základní část, 23. kolo
12.09.2011 16:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Těrek Groznyj - Kubaň Krasnodar 1:2

V pondělní dohrávce 23. kola se podle očekávání radovala krasnodarská Kubaň. Díky brankám Laciny Traorého se klub z jižního Ruska drží i nadále na dostřel pohárům.

Utkání načali útočněji domácí, v šesté minutě se ke dvěma střelám propracoval bulharský záložník Georgijev, ale Bělenov nemusel zasahovat ani jednou. První střela byla zblokována a druhá jen těsně minula brankovou konstrukci. Další zajímavá akce, které se budeme věnovat, bude rovnou gólová. Ve 28. minutě utekl Kulik Ferreirovi a ten se nezmohl na nic lepšího než na ruční brzdu, sundal Kulka k zemi. Penalta. Exekutor Traore a gól - 0:1.

O pár minutek později bylo ovšem vyrovnáno. Po centru z křídla se dostal k balonu Šamil Asildarov a ze sedmi metrů propálil Bělenova, ten se snažil míč chytit rukama nohama, ale prudkou ránu neudržel - 1:1.

Do konce první půle se pak už nic nepřihodilo, oba týmy bezpečně kontrolovaly remízu.

Druhou půli načali zase lépe hosté. V 52. minutě kopal Bělenov od brány a dlouhý míč měli na hlavě nebo noze celkem tři hráči Těreku, ale ani jeden z nich balon netrefil, a tak balon doskákal až k Traorému a ten tváří v tvář gólmanovi domácích své fanoušky nezklamal - 1:2.

Namlsaný útočník Kubaně si připsal 10. gól v sezoně a chtěl více. V 83. minutě obehrál Jiránka a opět mu stál v cestě pouze brankář, ale technické obstřelení tentokráte nebylo dobrým řešením. Balon proletěl vedle tyče. Na konci nastavení si ještě Džanajev zachytal, Traorého vychytal a dorážku od dalšího útočícího hráče vytlačil očima na tyč!

Zápas tak skončil zaslouženou výhrou hostů. Traoré vystřelil další tři důležité body.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele