Rosell vylepšenou nabídku za Fàbregase neplánuje

16.06.2011, 15:29
Aktuality
Většinu fanouškovské základy Arsenalu na nedávné tiskové konferenci povzbudil barcelonský prezident Sandro Rosell. Jeho klub prý totiž nehodlá za Cesca Fàbregase vysázet na stůl větší finanční obnos, než jakým se Londýňany snažil přesvědčit již loni v létě. Nedá se tak předpokládat, že by Arsenal tentokrát na tyto podmínky přistoupil.

Před rokem přitom Barca byla za katalánského odchovance ochotna zaplatit až 40 milionů eur, přičemž takovou cenu už podle Rosella Fàbregas ani reálně nemá. "Minule jsme za Cesca nabízeli 40 milionů eur, tuto sezónu je jeho hodnota ještě menší. Naše nabídka se bude odvíjet také od jeho platových požadavků," nechal se slyšet Laportův nástupce poté, co zopakoval, že má letos k dispozici 45 milionů, ale nebrání se rovněž sáhnutí do rezerv pro další léto.

Co se jenom aktuálních spekulací týče, jediná konkrétní částka, která v souvislosti s Fàbregasovým vyplacením padla, vystoupala do výšky pouhých 30 milionů eur. Anglický velkoklub si přitom svého klenotu má cenit na milionů 55. Sám hráč je navíc dle svých slov sice frustrován neschopností Arsenalu vyhrávat trofeje, v Londýně je však pořád spokojený. A Wengerovi se nejspíš bůhvíjak nebude pozdávat ani případné putování Seydoua Keity opačným směrem v roli částečné protihodnoty.

I vzhledem k Rosellově uvedení se na tiskové konferenci ("Kdo by za nás nechtěl hrát? Plno hráčů by chtělo, ale to neznamená, že se zblázníme a budeme do nich vkládat vše, co máme") tedy potom nemůžeme čekat, že Arsenal o svého kapitána přijde již letos.

Autor: Tomáš Daníček / news.arseblog.com

Komentáře (492)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele