základní část, 1. kolo
14.03.2011 16:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Tom Tomsk 2:0

Volga Nižnij Novgorod zvládla debut v Premier Lize na jedničku. Sibiřský Tomsk porazila 2:0. První branku si hosté dali sami, druhou přidal Bendz.

Domácí Volze vyšel perfektně úvod zápasu. V 5. minutě postupoval kanonýr Volgy Marcavaladze neohroženě na branku Tomsku, obehrál obránce Jokiče a následně se jej pokusil zastavit Charitonov. Kapitán Sibiřanů ale Gruzínci odkopl míč tak nešťastně, že mířil do vlastní sítě. Uběhlo deset minut a Volžané se radovali z druhé branky, obránce Bendz si vyskočil na roh a hlavou překonal Botviněva.

Nižnij Novgorod si historické utkání v Premier Lize užíval a otřesnému Tomsku mohl vstřelit více branek. Především šikovné gruzínské trio Gogua, Chodžava a Marcavaladze dělalo pořádný vítr v obraně Tomičů, ale hosty podržel Botviněv. Asi jediný hráč Tomi, který dnes snesl přísnější měřítko.

Hosté se probudili z letargie deset minut před koncem, ale proč tak pozdě, a tak málo? Trenér Valerij Nepomnjaščij by určitě také chtěl znát odpověď...

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele