Ruská Premier Liga - souhrn 23. kola

10.09.2011, 13:59, aktualizováno 12.09.2011, 18:28
Komentáře a souhrny
Kubaň Krasnodar v pondělní dohrávce porazil Těrek a udržel se na dostřel týmům před sebou. Dvěma góly zařídil hostům vítězství Lacina Traoré...

Těrek Groznyj - Kubaň Krasnodar 1:2

12.09.2011 16:30

Góly: 32. Šamil Asildarov - 28. Lacina Traoré (pen.), 53. Lacina Traoré

V pondělní dohrávce 23. kola se podle očekávání radovala krasnodarská Kubaň. Díky brankám Laciny Traorého se klub z jižního Ruska drží i nadále na dostřel pohárům.

Utkání načali útočněji domácí, v šesté minutě se ke dvěma střelám propracoval bulharský záložník Georgijev, ale Bělenov nemusel zasahovat ani jednou. První střela byla zblokována a druhá jen těsně minula brankovou konstrukci. Další zajímavá akce, které se budeme věnovat, bude rovnou gólová. Ve 28. minutě utekl Kulik Ferreirovi a ten se nezmohl na nic lepšího než na ruční brzdu, sundal Kulka k zemi. Penalta. Exekutor Traore a gól - 0:1.

O pár minutek později bylo ovšem vyrovnáno. Po centru z křídla se dostal k balonu Šamil Asildarov a ze sedmi metrů propálil Bělenova, ten se snažil míč chytit rukama nohama, ale prudkou ránu neudržel - 1:1.

Do konce první půle se pak už nic nepřihodilo, oba týmy bezpečně kontrolovaly remízu.

Druhou půli načali zase lépe hosté. V 52. minutě kopal Bělenov od brány a dlouhý míč měli na hlavě nebo noze celkem tři hráči Těreku, ale ani jeden z nich balon netrefil, a tak balon doskákal až k Traorému a ten tváří v tvář gólmanovi domácích své fanoušky nezklamal - 1:2.

Namlsaný útočník Kubaně si připsal 10. gól v sezoně a chtěl více. V 83. minutě obehrál Jiránka a opět mu stál v cestě pouze brankář, ale technické obstřelení tentokráte nebylo dobrým řešením. Balon proletěl vedle tyče. Na konci nastavení si ještě Džanajev zachytal, Traorého vychytal a dorážku od dalšího útočícího hráče vytlačil očima na tyč!

Zápas tak skončil zaslouženou výhrou hostů. Traoré vystřelil další tři důležité body.

Více informací k zápasu

Anži Machačkala - Volga Nižnij Novgorod 2:1

11.09.2011 18:30

Góly: 17. Samuel Eto'o, 59. Aleksandr Šulenin (vl.) - 4. Mihăiţă Pleşan

I bez distancovaného trenéra Gadžiho Gadžijeva Anži Machačkala duel s Volgou zvládla. I když se vítězství hvězdného souboru z Dagestánu nerodilo lehce, hosté dokonce chvíli vedli.

Fotbalisté obou celků se ani nestačily na hřišti rozkoukat a už se měnilo skóre. Dalekonosnou střelu Plešana tečoval Ahmedov a dezorientovaný Revišvili kapituloval - 0:1. Nicméně inkasovaný gól Anži z míry nevyvedl. V 17. minutě se střela Ahmedova odrazila od obránců Volgy k volnému Bussufovi, který správně vyhodnotil situaci a šikovně vysunul Kamerunce Eto'oa. Nejlépe placený fotbalista světa si v šanci počínal jako zkušený mazák, jedním dotykem míč zpracoval a druhým poslal za záda gólmana Astachova - 1:1.

Před přestávkou si Anži i Volga vytvořily několik slibných šancí. Eto'o krásně vysunul Žirkova, ale dřív než ruský reprezentační záložník byl u míče brankář Astachov. Na druhé straně se mohl vyznamenat Ješčenko, ale střelu z voleje mířící na vzdálenější tyč poslal vedle.

Do druhého poločasu šla Machačkala s jasným cílem strhnout vítězství na svou stranu. Střela Žirkova se ještě neujala, ale následný přímý kop s pomocí teče Šulenina zapadl do sítě Volgy - 2:1. Vedení si Anži s přehledem pohlídala a drží se na čtvrtém místě tabulky ruské ligy.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - Tom Tomsk 2:0

11.09.2011 16:15

Góly: 8. Sjarhej Karnilenka, 45. Pavel Jakovlev

Křídla Sovětů bez větších problémů porazila Tomsk 2:0 a odlepily se z posledního místa v tabulce ruské ligy.

Samara potěšila fanoušky na stadionu Metallurg už v 8. minutě. Centr Jakovleva na zadní tyč si našel útočník Kornilenko a hlavou poslal míč do levého dolního rohu. Domácí se následně zatáhli do obrany a vyčkávali na protiútoky. Sibiřané napadli, bojovali, ale organizace v útoku jim úplně chyběla.

Naopak Samara procházela obranou Tomsku jako nůž máslem a ve 45. minutě vedla 2:0. Mladík Jakovlev zužitkoval přihrávku Bobjora a z jednoho dotyku překonal Pesjakova.

Druhý poločas se hrál už jen z povinností. Křídla Sovětů kontrolovala hru a čas od času ohrozily branku Tomsku. U hostů nefungovalo vůbec nic a po závěrečném hvizdu mají Tomiči o důvod víc se nad sebou zamyslet. Nezvítězili už šest kol v řadě (pět proher, jedna remíza).

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - FK Rostov 0:1

11.09.2011 14:00

Góly: 83. Răzvan Cociş

Posílený Rostov získal své teprve druhé vítězství z posledních 13 zápasů. V neděli porazil Spartak Nalčik 1:0 gólem Kočiše v závěru utkání.

První poločas se nesl v bojovném duchu, bojovalo se ve středu hřiště a žádný z obou týmů nechtěl udělat chybu. Šance vznikaly především po dalekonosných střelách, ale žádná z nich se neujala. Nejblíže gólu byl Adamov, který po ruce Bagajeva kopal pokutový kop, ale mířil vedle.

Po přestávce bylo na hřišti živěji, nejspíš si obě mužstva uvědomily, že mezi remízou a vítězstvím je podstatný rozdíl. Vlastní branku si málem vsítil rostovský obránce Okoronkwo, ale Pletikosa zachránil svůj tým. Rostov byl ale aktivnější, velmi dobře si vedl Bracamonte, který dvakrát vyslal do šance Grigorjeva, ale mladému záložníkovi chyběla přesnost.

Klíčový moment zápasu se udál v 83. minutě, Adamov sklepl míč na Rumuna Kočiče a ten přesnou střelou k tyči rozvlnil síť Spartaku - 0:1. Spartak Nalčik se probudil až po inkasované brance, ale v prvním případě střelu z 20 metrů bravurním zákrokem zlikvidoval Pletikosa a po následné střele Bagajeva zachránilo Rostov břevno. Rostovčané hubené vedení udrželi a připisují si zasloužené vítězství.

Více informací k zápasu

Amkar Perm - Spartak Moskva 0:1

11.09.2011 11:45

Góly: 84. Nicolás Pareja

Deštivé počasí v Permi dnes pomohlo Spartaku Moskva k vítězství nad domácím Amkarem. Kluzký trávník totiž výrazně přispěl k chybě brankáře Narubina u vítězného gólu Moskvanů.

Spartak v prvním poločase prohrával hodně soubojů ve středu hřiště a z toho plynula mírná převaha Permu. Nicméně první dějství se hrálo prakticky bez šancí a diváci na stadionu Zvezda se museli nudit.

Ve druhém poločase se rozpršelo a jak se později ukázalo, déšť svědčil více hostujícímu Spartaku. Po vyrovnaném průběhu druhého poločasu přišlo v 85. minutě rozuzlení. Pareja z přímého kopu za přispění mokré trávy, která dala míči zrychlení, překonal Narubina a zajistil Spartaku vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

FK Krasnodar - Rubin Kazaň 3:1

10.09.2011 17:00

Góly: 8. Jura Movsisjan (pen.), 61. Aleksandr Amisulašvili, 90. Joãozinho - 86. Bebars Natcho (pen.)

Rubin Kazaň působil strašným dojmem na hřišti Krasnodaru a nakonec zaslouženě prohrál 1:3.

Utkání teprve začalo a už se kopala penalta. Navrátilec do sestavy Kazaně Navas hrál rukou ve vlastním pokutovém území a sudí Jegorov nařídil pokutový kop. Útočník Movsisjan poslal míč do levého dolního rohu a Krasnodar vedl v 8. minutě 1:0. Hostující Rubin brzká branka rozhodila a za celý prvním poločase vážněji neohrozil domácí branku. Krasnodar byl o poznání nebezpečnější.

Druhý poločas začal šancí Movsisjana, který zakončoval přihrávku z pravého křídla od aktivního Erochina, ale míč za záda Ryžikova nepropasíroval. V 61. minutě vedl Krasnodar o dvě branky, Němov neuhlídal při standardní situaci Amisulašviliho a ten zblízka rozvlnil síť.

Kazaň dnes neměla svůj den, přesto se dočkala kontaktní branky. Po faulu na Nobou proměnil pokutový kop Natcho. Rubin měl pět minut na to, aby si odvezl z Krasnodaru alespoň bod, ale na finální útok neměl sílu. Naopak Krasnodar přidal třetí branku v nastavení, Brazilec Joazinho uprchl obraně Rubinu a poslal míč do odkryté branky.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - Zenit Petrohrad 4:2

10.09.2011 14:30

Góly: 46. Victor Obinna, 61. Felipe Caicedo, 76. Manuel da Costa, 88. Manuel da Costa - 7. Danko Lazović, 31. Aleksandr Bucharov

Stadion v Čerkizově hostil okouzlující zápas. Domácí Lokomotiv v něm po fantastickém obratu porazil vedoucí Zenit Petrohrad 4:2.

Zenitu se povedl vstup do utkání. V 8. minutě Srb Lazović z dálky parádně obstřelil gólmana Filcova a otevřel skóre. Lokomotiv v lize inkasoval poprvé po šesti zápasech. Domácí Moskvané odpověděli nepřesnou střelou útočníka Caiceda.

Druhou branku Zenitu mohl vsítit Danny, ale o míč uvnitř pokutového území přišel. Co se nepovedlo portugalskému tvůrci hry, povedlo se Bucharovovi, který na hrotu nahradil zraněného Keržakova. Urostlý útočník Bucharov 31. minutě levačkou přesně k tyči nedal Filcovovi žádnou šanci - 0:2.

Bůh ví, co řekl trenér Lokomotivu Couceiro hráčům o přestávce, každopádně po změně stran se domácí nastartovali k fenomenálnímu obratu. Hnacím motorem pro Loko bylo zaváhání brankáře Malafejeva ihned po přestávce. Reprezentační gólman Ruska neodhadl výběh a Victor Obinna přesným obloučkem mířil do odkryté branky - 1:2.

Lokomotiv byl na koni, ale Zenit jako zkušený tým dokázal tlak přečkat a mohl navýšit vedení. Bucharova ale skvěle vychytal Filcov. Nedáš - dostaneš. V 61. minutě vyšel ze skrumáže před brankou Zenitu vítězně Caicedo a z dvou metrů poslal míč za záda Malafejeva - 2:2.

Gólman Zenitu dnes neměl svůj den, po standardní situaci prohrál vzdušný souboj s Portugalcem Da Costou a lovil míč potřetí ze sítě - 3:2. Dvě minuty před koncem opět Da Costa pečetil vítězství Lokomotivu gólem na konečných 4:2. Portugalec se opět prosadil hlavou a opět neměl Malafejev čisté svědomí.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Dinamo Moskva 0:4

10.09.2011 12:00

Góly: 36. Andrij Voronin, 39. Kevin Kurányi, 69. Leandro Fernández, 90. Aleksandr Kokorin

Moskevské derby mezi CSKA a Dinamem skončilo propadákem pro domácí Armějce. Bělomodří vyhráli vysoko 4:0.

Od prvních minut mělo Dinamo navrch. Bělomodří jsou ve vynikající formě a sebevědomí přenesli i do sobotního zápasu. Vyznamenat se mohl Semšov, ale po přihrávce Samedova se sám o šanci připravil. V další šanci Dinama zahrozil Ukrajinec Voronin, ale gólman CSKA ho vytlačil ze střeleckého úhlu a následnou střelu lapil. Jen těsně minul Voronin branku z přímého kopu, fanoušci CSKA si v této situaci mohli hlasitě oddechnout.

V průběhu prvního poločasu se zdálo, že CSKA začíná vyrovnávat hru a chystá se na převahu Dinama odpovědět. Ale právě v tomto období padly dvě branky Dinama. Nejprve Voronin v 36. minutě utekl obraně CSKA, sebevědomým způsobem si pohrál s gólmanem Čepčugovem a rozvlnil síť - 1:0. V 39. minutě zase Kuranyi využil vysunutí Semšova, obehrál Vasilije Berezuckého a Čepčugov kapituloval podruhé - 0:2.

Během poločasové přestávky udělali trenéři na obou stranách dvě změny. Domácí trenér Sluckij podle očekávání nasadil místo Tošiče Dzagojev a hostující kouč Silkin poslal do hry Sapetu, protože tahoun Semšov si poranil třísla.

CSKA Moskva začalo mít v druhém poločase převahu. Hlavně hlavička Ignaševiče po standardní situaci zaváněla gólem, ale jen těsně minul branku Šunina. Břevno pak orazítkoval dalekonosnou střelou Mamajev.

Nicméně Dinamo také mělo šance a naložilo s nimi o poznání lépe. V 69. minutě se prosadil hlavou po rohovém kopu Samedova zadák Fernandez - 0:3. A účet utkání uzavřel v 90. minutě střídající Kokorin - 0:4. Dinamo si přispisuje drtivé vítězství, které před utkáním nečekal nikdo a přiblížilo se vedoucímu duu Zenitu a CSKA na dva body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Zenit Petrohrad23137343:1946
2.CSKA Moskva23137342:2146
3.Dinamo Moskva23135543:2544
4.Anži Machačkala23117527:2040
5.Lokomotiv Moskva23116637:2439
6.Spartak Moskva23116631:2539
7.Rubin Kazaň23108529:2138
8.Kubaň Krasnodar23114831:2237
9.FK Krasnodar2378827:3329
10.Těrek Groznyj23651221:3423
11.Amkar Perm23581015:2923
12.FK Rostov23561224:3721
13.Volga Nižnij Novgorod23621521:3220
14.Tom Tomsk23481118:3720
15.Křídla Sovětů Samara23471216:3419
16.Spartak Nalčik23381218:3017

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (77)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dinamo si dobre s konema vytrelo.... hrajou skvelej fotbal letos a zaslouzene vyhrali. Zato CSKA se pred Ligou mistru opravdu predvedlo

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA je nejslabší tým z 2. koše. I plzen by je porazila.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne, Horvath a spol by Vagnera, Doumbiu, Dzagojeva, Hondu atd na hristi doslova vykoupali

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Honda je dlouhodobě zraněn

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Chtel jsem poukazat obecne na propastnej rozdil v kvalite kadru. Nehlede na to, ze by mozna jeste na podzim moh stihnout nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

I Sparta domácí CSKA v Moskvě v první půli jasně přehrávala. Pak jeden roh, vymyšlená penalta a brejk při hře vabank rozhodli a nespravedlivém výsledku.

Reagovat
Puskas

A nebylo to proto, že Rusi už měli postup a ta asetava podle toho vypadala?

Reagovat
smazaný uživatel

hovořím o zápase v rusku, což byl hned 2. zápas ve skupině.

Reagovat
Puskas

jo, já to četl jako Sparta domácí

Reagovat
smazaný uživatel

je tam doslova napsaný v Moskvě!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne prehravala? ...tak to jsi asi videl jinej zapas. Ty zapasy byly vyrovnany a to hlavne kvuli odflaknutymu pristupu k "jednoznacnymu" zapasu. Takovej Vagner s pocitem, ze se Sparta porazi sama zapas doslova odchodil. Nakonec CSKA vyhralo alespon diky tomu, ze narozdil od Sparty svoje sance vyuzilo... a i to dela muzstvo silny.

Reagovat
smazaný uživatel

...a jestli opravdu srovnavas muzstvo s hraci evropsky tridy, ktery patri k nejlepsim v 6. nejlepsi lize sveta, pravidelne se dostava do zaverecnejch fazi evropskejch poharu (a pred dvema roky i LM) s mistrem cesky ligy, ktery bude hrat v LM hlavne o dustojnost, tak nema cenu v tomhle rozhovoru dal pokracovat...

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

*6. nejlepsi lize Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo jo jo jo jo

Reagovat
smazaný uživatel

proste Sparta byla jasne lepsi a proto vyhrala 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA je nejslabší tým z 2. koše. to je prostě jasný fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na par silnejsich vyjimek byl ten kos v podstate vyrovnanej. Ale jestli mas kvuli zapasu se Spartou jinej nazor, tak te v tom necham, chapu ze tym z Ruska nema takovy hezky a cool jmeno..

Reagovat
smazaný uživatel

i dnešní výsledek ukázal jak je tom CSKA. týmy jako Villareal, Lyon, Valencia, Benfika, MArseile jsou výkonnostně někde jinde než CSKA.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, jsou to opravdu chudaci a jsou na tom fakt spatne, kdyz jsou druhy v Rusky lize. Ty jsi koukam takovej analytik jednoho zapasu - doufam, ze jsi nebyl zrovna u televize, kdyz Barcelona prohrala s Herculesem... jeste by sis moh myslet, ze je Hercules lepsi nez Barcelona

Reagovat
stas87

je to typek clovek co po druhom kole pise ze jablonec vyhra ligu v sucasnosti sui nad cska len lyon a benfica,cska je v druhom kosi pravom a jeden nepovedeny zapas to neovyplyvni stracas s takym chmulom akurat cas

Reagovat
smazaný uživatel

no bud je to fetak nebo retard

Reagovat
smazaný uživatel

jablonec nezískal titul jen o jeden jediný bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Francouzska (Lyon, Marseille) i Portugalska (Benfica) jsou podobne kvalitni souteze jako Ruska a vsechny tymy maji podobne kvalitni hrace. Superhvezdna era Lyonu je uz bohuzel par let pryc... ty tymy maji pro tebe akorat lepsi zvuk, nic vic. Vysledky v Evrope maji za posledni roky v podstate stejny, mozna bych rek, ze CSKA i o kapku lepsi. Villareal a Valencie jsou o neco silnejsi a radim je o neco vys jeste taky hlavne kvuli kvalitnejsi soutezi a pravidelnejm zapasu s tymy jako Real a Barcelona.

Reagovat
didosh

? Jména zápas nevyhrávají!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

Hodně jsem si Dinamo oblíbil, strašně sympatický klub ♥

Reagovat
didosh

já taky!

Reagovat
smazaný uživatel

ja ne

Reagovat
fantomas

Reagovat
didosh

Nádherný výsledek v Moskvě!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA je pro mě sklamani melo vyhrat

Reagovat
FC Porto FC

z Ruska nemám rád dost výrazně Zenit a Anži Dinamu Moskva bych titul přál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si muzes opravdu jenom prat.

Reagovat
FC Porto FC

nevíš

Reagovat
kubys

Ví daleko víc než ty.

Reagovat
FC Porto FC

o Rusku určitě to nesnáším a nezajímámě

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč sem lezeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protoze je teplej stejne jako jeho portugalskej vzor Ronaldo

Reagovat
FC Porto FC

Ronaldo není můj vzor ani náhodou a teplej asi není a já těžko

Reagovat
smazaný uživatel

jakoby sory, psal jem to v 5 rano ozralej.

Reagovat
FC Porto FC

no chtěl sem se kouknout na Dinamo

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt te nezajima ne? ...ty si komik

Reagovat
smazaný uživatel

Vorona

Reagovat
kubys

Musoři jedou opravdu pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to,že nehraje Misimovič?

Reagovat
Filip12

si pamatuju kdy v Dimamu byla ta portugalská kolnie Costinha Danny Semedo Ribeiro čím to vlastně bylo ? nebylo to ta jak zhruba ve stejný čas ve Štětíně samý brazilci ?

Reagovat
kubys

Reagovat
Filip12

jinak větší OT: ohledně Bayernu bez Bastiana a Robbena to může být klíčovéi jak kdyby nestačil Arjen ty jeho zranění jak kdyby nevěděli že na to aby nebyl k nim náchylnej je potřeba nabrat svalovou hmotu aspoň tak 15 kg

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

no,ze by sa to v diname konecne dalo do poriadku?prachy mali vzdycky ale kupovali vacsinou starych a vyhasnutych hviezd...dobre je ze je aspon nejaka konkurencia pre zenit a cska inak,myslim si ze aj lokotka keby neodvolala trenera tak je este vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

Slava Malafejev si zase dneska vybral jeden z uspesnejch zapasu, kdy svejma hrubkama prohraje zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Ač to jako příznivec armějců říkám nerad, dneska měl Zenit po mizerném (to je ještě slabé slovo) výkonu CSKA ovládnout tabulku. Vypadá to ale, že si Pitěrci dneska taky vybrali "štěstí".

A teď jak dopadne první týden LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Dinamo titul

Reagovat
djiros

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo: 2 zápasy 2 goly

Reagovat
Woods

aby sa nestalo, ze uz tento rok budu majstri

Reagovat
smazaný uživatel

Stát se můze cokoliv...

Reagovat
Woods

a nech to aj vyhraju, vadit mi to nebude.... nemusi kazdy rok vyhrat Zenit...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to placas - jak, kazdej rok? Za celou historii Rusky ligy vyhral Zenit ligu dvakrat.

Reagovat
smazaný uživatel

kolo pro trevora

Reagovat
smazaný uživatel

to nějak nepobírám :) Pokud narážíš na výsledky, tak to nemá na nejnudnější ligu na světě (čti francouzskou ligu), kde už je snad tradicí hrát 0:0, možní 0:1 či 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tam jsem to nějak nepostřehl, jen si pamatuju, že si ty výsledky zdůrazňoval hlavně zde

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to taky jednou, když se řešilo porovnání s polskem

Reagovat
božský John

Ty jeden !

Reagovat
stas87

Lokomotiv Moskva porazil mistrovský Zenit 4:2, výhru věnoval týmu hokejistů Lokomotivu Jaroslavl, který v týdnu tragicky havaroval. "Vítězství věnujeme lidem, kteří už nejsou mezi námi. Byli jsme jako tým, oni hokejisti, my fotbalisti, jeden Lokomotiv," uvedl obránce moskevského týmu Ján Ďurica.

nasa komanda...

Reagovat
Pipo123

Jak ho nenávidím, tak teraz potešil

Reagovat
smazaný uživatel

ten Lacina měl jít do Anglie ten je proště ůžasnej

Reagovat
smazaný uživatel

*úžasnej (sorry za překlik

Reagovat
j_mrazik

Co je s Holendou?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele