2. kolo
19.03.2010 16:30 CET
2 : 1
(2:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Alania Vladikavkaz 2:1

Spartak Nalčik v páteční předehrávce druhého kola porazil Alanii Vladikavkaz 2:1 a posunul se na průběžné první místo Premier Ligy. V prvním poločase se zásluhou Šanicina a Goguy dostal Nalčik do dvoubrankového vedení, po změně stran se zmohl Vladikavkaz jen na snížení po proměněné penaltě Džambulada Bazajeva.

Spartak Nalčik od prvních minut potvrzoval roli mírného favorita, domácí měli převahu, kterou korunovali ve 23. minutě brankou Šinicina, který překvapil brankáře Vladikavkazu Chomiče povedenou střelou z dvaceti metrů. Do konce poločasu se navíc Nalčik dostal do uklidňujícího dvoubrankového vedení, Gogua vybojoval ve středu hřiště míč, potáhl si ho k šestnáctce Alanie a ranou po zemi překonal Chomiče.

Obraz hry se ani po změně stran nezměnil, fotbalisté Alanie spoléhali pouze na brejky a po jednom z nich se jim podařilo zdramatizovat utkání. Kisenkov fauloval ve svém pokutovém utkání hvězdu Nalčiku Nizamutdinova a nařízenou penaltu proměnil Džambulad Bazajev. Více však s jistotou hrající Nalčik nováčkovi nepovolil a připsal si čtvrtý bod v letošním ročníku Premier Ligy.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele