Ruská Premier liga - souhrn 1. kola

12.03.2011, 14:11, aktualizováno 14.03.2011, 18:52
Komentáře a souhrny
Rubin vyhrál v Krasnodaru a získal první tři body, dobře odstartovalo i CSKA proti Permu stejně jako mistrovský Zenit v Grozném. Lokomotiv v závěru povolil, nakonec ale vyhrál nad Dinamem. V pondělí uspěl novážek z Novgorodu proti Tomsku, Spartak Moskva utrpěl debakl v Rostově.

FK Rostov - Spartak Moskva 4:0

14.03.2011 17:30

Góly: 6. Roman Adamov, 48. Roman Adamov, 73. Dragan Blatnjak, 80. Cimafej Kalačow

Rostov si v klidu poradil se Spartakem 4:0 a vyhřívá se po prvním kole na 1. příčce. Dvě branky vstřelil Roman Adamov.

Rostov na nic nečekal a již v 5. minutě kopal penaltu. Rodri fauloval Adamova a ten se postavil k exekuci, ale Dikáň ho fantasticky vyhcytal a míč byl odvrácen na roh. Tam se Spartaku již Adamova nepovedlo ubránit a ruský internacionál hlavou otevřel skóre - 1:0.

Poté se taktovky ujal Spartak, přesněji Welliton, král kanonýrů minulého roku, ale žádný jeho pokus neskončil mezi tyčemi. Spartak dokázal svého soupeře zmáčknout před šestnáctkou, ale k šancím se díky obětavým obráncům Rostova nedostával. V 36. minutě mohlo udeřit na druhé straně, Kornel Saláta po přímém kopu Dikáňě nepřekonal. To byla také poslední zajímavá situace z první půlle. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:0.

Druhou půli začali domácí stejně jako tu první. Opět po rohu skóroval kdo jiný než Roman Adamov, kapitán domácích. Po gólu se domácí stejně jako v první půli stáhli a čekali, co se bude dít. Spartak hrozil hlavně po standardkách, ale obrana Rostova byla v tomto zápase bezchybná. Na tu pasivní hru se již nemohl asi koukat Blatnjak a v 75. minutě vypálil z dobrých pětadvaceti metrů, k překvapení všech balon skončil v Dikáňově síti. Opravdu nádherný kousek.

A aby to nebylo všechno, tak zhruba o pět minut později se trefil Kalačev. Cholchov centroval zleva a míč propadl klubkem hráčů až k volnému Kalačevovi a ten propálil brankáře hostí - 4:0. Rostov byl při chuti a snažil se přidat pátý kousek, ale to se navzdory několika dalším závarům nepovedlo, a tak zápas skončil zcela jednoznačně a zaslouženou výhrou pro Rostov 4:0.

Více informací k zápasu

Volga Nižnij Novgorod - Tom Tomsk 2:0

14.03.2011 16:45

Góly: 6. Aleksandr Charitonov (vl.), 14. Sergej Bendz

Volga Nižnij Novgorod zvládla debut v Premier Lize na jedničku. Sibiřský Tomsk porazila 2:0. První branku si hosté dali sami, druhou přidal Bendz.

Domácí Volze vyšel perfektně úvod zápasu. V 5. minutě postupoval kanonýr Volgy Marcavaladze neohroženě na branku Tomsku, obehrál obránce Jokiče a následně se jej pokusil zastavit Charitonov. Kapitán Sibiřanů ale Gruzínci odkopl míč tak nešťastně, že mířil do vlastní sítě. Uběhlo deset minut a Volžané se radovali z druhé branky, obránce Bendz si vyskočil na roh a hlavou překonal Botviněva.

Nižnij Novgorod si historické utkání v Premier Lize užíval a otřesnému Tomsku mohl vstřelit více branek. Především šikovné gruzínské trio Gogua, Chodžava a Marcavaladze dělalo pořádný vítr v obraně Tomičů, ale hosty podržel Botviněv. Asi jediný hráč Tomi, který dnes snesl přísnější měřítko.

Hosté se probudili z letargie deset minut před koncem, ale proč tak pozdě, a tak málo? Trenér Valerij Nepomnjaščij by určitě také chtěl znát odpověď...

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Zenit Petrohrad 0:1

13.03.2011 16:30

Góly: 14. Danko Lazović

Zenit si napravil chuť z nevydařeného zápasu v Evropské lize a dokázal zvítězit na horké půde Těreku Groznyj. Jedinou branku utkání vsítil Danko Lazovič.

Zápas začal zlehka. Vlastně první vážnější akce skončila rovnou gólem. Postaral se o něj srbský útočník Lazovič. Danny dostal pas na levé křídlo, seběhl si k vápnu a poslal kolmici středem vápna před bránu, kde do prázdné branky střílel výše zmíněný útočník.

Nepříliš záživný zápas pokračoval i nadále. V 32. minutě vychytal Godzur Hustziho, který pálil po chybě Ucijeva. To byla více méně také poslední zajímavá akce prvního poločasu. Hráči Grozného se skoro na nic nezmohli. Kdo po gólu Lazoviče usnul, tak o nic nepřišel.

Druhý poločas byl o něco více nudnější, hrálo se mezi šestnáctkami a na obou mužstvech bylo vidět, že jim to moc nejde. Až v 65. minutě vyzkoušel Malafejeva Georgijev, brankář ale jeho pokus k tyči lapil. Konečně dostal prostor k nějakému prudšímu pohybu. O 15 minut později zkoušel Malafejeva Mguni, ale ani jednou neuspěl. Nejdřív netrefil bránu a napodruhé ho brankář hostí vychytal.

Ke konci zápasu se spíše žlutilo než hrálo, a tak stojí za zmínku pouze akce z absolutního konce zápasu, když v poslední minutě nastavení pálil z boku těsně vedle Ucijev. Jelikož se v tomto nudném zápase již více nestalo, tak skončil těsně 0:1 pro hosty.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Amkar Perm 2:0

13.03.2011 14:15

Góly: 45. Sergej Ignaševič (pen.), 49. Sergej Ignaševič

Dvě branky obránce Sergeje Ignaševiče přinesly CSKA tři body na Amkarem Perm. Moskvané mohli zvítězit i vyšším rozdílem, ale útočníci se zatím trápí v koncovce a neproměňují ani ty nejvyloženější šance.

Armějci i s Tomášem Necidem v základní sestavě se letos trápí v koncovce a nejinak tomu bylo i dnes. Vágner Love v prvních dvaceti minutách dvakrát orazítkoval tyč. Centimetry dělily od gólu Tomáše Necida, jeho střelu brankář Narubin vytěsnil konečky prstů na roh. První poločas směřoval k bezbrankové remíze, ale nakonec se CSKA podařilo zúročit převahu a dalo gól do šatny. Brazilec Lovea strhl na zem Čerenčikov a sudí Vjačeslav Popov neváhal přes nevoli hráčů Permu s odpískáním pokutového kopu. K míči se postavil Sergej Ignaševič a střelou o tyč poslal CSKA do vedení.

Na začátku druhého poločasu chyboval Narubin a umožnil Tošičovi střílet do prázdné branky. Brankáře Permu ale zajistil Popov. Jediný hráč CSKA, který má letos střeleckou mušku, je Sergej Ignaševič. Zkušený obránce zajistil svými góly armádě postup v ruském poháru i Evropské lize. Dnes přidal svou druhou branku v utkání. Ve 49. minutě se prosadil hlavou po rohovém kopu

S vedením 2:0 v zádech fotbalisté CSKA přepnuli na úsporný režim. Ve čtvrtek čeká moskevský celek náročné utkání v Portu a je třeba šetřit síly. A tak se Amkar začínal dostávat více do hry a vytvořil si i nějaké šance. Bez gólového efektu.

Více informací k zápasu

Kubaň Krasnodar - Rubin Kazaň 0:2

13.03.2011 12:00

Góly: 52. Alan Kasajev, 89. Christian Noboa (pen.)

Kubaň Krasnodar neoslavil návrat do Premier Ligy bodovým ziskem a podlehl Rubinu Kazaň 0:2. Domácí mužstvo doplatilo na marnotratnost v koncovce, ale předvedlo výkon, na kterém se dá stavět.

Kubaň vždy byl útočným týmem se špatnou defenzívou, rumunský trenér ale právě na obraně za necelý rok svého působení u jižanů pořádně zapracoval. Domácí v prvním poločase pustili Kazaň pouze do jedné trošku vážnější šance. V závěru poločasu záložníka Kasajeva zradila přesnost. Bylo zřejmé, že Rubin se stále učí hernímu stylu ala Barcelona, na který přešel od této sezony. Několik měsíců trénování v zimní přípravě určitě nestačí...

Krasnodarští byli v prvním dějství o poznání nebezpečnější. Především standardní situace zahrávané Rumunem Vargou si říkaly o gól. Po jeho trestném kopu ale Brazilec Zelao z dvou metrů mířil trestuhodně přesně do míst, kde stál Ryžikov. Čaroděj v brance Kazaně si skvěle poradil i s tvrdou střelou samotného Vargy.

Uprostřed prvního poločasu musel zraněného Zuelu nahradit Rogočij. A nesehranost nového stoperského dua se projevila v plné nahotě v 52. minutě. Kasajev využil krásného pasu obránce Bocchettiho za stoperskou dvojici Krasnodaru a z prvního doteku překonal Budakova. Pro Kasajeva byl gól do sítě Kubaně speciálním, právě v Krasnodaru si poprvé v kariéře zahrál Premier Ligu a před dvěma lety odtud přestoupil do Kazaně.

O chvíli později stoperská dvojice zelenožlutých opět chybovala, ale Ďaďun na rozdíl od Kasajeva, minulu domácí obrany nepotrestal. V 68. minutě Rubin přežil obrovský závar ve vlastním pokutovém území a kouč Kubaně mohl jen vztekle rozhodit rukama. Na posledních patnáct minut Petrescu poslal na hřiště nejvyššího hráče Premier Ligy Traoreho. Reprezentant Pobřeží Slonoviny oživil útok jižanů, po jeho práci ve vzduchu se mohl několikrát vyznamenat Corajev, ale brankář Rubinu Ryžikov vždy správně vyběhl a uhasil hrozící nebezpečí.

Krátce před koncem fauloval Ďaďuna Rogočij a pískal se pokutový kop. K míči se postavil tradiční exekutor Kazaně Christian Noboa a zvýšil na konečných 2:0 pro hosty.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - Dinamo Moskva 3:2

12.03.2011 16:30

Góly: 4. Ján Ďurica, 47. Taras Burlak, 61. Dmitrij Torbinskij - 90. Aleksandr Samedov, 90+2. Kevin Kurányi

Lokomotiv ve vypjatém závěru nakonec uhájil vítězství a připíše si první tři body. Železničáři vyhráli 3:2.

Hráči Dinama se pořádně ani nestačili rozkoukat v nové sezóně a již prohrávali. Vskutku špatný vstup do sezóny. Ve 3. minutě zahrával Torbinskij přímý kop, který proletěl klubkem hráčů a připravený Ďurica nártem uklidil míč k tyči - 1:0.

O dvě minuty později mohlo být v Lužnikách ještě veseleji. Aktivní Torbinskij se dostal po přímočaré akci k odraženému balonu a z osmi metrů prudkou ranou netrefil branku.

Hosté se k první šanci prokousali až v 11. minutě, kdy po nepovedeném přímém kopu Lomiče pálil z pětadvaceti metrů Samedov, k jeho smůle pouze do rukavic Guilhermeho. Poté se hra trochu uklidnila. Aktivnější byli pochopitelně hosté. Svými centry hledali hlavně Kevina Kurányiho, ale tomu se nedařilo v zakončení. Ke gólu jim paradoxně mohl pomoci i domácí brankář Guilherme, který v 37. minutě podběhl centr a míč se dostal k volnému Fjodoru Smolovovi, který dostál svému příjmení a k jeho smůle se nabídnuté šance lekl a nastřelil dobíhajícího obránce. Měl před sebou prázdnou bránu. Dvě minuty na to pálil tvrdě po přetaženém centru Samedov, ale tuto střelu schytalo akorát pravé stehno brazilského gólmana. To byla také více méně poslední zajímavá situace v první půli, kterou vyhrál Lokomotiv 1:0.

Jak začal Lokomotiv první půli, tak začal i tu druhou. Po závaru se dostal k míči Fernandes a nacentroval před bránu, kde se míče ujal Burlak a dostal ho do sítě. Ve 47. minutě Loko vedlo 2:0.

V 60. minutě se zdálo býti rozhodnuto. Syčov utekl s míčem až do vápna, kde si pohrál s Kisenkovem a předložil míč zcela volnému Torbinskému, který neměl problém z deseti metrů trefit poloprázdnou branku. Dima tak tímto gólem podtrhl svůj výborný výkon - 3:0.

Po této akci se hra naprosto zklidnila, nebyly žádné šance, nebyly žádné góly, tento klid zbraní porušil až v 90. minutě Alexandr Samedov. Hostě se odhodlali ke střele, kterou zblokoval obránce Maicon a překvapil tím hlavně Guilhermeho, který byl po této teči absolutně mimo pozici, toho využil právě Samedov a snížil.

Minutu na to poprvé zafungovala vazba Misimovič-Kurányi. Prvně jmenovaný překvapil celou obranu Lokomotivu, když zhruba na hranici velkého vápna poslal lahůdkový oblouček za obranu, kde byl právě německý střelec, ten neměl problém se zakončením - 3:2.

Toto byla také poslední akce zápasu. Hosté začali střílet branky moc pozdě, proto také prohráli. Krasnožan se tak může radovat z první výhry na lavičce Lokomotivu.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Křídla Sovětů Samara 1:0

12.03.2011 15:30

Góly: 89. Leandro (pen.)

Nalčik díky proměněné penaltě Leandra v závěru utkání rozhodl o svém vítězství nad Křídly Sovětů Samara.

Zkažené přihrávky, tvrdé osobní souboje a žádný nápad ve hře směrem dopředu. To byl ve zkratce první poločas duelu Nalčik - Samara. První střelu na branku vyslal až ve 30. minutě záložník Nalčiku Koncedalov, brankář M'Bohli byl na místě.

Po přestávce byla hra zajímavější. Obránce Křídel Mološ tvrdou střelou v nadsázce málem zlomil ruce Fredrikssonovi. Blízko vedoucí branky byli Nalčané po šanci Pilipčuka, ale M'Bohli svůj tým podržel. Koneckonců M'Bohli působil jako jistota, Samara po odchodu Lobose našla kvalitní náhradu. Fredriksson v brance Nalčiku nechtěl zůstat po zadu a lapil dalekonosné střely Ponomarenka a Prijomova.

Rozuzlení celého utkání přišlo v 89. minutě a podíleli se na něm dva žolíci Nalčiku. Taranov fauloval Portnjagina a Brazilec Leandro následně proměnil pokutový kop.

Více informací k zápasu

Anži Machačkala - FK Krasnodar 0:0

12.03.2011 12:00

Góly: -

Zahajovací utkání nového ročníku ruské Premier Ligy mezi domácí Anži Machačkala a nováčkem soutěže FK Krasnodar skončilo bez branek. Výsledek naprosto odpovídá dění na hřišti.

První poločas příliš fotbalové krasy nenabídl. Na těžkém terénu na stadionu Dinamo působili kompaktnějším dojmem hosté z Krasnodaru. Nový vlastník klubu z Machačkaly Sulejman Kerimov, který dnes slavil narozeniny a byl osobně přítomen na utkání, nemohl mít z výkonu svého týmu radost. Hráči Anži byli viditelně nesehraní a na rozdíl od krasnodarských se vůbec nedostávali do zakončení. Nutno dodat, že ani hosté si v první pětačtyřicetiminutovce žádnou vyloženou šanci nevypracovali.

Do druhého poločasu nastoupil místo nevýrazného Slavova Čech Jan Holenda a o pár minut později přihlížel tomu, jak hostující Tatarčuk v první větší šanci druhého dějství napálil z patnácti metrů gólmana. Oba týmy v dalších minutách ubraly na obrátkách a nic zajímavého se na hřišti neudálo.

V Poslední dvacetiminutovce zápasu se konečně začalo něco dít. V 70. minutě Holenda připravil šanci pro Agalarova, toho však vychytal gólman Gorodov. Oba hráči si o osm minut později spolupráci zopakovali, tentokrát chtěl Agalarov přehodit brankáře, ale minul. Krasnodar odpověděl příležitostí Tatarčuka, který napálil vnější síť. V poslední desetiminutovce fotbalisté Anži hrozili ze standardních situací, nebezpečná byla střela kapitána Roberta Carlose z přímého kopu, která pořádně protáhla gólmana Krasnodaru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Rostov11004:03
2.Volga Nižnij Novgorod11002:03
 CSKA Moskva11002:03
 Rubin Kazaň11002:03
5.Lokomotiv Moskva11003:23
6.Zenit Petrohrad11001:03
 Spartak Nalčik11001:03
8.FK Krasnodar10100:01
 Anži Machačkala10100:01
10.Dinamo Moskva10012:30
11.Křídla Sovětů Samara10010:10
 Těrek Groznyj10010:10
13.Tom Tomsk10010:20
 Amkar Perm10010:20
 Kubaň Krasnodar10010:20
16.Spartak Moskva10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (73)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobře jim tak

Reagovat
smazaný uživatel

Anži nakupovala ale nevim jestli jí to pomůže !!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě že jsem se nemohl dívat. Jak ale vypadal Carlos?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic uchvatnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

A herně?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic uchvatnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál to jako starý pán, už nepiluje lajnu jako kdysi.

Reagovat
Kongo

roky jsou na něm znát

Reagovat
smazaný uživatel

aha,tam jsou dokonce 2 Krasnodary

Reagovat
smazaný uživatel

tak hodnotit Anži po prvním zápase ....... já pánové nevím nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tady co hodnotí?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mě v tom zápase nepříjemně překvapil, byl Jucilei. Přišlo mi, že má nadváhu, po hřišti se pohyboval jako lenochod, všechno hrál ze stoje. Asi je ještě daleko do optimální fyzické pohody.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho sem taky koukal, co ze to je za zazracnej nakup ...tloustik plouzici se uprostred hriste bez pohybu a zajmu o hru byl ten slavnej nakup Machackaly? Jsem zvedavej jak se predvedou jeste Tardelli a Boussoufa, horsi to ale bejt nemuze

Reagovat
Pipo123

A to sa hovorí že to je obrovský talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Loko s Dinamem dobre zameta ...uvidime jestli pokracuje zazrak Krasnozana, nebo tragicnost Dinama,

Reagovat
smazaný uživatel

to by mě taky zajimalo

Reagovat
SaianSupaCrew

Já hlavně nechápu, jak chtějí policajti promluvit do bojů o poháry s jedním útočníkem.

Ta záloha vypadá konkurenceschopná, ale za Kuranyiho v útoku adekvátní náhrada není.

Smolov je ještě hodně mladý a Voronina bych po loňské sezoně poslal domů do Oděsy....

Tohle se podle mě Božovičovi vymstí..

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta Anži se zlepší..pusobili dnes jako dost nesehraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nalčik zase vyhral? ale vlastně oni ještzě mají šanci se dostat do EL že?? když ve finale bude Zenit , CSKA , Spartak jeden ztech3 týmu bude dvojice.tak by měli postoupit, i ze 6 místa ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ano. A to, že bude ve finále poháru CSKA,Zenit nebo Spartak je dost pravděpodobné

Reagovat
smazaný uživatel

Keržakov: ja bych se těch stranek vzchopil velice s radosti :)

Reagovat
smazaný uživatel

To prvni kolo je zatim strasna tragedie...krome Loko - Dinamo se na to zatim neda divat

Reagovat
smazaný uživatel

Necid je dneska v základní sestavě . Zaslouženě, Vágner s Doumbiou jsou bez střeleckého prachu.

Reagovat
Losinho

Tak to se asi kouknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi šetří Doumbiu před Portem. Nehraje ani Honda.

Reagovat
Losinho

A jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimte, oba hrali zatim naprosto skvele, akorat jim goly nepadly... Sluckij je setri na Porto.

Reagovat
smazaný uživatel

"akorát" Jejich neproměněné šance "akorát" stály CSKA Superpohár a dost možná postup do čtvrtfinále .

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka casu, kdy jim to tam zacne padat

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné, ale stejně bych dal za to šanci Necidovi, který se jako jediný z útoku letos trefil .

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA - Amkar bude vyšitej under

Reagovat
Losinho

Škoda Necka...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl v ofsajdu.

Reagovat
Losinho

Byl, teď sem to viděl v opakovačce. A Láska další tyč...

Reagovat
smazaný uživatel

luxusní pas teď a druhá tyčka...

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Vágner, má smůlu. On by se snad netrefil ani do vody, kdyby spadl z loďky.

Reagovat
smazaný uživatel

to už nedávaj ruskou ligu na Nově?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli se spíš neměla pískat ruka Vágnera...

Reagovat
Losinho

Tak 1:0, gol z penalty, docela se štěstím.

Reagovat
Losinho

A je to 2:0, ale je opravdu neskutečné, co CSKA dokáže nedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie niekto ako je na tom s výstavbou štadióna CSKA a Zenit, v akej fáze sa nachádza? Čo som našiel na internete tak tento rok by vraj mali otvárať, ale to sa mi akosi nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit uz ma postaveno docela dost, ale otevreni se furt protahuje... minimalne tenhle rok se na nem urcite jeste hrat nebude. Co se tyce CSKA, tak ty jsou prakticky na nule.

Reagovat
smazaný uživatel

No netvrdil bych, že jsou na nule, maj docela dost rozestavěno, jen to bylo zmražený poslední cca rok a půl. No a tendle tejden se obnovuje výstavba a hotovo by mělo bejt ke konci 2012.

Reagovat
smazaný uživatel

uboha liga jak i cely rusky fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

ubohy sou hlavne tvoje zakomplexovany vylevy

Reagovat
smazaný uživatel

copak,nevyšel ti tiket?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=JmfXgq-x8zQ&feature=related amkar perm ♥♥♥ musí se udržet bohužel konkurence z Kavkazu je velika

Reagovat
Arbiter

chytlavý song

Reagovat
smazaný uživatel

jj ten song se mě líbí

Reagovat
smazaný uživatel

fuj Perm

Reagovat
SaianSupaCrew

Letos to vapadá na hodně zajímavý boj o titul, osobně tipuju že se po delší době bude slavit v Moskvě

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně Spartak na titul, pokud bude v podobných výsledcích jako dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak má na titul*

pokud bude pokračovat v podobných výsledcích*

Reagovat
hribco

Volga ! Môj čierny kôň

Reagovat
smazaný uživatel

This Is Rostoooov!!!

Reagovat
Xavi8

Vyborna premiera Salatu

Reagovat
Xavi8

Dufam, ze si Weiss nevsimol Duricov gol, inac je jasne v repre

Reagovat
Shevchenko

Spartak Zenit, Loko, Volga

Reagovat
smazaný uživatel

zaečala traparna... pozor na ně

Reagovat
smazaný uživatel

tobě někdo něco udělal

Reagovat
smazaný uživatel

ti skončili výkopové práce a pustili Vám na ubytovně na chvíli internet, co?

Reagovat
smazaný uživatel

tobě asi ano... že jseš tak agresivni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pondelni vysledky sou mazec!! ....Volga ...Spartak

Reagovat
fantomas

Kam počítá kouč Machačkaly s Achmedovem? A jak se mu povedl debut?

Reagovat
fantomas

Dík za odpověď teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál ve středu zálohy, nijak extra výkon nepodal, ale líbil se mi více než Jucilei.

Reagovat
smazaný uživatel

Torpedo Moskva postoupilo do 2. ruské ligy

Reagovat
smazaný uživatel

erm, budíček?

spíš je aktuálnější, že hrozilo ještě včera, že nebudou FNL (nástupce Prvního Divizionu) hrát, že Energy Consulting (hlavní akcionář) je přestane financovat. Prezident Tukmanov ale potvrdil účast klubu v letošní sezoně, aspoň prozatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Super a jak to vypadá s kádrem nevíš? Já bych jim zase přál 1. ligu ten klub tam prostě patří.

Reagovat
smazaný uživatel

tam se to furt mění, doporučuju sledoval oficiální stránky - torpedo.ru a taky live journal fandovskou komunitu soratniki.livejournal.com

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

co to je ta Volga? Jinak Spartak solidně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele