Souhrn zimních přestupů týmů Gambrinus ligy 3/3

21.02.2009, 10:07, aktualizováno 21.02.2009, 10:07
Komentáře a souhrny
Zaujalo nás
Přinášíme vám závěrečný díl naší krátké miniserie, ve které jsme shrnuli všechny příchody a odchody v naší nejvyšší fotbalové lize. Dnes zakončíme šesti nejlepšími týmy po podzimní části.

SIGMA OLOMOUC

Největší posila: Přišla na Hanou těsně před koncem přestupního období. Útočné snažení týmu trenéra Psotky by měl vylepšit Goce Toleski. Pro jednatřicetiletého Makedonce to bude již třetí štace na území Čech, neboť dříve působil ve Slavii a Mostě. Do Olomouce přichází právě z nabité kabiny sešívaných a byl to on, kdo dostal černého Petra a musel si sbalit věci. Podle některých informacích, které se objevovaly v médiích se mu z Prahy příliš nechtělo, a tak zůstává otázkou, s jakou vervou se bude za momentálně šestý tým tabulky rvát.

Další příchody:Kobylík(Nikósie)

Nejcitelnější ztráta: Trenéru Psotkovi se podařilo v zimě, možná i trochu překvapivě, udržet celý kádr pohromadě, a tak zřejmě největším oslabením může být ponorková nemoc v kabině, neboť hráči, kteří opustili v mrazivých měsících Andrův stadion nepatřili mezi základní pilíře olomoucké hry.

Další odchody: Pulkert(host. Opava), Jindřišek(Bohemians 1905), Rýdel(host. Zlín), Kazár(host. Slovácko),Rýdel(host. Zlín)

SLOVAN LIBEREC

Největší posila: V Liberci to vypadá, jako kdyby příprava lyžařského MS plně zaměstnala i managery místního fotbalového týmu. Do něj totiž už ve druhém období po sobě nepřišel v podstatě žádný nový hráč, a tak si trenér Škorpil bude muset vystačit jen s mnoha navrátilci z hostování. Jedinou "novou" tváří se v zimě stal Chorvat Renato Kelič, který nastoupil hned několikrát v přípravě a vše tedy nasvědčuje tomu, že by se mohl dostat i na trávník při některém mistrovském zápase.

Další příchody: Hochmeister (uk.host. Plzeň), Liška (uk.host. Zl. Moravce), Dohnálek (uk.host. Čáslav), Uvarenko(uk.host. Vítkovice), Kelič (Liberec B)

Nejcitelnější ztráta: Největším oslabením je pro Liberec odchod Jiřího Bílka do Německa. Ten přestoupil do týmu 1. FC Kaiserslautern. Sám hráč neskrýval nadšení z přestupu, ale pro Liberec by jeho odchod mohl být problémem. "Německo bylo odjakživa jednou ze zemí, v nichž jsem si toužil zahrát," prohlásil Bílek. Bílek je kvalitní fotbalista operující v záloze, zdobí ho důraz a jeho přehled o hře, dobře hraje hlavou. V lize odehrál přes stopadesát zápasů a vstřelil pět gólů.

Další odchody:Dittrich (Boleslav), Lattmann (Vítkovice), Polák (host. Plzeň),Brožík(uk.host. Plzeň)

SPARTA PRAHA

Největší posila: Jako nejvýraznější posila se jeví příchod čtyřiadvacetiletého obránce Hubníka, který by měl ve Spartě pomoci zacelit děravou defenzivu z podzimní části. Vše nasvědčuje tomu, že s bouřlivákem Řepkou našli společnou řeč a obrana letenských tak během zimní přestávky získala opět na lesku, ovšem její pravou sílu prověří až první ligové zápasy. Hubník přichází do Sparty na roční hostování z FK Moskva.

Další příchody:Peter(Blackburn), Pamić(host. Salzburg), Kucka(Rožumberok), Huber(host.Jablonec),Piroska(Petržalka)

Nejcitelnější ztráta: Tou je jednoznačně odchod útočníka Slepičky, kterého jeho podzimní výkony vynesly až do reprezentačního týmu. Byl také jediným hráčem Sparty, který snesl v prvních šestnácti kolech přísnější měřítko. Odchovanec příbramského fotbalu nastřílel v patnácti zápasech 5 gólů. Sedmadvacetiletý forvard odchází do chorvatského Dinama Záhřeb, ve kterém podepsal smlouvu do roku 2012.

Další odchody:Kúdela(M.Boleslav), Voříšek(Altach), Došek(Xanthi) ,Pečnik(Celje), Kučera(Jablonec), Grigar(Teplice)

BANÍK OSTRAVA

Největší posila: Jako největší posila Ostravy pro jarní část ligy se jeví hráč, který ještě v první lize nemá odkopáno vůbec nic - Jan Hable. Ten přišel z Florencie, kde se po příchodu z druholigového Hradce neprosadil a bude se snažit zacelit díru po odchodu zkušeného Galáska. Hable odešel do Fiorentiny jako mladíček a velký talent, kterému byla předpovídána zářná budoucnost. Ovšem přes velkou konkurenci slavnějších hráčů se v Itálii prozatím nedokázal probojovat do sestavy Fialek a bude zajímavé sledovat jak se mu bude dařit v Česku a jestli dokáže navázat na svou pověst.

Další příchody: Vácha (Slavia), Přecechtěl, Markovič, Zawada ( všichni Baník Ostrava B)

Nejcitelnější ztráta: Nejvíc Baník oslabil prodejem Svěrkoše do Francie. Na rozdíl od Galáska si totiž ostravští za sedmigólového střelce nepřivedli náhradu a tak vzniká potenciální problém v koncovce modrobílých. Svěrkoš se vrátil do Baníku po nevydařeném působení v cizině a po výborných výkonech, které ho mimo jiné vynesly do reprezentace, opět odešel zkusit štěstí mimo české luhy a háje do francouzského Sochaux. Jistě bude zajímavé sledovat, jak si bez něj Ostrava povede, gólově by ho mohli zastoupit pětigólový Střihavka, nebo snad Slovák Zeher.

Další odchody: Galásek (Mönchengladbach), Mišinský (Karviná)

MLADÁ BOLESLAV

Největší posila: Nejvíce by měl boleslavským pomoci Ondřej Kúdela, který přichází ze Sparty. Odchovanec Slovácka do Sparty přestoupil v roce 2007. Tam si ovšem v lize vůbec nezahrál a tak následně strávil půlrok na hostování v Kladně. Poté se vrátil na Letnou, kde ale odehrál pouhopouhých šest zápasů a nyní neváhal nad podpisem smlouvy s Boleslaví. Kúdela by měl v mladoboleslavském mužstvu nahradit Jana Rajnocha, ovšem je také platný na kraji obrany.

Další příchody: Dittrich (Liberec)

Nejcitelnější ztráta: Jednoznačně největším oslabením Boleslavi je odchod Jana Rajnocha do Chotěbuzi. Hráč, který v sezoně za Boleslav odehrál patnáct utkání a vstřelil jednu branku neodolal vábení z Německa a klub opustil. Tým z města škodovek tak přichází o svého vůdce a kapitána. Právě z Boleslavi, kam v roce 2006 přišel ze Slovácka, se Rajnoch dostal i do reprezentace. Tam sice dosud odkopal jen 90 minut, ale zůstává příslibem. Rajnochovým nástupcem v týmu Mldadé Boleslavi by se měl stát mladý Kúdela.

Další odchody:Holub (Slovácko), Ševinský (Plzeň), Ganugrava (bez angažmá)

SLAVIA PRAHA

Největší posila: Možná se bude zdát poměrně překvapivé, že vybíráme právě tohoto hráče, ovšem, odchod Tavarese zasáhnul mistrovskou sestavu jako blesk z čistého nebe, a proto bude pro čtyřiadvacetiletého Petra Trappa nesmírně těžké ho nahradit. Tato pozice možná není pro obyčejného diváka tak důležitá, ovšem míra černé práce, kterou hráč na této pozici odvádí je pro tým nesmírně důležitá, a tak bude úspěšnost při zabudování bývalého plzeňského fotbalisty do slávistického kádru klíčová. Ten navíc v posledních měsících dokazoval, že se míče a odpovědnosti rozhodně nebojí. Nechme se tedy překvapit, jak se povede relativně mladému hráči z Čech nahradit "hračičku" Tavarese.

Další příchody: Fořt (host. Toulouse), Kaufman(Teplice), Besta(Brno), Pekhart(host. Tottenham), Jabloncký(uk.host. Bohemians), Hošek(Slavia B),Dens(Malluceli), Romanovs(D.Bukurešť)

Nejcitelnější ztráta: Také tady je velmi sporné, který ze základních kamenů Sešívaných bude v létě nejvíce chybět. Řekl bych, že odchod Necida byl tím nejmenším zásahem do sestavy, neboť se na něj měl trenér Jarolím dost času připravit. Ovšem co se mu bude nahrazovat v českých podmínkách velmi těžko je, na naše poměry vynikající práce Slováka Krajčíka. Jeho neúnavná podpora útoku a kvalitní centry, které měli nejenom "oči", ale také potřebnou razanci se podle nás ukážou v jarní části jako velké oslabení týmu z Edenu.

Další odchody: Tavares(Hamburk), Vácha(Ostrava), Necid(CSKA), Latka(Panionios), Vorel(Dukla Praha)

Autor: Filip Horký, Michal Havlický

Komentáře (157)

Přidat komentář
smazaný uživatel

si myslim ze takovej fort asi bude dulezitejsi nez trapp

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nejpovedenější přestup Besta do Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

a taky návrat Zofčáka do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

jenom doufam ze dostane sanci (nemyslim parkrat 15 min jak je ve sparte zvykem)

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě přišel v té nejméně hodné situaci...je tak do zálohy nový Kucka popř. i Peter, nemluvě o tom, že si myslím, že více příležitostí dostane Vacek. Bude to mít těžké, ale pokud dostate prostor, určitě vynikne

Reagovat
smazaný uživatel

Se Žofčákem se počítá pro levou stranu, takže jeho přímí konkurenti jsou jenom Zeman a Peter. A myslím si, že dostane šanci hned proti Olomouci, protože Peter ještě dohání kondici a Zeman v generálce úplně vyhořel.

Reagovat
smazaný uživatel

No, myslím, že to kdo hraje na jakém postu je ve Spartě úplně jedno Tam si tak navzájem nějak konkurují všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Něco na tom bude...

Reagovat
smazaný uživatel

a co maty?

Reagovat
smazaný uživatel

Maty není pro nikoho konkurencí už třetím rokem... Ne, přiznám se, že na něj jsem zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě bude hrát Žofčák napravo.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Trapp je taky povedenej prestup ...

Reagovat
$dolar$

Trapp je nejpovedenejsi

Reagovat
smazaný uživatel

No však uvidíme jak si povedou

Reagovat
smazaný uživatel

Su zvědavej na Kobylíka, snad se chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

největší ztráta je ve Spartě Sigi, celkem dobře to popsal v novém dvojčísle Hattricku, moc pěkné...

Reagovat
$dolar$

Rekl bych ze nejvetsi posila Olomouci je rozhodne David a ne Goce

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Přece jen David moc nehrál v té Nikosii. Přišel nerozehranej. Ale i tak patřil k nejlepším hráčům v přípravě.

Reagovat
$dolar$

No ja si ho jeste pamatuji kdyz za vas hral naposled pred odchode do Bielefeldu a to byla nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, v ČR se mu vždy dařilo, jen je škoda, že ve Štrasburku byl zraněnej, v Bielefeldu víceméně také, v Nikosii hral zpočátku, ale pak přišel novy kouč a David nehral no. Ale levou stranu brousil vždy skvěle.

Reagovat
$dolar$

Ja mu vzdycky fandil a tam me mrzelo ze se nikde neprosadil, ale nadruhou stranu jsem rad ze se vratil, liga bude hned zajimavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to velký sympaťák. Měl nabídku z Teplic teď v zimě, naštěstí tam nešel. Doma je doma, a poháry jsou poháry

Reagovat
$dolar$

Vzdyt z poharu CMFS jste uz vypadli

Reagovat
smazaný uživatel

Evropské poháry, ale o tom si mužeš nechat ještě zdát.

Reagovat
$dolar$

Snilku

Reagovat
smazaný uživatel

Já??

Reagovat
$dolar$

To snad potom co jste u nas predvedli nemuzes myslet vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zapas sezonu nedělá.

Reagovat
$dolar$

A nema on jeste brachu Petra?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, má bráchu Petra, měl to být nový režisér hry, jeden čas hrával, pak začl na fotbal srat kašlat, byl v Drnkach, v Kroměřížu, a teď možná ve Fulneku, to nevím. Ale zakopal se pěkně. Kubíček na něj spolehal, čekal že na něm něco vydělá....A nic.

Reagovat
$dolar$

Jako Schulmeister

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, přesně. Je to škoda, že nevystoupili ze stinu bratrů. Přitom našlapnuto na to měli. Chlast, prachy, mladická nerozvážnost.

Reagovat
$dolar$

Jan byl dokonce zvolen nejvetsim talentem za nektery rok, a kde hraje ted vubec?

Reagovat
smazaný uživatel

Fulnek, asi. Myslím si. Četl sem rozhovor na podzim. Michal Kovář ho tam trošku peskoval. Říkal, že po příchodu z OL je namachrovanej, že by potřeboval usadit, a že určitě na to má, že takovej talent by mohl zase znovu rozjet. A že ho má na starost, že jej srovná. Ale nevím jak se mu tam daří.

Reagovat
$dolar$

Treba se jeste vzchopi a bude valet jako ted jeho bracha

Reagovat
smazaný uživatel

Já si zrovna myslím, že největší ztrátou Slavie je Tavares.

Reagovat
$dolar$

To je pravda, ale nahradili ho tim nejlepsim

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi nahradou na ten post by byl asi Marek z baniku

Reagovat
$dolar$

Nebyl Uz nam to zacne tak se budes moci presvedcit

Reagovat
centos

A je to tady znova

Reagovat
božský John

OT: Všichni povinně naladit ESPN Classic...dávaj finále PMEZ z roku 1965,Benfica vs. Inter

Reagovat
$dolar$

´´Pavel Horváth sice prodělal chřipku, jeho pondělní start proti pražské Slavii ale ohrožen údajně není. "Na kolik procent budu hrát? Na 99," prohlásil sebevědomě špílmachr Plzně.´´

Takze Slavia mate smulu

Reagovat
Bakary3

Tak teď mi polil záda studenej pot...

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma akorát některé olomoucké odchody škoda jich očekávvám olomoucký útok na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Kazár.

Reagovat
$dolar$

Myslim si ze pristi rok ten CMFS pohar hrat budete, ale na vic to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Opakovaný ,,vtipp, už není vtipem

Reagovat
$dolar$

To byste si meli taky uvedomit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím, myslím, že na na podzim jste hráli nad hranicí svých možností. Zatím to hold na nic lepšího než 5.-6. místo není

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Stačí utok na poháry, nemusíme je hrát. Hlavně prohánět ty lepší týmy co jsou pred Sigmou. Umístění v horní půlce tabulky, hrát pěkný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

předpoklady pro to jsou v bráně jistota obrana pokuď nebude muset hrát Škerle na kraji tak je to taky v pohodě teď hrál skvěle reprezentant Nuc střed zálohy po Slavii si myslím že vůbec nejlepší ještě k to u přišel Kobylík hodně nám chyběl golový ůtočník a to Goce je takže proč ne moudřejší budeme po zápase se Slavii ale Sigma na to má

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je fajn, že máš dobrou naladu, ale sundej ružový brejle. Příprava kde jde o nic je jedno, a hrát proti Spartě v lize je druhá věc.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vím ty cíle jsou vysoko ale vím že i sami hráči si na to věří

Reagovat
$dolar$

Stred zalohy mame daleko lepsi nez vy a to i vice tymu

Reagovat
smazaný uživatel

A proto je většina týmů za nama.

Reagovat
$dolar$

Nam se nepovedl zacatek, jinak bychom byli uz davno pred vama Ale snad si nemyslis ze mate 2. nejlepsi stred zalohy u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nemyslím. Nikde jsem to neřekl. My máme silnej tým psychicky, to nám ty zápasy vítězí

Reagovat
$dolar$

S tim souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

když tam bude Kaščák,Hořava , Melinho silně pochybuju

Reagovat
$dolar$

Kolar, Limbersky, Horvath, stejne tak jako Otepka a Marek jsou na daleko vyssi urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář není střední záložník. Meli je lepší jak Horváth.

Reagovat
$dolar$

Kolar je stredni zaloznik a skolil si vas jako maly zacky. Horvath u nas hraje spise CM Melinhuv post hral Kolar

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář je křídlo ne? Ve spartě to tak hrál.

Reagovat
$dolar$

Ve Sparte to tak bohuzel hral, ale v Plzni hraje OZS a je opravdu jeden z nejlepsich v lize ne-li nejlepsi a prisaham ze neprehanim

Reagovat
$dolar$

Kdyz jsme vas vyskolili tak jsme hrali takhle v zaloze- Rezek, Horvath, Trapp , Kolar, Petrzela, s tim ze Rezek a Petrzela falesny kridla, Trapp DM, Horvath CM a Kolar AM

Reagovat
smazaný uživatel

A co?

Reagovat
$dolar$

No ze sis myslel ze Kolar hraje kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, šak sem nebyl daleko od pravdy.

Reagovat
smazaný uživatel

furt se bavíš jenom o tom zápase v Plzni ale to byl jen jeden zápas Sigma tam propadla ale za tím že máme skvěly střed si stojím a Melinho letos není ten nej z té středové formace to je každopadně Kaščák a potencial jaký má Hořava je skvělý příslib pro Sigmu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ja se vubec o zapase s Olomouci nebavim , ale bavim se celkove o slozeni zalohy

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

A co by tam jako Sigma dělala...?

Reagovat
$dolar$

Ostudu?

Reagovat
smazaný uživatel

To dělá Sparta, Slavia i Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako znamená, že když to serou lepší týmy tak to může srát i Sigma...? Jak málo českému fanouškovi záleží na koeficientu, hlavně když si v pohárech můžou chvíli zakřepčit i ty jeho sráčové....

Reagovat
smazaný uživatel

Nono, ač s tvým názorem souhlasím, dalo se to napsat jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

A kde sem napsal že to muže srat i Sigma? ja sem to myslel, tak, že je čas na novýhoučastníka, at si to taky ozkouší. Neříkám, že sigma na to ma nebo nema, a je stejně nepravděpodobny že ty poháry hrat bude.

Reagovat
$dolar$

Nadruhou stranu pokud Sigma skonci vys nez Slavia nebo Sparta tak to znamena ze byla lepsi , takze nech toho

Reagovat
smazaný uživatel

To nepovažuju za pravděpodobné, nicméně pokud si svou šanci vybojují, tak ať si to taky odehrajou....já pouze říkám, že pohárové ambice a potenciální účast týmů jako Plzeň nebo Sigma jenom škodí českému fotbalu, protože jejich výsledky nás nevytrhnou....pro nás by bylo lepší nasazení týmů, které už v evropě něco uhráli a mají šanci nějaký ten bod urvat...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
$dolar$

Mozna pro tebe nebo fanousky celkove ceskyho fotbalu, ale ja nemam rad Slavii ani Spartu a nevim proc bych mel v poharech seldovat je Ja se tesim az tam bude Plzen, ktera je financne velmi dobre zajistena s vynikajicim potencialem a v budoucnu s novym stadionem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je i Sigma

Reagovat
$dolar$

Rozhodne jsme na tom jak financne tak hracskym kadrem zatim lip Mladez mame taky o trosku lepsi, ale to se v dospelem fotbale potom vyrovna takze bych to srovnal, zatim teda vedem 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mládež...Sigma vyhrává ligu dorostu pravidelně celkem. Žáky, dorosty mame my nejlepší v ČR, nebo jedny z nejlepších. Kádr....tak Nyní se to celkem srovnalo. Finance nejsou vše. Stadion mame my o 5 tříd lepší. Taky vliv na svazu, respekt, historii. No sice to neni podstatne, ale tak Plzeň je o několik míst za námi, co se týče fotbalu.

Reagovat
$dolar$

Plzen vyhrala minuly rok dorosteneckou ligu Jiz nejaky ten rok ma Plzen nejmladsi kadr v lize A nasi odchovanci patri k nejlepsim hracum na svete - Nedved, Cech

Reagovat
smazaný uživatel

Munulý rok poprvé. A co že má Plzeň nejmladší kádr v lize, to ji dělá kvalitnější kádr? Ba naopak. K těm odchovancům Ujfaluši, Rozehnal. Není to TOP kvalita, ale hrají v předních evropských klubech,

Reagovat
$dolar$

A co mate z toho ze jste parkrat vyhrali dor. ligu , kdyz ti hraci se skoro neprosadi ( jedine Horava) , u nas ti hraci dostavaji pravidelne sanci a jsou to potom lepsi hraci nez ti vasi

Reagovat
smazaný uživatel

Kuba Heidenreich, Hořava, Pospíšil, Petr, Blaha, Kobylík, Štětina, Schulmeister. To že někteří už tam nejsou, znamená že se v Sigmě neprosadily a že ty šance měly, viz vyše. Schulmi a ten, Kobylík.

Reagovat
$dolar$

To znamena ze jsou horsi, protoze nasi se prosadili

Reagovat
smazaný uživatel

Dva.

Reagovat
$dolar$

?

Reagovat
smazaný uživatel

No dva z nich se neprosadily a jsou možná horší. To ale není chyba OL.

Reagovat
$dolar$

Neni, to je jen kvalita dorostencu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale právě tito dorostenci vyhrávaly pod Psotkou dorostenecký a žákovský tituly. Pak ale začly v áčku, a byly peníze, kalby a znáš to no. Zničenej talent penězma.

Reagovat
$dolar$

Znam, ale od toho byste meli mit psychologa nebo neco podobnyho , nasim klukum se to nestava Ja bych to nechal byt, ja si myslim ze prace s mladezi je minimlane srovnatelna ne-li v nas prospech

PS: uz se hrozne tesim na ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tak stejně každej budem bránit to svoje, a nikdo neřekne, že soupeř ma lepsi dorost, když nevim jak je to u vas, ty u nas. Hotovo. Stejně už končím teď, tak čau.

Reagovat
$dolar$

Ja taky, cau.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat je rozdíl v tom, že my ten stadion máme. A ne čekat 8 let, až sei někdo někde postaví stadion.

Reagovat
$dolar$

Stadion bude v roce 2010-11

Reagovat
$dolar$

A narozdil od te vasi Hane bude novej a moderni

Reagovat
$dolar$

A vetsi

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v OL je nemoderni? A proto u nás hrává repre. Stadion mame 2. nejlepší v ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Eden, Stínadla v Teplicích, Letná ... a potom možná až Andrův stadion. Špatný není ani v Libreci a Jablonci.

Reagovat
smazaný uživatel

Stínadla ani Letná ne. Tam je jen vyhoda, že je to dokola cely. V OL to bude take, bude zvýšená kapacita.

Reagovat
$dolar$

Je to stary stadion, samozrejme ze mate ted jeden z nejlepsich stadionu a my ten nejhorsi, ale az postavime my, Brno a Ostrava svy novy, tak vy uz budete 5-6.

Reagovat
smazaný uživatel

Starý stadion, který je pravidělně rekonstruovan a zlepšován. Nikdy si nikdo na Olomoucký stadion, travnikl nebo zazemi neztěžovla.

Reagovat
$dolar$

Ja nikde nepisu ze by byl spatny, je dobry, ale proste nas novy bude lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

tak s tou mládeží si trošku přestřelil vždy jsme za poslední 2 roky vás porazily Stadion je u nás dobrý na české poměry plus se po sezoně bude stavět uplně nová jedna tribuna hráčský kadr koukni na tabulku ta je zatím vymluvná dost Areal ma sigma uplně nově zrekonstruovany plus se tam další věci staví takže finančně předpokládam že na to jsme taky dobře

Reagovat
$dolar$

Tabulka neni smerodatna pri porovnavani hracskeho kadru , nam nevysel zacatek, provnavat to nemuzes ani vzajemnymi zapasy , protoze jak jsem napsal zacatek nam nevysel a vy jste i pres chaby vykon ( a to ze nam chybel Horvath) nas porazili, a ty mi na to muzes napsat ze proti Plzni vam, jestli si dobre pamatuji chybel Melinho, ale tak slaby muzstvo u nas jeste nehralo. K mladezi jsem se vyjadril vyse stejne tak i stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Možná až se ty omezený blbče dokážeš podívat dál za hranice tvého vlastního frňáku pochopíš, proč je lepší nasadit do pohárů Spartu se Slávií než Plzeň.....

Reagovat
$dolar$

Pokud bychom skoncili pred Spartou neb Slavii, tak bychom na tom byli lip, tak mi teda vysvetli co je lepsiho na tom kdyz Sparta nebo Slavia 4x prohraji nez kdybchom my jednou remizovali?

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom není lepšího nic, jenom tebou popsaná potenciální situace je prostě velice nepravděpodobná.....

Reagovat
$dolar$

Prosimte bez se modlit nekam jinam, tyhle ty sracky co sem pises, to bych se musel zastrelit abych fandil Sparte nebo Slavii, tak zuzme ligu jen na dve muzstva protoze tak to bude pro ceskej fotbal lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ty rozumku, nevím o tobě nic, tudíž ani nemůžu najít nějaké ospravedlnění toho, že absolutně nechápeš o co jde, povím ti k tomu jenom to, že já Slávii a Spartě taky rozhodně nefandím, ale v Evropě nás reprezentují a jejich úspěch je skutečně důležitý pro celý český fotbal a navíc to jsou přece naši....jestli nejsi s to to chápat a furt budeš mlít nějaké bláboly o sračkách a o Spartě se Slávií, tak bych být tebou to zastřelení skutečně zvažoval, stejně jako tvoje nebohá matka...

Reagovat
$dolar$

Chovas se jak totalni idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Já? Protože nevyvolávám smrt Spartě a nejsem Ultras Viktorka či jiný? Snad to brzy pochopíš, pak teprve můžeš pochopit celý ten problém...

Reagovat
$dolar$

A ja snad ano?????

Reagovat
smazaný uživatel

Když říkáš že by ses radši zastřelil než abys fandil Spartě nebo Slávii tak je to projev blbosti a extrémismu....ty si naprosto evidentně neuvědomuješ co píšeš.....

Reagovat
$dolar$

Co to pises za sracky??? Precti si prosimte vsechno co si napsal a pak mozna pochopis na co jsem reagoval. Jses uplne mimo, v zivote sparte ani Slavii fandit nebudu a nejsem ani Pilsen Ultra a nikdy v zivote jsem nepral ani sparte ani Slavii smrt. Takze si nehraj na nekoho kdo me zna

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom usuzuju z toho co píšeš, pakliže si neuvědomuješ co píšeš, tak se nediv že si o tobě ostatní udělají obrázek který je dle tvého názoru nesprávný....nicméně ten základní problém už byl výše, kde jsi prokázal, že prostě nechápeš co se ti snažím říct, proto se tu oháníš nějakými sračkami....nejdřív si uvědom kvůli čemu takhle diskuze vznikla, pak si to celé přečti znovu, zavaž si oči abys neměl na očích svůj plakát Viktorky na očích a když potom ty sračky pochopíš, tak u mě nebudeš zas takový idiot....

Reagovat
$dolar$

Ja ti rikam, ze je mi jedno jestli kazdej rok bude hrat LM jeden ceskej tym Slavia nebo dva Slavia a Sparta. Ja budu radsi kdyz si Plzen zahraje predkolo. Uz ti to doslo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano načež já jsem ti řekl že pro celý český fotbal bude lepší, když tam půjde Sparta nebo Slávie protože je větší šance že pro náš koeficient urvou body, protže to jsou tými se zkušenostmi z pohárů, což Plzeň není....potom si přišel s nějakým cancem, že je lepší když Plzeň jednou remizuje než když Sparta či Slávie 4x prohraje, načež jsem ti řekl, že ta situace je nepravděpodobná, čímž jsem samozřejmě myslel to, co už jsem psal výše, tj. že Sp. Sl. má větši šanci něco uhrát...načež jsi to ty asi přestal chápat, nebo jsi to nepřenesl přes své srdce, nebo já už nevím co a začal jsi metat sračkami....už to chápeš?

Reagovat
$dolar$

Ja nevim proc si myslis ze ma Sparta nebo Slavia vetsi sanci neco uhrat , kdyz by teoreticky celou sezonu hrali hur nez Plzen

Reagovat
božský John

Protože mají pohárové zkušenosti a širší a kvalitnější kádr...taky maj lepší klubovej koeficient,kterej se hodí při nasazování do skupin...

Reagovat
centos

Tak tohle bylo hodně ubohé.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti ale Miro Markovic za ačko už hrál

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Andrák

Reagovat
$dolar$

110. pro Plzen a Olomouc v poharech

Reagovat
smazaný uživatel

117 pro výprask sparty na Hané

Reagovat
Logan

rozhodne

Reagovat
božský John

Takže z mýho pohledu liga skončí takto:

1.Slávie

2.Sparta

3.Boleslav

4.Baník

5.Liberec

6.Sigma

7.Teplice

8.Plzeň

9.Brno

10.Jablonec

11.Příbram

12.Budějice

13.Viktorka Žižkov

14.Šmajchlbohemka

15. Zlín

16.Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, celkem souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku to protřepej

Reagovat
božský John

No možná bych prohodil Teplice s Plzní když na to tak koukám..

Reagovat
smazaný uživatel

ja ja,souhlas,abys přehodil teplice

Reagovat
irik

Hezký to neni, ale bohužel to tak asi dopadne ... .

Reagovat
božský John

a abych Ti udělal radost tak z druhý půjde nahoru Bohemka a Dukla abych byl úplnej

Reagovat
Logan

Zizkov bude vys, tym na to urcite maji, rekl bych pred Budejkama,mozna i pred pribrami,dal uz je to dost daleko bodama... a Plzen bych dal az pred Sigmu mozna ...Brno taky pred Teplice,Beranek je zvedne,a Sparta nevim, mozna bych je dal na 3.misto ...

Reagovat
božský John

Jo je to tvůj názor,já Ti ho neberu:)..myslim si prostě že to bude takhle...

Reagovat
$dolar$

vtipalku .

Reagovat
božský John

Co,nelíbí se Ti snad postavení tý tvý neporazitelný Plzně? Ono se lehce před zápasama něco říká,hůř se to provádí...na poháry prostě nemáte..

Reagovat
$dolar$

Viz nize

Reagovat
božský John

líp jak Liberec na tom určitě nebudete...

Reagovat
$dolar$

Ale nadruhou stranu jsem rad ze nas podcenujes. Treba takovej Liberec bude urcite horsi nez my.

Reagovat
božský John

Nebude,sice Liberec mam z ligy za největší zlo(což je pochopitelný) tak oni maj stabilizovanej kádr a prostě před nima nebudete...

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, mezi Libercem a Jabloncem je asi takový rozdíl jako mezi Českem a Slovenskem, prostě ten nevelký, ale stále podstatný rozdíl tam prostě je a snad ještě dlouho bude ....Nám tady Jablonec ani tak moc nevadí, vždy vás rádi vidíme a dorpovodíme směr předměstí ....jinak nevím jaká má vaše diskuze smysl, když Viktorce věří pouze jeden malý fanatický "ultrafan"....

Reagovat
$dolar$

A pokud to s tou Plzni myslis vazne, tak si ji asi v zivote nevidel Chapu priprava se nepocita, ale z 11 zapasu 9 vyher , jediny prohry byly kdyz se muselo rozdelit na dve jedna hrala s Norimberkem a druha na TC. Od ty doby co prisel Vrba jsme hrali jak se Spartou kterou jsme prehrali tak s Olomouci kterou davas vys nez nas a Sigmu jsme porazli 4:0 a mohlo to byt tak 8:0 . Hrajeme pardni fotbal, a nechapu proc bychom meli klesnout? Beru to jako prostou provokaci, protoze jsem te provokoval s clankem o Jablonci.

Reagovat
božský John

Já to jako provokaci neberu, já si prostě mylsim že to tak skončí...prostě tyhlety řečičky že chce lehce nadprůměrnej českej tým do pohárový Evropy beru jako výsměch...kolem 6-8 místa ok...ale jinak ne...a že ty ses v diskusi s vandertomem oháněl furt tou vaší výhrou nad Sigmou ukazuje jak seš zaslepenej co se tohohle týče..

Reagovat
$dolar$

Vidis ho kolem 6-8 mista, ale das ho az na 8.

Reagovat
božský John

Neumíš číst? co asi znamená ten komentář,že bycvh je prohodil za Teplice...nedělej prosimtě ze sebe blbce...poslední dny opravdu tak činíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem sam kdo si toho všiml.

Reagovat
$dolar$

Plzen dat pred Liberec a souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

až na to kladno se ti to povedlo my se zachráníme

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu za Boleslav

Reagovat
Shevchenko

Čtvrtí snad ne, na tu Bolku určitě máme, takže bych je prohodil. Taky bych viděl výš Plzeň, Brno i Olomouc, níž naopak Liberec a Teplice.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele