Usty

Reagovat
Riviera Kid

Hrosso > Boruc

Reagovat
Nikikrew

az teraz pozeram MOTD a Boruc daruje vitazstvo Tottenhamu, neskutocne co tam robil.

Reagovat
GarethBaleCZ

Přemýšlím, jestli vůbec nějaký gól nebyl jeho chyba

Reagovat
Nikikrew

Ten druht urcite nie, ten stvrty chytit mohol ale tam zaspala obrana, ale bola to aj pekna akcia od Eriksena. Kazdopade ta penalta fail, kebyze udrzia ten naskok dlhsie, mohlo to dopadnut inak.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný byl, až mě překvapilo, že mu Usty dal zákrok kola

Reagovat
Usty

tak to by s tím správně vůbec nemělo souviset, žejo. celkovej výkon a jednotlivej zákrok je úplně něco jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, ale dosud to myslím pokaždý korelovalo s jejich celkovými výkony, proto mě to překvapilo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

vsak Boruc je najvacsi smatlak medzi brankarmi siroko daleko, vobec ma to neprekvapuje

Reagovat
Wat

Divim se, že nechytá někde v League Two.

Reagovat
DeformFCB

Kane>Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimavy clanok o 3. najlepsej lige sveta.

Reagovat
afc

Ty mas riadny komplexy z PL. Bez si tie mindraky liecit pod PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by som mal mat mindrak z az 3. najlepsej ligy sveta ?

Reagovat
afc

Lebo o PL neustale pises ako nejaky zakomplexovany kokotko.

Reagovat
J0EL

Don't feed the troll.

Reagovat
smazaný uživatel

To ta tak rozcertil moj prvy prispevok ?

Reagovat
hawk

tak já bych s tím jeho o 3. nejlepší souhlasil, ale premier league je rozhodně nejatraktivnější a v současné době i nejzajímavější ligou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem pleteš Španělsko?

Reagovat
fenixLFC

ako je mozne ze tieto prispevky nikdy netrafis do spravnej sekcie??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Už som myslel že tento blábol ostane bez reakcie. Nemali ste sa toho primitíva reagovať.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

obvious troll is obvious

Reagovat
vrabejka

Jsem rád že Hary is back

Reagovat
vrabejka

zato o 1. nejzajímavější, 1. nejprestižnějšía

Reagovat
smazaný uživatel

dobré shrnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

malo dost slov?

Reagovat
smazaný uživatel

jsou v normě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Inak derby Man U vs City bolo asi to najslabšie čo som za dlhú dobu videl, totálne sklamanie

Reagovat
Hokaido

netrolluj pls

Reagovat
smazaný uživatel

má uplnú pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Pre fanúšikov zvonku asi hej, keďže každý čakal 3-3 a viac. Nám však bolo jasné, že to bude ultra taktický boj.

Reagovat
lucius6

Dalo se to cekat. Citizens si i vzhledem k marodce prijeli pro remizu a tu take ziskali. Osobne doufam, ze to bylo na dlouhou dobu naposledy.

Reagovat
smazaný uživatel

Özil = Yacob = Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea klasicky potesila

Reagovat
prevadec spojitosti

no myslel jsem že břídil kola bude Boruc a hle, on má zákrok kola

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne si autor začal všímať aj skvelé výkony hráčov Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
afc

Ale este tam chyba Bellerin.

Reagovat
Nikikrew

Bellarine to je fantázia

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Ale nebál bych se ještě přitlačit trochu s tou kritikou.

Reagovat
smazaný uživatel

20:14 Premier League - ideální sestava

Ideální sestava 10. kola anglické ligy: Pantilimon (Sunderland) - Jones (Sunderland), Koscielny (Arsenal), Alderweireld (Tottenham), Cresswell (West Ham) - A. Ayew (Swansea), Dembele, Lamela (oba Tottenham), Brunt (WBA) - Kane (Tottenham), Fletcher (Sunderland).

Zajímavý výběr.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela

Reagovat
spider_8

"Harry Kane, vedle Wayna Rooneyho patrně nejkritizovanější fotbalista letošní sezóny Premier League"

Braňo? Nebo už ho nebereme jako fotbalistu?

Reagovat
smazaný uživatel

To by Josemu muselo hrabnut aby ho zase zacal stavat do zakladu.

Reagovat
Miguel19

Však hned jak bude zdravý, tak bude v základu.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jose proste u CFC konci

Reagovat
smazaný uživatel

Ale u Harryho to je jenom o počtu gólů. Herně byl špatnej všehovšudy tak ve dvou zápasech tuhle sezónu.

Reagovat
pingla

Otamendi aha

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nevěřím tomu, že by vedení Mourinha vyhodilo. Vůbec by to nedávalo smysl. Mourinho je bez debat jedním z nejlepších manažerů posledních X let, ne-li nejlepší, a vyhodit ho po pár nepovedenejch zápasech nedává smysl. To leda v případě, že se v pozadí děje něco, do čeho my nevidíme, protože tím by se ta současná situace dala vysvětlit... Ale na základě výsledků prostě ne.

A za předpokladu, že by odešel... Koho přivést? Ancelottiho? ... Už to vidím ... Hele, Carlo, vrať se k nám. My tu teď máme ve zvyku nabírat manažery zpátky a slíbit jim stabilitu... Neboj, neskončíš jako José? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je větší problém než výsledky to, že Mourinho nezvládá. Dělá ohromnou ostudu, svými výroky a činy ztrapňuje nejen sebe, ale i poškozuje klub. To jsou prostě věci, které nelze jen tak přejít, proto si myslím, že z Chelsea odejde/bude odejit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tom máš pravdu. Může vůbec dlouhodobý trenér, který má budovat nějakou koncepci, být takhle kontroverzní? Mám Mourinhá rád, ale to divadlo, který se děje mimo hřiště, je fakt strašný ...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Miguel19

Přesně

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A teď ta reakce trenéra brankářů, to byl taky dobrej hnus, jako by ho Mourek svojí mentalitou nakazil. Nepamatuju, že bych vůbec někdy viděl nějakého takového podržtašku tohle předvést.

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

on je něco jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

no dovol

Reagovat
cristiano.K.

ale ty neodejdeš, věřím ti

Reagovat
Usty

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fantomas

Reagovat
fff

Reagovat
fantomas

Chudák owny ale - dostane bezprecedentní počet palců (nahoru) a pak přijde takovej direkt.

Reagovat
cristiano.K.

nahrávka na smeč, divím se,že mě někdo nepředběhl, swarley asi usnul po večerníčku

Reagovat
Swarley

pak budu poslouchat, jak jsem neoriginální a využívám lehkých šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

dělám to pro tebe

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tunkic

Reagovat
TopinB

Reagovat
r3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Fenri

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mada

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bral jako Klopp minulou sezónu s Dortmundem, tak mu nikdo nic neřekne a pořád bude celkově Chelsea respektovaná. Po zápase se omluvit fanouškům, slíbit, že se na výkonech zapracuje a jdeme dál. Takhle z toho dělá jenom frašku a ostatní z toho mají srandu..

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne to dáva zmysel. 1 trofej je nepomer k tým sračkám, ktoré tu narobil.

Reagovat
vrabejka

Guardiola

Reagovat
Miguel19

Jenže taky musíme brát v potaz to, jak se Mourinho chová. Unesl on letos vůbec nějakou prohru? Podle mě ne. Po každém zápase nezvládá, kope kolem se a viní všechny kolem, jenom ne sebe. Však to je ostuda co on předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom naprosto souhlasím. Ale teď je otázka, na co hledět.

Reagovat
Mimalu

Tak to že minimálně nějaký ten týden vydrží, je to dost pravděpodobně. Asi by to ani nemělo moc smysl v současné situaci, na trhu žádná topka volná není a Carlo by 2x do stejné řeky nevstoupil (ale pokud jo, tak hned podepsat). U Mourinha bych ani neviděl problém že by nebyl herně nás z toho dostat, ale on si hlavně podkopává nohy tím vším okolo, neustálé brečení do medii, prapodivné rozhodnutí v rámci klubu a potom to jeho nekonečné sázení na své koně, kterým si vyštval vše co bylo schopné nastoupit v případě nouze.

Reagovat
vrabejka

Liverpool FC 1-1 Southampton

Goly: Benteke, Mane

Reds ani ve svém 3 utkání pod taktovkou Jurgenna Kloppa nedokázali vyhrát zápas a drží tak dále svůj titul remízového krále.

Klukům nemužu upřít, snahu aktivitu a vůli urvat na Anfieldě výhru ale stale to není ono. Je vidět že hráči ještě mají v hlavách Rodgersův rukopis.

Klopp sám řekl že aby na týmu byl vidět jeho rukopis, tak potřebuje 6 týdnů takže ještě měsíc to asi bude skřípat.

Doplácíme i na zranění nejdůležitějších hráčů, ale o tom někdy jindy.

Dále jsme strašně bránili standartky i utočne standartky byly v našem podání strašné. Tady musí na tom zapracovat trenersky tým protože zřejmě hráči stale si pamatuji pokyny Rodgerse.

U utočných standartek bych rad kdyby je kopal Firmino tomu by to mohlo sedět.

Dale mě štvali jednotlivé výkony hráčů většina hráčů předveldi svůj průměr nebo dokonce nadstandard, ale je tu pár hráčů jejichž výkony musím negativně vypichnout.

Coutinho - jedina světlá chvilka když poslal přihrávkou do šance Lallanu ale to bylo vše. Tento hráč má jit do Barcy really?!!!!

Chudák v teto formě by se aj v rezervě trápil. Rozjete akce místo kombinační hry zabijel střelou do 30 řady a to ne jednou ale asi 5x!!!!

Už by se měl nad sebou zamyslet. Že prostě když mu to nestřílí tak radši at přihraje, tím nic nezkazí.

Dale trošku zklamal Emre Can. Potěšil tím že se tentokrát oproti minulem uzapasu lepšil v defenzivě a lepe se vracel a měl i prad defenzivnich zakroku. Ale co mě vadilo bylo zpomalování akci kolikrat misto rychleho pasu počkal a hodněkrat zbytečně ztratil míč a soupeř se mohl vrhnout do utoku.

Jinak ostatni si odehrali to svoje. Origi hral jen poločas, ale těžko mohl něco ukázat když nedostal míč do běhu, do volneho prostoru prostě to nefungovalo.

Benteke potěšil krásným golem hlavou, ale bohužel pak na konci zapasu to pokazilo hloupou standartkou a následným vyrovnávajícím golem Maneho.

Nejvíc se mi libil Moreno, dobře podporoval utok skvěle bránil Maneho a byl jedním z nejlepším hráčům.

Vypadá to že i Lucas se dostává do své staré formy. V zápase měl 2. největší počet naběhaný kilometrů. Snad jeho výkony pod Kloppem budou růst.

Dále potěšil Adam, škoda že si ve sve šanci líp nezpracoval balon, ale překvapil rozdaval balony od nohy, pressoval, byl hodně vidět, snad najde svoji ztracenou formu ze Saints.

V dalším kole nás čeká ve středu 4. kolo ligového poháru s Bournemouthem tak snad bude konečně remízové prokletí prolomeno.

PS pár zajímavých statistik na závěr:

- Liverpool FC už neprohrál 8 zápasů v řadě

- v 7 případech ale pouze remizoval.

YNWA!

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

Jany sorry, ale to se nedá číst

Reagovat
vrabejka

drž hubu, dal jsem si s tím práci.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hokaido

nedej se!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bayern987

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Pravda, kdyby napsal o Chelsea, je to rychlejší a přehlednější, něco jako tohle: Chelsea zahrála sračku, ze které bolí oči, jak je zvykem, ale byla proti nim kampaň

Reagovat
fajdax

Ted si mi to nandal

Reagovat
Whitemedia

Smutné, všichni se na tebe vykašlali

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
ondris

Prečo to robíš?

Reagovat
Infernoqt

- Klopp sám řekl že aby na týmu byl vidět jeho rukopis, tak potřebuje 6 týdnů takže ještě měsíc to asi bude skřípat.

"Zdravím, trenére, podepíšete se mi na záda?" ... " Ale jistě, Allene, ale bude to trvat měsíc"

- Dále jsme strašně bránili standartky i utočne standartky byly v našem podání strašné. Tady musí na tom zapracovat trenersky tým

... tam není co dodat, tým se musí ujmout role trenéra a trenérsky na tom zapracovat

jinak, já rát tvá gramatyka

Reagovat
vrabejka

proto píšu tyhle články abych se v ní zlepšoval

Reagovat
Infernoqt

nikdy se nezlepšíš, pokud si to po sobě nebudeš kontrolovat... pro začátek bych zkusil Word...a možná, myslím, i email má automatickou opravu gramatiky

Reagovat
vrabejka

nebo ještě tzo upravims

Reagovat
vrabejka

a ohledně Kloppa a jeho konce a rukopisu jsem to myslel takto. Už má za sebou 2 tžýdny v LFC takže zbýva už něco jen přes měsíc od změněneho liveproolu

Reagovat
Swarley

tžýdny

Reagovat
vrabejka

jdi něka, ta vašaq přijebana madarska slovenština je ještě horší

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

ve Swarleyho případě tak možná hanáčtina

Reagovat
vrabejka

tvl aj bydlim celkem blízko. Ve zlínském kraji. To je co by si zelezem hodil do jeho baraku.

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka, postuj pomalšie tie hatlaniny. nestíham mať piči všetko, čo píšeš

Reagovat
bbbauch

Nedej se, je to super

Reagovat
niflheim

Stavba vět a interpunkce je naprosto geniální, barvitá. Budeš dělat i ENG verze pro twitter?

Reagovat
vrabejka

bohužel tam neni povoleno tolik znaku

Reagovat
fajdax

Ne proste nee, ty musis byt troll, to jinak neni ani mozny

Reagovat
vrabejka

ja jsem člověk

Reagovat
fajdax

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
bakasa

Reagovat
patas92
Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

*bohuvdaka

Reagovat
fajdax

vis jaka by to byla prdel?

Reagovat
niflheim

Zkus to řešit prostřednictvím obrázků, byla by to škoda toho nevyužít a neglobalizovat. Potenciál to v jistých ohledech má

Reagovat
vrabejka

neboj na fb stranku hned hodim higlitsz zapasu

Reagovat
mistr129
Reagovat
forrest

Reagovat
Counter
Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

také bolo aj kedysi dávno v zápase Slovan B - PŠC Pezinok mladší dorast, škoda, že to vtedy nikto nenahral, mohli sme byť slávni

Reagovat
ondris

Reagovat
avicii

Reagovat
Ligter

Reagovat
bayern987

Reagovat
Wat

Reagovat
jacobT

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

no od pici

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

fanúšik Arsenalu má TV od dlhoročného sponzora Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

A co ty, už máš O2 TV?

Reagovat
cristiano.K.

btw: když už jsme u toho, mám s O2 problém. Končila mi smlouva a čekal jsem automatický prodloužení, nicméně mi zmizely HD kanály zničehonic. Stalo se to někomu?

Reagovat
mistr129

Nám "omylem" změnili balíček, prý to spletla nějaká sekretářka zmizeli všechny sportovní kanály kromě ČT, O2 a myslím že Eurosportu. Ale jako náhradu nabídli dvouletý tarif za 50 % ceny, takže si nestěžuju

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý večer,

rádi situaci prověříme. Zašlete nám, prosím, váš požadavek včetně čísla přípojky pomocí totoho formuláře: www.poruchy.o2.cz

S pozdravem

Sandra, O2 Guru

Reagovat
smazaný uživatel

maso pls

Reagovat
PJ

tohle výjimečně neni žádnej masopust, ale zřejmě opravdu O2 Guru

Reagovat
cristiano.K.

díky

Reagovat
smazaný uživatel

no toto ked si precitala

Reagovat
Hokaido

Plastic fan

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Madley parádní výkon

Reagovat
mul

niekde na dedine uz by bola inzultacia za taketo nieco ...ale on je riadny komik, ked som pozeral CFC - Soton, tak on reagoval na fans, ktori mu ukazovali, ze hrac Sotonu nema loptu v obluku pri zahravani rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neobvyklého.

Reagovat
Wat

Přitom zrovna tohle derby jste mohli konečně vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to katastrofa. Všechno jde letos dobrým směrem, i když šíleně pomalu. Tohle nám může zlomit vaz.

Reagovat
Wat

Zase na druhou stranu si říkám, že by se teďka mohla ustálit sestava bez Cola, což by potěšilo nejednoho fandu. A kdyby vám to navíc ještě začalo šlapat...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že za něj nastoupí Dummett, který je na stoperu dvakrát lepší jak na kraji.

Reagovat
fenixLFC

N'jie dvakrát za sebou v zakroku kola

Reagovat
smazaný uživatel

wow, jsem si ani nevšiml, snad už napotřetí dá gól, zasloužil by si to

Reagovat
Wat

Ten až ho dá, tak to bude minimálně gól kola.

Reagovat
iamek

Dneska jsem koukl jeste na derby a ten Smalling je proste neuveritelny ... Par mesicu zpet jsem ho vyhazoval a letos proste patri mezi top top top.

Reagovat
fajdax

Djilobodji>Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Na nestavění Djilobodjiho Mourek dojede.

Reagovat
niflheim

Po City ho před rokem snad posílal do prdele každý, neuvěřitelné

Reagovat
tunkic

Já si zas právě klepal na čelo, když se spekulovalo, že ho chce Arsenal.....teď bych ho bral všema deseti

Reagovat
cristiano.K.

100. pro lásku

Reagovat
fajdax

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

no jo fanoušek popradu, to se dalo čekat

Reagovat
smazaný uživatel

a Slovenska

Reagovat
smazaný uživatel

tak to rozveďdd prosim ťaa

Reagovat
cristiano.K.

nemůžu rozvést někoho,kdo nemá rád lásku

Reagovat
smazaný uživatel

já jí znám, ale nemám jí rád.

Reagovat
smazaný uživatel

ale čo sa ti kurva nepači na Poprade

Reagovat
cristiano.K.

nic, v tom je ten vtip

Reagovat
smazaný uživatel

no to som nepobral privelmi

Reagovat
madridcan

pivny maraton tam bol TOP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
Swarley

k fotbalu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ta bruneta v porotě <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na moju Cheryl rýchlo zabudni.

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapuje ma, že sa páči aj niekomu inému okrem mňa

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom prekvapivé?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo? Asi poznám malo ľudí ktorý "poznajú " Cheryl. Inak aj Rita je celkom k svetu.

Reagovat
Mastný Chobot

Rita

Reagovat
smazaný uživatel

Páči sa mi ten jej vulgárny spôsob vystupovania. (U nikoho iného to rád nemám ). Zovňajšok má kvalitný, veľmi kvalitný.

Reagovat
Mastný Chobot

občas zo seba robí strašnú stoku a vie sa, jak sa hovorí, zhovadiť, ale hej, aj mne sa páči veľmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem prečo, ale beriem ju ako akúsi lolitu. Mladú hračku pre bohatých starcov. Má veľa príťažlivých čŕt, asi preto sa mi zapáčila.

Reagovat
Mastný Chobot

a má hrozne sexy hlas

Reagovat
smazaný uživatel

To áno. Mne sa viac páči ako si je vedomá toho, že je príťažlivá. Miluje sa a ukazuje to veľmi rada. Napríklad to, ako sa má vo zvyku jemne hladit po tvári alebo častiach tela. Je to vzrušujúce.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Ritaclub?

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

no divné, ja ich poznám teda hodne a minimálne tu musela zaujať mrte borcov kedže bola s Ashley Coleom a ten chuj ju podviedol, ale vkus máš dobrý Rita

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tebe Rita "sedí"?

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze casom aj na kline

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem že ju tam jeden z nás dostane. Večná škoda.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

všichni jsme tu gayové

Reagovat
nani92

nie, iba dvaja..stále čakáme na mená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Cobra

Cole je kus!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem trochu projel YT, je roztomilá. A Piers nechal koule na twitteru, v té jeho talk show je úmorně nudný.

https://youtu.be/MrlkeP2TpYE?t=42m25s

Reagovat
Mastný Chobot

a to ju Cashley podjebal

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pipo123

Možno ju videl po rokoch ráno bez make-upu

Reagovat
kvasha16

:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pigeon

rozhazuje remízy

Reagovat
Mastný Chobot

Boring Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
iamek

U21 pekne. Jen tri zapasy a za nama Liverpool s 6 zapasy a Chelsea s 5 zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Madley Eurofotbal nezvládá......

Reagovat
Gunner14

TWD zatím 6.sérka , ikdyž můj oblíbenec zemřít nemusel

Reagovat
Mimalu

jo 6.řada je zatím fajn, tvůj oblíbený herec přežije.....

Reagovat
smazaný uživatel

to by som fakt chcel vediet ako

Reagovat
Mastný Chobot

počkaj... fakt? akože, prišlo mi to tak, že možno tie črevá a krv neboli jeho, ale neviem teda.

Reagovat
Gunner14

Doufam , ikdyz by to byl solidni zazrak

Reagovat
Mimalu

tak je tam vidět pohyb směrem pod ten kontejner, když padal, tak jako by nad sebou měl toho mrtvého týpka, uvidíme. Možná fakt umřel ale nedivil bych se kdyby ne, zvlášť když by z původní 1 série zbyly už snad jen 3,5 postavy

Reagovat
patas92

Jako taky bych tomu rád věřil, ale jestli se z toho nějak dostane, tak to bude solidní wtf teda Možná bych věřil, že to budou nějaké halušky, které ten Nicholas v tom díle měl. Navíc tam v jednom záběru jde slyšet, jak mu došly náboje, a proto vytáhl nůž, nemohl by se pak zastřelit.

Reagovat
Mastný Chobot

SPOILER

akože, buď to bolo celé fikcia od momentu, ako sa zastrelil, alebo proste musel Glenn zomrieť. Ak sa stane, že zožerú zombíci Nicholasa a Glenn pod ním zázračne prežije pokrytý jeho krvou, tak nech ide do piče celý ten seriál, fakt.

SPOILER

Reagovat
Mastný Chobot

hm, tak dík za skoro spoiler

Reagovat
Gunner14

Vsak tam umira kazdej dil nekdo , co ty vis koho mam za oblibence .

Reagovat
Mastný Chobot

tak napísal si, že to bol muž a mužské charaktery, ktoré môžu byť obľúbené, ak nie si sadomasochista, tam do včera boli dva, ako tak rátam.

Reagovat
smazaný uživatel

Rick a Carl

Reagovat
Mastný Chobot

Coral je ešte horší jak jeho manka

Reagovat
Mastný Chobot

wow, to bol pre mňa najlepší diel celého seriálu, 100 palcov

Reagovat
Gunner14

aj ten 2. dil byl TOP

Reagovat
smazaný uživatel

zdravim vsetkych. dnes je jeden z tych dni ked sme na izbe a mam inetrnet a pslavujeme(teraz je pauza) a zajtra sa budem hanbit ale pre suchy anglicky humor silno sa smejem na twitteri diky za linky na Milnera a Wengyho. Celkom vtipna komunita na ef PL. tolko mam na srdiecku prispejem neskor.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
nani92

iba jedna chyba? to oslavujete čajom?

Reagovat
smazaný uživatel

kde mam chybu ? extrakurva som sa sustredil bol to tuhy boj

Reagovat
Mastný Chobot

pslavuj ďalej, nenechaj sa rušiť

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka

ale uz je tu vela cudzich a co horsie tak chlapcov a uz je mi zima azle takze to budem musiet zacta riedit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

takéto úprimné príspevky mám rád, chcelo by ich tu viac

Reagovat
smazaný uživatel

lidi jsou zlí

Reagovat
smazaný uživatel

vsakze, yang,

/ty, si, tu, jeden, z, najvtipnejsich, baj, d , vey,) respk

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, toto je riadne trapne. Asi sa tu chvilu neukazem. Zmazte to niekto, prosim.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Trand

Bud rad za tohle ještě, já se poblil na seznamovaku na VS.

Reagovat
smazaný uživatel

juuj, tak veci mimo internetu sa dejú aj horšie keby sa mi včera stalo len toto, tak som rád.

Reagovat
kiwwi

Manchester United could spend as much as £68million on revamping their attack in transfer windows to come, with doubts over Wayne Rooney’s long-term future.The England captain, 30, has been in poor form this season, and United boss Louis van Gaal is keeping an eye on Juventus striker Paulo Dybala and Atletico Madrid forward Antoine Griezmann. Dybala, 21, is likely to cost around £28m. Griezmann, 24, is valued at around £40m and has looked one of the best attacking players in Europe for the last couple of years, with 31 goals in 63 games for Atletico. - [Daily Star]

Reagovat
Pigeon

Uz vyhazujes i wazzu?

Reagovat
kiwwi

Ja?

Reagovat
Pigeon

pripada mi, ze se dost zminujes o jeho pripadnych odchodech. nebo je to jinak?

Reagovat
kiwwi

som dal teraz snad poprvykrat nieco s pripadnou nahradou za Rooneyho...a vcera sme si trochu zavtipkovali, ze by ho mohla vziat Chelsea na hostovanie

Reagovat
Pigeon

ok ok asi jsem si tam spojil příspěvek někoho jiného

Reagovat
Hokaido

Antoine má, pokud se nemýlím, výkupku 80M euro. Za mín ho nikdy nepustěj.

Reagovat
jacobT

Pre United žiadny problém.

Reagovat
kiwwi

vidis tych 68m libier v prvej vete?

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala půjde tak nejmíň za 40 mega liber, když ho Juventus přivedl za cca. 23 mega liber a navíc to je jeden z mála hráčů, co dokáže v tom útoku něco vymyslet.

Reagovat
Swarley

Griezmann je fantastický, ale já nemůžu překousnout to, že by se měl kupovat teď za takové šílené prachy, když se mohl koupit za "drobné" ze San Sebu...

Reagovat
Busby babes

uz prestan brecet dedku. Narikas nad tim u kazdeho prispevku o Griezmannovi.

Reagovat
Swarley

tak jsme vemena no

Reagovat
I am Mancunian

a u martiala ti to nevadilo ?

Reagovat
Swarley

o tom se tolik nevědělo

Reagovat
I am Mancunian

a u martiala ti to nevadilo ?

Reagovat
smazaný uživatel

o tom se tolik nevědělo ved

Reagovat
pa3ce

Gunneri, tohtosezónnu vychytávku na YT Arsenal channeli, tunnelcam, sledujete? Mne sa to veľmi páči, je milé sledovať ako sa niektorí hráči podávajú ruku snáď každému človeku čo tam je, aj upratovačke hádam alebo, že Jack alebo Rosa žijú vôbec Vie niekto či to majú aj iné tímy v PL? Viem ešte iba o City.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že ještě City to má

Reagovat
nani92

Viem ešte iba o City.

Reagovat
Mastný Chobot

myslim, že ještě City to má

Reagovat
off-olda

Leicester, Norwich, Stoke, Swansea nebo City?

Reagovat
Lacko_Boh

myslim že City City

Reagovat
kvasha16

sa mi zda ze aj City to maju

Reagovat
Counter

Myslím, že poslední dobou už se to docela rozmohlo a nabízí to více klubů.

Reagovat
Counter

Koukám, že Macey je slušný obr

Reagovat
VasAFC

Hlavně v tom porovnání jak šel Santi před ním

Reagovat
pa3ce

Tiež som kukal tak predpoklady na brankára má, o kvalitách si nie som celkom istý.

Reagovat
B3n

Určitě to má Man City a Stoke City. Tuším, že i Foxes, ale to si nejsem jistej.

Reagovat
pa3ce

Jj, aj Leicester

Reagovat
Zaschrona

Jasnej bridil kola by mel byt Howard.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

To už radši ten Boruc.

Reagovat
smazaný uživatel

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mira.fotbalcz

opravene chyby, podpora androidu od verze 2.3

Reagovat
Maresma

diky

Reagovat
kvasha16

tvl, ten Boruc bol vzdy taky traged alebo je "len tak trosku" z formy?

Reagovat
smazaný uživatel

V Celticu to byl pán golman...

Reagovat
kiwwi

vzdy!

Reagovat
mul

ale treba mu podakovat za postup na MS 2010

Reagovat
Usty

Má super momenty, ale i hrozný - a ty jsou bohužel víc vidět a i Boruc to blbě snáší. Má v prdeli psychiku, když jde o hodně, nezvládá jednoduchý věci, dělá nesmyslný rozhodnutí - navíc se hrozně rychle sesype.

Reagovat
smazaný uživatel

Grant ho svýho času chtěl jako konkurenci pro Čecha. Že je tragéd, je trochu uměle živená póza některých tady

Reagovat
Usty

Čau Pítý Ale on tragéd částečně rozhodně je, v říjnu má průměr 2 minely na zápas (když počítám i tu penaltu). S jistějším gólmanem by Bournemouth měl rozhodně větší šance - k čemu jsou občas skvělý zákroky, když pak udělá takovou blbost. Tým na spodku potřebuje především jistotu, laciný góly budou takřka jistě stát udržení.

Reagovat
smazaný uživatel

Je patrně trošku labilnější a má horší období, no. Se zas zvedne, ty minely v takový ohromný intenzivě nejsou určitě nic, co by předváděl na pravidelný bázi. Chybuje každej golman... Pod tragédem si vybavím někoho kalibru Jonese, co dělal náhradníka v Liverpoolu. Jeho chytání snad nemělo ani parametry profesionálního fotbalu. Boruc do týhle sorty určitě nepatří

Reagovat
Darren Fletcher

Otamendi?? a ja som si pocas zapasu hovoril, chvalabohu, ze sme ho nekupili, ved bol otrasny

Reagovat
kiwwi

no zrovna toto bol jeho snad prvy vydareny zapas za City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

špatně rozhodně nezahrál, ale spíš bych řekl, že to bylo naší vinou než nějakým jeho fantastickým výkonem...Wazza ho moc neprověřil a ty útoky zleva od Martiala většinou řešil Kompany, pokud se nepletu...

Reagovat
r.mrazik

nijak extra mi taky nepřišel...Mike byl třeba v tom zápase mnohem lepší

Reagovat
kiwwi

ono to tak nevyniklo, lebo City dopredu nepredviedli ani tolko co my

Reagovat
r.mrazik

to mas pravdu...ale i to je zasluha Mikea...preci jen...byl tam Bony a Kevin...

navic ty Mikeovo golove sance...proste hral lepsi zapas nez Otamendi...

ale uz minule tam hodili Lanziniho misto Andera...oba meli v zapase 1+1 (lanziniho gol z vapna byla trma vrma) a navic hral west ham proti deseti...Ander mel tezsi zapas na evertonu...

ale nechci se pridavat k placi slepic...

Mike je jednoduse borec a to staci

Reagovat
Usty

byl tam minule, nemůžu ho tam cpát pořád a podle BBC a WhoScored.com, což jsou dvě dost rozdílný instituce, byl Otamendi MotM, takže jsem se k němu přiklonil

Reagovat
Busby babes

to jsem taky koukal, ze ho dali jako MoTM. Statisticky mozna, ale jinak mi taky neprislo, ze by nejak zaril. ale ono vybirat MoTM v tom zapase byla asi celkem fuska.

Reagovat
r.mrazik

jasny...ja to beru jen jako porovnani tech dvou,kdy mi prisel Mike v tom zapase lepsi...jak v obrane,tak v utoku,kde mel dve golovky...

dokonce i Kompany se mi libil vic nez Otamendi...takze me ten MotM docela prekvapuje

Reagovat
Usty

Já se přiznám, že jsem úplně nebyl schopnej tomu zápasu věnovat stoprocentní pozornost, navíc jsem simultánně koukat na Bournemouth. Nikdo mi nepřišel výjimečnej, ale nikdo ani neudělal pořádnou chybu. Statistiky ale mluví docela jasně pro Otu a BBC to potvrdilo, tak je tam... No, jindy se tam třeba už nedostane, tak aspoň jednou

Reagovat
r.mrazik

jasny...vsak v pohode...ono vybrat nejlepsiho z takovyho zapasu je urcite bozi ukol

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi zapas sezony

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

tak Mike už má strašně vysoký standard, na to si člověk hodně rychle a lehce zvykne...v tom zápase z naší obrany mě vyloženě příjemně překvapili Rojo s Jonesem...KdB si přes Roja ani neškrtl a Jones hrál hodně přesvědčivě, všechno řešil tak, jak bych od něj čekal a chtěl...když bylo nejhůř, nevymýšlel, odpálil to někam na tribuny, získali jsme čas na to se poskládat a je vyřešeno...prostě pokud si na ty balony nevěří jak Smalling, tak ať se s tím nesere, rve to všechno pryč a postupně to seběvedomí může klidně taky nabrat a sem tam si dovolit víc...ale v tom zápase se mi prostě líbil, neprohrával moc soubojů, skvěle párkrát předskočil některé hráče...pokud bude takhle hrát dál, tak to Blind bude mít těžké, protože Jonesy je rychlejší a hlavně mnohonásobně tvrdší...sice se tak připravujeme o lepší rozehrávku, ale nemyslím si, že by to pro nás byl nějak fatální problém, protože tohle určitě není ten důvod, proč v ofenzivě trpíme...

Reagovat
r.mrazik

to jo..celkove ta obrana zahrala slusne...a bylo by super,kdyby Jones vydrzel nejakou dobu zdravy

s tou rozehravkou mas recht...protoze KONECNE hrajeme tak,jak se ma...kdy rozehravku maji na starosti hlavne ti CM a ne,aby se o neco pokousel Blind z pozice stopera

a navic Morgan zacina hrat taky moc prima...ty jeho dlouhe balony jsou skvely

ted uz jen z s tim utokem...hmmm...a co s Depayem?

Reagovat
Swarley

jo jo a ti stopeři se i tak kolikrát zapojí, jak Smalling, tak i Jones se tam občas vydali dopředu a to nebylo vůbec na škodu...

co s útokem, to netuším...loni jsem nadával na Robina s Falcaem, že přece není možné, aby dva takoví hráči předváděli tak šílené výkony a dnes tam máme jako třetího do party Wazzu...já tomu fakt nerozumím, systém je jedna věc, ale to přece nejde, aby ti tam až takovým způsobem vyhořeli tři takoví hráči...přijde mi to šílený, ale pak tam naskočí Martial a ono to najednou jde, najednou se to rozhýbe a vypadá to mnohem živější...ale Martial tak nějak celkově působí v tom týmu jako jedno obrovské zjevení...

a Depay potřebuje čas, nemá cenu ho kompletně uklidit na střídačku, potřebujeme, aby se co nejdřív vyhrál...čekal jsem takové problémy spíš u Martiala, protože Depay už má přece jen mezi chlapama něco odehráno, ale je to přesně naopak no...Depay asi tvrdě narazil a teď zjišťuje, že si ze všech v PL jenom tak prdel dělat nebude, jak to bylo v Nizozemí...

každopádně nesmí nastoupit oba (Wazza a Depay), vždy jen jeden z nich...

Reagovat
Swarley

a je dost smutný, že právě o dvojky Wazza-Depay jsem si v téhle sezóně sliboval úplně nejvíc...

Reagovat
Busby babes

Ja bych tam ted Depaye dal misto Wazzy. Martial na hrot a treeba by to slo.

Reagovat
Swarley

určitě, tohle by se vyzkoušet v současné situaci mělo

Reagovat
Busby babes

parkrat Jonesy dobre vyvezl mic, to se mi libilo. Celkove od nej slusnej vykon. Kdyby to takhle vydrzelo, to by byla parada. Po letech konecne mit stabilni dvojku Jones - Mike...

Reagovat
Swarley

přesně tak, jak se kdysi plánovalo

ale i tak, pořád by ten stoper měl přijít, já už se tímhle chvilkovým klidným obdobím zmást nenechám, to už tady párkrát bylo

Reagovat
r.mrazik

myslis? ja jen,ze tam je jeste Blind a az se uzdravi na pristi sezonu Shaw,tak bude sedet i Rojo...navic mlady Mcnair...

Reagovat
Swarley

já teda výhledově počítám s Blindem stejně spíš do zálohy, případně právě jako s takovým univerzálem, co ti zahraje všechno...v záloze jsme v podstatě Blinda zkoušeli jen jako osamocené DM a nikdy nehrál s někým v té středové dvojici, pokud se nepletu...

na tom stoperu nehrál špatně, ale přece jen má tam své limity...Rojo může být jako dvojka na LB a jako čtvrtý stoper...chtěl bych trojku Smalling, Jones, Rojo a posila k tomu...ale fakt špička v oboru, ne na rozšíření kádru...

Reagovat
r.mrazik

osobne Blinda v zaloze videt nechci uz nikdy v zivote....tohle uz mi snad želva nikdy neudela...stacilo tohle obdobi jednou a snad se k tomu silenstvi uz nikdy nevrati

blind na stopera/levyho beka...zaloze at se vyhyba do konce zivota a at si v ni "hraje" za repre (kde ho prehraval i plasil s daridou a pavelkou)

Reagovat
Swarley

jsem tušil, že s tímhle u tebe nepochodím

Reagovat
r.mrazik

moc ne...

na tom stoperu hraje moc dobre...i na tom levym beku

ale v zaloze ho videt uz nechci nikdy vic...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Darren Fletcher

Blind bude nas univerzal, holandsky Sheasy

Reagovat
Counter

Byl to tuším MOTM od SkySports

Reagovat
FUnk

arsenal got punished 60,000 by FA over player´s transfer.

Now Arsenal fans can stop moaning they haven't spent any money on a outfield player this season

Reagovat
FUnk

( transfer Chamberse )

Reagovat
Gunner14

snad nám zbyde na oběd

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Omg dneska další ostuda?

Reagovat
iamek

Tak Mourek ma ultimatum ? Musi porazit Liverpool ? No snad bude remizka.

Reagovat
Miguel19

Kde čteš?

Reagovat
iamek

Blesk a ten to prevzal z britskeho bulvaru, takze to musi byt pavda

Reagovat
iamek

Tak dneska v regionalnim vydani Regionu je clanek o Holasovicih a Ano, trenere. I ten klub pocital, ze to bude vypadat jinak. Straka mel s tymem jen dva kratke treninky a prijel na jeden zapas. Nic vic. Takze zklamani asi i z jejich strany i kdyz tvrdi, ze nelituji prihlaseni a ze to mohlo dopadnout hure.

Reagovat
Swarley

jako ze zvědavosti jsem se na to mrkl, docela jsem se těšil, ale spíš mi to přišlo jako takový ne moc dobrý dokument o dědinském fotbale...Straka u nich byl fakt víceméně na otočku a spíš to mohli udělat tak, že by tam třeba 2-3 týdny s nějakou tou přestávkou zůstal, trénoval by s něma, něco se je fakt snažil naučit a bylo by zajímavý pozorovat, jestli by jim to k něčemu bylo...takhle to fakt nemělo šťávu a ani jsem se nedodíval...

Reagovat
r.mrazik

nejvetsi prdel byla,kdyz se ptali ty babovky,jak se zije s fotbalistou

Reagovat
Swarley

a hlavně proč věnovali tolik času tomu jejich fenomenálnímu trenérovi, to jsem taky nepobral...

Reagovat
r.mrazik

ja videl jen kousek...jak tam byla nejaka kadernice (??!!!) a pak to s tou babovkou...a pak jsem to radeji vypl,protoze bych za chvili asi skocil z okna

a ten trener byl taky slusnej inženýr

Reagovat
kiwwi

Old Trafford will play host to a testimonial match in honour of Manchester United captain Wayne Rooney next August with all profits raised from the game going to charity.

The match will mark Rooney's 12 years at the club and is scheduled to take place on Wednesday 3 August 2016.

Reagovat
Usty

První hráč v historii fotbalu, který bude mít dva testimonialy?

Reagovat
Swarley

já mám tušení, že to je u nás docela běžné

Reagovat
Zaschrona

Pochybuju, ze se nekdy docka testimonialu u nas, takze tezko. Nebo mi neco unika?

Reagovat
Usty

no tak jestli bude mít jeden teď v létě a jeden po skončení kariéry v MU, tak to jsou dva, ne?

Reagovat
kiwwi

ked to beries takto, tak to mali skoro vsetci...jeden po 10 rokoch a druhy po skonceni kariery

Rooney bude mat po 12 rokoch tak neviem ako to mame brat

Reagovat
Zaschrona

no nevim, prece neni pak nejake pravidlo, ze by ten testimonial mel dostat i pak po kariere, ne? Carragher taky letos druhej uz nedostal a hral se specialni zapas kamosi Gerrarda vs kamosi Carraghera

Reagovat
smazaný uživatel

pekne sa mu to snazite naznacit

Reagovat
r.mrazik

v tom evertonu mu to treba jeste chvili pujde

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Na Breathe Chelsea som čítal, že José je na pol vyhodený. Tak dúfam že spojenie Mourinho-Chelsea je snáď navždy preč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho leaves Cobham this evening with son and advisor.

Reports suggest that Mourinho is on the verge of being dismissed by Chelsea chief's who are currently preparing the 'Special One's' severance package as well as discussing potential replacements.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, a pritom mi do Chelsea sedí asi najviac.

Ale hej, nech ide preč. Ideálne do Talianska

Reagovat
smazaný uživatel

On tu dojebal toľko vecí že bude najlepšie ak sa už nikdy do klubu nevráti. Fakt vyzeral odhodlaný tu odviesť dlhodobú prácu ale je jasné, že toho není schopný. A ten cirkus okolo toho, . Dík za titul, zbaľ sa a otravuj niekde inde :-).

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se sbalí rád, prý by dostal odstupné 30m liber. To člověka hned napadne, jestli to celou dobu nebyl jeho plán.

Reagovat
smazaný uživatel

36 :-) to by sme trhli ďalší z negatívnych rekordov

Reagovat
smazaný uživatel

pre 36 sa to oplatí, otázne je čo musel spraviť s hráčmi.

Reagovat
smazaný uživatel

aby to tak orali. Ale možnože taký Ivanovič v tom ide sním

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už v príprave tam boli náznaky...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bohatě stačí, že dělá zlou atmosféru v kabině a ten tým je hned poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ako ty vies ze robi zlu atmosferu v kabine?

Reagovat
minoLFC

tiež mám to podozrenie

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ono celkovo si nepamätám, že by vyzeral byť taký bez iskry a zápalu pre svoju prácu. To není typický Jose. Nie raz som si počas zápasu hovoril, že on to má snáď úplne na háku.

Reagovat
Talker

Tak odstupne. Opakuji, budeme mu platit stejný plat, dokud si nenajde novej Job. Tj musel by být 4 roky bez angažmá, aby vyzdimal 36 mega.

Reagovat
vitasrp

Obávám se, že nemůžeš vědět, jak je ta smlouva postavená.

Reagovat
Talker

Tak my ho vyhodit nemusíme. Můžeme si najmout náhradu a jemu dat dovolenou. V extrémním případě. Takhle to dělalo tuším Udinese nebo někdo jiny v Itálii, když měli asi 3 manazery pod smlouvou a pak toho prvního vzali zpatky k týmu...

Reagovat
vitasrp

Tak to chci vidět

Reagovat
Miguel19

Pošleme ho na hostování

Reagovat
Counter

Zrovna dneska jsem právěže viděl revoluční myšlenku poslat ho do Vitesse

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Jardin

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
vitasrp

On tu dojebal půl sezóny a vyhrál 3 tituly v Premier League ze 4, který ten klub udělal hlavně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúhlasím. Druhýkrát prišiel do klubu s tým, že tu ide koncepčne a dlhodobo pracovať a že tu ostane min. 10 rokov. Nevidím tam ani náznak koncepčnej práce, vidím tam 1 titul na ktorý pripadá obrovská kopa sračiek vytvorená Mourinhom. Omnoho väčšiu radosť som mal z titulu pod Ancelottim. Hrali sme skvelý futbal, na čom mne až tak nezáleží, lebo to není pre mňa to podstatné, ale je potreba ten rozdiel spomenúť, a hlavne sa pri tom nechoval ako naprostý dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Pričom som ja mal Mourinhove poznámky a slovne narážky v minulosti rád, bavilo ma to ako si z každého robil dobrý deň, ale teraz to prepískol a absolútne nezvláda.

Reagovat
vitasrp

Já tam zas nevidím tu obrovskou kopu sraček no. Vidím totálně podělanejch 10 kol nový sezóny, kterému už vůbec nepřidává jeho asertivní chování.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam vidím tradičné zlyhanie v prestupoch, nezvládanie vzťahov s hráčmi, ignorovanie doteraz našej najúspešnejšej generácii mladých hráčov, taktické chyby - a pozor to je u Mourinha vážna vec, absolútne odfláknutú prípravu, vyhodenie trénerského tímu za nič, robenie dementa zo seba samého po každom zápase, pretočenie milónov € úplne zbytočne, napadanie všetkých okolo, najnovšie aj rozhodcov...to je snáď málo?

Reagovat
vitasrp

Pěkný, já tam selhání v přestupech nevidím, protože dvě ze tří letních období jsme pracovali skvěle a podělali jen jedno. Akademie je klasika, taktický chyby v krizi klasika, ještě jsem totiž neviděl trenéra v Chelsea, ze který bychom v krizi neudělali úplnýho debila. Takže takový tradiclní důvody, který jsme našli u 10 předchozích trenérů. S chováním souhlasím, ve špatných momentech je to jeho asertivní vystupování snad nejhorší, co může bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Trojlístok DeBruyne, Mata, Lukaku beriem ako zlyhanie a katastrofálny ťah. Takisto jeho koncepčnej práci absolútne odporuje prichod, Etooa, Drogbu, šaškovanie s krídlami, Salah, Schurle, Cuadrado, Pedro....koniec s Lampardom je takisto na grc, predaj Čecha to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamparda a Čecha myslím samozrejme z hľadiska nefutbalového.

Reagovat
vitasrp

No tak hlavně u toho Čecha to byla masivní chyba, to je určitě nutný mu vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, to taky tvrdím.

Reagovat
vitasrp

Pak tomu už vůbec nerozumím.

Můj příspěvek byl samozřejmě sarkasmus.

Reagovat
smazaný uživatel

To muj taky :-). Bazinga

Reagovat
vitasrp

Už jsem se bál.

Reagovat
Mimalu

DeBruyne měl určitě dostat šanci, Lukaku ke svému odchodu taky přispěl vlastní měrou. Otázka ohledně Maty je složitější, někdy prostě musí byť skvělý hráč ustoupit trenérovi, kterému se nehodí do systému. Salah, Cuadrado nebyli hráči vhodní pro PL, Schurrle se tak nějak odrovnal sámsvou katastrofální neformou. Pedro se snad chytne, ale upřímně, už taky není nejmladší a raději bych uvítal někoho mladšího než hráče na 3-4 roky. S Lampardem ti nevím, aby hnil na lavičce bych taky vidět nechtěl, jeho pozici v současném systému nemáme, tam trochu zazlívám Frankovi že kývnul City na to hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Taktika: Nebol náhodou Mourinho ten taktický génius, ktorý sa bude od ostatných trénerov odlišovať? A v prípade krízy bude vedieť, čo má robiť? Áno bol. Ale to už je asi taky preč. Tragikomédia s PSG je jasný dôkaz. Táto jeho defenzíva nestačí už na nikoho okrem Arsenalu.

Reagovat
Mimalu

V 99% případů by mu ten zápas s PSG vyšel a bylo by nablito jen od fanoušku soupeře, jinak jsme zápasy s top kluby v minulé sezóně zvládali na pohodu. Zase bych z něho nedělal nějakého náhoďáka který neví jak připravit tým na soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja z neho nahoďáka nerobím, akurát som si nemohol nevšímnúť, že defenzíva s ktorou slávil úspech prvne v Chelsea a potom v Interi, už nefunguje tak ako by mala. A on na to absolútne nevie reagovať, nevystúpi zo svojej comfort zóny aby s tým niečo urobil. Zasekol sa a nič nové do hry neprináša. Na "keby" sa nehrá a vprípade Special One už vôbec nie, takže je namieste na to nagrcať aj po roku. Je to šialená ostuda a hanba.

Reagovat
vitasrp

To obrana nefunguje v týhle sezóně, to přece ty dva roky nepřebije.

Reagovat
Mimalu

Tak jestli něco nezvládnul(společně s vedením) tak to je udržet hráče ve formě. Vyplo se prakticky už dva týdny před koncem PL, potom pár zápasu v Asii a následné dlouhé volno, které zkrátilo přípravu na minimum, vlak evidentně ujel a mimo je celý tým. Potom ta obraná činnost nemá vypadat tak jak vypadá když se nechá prakticky celá záloha přehrávat od soupeře a na lavičce sedí borec, kterému teče mléko po bradě, neodkapal ani jeden zápas v PL a svazuje ho přemrštěná cenovka. (Byť tuto situaci taky zazlívám Mourinhovi)

Reagovat
vitasrp

Je stoprocentně pryč, což dokazují jeho výsledky proti silným soupeřům v lize nebo například postup do semifinále v sezóně 13/14. Nepochybuji o tom, že jeden velký neuspěch tohle celé mění.

Reagovat
Usty

Ty ses zbláznil? Vždyť i Zouma v rozhovoru říkal, že zatím každej gól, co dostali, jim Mourinho předem ukázal. Že jsou hráči lemplové, co nevystoupí, nedostoupí, nejdou s hráčem, nevyběhnou na přední týč, netrefí balón, nevyskočí, atd. fakt není Mourinhova chyba. Taktická připravenost je snad jediná věc, kterou mu opravdu vyčítat nelze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu neverím.

Reagovat
Usty

čemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Že im Mourinho každý gól vopred ukázal.

Reagovat
Hokaido

Moudini

Reagovat
Usty

*že je předem varoval na ty situace, ze kterých padl gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Mne teda to jeho chovani moc asertivni neprijde, to by pak s tim nemelo tolik lidi problem ocividne.

Reagovat
vitasrp

Tak to klidně označme za chování agresivní, případně kreténský, nevím, jak přesně to označti, ale doufám, že je jasný, co tím myslím.

Reagovat
vitasrp

Tak to klidně označme za chování agresivní, případně kreténský, nevím, jak přesně to označti, ale doufám, že je jasný, co tím myslím.

Reagovat
Counter

Asertivní: "nenásilné, vlídné, ale pevné, otevřené projevení svého názoru"

Reagovat
kvasha16

tak Mou svoje nazory prejavuje dost otvorene akurat nie pre kazdeho vludne no

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

to jeho chování je šílené, působí to neuvěřitelně blbě, což by až tak u něj problém nebyl, protože to je jeho dlouhodobý problém...ale především to působí strašně amatérsky a bezradně, jakoby on sám absolutně nevěděl kudy kam, což u takové osobnosti jako je on působí neskutečně nedůvěryhodně...

výsledky jsou jedna věc a být v podobné pozici, stál bych za Mourinhem a dal mu šanci se z toho vyhrabat...ale když přihlédnu k tomu jeho chování, tak bych si už tak jistej nebyl...a ani mi nejde o to, že se chová nějak negativně, to je v podstatě u něj zcela normální, ale hlavně to ve mně vzbuzuje dojem, že on fakt absolutně netuší kudy kam a to už je velkej problém...

Reagovat
vitasrp

Jenže neexistuje trenér, kterej by v takový krizi věděl, kudy a kam by měl jít, protože v nich většina nikdy nebyla. Ten klub si nevybírá trenéry, kteří umí řešit krizi, ale kteří umí bojovat o a vyhrávat poháry.

Tudíž když tady bude někdo jinej a dostane se do podobný situace, bude to úplně to samý.

Rozhodně se ale musí vysrat na jeho výbuchy, osobně teda naprosto chápu, proč proti tomu WHU takhle vybouchl, ale nikam to nevede a teď je fakt už potřeba, aby to skončilo.

Reagovat
vitasrp

Teda že neexistuje, to je samozřejmě taková přeháňka, ale kdo v takovém průseru působil, že by věděl, co přesně má dělat. Klopp si to zažil, Benitez taky, teď Mourinho, Ancelotti u nás taky působil ztraceně.. Myslím, že by byl zázrak, kdyby další trenér Chelsea v takovýhle krizi působil dojmem, že přesně ví, jak se z toho dostat.

Ale jak už jsem naznačil - to negativní vystupování v médiích musí na chvíli skončit, nebo se alespoň hodně omezit.

Reagovat
smazaný uživatel

Min. u Ancelottiho je rozdiel v tom, že mal lavičku zloženú komplet z mladíkov. Kakuta, McEachran atď.

Reagovat
vitasrp

Ale nadávalo se na něj úplně stejně.

Jinak samozřejmě ta kvalita kádru tenkrát byla nižší.

Reagovat
Swarley

tak rozhodně, v téhle situaci je těžké zůstat nějak nad věcí a nevybouchnout...já tim ani nechtěl říct, že by Mourinho fakticky nevěděl kudy kam, ale tím jeho chováním to tak na mě působí...vždy si povídal svoje, ale tak nějak Mourinhovsky, ale teď to na mě působí strašně nedůvěryhodně a jako fanoušek bych asi hooodně pochyboval, i když bych mu chtěl přes ty špatné výsledky jinak dát šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale u Mourinha je skoro stoprocentní, že se neuklidní, ale jeho excesy budou gradovat. Přijde mi, že vloni to zvládal, používal kritiku jako formu tlaku na sudí, ale letos je úplně paranoidní a za vším vidí spiknutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vyhrával, nedostal ani pořádnou příležitost nezvládat. Charakter člověka poznáš právě v situacích, kterou teď on prochází.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda aby som to uviedol jasne: Za úspechy si zaslúži dostať šancu a výsledková kríza by nemala znamenať vyhadzov takej trénerskej legendy, ale to všetko čo tu spôsobil za tie 3 roky, proste ne...

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte by som chcel dodať, že najviac zo všetkého mi vadí konflikt s Evou, posunutie jeho slovných útokov za hranicu normálnosti, a taky oslabenie kádra, zbavenie sa skvelých hráčov, a nákup tých, s ktorými vie pracovať len on, ale ani to už asi neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem, trénersky si šancu zaslúži, ale ako človek, nie. Proste zlyhal. Robí zlé meno klubu.

Reagovat
Usty

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes:

Macey - Debuchy, Per, Chambers, Gibbs - Flamini, Bielik - Joel, Ox, Iwobi - Theo

žeby moc? v tej ofenzíve a zálohe sme žalostne úzki momentálne a ak chceme poriadne rotovať, tak to asi ide iba takto. Mali sme si nechať Gnabryho...

Reagovat
Mastný Chobot

tak v bráne Čech podľa Wengeleho, možno sa taká brutálna rotácia ani konať nebude. Takže namiesto Bielika možno klasicky Santi.

Reagovat
Mastný Chobot

alebo Coq - Flamini, to by bola chuťovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bielika by som bol zvedavy. Aj Iwobi je tusim celkom delo. Ta zostava je ako velmi pravdepodobna ?

Reagovat
Mastný Chobot

je to moja vlastná tvorba, môže byť presne taká alebo úplne iná.

V podstate, jediní, kým som si úplne istý, že tam bude, je Pupuchy, Chambers, Gibbs, Flamini a Joel. Ostatok môže byť úplne iní. Iwobi, si myslím, že minimálne striedať bude určite a u Bielika neviem, nepovedal by som, že má na veľký futbal už, lenže okrem neho a Santiho tam nemáme koho dať momentálne. Takisto aspoň na lavičke snáď bude Jeff.

Reagovat
Mastný Chobot

*budú

Reagovat
Mastný Chobot

**sú

Reagovat
smazaný uživatel

Mal som to podozrenie, tak som sa radšej opýtal

Reagovat
Liveral

Jeff je s Francií na MS U17

Reagovat
Mastný Chobot

hajzel

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger jeste nevyhral Mickey Mouse Cup, ze ?

Reagovat
Jardin

Nevyhrál no, měl by zabrat i v tomhle ohledu Takový low-cost double, EL + CC letos dáme

Reagovat
smazaný uživatel

bielik podla mna hrat nebude, na dm skor kamara, inak by to mohlo byt presne tak (s cechom)

Reagovat
Counter

Reagovat
Jardin

Co ten wonderkid jak na něho upozorňoval djourou? Je na něho ještě brzo, aby byl aspoň na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

trenoval s prvym timom pred zapasom, ale stale ma len 15, mozno dalsi rok lavicka v coc

Reagovat
smazaný uživatel

@OptaJoe

106 - Christian Eriksen made the most sprints of any player in a PL game this season in the match between Bournemouth and Spurs. Energetic.

Eriksen>Bolt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

106 sprintů? to nemá naše ofenziva dohromady ani za celou sezónu

Reagovat
bbbauch

Necim takovym bych se stydel chlubit

Reagovat
smazaný uživatel

Akože, tým, že vládzeš behať ? Hej je to na hanbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek LVG philosophy?

Reagovat
bbbauch

To je narazka na ownyho vy ublizenci

Reagovat
smazaný uživatel

To je narážka leda tak hlavou do zdi.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

jj, ale ownyho hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už, tak ja som blíženec.

Reagovat
nani92

tak to si si musel včera s chlapcami rozumieť

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som znamenie samozrejme.

Reagovat
Counter

nn, Bellerín > Bolt. Nejde o kvantitu, ale o kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co do rychlosti, Bolt>Bellerín. Co do kvantity, Eriksen>Bolt.

Ale chápu, vám tyhle nerovnice nikdy nešly .

Reagovat
Mada

Hlavně že vám jo.

Reagovat
Counter

http://news.arseblog.com/2015/10/i-feel-like-this-is-my-home-hector-bellerin-interview-transcript/

Speed tests say that in the first 40 metres (4.42 seconds), you’re faster than Usain Bolt (4.62)!

Chápeš špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, škoda, že se kluk zahazuje ve fotbale, když má potenciál být světovou atletickou hvězdou

Reagovat
Mastný Chobot

futbal > atletika > Eriksen

Reagovat
tunkic

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Atletickou hvězdu jste nám prodali místo fotbalisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco kromě prdelblogu? Startoval z bloku a měřilo se to včetně reakce na výstřel?

...and can he do it on a cold rainy night in Stoke?

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/competitions/premier-league/11525027/The-top-20-fastest-players-in-the-Premier-League-revealed.html

Reagovat
Counter

vole je to překlad Bellerínova rozhovoru s Marcou, si to aspoň otevři.

Reagovat
Mada

to chceš moc

Reagovat
Wat

To by mě zajímalo, od kolika metrů se ten sprint počítá.

Reagovat
Counter

Nebo co se počítá za sprint. Třeba jich má Giroud 200 za zápas, jenže se mu to počítá jen jako klus.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Infernoqt

Tak dneska Stoke - Chelsea by nemusel být špatný zápas vzhledem k předchozímu dějství. Mno a my, pokud postoupíme, bral bych Man City na Old Trafford znovu.

Reagovat
r.mrazik

nepise se,kdo by mohl dostat sanci? blind,depay,perreira? wilson?

Reagovat
Infernoqt

Depay :D ... Podle mě nenechá odpočinout moc hráčů. Nedivi bych se ani, kdyby nastoupil zase Jones a Smalling.

Reagovat
r.mrazik

tak on toho posledni dobou moc neodehral...

jsem zvedav...treba Martial a Mike by zaslouzili odpocinek

Reagovat
Pigeon

v té obraně není ani koho moc nechat rotovat. Blind možná na stoperovi bude. Myslím že zítra to bude s 0 vzadu jasné

Reagovat
Infernoqt

Rojo, Jones, Smalling a Darmian nastoupí podle mě. V záloze by se mohl objevit Pereira nebo Fellaini. Wilson asi lavička, Depay křídlo, Mata taky základ.

Reagovat
Infernoqt

Mirror se zase vytáhl. Podle nich Arsenal, který v létě neutrácel, se rozhodne toto zanedbání napravit a už nyní připravuje nabídku v hodnotě 68m liber za Higuaína. To je ono

Reagovat
Swarley

já teda Higuaína moc nemusím, ale Arsenal by ho zkoušet nemusel...ono by to mohlo i vyjít...

Reagovat
minoLFC

za 68 mil. libier by im ho poslali okamžite ale Vetrovka nikdy nedá.

Reagovat
Mastný Chobot

68m libier za Higuána to už hej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

necháme jim Fabregase za polovinu...

Reagovat
kiwwi

Chelsea manager Jose Mourinho has left a return to Inter Milan one day open by declaring his love for the Serie A club in an interview with UEFA.com.

Mourinho replied "why not?" when asked last week about possibly moving back to the Nerazzurri one day, admitting that he thinks finishing his career at Chelsea is unlikely.

ja som to hovoril, on si dava druhe kolecko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
slavex

nešel i tehdy do Interu po Mancinim?

Reagovat
Mastný Chobot

500. pre Ritu Ora

Reagovat
Lacko_Boh

to né

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Láska na celý život?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Na tomhle bude muset Pardew v Palace ještě zapracovat, 50% je moc.

Reagovat
Mastný Chobot

“Serge has come here to play games but he just hasn’t been for me," Pulis said. "At the moment, at that level to play the games,” said Pulis.

“He’s come from academy football and not played much league football. Does academy football really prepare players for league football? And we’re talking about Premier League football here.

“As a manager you pick a team that’s going to win a game of football. You pick your best team, you don’t leave people out because you don’t like them, because of this, that and the other.”

Hm...

Reagovat
Jardin

to vypadá na fakt vydařené hostování

Reagovat
fff

Sturridge has not trained for 10 days with the team & that will cast doubt on his participation against Chelsea as well. (Paul Joyce)

Fakt tragikomicke toto uz .

Inak nepamatate si niekto, ked sa s Dannym predlzovala zmluva, on tam asi nemal daco o pocte odohratch zapasov a pod, nie? Hodilo by sa nam to

Reagovat
Counter

Určitě to bude nějak řešené skrze pojišťovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aké sa pekne chytil vo Watforde, Christensen hráva každý zápas sa Borussiu. Viem, že to tak na 99% nebude, ale tu by sa pri súčasných problémoch v obrane rysovali skvele 2 odchovanci...hlavne Aké.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak neklapú hosťovania do ofenzívy ak nerátam Vitesse. Bamford zatiaľ tuším len 2 štarty, na dlhší úsek len v minulom kole. No a prečo nebýva Atsu ani nominovaný za čerešne, to mi rozum nebere...Neverím, že to nie je ich najkvalitnejšie krídlo čo tam majú,

Reagovat
Usty

V říjnu byl zraněnej, proto ani na lavičce. Nějaký zranění s sebou navíc táhne už od přípravy...

Nicméně v COC hrál oba zápasy v základu, jednou měl áčko... důvod, proč ani jednou nebyl v nominaci, skutečně nechápu.

Reagovat
Usty

Ale četl jsem si názory na jednom fóru a tam tvrdí, že v poháru hrál strašně. A že to nebyl Howeův hráč. Tak možná je prostě špatnej, no...

Reagovat
slavex

To je sice super, ale myslím, že ať už sezona skončí jakkoliv, tak díky této strašidelné první polovině, se budou další hráči spíše nakupovat, než že by se uvažovalo o zapracování mladých. Minimálně pokud tu bude stále Mourinho, tak se tak určiět nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Aj preto by mal ísť.

Reagovat
kiwwi

@richardajkeys

Newc win Collocini appeal.

Reagovat
PhilipS

To vyhazovani Mourinha mi přijde vyloženě směšný. Sakra je to nejlepší trenér na planete. Tecka. Vsechny výsledkovy krize řešit zmenou trenéra je tak hrozně kratkozraky a hloupý. Některý "fanousky" nikdy nepochopím...

Reagovat
kiwwi

keby ho vyhodili, tak by to bol uz treti vyhazov z piateho klubu...trochu hanebna statistika na "najlepsieho" trenera na planete

Reagovat
PhilipS

A pak ho chtějí zpátky. To je bohužel trend a často demence vedení klubů. Já doufám, že treba Chelsea už se poučí od minule.

Reagovat
Usty

vyhodili ho jen z Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Z Realu ho nevyhodili?

Reagovat
Mimalu

No, chtěli ho vyhodit(asi), ale přišla Chelsea takže využili toho že mu nebudou muset platit odstupné a domluvili se s ním na odchodu, takže vyhazov to tak úplně nebyl

Reagovat
Usty

Skončil normálně po sezóně. O tom, jestli ho vyhodili, rozvázal smlouvu, nebo ho vykoupila Chelsea, můžem jen spekulovat.

Reagovat
Busby babes

tak on to byl takovej ten odchod: odejdu sam... pet minut pred vyhazovem.

Reagovat
kiwwi

a z Realu a teraz by to bola Chelsea #2

Reagovat
Usty

pokud je vyhazov = přímej přechod do srovnatelně velkýho celku, tak leda, no

Reagovat
r.mrazik

taky bych ho tam jeste chvili nechal...cim vice prestupnich obdobi zustane,tim dele se z nej budou vzpamatovavat...

Reagovat
slavex

Jeden z nejlepších opravdu je, ale koncepční práce mu opravdu očividně nic neříká. Jasně, nemůže se dařit pořád, ale do této situace se dostal v podstatě sám, tím že v Chelsea hrál dvě sezony pomalu se 15 hráči. Teď když je potřeba v krizi sestavu protočit, tak není v podstatě kým. Mladí nejsou vyzkoušení a za Mourinha nejspíš nikdy nebudou, a lavička stojí za nic, díky tomu, že když už tam někdo schopný byl, radši odešel, protože Mourinho rotuje minimálně. Už jen díky takovému způsobu trénováni nikde nevydrží déle než právě tři sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

v čem je teda ten nejlepší trenér?

Reagovat
slavex

Když potřebuješ do 3 sezon titul, volej Mourinha! Však taky neříkám nejlepší, ale jeden z nejlepších. Už jen proto, kolik má trofejí.

Reagovat
Pigeon

to sice jo, ale je to jen jedna složka trenérství. Když vidím jak nezvládá koncepční práci, nezvládá chod klubu, nezvládá vystupování a kolikrát byl vyhozen tak je to označení nejlepší trenér celkem úsměvné ale tys napsal jeden z nejlepších, ano vím

Reagovat
smazaný uživatel

Koľkokrát bol vyhodený?

Reagovat
Pigeon

vícekrát než nejlepší trenér Sir Alex Ferguson

Reagovat
smazaný uživatel

Čo má ten s tým čo spoločné?

Reagovat
Pigeon

rozebíral jsem proč není Mourinho nejlepší trenér na světě, vždyť je to očividné a stačí to přečíst Miki jelikož považuju SAFa za nejlepšího trenéra, tak jsem ho dal ke srovnání. Nejlepší trenéři se nevyhazují

Reagovat
smazaný uživatel

Vo všetkom súhlasím, akurát v tom jednom nie, preto som sa opýtal a tvoja odpoveď bola v duchu 10.ročného chlapca. A keby sme tak porovnávali súčasných trénerov, veď načo sa hrabať v minulosti, že.

Reagovat
Pigeon

protože Ferguson a Mourinho trénovali řadu let souběžně. A jelikož je rok 2015 a SAF trénoval ještě v roce 2013, tak to nepovažuji za minulost.

Reagovat
smazaný uživatel

Za čo to mám považovať?

Reagovat
Pigeon

Jak mám vědět, za co to máš považovat ty? Já ti dal celkem smysluplnou odpověď. Ferguson prostě patří do této fotbalové dekády.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď mi píšeš, že to nemám považovať za minulosť a keď sa ťa spýtam, že za čo to mám teda považovať, keď nie za minulosť, tak mi napíšeš toto. Ale to sme dosť odpočili od témy, takže. Koľkokrát bol ten José vyhodený? A zmysluplná odpoveď je pre mňa jednoduché číslo

Reagovat
Pigeon

Já ti nepsal, že máš něco považovat. Já napsal, že to nepovažuji. Já to nepovažuji. a byl vyhozen jednou. To je podložené číslo. Miki v tom jsem se spletl, myslel jsem, že to číslo bylo větší, ale střídal ty kluby sám. Nicméně díky své krásné kličce jsem dokázal, že i jedno vyhození je moc na to, aby byl nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

A keď sa na to pozrieme cez optiku úspechov?

Ako netvrdím, že José je najlepší, ale ako už bol vyššie spomenuté, tak jeden z najlepších je. A hlavne čo sa týka ešte aktívnych manažérov.

Reagovat
Pigeon

Optika úspěchu je pro mě jeden z těch fragmentů, které dohromady dávají nejlepšího trenéra. Pokud vyhrává trofeje ale rozesere si realizační tým, nebo nevyprodukuje mladé hráče, tak dřív nebo později na to stejně dojede. Tak, jak se mu to teď vrací. Prostě pro mě práce Fergusona, ale i Wengera je na jiném levelu. Nehledě na to, že oba jsou/byli úspěšní i co se týče trofejí.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger si zaslúži rešpekt len kvôli jeho koncepcii a konzistencii, ale dávať ho na úroveň Mourinha a Fergieho snáď ani nejde

Reagovat
Pigeon

Tak Wenger pokulhává v tom, v čem vyniká Mourinho ale je to i naopak. Koncepce Mourinha je celkem nulová, a kde přijde, tam to sice vyhrají, ale ten klub je potom rozesraný. Pak už je na lidech, čemu dávají přednost. Wenger změnil a zlepšil Arsenal nehorázně. Z hlediska financí to zvládal s přehledem, udělal spoustu skvělých fotbalistů. Co s toho můžeš připsat Josemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Každý normálny človek dáva prednosť hádam koncepčnému úspechu alá Fergie, nie?

Ja som to myslel s tým Wangerom ohľadne optiky úspechu, preto ten ,,posmšený" koment .

Reagovat
Pigeon

Ferguson zvládal perfektně jak koncepci, tak úspěchy. Proto je pro mě nejlepší. Ale srovnávat ho s těma dvěma prostě nelze. No myslím, že téma už máme stejně vyčerpané, už se víc nepřesvědčíme, tak bych to uzavřel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď my sme sa ani nepresviedčali

Reagovat
Pigeon

no vidíš, na tom se shodnem

Reagovat
kvasha16

a kto hovori ze je najlepsi?

Reagovat
kvasha16

aha, PhilipS hore pise, sry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Tu ale nejde len o tú výsledkovú krízu. Keby šlo len o to, tak by každý chcel, aby ostal.

Reagovat
Talker

No... Kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

:-) Väčšina.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mada

Reagovat
PhilipS

Asi jsem měl upřesnit jeden z nejlepších současných. Prostě není kategorie nad Mourinhem. A když mluvíte o tý koncepční práci. Kde k ní dostal nějakej prostor? To samý mi přijdou z cesty výtky, že nerotoval dost sestavu. To by zas nemusel vyhrát titul. Mě jeho vystupování naopak baví. Fotbal je jenom show a zábava a on tomu dodává koření a rivalitu. Což je jenom dobře.

Reagovat
PhilipS

s tou koncepcí je to stejně kec. To mužstvo je dost mladý a piplal si ho celou sezónu aby tu další získal titul. To že mu za pár měsíců totalně vyjde z formy půlka kádru, za to těžko může. Z wolrdclass na podprůměr. Viz Ivanovic, Fabregas, hazard, Matic....

Reagovat
Counter

Když ti najednou zničehonic odejde z formy půlka kádru, tak to asi fakt nebude jen o nich jako jednotlivcích... Mou na tom přinejmenším nese část viny.

Reagovat
Counter

Má prostě svůj styl, v kterém je úspěšný. Ale ten styl se zatím vždycky vyplácí jen pár sezon a pak jde Mou pokaždé o dům dál. Teďka poprvé hodlá někde zůstat dýl a zatím to vypadá dost bídně - proto ty pochyby.

Reagovat
Talker

1) Prostor? Wtf? Vždyť prohlašoval, že tu chce zůstat dekádu, to jako plánoval, že zůstane bez koncepční práce? Mourinho dostal prostoru hromadu. Dostal aklimatizační sezonu, kdy nic nevyhrál. Jako první pod Abrou. Letos dostal šancí jak nasráno - každý jiný manažer by byl už dávno pryč. Akademie každoročně ovládá nějakou soutěž, pár let zpátky finále nextGenu, loni YCL, k tomu hromada FAYC, liga U-21.

Co z toho? 2 roky velkohubých prohlášení a 45 ligových minut pro RLC.

2) Nerotoval sestavou. Ano, získalo mu to titul. Ano, donutilo to hromadu hráčů odejít. Většina hráčů z lavičky není rozehraná. Nemá to souvislost s tím, že najednou nemá koho postavit do základu, když je půlka sestavy tragická?

3) Že půlka kádru skočí z worldclass do podprůměru nemá souvislost s Mourinhem? Když spadnou o úroveň 1-2 hráči, tak se to dá hodit na hráče. Když je to většina základní sestavy, tak už to je prostě očividně systémový fail, ne individuální. Ta pravděpodobnost, že je to jen na hráčích je téměř nulová, protože se to týká prakticky všech hráčů v poli vyjma Azpiho a Williana ze základu.

Ano, není jediný, kdo má na tom podíl. Hráči k tomu měli přistoupit zodpovědněji. Vedení se možná mělo více ochomejtat na přestupovém trhu. Ale Mourinho na tom nese ohromnou část zodpovědnosti.

Prostě Mourinho není koncepční trenér. Nulová práce s širším kádrem (několik hráčů se už vyjádřilo o tom, že s nimi vůbec nekomunikoval), minimální herní čas pro hráče širšího kádru (jen 11 hráčů dostalo 2000 minut či více - tj základ) - v porovnání s konkurencí, kdy takový herní čas dostává v průměru nějakých 14-15 hráčů. Nulová práce s juniorkou (vyjma velkohubých prohlášení), jakýkoliv "mladý" hráč musí podstoupit aklimatizační půlsezonu či sezonu, což pro nás fungovalo akorát u Zoumy.

Ano, Mourinho vyhrál titul. A tím, jak se k té výhře dostal zahodil jakékoliv šance na obhajobu.

Reagovat
Counter

Jose Mourinho has now mentioned Wenger in 7 of his last 8 post-game press conferences.

The Obsessed One.

Nezvládá.

Reagovat
Nikikrew

Nehovoril náhodou Usty že sa ukludnil? Lebo mne príde ešte väčší debil.

Reagovat
Usty

To asi ne, nebo si to nepamatuju

Reagovat
Nikikrew

ospravedlnujem sa

Reagovat
Counter

Arbiter :-)

Reagovat
Counter

Ale jako obecně to tvrdila celá řada fandů CFC, ovšem v době, kdy do Chelsea podruhé přicházel. Postupně už snad všichni prozřeli

Reagovat
Mastný Chobot

tragéd

Reagovat
Nikikrew

Arsenal dnes hraje pohárový zápas na půdě Sheffieldu Wednesday a vedle postupu bude útočit i na jedno jubileum. Kanonýři mohou dát 2000. gól pod vedením manažera Arsena Wengera, aktuálně jich na kontě mají 1999

Tak teda kto to bude? Moj tip Theo

Reagovat
Lacko_Boh

takýto jubilený aby dal niekto od koho sa to čaká ako Theo? to jasný Čech cez celé...

Reagovat
smazaný uživatel

own goal

Reagovat
smazaný uživatel

Nakopy liga mi az na futbal Manchestru 2007-08 nkdy neprisla zaujimava. Tolko technickych nedostatkov u jednotlvych hracov, to sa len tak nevidi.

Reagovat
Miguel19

OptaJoe ‏@OptaJoe 23s23 seconds ago

4 - Stoke have eliminated Chelsea every time they've faced them in the League Cup, winning four ties including the 1972 final. Potty.

Reagovat
Infernoqt

To je povzbudivý fakt vzhledem k posledním výsledkům Chelsea.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 6s7 seconds ago

Chelsea team v Stoke: Begovic; Zouma, Cahill, Terry (c), Baba; Ramires, Mikel; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 6s7 seconds ago View translation

Chelsea subs v Stoke: Amelia, Djilobodji, Azpilicueta, Loftus-Cheek, Traore, Kenedy, Remy. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Úžasné..

Reagovat
Whitemedia

ale co.. dalo se to čekat, nakonec můžu být rád za Bábu..

Reagovat
Nikikrew

Chudak Remy fakt, ten je hotovy. Falcao je zraneny ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, Falcao je dvojka za Costom takže na COC má voľno. Rémy je trojka, určená na striedanie v COC.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Loftus

Reagovat
smazaný uživatel

hm, těch výkvětů nejlepší akademie na ostrovech, kteří dostanou šanci v druhořadém poháru

Reagovat
spider_8

Tak je tam Terry...

Reagovat
smazaný uživatel

ten už odkvetl

Reagovat
spider_8

Ale sem tam si ještě zapučí

Reagovat
smazaný uživatel

Robí si z toho prdel...Tipujem Azpilicueta cez polčas za Babu, Remy v 60. minúte za Oscara a Djilobodji v 92. za Zoumu

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy mali dostať šancu hráči širšieho mužstva keď nie teraz? Či akože máme čakať, že sa proti Stoke rozohrajú naše esíčka?

Reagovat
smazaný uživatel

Zasmial by som sa, keby aj s touto zostavou vyletel...

Reagovat
smazaný uživatel

Keby tam nasadil ,,B", aspoň by si to ospravedlnil, ale takto

Reagovat
fenixLFC

co je dost realne

Reagovat
Miguel19

Však hraje Hazard, Oscar, Mikel, Baba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

https://twitter.com/Arsenal

Kamara, tak to pocujem prvy krat. Vyzera to tak ze Ox bude hrat v strede.

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju prohru na penalty

Reagovat
Gunner14

Však vy jste už vypadli ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, proto netipuju nás, ale jiné týmy

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Zatím tě tu vídám tipovat především na Arsenal.

Reagovat
Gunner14

dobrá sice jsem čekal Thea vzhledem k tomu , že v sobotu hrál Olí. Takže Theo proti Swans

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle má Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kamara už má repre štart za Fínsko

Reagovat
GeneralGoat

Arsene se s tím nesere, i na lavičce jenom 3 hráči z A týmu

Reagovat
Coutinho10

Cech v zakladu aspon bude na co koukat https://pbs.twimg.com/media/CSWGTmoWEAA_ZXe.jpg

Reagovat
Coutinho10

+ Dan Pudil vlastne

Reagovat
Error

Sam Hutchinson.

Reagovat
smazaný uživatel

Točí nás telka?

Reagovat
Jardin

Stream by měl být, když to vysílá i Nova Sport.

Reagovat
smazaný uživatel

nova sport, toto som chcel pocut

Reagovat
smazaný uživatel

chytáš nova sport 2?

Reagovat
smazaný uživatel

ee nakoniec

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka:)

Reagovat
Pigeon

No ty koky

Reagovat
smazaný uživatel

ty brdo fakt?

Reagovat
Pigeon

ti vravim

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

taky jeden pridam

http://sporthd.eu/bthd.html

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jardin
Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký livescore/ web o futsale ? na štýl soccerway s prehľadom vo viacerých súťažiach ?

Reagovat
Counter

V takových dresech je skoro nepoznávám...

Reagovat
Lacko_Boh

škarede sú,nemam ich rad

Reagovat
Counter

Chtělo by to udělat po zápase anketu, jestli byly horší dresy, nebo výkon.

Reagovat
Counter

Oxi proboha Jedinečná šance na pravidelný základ a on se zraní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

hmmm parada a ja dal Oxe na tiket

Reagovat
mr.Silver

Ox taky zraneni... ty vole, to je zase luck

Reagovat
Rohlíček

Oxík

Reagovat
captain18

Tak to bolo rychle od Oxa

Reagovat
Infernoqt

Chelsea pěkně, ale smůla se jim lepí na piňdoura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

'Cautionary substitution' - tak snad to bude v pohodě.

Reagovat
mr.Silver

Ty pico, no to snad neni mozne....

Reagovat
captain18

No to snad nie

Reagovat
J0EL

Si robia picu snad uz

Reagovat
Infernoqt

Koukám, Arsenal už chytá formu do odvety s Bayernem.

Reagovat
Thoomas

Tak Walcott si dlouho zahral, neskutecny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

inak zvlastne ze to tu nikto nespominal, ale nas zajtrajsi zapas je ohrozeny kedze anfield museli evakuovat....

Reagovat
iamek

Nikoho nezajimate.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
icka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Neni ohrozeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Football Manager lvl kur*a nerealna hra, nikdy to nehraju toto

Reagovat
Miguel19

Oscar kvůli Hazardovi na křídle

Ale zatím to klape.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj tak si myslím, že je to kvôli babovi

Reagovat
Counter

Raději to dohrajme v deseti, to ani nemá cenu znova střídat

Reagovat
Rohlíček

Už to začíná

Reagovat
Counter

Buď rád, možná tě ještě podepíšou s takovou.

Reagovat
Rohlíček

Já jsem momentálně taky na marodce.

Reagovat
Gunner14

OX,Walcott out po 15 minutách ,

Reagovat
Miguel19

Prasata ze Stoke tvl..vyhoď už jim někoho.

Reagovat
Coutinho10

Arsenal se vraci do starejch koleji

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo další?

Reagovat
GeneralGoat

Tyvole stáhnout Gnabryho, podepsat nějakýho Amalfitana nebo tak něco, tohle je už fakt krize

Reagovat
Counter

Raději Jeff než nějaký Amalfitano.

Reagovat
GeneralGoat

Tomu klukovi je kolik, 17? Jestli by ti oba dnešní marodi byli zranění, tak by byl 1. náhradník na obě křídla... A Amalfitano taky není nějaký úplný trotl, nějakou kvalitu na záskok má

Reagovat
Counter

Potom raději stáhnout mladé hráče z hostovaček, pokud to jde. Gnabry, Akpom, Sanogo, Maitland-Niles...

Reagovat
GeneralGoat

To jo, je fakt že dneska už tam na hřišti šaškují 2 frantíci za zenitem, možná ať si radši zahrají ty mladíci... Pokud je teda ale Arsenal stáhnout může

Reagovat
GeneralGoat

I když teda nevěřím, že z kterýhokoliv z těchle něco bude, pokud to 2 z nich dotáhnou za pár let na squad playera, tak budu příjemně překvapen

Reagovat
Counter

jj, taky jsem skeptický, ale kdo by čekal, že z Coquelina s Bellerínem budou najednou nepostradatelné články základní sestavy?

Reagovat
GeneralGoat

Tak Belle byl branej jako velkej talent a Coq asi zaprodal duši ďáblu nebo tak něco... Jasný no, stát se může, ale nějaký potenciál vidím jenom v Gnabrym a to za ideálních podmínek, který teda určitě nemá... Ať už radši hraje takový Crowley

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerina jsem teda trochu čekal..

Reagovat
Counter

Jasné, po bitvě každý generál

Reagovat
smazaný uživatel

tvl.. já jsem nezdolnej optimista naděje vkládám/vkládal jsem do půlky juniorky. ale ne.. Bellerin byl celkem profláklej ani popravdě nevím, kde jsem o něm slyšel prvně. asi ta Barcelonská minulost mi nejvíc učarovala..

Coqovi jsem naopak nevěřil ani za mák. dokonce jsem ani nečekal, že bude i po té loňské sezoně pořád primární volba do základu

Reagovat
mr.Silver

Tak to je neskutecny amaterismus, poslat na hriste hrace, ktery ani nebyl soucasti warm-upu.

Reagovat
Gunner14

Prej Wenger nenechal Walcotta pořádně rozcvičit Jako by nás zabilo 2-3 minuty bez PK

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

Reagovat
Amos

Papa titule, s takhle úzkým kádrem nemáme šanci. Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

vazne zranenia ?

Reagovat
Counter

Spíš ne, veškeré tyhle soudy jsou přinejmenším předčasné.

Reagovat
Infernoqt

Krásně. Čech jen koukal.

Reagovat
Coutinho10

Pzdilll nadherna asistence goaaaaaaaal

Reagovat
Coutinho10

Pudil

Reagovat
Counter

Hm, zajímavé je, že doteď Owls nehráli vůbec nic. Vidím to černě.

Reagovat
Lacko_Boh

hm Debuchy

Reagovat
Counter

Za to mohl především Flamini.

Reagovat
smazaný uživatel

Sam Hutchinson

Reagovat
mr.Silver

Debuchy

Reagovat
Gunner14

Zase přes Debuchyho stranu ten at už jde

Reagovat
Miguel19

Tvl Ramires

Reagovat
Usty

Reagovat
Miguel19

?

Reagovat
Usty

nic, zpožděnej stream... pošli mi svůj :D

Reagovat
Usty

díky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodit skauty, vyhodit celej lékařskej tým, vyhodit trenéry, zbourat Colney, podepsat smlouvu s jinou nemocnicou + s jinou zdravotní pojišťovnou, najmout nějaký kartářky, mastičkářky a babky kořenářky...jinak prostě nepřijde změna, rok co rok jak přes kopírák

Reagovat
smazaný uživatel

co taky čekat, když se vám zraňují pořád ti samí hráči dokola

Reagovat
Counter

Ale houby, vždyť je to daleko lepší.

Reagovat
Mada

Reagovat
J0EL

Flamini Wengerov amaterizmus toto. Uz tomu chyba len aby sa zranil aj Giroud a je dokonane.

Reagovat
r.mrazik

Pudil?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Lacko_Boh

ale Kamora je blazon

Reagovat
smazaný uživatel

stream na norwich někdo?

Reagovat
Gunner14

To mohl dát redku hovadu

Reagovat
Lacko_Boh

ale no

Reagovat
GeneralGoat

Heh, na hřišti 3 nebo 4 debutanti a gól podělají Debuchy s Flaminim

Reagovat
J0EL

Neskutocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Showcross už hádam 10 faul a nič

Reagovat
Nikikrew

Hmmm to mala byt cervena ako vino

Reagovat
Gunner14

Flamini pls

Reagovat
Miguel19

A Costa zraněnej. Super.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře mu tak praseti

Reagovat
Pigeon

Karma

Reagovat
Coutinho10

to by bylo fajn...kdo se o nej postaral ?

Reagovat
T44v3tt1

Myslím, že Adam.

Reagovat
Coutinho10

takze takova vypomoc pred vikendem od naseho nedavnyho spoluhrace

Reagovat
iamek

Mate Falcaa. Jinak svalove zraneni nebo po faulu?

Reagovat
Miguel19

Nevím jestli to byl faul...ale po souboji. Něco s břichem snad..

Reagovat
Usty

Samozřejmě jim to nepřeju, ale tohle nejde jinak Není to nic vážnýho ne?

Chelsea zatím výbornej výkon, Stoke si kromě těch dvou standardek vůbec nečuchlo. Šance jsou, škoda, že zatím neproměněný. Butland skvělej. A Shawcross se sice krásně vrátil, ale zatím v obraně marnej a jenom prasí. Už asi tři surový fauly, hroznej dement.

Reagovat
Miguel19

Rémy

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten zajebaný protiútok?

Reagovat
Miguel19

jo

Reagovat
Infernoqt

Lolz, krásně Sheffield

Reagovat
Gunner14

Dostanem bůra

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Coutinho10

Peťa

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reading 2.0

Reagovat
Nikikrew

lenze na Reading sme tam mali aspon ako takych hracov. Ja neviem kto by dnes moho dat gol, my vobec nemame stred zalohy.

Reagovat
mr.Silver

Zase Debuchy a Merte...

Debuchy at jde do pice, kefra, ze chce vice hrat, a kdyz dostane sanci, tak vsechno posere.

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
fajdax

To je ten nas Sam Hutchinson?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ahjaj, no nic. Aj tak ma nejaky trapny micky mouse cup moc nezaujima. Jedina skoda asi len je ze pre hracov ako Chambers, Debuchy, Flamini a mladikov konci poriadna zapasova prax

Reagovat
smazaný uživatel

ved ten tvoj micky mouse cup a Fa cup je posledných 10 rokov vaša jediná šanca na trofej

Reagovat
Nikikrew

Isteze, pre Liverpool to musi byt priam vykupenie

Reagovat
Counter

Nesklouzávej k tottenhamským argumentům...

Reagovat
J0EL

Ty si poslednu dobu v tych kanaloch asi prespal, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

asi áno :D

Reagovat
J0EL

...a tych zraneni samozrejme!

Reagovat
Nikikrew

Plus to samozrejme, cele zle

Reagovat
Counter

Vzhledem k tomu, jak dneska hráči padali jak hrušky, si i tihle jmenovaní nakonec ještě možná zahrajou dosyta

Reagovat
Nikikrew

No tak Joel si snad zahra, dnes sa naozaj snazi

Reagovat
smazaný uživatel

Naša lavička je úplný joke teším sa na deň kedy taký debuchy vypadne

Reagovat
Amos

Jo, nedokazal pobrat to, že je Bellerin na tom líp a je psychicky odevzdanej.

Reagovat
Counter

Tak ještě dva a můžem začít hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Po polčase očakávam aspoň 3 kúsky v Butlandovej sieti.

Reagovat
Miguel19

Dost možná náš nejlepší poločas v sezoně. Až na ten závěr tvl. Zas nechápu co tam vyváděli.

Ale ten fotbal baví. Ten střed se mi líbí. Jenom škoda, že jsme neproměnili nic. Hlavně Ramires.

Reagovat
Counter

No, snad se aspoň ownyho tipu přiblížíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by proti vám písknout ještě nějaké ty penalty, no

Reagovat
smazaný uživatel

přecenil jsem vás

Reagovat
smazaný uživatel

Chcelo to gól, no. Za ten výkon sme si ho zaslúžili. Inak nechápem, prečo už nemá aspoň 5 hráčov Stoke žlté karty a Showcross je ešte na ihrisku.

Reagovat
Gunner14

To je mazec by jste si mysleli , že ti hráči co tak častou nehrajou do toho dají vše , aby bojovali o základ (Gibbs,Debuchy,Flamini,Campbell) a ono nic naopak jsou nejhorší na hřišti hlavně ti dva francůzi. Debutanti taky odevzdaní , přitom by měl skoro celej ten tým dneska bojovat o 106 , aby měli víc zápasů a oni na to takhle jebů...

Reagovat
Mastný Chobot

ok, teraz som prišiel... čo, kurva? akože jebať na to, že prehrávame, ale seriózne sa nám zranil Ox a 10 minút na to Theo? To môžeme ísť do riti, šak nedáme dokopy jedenástku do ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

ty zranění zatím nikdo snad nespecifikoval.. snad to nebude vážně..

Reagovat
Mastný Chobot

snáď, no... aj keď, ak v utorok musí niekto striedať v prvých 15 minútach zápasu, tak asi nebude schopný nastúpiť v sobotu do zápasu, alebo aspoň určite nebude 100% fit a to je tiež napiču.

Reagovat
Gunner14

tak u OXa říkali , že to bylo caution vystřídání . Ale to stejnak nic neznamená u nás... Furt to může být škála 2dny - 10 měsíců ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ox prý střídal pro jistotu.. zítra si dá klid, nějakou masáž a tak a bude v pořádku.. snad

Reagovat
smazaný uživatel

dle mě se střídalo spíš kvůli pocitu než kvůli tomu, že by to nešlo..

ale teda nevím no..

Reagovat
norton

len som donadaval ze sa zranil Ox, pozrem na stream a lezi Theo...uz som to vypol a mam uplne v pici vyledok

Reagovat
Counter

Oba dva se jevili spíš tak, že se necítili úplně v pohodě a zápas s Owls jim přišel pod úroveň na to, aby se v něm mohli zranit, tak to raději zabalili Vůbec to nemusí být nic vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

No škoda, že tehdy nevyšel ten Aurier

Reagovat
Gunner14

však by potom nezazářil Bellé minulou sezonu . Jsem rád za nákup Debuchyho , díky němu máme Bellého Debuchy

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas na druhou stranu pozitivum.

Ale Auriera jsem si hrozně přal tehdy, jak už to skoro bylo jasne, že přestoupí, jak známe Wengera, tak by dal Bellerinovi i tak šance dost.

Reagovat
bbbauch

Ze by zacinala kazdorocni krize Arsenalu?

Reagovat
Mastný Chobot

v nič iné vám nezostáva veriť

Reagovat
bbbauch

Tak s tim vasim stestim na zraneni bych se nedivil, uvidime, kazdopadne jsem myslel krizi zraneni, ne vykonnostni

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd krize.. s touhle sestavou by byl zazrak něco uhrát

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

rozdiel medzi monrealom/bellerinom a debuchym/gibbsom je uplne sialeny, ked si predstavim ze sa mi este vlani vacsina gaunerov smiala ked som pisal ze su nasi najlepsi beci..ak sa zrania, sezonu len dohravame..

v zime nutne potrebujeme nejakeho stredaka a kridlo a vykopnut debuchyho s flaminim

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy je odpísaný, ale Gibbs potrebuje hrávať.

Reagovat
Mastný Chobot

ani jeden nie je odpísaný, len proste nemajú zápasovú prax a Debuchy je ešte aj psychicky v piči... Kubo len hyperbolizuje, lebo ide o jeho obľúbencov x neobľúbencov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Křídlo žádné nepotřebujeme, vždyť na ně stejně nehrajem a hráčů, kteří na tom kraji dovedou nastoupit, je v kádru habaděj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnější je, že Sheffield má na hřišti ještě o trochu mladší tým než Arsenal.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

smích přes slzy?

Reagovat
Lacko_Boh

nie len ma to pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

To není o věku, ale o tom, že ti kluci si za ačko ještě pořádně nekopli..

Reagovat
smazaný uživatel

ale nejvíc to kazí ti nejzkušenější

Reagovat
Mastný Chobot

čo ti jebe, jaká haluz

Reagovat
Nikikrew

Boze kde je ten Tottenham? Doma prehrat s mladikmi ako Arsenal, no hanba.

Reagovat
Counter

Lepší je to ignorovat, ať napíšeš cokoli, ničeho nedosáhneš.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, co tím myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si mu to nandal teda.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.transfermarkt.co.uk/tottenham-hotspur_arsenal-fc/aufstellung/spielbericht/2617968

O dva roky mladší základní jedenáctka v tom zápase. Radši to tu dneska zabal a užij si zápas

Reagovat
Mastný Chobot

Ox aj Theo sedia bez ošetrovania, to je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se jako Mertesacker dívi?

Reagovat
I am Mancunian

walteeers

Reagovat
off-olda

Chelseaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

To je prostě v píči.

Reagovat
bbbauch

pro vsechny fans chelsea co sem prispivaj i ve srackach

Reagovat
bbbauch

what a strike

Reagovat
Miguel19

Ramires, Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnu, že se podívám na druhý poločas, protože je mi zle a teď je mi zle ještě víc

Reagovat
off-olda

Kurva jsi moje svědomí? Udělal jsem přesně to samé a zažívám stejné pocity....

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill Walters

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Coutinho10

destrukce pokracuje

Reagovat
smazaný uživatel

běžte už..

Reagovat
Mastný Chobot

sledujte, padá hviezda, zakývajte Josému

Reagovat
off-olda

3:0

Reagovat
Mastný Chobot

to mi je jedno nejako

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

aj vam tam nieco padlo

Reagovat
Mastný Chobot

už trikrát, si pozadu, Ivo

Reagovat
Whitemedia

Naše hvězda padá dost dlouho, raději dnes věnuj pozornost vašim hvězdám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

DOprdele s nima

Reagovat
Mastný Chobot

Sheffield Wednesday > Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně sehráno

Reagovat
Whitemedia

Tak jsem to teda zapnul a koukám, že pohádka pokračuje..

Reagovat
Mimalu

Tak on už se i Walters ukopne, fakt ani to štěstí nemáme

Reagovat
J0EL

Ok, Giroud dole aby sa nezranil a zabalit to

Reagovat
Nikikrew

to co je za branenie? Ako tam moze byt sam hrac? Co ti jebe to je uz moc na mna. Asi to balim

Reagovat
bbbauch

Arsenal plne chapu, obcas proste prohravas na hristi slabsiho soupere 3:0 ani nevis

Reagovat
smazaný uživatel

pro toto nás Arsenal vyřadil

Reagovat
J0EL

aj nabuduce

Reagovat
Gunner14

jediný cíl vyřadit Slépky a pak dostat bůra od Sheffieldu

Reagovat
Mastný Chobot

môžeš byť rád, predstav si, koľko by ste dostali od nich vy, keď my už tri.

Reagovat
Gunner14

Flamini 2 goly proti nim a proti Sheffieldu si ani neškrtl

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

proti nám se vždycky vytáhne nějaký jindy tragéd, Flamini, Rosický...

Reagovat
J0EL

nejaky jiny traged > Kane

Reagovat
smazaný uživatel

mluvíš o hráči, který má dvojnásobný počet ligových gólů jako Walcott

Reagovat
J0EL

To sa samozrejme moze rychlo zmenit. Najma ked este do minuleho kola mal aj Flamini viac golov ako Kane. A to ani nemusel kopat penalty

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň Sam potešil fanúšikov Chelsea. Drž sa chlape.

Reagovat
Gunner14

hlavně at už se nikdo nezraní a hodit tendle shit zápas za hlavu , jakoby se vůbec neodehrál

Reagovat
Coutinho10

malem 4

Reagovat
Nikikrew

Chambers dnes tiez slusne na uterak, ach to mi je teda stoper

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem od něj celkově daleko víc

Reagovat
Gunner14

Btw u tý šance na 4 gol to byl Debuchy naproti levý tyčce ? Co tam ksakru dělal , když se centrovalo z jeho strany ?

Reagovat
Mastný Chobot

hľadal sebavedomie

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mastný Chobot

wow, ale my ani nemáme loptu, to je solídna tragédia. Fakt Reading 2.0, ale už nás nespasí Chamakh.

Reagovat
Nikikrew

Nuz pozri sa na nas stred zalohy, ani neviem kto tam vlastne hra

Reagovat
off-olda

Stoke nás vykombinuje jak vozíčkáře ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

debuchy

Reagovat
Counter

Wow, mytický Bielik na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední střídání v 60. minutě, a to taktické Wenger v tom furt nějak nemůže najít rovnováhu

Reagovat
Mastný Chobot

ty nezvládaš, ani keď prehrávame

Reagovat
Counter

Já už na ně asi rezignuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde ti to jako dobré taktické rozhodnutí? Opravdu má mít Bielik takový vliv za stavu 0:3, že stojí za to riskovat půl hodiny v desíti v případě zranění?

Reagovat
Mastný Chobot

a nie je to jedno? prehrávame 0-3, tak nech si zahrá. Čo sa zmení, ak budeme 0-3 prehrávať s 11 hráčmi na ihrisku alebo (čisto hypoteticky) s 10 hráčmi? Dokedy by mal akože čakať? Riešiš pičoviny a nezvládaš, to je ownyho double combo.

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Co čekat od blba jako Bruce

Reagovat
minoLFC

Čo to ten Arsenal vyvádza?

Reagovat
Whitemedia

Tak kdo nahradí Mourka na lavičce do konce sezony?

Reagovat
Usty

běžte s tím už do prdele

Reagovat
Whitemedia

ne, nejdu

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládací úterý?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Usty

já nevyhazuju nejlepšího manažera v historii klubu po 10 zápasech, nezvládají tady kluci se sklony k histerii

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš len veľmi málo. Ostatok prehliadaš.

Reagovat
Whitemedia

Jaká pak hysterie, ta už je dávno pryč... už asi měsíc..

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, že kvůli výsledkům bych ho taky nevyhodil

Reagovat
Whitemedia

Ale za to, že se očividně zbláznil, už bys ho vyhodil ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Whitemedia

a nezvládá hlavně Mourinho, jako nejlepší manažer v historii klubu by si měl poradit, aby tým vyhrál alespoň dva zápasy po sobě..

Reagovat
Usty

psát tady to každej den má fakt smysl... obzvlášť v zápase, kde jsme jasně lepší, Shawcross a Adam měli bejt venku a Walters dá gól života...

Reagovat
Whitemedia

se s tím smiř

Reagovat
Counter

Maccabi - Arsenal - Walsall. Zvládl dokonce i tři letos

Reagovat
vitasrp

Upřímně tuhle loajalitu na drtivý většině z vás přímo nenávidím.

Reagovat
smazaný uživatel

histerii

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Někde jsem zahlídl, že vyhození Mourinha by CFC mohlo vyjít dráž než vypadnutí z Ligy Mistrů...

Reagovat
minoLFC

Cappello

Reagovat
Whitemedia

To by se ti líbilo co..

Reagovat
smazaný uživatel

kamara bol strasny, zachvilu ma 20 rokov

Reagovat
Mastný Chobot

jablká mám rád, Maldivy

Reagovat
Counter

Nj, ale na jednom zápase za takovýchhle podmínek, kdy kolem něj nezahráli ani daleko lepší hráči, nemůžeš dělat nějaké závěry.

Reagovat
off-olda

Jožko nestřídá bo má v piči?

Reagovat
Miguel19

Po góle zase totální hovno...

Reagovat
Whitemedia

běž s tím už do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Adam jebe ti?

Reagovat
smazaný uživatel

je to hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard Zistil, že vpravo je Zouma, otočil sa, vľavo Baba, nahral stopérom.

Reagovat
off-olda

Adam je zasraný tlustý prase.

Reagovat
smazaný uživatel

cech s takymi tragedmi btw asi este v zivot nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Chmel Blšany > akademie Arsenalu

Reagovat
Mastný Chobot

... a zas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
tunkic

Nejhorší na place Flamini > Tottenham

Reagovat
Miguel19

To je fakt moc, co těm prasatům projde

Reagovat
Whitemedia

a Willian se zraní, to bude další paráda..

Reagovat
smazaný uživatel

Adam si môže dať na pažbu druhú čiarku a znova bez karty

Reagovat
minoLFC

náš agent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

oléé, Per

Reagovat
Infernoqt

Něco mi říká, že se Mou s Guardiolou v jednom ročníku PL nesetkají.

Reagovat
Mastný Chobot

Joel je technicky zdatný, šikovný futbalista, ale vždy, keď som ho videl v našom drese v súťažnom zápase, tak mi prišiel, ako keby za sebou ťahal 2 vagóny.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

to není jen za nás, za národak to není o moc lepší. Má ty svoje záblesky geniality, ale pak zas odehraje příšerný zápas, vlastně ani není nejlpším Kostaričanem... U nás prostě nemá šanci se prosadit, na Arsenal nemá a obávám se , že nikdy mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

98 Bielik... Uz som stary

Reagovat
Miguel19

Ramires LB, Oscar CM...to jsem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

To je už skôr nejaké 3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

FA zruší Coloccinimu červenou kartu jako neoprávněnou, ale zároveň vyšetřuje hráče za reakci na tu neoprávněně udělenou kartu?

Můžou tam sedět větší debilové?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Viděl jsi někdy přenos z naší sněmovny?

Reagovat
Mastný Chobot

lol, no a? hráči majú držať hubu, keď rozhodca niečo odpíska... ja by som ich za tie kecy aj vylučoval, nech sa naučia držať piču.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Za kecy, simulovanie, a chytanie lopty rukami keď ešte nie je odpískaný faul

Reagovat
Gunner14

yung rant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol, protože to by se zápasy dohrávaly 4 na 5, kdyby se vylučovalo za kecy .. dokud to není v pravidlech, tak se tím nemá žádná komise zpětně co zabývat

Reagovat
Mastný Chobot

veď hovorím, treba ich za to začať vylučovať prákrát a uvidíš, ako rýchlo prestanú všetci.

čo nie je v pravidlách? že hráč sa má správať slušne a nedohadovať sa s rozhodcom, ak nie je kapitán? to tam nie je?

Reagovat
smazaný uživatel

v pravidlech je napsáno, že při inzultaci rozhodčího by měl ukončit utkání...

Reagovat
Mastný Chobot

vidíš to, môžeš byť rád, že ste neprehrali kontumačne

Reagovat
Counter

V pravidlech je vyloučení za "using offensive, insulting or abusive language and/or gesture"

Reagovat
Mastný Chobot

a to je mienené všeobecne... za to, že rozhodcovi 5x za zápas povieš "fuck off" ako Ferdinand, by mala byť redka bez pardonu. To, že si každý zvykol, to netrestať, a hráči zneužívať, je chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

a proč se to tedy neprojednává běžně zpětně a teď ano? .. je to prostě banda kašparů

Reagovat
Mastný Chobot

lenže ty tu, pokiaľ viem, nadávaš na to, že sa to v tomto prípade robí, a nie, že sa to nerobí inokedy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak řeším konkrétní případ no... pokud by to bylo obvyklé, tak ani neceknu

Reagovat
Mastný Chobot

*alebo ako Giroud, nech nie som obvinený, že nie som objektívny

Reagovat
Mastný Chobot

**alebo ako Wilshere

Reagovat
Counter

Žlutá za "unsporting behaviour" + "dissent by word or action"

Reagovat
Busby babes

koukni nekdy na rugby.

Reagovat
smazaný uživatel

rugby pred fotbalem tisic svetelnych let v tomhle

Reagovat
Busby babes

diky cemu ale? ono by stacilo aby rozhodci rozdal par karet za tyhle kecy, asociace se za ne pak postavila, ze rozhodli spravne a ti hraci by si na to zacli davat pozor, kdyby vedeli, ze za kecy pujdou do sprch...

Proto mi prislo to tvoje: to by se zapasy dohravali ve 4... no a? tak dohravali. respektive nedohravali, byly by ukonceny pro nedostatek hracu.

Reagovat
vitasrp

Jasně, když tam frajer udělá takovouhle věc, tak máš držet hubu.

Reagovat
Mastný Chobot

zas taká obrovská volovina, že by sa nad tým človeku zastavovala hlava, to nebola. Tiež som si pomyslel, keď som to videl, že to je sporná situácia.

Reagovat
Usty

bola

Reagovat
Mastný Chobot

nebola... a aj tak je to irelevantné.

Reagovat
cristiano.K.

to neber na tohle případě, uvědom si,že se několikrát v zápase stalo,že se vyloučila jiný hráč než měl být vyloučen, kuriozně taky se to Arsenalu, ted si vem,že tě rozhodčí vyhodí a ty si nic neudělal, tak máš držet píču?

Reagovat
Mastný Chobot

aj tak tým nič nezmeníš, takže áno... a my sa nebavíme o reakcii Colocciniho, ktorý bol vylúčený, ale o ostatných.

Reagovat
Busby babes

ano, ma.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

klud

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by potom soudce mohl říct: "O vraždu se nejedná, červená karta byla neoprávněná. Obžalovaný je zproštěn viny."

Reagovat
Usty

Adam skočí Willianovi do vnitřní strany stehna bez šance získat míč a rozhodčí nepískne ani faul. Větší debilové jsou i na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to rozhodně. Video do fotbalu. Okamžitě.

Reagovat
Usty

to už by ale nemohla úřadovat špinavá vedení

Reagovat
Counter

Prostě když tě rozhodčí vyloučí, máš to respektovat, i když je to nefér.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Colback za kecy dostal žlutou a dál bych to nerozmazával ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hull - Leicester bez strely na bránu

Reagovat
Counter

Ale prý je to dobrý zápas, hlavně teda ze strany Hullu.

Reagovat
smazaný uživatel

20 - @HKane has scored more Premier League goals in 2015 than any other player (20). Example.

Reagovat
off-olda

Ty to musíš mít v úterý těžký...

Reagovat
Mastný Chobot

za kalendárne roky sa tituly ani ceny nedávajú, to viem ako fanúšik Arsenalu dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Traore, tak jsem se konečně dočkal!

Reagovat
smazaný uživatel

a čo si si od toho sluboval?

Reagovat
Whitemedia

nic, ale když už se na ten nás fotbal nedá koukat, tak tam chci alespoň vidět ksichty, které nemám tak okoukané

Reagovat
smazaný uživatel

ach tak, tak to potom

Reagovat
kiwwi

Stoke dobre tlacia na pilu to je taky Pulisov Stoke

Reagovat
bbbauch

Pekne Stoke ted

Reagovat
Miguel19

V hrozný křeči jsme. Navíc už tedka všichni čumí na hráče s míčem. Nikdo se nehne..

Reagovat
vitasrp

A hlavně se tam půlka hráčů bojí, čemuž se vůbec nedivím

Reagovat
Miguel19

Právě proto by tam měli běhat, aby je nikdo netrefil. Aktuálně ty minuty nějak nechápu. Jakoby ti hráči ani vyrovnat nechtěli nebo jak si to mám vysvětlil.

Přihráváme si na půlce jak volové, žádný pohyb, nic.

Reagovat
vitasrp

Vysvětli si to tak, že hraješ bez jakýkoliv formy a sebevědomí do extrémně hlubokýho bloku soupeře.

Reagovat
Darren Fletcher

pozrite, vcera som dal s rooneym lob

https://www.youtube.com/watch?v=KitmnuRq9v8

Reagovat
smazaný uživatel

to je strašná hra toto

Reagovat
Darren Fletcher

to je ten moment, ked si ides prepnut na hraca a potom chces vystrelit a ono ti to skombinuje gombiky a da nechceny lob. dpc kolkokrat som tak loboval v cistej sanci

Reagovat
Pigeon

na PES se nechyta

Reagovat
Darren Fletcher

ten som hraval davno davno ale som sa stal viac fifa hrac... uz len pre tie licencie

Reagovat
smazaný uživatel

ale za Rooneyho a gól v jednom videu

Reagovat
Mastný Chobot

cngrts gg

Reagovat
smazaný uživatel

já si včera založil youtube kanál a zatím tam prezentuju jen svoje skilly v CS:GO, kdyby měl někdo zájem

https://www.youtube.com/channel/UCFejl2NgCOKyPqtkltRO5Cg

Reagovat
Mastný Chobot

no, s tým vipom to ešte nie je ideálne keby si proti sebe nemal idiotov, čo si 5m od teba kľaknú a začnú ti fulloutovať do nôh, tak si dole pri druhom hráčovi

Reagovat
hntlyl

fullout

Reagovat
smazaný uživatel

jn, někdy jsou to hrozní tragédi, ale já též , i když mám světlé chvilky, jednou se mi povedlo udělat ace ve dvou kolech po sobě

Reagovat
Mastný Chobot

wow, tak to hej

Reagovat
Darren Fletcher

to video AWP je po pici

uplne ma to vracia do stredoskolskych cias, ked sme drvili CS :D ale najlepsia mapa bola aj tak Ice World, ci ako sa volala

Reagovat
Mastný Chobot

fy_snow bolo najviac, tam sa ukázal skill

Reagovat
Darren Fletcher

ja som nemal skill, ale mysku s gulockou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

AWpckari zasrani ako hej nektorych som uznaval co to fakt vedeli, ale na de dust a hentakych podobnych co sa len postavili na acko a cakali az vykukne niekto a dufali, ze trafia ma srali viac som uznaval borcov so scoutom

Reagovat
vodka

tak to je ta hra, kterou nekdy brachovi doseru tim, ze mu odehraju 2 kola, kde su tradicne prvni mrtvy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Chudák bráška

Reagovat
hntlyl

to CSGO je strašně nepřehledný a celkově divný, zlatá 1.5 nebo 1.6

Reagovat
Mastný Chobot

to je len o zvyku... za mňa je Cs:GO najlepšie a hral som aj 1.6, aj Source.

Reagovat
hntlyl

Source se mi taky nelíbil no možná to o zvyku je, nevím, ale za ty asi 3 hodiny mi to vůbec nesedlo a radši jsem se vrátil k 1.6, kterou si jednou za rok zahraju a po chvíli se do toho dostanu, a jiný to se mnou asi nebude, když jsem začínal na 1.3 a správný CS je pro mě s GoldSource enginem ale škoda, že se nevydařil Promod, to vypadalo slibně

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rarášek

Rozhodně, 1.6 nejlepší. Další nemuseli dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
Cobra

To je strašný

Reagovat
Rarášek

Pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nikto sa na to nepozrel no

Reagovat
Darren Fletcher

ja hej ale mne sa prilis nepacili, asi som nainfikovany fifou..myslim hra.. goly su ok :))

Reagovat
smazaný uživatel

:) to mám na najslabších nastaveniach a malom rozlíšení, lebo mi to neutiahne PC. Možno to trochu kazí dojem.

Reagovat
smazaný uživatel

já se díval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty obrany jsou strašně směšný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten čo zastal pri Ibrovi a pozeral sa ako dal backheel, to hej až som bol nasratý že mi pokazil prvý takýto gól

Reagovat
Rarášek

Reus karatista

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea tento klub mi robi taku radost

Reagovat
Whitemedia

Nádherný, že prohráváme, blíží se konec zápasu a hráči se ani nedostávají na na polovinu Stoke..

Reagovat
Whitemedia

z toho ještě začnu koktat...

Reagovat
smazaný uživatel

typek dostal tetanus rovno po tom zakroku

Reagovat
off-olda

Ty pičo Traore

Reagovat
smazaný uživatel

bielik je supeer, podla mna ani neni nahoda ze smi sli hore odkedy prisiel

Reagovat
Whitemedia

REEEEEEEEEEEEEEMYYYYYYYY

Reagovat
off-olda

Remýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooool

Reagovat
vodka

omg, to snad neni pravda, už když to krásně vypadalo na mourinhovu další prohru

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Zas jako dalších 30 minut a pak vypadnout, to by taky nebylo na škodu.

Reagovat
Whitemedia

ale obrana Stoke zachelseaovala

Reagovat
smazaný uživatel

REEEEMYYYY <3 <3 <3 <3

Reagovat
Usty

REMYYYYY

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Miguel19

REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

REMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
t0mmy33MCFC

clovek to zapne aby se podival na kysely obliceje a oni srovnaj

Reagovat
Talker

Ne že bych za to nebyl rád... Ale takhle Mourkovi na poslední chvíli zachranovat kůži...

Reagovat
nani92

to je tak nespravodlivé,že Moorinha zachráni práve ten, ktorého tak neskutočne dojebuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Miguel19

Ale Kenedyho gól. Parádně tam zabojoval a vydřel roh.

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

|Red , ty vole nevěřím!

Reagovat
Whitemedia

a Stoke má červenou až v 90+ minutě, neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Konecne ti reznici

Reagovat
Usty

Bardsley rudá, nevěřím Adam a Shawcross ale dál běhají na hřišti, nepřípustný...

Reagovat
smazaný uživatel

A bez žltej podotýkam

Reagovat
Usty

nebo dokonce bez faulu

Reagovat
Miguel19

Nevim, ale José mi dnes přijde nějaký odevzdaný...

Reagovat
off-olda

Proti WHU se tvářil stejně...

Reagovat
bbbauch

Tak kdyz uz remiza tak bych prosil penalty

Reagovat
aither

V suchym jsme nejdřív ponížili Spurs a pak jsme hrdinně vyklouzli z toho bezvýznamnýho poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Ox a Walcott jistě souhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger Výborné vypadnutí, pošetříme síly navíc takto ještě geniálně zpětně potrollil Spurs a jejich jedinou šanci na trofej.

Tato sezona vypadá skvěle, už se těším na FA cup hattrick, v lize to bude těžké, ale pokud se Nacho nezraní, určitě můžeme myslet na titul. V LM jsme si dokázali, že umíme porazit i ty nejlepší, takževítězství je docela reálné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Counter

Reagovat
t0mmy33MCFC

takova pozitivnost po klepecu , to se ceni

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Darren Fletcher

Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou to je pravda ked sa nam zrania beci mozeme to zabalit

Reagovat
Counter

Anebo by ti náhradníci dostali prostor se do toho zase dostat a předvedli by taky kvalitní výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

sklenice je poloplná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

*

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy může odejít

Reagovat
smazaný uživatel

tak z tej kopy hnoja ma potesil len bielik, ten bol jediny kludny na lopte, mohli by sme ho uz hravat v rezerve zase v zalohe a pomaly mu davat sancu aj v prvom time kludne..joel este ako jeden z mala makal a jemu chyba dost malo aby bol super ale predsalen vacsinou to na tom stroskota..

bennacer ma btw podobne lesbicky vibe ako nasri

Reagovat
Mastný Chobot

uňho ten lezbický vibe robí tá podsatitejšia postava a veľký zadok... aj Santi je taký občas

Reagovat
smazaný uživatel

jj presne ti traja by vedeli spolu spravit velku show

Reagovat
Mastný Chobot

midget porn

Reagovat
kiwwi

vsetci do predlzenia, len Arsenal skusene posetril sily

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Miguel19

Ach jo Edenečku...

Reagovat
off-olda

Hazard se úplně posral ty vole...

Reagovat
Whitemedia

Edenkovi to tam prostě nepadne

Reagovat
vodka

hazard ma zakonceni na urovni Andersona z mcdonaldu...

Reagovat
off-olda
Reagovat
smazaný uživatel

Have we used the Debuchy-Gibbs axis of evil in every game we lost this season(apart from Chelsea which was on Mike Dean)?

Reagovat
mr.Silver

neskutecne

Reagovat
Whitemedia

Oscar je pořád na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jedno sa musí uznať z 6 ofenzívnymi hráčmi sa autobus hrať nedá

Reagovat
Counter

M A H R E Z !

Foxes letos v CoC titul

Reagovat
Nikikrew

Sheffield United 5 : 1 Tottenham

Reagovat
off-olda

To je tak slabá střelba...

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal může dát jubilejní gól pod Wengerem

Takže expresku si pošetríme minimálne do soboty, chaloši

Reagovat
mr.Silver

Prece ten gol neda nejaky prumerak z becka. Musi Alexis nebo nejlepe Mesutek <3

Reagovat
Counter

Hrozná ostuda dneska. Před sedmi dny jsme porazili Bayern

Reagovat
Gunner14

Sheffield neprohrál 8 zápasů v řadě

Reagovat
off-olda

Zrovna na týdenní výročí.

Reagovat
nani92

čo len ukazuje, že jeden z tých výsledkov bol veľká náhoda...teraz len vedieť ktorý,,

Reagovat
Counter

Ani ne, tohle je právě typický Arsenal. Olympiakos fail, MU paráda, Bayern paráda, Sheffield fail. A tak furt nahoru dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, to by si chcel veľa, aby hral Arsenal proti Sheffieldu defenzívne na protiútoky, nie

Reagovat
Mastný Chobot

*betón

Reagovat
smazaný uživatel

nazvi si to ako chceš

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

špatně jste betonovali dnes

Reagovat
Switchback

tak taky ty sestavy, že jo ...

Reagovat
Nikikrew

Verim tomu ze s Oxom a Theom v zaklade by sme ich aj dali, takto to bolo fakt tazke. Ale samozrejme, vykon bol fakt zly, ostuda ale je mi to celkom aj jedno. Hlavne nech su zdravi hraci z Acka

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs sa btw zase zohol pred loptou pri tretom gole jeho specialitka

Reagovat
Whitemedia

ty kráso Arnautovic když se rozběhne...

Reagovat
kiwwi

stream na Chelsea?

Reagovat
nani92
Reagovat
Gunner14
Reagovat
off-olda

Willian trefí při centru Shaqiriho. To podle mě porušilo všechny fyzikální zákony.

Reagovat
Whitemedia

únava..

Reagovat
off-olda

Stejně je to nemožný. Vždyť na tom hřišti vypadá jako Frodo mezi Enty.

Reagovat
Mastný Chobot

další do midget porna

Reagovat
smazaný uživatel

sa nam to zacina rozbiehat

Reagovat
Miguel19

Shaqiri Vypadá jak Joey když měl těch 10 svetrů na sobě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na to, že hráme o jedného viac, tak nič moc

Reagovat
off-olda

Ježiš ten Adam.

Reagovat
Whitemedia

Adam přidržel, dejte mu žlutou!

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky spokojny

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
off-olda

Hazard mě hrozně, ale fakt hrozně nebaví.

Reagovat
Whitemedia

Terry to tam teď jako jediný z obrany zvládá..

Reagovat
Harakan

Diouf ale dneska dře

Reagovat
off-olda

Willian mě hrozně, ale fakt hrozně baví.

Reagovat
Whitemedia

Hlavně ne penalty...

Reagovat
off-olda

Hazard bude jediný, kdo nedá.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
off-olda

Traore

Reagovat
Gunner14

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma jaký technik

Reagovat
bbbauch

Ze by 3x penalty?

Reagovat
Miguel19

Oscar to navede do 5 hráčů a pak se to snaží prostrkávat mezi nohama

Reagovat
fajdax

Vypadnem na penalty, podle mě tutovka...

Reagovat
tunkic

Reagovat
Whitemedia

Butland

Reagovat
off-olda

To si děláš prdel

Reagovat
Counter

Drsně teď Butland, už jsem to viděl v síti

Reagovat
smazaný uživatel

Shaquiri

Reagovat
Mastný Chobot

to bola dokonalá lopta od Oscara, dokonalý spin

Reagovat
Mastný Chobot

nepripomína vám Diouf 50 Centa?

Reagovat
smazaný uživatel

trochu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
T44v3tt1
Reagovat
Whitemedia

Já nechci penalty......

Reagovat
Gunner14

bude kopat Jožko ?

Reagovat
tunkic

Jojo, po zápase na tiskovce kolem sebe

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale na súboj Butland - Begovic sa teším

Reagovat
Whitemedia

Asmirovi moc nevěřím na penalty..

Reagovat
Tomoro

zas na druhou stranu zna je tam skoro vsechny tak by nekoho capnout mohl ..

Reagovat
Counter

Snad to Butland vychytá, fazonu na to má dostatečnou.

Reagovat
Miguel19

Begovič vše chytí.

Reagovat
vodka

no, butland je rozchytaný, tak by mohl něco pochytat, Walters je už naštěstí ze hřiště, takže adam by tu první dát mohl...

Reagovat
vodka

ideální by bylo, kdyby hazardovi nevyšel ten jeho pomalý rozběh

Reagovat
Nikikrew

Ten Traore vyzera celkom slubne, mohol by dostat sancu v acku

Reagovat
Mastný Chobot

v nejakom určite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Podla mna to dost ozivil a hral dobre.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tak dlho nehral že to bolo jak v Danny The Dog keď mu dali dole obojok.

Reagovat
off-olda

José domlouvá Hazardovi. To je tak jasný, jediný kdo nedá bude on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FEEO se zranil ?

Reagovat
Counter

Možná.

Reagovat
Gunner14

pěkná

Reagovat
Counter

Hezky Adam, jakkoli ho nesnáším.

Reagovat
smazaný uživatel

co je to se mnou..? normálně té Chelsea i přeju

Reagovat
Mastný Chobot

tak Stoke - Chelsea... to je jak vybrať si, či fandíš rakovine alebo besnote

Reagovat
smazaný uživatel

Kamera

Reagovat
off-olda

Wilda

Reagovat
Gunner14

To mohl chytit kdyby chtěl Begovič

Reagovat
Orlandiiik

ta kamera za bránou

Reagovat
Mastný Chobot

prečo tam dávajú ten debilný záber zhora a spoza brány?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

golami

Reagovat
Gunner14

golmani *

Reagovat
off-olda

Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Kamera už mi vadí

Reagovat
vodka

mam tusaka, ze shaquiri neda..

Reagovat
vodka

hm, tak snad ten hazard

Reagovat
vodka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
off-olda

Remy ty vole

Reagovat
Counter

Tak to Foxes nevyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

on to snad vymetl tyjo...

Reagovat
bbbauch

Zouma tyc

Reagovat
bbbauch

Skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma

Reagovat
off-olda

Begovič je tam úplně k hovnu.

Reagovat
Gunner14

Pěkně se to narýsovalo , aby Hazard nedal a rozhodl

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hokaido

úplně stejně jako Lovren loni

Reagovat
smazaný uživatel

Zoumič zkušeně

Reagovat
Counter

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
bbbauch

Hazaaaard!!!!!

Reagovat
wild

Reagovat
Whitemedia

Mourinho to domluvil

Reagovat
Gunner14

to bylo jasný už od začátku jak mu tam Jožko namlouval 5 minut

Reagovat
Switchback

Tak tohle je prostě nejlepší scénář, jak to mohlo dopadnout

Reagovat
Miguel19

Skvěle. To bylo jasné že Hazard nedá.

Reagovat
Infernoqt

Tvl, toto přesně jsem čekal. Hazard půjde poslední jako frajer a nedá

Reagovat
Darren Fletcher

az velmi sebavedomy bol eden

Reagovat
Nikikrew

Hazard again

Reagovat
smazaný uživatel

já se poseru

Reagovat
Orlandiiik

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
off-olda

Hazarde ty jsi taková píča ty vole. Přesně jsem to říkal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Ty jdi taky do hajzlu. Hazard mě tak vytáčí. Všechno odchodí, na hřišti se plouží jak Messi, nepřihraje, nevystřelí, všechno kazí. Je úplně mimo. Jestli si jako myslí, že forma přijde jen tak, tak je víc v prdeli, než jsme kdy mysleli.

On pro to, aby se z toho dostal neudělá na hřišti nic navíc. Nevidím kurva snahu.

Reagovat
smazaný uživatel

On tak ale hrá aj keď je vo forme. Štýl nemení, akurát mu nič nevychádza.

Reagovat
off-olda

Jestli ten rozdíl nevidíš, změň sportovní zaměření.

Reagovat
Switchback

Messi se na hřišti rozhodně neplouží, pokud teda nebereš Messiho rok a něco zpátky

Reagovat
off-olda

Toho jsem myslel, ale nechtělo se mi to rozepisovat. Mám to nasledované.

Reagovat
Switchback

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Liecester na vyhru v CoC

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Man. City adept mimo top 4

Reagovat
F.Torres

Hazard, to je ta hvězda PL? Kdo půjde místo Mourka?

Reagovat
iamek

Idealni. 120 minut a jeste prohrat. Jose drz se!

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard se proste rozhodl, ze Mourka odstreli..

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
bbbauch

Nadherny kolo LC, zitra jedine postup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Counter

Chelsea have now lost twice as many matches this season (8) as they did all of last season (4). It's October.

Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Neremizovali dnes náhodou?

Reagovat
GeneralGoat

Jojo, a ve čvrtfinále nastoupí oba, budou hrát ve 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Remizovali / prohráli na penalty. Klidně si to ber jako remízu, tahle statistika se brzo naplní i bez dnešní prohry.

Reagovat
smazaný uživatel

To súhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

hazard je vlastn tiez trochu lesba

Reagovat
Mastný Chobot

už len dvoch a Snehulienku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

On moze byt snehulienka

Reagovat
C-M@ster

dneska dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Bye bye José?

Reagovat
Miguel19

Hazard má poslední dobou naprosto katastrofální penalty. Ten už je snad kopat nebude.

Můžeme si škrtat další soutěž. Už chybí jenom FA Cup. Pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Akože v PL a LM nemáme šancu hej?

Reagovat
misinho7

tak v LM cez Bayern, Real a Barcu urcite nie s touto hrou

Reagovat
smazaný uživatel

Blábol.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, to už tu bylo před 3 lety

Reagovat
misinho7

no posledne roky sa to nemeni co sa tyka tychto muzstiev

Reagovat
Talker

Před třemi lety nebyl u týmu Mourinho...

Reagovat
Counter

No v PL rozhodně.

Reagovat
Infernoqt

tak stát se může cokoliv... jediná jistota je ta, že CoC to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

To je správny postoj.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som si celkom istý, že ani PL teda

Reagovat
One-Real

Hlavou v Madridu.

Reagovat
terry

To tezko. Ten je spis hlavou tezce v prdeli. Neskutecny, kde ten frajer ted je.

Reagovat
misinho7

ver tomu ze pojde do realu podla mna zacne trucovat a sam si to vybojuje, teda ak bude tato sezona takto pokracovat tak urcite

Reagovat
terry

Ja bych se mu nedivil.

Reagovat
Svatej

On neni ten typ hrace, co se chova jak cubka... nicmene jeho prichod do realu realnej bejt muze, jen nez tehlech pricin

Reagovat
smazaný uživatel

s takovými výkony ale nevím, co by tam dělal

Reagovat
misinho7

ale tam by sa prebudil znova na stareho Edena

Reagovat
bbbauch

To co Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mada

Reagovat
misinho7

tak Bale v Reale a vo walese je uplne nieco neporovnatelne(sice tuto sezonu to nebolo zatial zle ale znova s aklasicky zranil)...jemu nesedi liga to je jasne ..vymena Bale-Eden by mohla byt paradna, Gareth by sa vratil spat a znova by si daval tu svoju anglicku ligu jak pan a eden by prisiel do spanielskej ktora by mu podla mna sedela ovela viac ako Garethovi, a bola by to vyhra pre obe strany

Reagovat
kvasha16

to jedine nas moze utesovat

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu co by tam momentálně dělal, Vazquéz i Jesé jsou prospěšnější

Reagovat
misinho7

Vasquez je pracant a velky bojovnik ale zaklad nie ale ako nahradnik/zolik urcite, chlapec sa snazi ale Top kvalita mu chyba

Reagovat
One-Real

Já bych ho tam nechtěl, ale přijde mi to tak. I když pořád lepší jak Bale.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, už som sa bál, že Jozef ...

Reagovat
kubys

To jsem si po přečtení taky myslel.

Reagovat
fff

Benteke has been ruled out of the game vs Bournemouth after suffering a knee ligament strain against Southampton. (Andy Hunter) #LFC

A nestihne asi ani Chelsea.

Jebat ...

Reagovat
vodka

na chelsea by stačil ted i borini...

Reagovat
Infernoqt

nemůžu se zbavit pocitu, že Chelsea vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

prý se zas zranil Sturridge, to už je jak v Arsenalu

Reagovat
fenixLFC

nie zas este furt...na chelsea nebude

Reagovat
tomasinho

Kurva už

Reagovat
smazaný uživatel

Do pici zas Origi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

aspon bude namiesto neho hrat futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Origi

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsia macka vo vreci

Reagovat
iamek

Dostane ten Hazard zlaty mic nebo ne?

Reagovat
Nikikrew

Najlepsie je na tom ze Mourek poslal celkom dost silnu zostavu aby sa konecne chytili a znova mu to nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Whitemedia27.10.2015 23:06

Hlavně ne penalty...

off-olda27.10.2015 23:07

Hazard bude jediný, kdo nedá.

Reagovat
off-olda

Prostě vidíš toho hráče na hřišti a je ti úplně jasné, co se stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Až jednou půjde Hugo, musí přijít Butland

Reagovat
Usty

Hazard, Mahrez, Hoolahan a Redmond nedali penalty. LOL.

Reagovat
nani92

chudák Mahrez v takej spoločnosti

Reagovat
Counter

Chudákovi mu to Jakupovic vytěsnil na tyčku, pech.

Reagovat
misinho7

tipujem ze po sezone sa Hazard do realu.. v HCelsea to uz nema vyznam a vidno ze aj jemu sa tam nedari...potrebuje sa posunut vyssie s Jamesom, Modricom,Iscom, Karimom ci Cristianom by to bola parada

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto názory zase.

Reagovat
Mastný Chobot

bližšie má k Vitesse než k Realu momentálne

Reagovat
tunkic

Supr a kdo by tam bránil??

Reagovat
Infernoqt

Takže los CoC zítra po polsedním odehraném zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

ze Zoumy roste budoucí kapitán Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Terry by to prenechal černochovi, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Mourinho record in shoot-outs is now ONE win in SEVEN. Only win was Inter 6 Roma 5 in 2008 SupperCoppa final. Lost 5/5 with #CFC

Zajímavé.

Reagovat
vitasrp

Jo, rozstřely on nevyhrává, stejně tak Chelsea - já si pamatuju přesně 2 vyhraný rozstřely, jeden v League Cupu s Fulhamem, ten druhej už nevím, s kým byl.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

dobre si ho pamätáš teda

Reagovat
vitasrp

Ono to bylo taky mega ironicky, protože neznám fandu, kterej by si ten druhej rozstřel nepamatoval.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mihi

+ ešte v Community Shield proti United

Reagovat
Lacko_Boh

šak ten myslel

Reagovat
Counter

Reagovat
Mihi

1>0

Reagovat
vodka

tam sme to kopali tak strašně, že se nedá pomalu říct, že ho cfc vyhrála, protože to byl nejspíš dar...

Reagovat
vitasrp

Giggs a Evra, to byly neuvěřitelný penalty.

Reagovat
Darren Fletcher

idem si pozriet... ten a este jeden predtym, ten, co sme vyhrali

Reagovat
vitasrp

ajooo, pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Snad pohár vyhraje Everton.

Reagovat
Nikikrew

moze byt

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
bbbauch

Ze kdy to je?

Reagovat
Nikikrew

Tusim ze po zapase s Arsenalom

Reagovat
bbbauch

Diky oba, to mi uplne uniklo

Reagovat
nani92

mám pocit že zo zapasu s Arsenalom..a narážkach na Costu - Gabriel..ale neisom si istý

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
bbbauch

blázen

Reagovat
Counter
Reagovat
Counter

Hned mu tu krizi přeju zas o něco víc, jak to vidím.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
tunkic

Tuhle fotku mu, hned jak ho vylejou, nechám zarámovat

Reagovat
vodka

jinak, Arnautovičovo chování před a po penaltě dokonale odpovídá jeho vzhledu + to, jak mu tam zouma sebral balon v nastavení a on začne rozhazovat rukama místo aby šel bránit je strašně, ale strašně na facku...

Reagovat
Miguel19

Takovej horší Zlatan

Reagovat
nani92

*Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan pro levne

Reagovat
smazaný uživatel

*pro chudé

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vitasrp

Po sobotě jsem radši udělal no comment, ale tentokrát si to neodpustím - rozhodčí podal fakt katastrofální výkon. Výsledek podle mě sice vůbec neovlivnil (akorát měl udělit o dvě červené karty navíc, ale z toho se neposeru), ale v tom zápase šlo několika hráčům o zdraví, naprosto selhal v nastavení nějakého metru, utkání se mu agresivitou vymklo z rukou a je docela štěstí, že to nikdo neodsral vážným zraněním. Od 60. minuty jsem měl strach a půlka hráčů taky, fakt nechápu, co to mělo být za výkon.

Jinak z naší strany podle mě dobrý výkon - můžu jít do směru, kdy to budu hodnotit podle výsledku a budu tu loajálně tvrdit Mourinho ven. Nebo můžu hodnotit to, co se na trávníku odehrávalo - Stoke bylo v první půli hrozný, nechávalo nám spoustu prostoru za svoji prostoru, stejně tak absolutně nebyli kompaktní, takže bylo velmi snadný hrát skrz jejich záložní řadu. Je ale neuvěřitelný, kolik toho letos proměníme, kolik se nám toho do té brány odrazí, takže není zas až takový šok, že jsme branku samozřejmě nedali.

Naopak Walters to tam vypustil neskutečně a v tu chvíli jsem čekal, že to utkání bude extrémně složitý - soupeř se výrazně zatáhl, bránil ve velmi hlubokém bloku (vůbec to není kritika, kdyby to někoho napadlo) a uzavřel prakticky veškerý prostory. S tím jsme měli obrovský problém, čemuž ale rozumím - hrajeme bez jakýhokoliv sebevědomí a většina ofenzivních hráčů také bez formy, tudíž málo riskujeme, v ofenzivní třetině pracujeme s míčem pomalu, tudíž je to pro soupeře velmi snadný ubránit. Celkově bych si je ale neodvážil výrazně kritizovat, udělali prakticky všechno, co bylo v jejich silách, aby tenhle zápas vyhráli.

Co se individualit týče, myslím si, že Kenedy a Traore toho předvedli víc, než se v těchto pohárových soutěžích loni povedlo Salahovi se Schürrlem, čili hodně slušný.

Naopak Eden je přímo hrozitánskej - respektuju, že na něj padla deka a vůbec se mu nedaří, chci ale zmínit jinou věc - on na tom hřišti v tomhle sračkoidním momentu vůbec nepůsobí jako osobnost, personalita. Když bych jej měl srovnat s Neymarem, je to nebe a dudy...

Reagovat
Counter

Reagovat
Jacks11

za upřímnost

Reagovat
off-olda

Hrozná chyba, že jsme tenkrát nedotáhli Neymara a šli po Hazardovi. Tenkrát jsem to tady řešil s někým odtud. Tuším Lampsy/Chelsea?

Může se to zdát jako brečení po pár špatných výkonech, ale já to vidím přesně jako ty. Neymar je osobnost, která dokáže ovládat tým. Santos, tam to stálo jen na něm. Brazilská repre to samé viz. Konfederační pohár, MS. Barcelona, když chybí Messi...

On to vůdcovství v sobě prostě má ať si říká kdo chce co chce...

Z Hazarda tohle vůbec, ale fakt vůbec nevyzařuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Výměna Hazard - Neymar by vaší nesympatičnost posunula zase o level dál.

Reagovat
off-olda

Hrozně by mě trápilo, jestli jsme pro někoho víc nesympatičtí.

Reagovat
vitasrp

S tímhle naprosto souhlasím - Neymar tlak unese, nemá problém být největší osobností týmu a neustále mít větší a větší ambice. Eden je jeho přesný opak - pokud jsme jeli na titul, pak teda tu svou odpovědnost akceptoval (a byl výbornej), ale ze sraček nás není schopnej tahat, naopak byl dneska nejhorší na hřišti.

Škoda, chtěli jsme ho dotáhnout v létě 2010, ale nakonec jej někdo přesvědčil, aby neodcházel.

Reagovat
off-olda

Moc dobře si tu kauzu pamatuji. Kecali mu do toho rozhodnutí všichni. Ronaldinho a Pelé mu radili Barcelonu. Agent ho tlačil taky směr Barcelona.

Bylo to těžký no..Tenkrát tam Chelsea vyslala dokonce nějaké speciální agenty, aby to konečně domluvili...A nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

A že se zranil Costa po víceméně nezaviněným souboji je třešnička na dortu.

Reagovat
smazaný uživatel

S tym edenom a osobnostou to pisem staale roky, teraz sa to ukazuje v celej krase

Reagovat
vitasrp

Mimochodem až teď jsem si všiml geniálního spojení prostoru za svoji prostoru Mělo tam být samozřejmě za svojí obranou.

Reagovat
smazaný uživatel

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/12185414_1619212011452342_6183025987394205090_o.png Mourinho bude zas nervozny a nebude sa s nim dat rozpravat, ale uz viem preco, Chelsea opat menstruuje...

Reagovat
Jacks11

Reagovat
Infernoqt

kua, tak že by přeci jen s tím liverpoolem pouze remizoval?

Reagovat
Zaschrona

JOOOEEEEEEEEEEEEEEL! Po tomhle vykonu tam snad Howarda uz vratit nemuze... Jinak ale vykon strasnej, docela nezaslouzeny postup. Nicmene postup se pocita, ve ctvrtfinale uz jsme nebyli roky. RFM zas excelentni. Snad nas tohle zas trochu nakopne smerem vzhuru.

Today is the first time Everton have won a penalty shootout at Goodison Park since 1970 vs Borussia Mönchengladbach. And you know who scored a penalty in that shootout, don't you? Yes, the one and only Howard Kendall.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Roberto Martinez confirms Tim Howard will return to Everton's starting line up at the weekend: "There's not even a doubt."

Reagovat
Counter

Tak výsměch vlastnímu manažerovi...

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

No za tohle si ale nic jinyho nezaslouzi, tohle brutalne nezvlada...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mönchengladbach

1970.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
jacobT

3:0? nakoniec dobre, že som šiel radšej von, tých 90 minút by mi už asi nikto nevrátil... Vie sa už ako sú na tom Ox a Theo? Vyzeralo to vážne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ich zatial nikto nevratil, bol tu nejaky typek ze nasiel 90 volnych minut ci nie su moje ale ja som stratil len 60, pol hodku mi mrzol stream a sekal komp

Reagovat
Mastný Chobot

prefetovaný

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Usty

Jose: 'A few months ago I won a few matches and I was champion. People were saying there are things more important than results. Now, people say results are the most important thing. It's a contradiction.'

Reagovat
smazaný uživatel

Za co je ten palec. Ved kritika bola za to, ze hral skaredo, hoci boli vysledky. Teraz hra skareda a nie su vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

až na to, že hra ve většině zápasů není škaredá, no

Reagovat
Talker

On to už bude rok, co to herně není zrovna nic extra. Sice to není Scolariho chaos, ale má to k němu rozhodně blíže, než k pohledné hře. Ted se nebavím o dnešním zápase, ale o celkovém úvodu do sezony. A taky o jaru vlastně.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dva zapasy byly herne vic nez slusny..

Reagovat
kiwwi

vsak tu od zaciatku sezony nariekate, ze sa na to neda pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Jak kdo, no. To pak příhodně koreluje i s tím, kdo vyhazuje Mourinha.

Reagovat
kiwwi

tak asi preto ho vyhadzuju, nie?

Reagovat
Usty

jo, obojí bez viditelnýho smyslu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Jakkoliv může mít pravdu, zase nezvládá a vyjadřuje se ke věcem kolem fotbalu (brečí). Jenom další důkaz, že je v tom až po uši.

Reagovat
Usty

Je to úryvek z tiskovky, samozřejmě mluvil hlavně o zápase. Vy to nezvládáte s nezvládáním, čoveče.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak parádní, jak se v tom plácá a neví kudy kam. Moc si to užívám.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne, že stále spomína, že výsledky sú najdôležitejšie, to je komediant

Reagovat
smazaný uživatel

on ale o sebe nič nehovorí.

Reagovat
smazaný uživatel

Utec, Edene.

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

(ale na druhu stranu, mal na vyber a vybral si ich, cize sam si za to moze v akom bahne sa teraz brodi)

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Manik...

Zrovna on má na výsledcích velký podíl

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

cin driv tim lip

Reagovat
smazaný uživatel

Ke Kloppovi.

Reagovat
tomasinho

Přes Reuse, Gotzeho a Vollanda by si nekopl

Reagovat
Svatej

lel

Reagovat
Svatej

nevim, co je šílenější. Bud, že by si přes ně Eden nekopnul, nebo že by k vám šli

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

ja by som ho mozno aj bral

Reagovat
Miguel19

Nj, ale co ten agent zase...

Reagovat
smazaný uživatel

Owny + Iacob

Reagovat
tunkic

Prosimtě dej si studenou sprchu

Reagovat
vrabejka

Haha tady to mate vy hajzly z Chelsea!!! Karma!!! Za lonskou uhaluzenou sezonu kdy jste cele jaro hrla itotalni beton a tuzku. Ted se dokazuje na co ten tym doopravdy ma. Snad tem ropakum vydrží krize par let, prodaji Hazarda, Oscara, Fabregasa a Abrmaovic proda klub. To je tak skvelý pocit. V sobotu je musíme rozjebat COME ON REDS!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Manik...

hlavně, že Liverpool hraje krásnej fotbal... Mourinho s tím anti fotbalem vyhrává, Liverpool se krčí v koutě

Reagovat
vrabejka

My aspon narozdil od vas aspon udělali remizy Pod Kloppem do vnaoc neprohrajem.

Je tak krásné jak si stále Pastic - ropa fans myslí že stále se ten tým zvedne a vyhrajou ještě LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by sme nemohli LM vyhrať? Do jari je ešte ďaleko.

Reagovat
Manik...

Tak Chelsea tu LM aspoň hraje , pro vás je to jako mokrej sen ... To, že ji letos vyhrají je blbost, Bayern, Barca a i Real jsou na tom mnohem líp, bude to 1 z nich.

Ale čím jsem si jistý, že Chelsea se zvedne, bude v TOP4 a trapnej Liverpool bude zase sušit hubu. Už teď se na to těším

Reagovat
vrabejka

Jelikož pod Kloppem do vánoc nephrohrajem tak top 4 určitě uděláme

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani nevyhrate

Reagovat
Manik...

píšu si

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa jebeš do LFC kokotko to sa nevieš inak obhajit ako jebať do iného tímu? za to, že tu nejaký šašek urazí ten "tvoj"

Reagovat
Manik...

mě by Liverpool až tak moc nevadil, ale ti fandové ho bohužel katapultují a nízké místo oblíbenosti

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem ... veď Liverpool má normálnych, veriacich, vtipných aj inteligentných, hlavne loajálnych fanušíkov a vrabejku no

Reagovat
smazaný uživatel

šašku

Reagovat
kvasha16

uhaluzena sezona, no do pici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
vrabejka

Dnes snad takhle: Bogdan, Clyne, Lovren, Sakho, Enrique, Lucas, Teixeira, Ibee, Lallana, Firmino, Origi

Ben utržil drobne knee injury z nedělního zápasu tak to budeme muset urvat s Origim.

Reagovat
kiwwi

Luke Shaw, Paddy McNair and Antonio Valencia unavailable because of injury while Ashley Young may also not yet be match fit after a calf problem. “I have a lot of players in the red zone because we have had a lot of matches and we have a lot of matches to play. I have to see if I can use them or not. We need all the days to recover at this moment.”

This may lead Van Gaal to consider resting one or more of Wayne Rooney, David de Gea, Bastian Schweinsteiger, Juan Mata, Chris Smalling, Michael Carrick and Anthony Martial. The striker James Wilson and midfielder Andreas Pereira are in the matchday squad for Middlesbrough.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ak nenastúpi trebars de Gea, Smalling, Schweini a Martial tak si dovolím tipnúť na jednoznačný postup Middlesbrough.

Reagovat
kiwwi

Blind, Rojo, Jones, Darmian - Schneiderlin, Herrera - Depay, Pereira, Lingard - Wilson

s takouto zostavou by sme mali s prehladom postupit a navyse by to mal byt pekny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, no Depay by si to tam mal povodiť, ideálny match pre neho na zobudenie sa.

Reagovat
mul

nebol by Rojo lepsi na kraji a Blind v strede ? ... vzhladom na to,ze bude chciet utocit, tak Rojova podpora utoku a presne centre urcite vaic pomozu z kraja

Reagovat
kiwwi

takto by to asi bolo lepsie

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

To zas budem slusne hrat a drzet mic a Boro da gola z rohu...takova poharova klasika

Reagovat
r.mrazik

Ale jinak klidne...at hrajou mladosi

Reagovat
wild

urcite bude hrat Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, hráte doma. Tak si dovolím tipnúť postup Middlesbrough.

Reagovat
smazaný uživatel

resting Wayne Rooney? vždyť se z toho procházení po hřišti ani nemohl unavit

Reagovat
kiwwi

tak Rooney hra tak ako hra, ale zeby sa prechadzal? Posledny zapas proti City odjazdil po prdeli - akurat ze to bolo tak vsetko z jeho strany

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mada

Reagovat
Manik...

Reagovat
Infi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

No Premier League team currently has more injuries than Arsenal (8).

sme späť, brácho

Reagovat
vrabejka

Gomez, Benteke, Ings, Henderson, Flanagan, Rossiter, Sturridge

Jsme v těsném závěsu

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v útoku dneska snad Sinclair, když je Benteke zase zraněnej? Mohl by hrát i s Randallem, Brannaganem a Teixeirou.

Reagovat
vrabejka

Texeira by hrat mel asi s Lucasem? A Sinclair na hrote by byla parada

Reagovat
smazaný uživatel

No Tex je daleko lepší blíž k útočníkovi mi přijde, to spíš ten Brannagan by mohl hrát vedle Lucase. No Sinclair pokud se probere, tak by to paráda byla, ale moc mu nevěřím.

Reagovat
Busby babes

Gary Lineker ‏@GaryLineker 2m2 minutes ago

Mourinho says he thinks Costa got injured by punching himself.... You couldn't make it up!

Reagovat
kiwwi

nikto tu nedaval zreb dalsieho kola CoC:

http://tinyurl.com/q2qsp3r

mame to dobre nalinajkovane, len to dnes neposrat

Reagovat
kiwwi

jaj kua, to nie su dvojice tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi poslední dobou nějaký zmatený

Reagovat
kiwwi

myslim, ze niesom sam ktory to videl ako dvojice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

podle mých náročných výpočtů, kdybychom postoupili, prohrajeme s Sheffield Wed 6:0

Reagovat
Mastný Chobot

čo máte dobre nalinajkované? že budete mať číslo 7, ak postúpite? Tak to už hej.

Reagovat
kiwwi

vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch
Reagovat
tomasinho

Škoda, jsem se těšil na derby už

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Zaschrona

hlavne ne 6 nebo 7

Reagovat
Infernoqt

neboj, to jsou čísla klubů z manchesteru

Reagovat
niflheim

Ty kráso, co se to včera stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

1535. pre Nicole Scherzinger

Reagovat
Talker

Co bude kurva s tím Mourinhem? To se s tím vážně hodláme srát ještě dál?

Reagovat
minoLFC

kedy hráte s Evertonom?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Tam by se o tom dalo přemýšlet jedině v momentě, kdy by prohrál doma v LM s Kyjevem. V lize samotné uběhlo jen 10 kol, tam to tolik nehoří. CoC tolik nezamrzí, snad jen Romana.

Reagovat
kiwwi

no ako po 10 kolach byt von z hry o titul, to je solidne zhorenie

Reagovat
Infernoqt

Nemusim Chelsea, ale podle mě je tým ze hry o titul venku, pokud na 1. místo ztrácí 15 a víc bodů po lednu (january)

Reagovat
niflheim

Moc brzo bych závěry nedělal, to se dá nasbírat rychle.

Reagovat
kiwwi

lenze to by museli zacat stracat 3 timy (ak ratame len City, Arsenal a United), nie 1 tim...Chelsea to teraz vychadza dokonca na top 4!!! nie na titul! nejakych 2.10 bodu na zapas statisticky, aby tu top 4 ukopali, co je mrte dost a to je pred nimi este aj Liverpool, Tottenham a dalsie timy, ktore ale mozme tak nejak vylucit a ratat s tym ze ich Chelsea predbehne (WHU, Liecester)

Reagovat
Talker

Osobně doufám, že Roman dostane rozum a Mourka vykopne co nejdřív. Takhle toxická atmosféra kolem klubu nebyla nikdy, Mourinho je prostě zlo. K tomu tragické výsledky už 1/4 sezony, za chvíli to bude roční výročí od doby, kdy se na ten fotbal dalo koukat, CoC fuč, šance na titul extrémně nízká, šance na vítězství LM je podobné, takže teoreticky zůstává FA Cup.

To je hodně málo - i kdybychom ho vyhráli, tak je to jedna velká trofej a 2 malé za 3 sezony.

Reagovat
Manik...

41 mil. € je dost peněz

Reagovat
smazaný uživatel

dal bych ti palec, ale za tu poslední větu jdi do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Reagovat
vitasrp

Jop, ve finále mít trofej na sezónu by byla katastrofální vizitka.

Reagovat
Talker

Tak FA Cup není ani zdaleka jistý - je to víceméně jediná trofej, kterou máme reálně šanci vyhrát. A jestli ji vyhrajeme, to je opět otázka.

Reagovat
spider_8

Atmosféra za Scolariho a hlavně Boase byla podle mě daleko horší. Tady to vypadá, že hráči za Josém jednoznačně stojí, problém jsou akorát ty jeho výlevy do médií. Ty mi ale popravdě nepřijdou o tolik horší, než třeba loni (viz kampaň proti Chelsea). Tenkrát to ale nebyl takový problém, protože jsme vedli ligu o 8 bodů.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Tak je otázka, kolik jich za ním opravdu stojí. Vyjádření byla i o Scolarim, jak všichni táhnou za jeden provaz.

Reagovat
spider_8

Já to hodnotím podle toho, co vidím na hřišti.

Reagovat
PhilipS

přece nemůžete posuzovat kvaltiu trenéra podle výroků do médií. On pro ten klub dýchá a fanoušci ho po první krizi pošlou přes palubu. Na Mourinhově místě bych byl hodně smutnej.

Reagovat
PhilipS

vy jste blázni. Jako kdybyste nechápali, co je PL za soutěž a jaká je tu konkurence. Místo něj Ancelotti a za rok někdo další? Prostě nechápu. Kdo je lepší než Mourinho? Možná tak Pep, ale ten taky dýl než tři sezóny nikde nevydrží. Jste směšný

Reagovat
Talker

Záleží, podle čeho ho posuzujes. Zapracovavani z juniorky? 0. Zapracovavani mladíků? O něco málo lepší. Koncepční prace? 0. Prace se sirsim jádrem? 0. Motivace hracu mu taky letos nejde. Příprava na sezonu? Tady jsme v minusu.

Těch slabých stránek ma hromady.

Reagovat
PhilipS

Myslíš, že je ve špičce Premier League prostor pro zapracovávání hráčů z juniorky? Kterej tým to dělá? Ty hráči se posílaj na hostování a čeká se jestli se chytnou. Mladíků je tam dost. Širší kádr je nesmysl. Vy z těch trenérů děláte všemocný polobohy. Tenhle průšvih má jít hlavně za hráčema. A opět si nenavrhl řešení, kdo místo něho..

Reagovat
Lacko_Boh

Oliver? Prečo chalani z Nitry odmietli pozvanie k Havranovi?

http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/7865/79108

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chelsea baví čím dàl víc. Jsem zvédavý na ten sobotní match. Oba týmy si vedou poměrně tragicky, na druhou stranu Chelsea už snad ani nemůže být horší a od Liverpoolu tuto sezónu nic moc nečekám. Jak říkal Jürgen, dejte nám čas a budeme úspěšní. Tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem tiskovku Mourinha. Je zlomený. A už mu nepomáhá ani ta jeho věčná přetvářka.

Reagovat
eder

Snad se rychle sebere. Chelsea ho potřebuje.

Reagovat
Znalec

Škoda, že tu rozhodující penaltu nekopal Kalas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele