Ruská Premier Liga - souhrn 13. kola

14.06.2011, 15:32, aktualizováno 14.06.2011, 21:01
Komentáře a souhrny
Dnešní vložené kolo ruské Premier Ligy symbolizují pozdní góly. Pro Zenit sice už nic moc neznamenal, neboť jen potvrzoval jeho jasné vítězství. V Tomsku ovšem rozhodl o dělbě bodů, v Permu o popravě trenéra Gullita a Lokomotiv dvěma pozdními góly porazil Nalčik. Samara zdolala Kubaň, CSKA rozstřílelo Anži a pojistilo si první místo. Vyhrály také Kazaň a Krasnodar.

Rubin Kazaň - Dinamo Moskva 3:0

14.06.2011 19:00

Góly: 42. Salvatore Bocchetti, 77. César Navas, 90. Bebars Natcho (pen.)

Rubin rozdrtil Dinamo v zápase, ve kterém bylo vidět více potyček než fotbalu. Úspěch domácím v zápase, který prakticky postrádal gólové šance, přinesly dvě standardní situace a penalta.

V první půli byly na hřišti k vidění spíš souboje se špetkou fotbalu. I když hned zpočátku měli hosté velkou příležitost, když Voronin poslal po levém křídle Semšova, jenže ten nedokázal překonat Ryžikova. Větší iniciativu však předváděli hosté. Nad bránu střílel Kasajev, Natcho v pádu poslal míč přímo do Šuninovy náruče a pak gólman Dinama byl u balónu rychleji než Ďaďun.

Snaha byla vidět, jenže obránci chránili svou bránu a nehleděli přitom ani na sebe, ani na soupeře. O průnik se pokusil Kokorin, který byl vysunut na hrot namísto Kuranyi, jenže srazil ho César Navas. Minutu se Pettaj snažil posunout zeď, nakonec Granat střílel přímo do Ryžikovovy náruče.

Když už se zdálo, že zápas může zachránit pouze přestávka, Rubin otevřel skóre. Ze standardní situace. Natcho odcentroval, Salvatore Bocchetti poslal míč do brány.

Po přestávce Berdyjev provedl kardinální změny systému. Namísto aktivně hrajícího Karadenize vyběhl na hřiště Šaronov, Bocchetti se posunul do zálohy. Takovou zeď bílomodří měli ještě větší problém překonat. Deset minut nato se Silkin rozhodl pro dvojí střídání. Misimović a Smolov nahradili Samedova a Dujmoviče.

Hra dinamovců se však nezlepšila. Gólové momenty se ztratily, souboje přibyly, převaha zůstala u domácího týmu. Dvacet minut před koncem se Silkin rozhodl pro střídání, Kokorina vystřídal obránce Epureanu. Nepomohlo to. Kazanci dokonce vybojovali nebezpečnou standardní situaci. Noboa vystřelil, míč se po teči málem objevil v bráně. Ovšem po dobře rozehraném rohu Navas v chaotické situaci poslal balón za záda dinamovského brankaře.

Při tom se zranil Leandro, střídat už moskevský tým nemohl. Rubin ještě nakonec přidal třetí gól. Granat shodil v pokutovém území Rjazanceva, penaltu bez problému realizoval Natcho.

Více informací k zápasu

FK Krasnodar - Volga Nižnij Novgorod 4:2

14.06.2011 19:00

Góly: 3. Jura Movsisjan, 43. Aljaksandr Kulčyj, 61. Joãozinho, 74. Joãozinho - 16. Anton Chazov, 63. Laša Salukvadze

Nováčci Premier Ligy Volga a Krasnodar odehráli velmi zajímavé utkání, které skončilo vítězstvím domácího mužstva 4:2. Škraloupem jsou prázdné tribuny v Krasnodaru, na tamější sedačky v úterý neusedl téměř nikdo.

Krasnodaru se povedl vstup do zápasu. Ve 3. minutě Movsisjan skvělou střelou z 20 metrů vymetl vzdálenější roh branky volžského Abajeva. Vedení domácím vydrželo třináct minut, pak se napřáhl z 22 metrů Chazov a tvrdou střelou vyrovnal na 1:1. Koneckonců oba týmy to zkoušely především zdálky, protože strany hřiště byly obsazené.

Další krásná střela, další gól. Domácí Kulčij to ve 44. minutě zkoušel z 25 metrů a úspěšně - 2:1. Po změně stran se více bojovalo, než hrál fotbal. V 61. minutě si Michejev parádně pohrál s Grigalavou a nastřelil tyč, z následné dorážky profitoval Brazilec Joaozinho - 3:1. Volga reagovala o dvě minuty později kontaktním gólem. Leiltonův centr dopravil do sítě hlavou Salukvadze - 3:2.

Domácí Michejev dvacet minut před koncem inkasoval za hrubý faul druhou žlutou kartu a Krasnodar musel hájit hubené vedení v deseti. Přesto neobsazený Joaozinho zvýšil hlavou na 4:2 pro krasnodarské mužstvo. Oba týmy mimochodem ukázaly skvělou produktivitu, téměř všechny své šance proměnily v gól.

Závěrečné minuty byly fascinující. Krasnodar se i s vedením 4:2 v zádech a v početním oslabení nadšeně hrnul do útoku. Na konci zápasu však hostující Salukvadze hlavou jen těsně minul tyč. Kdoví, jak by utkání dopadlo, kdyby se Gruzínec trefil a snížil by na rozdíl jedné branky. Ale to už bychom asi chtěli moc.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Anži Machačkala 3:0

14.06.2011 18:00

Góly: 5. Vágner Love, 27. Keisuke Honda, 61. Alan Dzagojev

Anži utržila první porážku od moskevského klubu v letošní sezóně. V 13. kole machačkalský klub prohrál s CSKA 3:0. Kromě útočného fotbalu byl zápas poznamenán potyčkou, do které se zapletli jak hráči, tak trenér Anži Gadži Gadžijev.

Týmy začali zápas v rychlém tempu a rychlý gól tak nebyl až takovým překvapením. Rychlá kombinace byla zakončena přesně mířenou střelou Vagnera Love z hranice pokutového území. Útočník ztřílel zpoza Roberta Carlose, se kterým se před zápasem vřele objímal. Kapitán Anži odehrál nejspíš svůj nejslabší zápas tuto sezónu.

Anži se vzpamatovala z gólu rychle, už po pěti minutách mohla srovnat skóre. Mubarak Bussufa vyslal perfektní pas do pokutového území, jenže Lachijalov nedokázal šanci proměnit. Doumbia se vzápětí z protiútoku vyznamenal střelou z hranice pokutového území, ovšem tentokrát se gólman hostů se střelou dokázal poradit.

Tlak CSKA rostl s každou vteřinou. Honda se posunul do středu hřiště a vyslal projektil do bližního rohu. Revišvili vyrazil míč před sebe. U dorážky byl jako první Mamajev, avšak překonat brankaře se mu nepovedlo. Brzy Alan Dzagojev nedokázal z šesti metrů poslat míč do sítě soupeře. Vagner mu skvěle nahrál, armějská desítka však trefila pouze brankaře.

K dvacáté minutě tak armějci vytvořili více šanci než v několika předešlých zápasech. Nakonec CSKA vstřelilo druhý gól. Psala se šestadvacátá minuta. A byl to opravdu krásný gól. Mamajev patou poslal nezištnou přihrávku na Hondu a ten dělovou ránou překonal Revišviliho. A opět svou roli sehrál Carlos.

Konec poločasu byl žhavým nejen po fotbalové stránce. Temperamentní machačkalští fotbalisté málem vyvolali bitku. Kamil Agalarov se šel objímat s Mamajevem, který byl předtím faulovan. Takové chování se nelíbilo Aldoninu a Berezuckému. V důsledku čehož se začali strkat všichni fotbalisté. Dokonce obvykle klidný Gadžijev se málem porval s Nababkinem.

Fotbalisté se uklidnili. Fanoušci však na tribunách bouřili a málem rozpoutali potyčku. Ovšem Igor Akinfejev dokázal uklidnit rozbouřené armějské fanoušky, Asildarov to samé provedl s těmi kavkazskými.

Druhý poločas proběhl v poklidném tempu. V jeho počátku měl Love skvělou příležitost přidat další branku, avšak nedokázal trefit bránu, míč proletěl jen pár centimetrů mimo branku. Anži ovšem ještě jednou inkasovala. Ignaševič rozehrál standardní situaci a Dzagojev, který byl první u balónu, svou šanci proměnil.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - Kubaň Krasnodar 1:0

14.06.2011 17:30

Góly: 58. Nejc Pečnik

Samara šokovala ruskou fotbalovou veřejnost a přehrála Kubaň. Na konto si připsuje tři body a posouvá se z posledního místa tabulky. A jak je najednou hezky...

Zápas začali lépe domácí. V 13. minutě pálil výborně Samsonov, ale Budakov svou svatyni zachránil. Dvě minuty na to ten samý hráč centroval před bránu, kde se zjevil Savin, ale jeho hlavička z výborné pozice byla nepřesná. V minutě 25. se konečně ozvali hosté a kdo jiný než Traore, ten střílel po centru Neeho, ale jeho střelu vyrazil M'Bohli mimo. Poté se hrálo hlavně mezi šestnáctkami, mužstva nevydržela hrát ve vysokém tempu jako ze začátku zápasu. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. Kdo by to byl čekal...

Lepší nástup do druhé půle měli také domácí. A přetavili jej v gól! Jelisejev poslal balon před bránu, kde jej odvrátil Ne, ale pouze k Pečnikovi, který jej v letu ještě stihl napálit a míč se zastavil až v síti. První gól pro Nejce v Rusku a hned tak krásný a důležitý - 1:0!

V 65. minutě pálil opět dobře Samsonov, ale Budakov jej zase vychytal. O deset minut později pálil konečně za hosty Varga, ale míč jen těsně minul bránu! Zajímavý konec zápasu "zabila" častá střídání a fauly, hra se kouskovala a spíše se povídalo, než hrálo. Zápas tak skončil zaslouženou výhrou Samary 1:0.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - FK Rostov 4:0

14.06.2011 16:45

Góly: 1. Aleksej Ionov, 39. Danko Lazović, 71. Szabolcs Huszti, 90. Aleksandr Bucharov

Zenit rozhněvaný ztrátou bodů v Moskvě si svůj vztek vybil na Rostovu, který převálcoval 4:0. Aleksej Ionov navíc vsítil nejrychlejší gól v letošní sezoně Premier Ligy.

Petrohrad se ujal vedení už ve 12. minutě, když Lazović z levé strany přihrávkou našel Ionova a ten zblízka otevřel skóre - 1:0. Obránci Rostovu si všímali pouze Keržakova, na mladíka Ionova úplně zapomněli. Zenit brzký gól nabil pozitivními emocemi a na hřišti bylo dál jen jedno mužstvo. Zyrjanov měl dvě šance, ale prvním případě střílel levou nepřesně, v druhém zase pálil do gólmana Kočenkova.

Rostov se postupem času vzpamatoval a přemístil hru daleko od svojí branky. Hosté dokonce posléze i ohrozili branku Zenitu - gólman Malafejev měl co dělat, aby si poradil se střelou Jankova. O něco později se snažil vyrovnat Česnauskis, střílel však mimo. Potrestat Rostov za marnotratnost naopak mohl Keržakov, ale mladý brankář Kočenkov proti němu skvěle vyběhl.

Až ve 39. minutě se tedy znovu měnilo skóre - tehdy se Zenit dostal do vedení 2:0. Lazović, ač byl tísněn Chagušem, vstřelil svůj devátý letošní gól. Ihned po změně stran měl Zyrjanov třetí možnost skórovat, ale opět nevyzrál na Kočenkova. Současná jednička Rostovčanů pak i nadále držela svůj tým nad vodou a nad břevno vytáhla nebezpečný přímý kop Keržakova. Na hřišti se následně objevili Huszti s Dannym, čímž byl osud Rostovu fakticky zpečetěn. Maďar Huszti v 72. minutě zvyšoval na 3:0, když vtrhl do šestnáctky hostí a prudkou střelou na přední tyč překvapil Kočenkova.

Třikrát se mohl vyznamenat Danny, ale pokaždé trestuhodně selhal. Účet zápasu na 4:0 z pohledu Zenitu nakonec uzavřel další žolík Bucharov. Rostov opět opouští Petrohrad jako zbitý pes.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - Spartak Nalčik 3:1

14.06.2011 16:45

Góly: 1. Dmitrij Syčev, 89. Alan Gatagov, 90. Aleksandr Minčenkov - 21. David Siradze

Lokomotiv nakonec urval tři body proti houževnatému Nalčiku. O vítězství 3:1 rozhodli železničáři v nastavení dvěmi slepenými brankami.

Domácí se se soupeřem nepárali a do vedení se dostali již ve druhé minutě. Syčov dostal balon z půlky hřiště před šestnáctku, poradil si s Lebeděvem a poslal míč mezi Pomazanovými nohami. 1:0 ! Hosté vyrovnali po dvaceti nudnách minutách. Stalo se tak po Ignatěvově chybě, kdy Vladimir nepřesně přihrál a namazal tak Leandrovi, který nacentroval před vápno, kde nikým nehlídaný Siradze vypálil. A vypálil přesně k tyči. 1:1! O deset minut později mohlo být veselo na druhé straně. Torbinskyj ve snaze přihrát namazal soupeři, od něho se balon odrazil zpátky k Dmitrijovi, ale ten již Pomazana nepřekonal, brankář prokázal vynikající formu. Do konce první půle se toho již moc nepřihodilo, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Překvapivě.

Hned po půli mohli domácí opět vést. Maicon si poradil v souboji jeden na jednoho s Pomazanem, ale míč si moc předkopl a nedostal se k němu, v dobré posici pak pálil Syčov, ale za brankáře Nalčiku zaskočil Lebeděnko. O pár minut později hlavičkoval na druhé straně aktivní Siradze, Guilherme se modlil, aby se balon nevešel mezi tři tyče. Modlil se správně. Když už se zdálo, že zápas skončí remísou, tak zakročil Alan Gatagov. S brankářem hostí v souboji jeden na jendoho nezaváhal a poslal Lokomotiv opět do vedení. Psala se 89. minuta ! 2:1 ! A aby to nebylo všechno, v páté minutě nastavení se trefil Minčenkov. Stalo se tak po přetaženém centru Janabajeva, který Alexandr usměrnil do brány. 3:1 a konec zápasu.

Více informací k zápasu

Amkar Perm - Těrek Groznyj 1:0

14.06.2011 15:45

Góly: 90. Sjarhej Ameljančuk (vl.)

Amkar si v existenčním souboji poradil s Těrekem díky vlastní brance Omeljančuka z 90. minuty. Gullit tak balí kufry.

První poločas toho moc nenabídl, hra byla hodně kouskovaná, hrálo se nečistě a hlavně mezi šestnáctkami. Za zmínku stojí maximálně situace z dvacáté minuty, kdy Burmistrov tváří v tvář Džanajevovi střílel nad. Jinak se nestřílelo prakticky vůbec. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Hned na počátku druhé půle mohlo být veselo u hostí, Mguni se dvakrát dostal po centru z křídla k hlavičce, ale Chomutovskij v brance Permu byl pokaždé na svém místě. Těrek byl v druhé půli celkově lepší, zlobil hlavně středopolař Mauricio, ale z jeho střel a přihrávek nic nebylo, obrana Permu byla pozorná. V sedmdesáté minutě se ozvali i domácí, Pejev za vápnem pálil k tyči, ale Džanajev míč lapil. poté nebezpečně pálil Georgijev, ale jeho střela šajtlí jen o milimetry minula šibenici. Zápas tak směřoval do bezbrankové remísy, když v devadesáté minutě kopali Permiči přímý kop. Pejev nakopl prudký míč k bráně, ale při cestě mezi tři tyče jej tečoval hostující Omeljančuk do vlastní sétě. Gólman nemohl dělat nic. Zápas tak skončil výhrou Permu 1:0.

Více informací k zápasu

Tom Tomsk - Spartak Moskva 1:1

14.06.2011 13:30

Góly: 90. Maksim Kanunnikov - 20. Artjom Dzjuba

Spartak neudržel vítězství v Tomsku. Na gól bývalého útočníka Tomi Arťoma Dzjuby domácí odpověděli v úplném závěru zápasu gólem Kanunnikova. Po předvedení skvělého fotbalu si Tom nezasloužila zůstat bez jediného bodu, i když kvůli několika chybám mohla prohrát obrovským rozdílem.

Oba týmy začaly zápas ve svižném tempu. Tomiči využívali při útoku celou šířku hřiště, čtyři ofenzivní hráči si měnili pozice, jejich soupeř pak sázel na sílu Dzjuby. První gólovou šanci si vytvořili domácí, Dikaň zachránil svůj tým po krásné střele Starikova.

Následně skóroval Spartak. Dzjuba využil ve středu hřiště poziční chyby Skobľakova, utekl po pravém křídle a v poklidu překonal Botviněva. Tom se vrhla do útoku a hosté jim odpovídali brejky. Dokonce do přestávky mohl tomský klub prohrávat o víc než o jednu branku. V pětadvacáté minutě Tom chytře rozehrála standardní situaci. Gulťajev našel Sabitova, který posunul míč na Golyševa. Střela se forvardovi nevydařila a Bryzgalov dokázal odvrátit míč od brány. Tato situace zároveň vedla k protiútoku, po opuštěném křídle Gulťajeva se rozběhl Žano, ovšem vystřelit nestihl. Vykryl jej Jokić.

Několik minut nato se na bránu sám řítil Kirill Kombarov, avšak namísto přihrávky na ideálně postaveného Dzjubu se rozhodl vystřelit. Trefil pouze Botviněva. Nakonec ve 36. minutě měl skvělou příležitost Dzjuba, po pasu Ananidzeho se vyhnul ofsajdu, jenže byl tak překvapen, že pouze posunul míč přímo na brankáře.

Za nepřesnost mohli spartakovci pykat, ke konci poločasu Tomsk soupeře doopravdy zatlačil. Bohužel pro ni však Golyšev netrefil bránu a pak po chybě Dikaně zastoupil brankáře obránce. V závěru ještě přes sebe střílel Starikov a balón si našel připravenou náruč gólmana.

Ve druhé půli se hra nikterak nezměnila. Domácí celek pořad útočil na bránu Spartaku a Dikaň se otáčel, seč mu síly stačily. Starikov si opět střihl nůžky, Baženov vystřelil z dvaceti metrů. Stav však pořad zůstával 0:1. Snažení sibiřanů bylo natolik silným, že Kim Nam-Il málem ukopl hlavu svému spoluhráči. V sedmdesáté minutě po rozehrání rohu zblízka střílel Starikov, Dikaň se ovšem proti střele nádherně vytáhl.

Nakonec Spartak přeci jen padl až v poslední minutě. Kanunnikov utekl Mahmudovovi a Bryzgalovovi, přesunul se z levého křídla do středu hřiště a přesně vystřelil pod břevno. Ve zbylém čase se domácí snažili vstřelit další gól, jenže se jim to nepovedlo. Valerij Karpin pak po zápase namísto interview rozebíral s Igorem Jegorovem situaci, která předcházela gólu Tomi. Podle hostů domácí faulovali před vstřelenou brankou Paršivľuka. Skóre nicméně samozřejmě zůstalo nezměněno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.CSKA Moskva1274124:925
2.Zenit Petrohrad1365223:1223
3.Lokomotiv Moskva1364322:1322
4.Anži Machačkala1364312:1122
5.Rubin Kazaň1356218:1021
6.Kubaň Krasnodar1363415:1221
7.Dinamo Moskva1355316:1720
8.Spartak Moskva1353512:1518
9.FK Krasnodar1345415:1717
10.Tom Tomsk1336414:1915
11.Amkar Perm1343611:1715
12.Volga Nižnij Novgorod1241714:1313
13.FK Rostov1333715:2112
14.Těrek Groznyj133379:1712
15.Křídla Sovětů Samara132568:1711
16.Spartak Nalčik1316611:199

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (61)

Přidat komentář
božský John

Dasvidááňa taváryš Chulit

Reagovat
smazaný uživatel

V 90.min a vlastní....

Reagovat
fantomas

Jojo, hodně hořká tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno daný hráč chcel urýchliť jeho odchod. :-)

Reagovat
fantomas

Tak si to mazaně schoval na poslední minutu, aby už nebylo možný odpovědět...jojo, to by dávalo smysl no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm no nevim...takový scénář...

Reagovat
fantomas

Ježiš, jasněže to těžko může bejt pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně,když mě bereš vážně.....

Reagovat
fantomas

Reagovat
kubys

To je jedno, Kadyrov chtěl výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo domluvený

Reagovat
fantomas

Sázkaři se v tomhle kole asi zatim hodně potí.

Reagovat
smazaný uživatel

jouzo. Zenit pol. 1, CSKA pol. 1, Švýcaři pol. 1, Kazaň oba gól za 300.-

Reagovat
fantomas

To je pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím....jen zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA - Anži zatím parádní fotbal, tedy do 35. minuty, pak Dagestánci udělali "intermezzo" a zastavili tak permanentní tlak Armějců, doufám že to bude aspoň 4:0

Reagovat
kubys

Ďaďun je vůl, ale zatím se mi dost ta hra Rubinu líbí.

Reagovat
kubys

Pěkně Bocchetti...a hlavně Natcho.

Reagovat
smazaný uživatel

a teď třeba Voronin.

Reagovat
kubys

Mrdat Musory.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Jinak Voronin se snaží pálit jen z poza vápna zatím, daleko nebezpečnější mi v prvních 30min přišel Kokorin, potom se někam ztratil.

Reagovat
božský John

Nejc Pečnik ! konečně gol,zasloužil si ho

Reagovat
fantomas

Keisuke. CSKA jede..

Reagovat
smazaný uživatel

I Vágner se dnes snažil víc, než je u něho poslední dobou obvyklé, myslím, že CSKA hraje velmi moderní pojetí fotbalu, mohou v LM klidně dojít daleko, i Zenit má šanci, ale jako obyvkle jsem skeptický vůči Rubinu, potřebovali by, podle mě, "čerstvý vítr" do sestavy v podobě mladého kreativního záložníka a možná i dalšího dravého útočníka

Reagovat
fantomas

Mimochodem, sleduješ nák víc Anži letos?

Reagovat
smazaný uživatel

ani né, Ruskou ligu sleduju už pár let ve stejné intenzitě Machačkala ve mě probouzí rozporuplné pocity, z mnoha důvodů bych jim mohl fandit, ale z mnoha důvodů je taky nemít rád...

Reagovat
fantomas

No tak stejně to asi bude stačit. Tady mi totiž tenkrát nikdo nebyl schopnej odpovědět ani "nevím", tak to zkusim takle zpříma. Mohl bys mi prosim říct, jak se v Machačkale zabydlel Achmedov? Co přesně tam hraje a jak dobře mu to de...? Jinak jeho herní styl a všecko znám z repre, to nepotřebuju. Akorát jak si sedl s novym týmem, mě zajímá. Předem díky (může se s postřehy připojit i někdo jinej)...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak moc se o Anži nezajímám, ale to málo, co jsem postřehl - je tam ještě krátce na to, aby se "zabydlel", ale nastupuje celkem pravidelně na pozici ofenzivního záložníka, hrajícího z pravé strany (asi tam přicházel jako klasický podhrot, ale to mevím, protože o něm toho celkově moc nevím...) , kde má hlavní úkol podporovat v útoku Bussufa(nebo jak se to píše...) a Holendu ( ), každopádně bych ale řekl, že mu to tam tak úplně nesedí, dnes dělal celkem dost chyb, halvně v obranné fázi...ale jinak opravdu moc systém Anži neznám, dnes třeba chyběl Tardelli a je taky otázka, jak tam zapracují Dzsudzsáka...

Reagovat
fantomas

Aha, to je divný, v repre hraje CB a přicházet sem měl na DM. No tak nic, asi se někdy sám podívám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi mluvíme oba o někom jiném, ten Achmedov, o kterém hovořím, určitě nehraje CB

Reagovat
fantomas

Řikám v repre. A tam ho hrál jako záskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Uzbegistánu, nebo možná jinde v CCCP, může klidně i hrotový útočník zaskočit na stopera a nic se neděje... Tím nemám nic proti těm reprezentacím, právě naopak, Rusko obdivuji a Rusku, nejen ve fotbale, fandím

Reagovat
fantomas

Tak o to nejde, on vždycky hrál DM, max. CM. Anži evidentně využívá jeho ofenzivní choutky k opačnýmu extrému. I na stopera má celkem dobrý předpoklady, ale pořád prostě neni tak zodpovědnej a pozičně bezchybnej. Každopádně silnej je, rychlej taky, rozehrávku tam uplatní, dokáže podpořit brejk - to nejlíp využije na DM no, ale AM je podle mě blbost ho tam cpát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím souhlasím, jeho parketa je DM nobo CM, jak píšeš, ale na CB opravdu né...a to prý hraje v repre ...každopádně bych chtěl poděkovat touto formou za skvělé, čtivé, články na EF, které produkuješ...je to radost číst

Reagovat
fantomas

Díky. A ještě jednou opakuju - na CB v repre jen zaskakoval, protože na to furt určitý parametry má. A zas tak špatně tam taky nehrál, i když ho neprověřovaly žádný superstar.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem tak vypozoroval, tak nejvíc Tě asi zajímá Ligue 1, je to tak? O té lize toho vím asi nejmíň a proto Tvé články vždy rozšíří můj obzor...Jaká jsou kritéria pro to, aby mohl člověk publikovat články na Eurofotbalu?...mimojiné jednoznačně nejlepším fotbalovém webu v ČR...

Reagovat
fantomas

Tak to si mě pleteš s domingem/Frankiem...já píšu o PL a dělal sem tu právě souhrny Asijskýho poháru. A na kritéria se neptáš toho správnýho člověka asi, to běž za někym jako PJ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře. Každopádně dík za odpověď . Moc mě baví psát články, píšu blogy na aktualne.cz i na idnes, ale tam je to "neoliberální pravicová" sebranka, raději bych prezentoval své vize tady na EF...dobře pokusím se kontaktovat PJ, dominga, Frankieho nebo třeba odborníky na calcio, jako "10", GATUSSO...nebo nakonec to všechno rozřeší Filip12, ojedinělý to úkaz

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se za moc chyb v pravopise, mnoho Radegastů asi dělá své...zitra se určitě líp vyjádřím gramaticky i kompetentněji

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
kubys

Mladý kreativní záložník tam ale je.

Reagovat
smazaný uživatel

Hondaaa

Reagovat
smazaný uživatel

AMKAR PERM!

Reagovat
smazaný uživatel

Božéé jak ta Žemčužina Soči může příští rok hrát RPL .. to je hrozné co předváděj :DDD .

Naopak Jenisej Krasnojarsk jede teda.to fakt čumím..aj Chabarovsk, Saransk i KAMAZ

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok se určitě ještě do RPL nedostanou, vidím to na Vladikavkaz (bohužel zase ) a na Novgorod/ Chelny

Reagovat
kubys

Dinamo outplayed, zajímavé je ale, že oba góly musely padnout ze standardek.

Reagovat
smazaný uživatel

a tiket v pohlavním orgánu ženy.

Reagovat
kubys

Tak ještě máš cca 10min na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm....tak to bylo fajn rozjeté.

Reagovat
smazaný uživatel

Anži a Kuban začínají klesat

Reagovat
kubys

Natcho 1+2?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ti vyhráli tataři

Reagovat
smazaný uživatel

Tol'ko klub odin, v sěrdce navsěgda! Ně ostonoviť naš ljubimyj CSKA!

Proč, proooč jsem ten zápas nemoh vidět naživo

Reagovat
smazaný uživatel

Samara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Hezky CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Ještě jednou BERBAAAARS NATCHOOOO Jsem zvědavý, jak to je s tím možným přestupem Ibsona a Wellitona do Rubinu, nemá někdo více infa?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně o Ibsonovi se psalo dříve. Není náhoda, že v minulém kole proti Rubinu nenastoupil . Ale měl by přijít Domínguez, za 2 mega z Valencie.

Reagovat
smazaný uživatel

Šunin ven, nechápu co ho tam tak drží. Gól od Zenitu a jeho etudy po standardkách s Rubinem => jasná lavička

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele