základní část, 23. kolo
10.09.2011 17:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Krasnodar - Rubin Kazaň 3:1

Rubin Kazaň působil strašným dojmem na hřišti Krasnodaru a nakonec zaslouženě prohrál 1:3.

Utkání teprve začalo a už se kopala penalta. Navrátilec do sestavy Kazaně Navas hrál rukou ve vlastním pokutovém území a sudí Jegorov nařídil pokutový kop. Útočník Movsisjan poslal míč do levého dolního rohu a Krasnodar vedl v 8. minutě 1:0. Hostující Rubin brzká branka rozhodila a za celý prvním poločase vážněji neohrozil domácí branku. Krasnodar byl o poznání nebezpečnější.

Druhý poločas začal šancí Movsisjana, který zakončoval přihrávku z pravého křídla od aktivního Erochina, ale míč za záda Ryžikova nepropasíroval. V 61. minutě vedl Krasnodar o dvě branky, Němov neuhlídal při standardní situaci Amisulašviliho a ten zblízka rozvlnil síť.

Kazaň dnes neměla svůj den, přesto se dočkala kontaktní branky. Po faulu na Nobou proměnil pokutový kop Natcho. Rubin měl pět minut na to, aby si odvezl z Krasnodaru alespoň bod, ale na finální útok neměl sílu. Naopak Krasnodar přidal třetí branku v nastavení, Brazilec Joazinho uprchl obraně Rubinu a poslal míč do odkryté branky.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele