základní část, 13. kolo
14.06.2011 19:00 CET
4 : 2
(2:1)

Reportáž

FK Krasnodar - Volga Nižnij Novgorod 4:2

Nováčci Premier Ligy Volga a Krasnodar odehráli velmi zajímavé utkání, které skončilo vítězstvím domácího mužstva 4:2. Škraloupem jsou prázdné tribuny v Krasnodaru, na tamější sedačky v úterý neusedl téměř nikdo.

Krasnodaru se povedl vstup do zápasu. Ve 3. minutě Movsisjan skvělou střelou z 20 metrů vymetl vzdálenější roh branky volžského Abajeva. Vedení domácím vydrželo třináct minut, pak se napřáhl z 22 metrů Chazov a tvrdou střelou vyrovnal na 1:1. Koneckonců oba týmy to zkoušely především zdálky, protože strany hřiště byly obsazené.

Další krásná střela, další gól. Domácí Kulčij to ve 44. minutě zkoušel z 25 metrů a úspěšně - 2:1. Po změně stran se více bojovalo, než hrál fotbal. V 61. minutě si Michejev parádně pohrál s Grigalavou a nastřelil tyč, z následné dorážky profitoval Brazilec Joaozinho - 3:1. Volga reagovala o dvě minuty později kontaktním gólem. Leiltonův centr dopravil do sítě hlavou Salukvadze - 3:2.

Domácí Michejev dvacet minut před koncem inkasoval za hrubý faul druhou žlutou kartu a Krasnodar musel hájit hubené vedení v deseti. Přesto neobsazený Joaozinho zvýšil hlavou na 4:2 pro krasnodarské mužstvo. Oba týmy mimochodem ukázaly skvělou produktivitu, téměř všechny své šance proměnily v gól.

Závěrečné minuty byly fascinující. Krasnodar se i s vedením 4:2 v zádech a v početním oslabení nadšeně hrnul do útoku. Na konci zápasu však hostující Salukvadze hlavou jen těsně minul tyč. Kdoví, jak by utkání dopadlo, kdyby se Gruzínec trefil a snížil by na rozdíl jedné branky. Ale to už bychom asi chtěli moc.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele