základní část, 23. kolo
11.09.2011 14:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - FK Rostov 0:1

Posílený Rostov získal své teprve druhé vítězství z posledních 13 zápasů. V neděli porazil Spartak Nalčik 1:0 gólem Kočiše v závěru utkání.

První poločas se nesl v bojovném duchu, bojovalo se ve středu hřiště a žádný z obou týmů nechtěl udělat chybu. Šance vznikaly především po dalekonosných střelách, ale žádná z nich se neujala. Nejblíže gólu byl Adamov, který po ruce Bagajeva kopal pokutový kop, ale mířil vedle.

Po přestávce bylo na hřišti živěji, nejspíš si obě mužstva uvědomily, že mezi remízou a vítězstvím je podstatný rozdíl. Vlastní branku si málem vsítil rostovský obránce Okoronkwo, ale Pletikosa zachránil svůj tým. Rostov byl ale aktivnější, velmi dobře si vedl Bracamonte, který dvakrát vyslal do šance Grigorjeva, ale mladému záložníkovi chyběla přesnost.

Klíčový moment zápasu se udál v 83. minutě, Adamov sklepl míč na Rumuna Kočiče a ten přesnou střelou k tyči rozvlnil síť Spartaku - 0:1. Spartak Nalčik se probudil až po inkasované brance, ale v prvním případě střelu z 20 metrů bravurním zákrokem zlikvidoval Pletikosa a po následné střele Bagajeva zachránilo Rostov břevno. Rostovčané hubené vedení udrželi a připisují si zasloužené vítězství.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele