základní část, 13. kolo
14.06.2011 19:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Dinamo Moskva 3:0

Rubin rozdrtil Dinamo v zápase, ve kterém bylo vidět více potyček než fotbalu. Úspěch domácím v zápase, který prakticky postrádal gólové šance, přinesly dvě standardní situace a penalta.

V první půli byly na hřišti k vidění spíš souboje se špetkou fotbalu. I když hned zpočátku měli hosté velkou příležitost, když Voronin poslal po levém křídle Semšova, jenže ten nedokázal překonat Ryžikova. Větší iniciativu však předváděli hosté. Nad bránu střílel Kasajev, Natcho v pádu poslal míč přímo do Šuninovy náruče a pak gólman Dinama byl u balónu rychleji než Ďaďun.

Snaha byla vidět, jenže obránci chránili svou bránu a nehleděli přitom ani na sebe, ani na soupeře. O průnik se pokusil Kokorin, který byl vysunut na hrot namísto Kuranyi, jenže srazil ho César Navas. Minutu se Pettaj snažil posunout zeď, nakonec Granat střílel přímo do Ryžikovovy náruče.

Když už se zdálo, že zápas může zachránit pouze přestávka, Rubin otevřel skóre. Ze standardní situace. Natcho odcentroval, Salvatore Bocchetti poslal míč do brány.

Po přestávce Berdyjev provedl kardinální změny systému. Namísto aktivně hrajícího Karadenize vyběhl na hřiště Šaronov, Bocchetti se posunul do zálohy. Takovou zeď bílomodří měli ještě větší problém překonat. Deset minut nato se Silkin rozhodl pro dvojí střídání. Misimović a Smolov nahradili Samedova a Dujmoviče.

Hra dinamovců se však nezlepšila. Gólové momenty se ztratily, souboje přibyly, převaha zůstala u domácího týmu. Dvacet minut před koncem se Silkin rozhodl pro střídání, Kokorina vystřídal obránce Epureanu. Nepomohlo to. Kazanci dokonce vybojovali nebezpečnou standardní situaci. Noboa vystřelil, míč se po teči málem objevil v bráně. Ovšem po dobře rozehraném rohu Navas v chaotické situaci poslal balón za záda dinamovského brankaře.

Při tom se zranil Leandro, střídat už moskevský tým nemohl. Rubin ještě nakonec přidal třetí gól. Granat shodil v pokutovém území Rjazanceva, penaltu bez problému realizoval Natcho.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele