Souhrn kvalifikace o ME 2016 - sobota 13.6.

13.06.2015, 19:59, aktualizováno 13.06.2015, 22:42
Komentáře a souhrny
Portugalce v Albánii spasil jedině třígólový Cristiano Ronaldo. Hattrick zaznamenal rovněž Robert Lewandowski, jenž v potvrzoval vedení Polska nad Gruzií. Německo dle očekávání rozneslo Gibraltar, Faerské ostrovy šokovaly Řecko. Dánsko ve šlágru porazilo Srbsko. Maďarsko veze výhru z Finska, ostrovní derby mezi Irskem a Skotskem vyústilo v dělbu bodů...
Skupina D

Gibraltar - Německo 0:7

13.06.2015 20:45

Góly: 28. André Schürrle, 47. Max Kruse, 51. Ilkay Gündogan, 57. Karim Bellarabi, 65. André Schürrle, 71. André Schürrle, 81. Max Kruse

Němci si s chutí zastříleli a v prakticky tréninkovém tempu vyhráli nad Gibraltarem. Ten se sice srdnatě bránil, ale ani to mu nestačilo. Dostal od favorita sedm branek a trenér Joachim Löw mohl být s výkonem svých hráčů velmi spokojen. Mezi střelce se zapsali třikrát Schürrle, dvakrát Kruse, po jedné brance přidali Gündogan a Bellarabi.

Souboj obra s trpaslíkem začali Němci v poměrně očekávané sestavě. Své místo hned od začátku měli v základní sestavě například Gündoğan, Schweinsteiger, Özil nebo Herrmann, které doplňovali Schürrle s Götzem. "Domácí" tým vyrukoval na svého soka se záložníky Casciarem, Payasem, Walkerem či Goslingem. Jediným vysunutým hráčem se stal Priestley.

Ten však neměl mnoho šancí na vstřelení branky, neb mu obránci Němců nedávali prostor. Naopak, německý celek se hned od úvodu dostal do tempa a akce střídala akci. Karim Bellarabi velmi lehce prošel mezi dvojicí protihráčů, třetího už ale nepřekonal. Na skvělý pas od Schürrleho si naběhl Mesut Özil, který ještě nahrával na Hermanna. Ten ale nakonec míč nedostal. V deváté minutě se diváci mohli dočkat první branky. Jake Gosling ve vápně fauloval Jonase Hectora a pískala se penalta. K ní se postavil zkušený záložník Bastian Schweinsteiger, který však penaltu vůbec nekopl dobře a Jordan Perez mu ji chytil!

Z hranice vápna se dostal do zakončení Ilkay Gündogan, jenže pálil hodně nepřesně. Gündogan byl hodně aktivní a jeho pokus o vysunutí nabíhajícího Maria Götzeho si rozhodně zasloužil lepší zakončení, než jaké mladý Němec zvolil. Gibralatar měl velmi málo šancí, ale jednu hodně zajímavou. Roman Weidenfeller se musel mít na pozoru poté, co se k exekuci volného přímého kopu postavil Aaraon Payas a rozhodně mířil hodně zajímavě.

Němci tlačili svého soupeře před sebou. Brankář Perez nevyhodil míč vůbec dobře a zmocnil se jej Mario Götze. Ten jej poslal na Andrého Schürrleho. Ten v pohodě obešel obránce před sebou a prostřelil brankáře Pereze - 1:0 pro favorita z Německa. Hned z následující akce mohl ale Gibraltar srovnat! Chopolina našel krásným centrem nabíhajícího Jakea Goslinga, který však nezamířil přesně.

Po pětatřiceti minutách se zranil Mario Götze, který vystřídal Maxe Kruseho. Jonas Hector poslal z levé strany další krásný centr, který dopadl ve vápně k Patricku Herrmannovi, kterému však zakončení nesedlo. Brankář Jordan Perez poté musel vytáhnout několik skvělých zákroků. Nejprve zlikvidoval šanci Patricka Hermanna, poté se projevily jeho schopnosti i proti zakončení Mesuta Özila! Dvě minuty po změně stran si Němci mohli připsat další důležitý gól. Z pravé strany poslal do vápna centr Schweinsteiger, míč sklepl Boateng pro Mesuta Özila. Ten si všiml lépe postaveného Maxe Kruseho a pro něj už bylo snadné zakončit.

O chvíli později už to bylo 3:0 pro lídra. Max Kruse nevypustil závěrečný souboj o míč, ten vybojoval a poslal na Gündogana. Mladý záložník Borussen už si poradil.

Deset minut po změně stran se povedla německému týmu další zajímavá akce, na jejímž konci stál Karim Bellarabi. Tomu se dokonce podařilo vstřelit branku, která však nemohla být pro ofsajd uznána. O chvíli později už padla branka regulérní. První rána Mesuta Özila sice ještě svůj cíl nenašla, ale míč se k němu odrazil podruhé. Pak našel ve vápně Karima Bellarabiho, který se nemýlil. Pátou branku měl na svědomí André Schürrle, který čerpal z povedené rány Ilkaye Gündogana - 5:0 pro Němce.

Debakl Gibraltaru pokračoval díky střele Andrého Schürrleho. Od Lukase Podolského šel míč krásně na Mesuta Özila, který našel dobře postaveného Schürrleho. Deset minut před koncem utkání poslední branku v síti Pereze vstřelil Max Kruse a Němci mohli slavit!

Více informací k zápasu

Polsko - Gruzie 4:0

13.06.2015 18:00

Góly: 62. Arkadiusz Milik, 89. Robert Lewandowski, 90+2. Robert Lewandowski, 90+3. Robert Lewandowski

Poláci rozmetali Gruzii jednoznačným rozdílem a s chutí si zastříleli. Hrdinou utkání se stal Robert Lewandowski, který zaznamenal hattrick. Dlouho to sice vypadalo, že Gruzie neutrpí zas tak velkou škodu, ale v samém závěru se strhl uragán. Lewandowski zasáhl svůj cíl třikrát, i když první branku dal až minutu před koncem!

Polský výběr se spolehl na kooperaci dvojice hrotů Milika a Lewandowského. Hosté hráli s Okriašvilim, Kazaišlivim a Vacadzem, kteří se starali o ofenzívu. Do první šance se dostával Grosicki, který se pomalu dostával do zakončení i přes dva protihráče. Ani ti jej nezastavili. Zastavila jej ale vlastní neschopnost, když si předkopl balon v rozhodující chvíli a z celé akce nebylo nic. Po rohovém kopu se na zadní tyči dostal k hlavičce Krychowiak, ten ještě vracel na hranici malého vápna na Peszka, jenže ten napálil jen nejbližšího protihráče.

Okriašvili poslal z pravé strany do vápna centr, ale ani jeho pokus nenašel adresáta. Po deseti minutách obránce Piszczek našel krásným centrem Grosického, jenže ten minul hned z první tyč! Piszczek hledal šikovnou přihrávkou za obranu Lewandowského, který však byl o míč připraven. Grosicki byl hodně aktivní a dostal se do další akce poté, co Poláci zakončovali rychlý protiútoku. Grosicki ale protáhl jen dobře zasahujícího brankáře Giorgiho Loriu. Stejný duel se mezi Grosickim a Loriou odehrál o pár minut později, jenže Loria opět zasáhl díky skvělým reflexům.

Po dvaceti minutách se Polsko málem opět dostalo do velké šance. Lewandowski se dostal do samostatného úniku proti Loriovi, který byl sice překonán, ale zastoupil za něj v pravou chvíli kapitán Amisulašvili, který se natáhl a na brankové čáře míč vykopl! Navalovski našel o chvíli později centrem z levé strany na zadní tyči Ananidzeho, který však zakončil prachbídně. Pět minut před koncem první půle se k ráně z větší vzdálenosti dostal Milik, který byl do té doby neviditelný. Jeho rána zamířila těsně vedle.

Pět minut po změně stran se do zajímavé šance dostal Kašia, který však hlavičkoval těsně nad břevno! Peszko si skvěle vyměnil míč na hranici vápna s Grosickim a vypálil, jenže míč si příliš předkopl. Po hodině hry se Kazajšvili dostal ke střele z hranice vápna, ale pálil těsně vedle. O chvíli později se Poláci dostali do zaslouženého vedení. Rozehráli totiž rohový kop nakrátko a k míči se dostal Arkadiusz Milik. Ten krásnou ranou poslal míč do rohu brány a utíkal slavit první branku!

Dvacet minut před koncem našel Kuba Blaszcykowski povedeným centrem Gosickiho, který ale poslal míč těsně vedle tyče. Deset minut před koncem pálil po krásné akci Navalovski, jenž mířil těsně vedle. Krychowiak nyní napřáhl z hranice vápna a Loria byl připraven. Poté už přišly chvíle Roberta Lewandowského. Milik se dostal do úniku a napřáhl ke střele. Jenže nevypálil, ale nahrál Lewandowskému - 2:0.

Błaszczykowski se dostal do úniku po pravé straně a nahrál přesným pasem do vápna. Tam si naskočil opět kanonýr Robert Lewandowski, který přesně zamířil - 3:0. Spolupráce s Milikem Lewandowskému evidentně prospívá. Vidět to bylo i při poslední akci, když Milik našel za obranou nabíhajícího spoluhráče a Lewandowskému nedělalo sebemenší problém překonat bezbranného brankáře Loriu.

Více informací k zápasu

Irsko - Skotsko 1:1

13.06.2015 18:00

Góly: 38. Jonathan Walters - 47. John O'Shea (vl.)

Ostrovní derby mezi Irskem a Skotskem dopadlo smírně 1:1. S tímto výsledkem mohou být určitě více spokojení svěřenci Gordona Strachana, kteří tak mají před podzimním závěrem kvalifikace velmi dobrou výchozí pozici. Irové sice vyhráli první poločas, po změně stran však balón za Givenova záda nešťastně tečoval John O'Shea.

Za elektrizující atmosféry na Aviva Stadium si první zajímavou příležitost vypracoval hostující kanonýr Steven Fletcher a jeho projektil zpoza šestnáctky vyrazil Shay Given s obtížemi na roh. Na opačné straně zahrozil Whellan, branku ale netrefil a David Marshall chytající za druholigový Cardiff mohl zůstat v klidu. Oba týmy se následně několikrát snažily ohrozit branku soupeře, jenomže všem akcím scházelo kvalitní provedení finální fáze.

Jednou z největších zbraní obou celků jsou standardní situace a po jedné z nich také Irsko udeřilo. Na Bradyho centr od rohového praporku si naskočil Wes Hoolahan, jehož zakončení ještě dokázal Marshall se štěstím vyrazit, na dorážku pohotového Jonnathana Walterse už však nestačil a rozradostnil domácí fanoušky.

Celý stadion ovšem krátce po přestávce ztichl. Skotové předvedli rychlou akci, Maloney si narazil míč s Naismithem a jeho technickou střelu srazil do vlastní sítě kapitán John O'Shea. Družina Martina O'Neilla mohla záhy vyrovnat, ale Murphyho ránu zlikvidoval pozorný Marshall. Domácí pak ve snaze o vyrovnání poslali na hřiště i zkušeného Robbieho Keana, ten sice hru oživil, ovšem vstřelit kýžený gól se mu nepodařilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Polsko642020:314
2.Německo641116:413
3.Skotsko632112:611
4.Irsko623112:59
5.Gruzie61054:133
6.Gibraltar60061:340
Skupina F

Faerské ostrovy - Řecko 2:1

13.06.2015 20:45

Góly: 32. Hállur Hánsson, 70. Brandur Hendriksson - 84. Sokratis

Hráči Faerských ostrovů podruhé za sebou naprosto šokovali favorizované Řeky a po výhře 1:0 na jejich půdě je dokázali porazit také v domácím prostředí v poměru 2:1. Domácí celek si tak na konto připsal své druhé vítězství v kvalifikační skupině F a se šesti body se nachází na čtvrtém místě. Řecko v šesti dosavadních duelech nedokázalo ani jednou zvítězit a má už jen teoretickou šanci probojovat se alespoň do baráže.

Řekové prožívají jednu z nejhorších kvalifikací ve své novodobé historii a s pouhými dvěma body jsou na samém chvostu skupiny i například za Finskem. Utkání nebylo nijak bohaté na vyložené příležitosti, ovšem Faerské ostrovy hráli s favoritem vyrovnanou partii. Do první vážnější možnosti se dostali již v 7. minutě , kdy z hranice pokutového území vystřelil Edmundsson a po teči vypíchnul gólman Karnezis míč na poslední chvíli na rohový kop.

Po necelé čtvrthodině hry zahrozil na druhé straně Fetfatzidis, který vypálil z voleje a brankář Nielsen zkrotil balón nadvakrát. Domácí se dostali do vedení po půl hodině hry, kdy se prosadil Hállur Hánsson. Na pravé straně to udělal skvěle Vatnhamar a zpětnou nahrávkou do pokutového území našel právě Hánssona, který z první z dvanácti metrů zamířil přímo k pravé tyči. Až do konce prvního poločasu se žádná výraznější příležitost již nezrodila.

Řecko mohlo vyrovnat v 59. minutě, nicméně Mitroglu po ráně z první těsně minul tři tyče. O jedenáct minut později zvýšil vedení Faerských ostrovů Bárdur Olsen a opět u toho byl Vatnhamar. Ten na pravé straně vyslal zpětnou přihrávku do šestnáctky a Olsen se do míče opřel z voleje, jeho technický pokus zapadl přímo za Karnezise. Hostům svitla naděje na bodový zisk šest minut před koncem.

Po rohovém kopu Ninise z pravé strany vyskočil nejvýše Sokratis Papastathopoulos a hlavou usměrnil míč ke vzdálenější tyčce. Řecko od tohoto momentu výrazně ožilo a zatlačilo soupeře v jeho vlastním pokutovém území, jenže k výraznějšímu ohrožení se už nedostalo. Řecko bude ve zbývajících čtyřech zápasech určitě bojovat o body jako o život, velká blamáž v kvalifikační skupině se totiž blíží mílovými kroky.

Více informací k zápasu

Severní Irsko - Rumunsko 0:0

13.06.2015 20:45

Góly: -

V souboji dvou vedoucích týmů skupiny F nakonec vítěz znám nebyl a oba dva reprezentační výběry zřejmě budou s bodem po bezbrankové remíze spokojeni. O něco lepším celkem bylo Severní Irsko, ovšem rozdíl byl opravdu velmi malý. Rumunsko si tak udrželo neporazitelnost v letošní kvalifikaci a se ziskem čtrnácti bodů se nachází na vedoucí příčce. Severní Irsko si připsalo první remízový výsledek a je druhé o pouhý bod.

V tuto chvíli by se ve skupině F mělo o dvě postupová místa bojovat mezi Rumunskem, Severním Irskem a Maďarskem, které je třetí s jedenácti body. Utkání nebylo příliš bohaté na vyložené příležitosti, oba dva celky se soustředily především na defenzivní činnost. V úvodní půlhodině mělo více ze hry Rumunsko, nicméně výrazněji ohrozit branku soupeře ani jednou nedokázalo. Do první možnosti se dostalo až ve 31. minutě.

Keșerü vyslal parádní kolmici za obranu a do zakončení se dostal Chipciu, nicméně střela mu nesedla a gólman McGovern si připsal snadný zákrok. Největší příležitost prvního poločasu spálil Evans dvě minuty před přestávkou. Ten využil krásného pasu Brunta z levé strany a prudce hlavičkoval, gólman Tătăruşanu naprosto fantasticky vyškrábl míč na rohový kop. Ani po změně stran se obrázek hry příliš nezměnil a oba týmy hlavně bránily.

Domácí se snažili kombinovat a přecházet do rychlého protiútoku, nicméně nadějně akce povětšinou ztroskotaly na nepřesné finální přihrávce. V 65. minutě udělal obrovskou hrubku McAuley, který poslal do brejku hostujícího Torjeho. Jeho tečovaná rána skončila o pár decimetrů vedle tyče a stav utkání se tedy nezměnil. Ve zbývajícím průběhu byla k vidění ještě jedna obrovská šance, postarali se o ní domácí v 85. minutě.

K přímému volnému kopu z necelých pětadvaceti metrů se postavil Norwood a velmi dobře vystřelil pod břevno, jeho plachtící ránu famózně vyrazil na rohový kop připravený gólman Tătăruşanu. V prvním zářijovém zápase zavítá Severní Irsko na půdu Faerských ostrovů a rozhodně chce získat tři body, Rumunsko sehraje klíčové vystoupení v Maďarsku a při případném tříbodovém zisku bude hodně blízko evropskému šampionátu ve Francii.

Více informací k zápasu

Finsko - Maďarsko 0:1

13.06.2015 18:00

Góly: 82. Zoltán Stieber

Maďarský celek si ve venkovním utkání poradil s Finy a vyhrál. Jedinou branku utkání vstřelil Zoltán Stieber, který si počkal na nejvhodnější okamžik a poslal svůj celek do vedení osm minut před koncem utkání. Maďaři mají 11 bodů, Finové jen čtyři.

První minuty utkání se poměrně vlekly a hra byla hodně neuspořádaná. Až v sedmé minutě se po závaru před brankou Hradeckyho míč dostal za vápno, kde jej šikovně obloučkem posílal na branku Zoltán Gera. Brankář Lukas Hradecky si ale poradil a míč s potížemi vytáhl mimo tři tyče. Další zajímavá akce se odehrála na téže straně o chvíli později. Halsti se dokonce dotkl míče rukou, ale penalta se nepískala. Míč se dostal k Zoltánu Gerovi, který ale brankáře Hradeckyho nepropálil. Odražený míč napálil na branku Tamás Kádár, který ale neprostřelil svého soka.

O chvíli později se pokoušel prosadit Dzsudzsák. Ten posadil přízemní centr přímo na nohy Zoltána Stiebera, který poněkud nepřesně pálil. Minul ale břevno. Balázs Dzsudzsák byl hodně aktivní a po dvaceti minutách se málem prosadil. Jeho kroucená rána vypadala hodně nebezpečně a brankář Hradecky měl velké štěstí, že mířila těsně vedle. Další zajímavý projektil měl na svědomí zkušený Zoltán Gera, který mířil těsně vedle.

Dalších patnáct minut se spíše jen bojovalo o každý metr hřiště, ale ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit trvalejší tlak. Deset minut před koncem první půle, která nebyla příliš atraktivní, se z větší vzdálenosti zkoušel prosadit Tamás Priskin, jenže střela mu nesedla podle představ. K zajímavému centru se odhodlal obránce Niklas Moisander, který sice nenašel nikoho ze spoluhráčů, ale jeho míč přizvedl Kádár těsně mimo vlastní tyč. Na Krisztiána Németha byl poslán míč z hloubi pole krátce po změně stran a Németh to provedl skvěle. Zakončil krásně přes brankáře Hradeckyho, kterého ale včas zastoupil Markus Halsti.

O chvíli později Kasper Hämäläinen napálil jen bránícího hráče. Hetemaj si u levého rohu vápna poradil s Fiolou a vrátil míč na Jerjomenka, který ale nezakončil podle představ. Po hodině hry se do další šance dostal Roman Jerjomenko a vypálil, jenže Gábor Király byl včas na místě. Mattila o chvíli později posadil míč přímo na hlavu Perparima Hetemaje, který si sice skvěle naběhl a vypálil. Jenže jeho hlavičku zastavila tyč!

Dvacet minut před koncem utkání doputoval míč k volnému Adamu Szalaiovi, který si sice skvěle naskočil na míč, jenže trefil jen brankáře Hradeckeho. Pomalu se schylovalo k bezbrankové remíze, když ji po několika nepřesných akcích na obou stranách a mnoha žlutých kartách odmítl Zoltán Stieber. Dzsudzsák nacentroval míč do vápna, kde jej sice obránci odkopli, jenže ve druhé vlně se zjevil připravený Stieber a propálil vše před sebou - 1:0 a Maďaři si výsledek už pohlídali do konce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Rumunsko64207:114
2.Severní Irsko64118:413
3.Maďarsko63215:311
4.Faerské ostrovy62044:86
5.Finsko61145:84
6.Řecko60242:72
Skupina I

Dánsko - Srbsko 2:0

13.06.2015 20:45

Góly: 13. Yussuf Poulsen, 87. Jakob Poulsen

Hráči Dánska zvládli velmi důležitý zápas s konkurenčním Srbskem a po výhře 2:0 výrazně oživili svou naději na přímý postup do Francie. V tabulce se nacházejí na druhé pozici s deseti body a za vedoucím Portugalskem jsou o dva body. Před třetí Albánií mají náskok tří bodů, ta ovšem disponuje zápasem k dobru. Srbsko je i kvůli tříbodovému odečtu na čtvrté pozici s pouhým jediným bodem na kontě a od ME 2016 se hodně vzdaluje.

Dánům hodně pomohla vedoucí branka už po necelé čtvrthodině hry, o kterou se postaral Yussuf Poulsen. Ten zakončil rychlou akci, kdy po centru na levou stranu přistrčil Bendtner míč právě pro nabíhajícího Yussufa Poulsena a ten po dobrém zpracování zamířil z hranice pokutového území přesně k bližší tyči, gólman Stojkovič na míč jen těsně nedosáhl. Po dvaceti minutách hry mohlo být vyrovnáno.

Po rychlém protiútoku vypálil Tošič a brankář Schmeichel musel předvést velmi dobrý zákrok. V dalších minutách ale mělo více ze hry Dánsko a zhruba po půl hodině hry zahrozilo ze standardní situace. Po prudkém centru Eriksena z levé strany se dostal do zakončení Bendtner, ale z hranice brankového území přizvedl balón hlavou jen nad horní tyčku. Domácí mohli pojistit své vedení ve 34. minutě, kdy kopali pokutový kop.

Po krásné přihrávce Yussufa Poulsena se dostal k balónu Højbjerg a byl faulován Nastasičem v pokutovém území. Na penaltový puntík si postavil balón Daniel Agger, nicméně gólman Stojkovič předvedl skvělý zákrok a balón vyrazil do bezpečí. Dvě minuty před přestávkou mohl přidat svůj druhý gól v zápase aktivní Yussuf Poulsen, Stojkovič však jeho hlavičkový pokus zlikvidoval.

Ihned po změně stran mohl vyrovnat Mitrovič, jehož hlavičku vyrazil Schmeichel reflexivně na břevno a výrazně podržel svůj výběr. Po necelé hodině hry předvedli Srbové nádhernou přízemní kombinaci a proti ráně Ljajiče z osmi metrů znovu brilantně zasáhl Schmeichel. Hosté pokračovali v tlaku i nadále a 69. minutě byli znovu velmi blízko kýženému vyrovnání.

Po pasu Ivanoviče z pravé strany hlavičkoval zblízka těsně nad Mitrovič. V závěrečné desetiminutovce se do dvou možností dostali domácí a z jedné vytěžili uklidňující druhou branku. Nejprve z více jak pětadvaceti metrů napřáhl Eriksen a Stojkovič fantasticky špičkami prstů vytáhl balón na rohový kop. Nicméně v 87. minutě již inkasoval. Simon Poulsen převzal balón ve středu hřiště, obelstil dva protihráče a přízemní střelou z hranice šestnáctky zamířil přímo k pravé tyči.

Více informací k zápasu

Arménie - Portugalsko 2:3

13.06.2015 18:00

Góly: 14. Marcos Pizzelli, 72. Hrajr Mkojan - 29. Cristiano Ronaldo (pen.), 55. Cristiano Ronaldo, 58. Cristiano Ronaldo

Portugalsko nakonec zvládlo vyrovnanou bitvu s velmi houževnatou Arménií a na její půdě dokázalo zvítězit v poměru 3:2. Favorita utkání spasil opět Cristiano Ronaldo, který vsítil hattrick za pouhých 29 minut. Portugalsko si tak upevnilo vedoucí pozici ve skupině I před druhým Dánskem a po pěti zápasech má na kontě dvanáct bodů. Arménie se s jedním bodem krčí na samém dně těsně za Srbskem.

Domácí celek přitom vstoupil do duelu naprosto famózně a už po necelé čtvrthodině hry se dostal překvapivě do vedení. O nádhernou trefu se postaral Marcos Pizzelli, který vypálil z více jak třiceti metrů z přímého volného kopu. Jeho pokus se pak odrazil od horní tyčky za brankovou čarou, gólman Patrício byl naprosto bez šance. Nicméně hosté dokázali srovnat zhruba po půl hodině hry z pokutového kopu.

Mchitarjan totiž jasně fauloval v pokutovém území unikajícího Naniho a následovala tak penalta. K ní se postavil špílmachr Realu Madrid Ronaldo a technickou střelou po zemi rozvlnil síť, brankář Berezovskij si vybral špatnou stranu. Arménie udržela nerozhodný výsledek až do konce prvního poločasu a soupeře do ničeho vážného nepustila, nicméně Ronaldo začal znovu úřadovat zhruba deset minut po přestávce.

Svou druhou branku v utkání vsítil v 55. minutě, kdy jeden z domácích hráčů podskočil balón a následně Ronaldo přetlačil i dalšího arménského protihráče, akrobaticky z otočky pak pravou nohou přehodil překvapeného Berezovskiho. Portugalský záložník dokonal svůj hattrick o tři minuty později a zajistil svému týmu pohodlné dvoubrankové vedení. Celou akci započal svým dlouhým nákopem gólman Patrício.

Poté převzal Ronaldo balón, předvedl efektivní zpracování a nakonec vypálil z pětadvaceti metrů, míč neuvěřitelně zaplachtil přímo do bližšího horního rohu. Hosté si lehce zkomplikovali situaci po hodině hry, kdy Tiago uviděl po zbytečném zákroku druhou žlutou kartu a musel jít předčasně do sprch.

Arménii se podařilo ještě snížit zhruba dvacet minut před koncem. Patrício neudržel v náručí přízemní centr z rohu pokutového území a dorážející Hrajr Mkojan už měl snadnou práci. Zkušený portugalský výběr ovšem ve zbývajících minutách i v oslabení žádné komplikace nepřipustil a dokráčel si pro důležité tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Portugalsko54017:412
2.Dánsko53118:410
3.Albánie42114:57
4.Srbsko51136:81
5.Arménie50145:91
Bodové odečty
Srbsko-3za nedohrané utkání Srbsko - Albánie

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (275)

Přidat komentář
DosSantosAveiroCR9

Armensko 2:3 Ronaldo Beast

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa 3 mimuty 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Lewa

Reagovat
Knight_in_fire

Pekne to odstrelil...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se Penaldovi odečetly goly z penalt, tak je rázem snad na polovině svých vstřelených branek.

Reagovat
smazaný uživatel

aha...

Reagovat
smazaný uživatel

hm...

Reagovat
smazaný uživatel

penalty do fotbalu nepatri nebo co

Reagovat
Spasitel

Ty máš z Penalda asi aj nočné mory čo ?

Reagovat
smazaný uživatel

1) Nemáš pravdu.

2) Gól z penalty je gól jako každý jiný.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem taky velký fanda Barcelony, ale Ronaldo je prostě skvělej, to nemůžeš vyvrátit. A vybíjet si tu vztek takovými komentáři mi přijde ubohý.

Reagovat
Benfica

si živím dôkazom toho, že Ronaldo je najlepší na svete..

Reagovat
jsemdement

A kdyz nekdo napise, ze Messi bez Xaviho je nic, je take zivym dukazem, ze Messi je nejlepsi na svete?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo už je na metě 55 reprezentačních gólů v kariéře! Dotáhl Jana Kollera, Fandiho Ahmada (Singapur), Joachima Streicha (NDR) a Cha Bum-kuna (Jižní Korea) v historické tabulce nejlepších střelců svých zemí. Další meta je 19. místo a 56 gólů Gabriela Batistuty a Samuela Eto'a.

VIVA CRISTIANO!!!

FORÇA PORTUGAL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cely rebríček ?

Reagovat
smazaný uživatel

Diki

Reagovat
smazaný uživatel

Robbie Keane mě překvapuje, to je naprosto famozní. Za sotva průměrnou evropskou repre 65 branek, přitom nemohl goly sbírat proti pochybným křovákům jako jiní střelci z té tabulky, jelikož v Evropě těch zápasů s trpaslíkama není celkově tolik.

Reagovat
osobnostx
Reagovat
smazaný uživatel

csem zvedav, jestli da stovku :-)

Reagovat
fajdax

To tezko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

se současnýma spoluhráčema už to bohužel nestihne... Kdyby měl lepší spoluhráče, tak by byl dnes na jiných číslech

Reagovat
cristiano.K.

nedá ani 80

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandovski - Milik tak dva dva roky top útok v evropě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera.....ale potom tá oslava toto sa mi proste na ňom STRAŠNE nepáči. PokiaĽ hraje len futbal tak nemám problém, ale tie jeho ostatné veci a prejavy...ale OK je to jeho štýl

Reagovat
smazaný uživatel

on to oplácí těm buranům, co na něj pokřikují.

Reagovat
CHONG

Náhodou dobrá oslava.

Reagovat
smazaný uživatel

o dost lepsi nez ten jeho saskovsky vyskok, kterym slavi nejcasteji

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
madridcan

zameraj sa radsej na Fredove oslavy golu v Lyone, pripadne si pozri posledne Drogbove striedanie v Chelsea a potom mozme otvorit debatu o sasovstve

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu, co ted zkousis, at uz s fredem, nebo s drogbou

Reagovat
Spalovač šancí

se asi připravuje na to mistrovství neslyšících

Reagovat
smazaný uživatel

brutal, to spracovanie a potom ta bomba. Uz dlho som od neho (alebo sa aspon nepamatam) taky gol.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CHONG

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

CR7

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Weidenfeller - Jonas Hector, Jerome Boateng, Sebastian Rudy - Bastian Schweinsteiger, Patrick Herrmann, Karim Bellarabi, Mesut Özil, Ilkay Gündogan - Mario Götze, André Schürrle

Rozestavení 3 - 2 - 3 - 2 vypadá zajímavě, ale spíše si myslím, že to v praxi bude vypadat jako 3 - 7 - 0

Reagovat
db18

Schürrle asi na tom hrotu bude zůstávat. A s Gibraltarem to možná bude i 2-6-3

Reagovat
db18

Jo on chytá vlastně Roman, tak to spíš 2-5-3

Reagovat
smazaný uživatel

no i kdyby tam zůstaval... útočník to není.

btw: skvělé konečně vidět po delší době zase opravdového kapitána v repre!!

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

kapitán se ukázal

Reagovat
db18

lajdáci To se do 30. minuty ještě pěkně zapotim, když potřebuju aspoň 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká smůla

Reagovat
smazaný uživatel

a to je co jako, výběr Islámského Státu?

Reagovat
bayern987

To má být pokusu o vtip? Jestli ano, trapný, jestli ne smutný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že můžou hrát 1-1-8 a stejně je přejedou, tak to prostě bohužel je.

Reagovat
CHONG

Bůh z Madeiry

Reagovat
smazaný uživatel

A ty bukvice z Kolína.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot z trenek

Reagovat
smazaný uživatel

Na Ronalda nemam slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Faerské Ostrovy.

Reagovat
smazaný uživatel

*ostrovy

Reagovat
stas87

Nastasic takova picovina..Agger ale nenalozil dobre s penaltou.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem se chtěl zeptat někoho, kdo ho sleduje - jak si vede v Schalke?

Reagovat
stas87

Co som videl ja,tak svoje si odohral.Talian s nimi hral 3-5-2 a on hral LCB najcastejsie.Je na nom vidiet ze je dost futbalovy.Neboji sa rozohrat,sbehne si pre prihravku,rozohra.Na com by mohol zapracovat,je pozicna hra.Niekedy sa zabudol vzadu a nemohol tak byt odmavany ofsajd.Rozhodne sa ale Schalke tych 13 mega oplatilo.Za Boatenga vyhodili,za Nastasica nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes hattrick ok..rozstrielal sa..ale na zlatu loptu to uz nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebodaj si myslis, ze ma este sancu ?

Reagovat
smazaný uživatel

jzs pozri kolko casu este pretecie...

A dalsia vec je ta posadnutost GB. Akokeby to nebolo jedno, dolezitejsie su klubove uspechy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je pravda, ale uprimne ..ronaldo aj ked bude mat za rok 2015 80 golov a leo 50 tak zlata lopta musi ist leovi...herne je to proste nieco famozne od neho

Reagovat
fenixLFC

pre ronalda zjavne nie

Reagovat
smazaný uživatel

tak ci tak , ak tento rok vyhra zaltu loptu to bude fraska..bude rad ked bude v top 3..

Reagovat
smazaný uživatel

zas nieje to tak ze polka sezony rozhodne a Messi vyhra na 100 percent bez ohladu na to co bude v prvej polovici sezony 15/16, ale ma ku dobru Coppa America kde moze zas potiahnut Argentinu a v RM ten Rafa, kto vie co z toho bude... pricom Barca nemusi nic riesit takze je to dost naklonene Messimu

Reagovat
smazaný uživatel

ale jedina vyhoda Ronalda je to , ze kazdý pozera len na pocet golov, ak by sa pozeralo na hru, tak by nemal sancu

Reagovat
smazaný uživatel

tak minuli rok vyhral LM a dal v nej rekord 17 golov ak sa nemylim a Barca nevyhrala nic a ked takto ides rok po roku stale tu zlatu loptu Messimu alebo CR obhajis a ani si nepametam rok kedy by to bola vyslovene fraska a nezasluzena lopta aj pred erou CR a Lea takze ked bude Leo hrat to co doteraz tak urcite vyhra sak ma aj treble ...

Reagovat
smazaný uživatel

to asi nie

ale tie diskusie o tom su trosku priskoro

Reagovat
smazaný uživatel

Maďarsko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Özil

Reagovat
Gunner14

No celkově Německo je na Schweini penalta , Ozil tutovka , Herrman 2 tutovky . Docela škoda , že Gibraltar nedal tu svoji tutovku byla by sranda

Reagovat
smazaný uživatel

strašné jak řeší úplnou finální fázi

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Německá reprezentace

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Deutschland!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Dansko hra pekny,rychly a kombinacny futbal.Radost pozerat.Srbsko marne hlada cestu k ich branke,ked uz zakombinuju,tak sa s Kolarovom vrati utocnik a zblokuje mu center vo vapne.Markovic Kazdy kontakt=padne na zem.Je na tom naozaj zle a fakt neviem co bude predvadzat v buducej sezone.Mitrovic vypojeny z hry,Matic to rozdava do tazkej pozicie ostatnym..ale za vsetko moze dansky pohyb bez lopty.Tym ich vymazali a myslim ze rychlo pridaju druhy gol a rozhodnu.Eriksenova standartka moc pekna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitny link ?

Reagovat
smazaný uživatel

lol Gracia

Reagovat
smazaný uživatel

No jo,už som sa urobil z toho Ronaldovho výkonu,ale no PENALTA pekne naštartovala jeho výkon,aj keď sa mi zdalo že Azerbajdžan nechal tie goly Ronaldovi,lebo by sa rozplakal a mali by zaplavené ihrisko,a oni by nemali money na údržbu + portugalsko a perez im zaplatili takých 500,000 eur,no neber túto super ponuku! A ten stav ihriska pffff,lobda skákala jak hovado

RONALDO aj tak ironický RESPECT!! BRAVISIMO RONALDO! ale stále bez trofeje,deprimujúce keď vidií ako Messi vyhráva titul za titulom a on len dostáva penaltu za penaltou! :)

Reagovat
Mervin

no do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Merline,daj mi tvoje kúzlo,či si všetky kúzla vybil na Interzinale Milano

PAZZALA MA INTER y Visca El Gibraltar!!

Reagovat
smazaný uživatel

Datum registrace: 13.6.2015

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ale bystrý!

Reagovat
smazaný uživatel

z tebe ty hovna jenom tryskaj

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastné skúsenosti? Vieš ja ten pocit nepoznám,ale ty zrejme áno

Reagovat
smazaný uživatel

no ted si mě úplně setřel, jdu plakat do kouta

Reagovat
smazaný uživatel

Komu to teraz akože cpeš? Myslíš že ma zaujíma tvoj zasrany život? Ne nezaujíma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso, co se dneska rodí za lidi...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ako môže niekto fandiť Realu,veď to nie je ani človek! PRAVDA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, chlapečku, já vim, že pro tebe začal fotbal až někdy teď, jelikož ti ještě moc neni, ale Real Madrid už je tu 113 let a představ si, že mu nefandím kvůli tomu, že tam hraje Ronaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez naspäť do diery ku súdruhom

Reagovat
bayern987

Löw si na lavičce piluje nehty...

Reagovat
smazaný uživatel

Však vypadá jak buzerant tak proč by se tak nechoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že se zase nedloubal v nose

Reagovat
Kokesh

CR7 > LV6

Reagovat
Spasitel

Tí Gréci si to zaslúžia za tie roky čo ničia futbal takúto potupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak sulini. Vzdycky htali hovno, akora ted uz je sracka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Ani né. Nejsem jejich fanda, ale tolik komplexů vůči nim nemám. Navíc, jejich fandové jsou nejlepší v Evropě. No, možná Srbové a Turci jsou jim blízko.

Reagovat
smazaný uživatel

Řecko

Reagovat
smazaný uživatel

Řecko dalo gol

Reagovat
GjøvikFF

Faery

Reagovat
smazaný uživatel

Faerské ostrovy

Řecko

Reagovat
smazaný uživatel

To Srbsko nechápu, tým má kvalitní a dostane s každým.

Reagovat
smazaný uživatel

Řecko 2 goly ze 6 zápasu ale pro ne to je nadprůměr

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne je ten FIFA zebricek neobjektivni sracka. Belgie 2, Svycarsko 11, Recko 25, Island 37

Reagovat
smazaný uživatel

Btw ten pohled na výsledky těch Srbských píčusů je taky k nezaplacení.

Reagovat
smazaný uživatel

Sam si picus

Reagovat
smazaný uživatel

Ale copak?

Reagovat
smazaný uživatel

faery parada ! ku konci ich sice greci riadne tlacili ale ustali to a tri body uplne zasluzene. spolu s islandom velmi sympaticke mancafty, dobra praca s mladezou, umelen ihriska v kazdej dedine, decka sportuju, parada. a skvely support od fanuskov mali, atmosfera jak ma byt !

Reagovat
QooBo

F(r)a(j)eri

Reagovat
smazaný uživatel

Takový hráč nám přesně chybí. Jako je Ronaldo nebo Bale... Ti dokáží dovézt repre samy na šampionát...A naší repre kapitánuje borec, který je rád pokud odehraje 10 zápasů za rok A potom ta hra vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

vám chýba trošku viac hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Zhruba úplně stejně jako vám ;)

Reagovat
smazaný uživatel

žiaden váš hráč sa ani len nechytá na škrtela a hamšíka a plus naši mladí su na tom lepšie ako vaši

Reagovat
smazaný uživatel

Mě úplně fascinuje, jak si někteří Slováci myslí, přitom ta vaše repre je kvalitativně na úplně stejné úrovni jako naše.

Reagovat
patas92

Tak to fakt není

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to fakt je, i v žebříčku FIFA je na tom de facto úplně stejně, patříme momentálně do stejného výkonnostního koše.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem odkial to berú

Reagovat
smazaný uživatel

ako vidim podaktori furt zijete desat rokov spiatky, ked este hravali nedved jankulovski, ujfalusi poborsky sucasni vasi hraci su minimalne o dve triedy niekde inde. Tak vymenuj lepsich obrancov a lepsich zaloznikov ale necham ta dalej snivat

Reagovat
smazaný uživatel

Deset roků zpátky jsme byli druzí v žebříčku FIFA a vozili medaile z Eura, patřili jsme k naprosté špičce, zatímco vy k průměru. Od té doby my jsme se propadli do takového toho druhého evropského sledu a vy udělali krok vpřed na naší úroveň. Plus mínus...

Reagovat
smazaný uživatel

absolutna spicka a tych medaili bolo kolko? aj na MS ste byvali pravidelne vo vyradovackach ze kedze ste boli absoltna spiscka. Prosim ta precitaj si co pises po sebe. A tych lepsich hracov si mi este nenapisal. A ak myslis tych hracov ktori za vas hrali proti islandu ako druhy sled tak to island je potom ktory sled nulty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ze tří ME stříbro a bronz není špatné. Patřili jsme ke špičce, ze které jsme vypadli a teď jsme druhý sled, stejně jako vy, protože jste naopak udělali progres z průměru a jste na tom cca stejně. A Island je stejně kvalitní tým jako my, taky by se dal zařadit do druhého evropského sledu, ne náhodou s námi má taky naprosto totožný dvojzápas - 2:1, 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

hracov ako nedved a poborsky vam asi kazdy zavidel a ten prepad je momentalne markantny to musis uznat. A hraca na urovni nasich dvoch najlepsich tam nemate ziadneho ku vsetkej ucte k rosickemu a to je vsetko nik sa tu neporovnava ani nechce byt lepsi. Na ihrisku sa rozhodne kto je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť já netvrdím, že ne, výkonnostně jsme se propadli ze špičky do nadprůměru, vy jste se posunuli z průměru do nadprůměru a tam se tak nějak plácáme, proto říkám, že jsme na zhruba stejné úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvilku jste o krok před námi a už machrujete.Proto vás, slováků má každý plný zuby.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí My sa aspoň radujeme z toho ako hrá naša repre zatiaľ čo vy pod každým zápasom iba nadávate.

Reagovat
smazaný uživatel

rozdiel je ze nasa repre bola vzdy horsia nez je teraz, tak to inac vnimame na rozdiel od repre CR, ktora bola dlho top v Europe a ta sucasna je len slaby odvar tej minulej bez poriadneho leadra ako hore pise michaych. Ale momentlne su nase repre na rovnakej urovni kvalitativne a tiez este stale mame velky priestor tu kvalifikaciu dosrat

Reagovat
smazaný uživatel

ta nasa repre tiez nieje ziadna vyhra, ale momentalne je na tom lepsie ako ich. Nik tu nic inac nevnima jedine podaktori co si myslia ze furt patria medzi najlepsich a idu vychadovat trenera po prvej prehre v kvalifikacii

Reagovat
smazaný uživatel

to ze Cesko uz nieje to co bolo pred 10 rokmi vie kazdy to netreba vôbec riesit a ked sme lepsi tak nie o tolko aby sme tu mohli otvarat huby aky sme svetovy ze mame jedneho Hamsika.

Reagovat
fenixLFC

prave naopak. ked si niekto dovoli spochybnit vasu ,,dokonalost'' tak uz neunasate. Niekolko rokov sa furt spoliehate na to ze vam to vychata cech a rosicky sa ci uz nezrani alebo neico vymysli. A to su hraci ktory uz maju cez tridsat, pomaly patria do futbalového dochodku a v kluboch ani pravidelne nehravaju (u checha je to teda tuto sezonu) ten zvysok je proste priemer. To ze sme momentalne pred vami je proste fakt ci sa ti to paci alebo nie. A machrujeme preto lebo povieme pravdu?

Reagovat
stas87

Stale maju trebars Sivoka a ten nie je o tolko horsi ako Skrtel ak vobec je horsi.Nam sa teraz dari ale to sa v dalsej kvalifikacii moze kludne otocit a im sa moze znova darit.Netreba tu zasa pisat ako sme pred nimi.Je to tak narovnako s tym,ze oni maju o nieco väcsiu zakladnu hracov a väcsi vyber.Ak my dostaneme casom do Acka hracov ako Bero,Lobotka ci Zrelak,budem rad.Verim ze Kozak s nimi popracuje a postupime nie len na euro ale aj na ms.

Reagovat
smazaný uživatel

"Sivoka a ten nie je o tolko horsi ako Skrtel ak vobec je horsi." Tebe šibe

Reagovat
stas87

Akoze si mam sadnut na prdel z toho ze je v Liverpoole?Sivok hra konstantne dobre uz dost dlho.To ze je upratany v Turecku,neznamena ze je to nejaky priemerak.Za repre hrava dobre po celu svoju karieru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Vylozene Cesko pravidelne potapa.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Besiktas by letošní Liverpool nejspíš povodil s prstem v zadku.

Reagovat
Emmett Brown

Ved aj povodil

Reagovat
fenixLFC

povodil na penaltách maximalne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
adalbertus

no do piči to už je moc

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

no tak si sa postrkal Cechom do prdele a mozes ist dalej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

no tak si sa postrkal Kwimu do prdele a mozest ist dalej

Reagovat
db18

Škrtel hraje v lepší lize, takže by si měl.

Reagovat
stas87

Neplati to pre vsetkych,to som ti uz pisal.

Reagovat
db18

btw. tam máš odpověď

Reagovat
Uwe háže buly

zajímavý, že se ti smějou jenom PL onanisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že třeba ve střílení gólů (do vlastní brány) Škrtel Sivoka výrazně převyšuje.

Reagovat
db18

Vždyť má pravdu...

Reagovat
I am Mancunian

to s tym sivok je snad vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší opravdu nejste. Nevím kde to berete. Máte dva dobrý hráče, kteří již jsou staří. Ostatní jsou průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím že ten rozdiel je len minimálny.Ale čo sa týka tých hráčov, nie sú starý. Hamšík bude mať v lete 28 a Škrteľ má 30 rokov, ale zas stopér može hrať aj do 36.Starší je Ďurica-33, ale hrá bezchybne na stoperovi,Weiss hrá stále dobre aj ked je v Katare, dlhodobý problém je s útočníkmi. Ale nechápem prečo išlo Cesko tak dole, ked malo špičkové U-21.

Reagovat
CubONE

Dvaja dobru stari hraci a ostatni priemer. To sedi presne na Cesko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Hamšík 28, Škrtel 31, Weiss, Stoch oba 25, fakt starci.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz sa do nás neobúvaj nato bolo veľa času predtým ,ale teraz sme lepší .(Už vidím ten zápas zajtra )

Reagovat
FCSL

Chtěl bych vidět Ronalda s Plašilem, Váchou a Krejčím na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Recko

Reagovat
smazaný uživatel

Recko mi bude na velke akci chybet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Grecko ty vole, im sa to vracia vsetko aj s urokami

Reagovat
fantomas

Heh, hádám, že Fernando Santos byl pro Řeky docela důležitej teda

Reagovat
smazaný uživatel

Jáj boha,ty nemci ma tak nasrali jak nikdy,proste hajzli,keď na nich stavíš prehraju a keď satvíš proti ním vyhrajú,jááááj ja by som ich fackal byť ich tréner,Gibraltar jedoznačne lepší,ale no rozhodca si stavil na nacíkov!

Hala Gibraltar!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepyskuj moc slávisto,zasa ste sa s tým štastíčkom len tak,tak zachránili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neni to vtipne, moc tlacis na pilu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerobím pri píle,pílu som myslím ešte nikdy nedržal v ruke ,pozdravujem do Popradu

Reagovat
ďuriLFC

Grécko to je krása. Najdrbnutejší národný tím na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Ahoj Grecko Konecne nebudu na zaverecnych turnajoch rozhodcom chybat losovacie mince...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta skupina F je dost nuda ale Grecko tam valcuje uplne kazdi este aj F.O. na nich robia body

Sa s tou Europou lucia asi uplne v kazdom smere.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty debílky, co tu furt řeší Ronaldovi penalty, že bez nich by byl na polovině gólů...

Ronaldo 54 zápasů 48 gólů bez penalt

Messi 57 zápasů - 52 gólů bez penalt

Reagovat
smazaný uživatel

další argument fanoušků Barcy bude,že většinu jich dorážkou do prázdné.Vůbec je neřeš...

Reagovat
Spalovač šancí

Tak to je střelec

Reagovat
smazaný uživatel

pockej, ted tu na tebe vytahnou asistence nebo vypracovane sance nebo neco z ceho vyjde Messi lip

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt messi vysel lip i z tohohle

Reagovat
kiwwi

aha, akoze z tohto Ronaldo vysiel lepsie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vidim, ze tvoje schopnost dedukce opet pracuje na plne obratky

Reagovat
kiwwi

lol a co mala znamenat ta tvoja poznamka? (ocividne niesom sam kto to tak pochopil )

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako já to nedělám proto, abych hanobil Messiho, ale abych ukázal, že ti dva jsou oba dva nejlepší hráči na světě. Z těchto statistik vyšli nastejno.

To je rozdíl mezi fanoušky Messiho a Ronalda. Ronaldovi fanoušci nešpiní Messiho, ale jen brání Ronalda, kdežto fanoušci Messiho si musí otvírat na Ronalda hubu pokaždé, když se mu něco povede. Nějak to musí shodit, aby se náhodou nedostal na úkor Messiho na chvíli do popředí.

Reagovat
M.Vaza

Beztak teď Řecko 4x vyhraje 1:0, v baráži to urve na penalty a na ME to ubetonuje do finále

Reagovat
Benfica

RONALDO JE NAJKOMPLETNEJŠÍ HRÁČ NA SVETE.. OPROTI MESSIMU TOHO VIE S LOPTOU SPRAVIŤ OVEĽA VIAC MÁ VIAC SKILLS, TAKŽE RONALDOVA HRÁ JE OVEĽA POHĽADNEJŠIA AKO MESSIHO A ŽE RONALDO DÁVA VEĽA GÓLOV Z PENÁLT? ASPOŇ TIE PENALTY NEMUSÍ KOPAŤ NA 2-3 KRÁT JAK MESSI ABY Z NEJ DAL GÓL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Si smiešny, Ronaldo je čistý strelec, Messi dáva toľko gólov čo on, pričom má spústu asistencií a vie aj tvoriť hru. Dokáže obchádzať hráčov ako nič, Ronaldo jedine predbehnúť, ked je obranca rovnako rýchly tak je bezradný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nový argument.. Ronaldo vie predbehnúť hráča .. Nech sa Messi naučí behať ako Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

A nech sa Ronaldo naučí tvoriť hru, obchádzať hráčov a prihrávať, kedže nie je hrot ale krídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

On ich neobchádza ,ale predbieha Nevie prihrávať však tie asistencie za celú sezónu pozbiera každý druhý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
roberos

A dostal se za obranu - né !!!! on nikoho za celej rok neobejde na to nemá techniku - vzpmeň kolikrát letos nezpracoval míč nebo to nakouřil až k rohovému praporku nebo 10 metrú nad .Penaldo dává hattricky jen slabým týmúm narozdíl od Messiho ten dal hattrick Arsenálu,Realu atd.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik zápasů Messiho jsi viděl???

Reagovat
Knight_in_fire

Mężczyźni starzeją się z Grecją. Wiek ich co prawda wygina, ale twarz nadal mają jak pupa niemowlaka. Brawa dla Wysp Owczych i dla nas, że wygraliśmy z Gruzją. I co się stało z Czechami? Gdzie ich zachodniosłowiańska siła?

Reagovat
smazaný uživatel

Każdy może mieć kryzys.

Reagovat
Shevchenko

Řecko

Reagovat
smazaný uživatel

Líbilo by se mi na ME Maďarsko, dlouho nebyli na velkým turnaji, určitej progres mají, bylo by fajn je tam vidět.

Jinak klobouk dolů před Ronaldem (bez nějakých narážek...), klobouček před Faerskými Ostrovy, Rumunsko taky dobře.

Nepochopím Řecko, nepochopím ČR a jsem hodně zvědavej na Slováky - tipnul bych dneska kříž

Reagovat
smazaný uživatel

řecko

srbsko

hattrick za 4min

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

Messi je génius, C.Ronaldo je zase užasný střelec sice sem fanoušek Realu, ale Messi má něco navíc o proti Ronaldovi

Reagovat
roberos

tak to smekám

Reagovat
The Krupy

Nejaký dement tu bude hovoriť, že si to Gréci zaslúžia za to, ako ničia futbal jeden z najsympatickejších repre výberov, žiadne hviezdy, taktika, sila kolektívu, úspechy si doslova vydreli. Iste, herný prejav oku fanúšika nelahodil, ale na tom nezáleží. A kľudne sa mi vysmejte, ten hate na nich som nikdy nepochopil. Teraz majú blbé obdobie, snáď sa čoskoro vzchopia.

Reagovat
CubONE

Reagovat
CubONE

Podla mna ich Cesi nemaju radi hlavne kvoli vyradeniu v 2004, ked hrali pekny futbal.

Reagovat
The Krupy

Toto konkrétne písal Slovák vyššie, ale súhlasím

Reagovat
Jardin

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím, že veľa ľudí, čo na nich nedáva, ich ani poriadne nevidelo hrať. Táto kvalifikácia je síce katastrofálna, ale mne sa páčili, ako hrali proti Slonom a Kostarike na minuloročných MS, rozhodne boli aktívnejší, ako súperi a ukázali, že vedia hrať vešmi dobrý futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dát 2 góly (z toho 1 z penalty v 90+3) a postoupit a ještě podle tebe hrají pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

proti Kostarice hráli jak pitomci

Reagovat
smazaný uživatel

Úspěchy si vydřeli vždyť meli pořád štěstí a když ne štěstí tak jim pomohl rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě mají vždycky nejlehčí moznou skupinu

Reagovat
Robbie

pro někoho je třeba i hezká hra beton, záleží z jakého pohledu to bereš, tam člověk může obdivovat tu taktickou vyspělost

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Robbie

kdyby jsi byl trenér tak potom by jsi to možná pochopil

Reagovat
kiwwi

hlavnou ulohou kazdeho timu musi byt dat gol a nie gol nedostat...toto by mali treneri vtlkat hracom do hlav uz od detstva

Reagovat
Robbie

tak jasně, ale když víš že je nepřehraješ, tak musíš zodpovedně bránit a pokoušet hrát na brejky

Reagovat
kiwwi

z toho by vyplyvalo, ze Greci neprehraju nikoho na zemeguli

Reagovat
smazaný uživatel

asi pred rokom som pozeral zostrih z Eura 2004 a ked sa dobre pametam v zapase s CR mali Greci 2 streli a Cesi cca 15 a tak hrali kazdy zapas, stale ich protivnik totalne dominoval, Greci sa nezmohli ani na hovno (ziadne kombinacie, utok nic, totalna nuda)a furt dali jeden haluzacky gol a preto ich vela ludi neznasa. Ked teba bavi pozerat ako 10 hracov stoji pred vlastnou 16tkou 80 minut, ok...teraz vidno ze ked im nejde beton porazi ich kazdy kedze utok nevedia...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Dementom ťa možno doma volajú ak považuješ grékov za sympatický výber ale je to tvoja vec každému sa dačo páči iné vo futbale.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě nesouhlasím, že by mi měli být ti nejvíc sympatičtí. ale absolutně souhlasím s tvým komentářem. jeden z nejvíce uznáníhdných mančaftů za poslední roky.. a jejich účasti na turnajích si zasloužili..

ten hate je z části dán, díky tomu jak nás vyřadili na Euru 04 a svým způsobem to chápu. my představovali fotbal. Řeci antifotbal, ale ubojovali to a my měli i smůlu.

Reagovat
Bayernista18

Od roku 2004 na ně každej nadává, ale třeba na poslednim MS předváděli v některejch zápasech parádní fotbal a paradoxně měli občas i smůlu.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalsko by bez Ronalda z tej skupiny hádam ani nepostúpilo.

Reagovat
valloire

Ronaldo další hattrick. On je prostě fenomenální.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre pobavenie (a estetické precítenie) a fanúšikov Ronalda : Na Sme.sk sa objavil takýto komentár, užívateľ das boot :

sobotná chvíľka poézie..

arménie armáda

uznanlivo zíza:

"to nie naša vada,

ani herná kríza..

nás dnes skolil orlisko,

žiarivý a mocný,

menuje sa ronaldo,

vládca tridsaťročný.."

Reagovat
valloire

kvalitní poezie

Reagovat
roberos

Jeden gól hezký , další penalta a pak chyba obránce, Ronaldo dává hattricky slabochům a ještě z pomocí pentle,navíc kdyby byl bráněn jako Messi( 3,4 protihráči) tak si chlapec nezahraje a rozbrečí se už v poločase.

Reagovat
roberos

Opět se ukázalo jaký máš argumenty - smajlíky a ubohý obrázky. Vzhledem tomu že se chováš jak děcko - tak budiš tě odpuštěno.

Reagovat
valloire

Na nesmyslný kecy pořád dokola co píšeš, jedině nesmyslný argumenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by dost zajímalo, jestli kdyby byl Ronaldo malej a ošklivej, jestli by na tom u lidí byl stejně...

Reagovat
teenz

Reagovat
Bayernista18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele