Ruská Premier Liga - souhrn 24. kola

15.10.2010, 19:03, aktualizováno 17.10.2010, 20:44
Komentáře a souhrny
Zenit si doma poradil s Amkarem a míří za ziskem titulu. Nezaváhal ani Rubin a tři body vybojovalo i CSKA. Lokomotiv porazil Nalčik a v tabulce se na něj bodově dotáhl. Tomsk remizoval se Saturnem 2:2, a tak si oba týmy udržely své pozice v tabulce. Body se dělily také v Samaře. Dinamo potěšilo fanoušky vysokou výhrou nad Anži.

Lokomotiv Moskva - Spartak Nalčik 1:0

17.10.2010 18:45

Góly: 70. Dmitrij Syčev

V posledním zápase 24. kola Lokomotiv na domácí půdě dosáhl vítězství nad Spartakem 1:0. Vítězný gól vstřelil Dmitrij Syčev.

V Moskvě svěřil Krasnožan roli jedničky mezi třemi tyčemi lotyšskému legionáři Alexandru Kolinkovi. Po zápase se Zenitem spousta lidí očekávala návrat Fina Fredriksona, ale trenér Spartaku nechtěl nic měnit.

Hra obou týmu z prvních minut byla očekávaná. Semin poslal do útoku Alijeva s Wagnerem a na hrot vysunul Syčeva. Právě Syčev nebyl nedávno povolán do ruské reprezentace a určitě se chtěl předvést Dicku Advocaatovi. Hosté dali přednost hře ze zajištěné obrany. Nalčané tak hrají celou sezónu a mají úspěchy hlavně díky disciplíně, rychlého přechodu do útoku a dobře zahraným standardkam. Do poločasu se tak hrálo podle Krasnožanova scenáře. Lotyšský brankář neměl moc práce, ovšem na druhé straně po rozehrání standardní situace koncem poločasu mohl poslat do vedení svůj tým Vasin. Guilherme však zakročil.

O přestávce Semin vyměnil Wagnera za Gatagova. Tato změna byla očekávaná, protože Brazilec byl příliš pasivní v první půli. A těsně po přestávce vystřídal Traoré Torbinského. Tato změna byla vynucena hrou, protože těsně před příchodem ghanského útočníka mohl Nalčik skórovat. Nebezpečnou střelu Siradzeho opět vychytal Guilherme. Nakonec stav změnili Moskvané.

Rozehrávka autu se ukázala být nebezpečnější, než rohový či přímý kop. Syčev, který vybojoval míč v pokutovém území levou nohou poslal balón do sítě. Deset minut na to měl obrovskou příležitost vyrovnat Gošokov. Po pasu Kancedalova však poslal míč moc daleko od nohy a brankář železničářů zlikvidoval nebezpečí. Následující střela Gošokova skončila v boční síti. Nakonec Lokomotiv dovedl zápas do vítězného konce.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - Sibir Novosibirsk 1:1

17.10.2010 16:30

Góly: 48. Pavel Jakovlev - 41. Ade Oyewole

Souboj dvou outsiderů ruské ligy mezi Sibirem Novosibirsk a Křídly Sovětů Samara skončil remízou 1:1. Novosibirsk zůstává poslední, Samara se odlepila z předposledního místa.

Vstup do zápasu vyšel Samaře, která Sibir přehrávala a vypracovala si slibné šance. Některé mířily mimo, některé lapil spolehlivý brankář Vašek. Trenér Kriušenko na nepříznivý vývoj zápasu reagoval stažením Antipenka ve 29. minutě, střed hřiště zhustil Caňas. Tento tah se hostujícímu stratégovi vyvedl a Sibir vyrovnal hru. V závěru poločasu se navíc poslední tým soutěže dostal do vedení 1:0, Čížek našel z rohového kopu Oyewoleho a ten překonal Lobose.

Druhá branka v tomto utkání padla pro změnu na začátku druhého poločasu. Jakovlev vystřelil z 25 metrů a Vašek stál nehybně jako socha - 1:1. Buď míč neviděl, nebo si myslel, že letí mimo. Kdoví...

Po vyrovnávajícím gólu dění na hřišti utichlo. Oběma týmům nešla upřít snaha, hrálo se ve vysokém nasazení a nikdo si nedaroval ani centimetr volného prostoru. V 61. minutě útočník Křídel Sovětů Jevgenij Savin jen o pár centimetrů minul tyč. Čím více se blížil závěrečný hvizd, tím byly oba týmy opatrnější. Aktérům rovněž došly síly. Samara a Sibir se tak rozdělili po bodu, který určitě více znamená pro Křídla Sovětů, svěřenci kouče Tarchanova se totiž oprostili od sestupových pozic. Pro Sibir výsledek dnešního zápasu moc neznamená, Orli zůstávají se sedmnácti body v tabulce poslední.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - Anži Machačkala 4:0

17.10.2010 14:15

Góly: 37. Kevin Kurányi (pen.), 40. Leandro Fernández, 80. Edgaras Česnauskis, 90. Andrij Voronin (pen.)

Poprvé v této sezoně vyhrálo Dinamo Moskva dvakrát v řadě, ve 24. kole ruské ligy porazilo Anži Machačkalu vysoko 4:0.

Machačkale se v posledních zápasech vůbec nedaří a v závěru sezony bude bojovat o holé přežití v soutěži. Poslední čtyři mistrovské zápasy svěřenci trenéra Gadžijeva prohráli a za posledních deset kol vsítili pouhé tři góly, z nichž dvě padly z penalty! Bídnou střeleckou produktivitu měl proti Dinamu vylepšit Jan Holenda, který nastoupil poprvé od svého zranění v základní sestavě.

Dinamo pořád věří v evropské poháry a šance stále žije, protože konkurenti v boji o Evropu ztrácí body. Oba soupeři tak před utkáním měli rozhodně o co hrát.

Dinamo sevřelo svého soupeře od úvodního hvizdu a hned zkraje zápasu se otřáslo břevno svatyně hostů, nastřelil ho Rumun Ropotan. Bělomodří měli drtivý tlak, do pokutového území Dagestánců šlo plno centrů, ale brankář Revišvili spolu se svoji obranou je dokázal zpacifikovat.

Přesto bylo jen otázkou času, kdy dá Dinamo úvodní branku. Ve 37. minutě se tým trenéra Božoviče dočkal, Agalarov přidržel Kuranyiho a sudí Gvardis nařídil penaltu. Tu sám faulovaný proměnil a bělomodří vedli 1:0. O chvíli později, ve 40. minutě, udeřilo Dinamo podruhé, střelecky se prosadil Argentinec Leandro Fernandez.

Do druhého poločasu vyběhl v dresu Anži druhý útočník k Holendovi, Igor Strelkov. Ale ačkoliv Anži přidala na aktivitě, k útočníkům se dostávalo zoufale málo míčů. Asi nejnebezpečnější šancí hostů byl centr Corajeva, na který však nikdo z hráčů nedosáhl.

V 77. minutě vedlo Dinamo 3:0, Edgaras Česnauskis z přímého kopu vymetl vzdálenější roh branky Anži. Tento gól vzal Anži poslední síly a dohrávalo se v poklidném tempu. V samotném závěru utkání ještě střídající Andrij Voronin stihl zvýšit z pokutového kopu na konečných 4:0.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - CSKA Moskva 0:3

17.10.2010 12:00

Góly: 18. Seydou Doumbia, 76. Vágner Love, 90. Keisuke Honda

Fotbalisté CSKA se dočkali historicky prvního vítězství v Grozném, navíc vysoko 3:0. O góly vítězů se postarali Doumbia, Vágner Love a Honda.

Těrek se od prvních minut prezentoval rozpačitým dojmem. Na jednu stranu domácí výborně kombinovali, nebezpečně útočili, ale na druhou stranu si také nešlo nevšimnout systematických chyb v obraně. Už ve 2. minutě dostal hodně prostoru útočník CSKA Doumbia, ale nastřelil břevno. Reprezentant Pobřeží Slonoviny měl i další šanci, ale chybu dvojice Hodzjur - Ferreira nevyužil.

V 18. minutě, do třetice všeho dobrého, Doumbia skóroval. Kanonýr CSKA nasměroval rohový kop Tošiče do pravého horního rohu branky Těreku a Moskvané vedli 1:0. Ve 28. minutě měl Těrek skvělou možnost srovnat skóre, po ruce obránce Nababkina měli domácí výhodu pokutového kopu. Lachijalov lobem překonal Akinfejeva, ale sudí Bezborodov nařídil opakování celé situace kvůli předčasnému vyběhnutí jednoho z hráčů Těreku. Na druhý pokus Lachijalov neprokázal pevné nervy a Akinfejev tygřím skokem doprava spasil své mužstvo.

Po přestávce Těrek přidal na aktivitě, ale paradoxně se mu vůbec nedařilo ohrozit branku CSKA. Naopak druhá branka přišla na druhé straně hřiště, Doumbia hlavou prodloužil na svého útočného parťáka Vágnera Lova, ten si pohrál s Omeljančukem a chytrou přízemní střelou k tyči překonal Hodzjura. Na konečných 3:0 zvýšil v 93. minutě střídající Keisuke Honda. Japonec si naběhl na centr Gonzaleze a hlavou nedal brankáři Těreku žádnou šanci.

Více informací k zápasu

Rubin Kazaň - FK Rostov 2:1

16.10.2010 16:30

Góly: 9. Bebars Natcho, 12. Obafemi Martins - 7. Aleksandr Pavlenko (pen.)

Rubin vydřel vítězství nad Rostovem přesto, že prohrával už od čtvrté minuty. Ovšem dvě chyby obrany rostvského týmu dovolily uřadujícímu mistrovi otočit stav na 2:1 ve 12. minutě.

Zápas začal nečekaně, oba týmy se ještě nerozkoukaly a Navas sestřelil v pokutovém území Lebeděnka. K exekuci penalty se postavil Pavlenko, avšak jeho střelu Ryžikov vykryl. Stal se tak třetím brankářem po Keržakovovi a Kinském, který ve 24. kole chytil penaltu. Ovšem bývalý Spartakovec, jenž vstřelil gól Kazani ještě v červenobílém dresu, dokázal míč z dorážky dopravit za záda gólmana.

Jestli útočníci Rostovu měli bojovnou náladu, tak obránci v žádném případě. Nikdo nezabránil Kasajevovi odcentrovat z křídla, Živanović poslal míč přesně na nohu Natcha a ten přesně umístěnou ránou z osmnácti metrů poslal balón do horního rohu brány. Dvě minuty na to Okoronkwo pouze přihlížel tomu, jak Rjazancev vyslal Martinse a ještě dovolil svému soupeři přehodit si míč na druhou nohu a překonat Amelčenka. Martins tak vstřelil dlouho očekávaný gól ze hry za Rubin.

Hra se uklidnila a až ve druhé části první půle se domácí začali snažit a vytvářet nebezpečné šance. Martins už už obehrál Amelčenka, ale mohl pouze odcentrovat podél brány. Balón nakonec odkopli obránci. Pak Rjazancev hlavou málem dopravil míč do brány. Okoronkwo opět pustil Martinse, jenže toho předběhl rostovský brankář. Nakonec slalom mezi soupeři předvedl Kasajev, avšak obránci Rostovu mu nedovolili vystřelit. Poslední šanci prvního poločasu měl na kopačkách Lebeděnko, který z otočky poslal míč na Ryžikova, ovšem ten projektil zpod břevna vytáhl.

Do druhé půle za Rubin vyběhli najednou Medveděv s Kornilenkem, kteří vystřídali Martinse a Eduarda. Oleg Protasov poslal do boje Ahmetoviće. A příležitost měl hned Kalačev, který z blízka a z ostrého úhlu střílel, ale Ryžikova nepřekonal. Rostované začali hrát o dost aktivněji. Hosté rozehráli několik rohů a pak málem zaspali při protiútoku. Amelčenko vyběhl a odkopl míč, jenže docela nešikovně, protože Kasajev ze středu hřiště skoro trefil prázdnou bránu.

Nakonec Rubin vstřelil i třetí gól, konkrétně Orechov. Jenže Maxim Lajuškin branku neuznal kvůli ofsajdu. V zápěti se na hřišti objevil Noboa, protože bylo zapotřebí reorganizovat ztracenou hru kazanců ve středu hřiště. Hra se vyrovnala, ale koncovka zápasu se nesla v duchu útoků Rostova. Navíc kvůli dvěma faulům na Gaţcana obdržel dvě žluté karty Baljajkin. Ovšem Rostov nedokázal se stavem zápasu nic udělat.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - Amkar Perm 2:0

16.10.2010 14:15

Góly: 49. Aleksandr Keržakov, 64. Roman Širokov (pen.)

Zenit dokázal opět zvítězit, tentokrát nad outsiderem Premier Ligy, který skoro celou půlku zápasu hrál v devíti. První gól vstřelil Keržakov a jiný reprezentant ruské sborné, Roman Širokov, proměnil penaltu.

Permský klub začal dost aktivně, jako kdyby hrál doma proti druholigovému týmu a ne venku proti lídrovi soutěže. Ovšem nic závažného se u brány Ževnova neodehrálo a Zenit začal postupně přebírat iniciativu. První šanci měl Bruno Alves, jenže míč nakonec uvízl mezi nohama obránců. Poté po průchodu Lukoviće střílel Keržakov nad.

Mnohem lepší pozici měl Bystrov, ale také mířil mimo. Po opětovném průchodu po pravém křídle centroval Širokov na Bystrova, avšak jeho střele zabránil Usminskij. Vůči brankaři Amkaru hráči Zenitu neměli ani kapku slitování a skoro při každém útočném snažení domácích přicházel Usminskij k nějaké ráně.

Brzy Bystrov střílel nepřesně z dálky, Lazović střílel nad a Anjukov netrefil míč. Těsně před přestávkou provedl Zenit protiútok a kapitán Amkaru podkopl Bystrova. Turbin ukázal rodákovi z Petěrburgu žlutou kartu a naneštěstí pro Bělorukova to byla karta druhá.

Hosté tak zůstali v oslabení, proto se Rachimov rozhodl vyměnit Makiho za obránce Kalašnikova. Pak přišla chvíle Keržakova. Denisov vyslal tvrdou střelu, Usminskij míč vytěsnil, ale útočník byl připraven. Nakonec se ukázalo, že gól padl z ofsajdu, ale rozhodčí ho uznal.

V 55. minutě dostal druhou žlutou kartu Fedoriv za přidržení Anjukova. Zenit se vrhl na dobývání soupeřovy brány a vtrhnuvšího do pokutového území Anjukova zezadu udeřil Kolomejcev. Penaltu bez problému proměnil Širokov. Po této epizodě mohl být zápas prakticky ukončen. Spalletti ještě pustil na hřiště uzdraveného Semaka.

Šanci vstřelit třetí gól měl Bystrov, jenže jeho pokus zastavil Usminskij nohou a Lazović, který přehodil brankáře, trefil pouze břevno.

Více informací k zápasu

Tom Tomsk - FK Saturn 2:2

16.10.2010 12:00

Góly: 17. Artjom Dzjuba, 58. Artjom Dzjuba - 24. Andrej Karjaka, 68. Marko Topić

Tom i Saturn ukončily remízou zápas čtyřiadvacátého kola, ve kterém mimo čtyř gólů fanoušci viděli Dzjubovu neproměněnou penaltu a spoustu neproměněných šancí. Ve snaze opustit místa blízká sestupovým příčkám se oba týmy snažily do poslední minuty hrát na vítězství.

První nebezpečnou situaci si vytvořili domácí už ve třetí minutě, kdy Kinský vykryl tvrdou ránu Džiojeva z přímého kopu. Dorážku Maznova vykryl Igonin. Po rozehrání rohu Dzjuba málem dopravil balón do branky. Za chvíli Dzjuba opět mířil hlavou mimo branku, ale tentokrát zároveň fauloval Zelaa. Saturn se pokoušel také ohrožovat branku soupeře. Jednou se podařilo vybojovat standardní situaci Němovovi, ale Nachušev střílel pouze do zdi.

V 18. minutě se poprvé měnilo skóre. Centr Gultjajeva našel hlavu útočníka a Zelao Dzjubovi nedokázal zabránit ve skórování. Mimozemšťané vyrovnali šest minut na to. A neméně hezkým způsobem. Ze standardní situace kousek od pokutového území skóroval Karjaka, který tak dal svůj první gól letošní sezóny. Chvíli na to mohla Tom opět utéct soupeři, když po pasu Klimova šel Dzjuba sám na Kinského. Ovšem byl faulován Igoninem a Alkexej Nikolajev, který v deseti předešlých zápasech ani jednou nepískl pokutový kop, se tentokrát zachoval jinak a faul odpískal. Avšak Dzjubovu slabou střelu Kinský sebral.

V Tomsku se spustil déšť, ale fanoušci si toho nejspíš ani nevšimli, natolik byl souboj zajímavým. Saturn měl dvě příležitosti z kopaček Karjaky. Nejprve z dvaadvaceti metrů trefil břevno a pak poslal míč nad bránu.

Do druhého poločasu vyběhl za tomský tým Starikov a právě on začal gólovou kombinaci z pravého křídla. A poslední pas na Dzjubu byl opět od Gultjajeva. Vysoký útočník, který se každou chvíli ocitá v ofsajdu, se tentokrát ofsajdové pasti vyhnul a přesně trefil dolní roh.

Saturn mohl vyrovnat v 65. minutě, kdy Nikolajev zapískal přímý kop, ovšem Němov trefil pouze tyč. Gordějev hned na to pustil na hřiště namísto Kiričenka Topiće a hráč, který vynechal skoro celou sezónu kvůli zranění, po chybě Parejka prvním dotykem skóroval.

Tomský klub se opět hrnul za gólem, avšak v 88. minutě mohl skórovat Saturn. Sapeta provedl únik po pravé straně, obehrál několik hráčů, ovšem nesmyslně poslal pas na vzdálenější tyč, kde stál Topić. Balón se nakonec dostal k Ivanovovi a jeho střelu vytěsnil Parejko a zachránil tak svůj tým před nepříjemou situací.

Více informací k zápasu

Spartak Moskva - Alanija Vladikavkaz 3:0

15.10.2010 17:00

Góly: 24. Ari Ferreira, 39. Alex Meschini, 52. Welliton

Spartak dokázal rozdrtit Alaniji, když se revanšoval za prohru v první částí soutěže. Červenobílí sice před zápasem s Chelsea ztratili zraněného Alexe, ale poprvé v sezóně vyběhl na trávník dlouhodobě zraněný Nikolaj Drinčić

Už od prvních minut bylo jasné, že Karpin hrál na dva útočníky. Ari zůstal vepředu a na pravé straně operoval Alex. A právě odtud přišel tlak na branku Keržakova. Zprvu Alex minul ze standardní situace, kterou si předtím vybojoval. Pak se po křídle protáhl Ari a odcentroval. Welliton se k míči nedostal a Ibsonovi se nevyvedla střela. Z následného rohu nad střílel Alex. V 11. minutě vznikla další zajímavá situace. Po průchodu Alexe Keržakov míč vyboxoval přímo na Ibsone, jenže ten opět nedokázal normálně vystřelit. Po chvíli se Alex rozhodl vystřelit z třiceti metrů a Keržakov měl co dělat, aby míč dostal na roh. A až ve 20. minutě se podařilo domácím provést útok po levém křídle. Průchod Makejeva přerušili obránci faulem. Parecha se postavil k přímému kopu, ale brankář Alaniji byl připravený.

Alanija v těchto minutách odpověděla pouze jedním útokem, a i ten byl způsoben chybou Makejeva. Jenže Marenič se do brány netrefil. Drtivá převaha domácích se nemohla nepromítnout. Makejev vyslal tvrdou střelu z pětadvaceti metrů a jako první u dorážky se ocitl Ari.

Po gólu se hra lehce vyrovnala, dokonce ve 31. minutě mohlo být vyrovnáno. Dikan nešťastně vykryl dalekonosnou střelu Gabulova, Collinsovu dorážku vykryl obránce a Marenič balón minul. Spartak odpověděl opětovnou šanci Ibsona, který dostal míč tři metry od branky, ale souboj vyhrál Keržakov. Druhý gól přišel z pravého křídla. Ari získal míč a Bulgaru musel faulovat. Alex z dvaceti metru obkopl zeď a trefil se do vzdálenějšího rohu. Ale po několika minutách začal Brazilec kulhat a musel odejít ze hřiště. Spartakovci začali připravovat ke střídání Maidana, avšak Argentinec vyběhl na hřiště až po změně stran.

Moskvané se po přestávce museli opět sehrávat, ovšem gól přišel po sehrané kombinaci. Kombarov odcentroval z levé strany a Ivanov v souboji s Wellitonem dopravil míč do vlastní brány. Třetí gól dodal domácím na kuráži a šance se jen hrnuly. Keržakov vychytal tvrdou střelu Suchého, předběhl Wellitona a Kombarov s Maidanou chytrými střelami netrefili bránu.

Opravdová exploze emocí se odehrála v 78. minutě, kdy Ibson vybojoval penaltu a sám se k ní hrnul. Spartak tak měl teprve druhou penaltovou příležitost v sezóně. Tu první ve Vladikavkaze Keržakov vychytal. I tentokrát se mu to povedlo. Hned na to Ibson střídal. Nahradil ho Drinčić. Černohorce vítali fanoušci obrovským potleskem, i když ho ještě čeká sehrávání se spoluhráči.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Zenit Petrohrad22175042:1056
2.Rubin Kazaň24148230:1150
3.CSKA Moskva22153439:1548
4.Spartak Moskva23116637:2739
5.Spartak Nalčik24106832:2836
6.Lokomotiv Moskva24106828:2636
7.FK Rostov241031122:2933
8.Dinamo Moskva2388730:2532
9.Těrek Groznyj2487924:2431
10.Tom Tomsk24761128:3827
11.FK Saturn24671120:3125
12.Křídla Sovětů Samara24581122:3323
13.Anži Machačkala24651318:3123
14.Alanija Vladikavkaz24651321:3523
15.Amkar Perm24641416:2922
16.Sibir Novosibirsk24451529:4617

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (29)

Přidat komentář
Darren Fletcher

Darren Fletcher

15.10.2010 15:44

skoda reci, 3:0

--who´s your daddy now?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Losinho

Welliton 20 zápasů / 17 golů

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

v lize má 18/17

v LM 2/0

Reagovat
Losinho

Vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, už jsem myslel, že zas 5-2, resp 2-5

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vůbec dopadlo s tím Alvesem? Přijali jej fanoušci bez problémů?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez problémů.

Reagovat
smazaný uživatel

No...debaty byly a sou porad))) aktivne se nic nedelo, hlavne protoze se resi ze vlastne cernej neni, jenom opalenej :D

Reagovat
Tomanatura

Terek se mi líbí Docela technický tým, spíš jsem čekla, že to budou kopáči a oni docela v pohodě přehrávají CSKA

Jinak, to hřiště je umělka, nebo strašné oraniště?

Reagovat
smazaný uživatel

Těrek má plno šikovných rychlých fotbalistů, je to technické mužstvo. Hrálo se na umělce.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopaci? ....kavkazci sou ohromne rychli a sikovny fotbalisti. A Těrek patri snad k nejkoukatelnejsim a nejtechnictejsim muzstvum v lize. Pokud teda pominu samozrejmy CSKA, Zenit atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Útok Vágner Love - Doumbia, to se mi líbí....

Reagovat
Tomanatura

Příchod Necida to poněkud rozbil, no

Reagovat
Arne

Kuranyi , Voronin.

Reagovat
smazaný uživatel

Voronin nic moc, Kuranyi dává góly furt

Reagovat
smazaný uživatel

Voronin je provar, snad se ho Dinamo zbaví, bere nehorázné prachy a hraje tužku....Kuranyi super.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Samara... do tohohle mesta fotbal patri a lidi ho tam milujou - jen at odtahne Machackala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nepřeješ Gólendovi první ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je mi do nejakyho Holendy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Já jen tak

Reagovat
kubys

Prosím, ať sestoupí Amkar a Anži

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Ale teď se dívám na los Sibiru a asi to moc nevyjde, ledaže by se vesmír zbláznil nebo by ostatní kluby chtěly splnit mé přání.

Reagovat
kubys

Ale teď se dívám na los Sibiru a asi to moc nevyjde, ledaže by se vesmír zbláznil nebo by ostatní kluby chtěly splnit mé přání.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Love má absolutně geniální bilanci po svém "nechtěném" návratu do Moskvy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele