základní část, 1. kolo
12.03.2011 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Anži Machačkala - FK Krasnodar 0:0

Zahajovací utkání nového ročníku ruské Premier Ligy mezi domácí Anži Machačkala a nováčkem soutěže FK Krasnodar skončilo bez branek. Výsledek naprosto odpovídá dění na hřišti.

První poločas příliš fotbalové krasy nenabídl. Na těžkém terénu na stadionu Dinamo působili kompaktnějším dojmem hosté z Krasnodaru. Nový vlastník klubu z Machačkaly Sulejman Kerimov, který dnes slavil narozeniny a byl osobně přítomen na utkání, nemohl mít z výkonu svého týmu radost. Hráči Anži byli viditelně nesehraní a na rozdíl od krasnodarských se vůbec nedostávali do zakončení. Nutno dodat, že ani hosté si v první pětačtyřicetiminutovce žádnou vyloženou šanci nevypracovali.

Do druhého poločasu nastoupil místo nevýrazného Slavova Čech Jan Holenda a o pár minut později přihlížel tomu, jak hostující Tatarčuk v první větší šanci druhého dějství napálil z patnácti metrů gólmana. Oba týmy v dalších minutách ubraly na obrátkách a nic zajímavého se na hřišti neudálo.

V Poslední dvacetiminutovce zápasu se konečně začalo něco dít. V 70. minutě Holenda připravil šanci pro Agalarova, toho však vychytal gólman Gorodov. Oba hráči si o osm minut později spolupráci zopakovali, tentokrát chtěl Agalarov přehodit brankáře, ale minul. Krasnodar odpověděl příležitostí Tatarčuka, který napálil vnější síť. V poslední desetiminutovce fotbalisté Anži hrozili ze standardních situací, nebezpečná byla střela kapitána Roberta Carlose z přímého kopu, která pořádně protáhla gólmana Krasnodaru.

Autor: David Kubáň

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Ranoth

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele