základní část, 21. kolo
04.02.2023 15:00 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Gabriel Strefezza (© AFP)

Lecce v Cremoně dvakrát udeřilo a veze tři body

Zcela v kontrastu jsou výkony Cremonese v Serii A a v Coppa Italia. Zatímco v italském poháru se Cremonese senzačně probojovalo do semifinále, v ligové soutěži strádá a znovu se nedočkalo premiérové výhry. Tři body z jeho hřiště tentokrát veze US Lecce.

Obě branky přitom padly až po změně stran. První poločas nabídl spoustu osobních soubojů, ovšem s vyloženými šancemi to bylo horší. Střelecké pokusy Colomba a Ciofaniho neznamenaly vážnější ohrožení. Ciofani měl později po velkém závaru první tutovku, jenomže balón poslal přesně do míst, kde stál připravený brankář.

I začátek druhého poločasu se nesl ve stejném duchu. Johan Vasquez minul přízemní ranou tyč a teprve v 58. minutě došlo na první změnu skóre. Federico Baschirotto si parádně naskočil na centrovaný balón a hlavou zajistil hostům důležité vedení.

Cremonese se tím dostalo pod tlak a ten nezvládlo, protože za dalších deset minut Lecce zvýšilo na 2:0. Gabriel Strefezza si s balónem u nohy seběhl ke středu a přesně mířenou střelou dal na 2:0. Ani to nemusela být z pohledu hostů konečná. Podobně pěknou střelou se prezentoval i Lameck Banda a neméně povedený zákrok předvedl Carnesecchi. Lecce tak vyhrálo v Cremoně 2:0 a odsoudilo domácí tým k dalšímu čekání na premiérové vítězství v Serii A.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele