Liga národů UEFA - Liga národů 2020/2021

Liga B - skupina 3, 2. kolo
06.09.2020 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Červená karta pro Aleksandara Kolarova (© AFP)

Turci nevyužili dlouhou přesilovku a ze Srbska vezou jen bod

První body v novém ročníku Ligy národů si připsali fotbalisté Srbska i Turecka. Ti se ve vzájemném utkání rozešli s bezbrankovou remízou, která je úspěchem hlavně pro Srby, jimž prakticky celý druhý poločas chyběl vyloučený Kolarov.

První půle se nesla ve velmi opatrném duchu a každý z týmů vystřelil na bránu jen jednou. Blíže gólu byli domácí, jmenovitě Mitrović, jenž po Söyüncově zaváhání stál tváří v tvář brankáři, avšak zamířil nad břevno. Důležitá pro další průběh zápasu byla také Kolarovova žlutá karta v nastavení.
A právě Aleksandar Kolarov se postaral o první zajímavý moment druhé půle. Ani ne pět minut po návratu ze šaten fauloval protihráče, po druhé žluté kartě viděl červenou a musel zamířit do sprch. Turci pochopitelně ihned převzali iniciativu a už krátce po inkriminovaném momentu mohli jít do vedení. Yaziciho individuální akce ovšem byla zakončena jen nepřesnou střelou pár centimetrů od tyče.

Patnáct minut před koncem základní hrací doby chyběl kousek i jeho spoluhráči Kaldirimovi, který z velkého vápna vypálil do podobných míst. A Yazici svou předchozí nepřesnou střelu nenapravil ani po zdařilém Ünderově centru, opět balón letěl vedle levé tyče.

Více se toho v Bělehradě už nestalo a oba soupeři tak nadále sdílí třetí místo ve čtyřčlenné skupině, aktuálně s jedním bodem na kontě. Maďaři mají body tři a Rusové dokonce dvojnásobek.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele