Sedmatřicetiletý Artur Boruc už Polsko reprezentovat nebude

01.03.2017, 23:28
Aktuality
Svou sbírku startů v polské reprezentaci již nerozšíří doposud nejaktivnější sběratel mezi brankáři Artur Boruc. Čerstvě sedmatřicetiletý veterán již v národním týmu plní pouze roli náhradníka a nyní oznámil, že už ani na srazy dojíždět nebude...

"Nebylo to pro mě vůbec lehké rozhodnutí. Ale teď je ten správný čas se soustředit na mou rodinu a kariéru v Bournemouthu," prohlásil Boruc, jehož klub aktuálně v Premier League dělí jenom čtyři body od sestupové zóny.

V reprezentaci rodák ze Siedlc debutoval v dubnu 2004 a následně svou domovinu reprezentoval na mistrovství světa 2006 i na Euru o dva roky později. Loni si už za duem Fabiański - Szczęsny nezachytal.

Bývalá dlouholetá opora Celtiku se tedy s národním týmem loučí s celkovým počtem 64 startů na kontě, čímž o jeden zápas předčí legendárního brankáře Jana Tomaszewskiho a o čtyři další výraznou postavu polské brankářské školy Jerzyho Dudka.

Autor: Tomáš Daníček / przegladsportowy.pl

Komentáře (8)

Přidat komentář
NuFc23

Boruc

Reagovat
JackDaniels.

Vzdy som ho mal nejak rad, aj ked je pravda, ze sa narobil kiksov habadej

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by reprezentovať nás

Reagovat
smazaný uživatel

Polský nároďák přišel o hlavního notora... no, naštěstí má v repre zdatné pokračovatele.

Reagovat
smazaný uživatel

37

Reagovat
risk je zisk

Tak jsem tomu nemohl uverit, jak ten cas leti.

Reagovat
smazaný uživatel

taky už ho dorůstá pár mladejch talentů

Reagovat
smazaný uživatel

Borec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele