základní část, 1. kolo
13.03.2011 12:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Rubin Kazaň 0:2

Kubaň Krasnodar neoslavil návrat do Premier Ligy bodovým ziskem a podlehl Rubinu Kazaň 0:2. Domácí mužstvo doplatilo na marnotratnost v koncovce, ale předvedlo výkon, na kterém se dá stavět.

Kubaň vždy byl útočným týmem se špatnou defenzívou, rumunský trenér ale právě na obraně za necelý rok svého působení u jižanů pořádně zapracoval. Domácí v prvním poločase pustili Kazaň pouze do jedné trošku vážnější šance. V závěru poločasu záložníka Kasajeva zradila přesnost. Bylo zřejmé, že Rubin se stále učí hernímu stylu ala Barcelona, na který přešel od této sezony. Několik měsíců trénování v zimní přípravě určitě nestačí...

Krasnodarští byli v prvním dějství o poznání nebezpečnější. Především standardní situace zahrávané Rumunem Vargou si říkaly o gól. Po jeho trestném kopu ale Brazilec Zelao z dvou metrů mířil trestuhodně přesně do míst, kde stál Ryžikov. Čaroděj v brance Kazaně si skvěle poradil i s tvrdou střelou samotného Vargy.

Uprostřed prvního poločasu musel zraněného Zuelu nahradit Rogočij. A nesehranost nového stoperského dua se projevila v plné nahotě v 52. minutě. Kasajev využil krásného pasu obránce Bocchettiho za stoperskou dvojici Krasnodaru a z prvního doteku překonal Budakova. Pro Kasajeva byl gól do sítě Kubaně speciálním, právě v Krasnodaru si poprvé v kariéře zahrál Premier Ligu a před dvěma lety odtud přestoupil do Kazaně.

O chvíli později stoperská dvojice zelenožlutých opět chybovala, ale Ďaďun na rozdíl od Kasajeva, minulu domácí obrany nepotrestal. V 68. minutě Rubin přežil obrovský závar ve vlastním pokutovém území a kouč Kubaně mohl jen vztekle rozhodit rukama. Na posledních patnáct minut Petrescu poslal na hřiště nejvyššího hráče Premier Ligy Traoreho. Reprezentant Pobřeží Slonoviny oživil útok jižanů, po jeho práci ve vzduchu se mohl několikrát vyznamenat Corajev, ale brankář Rubinu Ryžikov vždy správně vyběhl a uhasil hrozící nebezpečí.

Krátce před koncem fauloval Ďaďuna Rogočij a pískal se pokutový kop. K míči se postavil tradiční exekutor Kazaně Christian Noboa a zvýšil na konečných 2:0 pro hosty.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele