Ruská Premier Liga - souhrn 2. kola

19.03.2010, 18:54, aktualizováno 22.03.2010, 15:01
Komentáře a souhrny
Rubin vyhrál v Tomsku a je jediným šestibodovým týmem. Zenit doma na poslední chvíli zachránil remízu se Spartakem, v moskevském derby CSKA s Dinamem branka nepadla. Těrek Groznyj doma jenom remizoval s Rostovem. Lokomotiv si poradil se Samarou, Perm doma porazil Anži.

Tom Tomsk - Rubin Kazaň 0:1

22.03.2010 13:00

Góly: 76. Aleksandr Bucharov

Rubin Kazaň porazil Tom Tomsk na jeho půdě v Sibiři 1:0 a vyšvihl se do průběžného čela Premier Ligy. O vítězství dvojnásobného úřadujícího mistra rozhodl na začátku poslední patnáctiminutovky Alexandr Bucharov, který odčinil zaváhání z prvního poločasu, kdy neproměnil pokutový kop. Ve vypjatém duelu padly i tři červené karty.

Oba protivníci začali utkání pěkně zostra, už v jedenácte minutě rozdal sudí Nikolaj Ivanov pět žlutých karet! Na hřišti se hrál o každý centimetr a zápasu tempu rozhodně nechybělo. Brankáři na obou stranách se však nudili.

Až ve 28. minutě dostal brankář Tomičů Parejko možnost vyniknout, po ruce Džiojeva kopal Bucharov pokutový kop, ale zkušený gólman domácích směr jeho nepovedené střely odhadl. V dalším útoku si Parejko poradil s pokusem Turka Tekkeho. Ze strany mistra to bylo směrem dopředu v prvním poločase vše. Ani Tomsk se v útoku příliš neukazoval, jeho jedinou vážnou šanci v prvním dějství zahodil Bělorus Kornilenko.

Ve druhém poločase působil kupodivu svěžeji Rubin Kazaň, ačkoliv za sebou mají svěřenci trenéra Berdyjeva velmi náročný program. Po pár minutách měl na kopačce obrovskou šanci Tekke, ale jeho pokus o obstřelení se neujal. V 55. minutě navíc bránící se Tomsk přišel o jednoho hráče v poli, po druhé žluté kartě byl vyloučen Džiojev.

Tomsk se dostal pod tlak a pomáhal si fauly. V 75. minutě už domácí hráli o devíti, ostrý faul znamenal červenou pro Valerije Klimova. Obrana Tomsku měla plné nohy práce a nápor Rubinu nakonec neustála. O minutu později Ansaldi nadýchaným centrem našel Bucharova a robustní útočník nechytatelnou hlavičkou dostal Kazaň do vedení 1:0.

Nakonec se červenalo i na straně Rubinu Kazaň, v 83. minutě byl za nebezpečný skluz vyloučen záložník Gorbaněc. Tomsk v závěru vrhl všechnu energii do ofenzívy, ale když brankář Ryžikov úžasným zákrokem zlikvidoval šanci Gultjajeva, odvezl si Rubin ze Sibiře tři body a minimálně do pátku bude v čele Premier Ligy.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Dinamo Moskva 0:0

21.03.2010 14:30

Góly: -

Fotbalisté CSKA Moskva se před zraky trenéra Interu Milán Josého Mourinha příliš nepředvedli, v derby s Dinamem Armějci uhráli bezbrankovou remízu, s kterou mohou být vzhledem k průběhu zápasu spokojeni.

CSKA zůstal posledním ruským klubem v evropských pohárech a už 31. března ho čeká první zápas Ligy mistrů proti Interu Milán. Jeho trenér José Mourinho byl dnes v Chimkach osobně přítomen na utkání, ale musí odjíždět se smíšenými pocity, hráči CSKA mu dnes rozhodně neukázali, čeho jsou schopni.

Herní převahu i více šancí mělo na kopačkách Dinamo, ale skvělý Akinfejev vytáhl několik bravurních zákroků proti střelcům bělomodrých a v 36. minutě ho navíc zachránilo břevno. Největší šanci CSKA v první půli si vytvořil Dzagojev, ale nepodařilo se mu přehodit brankáře Gabulova.

Druhý poločas přinesl méně šancí i pomalejší tempo. Po hodině hry se oba trenéři pokusili oživit úroveň utkání novými tvářemi, na straně CSKA se místo Dzagojeva dostal na hřiště Mamajev, hostující trenér Kobelev poslal na hřiště Granata místo Česnauskise. Granat měl hned dost práce s rychlonohým Krasičem, kterého zastavil na poslední chvíli.

V 78. minutě si vypracovalo Dinamo další obrovskou příležitost, ale opět jí zneškodnil hrdina CSKA Igor Akinfejev, když vyškrábl do sítě směřující hlavičku Epureaneho. Po takovém scénáři mohl být kouč rudoarmějců Sluckij spokojen s remízou, přesto ještě v závěru posílil útok o Guilhermeho, který nahradil letos nevýrazného Krasiče. V závěru utkání mohl svou velikost potvrdit Japonec Keisuke Honda, ale v prvním případě ho po sólu na poslední chvíli zastavila obrana Dinama a v nastaveném čase mířil těsně vedle.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - Spartak Moskva 1:1

21.03.2010 12:00

Góly: 88. Nicolas Lombaerts - 13. Welliton

Očekávaný zápas druhého kola Premier Ligy mezi Zenitem Petrohrad a Spartakem Moskva skončil nerozhodně 1:1. Hosté po brance nejlepšího loňského střelce soutěže Wellitona dlouho vedli, Zenit spasil až v závěru Belgičan Lombaerts.

V obraně Spartaku se objevila zimní posila ze Slavie Marek Suchý a ve třinácté minutě měl Čech velkou zásluhu na vedoucí brance Spartaku. Po centru Alexe Meschiniho vyhrál Suchý vzdušný souboj s brankářem Malafejevem a Brazilec Welliton následně se štěstím poslal míč do sítě. Petrohrad inkasovaný gól probudil z letargie, ale brankář Spartaku Džanajev držel skvělými zákroky své mužstvo nad vodou.

Po změně stran pokračoval Zenit Petrohrad v náporu. Ofenzívu domácích oživil Danko Lazovič, který na levém křídle nahradil Husztiho. Srb hned po svém příchodu na hřiště nebezpečně střílel nad branku. Chvíli na to aktivní Danny překvapil obranu Spartaku rychlým rozehráním, ale Širokov sám před brankářem minul. Spartak odpověděl skvěle zahranou standardní situaci Alexe, kterou po teči Wellitona zázračně zlikvidoval Malafejev.

Mozkem většiny útočných akcí Zenitu byl Portugalec Danny, po jeho chytrých kolmicích měl Lazovič s Keržakovem několik obrovských příležitostí, ale skvělý Džanajev hájil svojí svatyni na jedničku. Převaha Petrohradu byla veliká a vyrovnání viselo na vlásku. Toho se svěřenci Itala Spallettiho přeci jenom dočkali v 88. minutě. Střídající Alessandro Rosina poslal krásný centr na hlavu Lombaertse a Belgičan hlavou vyrovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - Křídla Sovětů Samara 3:0

20.03.2010 17:00

Góly: 50. Oleksandr Alijev (pen.), 54. Dmitrij Syčev (pen.), 57. Oleksandr Alijev

Křídla Sovětu ze Samary dostala další ránu v letošním utrápeném začátku sezony. Po chybách mladých odchovanců Samara prohrála s Lokomotivem Moskva 0:3 a uhnízdila se na posledním místě Premier ligy. Domácí si naopak připsali první vítězství v letošní sezoně, ve které mají ty nejvyšší ambice.

Bankrotem zdecimovaný zbytek kádru hostí zasáhly další rány v podobě zranění Olega Ivanova a vykartovaného obránce Taranova a trenér Jurij Gazzajev měl před zápasem další velké starosti se základní sestavou. Začátek zápasu však hosté zvládli dobře a hned po pár minutách se prosadil útočník Savin. Jeho rána těsně minula levou tyč Guilhermeho branky. Zbytek poločasu však už ovládali domácí, ale žádná vyložená šance k vidění nebyla.

Všechno zajímavé se odehhrálo až po poločasové přestávce. Po pěti minutách druhé půle mladý obránce Budanov v pokutovém území nesmyslně fauloval domácího Torbinského a sudí Kazmenko odpískal pokutový kop, který proměnil Alijev. Sudí Kazmenko byl v hlavní roli hned o další 3 minuty později, když odpískal sporný penaltový zákrok na Janbajeva. Druhou penaltu proměnil kapitán Syčov a zápas byl prakticky rozhodnutý.

Třetí gólová rána přišla v 57. minutě. Lokomotiv vybojoval přímý volný kop dobrých 20 metrů od branky hostujícího Jurčenka, k jehož exekuci se postavil Aleksandr Alijev, jenž krásnou ránou zakroutil míč do pravého horního rohu branky. Sedmiminutova smršť Lokomotivu tak definitivně vzala zbylé naděje hostí.

Ve zbytku zápasu zachránil Samaru od debaklu několika fantastickými zákroky brankář Jurčenko. Domácí branku pak ohrozil jen aktivní Savin, jenže neúspěšně. Utkání tak skončilo vítězstvím Lokomotivu 3:0.

Více informací k zápasu

FK Saturn - Sibir Novosibirsk 1:1

20.03.2010 14:30

Góly: 73. Aleksej Ivanov - 45. Aleksej Medvěděv

Saturn podruhé v řadě remizoval 1:1, tentokrát s dalším nováčkem Premier Ligy Sibirem Novosibirsk. Skóre otevřel hostující kanonýr Alexej Medvěděv, za podmoskevské vyrovnal Ivanov. Hosté posledních patnáct minut hráli v deseti, první bod v ruské lize přesto ubránili.

Saturnu se ani tento týden nevyprázdnila marodka a nepříjemnou situaci pro kouče Gordějeva ještě umocnilo zranění Vorobjeva v sedmé minutě utkání, na hřišti ho nahradil veterán Bojarincev. Hosté oproti úvodnímu duelu s Těrekem (0:2) udělali v sestavě pár změn, které se dají s pozdějším odstupem hodnotit jako povedené.

Sibir přečkala úvodní nápor Saturnu a postupem času byla aktivnějším týmem. Dvakrát nebezpečně střílel zkušený Čížek, centimetry chyběly Mološovi k zakončení perfektního centru z levé strany. Oba celky v tomto utkání přistoupily na agresivní fotbal a situaci na hřišti musel usměrňovat sudí Bezborodov žlutými kartami. Závěr poločasu patřil Saturnu. Dorážku po střele Angbwy trestuhodně spálil Kiričenko. Ani v další šanci Kiričenko neuspěl, když si vylámal zuby na polském brankáři Kowalewském.

Jako z čistého nebe udeřil Sibir na druhé straně, těsně před poločasovým hvizdem si kapitán Saturnu Medvěděv našel centr Čížka a hlavou dopravil míč do sítě. Pro útočníka Sibire to byla speciální branka, právě v Saturnu nakoukl do velkého fotbalu.

Po změně stran oživil Saturn ofenzívu slovenským reprezentantem Martinem Jakubkem. Dvacet minut se ale hosté úspěšně bránili nájezdům podmoskevských až v 72. minutě si obrana Sibire nepohlídala Ivanova a ten po skvěle zahrané standardní situaci Nachuševem hlavou překonal Kowalewského.

O pár minut později přišla další rána pro Sibir, pod sprchy šel předčasně po druhé žluté Makarenko. Saturn se hnal v závěrečných minutách s početní výhodou v zádech za vítěznou brankou, vypracoval si několik příležitostí, ale kýženého gólu se svěřenci trenéra Gordějeva nedočkali.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - FK Rostov 1:1

20.03.2010 12:15

Góly: 4. Šamil Asildarov - 81. Mersudin Ahmetović

Těrek Groznyj měl na dosah druhé vítězství v letošním ročníku Premier Ligy, ale hostující FK Rostov v závěru zápasu spasil žolík Ahmetovič. Oba týmy si tak rozdělily po bodu, z kterého určitě budou mít větší radost hosté.

Úvod utkání vyšel Čečencům perfektně, Lachijalov uvolnil úžasnou přihrávkou do samostatného útočníka Šamila Asildarova a ten nabízenou možností nepohrdl. Oba týmy od prvních minut nasadily vysoké tempo, ale postupem času se hra uklidnila a Těrek s jistotou kontroloval vývoj utkání a v prvním dějství byl aktivnější a po zásluze si do kabin odnesl brankové vedení.

Druhý poločas měl velmi slabou úroveň, Těrek hrál na údržbu a hosté se sice snažili o vyrovnání, ale nedařilo se jim překonat obrannou hráz Čečenců. Deset minut před koncem se Jižané přeci jenom dočkali. Centr Lebeděnka špatně odvrátil jeden z obránců Těreku a odražený míč napálil z voleje přesně k tyči Ahmetovič. 

Více informací k zápasu

Amkar Perm - Anži Machačkala 1:0

20.03.2010 10:00

Góly: 74. Ivan Čerenčikov

Vítězství s hořkou příchutí vybojovali fotbalisté Amkaru, kteří dokázali porazit Anži. Smutným hrdinou se stal střelec jediné branky Čerenčikov, který se při skórování zranil.

Domácí byli považování za favorita utkání a od začátku se snažili své pověsti dostát, přesto měli první obrovskou šanci skórovat hosté. Strelcov nejprve vyhrál souboj Fedorivem, poté si míč přilepil na kopačku a obešel Belorukova, aby následně obstřelil gólmana. Jenže jeho ránu stihl vyrazit domácí obránce, od něhož se míč odrazil těsně vedle tyče.

Individuální akce Strelcova jakoby rozproudila dění na hřišti, když byl o pár minut později vyloučen Šukurov.

Do druhého poločasu vstoupil Amkar sérií rohů, z nich však nedokázal nic vytěžit. O chvíli později se neujala ani nadějná střela Topči. Gólu se domácí fanoušci dočkali až patnáct minut před koncem, když do sítě uklidil Pejevův centr Čerenčikov, který okamžitě poté opustil kvůli zranění hřiště.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Alanija Vladikavkaz 2:1

19.03.2010 16:30

Góly: 23. Aleksandr Šanicin, 45. Gogita Gogua - 68. Džambulad Bazajev (pen.)

Spartak Nalčik v páteční předehrávce druhého kola porazil Alanii Vladikavkaz 2:1 a posunul se na průběžné první místo Premier Ligy. V prvním poločase se zásluhou Šanicina a Goguy dostal Nalčik do dvoubrankového vedení, po změně stran se zmohl Vladikavkaz jen na snížení po proměněné penaltě Džambulada Bazajeva.

Spartak Nalčik od prvních minut potvrzoval roli mírného favorita, domácí měli převahu, kterou korunovali ve 23. minutě brankou Šinicina, který překvapil brankáře Vladikavkazu Chomiče povedenou střelou z dvaceti metrů. Do konce poločasu se navíc Nalčik dostal do uklidňujícího dvoubrankového vedení, Gogua vybojoval ve středu hřiště míč, potáhl si ho k šestnáctce Alanie a ranou po zemi překonal Chomiče.

Obraz hry se ani po změně stran nezměnil, fotbalisté Alanie spoléhali pouze na brejky a po jednom z nich se jim podařilo zdramatizovat utkání. Kisenkov fauloval ve svém pokutovém utkání hvězdu Nalčiku Nizamutdinova a nařízenou penaltu proměnil Džambulad Bazajev. Více však s jistotou hrající Nalčik nováčkovi nepovolil a připsal si čtvrtý bod v letošním ročníku Premier Ligy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň22003:06
2.Těrek Groznyj21103:14
3.Spartak Nalčik21102:14
 Zenit Petrohrad21102:14
5.CSKA Moskva21101:04
 Dinamo Moskva21101:04
7.Lokomotiv Moskva21013:23
8.Tom Tomsk21012:13
9.Amkar Perm21011:13
10.FK Saturn20202:22
11.Alania Vladikavkaz20112:31
12.Spartak Moskva20111:21
13.Anži Machačkala20110:11
14.FK Rostov20111:31
 Sibir Novosibirsk20111:31
16.Křídla Sovětů Samara20020:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (110)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co jsem četl, tak Nalčik Alanii úplně přehrál. Jsou prostě dobří, i po tom každoročním zemětřesení v kádru, zdaleka nebudou bojovat o udržení, nanejhůř klidný střed tabulky.

Alania musí přidat.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám na Saturn vs. Sibir..., nebude to ztráta času ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sem to pustil a zatim teda inc moc. Hlavne navsteva v Ramenskoje jako vzdycky

Reagovat
smazaný uživatel

Minule tu nekdo chtel obrazky ze Spartak-Dinamo... tak jeste z minulyho kola pekny video s atmosferou ze zapasu. Zabery pred zapasem, uvodni choreo a pyro + fandeni v Luznikach. Docela sluny video

http://fanat1k.ru/news-33575-perfomans-na-matche-s-dinamo.php

Reagovat
Kepy_FCB

To já.

Video parádní

Jinak v tomto kole očekávám velké akce především od těchto mačů:

Zenit Petrohrad - Spartak Moskva

CSKA Moskva - Dinamo Moskva

Reagovat
smazaný uživatel

Neco slusnejsiho by mohlo bejt i dneska vecer v Čerkízově, holky na uvod sezony urcite neco vymyslej. CSKA s Dinamem je spatny, ze se hraje v Chimkach - je to "daleko" od Moskvy a vypada to, ze koni tam nebudou moc radi jezdit, prvni kolo tam byla tak ctvrtina navstevy co by byla v Luznikach. Derby bude urcite parada - na zapase bohuzel nebudu a sem tedka v praze takze asi ti moc nepovim co budem chystat, ale po vcerejsim pruseru na predavani bronzovejch medaili se bojim, aby zase spis nebyly problemy s kuzmou nez nejaky velky predstaveni

Reagovat
Kepy_FCB

Čerkízově? holky

pruseru na predavani bronzovejch medaili ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Co nechapes na Cerkizove? ...holky, protoze (pta se tu na to porad nekdo) Loko je znamy tim, ze typickej jejich fanousek je holka 15-20 let. Netusim jak k tomu Loko prislo, ale asi tim ze za ne v LM valeli neodolatelny krasavci jako Syčov, Biljaletdinov, Izmajlov a podobne

V Petrohrade byl ceremonial predavani stribrnejch medaili za minulej rok a bylo to spojeny se srazem fanousku (zastupci ultras) s hracema. V zaveru celyho setkani zacla skupina ultras zpivat choral "ně lgi ně predavaj" (choral o cesti a vernosti klubu s utokem na Bystrova), ktera skoncila tim, ze hraci hromadne odesli a celej ceremonial byl ukoncenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Spartak uhaluzil bod

...ale cesky fanousky asi potesi, ze Suchy zahral vyborne. Mel prsty v golu spartaku a vzadu byl vybornej. Karpin by byl blazen, kdyby Suchyho nenechal ted v zakladu.

Reagovat
Bakary3

Paráda

Reagovat
F.Torres

díky za zmínku o Suchým

Reagovat
smazaný uživatel

Zminil ho i Gennadij Orlov (popularni Petrohradskej komentator), kteryho zaujal tak, ze az do konce zapasu Suchyho sledoval a komentoval jestli udela nejakou chybu ...ke konci zapasu udelal a byl jeste u spornyho penaltovyho momentu s Kerzakovem. Jinak hral paradne, sem zvedavej na znamku.

Reagovat
F.Torres

tak to je paráda, snad se dostane do základu, vydrží tam chvilku(aspon 2 roky) a pak hurá do nějaký německý/anglický/italský ligy

Reagovat
Kepy_FCB

Odkazy na chorea budou?

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt zapas sotva skoncil ... a Spartakovci doufam dostanou pres drzku za tu svetlici hozenou po nasich hracich

Reagovat
Kepy_FCB

Tak něco se hrálo už včera, nemyslím pouze tento zápas i když ten je jedním z vrcholů.

Reagovat
Kepy_FCB

Ten Amkar to je nějaký protest, ten pochod?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, proste obycejnej pochod na zapas. Akorat Amkar lehce trapne ve vlastnim meste na domaci zapas

Reagovat
Kepy_FCB

To je lehce trapné, kdyby to bylo aspoň na derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Dannyho přihrávky jsou snad prokleté, Zenit po nich mohl dát tak čtyři góly... Ale Portugalec se mi opět nesmírně líbí, je pořád v pohybu, chce míč, umí obejít protihráče, posílá úžasné přihrávky. Jde vidět, že na mistrovství světa chce moc hrát.

Reagovat
stas87

nezabudni ale ze velakrat dnes siel do hraca a loptu zbytocne stratil a vraciat sa mu moc nechcelo doteraz nechapem sirokova ako nedal tu sancu ked mu to danny dal idealne do behu na lavacku a on to trafi vedla pravackou a este na dlhu nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Ztrácel míče, ale je to dáno tím, že hledal riskantní řešení, mě se na něm líbí, že nehraje alibisticky.

Reagovat
stas87

no neviem ako by si hovoril keby ho spartakovci obrali a z brejku dali na 2:0...ano hral dobre nebal sa nieco vymyselt ale nemal by to prehanat az bude hrat zenit proti lepsiemu superovi nemuselo by sa mu to vyplatit zatial sa zda ze lazovic bol velmi dobry tah uvidime ako bude pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Takže měl alibisticky dávat míče do strany?

Reagovat
stas87

preboha ved pisem ze hral dobre a nebal sa nieco vymyslet ale aj castokrat pri vela riskoval a zenit na to mohol doplatit co na tom nechapes?ked obmedzi zbytocne straty lopty tak

Reagovat
Shevchenko

Říkal jsem že zbavovat se ho by byla chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Opet? ...v ty minuly sezone byl naprosto prisernej. Ale ted patri k nejlepsim. Vyborne hraje jeste Lazovic, musi do zakladu misto Hustziho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska proti Dinamu Moskva hraje Honda zleva a Dzagojev na podhrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Příšerný nebyl, ale z formy byl, nicméně několik zápasu v té sezóně vám vyhrál. Třeba proti Samaře.

Reagovat
Kepy_FCB

Nedávno jsem vedl s kámošem teoretickou debatu jak by asi vypadala ruská ligy kdyby nebyl komunismus....

Svchodli jsme se že by byla lepší než anglická...

Jinak jsme řešily názvy komunistických klubů( CSKA,Loko.,Torpedo,Dinamo,atd.) mají nějaké předchůdce s "lidovými" názvy?

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak, Zenit

Reagovat
stas87

dinamo-fizli loko-zeleznica cska-armada spartak je z moskovskych klubov najlidovejsi

Reagovat
Kepy_FCB

CSKA,Loko.,Torpedo,Dinamo no a mají nějaké předchůdce nebo předtím vůbec neexistovaly?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak predchudce? mam dojem ze vsichni maj nazev od zalozeni.

Reagovat
Kepy_FCB

Jako třeba Baník se jmenoval SK Slezská

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše naopak.

Reagovat
Kepy_FCB

Šachtar-havíři, Černomorec- námořníci, Torpedo- ?

Reagovat
smazaný uživatel

Automobilka.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak neni "nejlidovejsi" ale je to primo muzstvo beznyho lidu. V Moskve bylo policejni Dinamo a armadni CSKA... Spartak byl zalozenej jako klub pro bezny lidi, proti politickejm natlakum atd.

Reagovat
stas87

no tak spartak nema minulost spojenu zo statom to je pravda sak sa im hovori maso nie?aspon tak som to cital kedysi v hattricku ked som si ho este kupoval

Reagovat
Kepy_FCB

Hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Ta prezdivka je kvuli tomu, ze driv to bylo muzstvo podporovany jednim masokombinatem.

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA se myslím v minulosti jmenovalo OLLS, ale pak šlo pod armádu. Dinamo zase OKS Moskva, pak šli pod KGB.

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit v roce 1914- FC Murzinka

Reagovat
smazaný uživatel

Chimki

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA - Dinamo

sop://broker.sopcast.com:3912/91129

Reagovat
Kepy_FCB

Jinak nechápu ten Těrek Groznyj kde v to zničené městě a chudé čečně bere prachy na nejvyšší soutěž...?

Reagovat
smazaný uživatel

Chuda čečna? ...tak to jsi trochu mimo

Reagovat
Kepy_FCB

Tak česká media ji tak léta prezentují!

Reagovat
smazaný uživatel

Mistni prezident Kadyrov patri k vubec nejvlivnejsim a nejbohatsim lidem v celym Rusku

Reagovat
smazaný uživatel

A je velkým fanouškem Těreku.

Reagovat
Kepy_FCB

Ale není tam průmysl , nerosty...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Kadyrov skvěle vychází z Moskvou a ta do Čečenska vráží hodně peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

*s Moskvou

Reagovat
Kepy_FCB

Pár boháčů a zbytek živoři?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom pro spanhela, minuly kolo ses tu se mnou hadal ohledne udrzby travniku na Petrovskym a vyzdvihoval si tu jak "uchvatnej stadion" jako Chimki ma travnik milionkrat lepsi.... jak ted sam vidis, ten stav na Petrovskym byl uplnes tejnej jako ted v Chimkach

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik zápasu bylo odehráno na Petrovskim a kolik v Chimkach?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vim, tak zapas CSKA - Perm byl prvni zapas... jak rikam, travnik dneska na Petrovskym byl stejnej. Nic uchvatnyho, ale na prvni zapas po zime v pohode. Minuly kolo si mi tu cpal, ze rozdil na Petrovskym a v Chimkach je jako kdyby v Petrohrade bylo -60 a v Chimkach +15

Reagovat
smazaný uživatel

Danny hrál výborně ale jak to byl záživnej zápas, tak sem druhou polovinu prospal A Suchý skutečně dobře, Jiránek si ho tam navigoval, tak to má bejt

Reagovat
smazaný uživatel

sektorovka je úžasná, něco takového tady v Česku chybí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

čeče, ty stránky jsou nějak mrtvý

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilske kvarteto v drese Spartaku

Reagovat
smazaný uživatel

Krasič a Dzagojev jsou letos úplně z formy. Alespoň, že Honda je úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Mourinho toho dneska moc neviděl a to je nepochybně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ten Suchý ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stane se ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj.... tech prispevku tu neni tolik ...jako v ostatnich ligach kde je 658 prispevku typu: "aaaaa" ... "super strela" .... "uffff" .... "to bylo stesti"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

.. no prave jsem to jenom rychle prolitl a zdalo se mi, ze to nikde nevidim.. mozna by nebylo od veci priste pouzit ctrl-f ..tak aspoň, že nezklamal

Reagovat
Radin

ach jo CSKA mi podělali lístek ,zrovna od nich bych to nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Od CSKA? a jeste navic v zapase s Dinamem?? proc bys to proboha necekal?

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA letos az na vyjimky zatim marny, Dinamo je letos ohromne silny a v uvodu sezony navic zahrali vyborne - nevim jak si moh cekat jasnou vyhru CSKA. (jak koukam do preview, tak i na EF je tip 0).

Reagovat
Radin

sem myslel že po postupu v CHL se hecnou a doma porazí Dinamo

Reagovat
smazaný uživatel

"doma"? ...z tech dvou bezdomovcu bylo doma spis Dinamo nez CSKA ....a LM neni meritko vseho.

Reagovat
Radin

No jo možná bych to měl víc sledovat a nedávat jen na kurz a aktuální formu v CHL.Ale věřil sem třeba aji Rubinu v Evropské lize za výbornej kurz kolem tří a téměř to vyšlo

Reagovat
osobnostx

Jak hrál Suchý jestli jste to někdo viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, dalsi....

Reagovat
stas87

precitaj si komenty hral vcelku dobre ku golu sa namotal tak ze malafejev nezasiahol loptu a spartak to haluzne dostal do branky no utok zenitu ho vela nepreveril mal tam jeden sporny moment ked v suboji vo vapne padol kerzakov ale rozhodca neodpiskal....vydarena premiera

Reagovat
osobnostx

Proč bych si četl nesmyslné komenty které mě nezajímají, když se tady najde vždy nějaký dobrák jako jsi ty a napíše mě to osobně ve žlutém???!! Takže díky za odpověd...až zas budu něco potřebovat, tak se ozvu čau

Reagovat
smazaný uživatel

Proc bysme jedno a to samy psali desetkrat kazdymu kdo je linej se aspon podivat na to co uz se to napsalo? ...vykon Suchyho se tu resil cely jedno vlakno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak s tvym hodnocenim teda nesouhlasim. Dopredu mel Suchy hodne sanci, nekolikrat vyborne hlavickoval u rohu (jako u toho golovyho momentu). Dozadu hral vyborne, hlavne pozicne a ve vzduchu byl vybornej, neudelal ani jednu chybu. Prace rozhodne mel dost.

Reagovat
stas87

no myslel som prvy polcas druhy uz som tak nesledoval bo som si robil gulas videl som len utrzky z druheho polcasu tak asi preto v prvom polcase ho kerza az toklo nevetral ale v druhom lazovic zle motal ich obranu jj suhlasim vo vzduchu je vyborny ale uz z cesekj ligy ak si ho pamatam zrovna rozohravku excelentnu nemal aj sa dost z pozicie stopera vytahoval dopredu a mylsim proti seville tak padol po jeho chybe gol no v slavii mal brabca teraz ma jiranka ak si ho jiranek bude dirigovat tak to bude pre spartak dobre inak jiranek az pri vela fauloval dnes okolo 16ky a mal stastie ze zenit az na ten gol v zavere golovo neudrel aky mas nazor na dnesny vykon sirokova a bystrova?pre mna oba dva sklamanie...

Reagovat
smazaný uživatel

co tak koukám tak včera dal Doumbia hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kanón, už se na něj v CSKA moc těším.

Reagovat
stas87

ked pride aj vagner teda ak sa vrati ako bude zrejme vyzerat utok konov?doumbia-vagner ci doumbia-necid?guiillherme je tam tusim na hostovacku nie?myslis ze si ho cska necha?ci ho odkupi?

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsem zvědavý, třeba Vágner odejde...Guilherme určitě nezůstane, v létě se vrací do Kyjeva.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

http://fczenit.blog.cz/1003/prvni-domaci-predstaveni-v-sezone-2010

Kratky shrnuti a par videi z dnesniho supportu proti Spartaku

Reagovat
irik

Související odkazy

ULICE: První pusa Matěje a Thei

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál ten Suchý?

Reagovat
osobnostx

Keržakov ti to osobně napíše...je to hodný chlapec a nebude se vztekat....

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo jestli se tam někdy naučí dávat goly smetáci,skoro všechny zápasy pod 2,5

Reagovat
smazaný uživatel

Je to druhy kolo, muzstva sou jeste nerozehrany a navic po zime travniky jeste nejsou uplne idealni - neboj, dockas se .....navic v Rusku jsou vyborny brankari a hodne tvrdejch osobnich souboju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomsk - Rubin .... 14 zlutejch a 3 cerveny

to se doma kouknu co tam ty matlaci vyvadeli

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dalsi haluz tataru v poslednich minutach

Reagovat
smazaný uživatel

Špión Mourinho v Rusku málem usnul, ani Necid ho neprobral.

Je mi zima,“ prohlásil jen Mourinho, když opouštěl stadión a rychle mířil domů. Komentář k derby odmítl poskytnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je ale pravda že v sobotu večer hrál Inter a potom letěl do moskvy kde se hrálo odpoledne.z tepla do zimy

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda cimprlich, v Moskve uz bylo nad nulou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak musím říct, ten rozhodčí Kazan i dost tlačil za vítězstvím, je mi obrovsky líto Tomsku, ten si bod zasloužil , ale newa,tento rok budou navrchu hrát.

Jinak když už tu někdo načal, počet golů v RPL tak su zatím velice rád co se týče sázení. Toto kolo bylo na sázení luxusní: Perm , Nalčik jasné 1 + Tomsk - Kazan under , Saturn - Sibir under , Perm - Anzhi under , Zenit 10 , CSKA 0 krásné a bohaté kolo,jen tak dal hoši rusky

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin opět v čele, ale na to jsem si už zvykli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele