Premier League v kostce (6. kolo)

27.09.2016, 18:00
Názory a komentáře
O tom, zda je Premier League nejkvalitnější liga světa, se vedou bezpředmětné spory už dlouhé roky. Co se týče sledovanosti je však situace jiná - zde elitní anglická soutěž absolutně nemá konkurenci. A poslední kola dokonale ukazují proč. V září totiž padá enormní množství gólů - a to nádherných. 6. kolo nevyjímaje.

Parádní zápasy a individuální výkony, kdy hraje prim především kvalita, bojovnost a odhodlání, už jsou v PL tak nějak samozřejmostí. Nedávná minulost ukázala anglický fotbal i ze stránky efektu. Stačí se podívat na průměrné množství branek, které v předchozích sezónách padaly - loni 2,7 gólu na zápas, rok předtím 2,57, v sezóně 13/14 pak 2,77 a ani předešlý ročník nepřesáhl 2,8 branek na utkání.

Poslední tři kola ovšem nabízí nadmíru bohatou porci branek, což je sice do značné míry způsobeno děravými obranami, ale i ty nás dokáží pobavit. A tak jsme na začátku září viděli 34 gólů v 10 kláních, minulé kolo dokonce 36 a v šesté sérii utkání jsme se vrátili na metu 34. Jen houšť!

Abych ještě splnil zpravodajskou povinnost - Pep Guardiola je v Manchesteru City stále stoprocentní, bez porážky zůstává také druhý Tottenham, nahoru se pak rvou i Arsenal a Livepool, které jasně porazily Chelsea, popř. Hull. Na sestupových pozicích zůstává nešťastný Sunderland, jenž podlehl Crystal Palace i přes vedení 2:0, Stoke City a překvapivě i West Ham.
Zápas 6. kola: Manchester United vs. Leicester

Manchester United zcela ovládl první poločas zápasu s Leicesterem, přesto bylo překvapující, když na výsledkové tabuli svítil po půli stav 4:0. Vždyť o čtyři branky Rudí ďáblové vedli o přestávce naposled v únoru 2001. Tři ze čtyř střelců - Smalling, Rashford a Pogba - se navíc prosadili po rohovém kopu, což je pro jindy skvěle organizované Lišky velká ostuda. Z jejich řad alespoň vzešel nejhezčí gól duelu, Demarai Gray zastínil dokonce i parádní trefu Juana Maty.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.
Gól 6. kola: Demarai Gray

Užitečnost minimální, efektnost branky Demaraie Graye však všechny ostatní v uplynulém kole překonala. Střídající křídelník vyrazil z lavičky jako netrpělivá Liška a překrásným gólem toužil zavelet k obratu. Byl na to však sám. Jeho fantastická pumelice za vápnem div ne do šibenice De Geovy brány však neměla chybu.



Zákrok 6. kola: Artur Boruc

Hrdinou utkání je rozhodně Stanislas, ale utkání pro tým Eddieho Howea dost možná vyhrál úplně někdo jiný. Už po devíti minutách totiž vytáhl dost možná nejlepší zákrok dosavadního ročníku Premier League Artur Boruc, jenž má tak na třech bodech minimálně stejnou zásluhu. Lukaku hlavičkoval z bezprostřední blízkosti po centru Barkleyho, jenže Boruc se neuvěřitelně vymrštil a skvostným reflexivním zákrokem udržel míč ve hře.



Hráč 6. kola: Philippe Coutinho

Vypadá to, že s Liverpoolem bude tuto sezónu náramná zábava. Už třikrát z dosavadních šesti zápasů se Kloppovým svěřencům povedlo dát minimálně 4 góly, tentokrát dokonce 5. Největší zásluhu na tom má tentokrát Philippe Coutinho, jemuž nicméně tradičně přizvukovali i Firmino, Lallana a Mané.

Právě brazilský záložník ale hrál v dnešním utkání prim. Na papíře levý křídelník si díky velmi aktivní hře Jamese Milnera mohl podmanit střed pole, odkud řídil hru Liverpoolu a většinu jeho akcí. Několik nepřesností zaplavil neutuchající touhou tvořit, za což byl odměněn překrásným gólem, asistencí a vybojovanou penaltou.

Břídil 6. kola: Gary Cahill

Čtyři soutěžní zápasy, devět gólů. To rozhodně není vizitka, kterou by se Chelsea chtěla prezentovat. Proti Arsenalu vygradovala defenzivní mizérie na dosavadní maximum - vše přitom načal už po deseti minutách nepochopitelnou minelou Gary Cahill. Na půlící čáře tak dlouho liknal s rozehrávkou, až k němu přiběhl Alexis Sánchez a s ukořistěným balónem pelášil sám na branku. Cahill pak zaviněný gól nevykoupil ani ve zbylém průběhu - na míči byl nejistý a nestíhal ani pohybově.



Hvězdy 6. kola dle WhoScored.com

1. Son Hueng-min (Tottenham) - 10.00
- 2 góly, 9 úspěšných průniků, 2 klíčové přihrávky, 90% úspěšnost přihrávek

2. Philippe Coutinho (Liverpool) - 9.79
- gól, asistence, 6 střel, z toho 3 na branku, 4 klíčové přihrávky, 5 přesných dlouhých míčů

3. Virgil van Dijk (Southampton) - 8.96
- 16 odklizených balónů, 8 vyhraných vzdušných soubojů, 4 přerušené akce soupeře
Ideální sestava 6. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Mezi brankáři se to tentokrát velkými výkony nehemžilo, velmi dobře však (jako letos už poněkolikáté) zachytal Artur Boruc, který udržel na uzdě útočníky Evertonu. Proti hlavičce Lukakua vytáhl neuvěřitelný zákrok, další přidal proti pumelici Barryho. Přidal také jeden skvělý zásah proti centru z pravé strany, jímž odstřihl potenciální hlavičkáře.

Velký výkon za sebou mají fotbalisté Arsenalu, kteří zlikvidovali chatrnou obranu Chelsea a její útočníky zároveň k ničemu nepustili. Hector Bellerín se ukázal jako dokonalý brousič lajny, skvěle nahrál na gól Walcottovi, dobře bránil a vytáhl velkolepý skluz po sprintu s Pedrem. O nic hůře nezahrál Laurent Koscielny, který si celých 90 minut věděl rady s ve formě hrajícím Diegem Costou a měl lví podíl, že na Čecha šla všehovšudy jedna nebezpečná rána.

Defenzivním králem byl však někdo jiný - nejsilnější ódy se o víkendu pěly na Virgila van Dijka, jenž pomohl k čistému kontu Southamptonu. Byl absolutně dokonalý pozičně, odklidil 16 balónů a čtyřikrát přerušil akci soupeře. Navíc dvakrát zblokoval střelu. Levý kraj obrany pak opanoval první z liverpoolských borců James Milner. Kromě dvou proměněných penalt totiž neúnavně piloval lajnu a v hokejové terminologii by si připsal další dvě "druhé" asistence.

Za Bournemouth kromě Boruce exceloval taky Harry Arter, jenž o fous překonal i Mesuta Özila. Irský záložník byl k neutahání, bojoval po celé šíři hřiště, získal deset míčů od soupeře a kromě toho se nadstandardně dostával i do ofenzivy. Jednou trefil tyč, podruhé skvělým pasem uvolnil ke gólové střele Stanislase. Střelecky se naopak prosadil Paul Pogba, kterému se po špatném období opět vrátila forma. Pro jednou to byl zase ten dominantní technický génius, jehož obloučky bavily celý svět.

Už nějakou dobu však řádí Son Hueng-min, rozhodně nejlepší hráč měsíce září. Tottenhamu vyhrál zápas s Middlesbrough dvěma góly, to je však v jeho případě pouze špička ledovce (viz Hvězdy 6. kola). Jen o chloupek horší byl dle serveru WhoScored.com Philippe Coutinho, pro Premier League v kostce byl ale nejlepším hráčem právě on a více se tak o něm dočtete výše.

V ideální sestavě kola má Brazilec ještě jednoho kolegu, Adama Lallanu. Anglický záložník se oproti ofenzivnímu trojzubci pohybuje poněkud víc z hloubky, ale to nebrání v úžasné produktivitě. Hull jeden gól dal a na další dva přihrál. Zpět na dělené první místo tabulky střelců se pak po dvouzápasové pauze vrátil Sergio Agüero, nezastavitelný Argentinec popravil Swansea dvěma góly.
Statistické okénko 6. kola

- West Ham prohrál pět z šesti prvních zápasů letošní sezóny; to se jim na elitní scéně ještě nikdy v historii (!) nestalo

- Hammers navíc v těchto zápasech inkasovali 16 gólů; takovou dávku museli Kladiváři zkousnout naposled v sezóně 1967/68 (18)

- Liverpool nastřílel v úvodních osmi soutěžních zápasech už 24 gólů; to je největší množství za neskutečných 121 let

- Stoke City nasbíralo v úvodních šesti kolech pouze dva body; tak špatně Potters vstoupili naposled do prvoligové sezóny v roce 1951

- Sunderland je v začátcích sezóny absolutně příšerný - a to už delší dobu; v srpnu a září nevyhrál neuvěřitelných 25 zápasů, minimálně šestizápasové čekání na vítězství si letos Black Cats protrpěli už počtvrté v řadě
Nejvtipnější momenty 6. kola

1. Zlatan a Zlatan

obrázek

2. West Ham ve formě

3. Nebyl čas lámat si hlavu, kdo je kdo...


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (236)

Přidat komentář
Mastný Chobot

Kos nikto nemá viac nominácii, či?

Reagovat
Mastný Chobot

nie

Reagovat
Nikikrew

mozno ma Davis z Hullu

Reagovat
Le Gunner

Stejně.

Reagovat
Nikikrew

Hehe Alexis od zaciatku sezony absolutne skvely, proti silnej Chelsea 1+1 a este ziadna nominacia.

Reagovat
Mastný Chobot

chalan má štandard tak vysoko, že sú jeho výkony až prehliadané, čo už

Reagovat
Usty

Jednu už má

Reagovat
Nikikrew

ok, to som si nevsimol. Kazdopadne som dnes hladal naozaj aspon 1 hraca z ofenzivy ked sme vyhrali nad Chelsea rozdielom triedy.

Reagovat
Usty

Život dává a život bere. Tentokrát vzal.

Reagovat
r.mrazik

*vzal chelsea dustojnost a tri body...

Reagovat
kvasha16

ako snaha a vsetko fajn, ale nie....

Reagovat
r.mrazik

To popisuješ výkon Chelsea? Ok

Reagovat
B3n

Tak to Ti zrovna moc nevyšlo

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
fenixLFC

mal smolu ze dalsi hraci zahrali este lepsie

Reagovat
Edgewalker

Bellerín

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba jeden nic neřešící gól a už je v sestavě kola?

https://fat.gfycat.com/ActualFeistyBettong.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak Janko

Reagovat
SunFells

Možná trochu, ale celkově hrál dobře a byl u vícero akcí.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

První se na ten zápas podívej, než začneš někoho soudit

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl čas si lámat hlavu, kdo je kdo hrozně ho sestřelil

Reagovat
vladis271

3 hráči, dominancia.

Reagovat
Rssa

Milner je na tom levém beku (minimalne smerem dopresu) hodne dobry. To jsem ani necekal.

Reagovat
vladis271

len aby mu to vydržalo. Pri ľahšom lose aký máme teraz ďaľšie 2 kolá by mať problém nemusel, aj ke´d slabší súperi nám robievajú väčšie problémy než silnejší.

Ale som za neho fakt rád, lebo na krídle je takmer nepoužiteľný. Ak by si udržal výkonnosť na..ť na Morena.

Reagovat
Swarley

dopresu

Reagovat
Rssa

...

Reagovat
Mindas

Nečekané u hráče, který hrál celou kariéru ofenzivní posty.

Reagovat
Rssa

Z pozice leveho beka? Vzdyt zacinal jako centralni zaloznik a vetsinu kariery hral vysoko napravo...

Reagovat
Mindas

No třeba u Strak hrál také dost často levé křídlo a s Milnerovým stylem to byl stejně spíš vždy krajní záložník. Podle mě tohle není pro něho až taková změna, protože on nikdy nebyl na těch ofenzivních postech vyloženě ofenzivní, ale vždy primárně zodpovědný dozadu. I v City hrál párkrát pravého beka, takže úplná novinka to není. Navíc je obounohý téměř bez rozdílů. Ohromně univerzální hráč.

Reagovat
Rssa

Ok, ja to ale od nej nalevo vzadu opravdu necekal. Prinos na tom postu zacina byt cim dal markantnejsi. Pokud vypiluje casem neduhy (hlavne pozicni), tak tam muze pusobit dlouhodobe.

Pripomina mi i Jankulovskiho, ktery v Baniku zacinal jako prave kridlo a skoncil jako levy bek.

Reagovat
Mindas

Ja mu u vas verim. A naopak i porad zavidim.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Obojnohy nie je. Lavacku ma slabsiu.

Reagovat
vladis271

Prišiel ako zamýšľaná náhrada za Gerrarda a nakoniec nám vytrhne tŕn z päty na pozícii fullbacka

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho uz roky navrhoval anglicku na rb

Reagovat
CubONE

Chyba Blind

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

Ty slova k sobě prostě pasují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate su to synonyma

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
r.mrazik

Coutinho mi pohybem neskutecne pripomina Iniestu...

jinak samozrejme misto Virgila ma byt Mike a misto Milnera Blind...a misto Lallany Mata....ale tak co...hlavni jsou body a porazeni mistra 4:1

Reagovat
vrabejka

Iniesta neumí dávat goly z dálky kvůli stylu Barcy

Reagovat
Mindas

Hlavně Iniesta na to nemá střelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nema tolko priestoru na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá koule

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

nema pigment

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho jednou videl jak malem prepulil brevno...asi z 18 metru vyslal strasny torpedo zeme-vzduch...To bylo jedinkrat, co sem ho videl vystrelit z dalky....

Reagovat
technecium

A přesto má nejlepší góly z dálky - Chelsea, Real atd...

Reagovat
Mastný Chobot

Iniesta uz sam je taky kútinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To aj ja

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
CubONE

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Blind rozhodně místo Milnera. Jako krajní obránce zařídil 3 goly, skvěle četl hru a vymazal nejlepšího hráče loňské sezony PL. Nevím co víc už by musel udělat...

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Šťastie, že sme Sona nakoniec nepredali.

Reagovat
Gareth Bale 11

To by byla hrozná volovina, musel si zvyknout. Stejný případ jako Lamela. Ale forma neskutečná.

Reagovat
smazaný uživatel

No po dlhej dobe naozaj slabá zostava Usty...

Reagovat
vrabejka

Chybí vám tam Mane a Gini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Boruc moje fanta

Reagovat
MySch017

Az sa mi nechce verit, ze v zostave nie je Blind. 2 asistencie, dalsi gol po rohu potom urobil tiez (Rashfordov) a celkovo bol 2. najlepsi hrac zapasu proti Leicesteru.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
MySch017

Presne, mam rad podobnych imbecilov, ako si ty, co sa namiesto nazoru len smeju. Fakt "nazor" hodny 12 rocneho decka.

Reagovat
vrabejka

Já samozřejmě v hlavě mám několik argumentu ale proč je vám říkat když vy mufani máte svůj svět kde je Wazza nejlepší útočník na světě.

Reagovat
MySch017

Rooney je hanbou Manchestru United a kto tvrdi opak, je zaslepeny hlupak. V momentalnej forme je strasny, otrasny, priserny.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi dobrý píčus

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho vyplývá, že někteří byli ještě lepší. Vlastně stačí jeden lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako Milner?

Reagovat
mithro

vsak je to subjektivny vyber autora, toto sa tu moze robit donekonecna

Reagovat
smazaný uživatel

pod kazdym clankom to iste.. radsej keby si tu napisali svoju zostavu a bolo by im dobre

Reagovat
smazaný uživatel

1. Najlepsi*

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, nevím co musí obránce udělat víc než zařídit 3 goly proti úřadujícímu mistrovi a vymazat nejlepšího hráče lonského roku PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, ještě že je zítra svátek, to můžu po naší výhře nebo prohře zítra nezvládat celý den.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis realne, ze dnes vyhrajete?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Máme lepší tým a všechno. Otázka je, co sebevědomí, publikum, rozhodčí a štěstí.

Reagovat
PP

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak s Monacem jsme byli taky lepší tým a minimálně bod by byl zasloužený, takže vyhrát by se dalo reálně.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

iwobi...........................................

Reagovat
smazaný uživatel

Zraneny?

Reagovat
Mastný Chobot

nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
Kwido

Sanchez?

Reagovat
vrabejka

redakce

Reagovat
Ragnar Lothbrok

přejedem Chelsea 3 - 0 a nikdo od nás z ofenzivy, trapas Asi v redakci nemaj Arsenal moc v lásce koukam.

Reagovat
Counter

To není o redakci, ale konkrétně o Ustym, který tu prohru CFC nebyl schopný patřičně rozdýchat, tak to všecko hodil na Cahilla

Reagovat
Usty

Ale není to úplně pravda. Ano, poslední rozhodnutí vždycky udělám já, protože jsem jedinej, kdo to kolo do podrobna sleduje úplně celý. V jednotlivých zápasech vždycky naslouchám redaktorovi, který zápas vidí živě, a já ho pak otravuju... což můžeš posoudit i sám

Reagovat
Usty

*V jednotlivých zápasech však

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol tam byt aj Mane kludne. Aj Matip, ale nevadi. Liverpoolska ofenziva <3:-)...

Reagovat
Ragnar Lothbrok

celej tým třeba, když porazíte nemožnej Hull, kterej hrál víc jak půlku zápasu v 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Sam si nemozny.

Reagovat
pingla

Reagovat
fenixLFC

vy tam chcete narvat vsetkych ked ste hrali proti timu ktori by bol rad keby hraju v desiatich, bez cahilla

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Omlouvám se ti, Hull je samozřejmě kvalitnější soupeř než Chelsea. A obzvlášť nám se proti nim před timhle posledním zápasem hodně dařilo.

Reagovat
fenixLFC

takze to ze sa vam proti nim doteraz nedarilo ma znamenat ze tam musite mat viac hracov?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ne, to jsem jen tak dodal, nevim proč tupě chytáš za slovo místo toho, abys pochopil pointu. Abych to uzavřel, já výkon vaší ofenzivy nijak nesnižuju, ale máte tam už hráče, takže si nemáš na co stěžovat. My jsme porazili rozdílem třídy mnohem silnějšího soupeře, ale nemáme tam nikoho, takže nad se trochu pozastavuju. A minulý kolo jsme Hull porazili u nich 4 - 1 a v sestavě kola taky nic.

Reagovat
Counter

Reagovat
Ragnar Lothbrok

2 hráče*

Reagovat
fenixLFC

pisal som to vyssie. vasi mohli zahrat dobre, ale v ramci kola boli lepsi hraci

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To právě nevim..

Reagovat
Cipinho

Reagovat
vrabejka

pro nás je těžší Hull než City, Barca a Bayern dohromady.

Reagovat
Mastný Chobot

tak to ano potom, to uz je poriadny argument

Reagovat
smazaný uživatel

to je váš boj, vy kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Bellerín-Walker .

Reagovat
Hokaido

To je příklad? Ivanovič!

Reagovat
smazaný uživatel

-Ivanovič

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Co si dnes pojedol, Ondro? :)

Reagovat
smazaný uživatel

*>

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:: facepalm::

Reagovat
smazaný uživatel

Poondiaty mobil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Boruc na stará kolena přestal kiksovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Blind tam chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (C); Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Wanyama, Dele; Lamela, Eriksen, Son; Janssen.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

ok, Ondro

Reagovat
smazaný uživatel

Jany pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz aj Trippier>Walker?

Reagovat
Hokaido

Sam Allardyce to leave England role tonight. Mutual agreement between him and FA to part ways.

Reagovat
smazaný uživatel

chudak

Reagovat
smazaný uživatel

Proc chudak? Spis blb.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
protiproudu

novinářský mrdky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

tá repre priťahuje smolu. Snád ich to poriadne zhodí na zem a skúsime zabojovať ešte o prvý flek.

Reagovat
off-olda

Konečně nějaký úspěch jednotlivce z Chelsea. Gary

Reagovat
vladis271

Alan Pardew 3/1

Steve Bruce 6/1

Eddie Howe 8/1

Glenn Hoddle 10/1

Gareth Southgate 10/1

Jurgen Klinsmann 14/1

Alan Shearer 20/1

Arsene Wenger 22/1

Slaven Bilic 25/1

Roberto Mancini 25/1

Gary Neville 25/1

Harry Redknapp 25/1

Vincente Del Bosque 25/1

David Moyes 30/1

Claudio Ranieri 30/1

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen > Mancini > Arsene

Reagovat
vladis271

z toho smiešneho zoznamu by možno dával aký taký zmysel jedine Klinsmann, ale to chcem vidieť ako FA nechá Nemca trénovať Albion.

Reagovat
smazaný uživatel

ti angláni jsou tam tragičtí... Jurgen slušně nastartoval Němce a USA nebyli špatní, Arsene je přání, ale asi to nevezme a Mancini > angláni

Reagovat
vladis271

A Wenger samozrejme.

Reagovat
Hokaido

Southgate 10/1, to by se mělo trestat. Škoda, že nemám ani korunu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je na pokutu

Reagovat
Mastný Chobot

a timmy sherwood?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

A když počkají dneska do 23. hodiny , bude k dispozici i Nigel Focking Pearson.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Blind kopne dobře rohy a už ho zase mufani hypují? herně byl průměrný, zezačátku nakopával po lajně na Rashforda a to bylo hodně marné, samozřejmě si ani neodpustil chybu dozadu))) jako backup fajn, ale k čemu je nám hráč, který pokaždé shořel jako papír pod tlakem? STOP THE HYPE PLS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to uz je dost nasilu z tvojej strany

Reagovat
smazaný uživatel

takže podle tebe by hral v základu v ideální sestavě jo?

Reagovat
Busby babes

Rozhodne by si tam sve misto nasel. S nim je ta rozehravka podstatne lepsi nez u dvojice Bailly -Mike. Navic jeho cteni hry je mozna nejlepsi v tymu. Nemams Blindem v zakladu nejmensi problem.

Reagovat
smazaný uživatel

u tebe by blind mohl hrát napravo místo roja

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

vymejslel si to celkem dlouho, musis to zlepsit.

Reagovat
Busby babes

btw Whoscored rating: Milner 8.2. Blind 8,5, druhej nejlepsi hrac v zapase. ale jo, desne to kurvil a hral hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

hral průměrně proti špatnému Lestru, kopnul dobře rohy, to jsou fakta :) až bude zápas jak loni na WHU a zajebe dvě gólovky, tak budete první plakat, co tam dělá, je to totální průměrák a Silvestre by vedle něj byl hotový bekenbaur

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

to ze se mu nepovedl zapas s WHU, z toho asi budes zit hodne dlouho, co?

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
iamek

Reagovat
Spasitel

No nič v zlom ale dať tam do obrany niekoho z Arsenalu ked proti nim útočil celý zápas iba jeden človek tak sa Bellerinovi potom behalo dopredu

Reagovat
PP

Tak... už jen prohodit 2. místo se 3., aby byl svět v rovnováze a pískejte konec..

Reagovat
smazaný uživatel

Kikscielny to je snad este hnusnejsia tlacenka ako minuly rok s Ozilom...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut Özil, who recently moved into a new house in London , has put pen to paper on a new deal with #afc. Sanchez now....

olálá

Reagovat
J0EL

Uz z tej oslavy bolo jasne, ze to ma v hlave zrovnane

Reagovat
smazaný uživatel

jeste dostane 10, to se zaplati na dresech, uz podruhe..

Reagovat
smazaný uživatel

Akinfeev ale uz to fakt chce gol do prdele... Harry chyba neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

inak nechcel som byt na neho velmi zly, ale Janssen dnes otrasny, hned jak vypadol nasa hra sa o triedu zlepsila. A Nkodou zatial

Reagovat
vrabejka

Son

Reagovat
smazaný uživatel

Nkodou > Iwobi + Bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 27.09.2016:

Počet komentářů: 2340

Nejaktivnější uživatel: pawelFCB (63 komentářů)

Vtipálek dne: Miguel19

Palcohonič dne: db18

Kokotko dne: SKSLEZSKÁ

Omezenec dne: Old Trafford No.7

Nezvládač dne: Furia Ceca

Prosím přispějte na http://efsearch.owny.cz/

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kiwwi

obmedzenec dna zase v spravnych rukach...ten skript je dobre nastaveny

Reagovat
Busby babes

Mohl by tam byt prakticky porad.

Reagovat
kiwwi

to zase nie...Olo je silny konkurent...ale mohli by si striedat obmedzenca a kokotka dna

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som navrhoval, ze by sa kokotko mohol premenovat na 'kiwwi dna', pretoze ty si kokot neustale, kazdy den. Bol by to vcelku dobry napad podla mna.

Reagovat
kiwwi

to je tak, ked si kokotko a obmedzenec dna mysli, ze dostal dobry napad

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi je, aby kokotko celeho EF prerozdeloval kokotka dna .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Reagovat
fff

Sadio Mane voted PFA Fans' Player of the Month for August and September https://t.co/MX5PDYn3RN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol, měl to být Blind.. oh wait, posral oba góly s MC

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti vlastně na Blindovi tak strašně vadí, že se tu do něj obouváš, i když o něm zrovna není řeč ?

Reagovat
smazaný uživatel

nic, nechci ho v základu, jako backup.. v důležitých zápasech a pod tlakem několikrát zklamal a totálně vyhořel, na takového obránce se nechci spoléhat

Reagovat
smazaný uživatel

A není snad backup ? Shaw je zraněnej, tak Blind jako backup nastoupil místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

na LB je jasný Shaw, ale jak je to s CB, to bohužel nevím

Reagovat
Busby babes

A to jak to pri tech golech s MC posral Bailly ti nevadi? Nebo to se nepocita? A ze v jinych dulezitych zapasech naopak zahral dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo Bailly, který prohral hlavičkový souboj 35m od brány a Blind, který uhnul KdB? to bylo na facku

u druhého gólu vystoupil hloupě Blind, pak nesmyslně naběhl na KdB, místo aby stínoval vedle druhého obránce, který byl u KdB, tím to dosral a Bailly pozdě zareagoval na odraz od tyčky, kdyby to spadlo do brány, tak to není jeho chyba?

většinu důležitých zápasů nebo pod tlakem hoří, když má čas a jsme na míči, tak je jasné, že nebude chybovat, to ale od obránce moc nepotřeji, raději někoho, kdo neshoří, i Mensah vedle něj byl 1000x lepší

Reagovat
Busby babes

ne u druheho golu to mel Bailly poslat do pice, misto toho to odkopl jen na hranu vapna ke KdB. Tim to zaclo. A ano, pak tam blbe Blind drzel offside lajnu, protoze se nestihl vratit s KdB, kterej to zasekl. Oba udelali chyby, ktere nakonec vedli ke golu, podle me oba stejne zavazne. Ale nadavas jen na Blinda.

U prvniho se zas Bailly vysral na utocnika City a nechal ho v klidu hlavickovat. Uplne stejne chyba jak pak spatna reakce Blinda, kterej se necha preskocit KdB.

Reagovat
iamek

Obdivuji tvoji trpelivost pri diskuzi s blbcem.

Reagovat
Busby babes

ale ono me to taky prestane bavit, neboj.

Reagovat
EXoRcIsT

trapne este som od teba nevidel jeden normalny komentar

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

aj ja

Reagovat
fff

To asi kazdy .

Reagovat
Rarášek

nikdy

Reagovat
fenixLFC

to by bol najdrahsi vozicek na svete...a to tam ratam aj ten hawkingov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Nakupující mu ještě zvedne cenu, kvalitní vyjádření

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
patas92

I kdyby to bylo v korunách

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Mourinho confirms he will 'change his approach' for Zorya after defeat to Feyenoord. Says that means more key players will play.

Reagovat
smazaný uživatel

no, má nastoupit Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

to zase snad ne, doufám, měl by hrát EL s mladíky a poháry a nečuchnout si už k ligovému fotbalu...ale José si tímhle aspon získal další čas a přízeň fanoušků

Reagovat
Busby babes

Vsak v poradku. Miky by mel byt uzk dispozici.

Reagovat
Dawon

Mourinho also reveals Henrikh Mkhitaryan won't play against Zorya Luhansk.

Reagovat
Busby babes

aha, dik. no videl jsem jak daval nekam na twitter ze uz trenuje.

https://twitter.com/HenrikhMkh/status/781151995222687745

tak jsem myslel, ze uz by mohl byt fit.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: hra Fifa17 láká na příběh Alex Huntera,který si buduje kariéru v Man.UT, ale vtipný by byl spíš příběh vedlejší postavy Mourinha, která by si mohla zachraňovat kariéru...

Reagovat
nani92

FM 2017

Reagovat
Pospovič

nemusíš hrát za Huntera v Man United ale v jakémkoliv klubu z PL

Reagovat
Infernoqt

OT: Měl by někdo předběžně zájem se přidat do NHL Fantasy týmu na yahoo? Podmínky draftu se domluví, zatím bych rád sehnal lidi.

Reagovat
Azza

Norwich

Reagovat
Counter
Reagovat
mickey mouse

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele