Souhrn zápasů Ligy národů - neděle 6.9.

06.09.2020, 16:57, aktualizováno 06.09.2020, 22:43
Komentáře a souhrny
Španělsko po remíze s Německem rozstřílelo Ukrajinu, naopak druhý jmenovaný celek opět zaznamenal výsledek 1:1, tentokrát ve Švýcarsku. Wales si nejtěsnějším rozdílem poradil s Bulharskem, zatímco Irové překvapivě nestačili na Finsko. Rusko veze body z Maďarska, venku uspělo rovněž Řecko...
Liga A - skupina 4

Španělsko - Ukrajina 4:0

06.09.2020 20:45

Góly: 3. Sergio Ramos (pen.), 29. Sergio Ramos, 32. Anssumane Fati, 84. Ferrán Torres

Naprosto jednoznačný průběh mělo utkání mezi Španělském a Ukrajinou. Domácí předvedli v první třicetiminutovce fantastický výkon a Ukrajině nastříleli tři góly. Dva z nich měl na svědomí kapitán a opora Realu Madrid Sergio Ramos. Po jedné brance pak zaznamenali Ansu Fati a Ferrán Torres, takže Španělsko zvítězilo 4:0.

Ukrajina sice nebyla favoritem, ale ve Španělsku si to představovala jinak. To by však Ševčenkovi hoši nesměli zaváhat při první možnosti soupeře. Po 120 sekundách si šikovný Ansu Fati doběhl pro faul v šestnáctce a sudí nařídil penaltu, kterou střelou k tyči usměrnil kapitán Sergio Ramos. Stoper Realu Madrid byl hodně vidět, další šanci totiž přichystal pro Reguilóna a v 16. minutě ho vybídl k zakončení Olmo. Spolupráce Ramose s Olmem skutečně zafungovala, ale až později. Po centru do šestnáctky stačilo Ramosovi jen ťuknout do balónu hlavou a Španělé vedli už 2:0.

Vlastně 3:0, protože za další tři minuty si navedl balón ke střele Ansu Fati a veterán Pjatov se natahoval marně. Ukrajina předvedla v první půli příšerný výkon a trenér Ševčenko měl o čem přemýšlet.

Ve druhém poločase hosté trochu srovnali krok, ale to bylo hodně dáno pohodlným náskokem soupeře. Španělé měli na rozdíl od Ukrajiny nadále šance a šest minut před koncem zápasu zvýšil na 4:0 střelou z první Ferrán Torres. Jediná výraznější šance Ukrajiny přišla až v nastavení, navíc za dávno rozhodnutého stavu. Ke korekci však nedošlo, protože Jarenčuk trefil jen střed branky, kde byl De Gea.

Více informací k zápasu

Švýcarsko - Německo 1:1

06.09.2020 20:45

Góly: 58. Silvan Widmer - 14. Ilkay Gündogan

Liga národů přinesla v neděli večer poměrně velké překvapení a sice bodové zaváhání Německa. Ve Švýcarsku sice výběr "Jogiho" Löwa vedl, ale domácí ve druhém poločase srovnali zásluhou Silvana Widmera.

Remíza 1:1 je určitě překvapivým výsledkem, zvláště když Německo předvedlo vynikající začátek. Hvězdný Leroy Sané, který se v létě přesunul z Manchesteru City do Bayernu Mnichov si zasekl balón a poprvé donutil Sommera k zákroku. V Basileji dlouho nerozhodný stav nevydržel a poté co Ginter udržel balón a vrátil přihrávku na vápno, se střelou z první prosadil Ilkay Gündogan.

Kdo ale očekával, že Němci rozjedou obávaný gólostroj, byl zklamán. Švýcaři ještě v prvním poločase přidali a Německu několikrát zle zatopili. Renato Steffen dokonce zblízka nepřekonal výborného Lena. Na druhé straně zase pohrdli navýšením Julian Draxler i Leroy Sané, oba výborně vychytal Sommer. Nepřesný v koncovce byl pro změnu Timo Werner a na sklonku prvního poločasu pálil do tyče v dosud největší švýcarské šanci Haris Seferović.

Kdyby Německo v prvním poločase více trestalo své šance, nemuselo se o výsledek obávat. Takto se stal pravý opak. V 58. minutě vlétl do vápna Embolo, přihrávkou našel Silvana Widmera, který v náběhu srovnal na 1:1. Obrovskou radost Švýcarů mohl ještě zdvojnásobit Nico Elvedi, kterému jedenáct minut před koncem vůbec nesedl volej. Švýcaři cítili šanci na tři body a po střele Xhaky se musel k tyči natáhnout Leno. Další příležitost už na scénu nepřišla a utkání skončilo remízou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Španělsko21105:14
2.Ukrajina21012:53
3.Německo20202:22
4.Švýcarsko20112:31
Liga B - skupina 3

Srbsko - Turecko 0:0

06.09.2020 20:45

Góly: -

První body v novém ročníku Ligy národů si připsali fotbalisté Srbska i Turecka. Ti se ve vzájemném utkání rozešli s bezbrankovou remízou, která je úspěchem hlavně pro Srby, jimž prakticky celý druhý poločas chyběl vyloučený Kolarov.

První půle se nesla ve velmi opatrném duchu a každý z týmů vystřelil na bránu jen jednou. Blíže gólu byli domácí, jmenovitě Mitrović, jenž po Söyüncově zaváhání stál tváří v tvář brankáři, avšak zamířil nad břevno. Důležitá pro další průběh zápasu byla také Kolarovova žlutá karta v nastavení.
A právě Aleksandar Kolarov se postaral o první zajímavý moment druhé půle. Ani ne pět minut po návratu ze šaten fauloval protihráče, po druhé žluté kartě viděl červenou a musel zamířit do sprch. Turci pochopitelně ihned převzali iniciativu a už krátce po inkriminovaném momentu mohli jít do vedení. Yaziciho individuální akce ovšem byla zakončena jen nepřesnou střelou pár centimetrů od tyče.

Patnáct minut před koncem základní hrací doby chyběl kousek i jeho spoluhráči Kaldirimovi, který z velkého vápna vypálil do podobných míst. A Yazici svou předchozí nepřesnou střelu nenapravil ani po zdařilém Ünderově centru, opět balón letěl vedle levé tyče.

Více se toho v Bělehradě už nestalo a oba soupeři tak nadále sdílí třetí místo ve čtyřčlenné skupině, aktuálně s jedním bodem na kontě. Maďaři mají body tři a Rusové dokonce dvojnásobek.

Více informací k zápasu

Maďarsko - Rusko 2:3

06.09.2020 18:00

Góly: 62. Roland Sallai, 70. Nemanja Nikolić - 15. Anton Mirančuk, 34. Magomed Ozdojev, 46. Mário Fernandes

Rusko se ujalo první pozice ve skupině a hodně mu k tomu pomohlo dnešní vítězství nad domácím Maďarskem. Obecně to bylo hodně dramatické a atraktivní utkání, v němž jsme viděli hned pět branek. Těsně se radovali právě Rusové.

Rusové byli jasným favoritem utkání a prakticky od prvních chvil svou roli dokonale plnili. Maďarsko, ač hrálo doma, nepouštěli do větších šancí, a naopak sami diktovali tempo hry. Hosté mohli vést vlastně už od páté minuty. Dzjuba skvěle prodloužil míč za sebe, kde pohyb nezvládl Attila Szalai a Anton Mirančuk se tak ocitl prakticky sám před bránou. Jenže trochu zaskočeně nasměroval míč těsně vedle tyče!

Moc mu to vadit nemuselo, protože z další šance už se nemýlil. Daler Kuzjajev dostal na levé straně skvělou přihrávku do běhu a naservíroval míč na střed vápna. Tam si seběhl právě jeden z populárních bratří Mirančukových a nemýlil se - 1:0 pro favorita.

Rusové měli velmi dobře našlápnuto ke třem bodům a ještě veseleji v jejich táboře bylo po půlhodině hry. První centr sice maďarská obrana úspěšně odvrátila, jenže prakticky hned poté přišel další. Andrej Semjonov vybojoval míč zády k bráně a posunul jej na Magomeda Ozdojeva, který nechytatelnou ranou z první zvyšoval už na 2:0 pro Rusy.

Zkrátka ideální první půle, říkali si asi hosté v šatně během pauzy. A vzápětí to bylo ještě lepší, protože i start do půle druhé se Rusům povedl na výbornou. Opět u toho byl Daler Kuzjajev, který tentokrát centroval z pravé strany. Tam viděl nabíhajícího Artjoma Dzjubu, který míč zpracoval a místo střely nesobecky posunul na Mária Fernándese. Naturalizovaný Rus neměl se zakončením potíže a zvýšil už na rozdíl tří branek.

Rusové si zřejmě mysleli, že jsou na koni a nic je z jeho hřbetu nemůže sesadit. Jenže to se přepočítali. Maďaři jsou národ temperamentní a bojovný, což během dnešního klání několikrát dokázali. Minimálně dvakrát. V 62. minutě totiž chybovala taky ruská defenziva, Kalmár poslal brilantní pas právě za záda obránců a nabíhající Roland Sallai nádherným obloučkem překonal brankáře Šunina!

A rázem bylo o co hrát. Maďaři náhle chytili druhý dech a najednou jich bylo plné hřiště. Ruský celek se trochu zarazil a nebyl schopen se z tlaku Maďarska vymanit. Dvacet minut před koncem to bylo ještě mnohem větší drama, protože Maďarsko se dotáhlo na rozdíl jediné branky. Dominik Szoboszlai poslal centr z levé strany na zadní tyč, kde vyhrál hlavičku Barnabás Bese. Na zadní tyči už to měl Nemanja Nikolić hodně jednoduché a slavil druhou branku. Víc už ale domácí hráči nedokázali a s Ruskem tak těsně prohráli. Zabrali až příliš pozdě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Rusko22006:36
2.Maďarsko21013:33
3.Turecko20110:11
4.Srbsko20111:31
Liga B - skupina 4

Irsko - Finsko 0:1

06.09.2020 18:00

Góly: 64. Fredrik Jensen

Irsko sice doma srdnatě bojovalo, ale na Finsko ani to nestačilo. Hosté měli zlatou ruku při střídání, protože utkání rozhodl právě střídající záložník Fredrik Jensen. Mladému hráči Augsburgu stačila k brance jediná minuta.

Dublin smutní, protože tři body si odváží finský sok. A myslím, že zcela po právu, protože od prvních minut byli hosté aktivnějším týmem. Jen zázrakem se nedostali do vedení už v desáté minutě. To si na míč za obranu naběhl Teemu Pukki a postupoval sám na domácího brankáře Randolpha, jenže ten předvedl parádní zákrok a svého soka zklamal, když míč vyrazil.

Rovněž Irové se směrem dopředu snažili něco vymyslet a brankář Hrádecký se musel několikrát zapotit. Jako třeba ve 14. minutě. Zpoza hranice pokutového území zakončoval Jayson Molumby, ale Hrádecký udržel jeho pokus v rukavicích. O pár minut později jej vyzkoušel také Callum O'Dowda, který pálil po nahrávce z pravé strany. Obrana Finska svému brankáři práci rozhodně neusnadňovala a častokrát musel hasit její lapsy.

Proti Dohertymu stihl vyběhnout z brány včas a zastavit akci Irska, stejně jako pak ránu Stevense. I po změně stran obránci Finska hojně využívali služeb a schopností svého brankáře, který se často zapojoval do jejich rozehry.

Connoly prošel po levém křídle na hranici pokutového území, odkud odcentroval do středu vápna, jenže Sparv si poradil a jeho vybídku zastavil. V 58. minutě se Aaron Connolly dostal k míči po další chybě finské obrany, pádil s ním na bránu Hrádeckýho, jenže trefil pouze boční síť. Na opačné straně si kanonýr Teemu Pukki naběhl na oblouček na polovinu soupeře a skvěle si pokryl míč tělem, jenže místo střely špatně nahrával vzad.

A pak to přišlo. V 64. minutě byl ze hry stažen Pohjanpalo a do hry vpuštěn mladý záložník Fredrik Jensen. Stačilo mu pár vteřin na to, aby si naběhl na zadní tyč a krásnou nahrávku Pukkiho dostal do sítě - 1:0. V závěru utkání brankář Randolph držel šance svého týmu nad vodou, když vytáhl ránu Alha nad břevno a vzápětí Duffyho hlavička prolétla jen těsně nad břevnem té finské svatyně.

Více informací k zápasu

Wales - Bulharsko 1:0

06.09.2020 15:00

Góly: 90+4. Neco Williams

Reprezentanti Walesu dokázali i ve druhém zápase Ligy národů zvítězit a opět to bylo poměrem 1:0. Domácí zápas proti Bulharsku sice byl v jejich režii, branky se ale dočkali až v nastavení, kdy se prosadil Neco Williams.

Velšani udělali oproti vítězství s Finy dvě změny v sestavě, obě ve středu zálohy. Místo Levitta a Jonathana Williamse nastoupili Smith a Brooks. To Bulhaři zatřásli sestavou výrazněji. V obraně místo Popova a Zaneva naskočili Cicinho a Goranov. V záloze Karabeljova nahradil Malinov a v útočné trojici Deleva Karageren.

Na větší vzrušení se v Cardiffu čekalo až do druhého poločasu. Po třech čtvrtinách utkání si James o spoluhráče narazil a tvrdou ranou vystřelil, jenže jen do středu brány. Mnohem blíže gólu byl nedlouho po něm Brooks, na kterého práv James sklepnul balón. Brooksova rána pak skončila na spojnici břevna a tyče.

Rozuzlení přišlo až v nastaveném čase, konkrétněji v jeho čtvrté minutě. Ostrované svého soupeře dlouho obléhali a nakonec využili jednoho ze svých centrů. Úspěch slavila souhra dvou Williamsů, když Jonathan vyslal z levé strany pas, který si našel Neco Williams a hlavou usměrnil míč přesně k tyči.

Velšani tak v tabulce disponují maximálním možným počtem šesti bodů s tříbodovým náskokem na Finy. Bulhaři a Irové jsou na dně tabulky s bodem jediným.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Wales22002:06
2.Finsko21011:13
3.Irsko20111:21
 Bulharsko20111:21
Liga C - skupina 3

Kosovo - Řecko 1:2

06.09.2020 20:45

Góly: 82. Valon Berisha - 2. Dimitris Limnios, 51. Dimitrios Siovas

Hned tři góly nabídlo utkání v kosovské Prištině mezi domácím týmem a Řeckem. Hosté se do díky Limniosovi dostali hned v úvodu do vedení, které navýšil ve druhé půli Siovas. V závěru jen korigoval Berisha.

Hosté oproti utkání ve Slovinsku provedli tři změny. Stafylidis na stoperu nahradil Siovase, v útočné trojici nastoupili místo Pavlidise s Mantalosem Koulouris a Fortounis. Podstatně více zatočili se sestavou domácí, ti vyměnili hned šestici hráčů.

Řekové na gól nemuseli čekat ani tři minuty. Koulouris výborně našel Dimitrise Limniose, jehož tvrdý pokus sice nejprve zneškodnil gólman Ujakni, následná neméně zdařilá dorážka už ale cíl našla s první radost byla na světe. Ani ne o deset minut později mohlo být vyrovnáno. Zeneli ale tváří v tvář Barkasovi selhal a nechal se vychytat.

Další důležitý moment přišel až po návratu ze šaten. Odražený míč se dostal k Giannoulisovi, který jej velmi vysokým nákopem vrátil do vápna. Tam propadla kosovská obrana a Dimitris Siovas si mohl balón zpracovat a z druhého doteku poslat do sítě.

Domácí se branky dočkali až deset minut před konce. Byl to však gól z kategorie pohledných. Barkas vyrazil centr jen k Bernardu Berishovi, jehož náramný volej ve výskoku nechal gólmana jen přihlížet.

Skupinu 3 Ligy C tak aktuálně vede Řecko o skóre před Slovinskem, Kosovo a Moldavsko ztrácejí tři body.

Více informací k zápasu

Slovinsko - Moldavsko 1:0

06.09.2020 18:00

Góly: 28. Damjan Bohar

Slovinsko dokázalo potvrdit úlohu favorita proti podceňovanému Moldavsku, ovšem ani v tomto případě nepředvedlo nijak suverénní výkon a určitě by si představovalo výraznější vítězství. V tabulce třetí skupiny se nachází na druhém místě se čtyřmi body, za vedoucím Řeckem zaostává vinou horšího skóre. Hosté se za svůj vstup do třetí výkonnostní kategorie vůbec nemusejí stydět a patří jim čtvrtá pozice s jedním bodem na kontě.

Svěřenci trenéra Matjaže Keka byli v nedělním duelu podle předpokladů aktivnější. Vytvořili si třikrát více střeleckých pokusů a soupeři nedovolili jedinou ránu mezi tři tyče, brankář Oblak tak byl prakticky bez práce. Úvodních pětadvacet minut probíhalo v opatrnějším duchu, jasný favorit držel balón na svých kopačkách a snažil se něco vymyslet. To se mu povedlo ve 28. minutě, kdy jeho jediný gól vsítil Damjan Bohar.

Osmadvacetiletý záložník polského celku Zagłębie Lubin využil parádní bomby Stojanoviče z osmnácti metrů, kterou gólman Koşelev stačil vyrazit jen před sebe. Vzápětí se totiž propracoval k dorážce a ze šesti metrů nemohl minout poloprázdnou branku, i když jen velmi těsně přelstil ofsajdovou past. Slovinci mohli navýšit svůj náskok zhruba deset minut před přestávkou, ale s tvrdým projektilem Mevlji si tentokráte pozorný Koşelev poradil.

Obrázek hry se příliš neměnil ani po změně stran, domácí chtěli přidat druhou uklidňující pojistku v 51. minutě. Po nádherně secvičené standardní situaci stanul ve středu šestnáctky osamocený Zajc a jeho projektil z první ještě tečoval bránící Mudrac, natahující se Koşelev nakonec fantasticky jednoruč odvrátil balón nad břevno. Hosté hrozili z ojedinělých rychlých brejků, k překvapivému vyrovnání neměli příliš daleko přesně o deset minut později.

Po přízemním centru z levé strany se ocitl ve velmi slibné možnosti Carp, jenomže tomu rána vůbec nesedla a trefil jen stojícího protihráče před sebou. Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem se Slovincům podařilo rozvlnit síť podruhé, avšak Kouterovu dělovku tečoval za záda bezmocného Koşeleva kanonýr Šporar, jenž se nacházel v jasném ofsajdovém postavení. Ve zbývajícím průběhu si Moldavsko nevytvořilo téměř žádný souvislý tlak.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Řecko21102:14
2.Slovinsko21101:04
3.Kosovo20112:31
4.Moldavsko20111:21
Liga D - skupina 1

Malta - Lotyšsko 1:1

06.09.2020 20:45

Góly: 15. Kyrian Nwoko - 25. Matthew Guillaumier (vl.)

Malta v úvodním utkání nového ročníku Ligy národů sahala po senzaci na Faerských ostrovech, kdy ještě v 86. minutě vedla, ovšem kvůli naprosto nezvládnutému závěru odjížděla domů s porážkou 2:3. Nyní proti Lotyšsku sice poprvé bodovala, na druhou stranu s remízou 1:1 zřejmě nebude příliš spokojena. Se svým protivníkem držela krok po celých devadesát minut a díky své bojovnosti neměla k vítězství až zase tak daleko.

Domácí výběr zůstává ve čtvrté výkonnostní kategorii ve skupině 1 na třetím místě s jediným bodem na kontě, celek z východu Evropy podruhé v řadě remizoval a je druhý se dvěma body, za suverénními Faerskými ostrovy momentálně zaostává již o propastné čtyři body. Svěřenci trenéra Devise Mangii vstoupili do nedělního střetnutí mnohem aktivněji a v úvodní čtvrthodině si vytvořili dvě obrovské možnosti, z té druhé se navíc dostali do vedení.

Nejprve v 9. minutě stanul v pokutovém území protivníka Matthew Guillaumier a přízemním pokusem se pokusil překonat brankáře Steinborse, jenomže ten si dokázal poradit a balón skvěle vykopl daleko od své branky. Přesně o šest minut později se Malta přeci jen mohla radovat z kýženého gólu, neboť na pravém křídle utekl všem Mbong a přihrávkou k přední tyči vyzval ke skórování Kyriana Nwoka, jenž zblízka zamířil do bližšího spodního rohu.

Lotyšsko od tohoto okamžiku přeci jen ožilo a srovnat mohlo za další tři minuty. Ikaunieks si po krásné kolmici za defenzívu rivala všiml lehce vyběhnutého gólmana Bonella a snažil se ho chytře přelobovat, avšak jeho pokus zaplachtil těsně nad břevnem. Hosté se vrátili do hry o tříbodový zisk ve 25. minutě, kdy se nebezpečně zahraný rohový kop z levé strany odrazil od kolene bránícího Guillaumiera a k jeho smůle skončil v síti.

Mírný favorit tohoto duelu mohl otočit vývoj pět minut před poločasovou přestávkou. Famózní průnikovou nahrávku převzal Raimonds Krollis a zcela osamocen se hnal vstříc k Bonellovi, nicméně z mírného úhlu ho trestuhodně nepřekonal. Ve druhém dějství se po vyložených možnostech doslova slehla zem a oba soupeři hráli opatrněji. Jedinou vážnější příležitost neproměnil v 84. minutě Ikaunieks, když si svou dělovkou z hranice šestnáctky nepřišel na brilantního Bonella.

Více informací k zápasu

Andorra - Faerské ostrovy 0:1

06.09.2020 15:00

Góly: 31. Klaemint Olsen

Faerské ostrovy navázaly na svůj parádní obrat z předchozího klání proti Maltě, tentokráte udržely vzadu čistý štít a díky jediné brance Klaeminta Olsena porazily venku nejtěsnějším možným způsobem jiného trpaslíka z Andorry. Ve skupině si tak hned po prvním hracím týdnu Ligy národů vytvořily na čele velmi slušný čtyřbodový náskok na druhé Lotyšsko.

Andoře se naposledy podařilo uhrát bezgólovou plichtu s Lotyši, v nynějším případě však nulu na kontě obdržených gólů nezískalo, a muselo se tak smířit s konečnou porážkou. Faerské ostrovy naopak díky tomuto skalpu přidaly další úspěch do své solidní série minulých výsledků, vyhrály už potřetí v uplynulých pěti zápasech a směřují za prvenstvím v tabulce.

K prvnímu střeleckému pokusu se dostali až v 9. minutě domácí, nicméně hlavička Moisése San Nicoláse nenadělala příliš rozruchu, neboť zablokovat jí dokázal bránící Bjartalíd. Následně se dvakrát ozval právě Bjartalíd, napoprvé se ale do jeho zakončení vložil včas soupeř Marc Rebés a napodruhé neseřídil svoje mířidla tak, aby se vešla finální střela do brány.

Ve 29. minutě Marc Rebés hlavou nenamířil míč do potřebných prostor a naopak na druhé straně se hosté zaradovali z jediného přesného zásahu tohoto utkání. K. Olsen, který mimochodem rozvlnil síť už v souboji s Maltou, ve vápně přenechal balón Hanssonovi, ten ho vrátil svému spoluhráči na bližší tyčku, a odtud se potom patičkou dostal za brankovou čáru.

Andorra se snažila do poločasu odpovědět Chusem Rubiem nebo Marcem Pujolem z přímého kopu, ani jeden z nich však nenamířil merunu mezi tři tyče. Po přestávce se pak domácí nenadechli k nějakému výraznějšímu výkonu, který by znamenal třeba aspoň vyrovnání. Faerským ostrovům se zadařilo ubránit některé ataky svého protivníka a dokráčely ke třem bodům.

Vedení celku ze severu Evropy přitom mohl navýšit třeba v 59. minutě Hendriksson, jenž vyslal ze střední vzdálenosti štiplavou navštívenku, brankář Josep Gómes ovšem stačil zasáhnout. V 77. minutě zahrozil opětovně K. Olsen, avšak hlavičkou střílel jen do zámezí, a v 81. minutě pravačkou nezařídil další změnu skóre M. Olsen, jelikož i on vypálil mimo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Faerské ostrovy22004:26
2.Lotyšsko20201:12
3.Malta20113:41
4.Andorra20110:11

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (23)

Přidat komentář
Beči

Faerské ostrovy

Reagovat
smazaný uživatel

ved vyhrali 2 zapasy kde boli favoriti

Reagovat
Beči

U těchto 4 týmů právě nikdy nevíš, kdo je favorit

Reagovat
Thelvin

Podle kurzů dokonce výrazní favoriti

Reagovat
Hiko

stejně je pěkné, že mají nejméně obyvatel ze všech čtyř týmů a jsou teď favoriti na vítězství v celé skupině

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Neco

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
Shevchenko

Nic

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Pharrell

Reagovat
CHONG

La Roja moc hezká sestava

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Pharrell

Reagovat
dextroza_m

Fati MOTM dle whoscored, pecka.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hrál hodně dobře.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Foppy

a zcela zaslouženě, motal je tam hrozně. Občas teda dost sobec, ale hráč parádní.

Reagovat
dextroza_m

To ale utocnik i byt musi.. samozrejme, musi mu to vychazet..

Reagovat
blaugrana

Rodri je neskutocne podobny Busovi. Pohyb, styl hry, atd.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele