Serie A - souhrn 21. kola: Martínez rozhodl derby

04.02.2023, 16:56, aktualizováno 07.02.2023, 22:41
Komentáře a souhrny
Lautaro Martínez (© AFP)

Milánské derby dopadlo lépe pro Inter, ten skolil svého rivala AC díky jediné brance Lautara Martíneze. Neapol se veze na vítězné vlně, nezastavila ho ani Spezia a lídr má na čele už šestnáctibodový náskok. AS Řím zvládnul utkání s Empoli a dočasně se dotáhnul na druhý Inter. Sassuolo zdolalo početně oslabenou Atalantu. Lecce zvládlo nováčkovský souboj s Cremonese a zvýšilo odstup od sestupového pásma...

Salernitana Calcio - Juventus FC 0:3

07.02.2023 20:45

Góly: 26. Dušan Vlahović (pen.), 45. Filip Kostić, 47. Dušan Vlahović

Stará dáma se chtěla za každou cenu dostat ze třináctého místa a to se jí nakonec povedlo poměrně snadno. Díky dvěma trefám mladého střelce Dušana Vlahoviće si totiž Bianconeri poradili se Salernitanou, které naopak střelba dělala velké potíže.

Juventus v poslední době strádá a proto se dnes ze Salerna chtěl vrátit jako vítěz. To se mu nakonec povedlo a díky dvěma zásahům Dušana Vlahoviće se posunul až na desátou příčku. V úvodu utkání se moc zajímavého nedělo a na obou týmech byla vidět snaha hlavně neudělat chybu. Jako první se jí dopustili domácí. V pětadvacáté minutě totiž Nicolussi Caviglia, kmenový hráč právě Juventusu, fauloval ve vápně Mirettiho a sudí Rapuano měl jasno. K balonu se postavil Dušan Vlahović a i když brankář Ochoa vystihl směr, na umístěnou ránu byl krátký.

Mladého útočníka hledaly pasy od jeho spoluhráčů ještě několikrát, ale Salernitana se dokázala delší dobu zase bránit. Pár minut před koncem poločasu se Juventusu zranil Fabio Miretti a musel hřiště opustit, načež trenér Max Allegri ukázal na Fagioliho. A s ním na hřišti už Juventus dokázal skórovat podruhé. Po odvráceném centru se pokusil vypálit Vlahović, jehož nepovedená střela se stala asistencí pro pohotového a důrazného Filipa Kostiće - 2:0.

Brilantně sehraný poločas nemusel skončit jen u dvou branek, ale Manuela Locatelliho zakončujícího těsně před brankářem Ochoou si mexický veterán utéct nenechal a jeho ránu vyrazil. Pokud ale domácí chtěli se zápasem ještě něco udělat, tak veškeré jejich plány vyletěly komínem hned zkraje poločasu druhého.

Po pouhých dvou odehraných minutách totiž laxní rozehrávku Salernitany vystihl Fagioli, který krásnou průnikovou nahrávkou oslovil nabíhajícího Vlahoviće. A ten si poradil jak se dvojicí obránců, tak umístěnou střelou i s brankářem Ochoou.

Ani za tohoto stavu ale Juventus nehodlal zpomalit. Chybělo mu ale víc štěstí. Ángel Di María trefil jen břevno, Bonazzoli na opačné straně zase pálil nepřesně. Definitivně mohl utkání v debakl změnit Moise Kean, jenže mladý útočník Juventusu trefil pět minut před koncem utkání jen tyč!

Více informací k zápasu

AC Monza Brianza - UC Sampdoria 2:2

06.02.2023 20:45

Góly: 32. Andrea Petagna, 90+9. Matteo Pessina (pen.) - 12. Manolo Gabbiadini, 58. Manolo Gabbiadini

Trenér Dejan Stanković prožil možná nejhorší zklamání v trenérské kariéře. Jeho svěřenci totiž sahali v Monze po nečekaných třech bodech, jenže v deváté minutě dlouhého nastavení domácí zahrávali penaltu a úspěšný střelec Pessina srovnal na konečných 2:2.

Sampdoria stále čeká na svou třetí ligovou výhru v ročníku. Dnes byla hodně blízko a děkovat za to musí zejména střelci Manolovi Gabbiadinimu. Ten se dnes večer prosadil hned dvakrát a právě díky němu Doria dlouho sahala po výhře. Gabbiadini se nachomýtl k první šanci už v desáté minutě a Lammersovu hlavičku hrudí tečoval do míst, kam brankář Di Gregorio se štěstím dosáhl.

Větší radost musel Manolo Gabbiadini mít o dvě minuty později, kdy se mu povedlo otevřít skóre. Lammersův centr si sprintující Gabbiadini pohlídal a udržel na zádech i dotírajícího obránce Caldirolu, načež se mu povedlo propálit i brankáře Di Gregoria.

Vedení ale Dorii vydrželo jen něco málo přes čtvrthodinku. Rychlá akce po levé straně nabídla míč Andreovi Petagnovi, který zády k bráně ukázal, čeho je schopen. Tělem si odstavil bránícího Nuytincka, obtočil se kolem něj a poslal míč nekompromisně za Auderova záda!

Na Dorii ale bylo vidět, že dneska chce tři body. V ofenzivě hrozila mnohem víc než domácí Monza a pět minut po přestávce málem vstřelil druhou branku hostí Augello. Jeho volej á la Totti ale nakonec zamířil vedle tyče. Tlak Dorie sílil a v 58. minutě ho ve vedoucí branku přetavil opět Gabbiadini. Byl ve správnou chvíli na správném místě, aby dorazil do sítě míč vyražený Di Gregoriem - 2:1.

A velmi dlouhou dobu se zdálo, že už to dneska Doria zvládne. Jenže fotbal je někdy příliš krutý. V sedmé minutě nastavení totiž Murru ve vlastním vápně stáhl k zemi Petagnu a sudí k zlosti Stankoviće pískal penaltu. K ní se postavil domácí hrdina Matteo Pessina a zajistil Monze bod!

Více informací k zápasu

Hellas Verona - SS Lazio 1:1

06.02.2023 18:30

Góly: 51. Cyril Ngonge - 45. Pedro

Na čtvrtém místě tabulky se osamostatnilo Lazio, ale spokojené být nemůže. Biancocelesti očekávali ve Veroně přísun tří bodů, ale na úvodní branku Pedra nikdo z věčného města nenavázal a Hellas prostřednictvím Cyrila Ngongeho vyrovnal.

S remízou 1:1 budou nakonec spokojenější domácí. Hellas totiž bojuje o záchranu, kde se počítá každý bod a zvláště se soupeřem, který bojuje o Ligu mistrů.

Lazio nepomohl ke třem bodům ani střelec Ciro Immobile, který začal od úvodní minuty. I když měli hosté větší převahu, museli si dávat dobrý pozor na útočné výpady Hellasu. V 19. minutě prověřil Provedela Ngonge a z bezprostřední dorážky trestuhodně přestřelil Doig. I další slibná příležitost patřila Hellasu a Depaoliho po rohovém kopu opět vychytal Provedel.

Hosté se osmělili až v závěru poločasu a nejprve Pedro vysoko přestřelil a o chvíli později už rozvlnil síť, když po otočce s balónem technicky zakončil. Lazio vedlo 1:0, ale na Stadio Bentegodi ho ještě čekala pořádná šichta.

Hellas nehrál vůbec špatně a v 51. minutě to vyjádřil i gólově. Lazović při standardní situaci odcentroval a Cyril Ngonge hlavou překonal Provedela. Domácí pak neskutečně ožili a hned vzápětí orazítkoval tyčku Lazović. Defenzíva Biancocelesti kupila jednu chybu za druhou, ale Hellas toho nakonec nedokázal využít.

A v nastavení mohl litovat, protože Lazio mělo velkou šanci rozhodnout. Zaccagni byl na malém vápně nehlídaný a patičkou zády k brance nepropasíroval balón do sítě. Hellas si oddechl a utkání s Laziem nakonec zremizoval. Pro hosty je to ztráta, Hellas snížil manko na Spezii na rozdíl čtyř bodů.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AC Milán 1:0

05.02.2023 20:45

Góly: 34. Lautaro Martínez

V pořadí třetí milánské derby této sezony ovládl Inter a svého městského konkurenta tím odsoudil k dalšímu nezdaru. Triumf Nerazzurri, vyjádřený jediným gólem Argentince Lautara Martíneze, je zcela zasloužený. AC Milán sice tentokrát neschytal debakl, ale jeho výkon byl opět velice mdlý. Italský šampion se tak propadá tabulkou a prohlubuje výsledkovou krizi.

Inter byl v prvním poločase jednoznačně lepší, naopak výkon AC byl nehodný aktuálního mistra. Rossoneri si nevytvořili jedinou šanci, povětšinu času se jen bránili útočnému snažení Nerazzurri. Je pravdou, že Stefano Pioli pozměnil sestavu a konečně i rozestavení, nicméně mdlou hru Milána tím neprobudil.

Rumunský brankář Ciprian Tătăruşanu byl tak nevytěžovanějším mužem na hřišti. V počátečních minutách zlikvidoval první loženku Lautara Martíneze a i další souboje s útočníky Interu získával pro sebe. AC si obecně koledovalo, a Inter tak šel ve 34. minutě do zaslouženého vedení. Bývalý hráč Rossoneri Hakan Çalhanoğlu posadil balón na hlavu Lautara Martíneze a tady už byl Rumun krátký.

Modročerná část San Sira slavila, příznivci AC mohli pouze kroutit hlavou. Italský šampion ani po inkasované brance neožil, a po poločase tedy musely přijít změny. Stefano Pioli nakonec vsadil na příchod Brahíma Díaze, jenomže směrem dopředu to stejně dál nešlo. Pokud jde o Simona Inzaghiho, ten neměl důvod cokoliv měnit.

Každopádně brankové příležitosti ubyly i na straně Interu. Teprve až příchody Saelemaekerse a Leãa vyrovnaly hru a posunuly AC Milán blíže k pokutovému území brankáře Onany. Moc šancí AC ovšem stejně nemělo a více vzrušivých okamžiků stejně nabídla druhá strana hřiště.

Romelu Lukaku si v souboji podržel za dres Thiawa a pak skóroval, samozřejmě že jeho trefa však v žádném případě nemohla platit. Situace se opakovala i v 90. minutě po střele Lautara Martíneze, které předcházel ofsajd. Inter to nakonec mrzet nemuselo, protože stav 1:0 se do závěrečného hvizdu nezměnil. Inter ovládl další Derby della Madonnina, San Siro a celé město Milán se zabarvilo do modročerných barev.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Bologna FC 1:2

05.02.2023 18:00

Góly: 19. Riccardo Saponara - 14. Riccardo Orsolini (pen.), 47. Stefan Posch

V Itálii se nehraje jen milánské nebo římské derby, ale také tzv. Derby dell'Appennino mezi Fiorentinou a Boloňou. Bitvu dvou od sebe nepříliš vzdálených měst ovládli Rossoblu, a to po brankách Orsoliniho a Posche.

Je to derby, které někdy bývá neprávem upozaďováno. Souboj Fiorentiny s Boloňou nicméně svojí atraktivitu má. A znovu se to potvrdilo i v neděli.

Boloňa měla výborný nástup a už po pár minutách měl Terracciano plné ruce práce po střele Zirkzeeho. Vzápětí byl domácí brankář překonán a na brankové čáře ho zachraňoval Jović. Bohužel pro domácí došlo v pokutovém území ke hře rukou a nařízenou penaltu následně proměnil Riccardo Orsolini. Rossoblu se z vedení dlouho neradovali a už v 19. minutě srovnal stav Riccardo Saponara. Brankář Skorupski sice v prvním okamžiku stačil zasáhnout a vyrazit balón, jenže z další vlny pálil Saponara, a Skorupski se pak stačil jen ohlédnout - 1:1.

V prvním poločase měly oba celky možnost ujmout se dalšího vedení, nejprve Fergusona v tutovce vychytal Terracciano, na druhé straně akrobatické nůžky Saponary orazítkovaly břevno!

Derby nakonec rozhodla Boloňa, a to krátce po změně stran. Stefan Posch si při rohovém kopu naběhl na malé vápno a hlavou zatloukl balón do sítě. Celý druhý poločas byl teprve na svém začátku, avšak s vyloženými šancemi už byl ámen. Fiorentina se zkrátka nedokázala dostat do tlaku a na trefu Posche nenašla odpověď.

Více informací k zápasu

Turín FC - Udinese Calcio 1:0

05.02.2023 15:00

Góly: 49. Yann Karamoh

Důležité domácí vítězství zaznamenal FC Turín nad Udinese a stačila mu na to jediná branka Yanna Karamoha. Zápas byl celkově vyrovnaný a bohužel skoupý na brankové příležitosti.

Na Stadio Olimpico v Turíně se očekávala vyrovnaná partie a přesně tu nakonec diváci sledovali. I když šlo o bojovný zápas, absence výrazných brankových příležitostí na atraktivitě rozhodně nepřidala. Častým jevem v první půli byl zdvižený praporek pomezních, a tak se není čemu divit, že se šlo do šaten za stavu 0:0.

Jediná branka padla až po změně stran, přesněji v 51. minutě. Yann Karamoh zblízka protečoval balón do branky, a Turín tedy vedl. Celou situaci ještě zkoumal VAR, zda se nejednalo o ofsajdové postavení, a skutečně branka Býků platila.

Udinese mělo na odpověď spoustu času, jenomže jeho ofenzíva byla naprosto bezradná. Zebry si za devadesát minuty nevytvořily žádnou velkou šanci a s takovou mohly v Turíně jen těžko uspět. Granata dovedla nejtěsnější vedení do zdárného konce a získala pro sebe v nezáživném utkání důležité tři body.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - SSC Neapol 0:3

05.02.2023 12:30

Góly: 47. Chviča Kvaracchelija (pen.), 68. Victor Osimhen, 73. Victor Osimhen

Mistrovský titul je zase o něco blíže. Neapol bez problémů zvítězila na hřišti Spezie 3:0, a svůj náskok může po víkendu ještě navýšit. Pod jednoznačný výsledek se znovu nejvýrazněji podepsala dvojice Victor Osimhen, Chviča Kvaracchelia.

Zatímco všichni velcí favorité v Serii A ztrácejí, jediná Neapol dál suverénně kraluje. A po tomto víkendu bude zase o něco blíže mistrovskému titulu. Koneckonců Spezia nakonec nebyla vážným protivníkem.

Domácí drželi s Partenopei krok jen v prvním poločase, kdy také udrželi čisté konto. V 11. minutě ale měli velké štěstí, když Di Lorenzova hlavička zamířila těsně vedle. Na delší dobu to však byla jediná příležitost hostů a vlastně i domácích. Až pět minut před přestávkou vysunul Kvaracchelia rychlonohého Osimhena, jenomže ještě rychlejší byl výběh brankáře Dragowského.

Byla to nakonec právě dvojice Kvaracchelia - Osimhen, která nakonec rozhodla utkání ve prospěch Neapole. Ve 46. minutě zahrál ve vápně rukou Reca a gruzínský reprezentant měl k dispozici pokutový kop. Šikovný křídelník ho proměnil a uvolnil stavidla dalšímu gólovému představení.

Zhruba o dvacet minut později zvýšil na 2:0 aktuálně nejlepší střelec Neapole i Serie A Victor Osimhen. Obrana Spezie mu to hodně usnadnila, protože před padajícím balónem ho nechala vyskočit, a útočník pak hlavou vsítil druhý gól.

Obrana Spezie se sesypala, Partenopei dál útočili. Svou druhou branku v zápase vstřelil Osimhen vzápětí a nezištnou přihrávku mu předložil opět Kvaracchelia. Osud utkání byl rozhodnut a na výsledku 3:0 už se nic nezměnilo. Neapol si tak pojistila první místo s velkým náskokem, Spezia se naopak drží jen těsně nad sestupovou propastí.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Atalanta Bergamo 1:0

04.02.2023 20:45

Góly: 55. Armand Laurienté

Sassuolo ve 21. kole Serie A porazilo na domácí půdě silnou Atalantu těsně 1:0. Neroverdi se prezentovali velmi aktivní hrou a fotbalisty z Bergama několikrát zachraňoval až brankář Juan Musso. Ve 30. minutě obdržel Joakim Maehle červenou kartu, což hosty výrazně oslabilo. Přesilovku využil po změně stran Armand Lauriente, jenž se prosadil ve druhém zápase v řadě. Nerazzurri tak v novém roce poprvé prohráli, zatímco Sassuolo si po triumfu nad milánským AC připsalo druhý cenný skalp za sebou.

Výborná ligová forma a ztráty soupeřů vynesla hosty z Bergama až do nejlepší čtyřky, kde se chtěli za každou cenu udržet. Pro tento úkol se navíc venkovní střetnutí se Sassuolem jevilo jako optimální příležitost, jelikož zde Atalanta opanovala tři z posledních pěti návštěv. Černozelení se sice obecně vzato neprezentovali stabilně dobrými výkony, pětigólová nadílka do sítě mistrovského AC Milán ovšem vzbudila v italském fotbale velké pozdvižení. Domácí tak rozhodně měli na co navazovat.

Neroverdi utkání nezačali vůbec špatně. Centr našel osamoceného Grégoireho Defrela, který z otočky vystřelil velmi dobře. Brankář Lombarďanů však ukázal rychlé reflexy a míč vyškrábl. Následně se Musso předvedl znovu, když vyrazil i tvrdou ránu z úhlu. Aktivita domácích postupně opadla, a tak k dalšímu pozdvižení u fanoušků došlo až ve 30. minutě. Maehle tvrdě zajel do protihráče, za což mu rozhodčí po zhlédnutí videa udělil červenou kartu. Orobici tedy měli před sebou více než hodinu hry v oslabení. Chytře rozehraný přímý kop v 38. minutě zpoza vápna zakončoval Nadir Zortea. Argentinský brankář ve službách Atalanty ale předvedl další dobrý zákrok. Při následující akci měl tento gólman štěstí, protože střela Domenica Berardiho jen těsně prosvištěla kolem levé tyče.

I v další příležitosti, tentokrát již ve druhé půli, mířil 28letý Ital těsně vedle tyče. Přesněji mířil Lauriente, který se z levé strany trefil přesně do protějšího spodního rohu Mussovy brány. Hosté se nehodlali vzdát. Ukázal to Marten de Roon, jenž rozehrál přímý kop z hranice vápna. Andrea Consigli však také vytasil skvělý zákrok. Nedim Bajrami předvedl že i on je šikovný střelec. Jeho pokus ale zablokoval jeden z obránců, Musso by byl nejspíše na zásah krátký. Jeho brankářské kvality však diváci viděli při následující tvrdé ráně Albánce. Nervy na konci duelu neudržel Luis Muriel, který si vysloužil červenou kartu za nesportovní chování.

Sassuolo tedy úspěšně navázalo na šokující triumf z minulého kola a porazilo dalšího silného soupeře. Další zkouška čeká černozelené 12. února na hřišti Udinese. Atalanta o den dříve změří síly s Laziem.

Více informací k zápasu

AS Řím - Empoli FC 2:0

04.02.2023 18:00

Góly: 2. Roger Ibañez, 6. Tammy Abraham

Římané po fiasku s Cremonese zvládli domácí duel s hosty z Empoli a díky drtivému závěru dokázali získat tři body. Do hlavní role se opět vtělil Paulo Dybala, který získává pro svůj jeden bod za druhým.

Římané potřebovali reagovat na tristní pohárovou porážku od Cremonese a ideální šancí pro ně byl domácí duel s Empoli. Toskánský celek ale dávno nepředstavuje snadného soka a naopak se naučil obírat silnější o body. Dneska ale Zanettiho mužstvo zažilo start jako z hororu. Už po dvou minutách se musel brankář Vicario vracet do brány pro balon. Po Dybalově rohovém kopu si nejvýš vyskočil brazilský stoper Roger Ibañez a zavěsil.

Špatný večer Empoli se ale teprve plnil. Po pouhých čtyřech minutách obrana Empoli opět kapitulovala. Tentokrát se Dybalův centr dostal k Tammymu Abrahamovi a anglický útočník přesnou hlavou zvýšil na 2:0 pro "Vlky".

AS nepřestávalo v aktivitě, ale často naráželo na um brankáře Vicaria, který se dnes opravdu činil. Domácího brankáře Patrícia vyzkoušel poprvé snad až Akpa Akpro v nastaveném čase. Italský brankář musel po změně stran čelit třem střelám naráz, ale se všemi si poradil výtečně. "Vlci" časem pochopili, že se nemusí nikam hnát a dohráli utkání za stejného stavu až do konce. Ofenziva Empoli dnes jako by neexistovala a Giallorossi si s tím poradili bez potíží.

Více informací k zápasu

US Cremonese - US Lecce 0:2

04.02.2023 15:00

Góly: 58. Federico Baschirotto, 69. Gabriel Strefezza

Zcela v kontrastu jsou výkony Cremonese v Serii A a v Coppa Italia. Zatímco v italském poháru se Cremonese senzačně probojovalo do semifinále, v ligové soutěži strádá a znovu se nedočkalo premiérové výhry. Tři body z jeho hřiště tentokrát veze US Lecce.

Obě branky přitom padly až po změně stran. První poločas nabídl spoustu osobních soubojů, ovšem s vyloženými šancemi to bylo horší. Střelecké pokusy Colomba a Ciofaniho neznamenaly vážnější ohrožení. Ciofani měl později po velkém závaru první tutovku, jenomže balón poslal přesně do míst, kde stál připravený brankář.

I začátek druhého poločasu se nesl ve stejném duchu. Johan Vasquez minul přízemní ranou tyč a teprve v 58. minutě došlo na první změnu skóre. Federico Baschirotto si parádně naskočil na centrovaný balón a hlavou zajistil hostům důležité vedení.

Cremonese se tím dostalo pod tlak a ten nezvládlo, protože za dalších deset minut Lecce zvýšilo na 2:0. Gabriel Strefezza si s balónem u nohy seběhl ke středu a přesně mířenou střelou dal na 2:0. Ani to nemusela být z pohledu hostů konečná. Podobně pěknou střelou se prezentoval i Lameck Banda a neméně povedený zákrok předvedl Carnesecchi. Lecce tak vyhrálo v Cremoně 2:0 a odsoudilo domácí tým k dalšímu čekání na premiérové vítězství v Serii A.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
21
18
2
1
51 : 15
56
2
Inter Milán
21
14
1
6
41 : 26
43
3
AS Řím
21
12
4
5
28 : 18
40
4
SS Lazio
21
11
6
4
37 : 17
39
5
Atalanta Bergamo
21
11
5
5
39 : 24
38
6
AC Milán
21
11
5
5
37 : 30
38
7
Turín FC
21
8
6
7
22 : 22
30
8
Udinese Calcio
21
7
8
6
28 : 23
29
9
Bologna FC
21
8
5
8
28 : 31
29
10
Juventus FC
21
12
5
4
33 : 17
26
11
AC Monza Brianza
21
7
5
9
27 : 30
26
12
Empoli FC
21
6
8
7
19 : 26
26
13
ACF Fiorentina
21
6
6
9
23 : 28
24
14
US Lecce
21
5
8
8
21 : 24
23
15
US Sassuolo
21
6
5
10
24 : 31
23
16
Salernitana Calcio
21
5
6
10
25 : 41
21
17
Spezia Calcio
21
4
6
11
17 : 35
18
18
Hellas Verona
21
3
5
13
19 : 33
14
19
UC Sampdoria
21
2
4
15
10 : 36
10
20
US Cremonese
21
0
8
13
15 : 37
8

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (146)

Přidat komentář
Alberto Aquilani

Solbakkena je mi hrozne ľúto. Tlačil sa k nám už rok, v lete bol dvakrát v Ríme osobne vyjednávať o prestupe, keď to nevyšlo počkal si do zimy, podmietal ponuky a podpísal to zadarmo u Nás. Miesto toho mu po mesiaci dá Jose čuchnuť na 5 minut a ani nie je na supiske EL. Dnes sa rozcvičoval od 38. minuty ked sa zdalo, že Dybala pojde dole. Miesto toho tam miesto neho posledne chodí Bove, a radšej sa tam napcha 5 záložníkov a 5 obrancov. Zaniolo pred hádkou hral furt. Neverím že Nór bude horší. Podobne ľúto mi bolo aj Šomurodova. A niečo podobné čaká aj Belottiho. Škoda že najväčšie škodné hrajú stále základ.

Reagovat
pastal

Bohužel máš naprostou pravdu a co je nejhorší nevidím šanci že by se něco změnilo Cristante a Pellegrini jistý základ, stačila včerejší tiskovka co říkal a je jasné že sezónu dohraje ve 14 lidech!!!! Borců je mi též líto třeba Belotak ukázal v poháru jak se maká a další zápas dostane 30 sekund

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godblesss

Jestli Zaniolo půjde do Galatasaray tak to bude řádný fail od něj

Reagovat
Slavia10

A co od AS ? Turci nabídnou max hostování za půl mega euro s nepovinnou opcí na 20 mega, kterou stejně nevyužijí, protože takhle to Turci to dělají odjakživa.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý nabízí 18 a 4 v bonusech, povinný výkup.

Víc Pinto v létě nedostane ani od Milana ani od nikoho jiného.

Reagovat
Rox

Bůhví co nabízel AC s naší přestupovou politikou teď v zimě, tipoval bych 4 rohlíky ve dvou splátkách.

Reagovat
Truffaldino

Úplně si nemyslím, že by to bylo maximum, co se v létě dá získat, nicméně s procenty z dalšího přestupu bych ho tam asi taky poslal už jen pro ten klid. Ale Pinto tohle opravdu nezvládl, Zaniolo může být pitomec, ale sportovní ředitel by měl být nad věcí, nezmatkovat a nečekat, jestli agent hráče přijde s nějakým vřešením

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mít rok do konce, další půl rok bez fotbalu.

Od Ale Pinto dal -

Reagovat
smazaný uživatel

Chce pryč za každou cenu, v Gala zůstane ve velkém měste, dobre klima, vysoká šance na Ligu Mistrů, pokud zůstane. 4-2-3-1 s nikterak výraznou konkurenci. Milion střel za zápas.

Lepší než Bournemouth, aby se odrazil ode dna. Za 4, 16 nebo 22 měsíců půjde dál, čísla tam mít bude, i v 25 bude pro Juventus a Milán pořád zajímavý.

Nás největší fail je Pinto. Pokud nepřijde v létě skutečný DS, a Pinto se nezačne věnovat sportovnímu úseku místo podepisování papíru, sportovního ředitele nedělal ani v Benfice a Mouruv tým nemusíš být v létě v Římě.

Reagovat
Slavia10

Nevěřím, že z Turecka ještě půjde dělat kariéru. Ale přeju mu tohle přesně. Stejný blbec jako Icardi.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
pastal

Jenže noví hráči co přijdou do Říma stejně nehrají tak tam může být kdokoliv jako sportovní ředitel!!! Solbakken, Belotti, Camara,Eldor a Vina co teď odešli to jsou jen priklady těch co šanci dostali málo nebo vůbec.Hraje Dybala když je fit.Pinto není problém ale Mourek ten má své koně a asi mezi sebou moc nespolupracují

Reagovat
smazaný uživatel

Protože sportovního ředitele dělá Mou. Pinto je sice jeho nadřízený, ale přestupy jen dojednava a podepisuje, hráči které vybírá, pak Mou nechá hnit, alibi si vzdycky najde. DS a bez Moura bude top.

Reagovat
10

dobré klima? vždyť je to pohřebiště hráčů za zenitem bez motivace...to by pro něj byla konečná

ale u něj to je jedno, projevil se opakovaně jako totální blb, v kombinaci s těma zraněníma s jeho stylem hry mu nevěřím na víc, než právě tyhle Bournemouthy a Aston Villy...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč konečná ve 24?

Mou ho nechal samorust a dopadlo to takto, je to manažer, ne trenér. Jini treneri s hráči pracuji.

Tady mají všichni jasno, že může ukončit kariéru.

Reagovat
Emmett Brown

Obe kolená má robené, v hlave má totálne nasrané, konečne ide preč.

Reagovat
danko10

Tento je vzorovy material pre Turecko. Kvalitativne, mentalne aj moralne. Tych 20 milionov je, vzhladom na okolnosti, este zlatych.

Reagovat
10

bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

15% jde ještě Interu.

Možná zlatých, ale z toho týmu už má nějakou hodnotu asi jen Ibanez a samozřejmě Zale, trochu si říkám, že právě o něm bude letní mercato, jestli neuděláme LM. Zbytek je neprodejný, pokud chceme něco vydělat a zainvestovat.

Reagovat
Truffaldino

Pintovým prodejům zatím vévodí odchozí trojice do Marseille, všichni tři těžce pod nákupní cenou. Když se člověk podívá na další, Ciervo 2 M (jestli si dobře vzpomínám tak jen s 10 % z dalšího prodeje), Calafiori 1 M, Diawara 1,5, Florenzi 2,7 atd. ....

Odchody jsou z jeho strany těžká bída, navíc se počas jeho angažmá nedaří řadě hráčům sehnat ani patřičná hostovačka. JInak Bianda s Coricem jsou pořád schovaní v nějaké té římské skříni pro kostlivce, když teda vynechám Coricův výlet do Kataru.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodeje jsou bída, Dybala nebyl vůbec o něm, ale o Friedkinech a Mourovi, Giniho taky řešili Friedkini skrz vazby na šejka, zbytek si řeší Mour s Mendesem. Eldor.. co na to říct. Tammy přeplacený, a to platíme agentovi extra provize za každý půlrok co Tammy zůstává u nás.

On prostě není a nikdy nebyl DS, nemá žádnou síť, styl.

Čekal bych nějaké talenty z Portugalska nebo Brazílie, Ligue 1 a 2 jsou plné talentů. Zatím pouze marný Svilar. I v Benfice to měl na starost Rui Costa. Naštěstí nemá co prodávat jako Monchi, který nás rozjebal během dvou přestupáků.

Koho ale vzít? Volný je Walter, ale Friedkin se nostalgii vyhne obloukem, jakkoliv by to dávalo smysl, navíc Saba prostě pracuje i s těmi hráči. A Řím miluje. Brazilský stoper za 6 by se nám hodil, někdo do zálohy za pár šupů.

Mislintat, Leonardo, Branca - dělal s Mourem v Interu, dokonce odehrál 7 zápasů za AS, ani jsem nevěděl.. Emenalo.. nevím. Někoho urvat z ligy, ale víme, jak dopadl Petrachi a koho dotáhl, taky přeplatil, co šlo.

Reagovat
Godblesss

Pro Zaniola je Turecko 3 kroky zpět, měl by odejít do Juve/AC a být za hvězdu, kdyby mu drželo zdraví. Ne se jít zakopat. Škoda takovýho talentu

Reagovat
Nuno čomes

Ono už se tak nějak pomalu vnímá, že je po něm.

Reagovat
Godblesss

Tak já mu už nevěřil moc po těch zraněních, ale hrál slušně. Ovšem už se po několikáté ukázalo, že jeho další velký problém je v hlavě.

Reagovat
Salfovic

Nevíte někdo z hlavy, kolik je bodovej rekord italského mistra? Dík.

Reagovat
Pospovič

Juventus, 102 bodů

Reagovat
Panini Calciatore

Neboj nic to sa este bude odratuvat.

Reagovat
Milan.B

Ten Neapol to asi fakt uhraje

Reagovat
Milan.B

Ten Ta*

Reagovat
Pinturicchio

* HoTenTa

Reagovat
Milan.B

ToTen HoSen

Reagovat
$dolar$

Reagovat
adalbertus

Ho Ten Tot

Reagovat
Milan.B

Too uz kazdy podla seba

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Pinturicchio

Já věděl, že to znám! Zlaté časy na VIVĚ .

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Godblesss

INTERISTI ! DERBY JE NAŠE

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Lubinterista

Sice pouze 1:0, ale naprosto zaslouženě.

Forza INTER!!!

Reagovat
Nuno čomes

Nerozumím tomu, proč jsme jim nedali 3:0 a hotovo vyřizeno

Jinak od nás byl Skriniar nejhorší na place, pokud to nebude nutnost, tak bych ho už nehrál.

Super výhra

Reagovat
Pinturicchio

To není jediná věc, které nerozumíš.

Reagovat
Nuno čomes

Sluha nezklamal.

Reagovat
Pinturicchio

Sešlehal tě bičíkem?

Reagovat
Kovalsky

Najhorsi na ihrisku Skriniar urcite nebol, odohral velmi dobry zapas.Hlavne v prvom polcase som sa nechapal, ze takto podporuje utok, normalne hral skoro na pozici stredneho zaloznika ked Inter utocil.

Reagovat
Nuno čomes

Ok. A s míčem si rozuměl a nezakládal jim brejky.

Reagovat
noustres

Asi je hlavou jinde.

Reagovat
10

ano, proto Škriniar dostal všude nadprůměrný známky a jeho výkon chválí...kromě jedný chyby, z který byl brejk AC, odehrál imho super zápas a to ho fakt nemám rád

Reagovat
FuckT

Tak ono tazko ocakavat, ze fanusik Interu bude objektivne hodnotit vykon hraca, ktory odisiel za peniazmi. Uprimne, tiez som nebol nadseny z Higuaina, ale ja som ho nehodnotil, ja som iba vyjadroval moj nesuhlas s jeho rozhodnutim, a moje nesympatie voci nemu ako cloveku.

Reagovat
sinter

"fanúšík", "odborník" "znalec futbalu"

Reagovat
Nuno čomes

Taky ne. Trnu pokaždé, když dostane balon.

Reagovat
O.Giroud

takze viem, ze Skriniar hral dobre. Dobre nezvladas

Reagovat
fRRR

Hrali jsme 45 minut. Mozna ani to ne. Co vic rict. Bezradnost Pioliho a mrzi me, ze to musim rict, ale tohle jde tentokrat za nim skoro na sto procent. Tady nejde nadavat na Tatara a individualni chyby, ten prvni polocas z hlavy jen tak nedostanu.

Reagovat
Salfovic

To snad ani Plzeň neodehrála s Interem takhle šílenej poločas

Reagovat
danko10

Toto derby bol pekný koncentrát novej reality calcia.

Reagovat
fRRR

Reagovat
messi80

Ako reagovali diváci na Skriniar? Bol vypískany?

Reagovat
PISTOLERO

Vyjádření Curva Nord ke Škriniarovi:

“Dnes (2.2.2023) sa predstavitelia Curva Nord stretli s Milanom, po vypočutí jeho argumentov a dôvodov, ktoré ho viedli k danému rozhodnutiu, sa rozhodlo že hráč nebude vypískaný ani obzvlášť kritizovaný. Zároveň ultras žiadajú aj ostatných fanúšikov, aby rešpektovali jeho rozhodnutie a podporovali ho kým bude nosiť náš dres. Ide o dobro Interu, a to je najdôležitejšie.”

Reagovat
Manik...

Jakých argumentů?

Reagovat
Lukáš_6

Ukázal jim na snlouvě tu částku co bude brát. To je slušnej argument

Reagovat
fenixLFC

Akoze vypiskat hraca za to ze dodrzuje zmluvu by bola kravina...

Reagovat
Fodbalysta

Za oboustranný postoj

Reagovat
Inter Eterno Amore

No možno keby hral ten Antivírus, tak by to bolo 1:1?

Reagovat
PISTOLERO

První poločas super! AC mělo kolotoč zdarma. Ve druhém už se to trošku víc vyrovnalo, ale i tak jsme je do ničeho nepustili. Škoda jen že to neskončilo vyšším rozdílem, který by podtrhl dnešní dominanci...Nejlepši na hřišti Barella a Lautaro

Reagovat
Hurrikane

S nadšením jsem si večerní šlágr pustil a po prvním poločase jsem usoudil, že tohle vidět nemusím. Jsem rád, že jsem o nic nepřišel..

Reagovat
raduinho

Grande Inter!

Reagovat
Yanek

Arrigo Sacchi; “Defending with 5 at the back Pioli has cancelled three years of work. Milan is no longer a squad. Inter did not play against an opponent, but a sparring partner.”

Reagovat
Kaka14

ja osobne nevidim problem v M&M ani Piolim, ale v tom setreni co sa tu deje .... nemame brankarsku dvojku, cez leto odide Kessie a ako nahradu pride Pobega, aby sa usetrilo a s Romagnolim sa nepredlzi, aby sme usetrili na plate a radsej si nechame Gabbiu, ktory nema na AC .... noveho majitela ani poriadne nepozname, lebo ani nechodi na zapasy, pride tak najskor na LM... vcera sa len ukazalo, ze ked odide Leao a Theo tak budeme zase tam kde sme boli ked Berlusconi predaval AC ....

Reagovat
Yanek

Na druhou stranu, budget nebyl sice dost, ale zároveň ani 0. Vedení přivedlo nějaké posily. Trenér posily nestaví. Hrají hráči, jejichž standard je dlouhodobě nízko. Hráči, kteří se v létě dali zpeněžit v týmu zůstali, ale nepřinášejí žádnou hodnotu.

Výsledek je, že předvedená hra nestojí za nic. Je to komplexní problém, ale zodpovědnost se dá vyvodit poměrně jednoduše.

Reagovat
Largo

Reagovat
10

https://football-italia.net/prisma-investigation-prosecutor-as-long-as-its-not-juventus/

v Itálii ani nemusí dělat nějaký představení "Ivánku, kamaráde", tam to jedou rovnou načisto během procesu

Reagovat
Pinturicchio

Proč mě nepřekvapuje, že v tom zase figurujou ty modročerné mrdky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste fakt fotbalový ekvivalent Babiše ...

Reagovat
Pinturicchio

Za největší ufnukanky jste po celé Itálii vy. A kdo celé roky knikal, že za všechno může Juve, ze kampaan proti Interu? Nebyla to nahadou ta hnusná roucha Moratti? Si zamet před vlastním prahem, Pitomio.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi jsi býval alespoň vtipný, dlouhodobě je to ale už jen trapná křeč.

Poměřování přirození s pár dětmi z PL sekce je asi poslední, co ti ještě jde.

Reagovat
Pinturicchio

Tys zas byval celkem normální, teď je z tebe pitomec az na úrovni Nuna, chtělo by se napsat.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
DelPiero137

Presne, preto nechapem preco tu poslednu dobu tak extremne utoci. Je mi jasne ze nemusi Juve ale dokazal rozumne argumentovat, byt objektivny.

Co znamena ta paralela s Babisem? Politiku skoro vobec nesledujem.

Reagovat
Pinturicchio

Však jsou to oba retardi, kteří fandí merdam, tak co čekáš?

Reagovat
Nuno čomes

Neboj, v ostatních diskuzích a sekcích moc dobře ví, co je zač tehdy vyhrál myslím i tu anketu Škoda, že to tady na EF pak vrhá celkově špatný stín na Serii A.

Reagovat
Pinturicchio

Běž si radši udělat další lobotomii, ty stínový demente.

Reagovat
Nuno čomes

Ty jsi fakt chudák

Reagovat
Pinturicchio

Jinak si teda nejsem jistý, ale tenkrát to byla anketa o největšího curaka na EF, ne o nejhloupějšího. Ale na to, že jsi hloupý a věčně lžeš, si už tady lidi zvykli. Kdyby to byla anketa o největšího blba, tak nemáš konkurenci.

(Ta, o které píšeš ty,.ti vyhrál Keneth, po kterém je pojmenováná jednotka blbosti, troubo.)

Reagovat
Nuno čomes

Nebudu dohledávat, o čem konkrétním to byla anketa (ale nic pozitivního to nebylo), každopádně tys nedokázal vyhrát ani to cos měl vyhrát? To se jen tak nevidí.

Reagovat
Pinturicchio

Něco tvrdíš, ale nebudeš to dohledávat. Ale to je vlastně taková tvoje klasika - lžeš, překrucujes, fabulujes.

Reagovat
Nuno čomes

Ano, na EF chodím jen lhát Vy tady máte svojí pravdu a tím to končí, takže ano klidně.

No a kdybys uměl číst, tak si všimneš, že jsem ani nenapsal, o jakou šlo a pak jsem jen dodal, že o nic pozitivního. Takže za mě ani není OK, jestli je to o nejhloupějšího nebo o čuraka, ale dá se pochopit, že ten méně inteligentní v tom vidí značný rozdíl a bude s tím OK

Reagovat
Pinturicchio

Protože v tom rozdíl je?

Ty jsi fakt bezpáteřní blb, o té anketě už jsi tady psal víckrát, tak aspoň nelži, že jsi myslel jinou.

Reagovat
Nuno čomes

Mně se už na tebe fakt nechce reagovat, ano bezpáteřní blb, klidně, ty jsi páteřní dobrák Ano myslím pořád jednu a tu samou, kde jsi zas zkusil vymyslet, že jsem měl na mysli jinou?

Reagovat
Pinturicchio

No ty vole, to už si musíš dělat prdel, takhle blbej nemůžeš být ani ty.

Reagovat
Mihal

Si robil prieskum? Mna fascinuje ako ty vsetko vies o Taliansku a nazore obyvatelov, ktori tam ziju

Reagovat
Pinturicchio

To, že jediní vaší "kámoši" jsou nácci z Lazia, je všeobecně známá. Jinak jste k smíchu.

Reagovat
Mihal

Jasne, lebo Juve vsade miluju, asi ako teba tu

Reagovat
Pinturicchio

Juve má po Itálii bambilion fanoušků. Mě nemají rádi akorát Interisti, páč se jim nelíbí, že o jejich klubu píšu pravdu. Jinak jsem samozřejmě jedním z nejoblíbenějších uživatelů na EF.

Reagovat
10

Reagovat
Mihal

Ano, po Taliansku hej, ale v Turine malo. Tam to uz prekukli ze ste podvodnici a zlodeji....

Reagovat
Nuno čomes

To, že tam bude mezi ultras nevraživost a hecování, se dá chápat. Ale že jsme celé Itálii k smíchu, se tady snažíš zaobalit jenom ty. Ty už nevíš kudy kam, v každém komentu míříš jen urážky na Inter, posledních tvých x příspěvků tady o ničem jiném není. Ale o nás budeš tady psát, že jsme dementi a urážíme Víc k smíchu než Inter v Itálii mi tady přijdeš ty A to psaní dement, idiot, mrdky, merdy - to už musíš mít takový tik v prstech, který ti to píše automaticky

Reagovat
Pinturicchio

Jenže ono to tak s Interem v Itálii je. Ano, ultras se jdou pozabíjet, ale my sme fanoušci taky, ne? Takže je to úplně normalni, že i na blbem českém webu o fotbale se fanoušci Juve a Interu nesnesou, to samé Real - Barča, MU - LFC, Arsenal - Spurs. Tak přestaň knucet o tom, jak nemá tvůj klub někdo rád, jak je na tebe ošklivý a začni se chovat trochu jak chlap.

Tvoje žvásty, kecy a sračky o tom, jak za všechny ty hádky můžou fanoušci Juve, už ani komentovat nebudu, pokrytce.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pinturicchio

Klasika, došly pismenka, ale jen klidně potvrzuj dál svoji "inteligenci"

Reagovat
Nuno čomes

No vzhledem k tomu, že jsem napsal reakci na víc řádků, tak tenhle koment je zase jen zbytečné žvatlání. Abys zase ukázal svoji pravdu! A nic než svoji pravdu Protože vše ostatní je lež! Velká lež!

Reagovat
Nuno čomes

Začni se chovat trochu jako chlap, zrovna od tebe, co má nadávky jak uraženecké děcko, mě fakt odrovnalo

Ano je to naprosto normální se tihle fans mezi sebou nesnést, snad to nikdy nebude naopak, ale jaké kňučení? Z Juventusáků jsi tady v drtivé většině jediný, co v každém příspěvku píše urážky jak buran. Mám ti za to zatleskat? Nebo tě pochválit? 10 nebo furia narozdíl od tebe umí štenkrovat bez toho. Psát v každém příspěvku mrdky nebo demente, to už je diagnóza. Anebo jestli takový jsi opravdu i v realitě, tak se nemáme o čem bavit

Reagovat
Pinturicchio

Buleni pro mě je 1000x napsat, jak hrozně a vulgárně se o Interu vyjadřuju, místo toho, abys mi napsal, že jsem kokot (jinou libovolnou nadávku) a Juve shit zlodejsky. Probůh, tyhle naše vzájemné sračky snad ani nemůžeš brát vážně.

Jinak samozřejmě, že nejsem, na EF chodím z 90% trollovat, bavit se.

Reagovat
Nuno čomes

Samozřejmě že neberu, ale někdo se tu Interu musí zastat. Třeba jsi dobrý čurák víš co

Reagovat
Nuno čomes

Ale ty procenta bych v poslední době viděl spíš na 99%.

Reagovat
Pinturicchio

To může být klidně 100%. Tak já se Juve samozřejmě taky zastávám, o tom to je. Čurák asi ne, hodně nepříjemný umím být, ale jinak než tady.

Reagovat
Pinturicchio

A ani to přirovnání k Babisovi ti konec koncu moc nestymuje.

Reagovat
DelPiero137

Vysvetli pls.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe bych čekal víc ...

Reagovat
10

nápodobně

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pinturicchio

Tak kvůli tomu pojmenování neplakej, no.

Reagovat
10

víš, proč je zrovna tenhle emoticon modročernej?

Reagovat
Nuno čomes

Jasné, aby tyhle barvy umocnily ještě více to vaše brečení.

Reagovat
owner

Podporuje Neapol

Reagovat
The Krupy

Reagovat
10

https://www.vecchiasignora.com/topic/364995-gli-equidistanti-e-imparziali-componenti-del-collegio-di-garanzia-del-coni/

celý je to jako hodně špatnej vtip, má to podobný parametry jako calciopoli, kde to taky upeklo pár fanoušků Interu, akorát tohle je snad ještě bizarnější

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tentokrát dobro a čistota sportu zvítězí a dolů pošlou ty modré lháře. Všechny aktéry samozřejmě zavřít a doživotní zákaz působení ve fotbale.

O zrušení bodového trestu pro Juve se snad nemusíme bavit. Možná by jim vzhledem k pošramocení jména (dnes i v roce 2006) mohli nějaké body přičíst.

Reagovat
10

tohle má být vtipný, smutný, chtěl ses ztrapnit, nebo s jakou motivací si tohle šel psát?

Reagovat
smazaný uživatel

Šlo o hloupost reagující na nesmysl, který jsi napsal.

Takže ze zmíněných možností asi částečně všechny tři

Reagovat
10

a co konkrétně je na tom nesmysl?

Reagovat
smazaný uživatel

'má to podobný parametry jako calciopoli, kde to taky upeklo pár fanoušků Interu, akorát tohle je snad ještě bizarnější'

Až na první část víceméně vše.

Na tomhle tématu se (na 99%) neshodneme, nesmyslně se mi s tebou dohadovat nechce (myslím, že tobě taky ne).

Pokud máš sílu a chuť rozepsat svůj názor na tuhle kauzu z tvého pohledu, rád si ji pročtu. Pokud nemáš, pochopím to a můžeme to uzavřít.

Reagovat
10

Ptám se tě, co konkrétně je na tom nesmysl, když už se do takového zhodnocení pouštíš? Interisti Tronchetti-Provera nebo Guido Rossi neměli zásadní vliv na Calciopoli?

Teď je ta situace stejná, o Juventusu rozhodují lidi, který jsou natolik debilní, že se na sítích nenávistí vůči němu ani netají. Tady jich víc fandí Neapoli, ale to na podobnosti a bizarnosti situace nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde ti, že se cokoli v Itálii řeší 'selským rozumem'? To prostředí je tam dlouhé desítky let specifické.

U současné aféry okolo Juventusu nevěřím tomu, že by si banda vysoce postavených Interistů vycucala z prstu prohřešky Juve. Ačkoli Juventus byl jediným potrestaným (zatím jediným a zároveň zatím ještě potrestaným), klubů zapojených bude nejspíš víc. Ale třeba konkrétně u Interu nevidím podobné jednání, které by nás mělo zvýhodnit. Samozřejmě až na poškození největšího konkurenta.

Reagovat
10

To "kde to taky upeklo pár fanoušků Interu" je špatně formulováno, myslel jsem tím to, že nyní znovu rozhodují lidé s určitou motivací, kterou navíc v minulosti veřejně prokázali, včetně jejich fanouškovství Neapoli nebo Interu, což je samo o sobě naprosto nepochopitelný.

S tím zvýhodněním Interu nechápu souvislost..? Nevidíš podobné jednání ve věci plusvalenze? Inter byl vyšetřován úplně stejně - https://tg24.sky.it/milano/2022/02/08/inchiesta-plusvalenze-inter, to už je pak jen o tom, kdo a s jakou motivací poskládá odposlechy.

Reagovat
stuff

Inak s tym Pjanicom a Arthurom som to nikdy nepochopil. Samozrejme ani herne, ale teraz myslim uctovne. Co pomoze juve ak niekoho nepreda za 10 mega a ineho kupi za 10, ale miesto toho nadhodnoti a preda, a zaroven, kupi niekoho za 50? Ved vo finale je to rovnaka vyjebana nula, ci?

Reagovat
10

je to složitější, jde o účetní období, jak tu částku rozdělí atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Dik

Reagovat
JozefJ

To je politika bohova mohli tam dat prokurátora co fandí Monze alebo Empoli ale toto je už kokotina

Reagovat
Pinturicchio

Tamaja : Bývalý generální ředitel Neapole.

Cesaro : Po oznámení SuperLigy o Agnellim řekl, že je rozmazlené děcko.

Maffezzoli : Fanoušek Interu sdílející na sociálních sítích fotku s banerem : Merda Juve.

Beru Cesara, to je názor, budiž, ale ti dva? To je prostě wtf.

Reagovat
JozefJ

Však práve ved to je kokotina mohli tým dat takých co fandia Monze ,Empoli ,Parme atď a nie takých .To ja slepý musím vydiet ze je to.len zámer niekoho dojebat

Reagovat
Pinturicchio

Právě, to nechápu. Pokud chtějí Juve odjebat, OK, ale přes takovéhle lidi? Však to nedává smysl, přes Monzu, apod., jak píšeš, by chránili hlavně sebe.

Reagovat
JozefJ

Všetko je len politika , samé špinavosti .Každý klub si robí svoje kšeftiky špinavé nitko nieje svätý, Ale keď už chcem niekoho dojebat musím mať riadne dôkazy ze to tak na 1000% aj bolo ,a nezaujatych vyšetrovateľov ,ale v tejto dobe by to bol len zázrak ináč je to len fraška.

Reagovat
AlevsakNevadi

čo dosiahnu v IT ak odbjebú juve vlastne ?

Reagovat
Pinturicchio

Nic, pošlou do řiti jeden z týmu, které by tu ligu mohl zvednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, a kolik lidí v Itálii fandí Interu, AC, Neapoli - a zbytku? Na jednu stranu chápu ten pohled, zavání to silnou zaujatostí a účelovým výběrem, ale na druhou stranu vybírají z nějaké skupiny odborníků, kteří budou většinou z velkých měst a je malá šance, že to jsou fandové Monzy, Parmy atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao Nicolone

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele