Blackburn chce Sambu udržet, stejně tak Arsenal Fábregase

19.06.2011, 14:09
Aktuality
Christopher Samba by měl i následující sezónu odehrát za Blackburn, přestože se o něj zajímá Arsenal a sám konžský obránce touží nastupovat za Kanonýry. Ti zase hodlají udržet svojí hvězdu Cesca Fábregase, kvůli němuž již vedení londýnského celku kontaktovala Barcelona...

Samba vyhlíží odchod z Ewood Parku od loňského podzimu, kdy u týmu skončil manažer Sam Allardyce. Jeho nástupce Steve Kean ale nakonec v zimě přesvědčil sedmadvacetiletého stopera k podpisu nové smlouvy, která má platnost až do léta 2015.

”Nechceme nechat Chrise odejít, jsem si jistý, že ho dokážeme udržet,” řekl Anuradha Desai, prezident společnosti Venky’s, která je vlastníkem Blackburnu Rovers. ”Víme, že má ambice hrát za Arsenal, ale chceme ho udržet, abychom tím potvrdili své vlastní ambice,” dodal Desai.

Vedle shánění nového stopera se vedení Arsenalu musí zabývat také obnovenou snahou Barcelony o jejího odchovance Cesca Fábregase. A to i přesto, že prezident katalánského klubu Sandro Rosell před pár dny oznámil, že nabídku za španělského reprezentačního záložníka neplánuje. ”Ano, spojili se s námi kvůli Cescovi. Jsme s nimi v kontaktu, ale dosud žádná nabídka nedorazila a my ho navíc nechceme pustit,” potvrdil stanovisko severolondýnského klubu předseda Peter Hill-Wood.

Autor: Petr Vaněček / football365.com

Komentáře (683)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele