Premier Liga - preview 2. kola

19.03.2010, 14:48, aktualizováno 22.03.2010, 08:31
Previews
V Rusku po dvou kolech není jediný tým, který by byl stoprocentní. V dnešní dohrávce se jím může stát Kazaň, nebo Tomsk. Svá premiérová vystoupení v sezóně zvládla obě mužstva vítězně, v pondělní dohrávce druhého kola se postaví proti sobě.
Tom Tomsk - Rubin Kazaň  (pondělí 13:00)
Druhé kolo Premier Ligy završí pondělní souboj domácího Tomsku s úřadujícím šampiónem Rubinem Kazaň. Tatary trápí velká marodka a únava z náročné odvety Evropské ligy ve Wolfsburgu, kde Rusové inkasovali až v poslední minutě prodloužení a v Evropě končí.

Tom Tomsk zažil povedený vstup do ruské ligy, v prvním kole si odvezl cenné tři body z Rostovu. Pod vítězstvím 2:0 se podepsal oběma brankami Bělorus Sergej Kornilenko, navrátilec ze Zenitu Petrohrad. Tomiči letos sestavili silné mužstvo a před sezónou se netajili velkými ambicemi, chtějí se dostat do evropských pohárů.

Rubin má v nohách náročný program, kdy musel bojovat na dvou frontách. Do karet nehrála Kazani ani početná marodka, která tým brzdila především v evropských pohárech, kde nemůžou postoupit některé zimní posily. Především na hřišti německého Wolfsburgu to bylo znát, šampión působil v závěru zápasu nesmírně unaveně.

Do sestavy Rubinu se v neděli může vrátit uzdravený kapitán Sergej Semak. Naopak Bystrov, Galiulin, Šaronov, Kalešin a Rjazancev jsou stále mimo hru.
Tom Tomsk - pravděpodobná sestava:
Parejko - Smirnov, Jokič, Džiojev, Ivanov - Klimov, Mičkov, Nam-Il Kim, Charitonov, Skobljakov - Kornilenko
Rubin Kazaň - pravděpodobná sestava:
Ryžikov - Baljajkin, Jordi, Navas, Ansaldi - Gökdeniz, Semak, Noboa, Kasajev - Tekke, Bucharov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.10 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Zenit Petrohrad - Spartak Moskva  (neděle 12:00)
Šlágr druhého kola Premier Ligy se odehraje na stadionu Petrovskij, kde domácí Zenit Petrohrad hostí svého největšího rivala Spartak Moskva. Proti sobě se postaví bronzový a stříbrný tým minulé sezony. Se vstupem do nového ročníku jsou oba kluby spokojeny rozdílně, zatímco Petrohrad vybojoval cenné vítězství v Samaře, Spartak musel skousnout hořkou pilulku v podobě prohry v derby proti Dinamu.

Velkou pozornost bude přitahovat ruský reprezentační záložník Vladimir Bystrov, který se do Zenitu vrátil v průběhu minulé sezony právě ze Spartaku Moskva. Fanoušci Petrohradu mu za zradu okořeněnou peprnými výrazy na adresu klubu i jich samotných nemohou přijít na jméno a na včerejším slavnostním ceremoniálu, kdy hráči Zenitu přebírali loňské bronzové medaile, mu to opět dali hlasitě najevo. Na to se všichni přítomní v čele s Vladimirem Bystrovem zvedli a opustili sál. Před velkým derby proti Spartaku Moskva se tak opět rozhořel spor mezi fanoušky a navrátilcem ze Spartaku.

Trenér Zenitu Luciano Spalletti nemá k dispozici zraněné Aňukova, Meiru a Fajzulina, zato k dispozici má Maďara Husztiho, kterému vypršel karetní trest. Kompletní kádr nemá k dispozici ani Spallettiho protějšek Valerij Karpin. Tomu bude chybět diskvalifikovaný Šešukov a marodi Drinčič, Pletikosa, Maidana a Stranzl. Místo posledně jmenovaného se v obraně vedle kapitána Jiránka objeví jeho krajan Marek Suchý, pro kterého bude nedělní šlágr ostrou soutěžní premiérou.

Spartaku Moskva vůbec nevyšel vstup do soutěže, v metropolitním derby červenobílí podlehli Dinamu 0:1. Bělomodří dokázali perfektně neutralizovat největší hrozby Karpinova týmu - Brazilce Alexe a Wellitona. Bez nich působili ostatní hráči sestavy navýsost bezradně. Zenit je se svoji premiérou spokojen mnohem víc, ale má stále co zlepšovat. Proti organizované obraně zdecimované Samary se hvězdy Gazpromu dlouho nemohly prosadit, spasil je až v 66. minutě Portugalec Danny po povedené individuální akci.

Souboj dvou ruských gigantů začíná na stadionu Petrovskij od 12:00 a řídit jej bude arbitr Stanislav Suchina z Malachovky.
Zenit Petrohrad - pravděpodobná sestava:
Malafejev - Hubočan, Križanac, Lombaerts, Lumb - Širokov, Denisov, Zyrjanov - Bystrov, Danny - Keržakov
Spartak Moskva - pravděpodobná sestava:
Džanajev - Paršivljuk, Suchý, Jiránek, Makejev - Sajenko, Sabitov, Ibson, Ananidze - Alex - Welliton
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.00 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CSKA Moskva - Dinamo Moskva  (neděle 14:30)
Dinamo čeká druhé letošní moskevské derby. To první zvládli svěřenci kormidelníka Andreje Kobeleva na výbornou. Nyní čeká bělomodré další aspirant na titul - CSKA Moskva.

Mohutně posilněné Dinamo v prvním kole Premier Ligy na hřišti Spartaku potvrdilo, že se s ním letos musí počítat v bojích o zlato. Svého úhlavního rivala bělomodří porazili po takticky bezchybně odehraném utkání 1:0. Kouče Kobeleva před dalším náročným utkáním může těšit i fakt, že kromě obránce Denise Kolodina (kterého skvěle zastoupil Epureanu) nemá žádné absence.

Výhodou CSKA Moskva může být větší rozehranost, Armějci mají za sebou úspěšné osmifinále Ligy mistrů proti Seville a v další fázi milionářské soutěže se mohou těšit na Inter Milán. Na nedělním derby tak bude přítomen kouč Nerazzurri José Mourinho.

"Dinamo je velmi silný klub bez slabých míst. V prvním kole Dinamo absolutně zaslouženě zvítězilo proti Spartaku," uznal sílu soupeře trenér CSKA Leonid Sluckij. Tomu bude chybět pouze zraněná zimní posila z FK Moskva Kirill Nababkin.
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Akinfejev - A.Berezuckij, V.Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov - Krasič, Šemberas, Aldonin, González - Honda - Necid
Dinamo Moskva - pravděpodobná sestava:
Gabulov - K.Kombarov, Fernandez, Epureanu, D.Kombarov - Samedov, Chochlov, Semšov, Wilkshire, Česnauskis - Voronin
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.20 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Amkar Perm - Anži Machačkala  (sobota 10:00)
Nováček z Anži míří k druhému utkání Premier Ligy do Permu, který v minulém kole těsně ztratil body s CSKA Moskva. Oba celky mají před utkáním nepříjemné starosti.

Domácí budou i v této sezoně spoléhat na pečlivou obranu a rychlé protiútoky, což potvrdili v i prvním utkání tohoto ročníku. V něm vysvobodil trápící se Armějce až v nastavení Honda, když uklidil do sítě tečovanou střelu Necida.

Amkar Perm se v domácí premiéře nepředstaví fanouškům kompletní. Z různých důvodů bude trenér Rašid Rachimov postrádat Dědečka, Burmistrova, Grišina a Usminského.

Nováčka z Machačkaly hned v druhém kole řeší problém na trenérském postu, talentovaný kouč Omari Tetradze se po bezbrankové remíze s Nalčikem rozhodl překvapivě rezignovat a nyní je tak dágestánský celek bez trenéra. Jako náhradu si Anži vyhlédlo zkušeného kormidelníka Gadžiho Gadžijeva, který Anži vedl na začátku nového tisíciletí a dosáhl s ním respektovaných úspěchů. Proti Permu povede Anži prozatimní trenér Arsen Akajev.
Amkar Perm - pravděpodobná sestava:
Narubin - Sirakov, Čerenčikov, Bqlorukov, Fedorov - Pejev, Novakovič, Kněževič, Topču - Volkov, Kušev.
Anži Machačkala - pravděpodobná sestava:
Abajev - Šukurov, Pekovič, Tagirbekov, Kvirkvelija - Zoran, Arziani, Bakajev, Chodžava, Žosan - Holenda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.55 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Těrek Groznyj - FK Rostov  (sobota 12:15)
Těrek Groznyj je na koni po cenném vítězství proti Sibiri, proti Rostovu si ale bude muset dávat pozor před nepříliš povzbudivou statistikou. Čečenci proti Jižanům oba vzájemná domácí utkání v roce 2005 a 2009 prohráli.

Obměněný Těrek Groznyj soutěžní premiéru v sezóně 2010 zvládl, po sebejistém výkonu porazil venku nováčka Premier Ligy Sibir Novosibirsk 2:0. Naopak hostující Rostov stejným výsledkem podlehl na domácí půdě Tomsku a potvrdilo se jen, že trenérem Protasovem nově sestavený tým potřebuje delší čas na sehrání.

Hosty od řeky Don alespoň může těšit fakt, že mohou počítat se službami nejlepšího střelce ruské ligy roku 2007 Romana Adamova, zkušenému kanonýrovi vypršel karetní trest. Stop za karty si odpykal i úspěšný tvůrce hry Chimek v minulém ročníku Chorvat Dragan Blatnak. V sestavě Rostovu se tak dají čekat změny v sestavě, ušetřena by neměla být ani jedna řada. Zápas začíná v Grozném v sobotu od 16:15.
Těrek Groznyj - pravděpodobná sestava:
Dikan - Ucijev, Haimovič, Omeljančuk, Jatčenko - Arce, Mauricio, Georgijev, Kobenko - Lachjalov, Asildarov
FK Rostov - pravděpodobná sestava:
Radič - Čerkes, Ghionea, Okoronkwo, Grigalava - Blatnjak, Ivanov, Kulčij, Pavlenko, Kalačev - Adamov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 2.90 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Saturn - Sibir Novosibirsk  (sobota 14:30)
Saturn se ve druhém kole Premier Ligy opět postaví proti nováčkovi, v Ramenskoje hostí Sibir Novosibirsk.

Mimozemšťané ve svém prvním zápase pouze remizovali s Alanií, když na vedoucí branku Ivanova odpověděl tečovanou dalekonosnou ranou Kirillov. Domácí navíc nemohou počítat s Němovem, který minule viděl červenou kartu. Nejvíce starostí podmoskevskému týmu dělá velká marodka, na které je momentálně šestice hráčů ve složení Zelao, Igonin, Kuzmičev, Loskov, Parfenov aTopić.

Na druhé straně barikády stojí Sibir, který minule podlehnul Těreku 0:2 a podobně jako Saturn přišel o vyloučeného Buchrjakova. Hosté mají naštěstí menší marodku, na které je "jen" trojice hráčů. Do zápasu nezasáhnou Vasiljev, Horák a Zinovjev.
FK Saturn - pravděpodobná sestava:
Kinský - Angbwa, Gračev, Halilovič, Nachušev - Ivanov, Jevsejev, Vorobjev, Karjaka, Bojarincev - Kiričenko
Sibir Novosibirsk - pravděpodobná sestava:
Kowalewski - Klimavičus, Filipenko, Vychodil, Mološ - Astafjev, Šulenin, Makarenko, Čížek - Medveděv, Degtjarev
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.55 - 5.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Lokomotiv Moskva - Křídla Sovětů Samara  (sobota 17:00)
Zdecimované Samaře dodal sebevědomí povedený organizovaný výkon proti Zenitu Petrohrad a nyní mají svěřenci kouče Jurije Gazzajeva v plánu potrápit dalšího favorita, Sjominův Lokomotiv Moskva.

Lokomotiv v úvodním kole nestačil na úřadujícího mistra Rubin Kazaň a revanšovat se domácím příznivcům bude chtít proti oslabeným Křídlům Sovětů. Trenéra Sjomina nicméně stále znepokojuje roztáhlá marodka uvnitř jeho týmu, mimo hru jsou Baša, Wagner, Jefimov, Kambolov a Rodolfo.

Hosté pokračují v hledání finančních prostředků, které by jim pomohly splatil obrovské dluhy a zachovat místo v Premier Lize. Proti Lokomotivu budou Křídla Sovětů jasným outsiderem, ale výkonem proti Zenitu Petrohrad oslabená Samara ukázala, že nikomu nedá nic zadarmo. Volžané budou postrádat diskvalifikovaného Taranova a zraněného Olega Ivanova.

Výkop utkání je na programu v sobotu od 17:00 pod taktovkou sudího Kazmenka z Rostova na Donu.
Lokomotiv Moskva - pravděpodobná sestava:
Guilherme, Kuzmin, Sennikov, Asatiani, Janbajev - Odemwingie, Dujmovič, Tarasov, Alijev, Torbinskij - Syčev
Křídla S. - pravděpodobná sestava:
Jurčenko - Bober, Belozerov, Chramov, Budylin - Tkačev, Adžindžal, Callagov, Leilton, Budanov - Savin
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Spartak Nalčik - Alania Vladikavkaz  (pátek 16:30)
Druhé kolo Premier Ligy otevře páteční souboj mezi domácím Spartakem Nalčik a nováčkem soutěže Alanii Vladikavkaz. Geografičtí sousedé se naposledy potkali skoro před třiceti lety, v roce 1983 tým z Kabardino-Balkarii dvakrát porazil rivala ze Severní Osetie 2:1 v rámci druhé sovětské ligy.

Fanoušci Alanie, kteří patří k nejvěrnějším a nejpočetnějším v lize, se nemohou dočkat prvního derby po návratu do Premier Ligy. V Nalčiku jich údajně bude přítomno přes tisíc. Čeká se vyhecované derby jak na hřišti, tak v hledišti.

Oba celky v zimě prošly velkými změnami, trenér Nalčiku Jurij Krasnožan má v kádru dvanáct posil, jeho protějšek Vladimir Ševčuk dokonce šestnáct. Právě nedostatek sehranosti má podle expertů brzdit Alanii i Nalčik v prvních kolech. Na úvod Premier Ligy Nalčik venku bezbrankově remizoval s nováčkem Anži Machačkalou a Alania se rozešla smírně proti Saturnu 1:1.

V sestavě Nalčiku se dnes neobjeví zraněný záložník Aslan Mašukov. Hosté přicestovali i s obráncem Ibrahimem Gnanou, kterému vypršela diskvalifikace, mimo hru je útočník Sergej Dadu, ten se po dlouhém zranění teprve vrací do tréninkového procesu. Výkop utkání je naplánován na 16:30 SEČ a řídit jej bude sudí Almir Kajumov.
Spartak Nalčik - pravděpodobná sestava:
Fredrikson - Kisenkov, Amisulašvili, Džudovič, Filatov - Leandro, Koncedalov, Geterijev, Siradze, Gogua - Djadjun
Alania Vladikavkaz - pravděpodobná sestava:
Chomič - Mamah, Gnanou, Zuela, da Costa - Stojanov, Kirillov, Kaita, D.Bazajev, G.Bazajev - Nizamutdinov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.15 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Tom Tomsk11002:03
 Těrek Groznyj11002:03
 Rubin Kazaň11002:03
4.CSKA Moskva11001:03
 Zenit Petrohrad11001:03
 Dinamo Moskva11001:03
7.FK Saturn10101:11
 Alania Vladikavkaz10101:11
9.Spartak Nalčik10100:01
 Anži Machačkala10100:01
11.Křídla Sovětů Samara10010:10
 Spartak Moskva10010:10
 Amkar Perm10010:10
14.Sibir Novosibirsk10010:20
 FK Rostov10010:20
 Lokomotiv Moskva10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (79)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Valencia, Sevilla... Všichni chtějí Necida!

Českého útočníka Tomáše Necida zjevně čeká divoké léto. Po fantastickém týdnu, ve kterém pomohl CSKA Moskva přejít do čtvrtfinále Ligy mistrů, přitahuje zájem několika velkoklubů. Tak například: Valencia, Sevilla…

Je paradoxní, že o dvacetiletého Necida projevila zájem právě Sevilla, kterou před několika dny fantastickým gólem poslal v milionářské soutěži do kolen.

„Toho mladíka chtějí získat už v létě,“ informovalo španělské rádio Cadena Ser.

Necid však svými bravurními výkony, které v dresu CSKA podává, zaujal více klubů. Mluví se také o Villarrealu či Valencii, která situaci kolem českého útočníka monitoruje.

Dle toho lze odtušit, že Necidovo budoucí angažmá bude na Pyrenejském poloostrově, přestože se v jednu chvíli spekulovalo o jeho případném transferu do italské Serie A.

Otázkou však je, kolik si moskevský klub za reprezentanta naúčtuje.

Jenom pražské Slavii zaplatil za Necida v létě 2008 přes 100 milionů korun a podepsal s ním pětiletou smlouvu.

Talentovaný útočník je v současné době v CSKA útočníkem číslo jedna. Navíc v sobě skrývá nevídaný potenciál, od kterého si ruský klub slibuje bohatou budoucnost.

tak todle je nehorázná kachna

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nabídli pěkné peníze, nebylo by na škodu, kdyby ho CSKA pustilo. (ale tomu nevěřím). Přeci jenom v létě Doumbia, Vágner Love...

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby se Vágner v Brazílii trošku nezdžel

Reagovat
smazaný uživatel

To je věc druhá, ale končí mu hostování, takže se musí vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

ale co když se dostane na MS a potom ho někdo koupí ze západu

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo asi nejlepší řešení. Vágnerovi bych nějaký silný evropský klub přál, pro CSKA už toho udělal strašně moc a zaslužil by si to. Útok Doumbia, Necid myslím CSKA stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: spanheli, bude to preview Dinama?

Reagovat
smazaný uživatel

Spanhel se kasal jak to vsechno zvladne a ted nak dela mrtvyho brouka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Druholigový Newcastle sní o tom, že se mu v létě podaří přivést teprve 19letého ofenzivního záložníka Edena Hazarda z Lille. Belgický reprezentant má mnoho nápadníků po celé Evropě. Myslím, že Newcastle je ten pravý klub pro něj, tam se rozhodně neztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom pro cesky fanousky co necetli clanek-v derby Zenit-Spartak dneska nejspis kvuli zraneni Stranzla nastoupi v zakladu Marek Suchy...bude mit na tacatek asi hodne prace

Reagovat
smazaný uživatel

kde se flákáš celou dobu, ani kamráda nepodpoříš, když má depku z prohry Baníčku...

Reagovat
smazaný uživatel

*kamaráda

Reagovat
Paddy

to urcite, ale treba se mu ten zapas podari, sice dostava hned na zacatek poradne sousto, ale co ty vis , komu vubec fandis?zenitu?

Reagovat
smazaný uživatel

tos ještě nepobral, komu fandí?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi novacek v diskusi

Reagovat
Paddy

jo, ruskou sleduju jenom tak po ocku

Reagovat
Paddy

ale poslednich 5let to jde neustale nahoru a k lepsimu

Reagovat
SunFells

derby?

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou z jednoho mesta, ale sou to nejvetsi rivalove v lize vubec

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrát můj oblíbenec Bystrov?

Reagovat
smazaný uživatel

jisteze bohuzel jo

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, tak to Zenit vyhraje bo lepšího záložníka asi není

Reagovat
stas87

cau ako vyzera ihrisko na petrovskom?tragedia alebo vcelku dobre pripravene?viem ze v marci to bude este asi katastrofalne piska suchina aj toho sa bojim ci nevymysli dajaku jedenastku pro moskvanov na ak dlho je mimo anukov?ja dufam ze ho dneska hubocan zastupi dobre a moj tip je 2:0 pre zenit branky da kerzakov a zyrjanov verim aj v nasadenie nejakeho mladeho hraca nakoniec zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

V Petrohrade letos byla snad nejhorsi zima za poslednich 100 let a jeste nedavno byla na hristi poradna vrstva snehu. Ale co sem mel moznost videt, tak ten travnik by nemusel bejt uplne mizernej (ani nahodou takovy oraniste jako v Kazani nebo Samare).

S Anukovem to vypada ze bude mimo minimalne tak mesic, coz bylo docela necekany. Ale Hubocan byl od pripravy dost prijemny prekvapeni a patril k nejlepsim hracum, takze o nej se nebojim, urcite to zvladne. Za Sašu bych hrozne rad aby dal prvni gol zase proti Spartaku (jako tenkrat svuj vubec prvni za Zenit), ale moc v to neverim, je zatim hodne mizernej

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak hrajou vsici na umelce

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak, Těrek, Sibir a Amkar.... to jsou opravdu vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi rivalove v lize to Spartak - CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim ....z nasi strany je to jednoznacne Zenit - Spartak. Je to jedinnej a uhlavni rival. Navic rivalita Moskva-Petrohrad existuje uz davno i mimo fotbal. Co se tyce moskevskyho derby, tak tam bylo uz historicky nejvetsi derby Spartak-Dinamo (i z politickejch duvodu)... hlavni rivalita s CSKA vznikla az pozdeji, kdyz se Dinamu prestalo darit. Takze i vzhledem k tomu, ze moskevskej rival je u Spartaku porad jinej, tak se mi nechce verit, ze by spartakovci brali CSKA jako vetsiho rivala nez Zenit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát zenitu byl mistrem? ve srovnání s ostatními týmy (Dynamo, CSKA, Kiev)

Reagovat
smazaný uživatel

Rivalita se meri poctem titulu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit (FC Gazprom) nový tým bez historie.Můj dědeček byl Spartak fanoušek si nepamatuje super rivalove Zenit- Spartak.

Reagovat
smazaný uživatel

Soucasnej FK Gazprom taky nemam rad a doufam, ze Gazprom jednoho hezkyho dne zase odtahne i se vsema modnima fanouskama... ale ze je Zenit bez Historie? Historie samozrejme byla i bez Gazpromu, to ze nebyla tak uspesna neznamena ze nebyla. Navic i bez Gazpromu byly uspechy (napr. titul 84, pohar 1999 atd)....

Tvuj dedecek si nepamatuje ani derby Spartak-CSKA ....tvuj dedecek si jako hlavni derby pamatuje Spartak-Dinamo. Ale velkou rivalitu (ne jenom fotbalovou) mezi mestama Moskva a Petrohrad si pamatuje i on.

Reagovat
smazaný uživatel

historie Zenit dříve hrál v první lize (93-95 и a SSSR).před Alanie a rotor byl silnější než Zenit .Hlavní derby v Rusku 1Spartak - CSKA 2 Spartak - KIEV 3 Spartak - dynamo,zenit

Reagovat
smazaný uživatel

A to ze Zenit spadnul i do druhy ligy znamena ze nema historii? .....nejvetsi rivalita byla Spartak-Dinamo (pocitam jenom v ramci Ruska, takze Kiev vynechavam) jako rivalita lidovyho klubu proti policejnimu klubu KGB. Az kdyz sila Dinama opadla, tak vzniklo nejvetsi derby s CSKA, ktery je veci hlavne poslednich 20 let (vicemene samostatny Rusky ligy), protoze CSKA se stalo druhym nejsilnejsim muzstvem.

MESTSKA rivalita mezi Petrohradem a Moskvou byla porad a odjakziva... ta se nemenila. Pro Zenit byl Spartak VZDYCKY uhlavnim souperem i fotbalove.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasíte s tím, že Bystrov parchante

Reagovat
smazaný uživatel

конечно что Быстров сука продажная)))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky myslím, že nejprestižnější zápas je momentálně CSKA - Spartak. V závěsu Spartak - Zenit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna to mam zkresleny ze Zenitovskyho pohledu, ale moskevsky derby az tak vazne neberu uz pro to, ze tech moskevskejch derby je tolik a navic i to "hlavni" derby pro Spartak se v historii menilo (nejdriv Dinamo, ted CSKA). Ja to proste neberu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak oba týmy nastoupily v pěkně ofenzivní sestavě. A Aňukov překvapivě v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

krásné choreo a sektorovka od fans Zenitu

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zájemce, přímý přenos Zenit - Spartak tady:

sop://broker.sopcast.com:3912/68115, je třeba si stáhnout sopcast.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám po očku na bet365..., Malafejev to teď ukázkově zam.dal

Reagovat
stas87

co to ten malafejev vyvadi?

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý to udělal dobře

Reagovat
stas87

hlavne malafejev bol strasne neisty vybehol na tu loptu a ani pomaly nezasiahol

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky mi přišlo, že neví, která bije

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Zenitu nějak hapruje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Suchý hraje zatím velmi dobře

Reagovat
stas87

tak prvy polcas za nami zatial sa hra dobry futbal a dufam ze este padnu najmenej 2goly do spartakovskej siete do 20minuty vykon zenitu hnus ohava....dovtedy hral spartak vyborne organizovane aj mali velku sancu pridat druhy gol no nastastie sa nestalo od 20minuty zenit spresnil hru a spartak pekne zatlacil len gol tomu chybal....v druhej 45minutovke snad zenit este viac pritlaci a nejaky ten gol da inak najslabsi vykon v prvom polcase:sirokov(perfektne zajebal brejk zenitu )bystrov absolutne nevyrazny a taha to strasne a kerzakov ale ten to ma tazke nakopy nikam nevedu je stale sam na 2-3obrancov spartaka

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal teda zatim nic moc. Spartak hraje stejny hovno jako proti Dinamu, ale Zenit se k nim uspesne pridava...jenze diky tomu uhaluzenymu golu se muzou soustredit na obranu a tam sou zatim vyborny. A jeden z nejlepsich je tam Suchy - je vybornej hlavne ve vzduchu a pozicne. Kopyto Stranzl uz by si nemel kopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se fotbal líbí. Spartak hraje určitě lépe než proti Dinamu, změny v sestavě mu jednoznačně prospěly. Vyrovnaný poločas.

Reagovat
stas87

na miesto koho hra lazovic?

Reagovat
GEGE

Huszti

Reagovat
GEGE

Lazovic to dobře rozhýbal.Druhý poločas zatím dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lazovic zahral super i kdyz stridal v Samare - rika si o zaklad misto Husztiho

Reagovat
GEGE

Huszti hraje špatně?V Zenitu jsem ho ještě neviěl ale předtím v Hanoveru se di dost líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Džanajev chytá celkem dobře..., standardní jednička je on, nebo Pletikosa ?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz davno on.

Reagovat
smazaný uživatel

i prestoze loni v podstate pripravil Spartak o titul

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je každopádně drží nad vodou...

Reagovat
smazaný uživatel

Dannyho kolmice jsou úžasné.

Reagovat
Riijkark

bystrov dolu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt hraje tuzku a stejne ho tam nikdo nechce

Reagovat
Riijkark

ses proti nemu zaujatej to chapu:)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on byl dneska opravdu marný, nic nepředvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Patecni akce zrejme zapusobila

Reagovat
Riijkark

tak bych radsi mel jit jeste spat, me prisel ze patril mezi ty lepsi dneska

Reagovat
GEGE

To jsou paliči ten Zenit

Reagovat
GEGE

No řekl bych,že to měla být pentle.

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyz zaujatej, tak mne se nezdala, Saša tam sebou placnul o Suchyho a roztah se tam hodne dobrovolne... ale hodila by se

Reagovat
Riijkark

Reagovat
smazaný uživatel

Lombaerts..., jeden z těch horších dneska , ale zasloužený vyrovnání...

Reagovat
stas87

konecne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
stas87

nezasluzena remiza!!spartak bol trapny v druhom polcase a zasluzil by si najmenej 3kusy na cestu do moskvy pre zenit jednoznacna strata a spartak by mal pridat ak chce hrat o majstra

Reagovat
Kepy_FCB

Odkazy na chorea?

Reagovat
GEGE

Druhý poločas výborný fotbal nelituju,že jsem to zapnul.Zenit zaslouženě vyrovnal v druhém poločasu měli hodně šancí.Ale i Spartak měl pár dobrých možností s brejků.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele