Liga národů UEFA - Liga národů 2020/2021

Liga C - skupina 3, 2. kolo
06.09.2020 20:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Řecko zvítězilo v Kosovu a vede skupinu

Hned tři góly nabídlo utkání v kosovské Prištině mezi domácím týmem a Řeckem. Hosté se do díky Limniosovi dostali hned v úvodu do vedení, které navýšil ve druhé půli Siovas. V závěru jen korigoval Berisha.

Hosté oproti utkání ve Slovinsku provedli tři změny. Stafylidis na stoperu nahradil Siovase, v útočné trojici nastoupili místo Pavlidise s Mantalosem Koulouris a Fortounis. Podstatně více zatočili se sestavou domácí, ti vyměnili hned šestici hráčů.

Řekové na gól nemuseli čekat ani tři minuty. Koulouris výborně našel Dimitrise Limniose, jehož tvrdý pokus sice nejprve zneškodnil gólman Ujakni, následná neméně zdařilá dorážka už ale cíl našla s první radost byla na světe. Ani ne o deset minut později mohlo být vyrovnáno. Zeneli ale tváří v tvář Barkasovi selhal a nechal se vychytat.

Další důležitý moment přišel až po návratu ze šaten. Odražený míč se dostal k Giannoulisovi, který jej velmi vysokým nákopem vrátil do vápna. Tam propadla kosovská obrana a Dimitris Siovas si mohl balón zpracovat a z druhého doteku poslat do sítě.

Domácí se branky dočkali až deset minut před konce. Byl to však gól z kategorie pohledných. Barkas vyrazil centr jen k Bernardu Berishovi, jehož náramný volej ve výskoku nechal gólmana jen přihlížet.

Skupinu 3 Ligy C tak aktuálně vede Řecko o skóre před Slovinskem, Kosovo a Moldavsko ztrácejí tři body.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elmas

1:2

Reagovat
olymp

bravo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele