základní část, 23. kolo
11.09.2011 18:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Anži Machačkala - Volga Nižnij Novgorod 2:1

I bez distancovaného trenéra Gadžiho Gadžijeva Anži Machačkala duel s Volgou zvládla. I když se vítězství hvězdného souboru z Dagestánu nerodilo lehce, hosté dokonce chvíli vedli.

Fotbalisté obou celků se ani nestačily na hřišti rozkoukat a už se měnilo skóre. Dalekonosnou střelu Plešana tečoval Ahmedov a dezorientovaný Revišvili kapituloval - 0:1. Nicméně inkasovaný gól Anži z míry nevyvedl. V 17. minutě se střela Ahmedova odrazila od obránců Volgy k volnému Bussufovi, který správně vyhodnotil situaci a šikovně vysunul Kamerunce Eto'oa. Nejlépe placený fotbalista světa si v šanci počínal jako zkušený mazák, jedním dotykem míč zpracoval a druhým poslal za záda gólmana Astachova - 1:1.

Před přestávkou si Anži i Volga vytvořily několik slibných šancí. Eto'o krásně vysunul Žirkova, ale dřív než ruský reprezentační záložník byl u míče brankář Astachov. Na druhé straně se mohl vyznamenat Ješčenko, ale střelu z voleje mířící na vzdálenější tyč poslal vedle.

Do druhého poločasu šla Machačkala s jasným cílem strhnout vítězství na svou stranu. Střela Žirkova se ještě neujala, ale následný přímý kop s pomocí teče Šulenina zapadl do sítě Volgy - 2:1. Vedení si Anži s přehledem pohlídala a drží se na čtvrtém místě tabulky ruské ligy.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 (2x etoo, 1 roberto carlos)

Reagovat
smazaný uživatel

aha ono už je to odehrané :D :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele