Ruská Premier Liga - souhrn 9. kola

05.05.2010, 17:15, aktualizováno 06.05.2010, 20:57
Komentáře a souhrny
Zenit je stále neporažen, dnes si poradil s Nalčikem a vévodí tabulce. Tomsk zdolal Těrek, Spartak jasně přehrál Machačkalu, Rubin si poradil se Sibirem a CSKA podlehlo v Rostově. Lokomotiv nezvládl zápas se Saturnem a prohrál 0:1. Samaře se podařilo vzdálit se od sestupových příček, doma porazila 1:0 Alanii Vladikavkaz.

Spartak Moskva - Anži Machačkala 3:0

06.05.2010 19:00

Góly: 42. Welliton, 67. Welliton, 86. Alex Meschini

Moskevský Spartak deklasoval na stadionu Lokomotiv Anži díky dvěma gólům Wellitona a v této sezóně prvnímu gólu Alexe. Prodloužil si tak svou sérii neproher na osm zápasů.

Už ve druhé minutě si Machačkala vybojovala standardní situaci, ale Tagirbekov střílel pouze do zdí. Spartak začal hrát velmi rychle a nutil soupeře běhat bez míče. Za chvíli si volný kop vysloužili i domácí. Alex namísto střely neočekávaně odcentroval a Stranzlovi chybělo málo k tomu, aby dopravil míč do brány.

Rychlé tempo vedlo spartakovce k častým ztrátám, ovšem některé dobré kombinace jim vycházely. Stejně tak i u Anži. Ve 25. minutě v rychlém protiútoku Holenda našel přesným pasem Strelcova, ten však střílel mimo. Několik minut na to mohl Alexandr Gvardis odpískat penaltu, když Ibson zastavil míč rukou ve svém pokutovém území. Ve 33. minutě Džanajev nešťastně vyboxoval balón a tak musel napravovat svou chybu po následné střele Strelcova.

Na druhé straně se domácí také snažili. Ari střílel z otočky, Ibson se pokoušel přelobovat gólmana. Nad střílel Alex. Branku vstřelil do té doby ne moc viditelný Welliton. Alex poslal pas do šestnáctky na Saenka, ten prodloužil na vzdálenější tyč, kde čekal brazilský ostrostřelec.

Po přestávce ostřelování brány Abajeva pokračovalo. Brankář hostů vyrazil pokus Alexe, ochrance svatyně nepřekonal ani Welliton. Pak to zkoušel opět Alex. Abajev byl zase na místě. Chytře poslal točený balón Ari, avšak netrefil. A když už se zdálo, že se hra vyrovnává, Spartak vstřelil druhý gól. Během útoku prohrál souboj Bakajev a v následujícím protiútoku vyslal Ari přesnou nahrávku na Wellitona. Brazilec přesně zakončil.

Gadžijev vyslal na hřiště osmnáctiletého gruzinského útočníka Georgie Iluridzeho, jenž si tak odbyl debut v Premier Lize. Anži už ale s výsledkem nedokázala nic udělat. Naopak Spartak využil dalšího zaváhání obrany hostů a Alex zvýšil na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - Spartak Nalčik 3:1

06.05.2010 16:45

Góly: 65. Vladimir Bystrov, 71. Roman Širokov, 75. Danny - 90. Nikita Maljarov

Novým lídrem ruské Premier Ligy je Zenit Petrohrad. V boji o první místo svěřenci kouče Luciana Spallettiho porazili Spartak Nalčik 3:1. Utkání přineslo dva rozdílné poločasy, zatímco v prvním dějství diváci viděli takticky svázaný fotbal bez branek, po změně stran padly všechny čtyři branky.

První poločas šlágru devátého kola Premier Ligy přinesl z obou stran organizovaný fotbal. Více měli míč na kopačkách hráči Zenitu Petrohrad, ale žádnou velkou příležitost si před svými diváky vypracovat nedokázali. Hosté vycházeli ze zabezpečené obrany do rychlých brejků a největší vzruch nadělal zákrok Hubočana na Šanicina v 37. minutě, po kterém se mohla pískat penalta. Sudí Kazmenko ale faul slovenského zadáka vytáhl před pokutové území.

Zlom v utkání nastal na začátku druhého poločasu, kdy se místo Husztiho objevil bývalý hráč Spartaku Nalčik Viktor Fajzulin. Čerstvý muž na hřišti měl po skvělé přihrávce Danny ihned šanci na otevřené skóre, ale na finského gólmana Fredriksona nevyzrál.

Fajzulin nicméně na napravení reputace nečekal dlouho a byl jedním ze strůjců ofenzivní smrště Zenitu, který nasázel Nalčiku v rozmezí 65. až 74. minuty tři branky. Úvodní gól dal Bystrov po pěkné spolupráci s Fajzulinem, druhou branku přidal z penalty Širokov po faulu na Keržakova a nešťastnou periodu pro hosty završil Danny po přesném centru hvězdy zápasu Fajzulina.

Nalčiku se navíc v průběhu druhého poločasu zranili dva klíčoví hráči Siradze s Koncedalovem. A po třech inkasovaných slepených gólech už nikdo nepochyboval o tom, že kavkazský Spartak poprvé v této sezoně nezíská ani bod. V závěru poslal Spalletti na hřiště mladíky Ionova s Kanunnikovem. Mladíci tak byli na hřišti u jediné vstřelené branky Nalčiku, kterou dal po krásné střele z přímého kopu střídající Maljarov a ukončil tak 684 minut trvající neprůstřelnost Malafejeva.

Více informací k zápasu

FK Rostov - CSKA Moskva 1:0

06.05.2010 14:30

Góly: 68. Mersudin Ahmetović

CSKA podruhé za sebou v Rostově prohrálo 0:1. Loni v létě tato prohra stála místo Zica. Pozice Leonida Sluckého je zatím pevná, ovšem vítězstvím nad armějci se Oleg Protasov nejspíš vyhnul vyhazovu.

Hned ze začátku dali Rostované důrazně najevo, že jsou na CSKA připravení. Už ve 35. sekundě Ignaševič daroval míč Adamovu, který utekl a vystřelil Akinfejevovi mezi nohy, ale armějský brankář balón nepustil. V následujícím útoku střílel Živanovič do tyče, od které se míč odrazil do rukou mladého brankaře. Nakonec Blatnjak ze vzdáleností pěti metrů poslal míč někam do nebe. Nejspíš se vylekal Akinfejeva.

Všechny tyto momenty se odehrály během 7 minut. Ale to armějce nerozhodilo a málem vstřelili vedoucí gól. Guilherme obehrál Čerkese, ovšem na poslední chvíli uklouzl. Hra se nakonec vyrovnala. Zápas se stále hrál tvrdě, povětšinou ve středu hřiště. Ke konci poločasu měli hosté dvě šance na vstřelení branky. Jednou Guilherme vyslal střelu ze šestnácti metrů a trefil tyč, pak Brazilec hlavičkoval, ale situaci pro Rostov zachránil Amelčenko.

Ve druhé půli vypadalo CSKA aktivněji, než soupeř, avšak domácí neopustili myšlenku na vstřelení gólu. Bránu netrefil ani Adamov, ani Blatnjak. V 66. minutě dostal šanci na exekuci volného kopu Honda, míč ovšem přeletěl nad břevnem.

Nakonec Rostov přece jen zabodoval. Pět minut po vystřídání Adamova Ahmetovičem čerstvý Bosenec vyslal krásnou střelu do brány mimo dosah Akinfejeva. Sluckij na to reagoval střídáním. Stáhl Dzagojeva a vyslal na hřiště Necida. Amelčenka však nikdo prostřelit nedokázal. Guilherme to marně zkoušel z ostrého úhlu. Rostov má smůlu s levými obránci. Předčasně hřiště opustil Grigalava, jeho místo obsadil Chaguš. V 81. minutě trefil Necid tyč a v následujícím protiútoku strhl na zem Šemberas čerstvého Chaguše. Hráč CSKA pak musel předčasně opustit hřiště. Ke konci zápasu se armějci snažili něco udělat s výsledkem, ale marně. Sen o titulu pro CSKA tak dostal další trhlinu.

Více informací k zápasu

Rubin Kazaň - Sibir Novosibirsk 1:0

06.05.2010 12:15

Góly: 51. Christian Noboa

Kazanský Rubin nakonec přetrhl bezvýherní sérií, když doma dokázal porazit Sibir. Úspěch šampiónům Ruska přinesl Cristian Noboa a jeho přesná střela.

Od prvních minut se týmy nikterak dopředu nehrnuly. Rubin si přivlastnil balón, ale nebezpečí u brány Kowalewského to nevyprodukovalo. Najednou ale málem vstřelili gól hosté. Astafjev vystřelil zpoza pokutového území a Ryžikov musel vytáhnout zákrok, aby nasměroval míč za rohový praporek.

O něco později střílel hlavou Filipenko, ovšem chyběla mu přesnost. I v následujícím momentu útočil běloruský obránce na Ryžikovu branku, opět bezúspěšně. Ve 30. minutě fanouškům domácích zatrnulo. Bucharov upadl na zem a začal se svíjet od bolesti. Naštěstí to nakonec nebylo nic vážného.

Rubin pokračoval ve snahách o vytvoření nebezpečí před Kowalewskym. Během jedné takové snahy nedokázal Ansaldi zpracovat balón. Byla to velká škoda, protože se Argentinec nacházel v gólové pozici.

V druhém poločase vyslal Berdyjev do boje Bystrova. A právě ten se účastnil akce, na konci které byl vstřelen gól. Po faule na Bucharova se Bystrov zmocnil exekuce a jeho rána skončila na břevně. Míč se od břevna odrazil do pole a prvním u něj byl Noboa, který šanci nepromrhal.

Obrázek hry tento gól nezměnil. Rubin pořád kontroloval hru a snažil se překonat polského brankaře. Nijak nebezpečné šance však kazanci nevytvořili a Rubin tak dohnal v tabulce CSKA. "Dnes to byla vyrovnaná partie. Nechali jsme Rubinu prostor, ale to bylo vše. Soupeř využil své šance, my nikoliv," řekl Kriušenko.

"Návrat Semaka i Bucharova dodal naší hře důraz. Sergej vynechal hodně zápasu, musí se dostat do tempa. To samé Saša. Dneska bylo pro nás vítězství tím hlavním a toho jsme dosáhli," prohlásil Berdyjev v pozápasovém interview.

Více informací k zápasu

Tom Tomsk - Těrek Groznyj 2:1

06.05.2010 10:00

Góly: 24. Sjarhej Karnilenka (pen.), 85. Artjom Dzjuba - 47. Šamil Asildarov

Díky gólu Artjoma Dzuby Tomsk zvítězil nad Těrekem 2:1 a vyhrál tak poprvé v letošní sezóně doma.

Hned na začátku zápasu se oba týmy obdarovaly nebezpečnými situacemi. Pět minut po zahájení Kornilenko ve výhodné pozici trefil obránce. Jeho příkladu následoval Sergej Kovalčuk, balón se opět ocitl u Kornilenka, ale ani tentokrát míč nenašel svůj cíl. Hosté odpověděli na konci desáté minuty. Lachijalov dostal míč na prsa, sklepl na dobíhajícího Asildarova, avšak toho stihl pokrýt obránce a nedovolil mu vystřelit.

Po čtvrthodině hry mohl vstřelit gól Gultjaev. Po vynikajícím sklepnutí hlavou v podání Charitonova bývalý spartakovec pálil z vynikající pozice, ale Dikan zachránil svůj tým. Toto byla první doopravdy gólová situace, bohudík ne poslední.

Několik minut na to Gultjaev napravil svou nepřesnost. Stoper byl faulován Ferreirou v pokutovém území, a proto následovala penalta. Pokutový kop šel kopnout Kornilenko, míč proletěl pod Dikanem a zamířil si to do levého rohu. Téměř okamžitě po penaltě měl Těrek možnost vyrovnat skóre. Lachijalov šel sám na brankáře, avšak aktivní Gultjaev na poslední chvíli vykopl balón zpod nohou útočícího hráče. Těsně před přestávkou pak Gultjaeva potřeba nebylo, Maurício jednal zbrkle a nedokázal překonat brankáře.

Ve druhé půli potřebovali hosté necelé dvě minuty na to, aby vyrovnali. Po nahrávce ze své půlky dokázal Asildarov zvítězit v souboji nad Džiojevem, převzal míč a poslal ho pod břevno. Po vynikajícím začátku druhé půle ze strany Těreku se domácí oklepali a s postupem času vyrovnali hru.

Nakonec se hra uklidnila. Jako kdyby oba týmy byly s remízou spokojeny. Proto šance, jenž následovala, byla překvapením. Střídavši Dzuba zpracoval v pokutovém území balón a z otočky vystřelil. Bohužel mimo. Pět minut před koncem se Dzuba z gólu už radoval. Po sklepnutí od Klimova se útočník natáhl po letícím míči a špičkou nasměroval balón do brány.

Těrek měl dostatek času, aby vyrovnal, ale nevyužil toho. Tomský klub se chytře bránil a nenechal si výhru vzít.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - Amkar Perm 1:1

05.05.2010 19:00

Góly: 13. Andrij Voronin (pen.) - 54. Vitalij Grišin

Miodar Boževič opět nedokázal zvítězit jako trenér Dinama. Amkar pod vedením Rašida Rachimova zabojoval a nejen, že dokázal vyrovnat, dokonce moskevskému týmu na konci zápasu hrozilo, že přijde i o tu remízu.

Hosté začali zápas ve vysokém tempu a dlouho kontrolovali balón, ale následujícími událostmi byli hráči Amkaru ohromeni. Jeden z prvních útoků Dinama vedl k centru Česnauskise a míč trefil ruku Popova. Nikolaj Ivanov tak měl důvod nařídit penaltu, kterou následně proměnil Voronin. Navíc se Litevec Sirakov zranil a musel byt střídán Gaalem.

Po gólu se hra uklidnila a na další zajímavější akci si diváci museli počkat čtvrt hodiny. Zprvu došlo k vynucenému střídání, tentokrát na straně domácích. Namísto Fernándeze vyběhl na hrací plochu Kolodin. Hned na to Chochlov trefil tyč, v následujícím protiútoku vyslal tvrdou ránu Topču a Gabulov musel poprvé v zápase zachraňovat tým.

Do druhé půle hostující celek vyběhl ve změněné formaci. Na levé křídlo se postavil Grišin, Topču se přesunul napravo a Pejev zůstal na hrotu o samotě. Tato změna za chvíli nesla své ovoce. Kolodin uklouzl ve svém pokutovém území, Pejev poslal pas na Grišina a ten chladnokrevně zakončil.

Po gólu začali dinamovci konečně běhat a vytvořili tak tlak na branku soupeře. Dvě šance měl Voronin. Poprvé Voronin střílel a Parejko tuto ránu s obtížemi vykryl. Pak ukrajinský útočník zkoušel skórovat hrudi. Nutno dodat, že neúspěšně.

Poté Rebko vyslal krasný pas do šestnáctky na Semšova, ale jeho střelu zablokoval Bělorukov. Narubin se rozhodl pro zdržovací taktiku, aby zmírnil útočný tlak domácích a za to si vysloužil žlutou kartu. Hostům se následně podařilo vyrovnat hru a navíc Epureanu strhl v pokutovém území Burmistrova. Ovšem Ivanov penaltu ve prospěch Amkaru neodpískal.

Koncovka se nesla v duchu šancí. Dinamo se nechtělo spokojit s bodem. Amkaru remíza nejspíš také nevyhovovala. V protiútoku Novaković šlápl na míč a Volkov trefil odskočivší balón. Gabulov však tuto ránu chytil. V odpověď domácí vytvořili nejnebezpečnější akci zápasu. Po centru Wilkshirea Voronin střílel zblízka hlavou, avšak Narubin dokázal odvrátit pohromu. Šanci měl Pejev, ale Epureanu opět zahrál na hranici faulu. Kdyby Ivanov chtěl, mohl bez jakýchkoliv námitek odpískat penaltu. Poslední šance zápasu šla z kopaček Pejeva. Hráč Amkaru zahrával dvacet metrů vzdálený přímý kop. Moskevský brankař ale míč chytil.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - FK Saturn 0:1

05.05.2010 16:45

Góly: 51. Dmitrij Kiričenko

Saturn díky trefě Dmitrije Kiričenka dokázal porazit Lokomotiv a zvítězit tak poprvé v letošní sezóně. Vynikající zápas odehrál dvacetiletý Vitalij Čiljuškin, jenž ve svém prvním celém odehraném zápase nepustil ani jeden gól.

Už ve druhé minutě získal ve středu hřiště míč Kuzmin a vyslal tvrdou ránu, jenž těsně minula břevno. Pět minut na to z místa, které se nacházelo těsně za pokutovým územím, zkusil mladíka překvapit Glušakov. Čiljuškin byl na místě. Saturn na oplátku vytvořil dvě dobré situace.

Ze začátku po krásném pasu Loskova Guilherme vykryl střelu Ivanova a pak Ivanov střílel z dvaceti metrů, Brazilec však balón chytil. Následná akce Lokomotivu zaváněla gólem. Syčev dostal pas do šestnáctky, střílel do vzdálenějšího rohu a málem se trefil. Následné tempo hry diktovali železničáři, avšak nic pořádného nevymysleli. Obrana Saturnu, která pouští miň než gól na zápas, se dokázala vypořádat s trojicí útočících hráčů Lokomotivu. Ti pro změnu nedokázali letos vstřelit ani jeden gól ze hry. Proto Semin nevydržel a ve 35. minutě vyměnil Maicona za Torbinského.

Obraz hry to ale nezměnilo. Šanci dostal opět Syčev, ale po chybě brankaře nedokázal forvard z ostrého úhlu skórovat. Proto o přestávce Semin vyměnil i druhé křídlo. Na hřišti se už neobjevil Odemwingie a jeho místo zaujal Smolnikov. Ale úspěšný vstup do druhého poločasu se Lokomotivu nevydařil. Saturn vstřelil gól.

Loskov poslal pas na Kiričenka a zkušený útočník překonal Guilhermého. Mimozemšťané pokračovali v důsledném bránění, proto si domácí moc šancí nevytvořili. Na druhé straně chyboval Baša, když ztratil míč u rohového praporku a musel faulovat. Následně obdržel upozornění i Smolnikov.

Opravdová útočná smršť na bránu hostů se spustila po jedné z dalekonosných střel. Střílel Gatagov, ale Čiljuškin byl připraven. V 78. minutě mladý brankář předvedl parádní zákrok po pokusu Baši z blízka. Pak si ještě Čiljuškin poradil se střelou Alijeva. Tím všechny šance skončily a Saturn tak mohl slavit svou první letošní výhru.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - Alanija Vladikavkaz 1:0

05.05.2010 14:30

Góly: 50. Igor Strelkov

Křídla Sovětů zásluhou branky Igora Strelkova porazily Alaniji Vladikavkaz 1:0. Utkání mělo odlišné poločasy. Zatímco v prvním se diváci mohli unudit k smrti, po změně stran bylo u obou branek mnohem více vzruchu.

Utkání řídil sudí Michail Vilkov, pro kterého to byl debut v Premier Lize. 30letý arbitr v prvním poločase moc práce neměl a koneckonců, pramálo se v prvním poločase dělo i na hřišti. Diváci na stadionu Metallurg se v krásném slunečném počasí alespoň mohli opálit, když už nic.

Na začátku druhého poločasu Křídla Sovětů vyslaly vůbec první přímou střelu na branku a byl z toho gól. Na centr obránce Drmiče nedosáhl Gnanou a číhající Strelkov míč hlavou dopravil za záda brankáře Vladikavkazu Keržakova. Vstřelená branka Samaře přidala na sebedůvěře a mladý gólman Keržakov se musel několikrát vyznamenat. Alanija Vladikavkaz v útoku spoléhala na Kuzněcova, který v prvním případě nebezpečné střílel a ve druhém dokonce skóroval, ale před gólem porušil pravidla faulem na Lobose. Domácí bránili velmi dobře a nováček se do závěrečného hvizdu nezmohl na odpověď.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Zenit Petrohrad963011:321
2.Spartak Nalčik953113:718
3.CSKA Moskva952214:817
4.Rubin Kazaň94507:217
5.Spartak Moskva944112:616
6.FK Rostov94149:1313
7.Tom Tomsk933311:1112
8.Těrek Groznyj92528:611
9.Lokomotiv Moskva932410:1011
10.Dinamo Moskva92437:810
11.Anži Machačkala92348:109
12.Amkar Perm92347:99
13.Alanija Vladikavkaz92347:119
14.Křídla Sovětů Samara92256:128
15.FK Saturn91444:77
16.Sibir Novosibirsk91178:194

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (86)

Přidat komentář
stas87

samara dufam v zostup anzi aj alanie

Reagovat
smazaný uživatel

Alanije?

Reagovat
stas87

neviem nejako mi nesedi subjektivny nazor....prajem novosibirsku dlho ma stve amkar ale amkar je uz tradicia v rpl ten snad nikdy nespadne

Reagovat
Arbiter

Sibir je podle mě letos největším adeptem na propadnudí...

Reagovat
stas87

propadnuti jj je ale z novacikov mam ku nemu najblizsie preto nechcem aby spadli ale zhodnem sa na anzi nie?

Reagovat
Arbiter

těžko říct, vyloženě tým, který bych neměl rád v RPL nemám

Reagovat
smazaný uživatel

haha, za Saturn zase chyta Šljuškin))))

Reagovat
Arbiter

nevíš, co je s Tondou?

Reagovat
smazaný uživatel

je zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

Už ne, byl na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nenastoupil protoze zraneni jeste nebylo uplne doleceny.

Reagovat
stas87

dneska sa hra zapas o titul v ukrjainskej lige sachtar-dynamo zatial skvely futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Zato letosni naprosto prisernej rocnik RPL by moh bejt zrusenej nez bude uplna ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Lokomotiv.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Kovi81

me pripravil o penize kilo vsazene a je fuc

Reagovat
smazaný uživatel

Odemwingie další trápný výkon. Ať už zmízí do té Francie.

Reagovat
smazaný uživatel

Saturn!! Dobře hoši!! to sjem nečekal!! dobře 3 body! snad to půjde nahoru ty výkony + 3

Reagovat
smazaný uživatel

Dinamo a Lokomotiv. Letos to je z jejich strany zatím parodie na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč se Kornilenka Petrohrad zbavil, náhradník je to ideální...Asi nemá hvězdné jméno, no...

Rubinu se konečně vrátili nějací marodi, Sibir by neměla být vážnějším protivníkem ani s tím torzem, co teď Kazaň má k dispozici.

Reagovat
kubys

Konečně Rubin. Jinak Rjazancev je pořád zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nějakou dobu bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin konečně vyhrál , důležité 3 body celkem , chtělo už to jít trochu výš v tabulce

Reagovat
Kovi81

prestavam vsazet ruskou ligu... to, co vcera proved lokomotiv a dneska cska je neskutecne.... fakt moc dik

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo bylo na prekvapka bohaty no)))) ale sem spokojenej

Reagovat
kubys

Jochocho Armějci ztratili, ale asi se na čele nikdo trochu neodpoutá, i přes jakous takous formu Zenitu to vidím s Nalčikem na plichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rostov byl lepší, do páté minuty měl na kopačce tři jasné gólovky. Byli lepší, zaslouženě.

Reagovat
Arbiter

CSKA

Reagovat
Kovi81

kdybych nemel vsazeno tak se tez chlamu... a to sem mel neprohru jeste k tomu a oni nejsou schopni dat ani gol

Reagovat
Arbiter

loni to stálo místo Zica

Reagovat
Kovi81

letos me to stalo 200 pro zmenu jesteze je vyplata v pondeli

Reagovat
Arbiter

vidíš to, nemáš sázet

Reagovat
Kovi81

mi nerikej, ze vubec nevsazis

Reagovat
Arbiter

sázím moje maximálka byla 70 korun na kurz 1.11

Reagovat
Kovi81

jo tak si dej na chelsea ted o vikendu (tam je taky 1.11 mam dojem)... to musime dat s tim wiganem... se mozna vyplati i handicap...

Reagovat
Arbiter

nevím, co je v sázení handicap

Reagovat
Kovi81

wigan by od zacatku vedl 1:0, takze chelsea musi dat aspon dva goly

Reagovat
Arbiter

hmm...to si můžu rovnou vsadit na dva nula, ne?

Reagovat
Kovi81

proste takhle... kdybys vsadil chelsea - wigan, handicap 0:1, tak chelsea musi vyhrat o dva goly... treba 3:1, apod.

Reagovat
Arbiter

no šak, ale to je to samé, jako kdybych vsadil, že Chelsea zvítězí minimálně rozdílem dvou branek

Reagovat
Kovi81

jo presne

Reagovat
Arbiter

tak na co nějaký handicap?

Reagovat
Kovi81

takhle to je napsane ve fortune

Reagovat
smazaný uživatel

Na kurz 1.11? proc na takovej kurz vsazis?

Reagovat
Arbiter

abych vydělal cca deset korun

Reagovat
Kovi81

ty hej ja si treba udelam taky tiket, kde je dokupy kurz lehce pres 2, dejme tomu jsou tam 4 zapasy a vsadim to aspon za kila... jenze pak pride napr. lokomotiv nebo cska a se svyma studentskyma usporama jsem nekde

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz pres 2 ze 4 zapasu?? ...se nediv ze prohravas. Na takhle nizkejch kurzech vic prohrajes nez ziskas. Je to akorat lakadlo od sazkovek na takovy sazkare jako ty.

Dej radsi 2 zapasy o kterejch fakt vis v kurzech treba kolem 1,6-1,7... kurz mas dohromady vyssi a sanci na vyhru taky. Sazet kurzy pod nakejch 1,3-1,4 je demence.

Reagovat
Kovi81

jasne, jenze vis jak, take zapasy mi prave pridou nejvic o drzku... vychazelo mi to doted, jen dneska a vcera to pekne uteklo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, zapasy pod 1,3 jsou nejvic o drzku, to mas pravdu...

Reagovat
Kovi81

no naschval zkusim dat na tvoje rady

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom neni nic co zkouset - je prece jasny, ze je mensi sance ze se neco posere kdyz mas jenom 2 zapasy misto 4 ....akorat misto slepyho vybirani tech nejnizsich kurzu musis trosku zapojit hlavu a najit zapasy, kde sazkovky zavahaly a daly vetsi kurzy nez by bylo odpovidajici.

Reagovat
Arbiter

já sázím na netu

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit. Tak to jsem nečekal. Fajzulin to pěkně oživil, dvě asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajzulin letos vzdycky kdyz nastoupi tak hraje FANTASTICKY, rikam to porad ze musi dostavat vic sanci, podle me patri do zakladu. V zaloze vedle Denisova by to byla super dvojice.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
Arbiter

škoda Nalčik...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc skoda?

Reagovat
Arbiter

mohli se na špici udržet déle

Reagovat
smazaný uživatel

A co z toho?

Reagovat
Arbiter

nevím, mi se na špici líbili (v čele)

Reagovat
smazaný uživatel

No teda, uz sem byl nasranej ze to bude dalsi tragedie...a jak dal gola Bystrov, tak to byl uplnej konec.... ale nakonec SUPER!! Ovcomrdi dostali co zaslouzili)))

Jinak Kerž ikdyz nedava moc golu, tak vetsi srdcar neni. To co on odmaka a jak dokaze zabojovat jeste treba v 90. minute to je neuveritelny ...a jeste jako vzdy jako jeden z mala dekuje kotli, navic prichazi k nam jako prvni a odchazi jako posledni.

нахуй нааам Быстроооов)))))

Reagovat
Arbiter

poslední věta

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrov zase gól, to asi Kerža výhru moc neslavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra 2:1 taky vyhra

Reagovat
Arbiter

nejlepší bude, když Bystrov vystřílí Zenitu titul, to pak budou pitěrci pořádně nasraní

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze nebude hrat na MS... byl bych jeho velkej fanousek aby zazaril, koupil ho nakej Everton a vypadnul by

Reagovat
Arbiter

tak mě napadá, co vlastně budeš dělat, když vám to fakt vystřílí?

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamena "vystrili to"? ...titul bude zasluhou tymu a ne Judy))

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, v Zenitu jsou lepší hráči, kteří určitě budou mít na titulu větší zásluhu než jidáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Welliton má zase našlápnuto pro korunu střelce.8/6.myslíte že má nějakou šanci jet na MS?asi ne co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nebyl ani v nominaci, určitě ne. Jsou tam jiná esa.

Reagovat
smazaný uživatel

jiránek je zraněnej?už druhej zápas nebyl v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička. Místo něj Stranzl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrooooooooooooooooooooooooov. Dobře on, škoda jen, že sem to neviděl

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

ano, je to i cílená provokace, on se mi smál za Matušoviče, vracím mu to

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hej, Keržak0v, zejtra nechytá Číča, Roman zraněn, takže zase další prohra

Reagovat
kubys

Úzký kádr manažere.

Reagovat
j_mrazik

Tohle řeší hostovačka ala City

Reagovat
smazaný uživatel

A? ....a proc to pises na EF?

Reagovat
smazaný uživatel

abys sedl na letadlo a letěl

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

ironie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele