Přestupové spekulace: Kteří čeští reprezentanti mohou v létě změnit dres?

20.05.2022, 10:53
Aktuality
Tomáš Souček v souboji s Jorginhem z Chelsea (© AFP)
Letní přestupové okno se blíží a to znamená stále čilejší spekulace o tom, kteří hráči by mohli změnit dres. Je velmi pravděpodobné, že v nadcházejícím období se transfery budou týkat i českých reprezentantů. Minimálně odchod Adama Hložka (19) ze Sparty je prakticky jistou záležitostí. Jaké další opory národního týmu se v souvislosti s přestupy přetřásají?

Tomáš Souček (27)

Ve West Hamu dokázal od ledna 2020 mnohé. Nejdřív záchrana v Premier League, další sezonu postup do Evropské ligy a v ní tažení až do semifinále, letos opět úspěšný boj o poháry. K tomu kapitán české reprezentace nastřílel za "Kladiváře” 19 gólů a stal se nedílnou součástí základní sestavy a oblíbencem fanoušků.

Poslední dobou se nicméně zdá, že jeho pozice v týmu trenéra Davida Moyese už nemusí být tak pevná. Web 90min.com zkraje dubna vyrukoval s informací, že jednání o nové smlouvě (ta současná Součkovi končí v létě 2024) se zadrhla a že se k nim klub a hráč vrátí po sezoně. Důvod? Podle zdrojů serveru už skotský kouč není přesvědčen, že by Čech byl nepostradatelný. Prý od něj v letošní sezoně čekal víc a tudíž si vylepšený kontrakt nezaslouží. To mělo v rodákovi z Havlíčkova Brodu zanechat pachuť a zároveň zbystřit pozornost konkurence.

90Min tvrdí, že o Součka, jehož v posledním ligovém kole čeká 105. zápas za West Ham, stojí nejméně dva nejmenované kluby Premier League. Do toho zkraje května přinesl web Juve Dipendenza zprávu o interesu Juventusu, který by za českého záložníka neváhal zaplatit bezmála 1,2 miliardy korun.

Adam Hložek (19)

Otázka není jestli, nýbrž kam sparťanský klenot poputuje. V médiích se skloňovala řada klubů v čele s Bayernem Mnichov, Borussií Dortmund či West Hamem. Minulý týden přinesl server CalcioNapoli24.it zprávu, že o ofenzivního univerzála, jemuž bude za dva měsíce 20 let, usiluje i Neapol. V klubu, který od dob působení Diega Maradony marně čeká na ligový titul, by měl zacelit díru vzniknuvší po odchodu kapitána Lorenza Insigneho (30). Ten už je domluvený na přestupu do Toronta.

"Víme o zájmu Neapole a dalších evropských klubů. Adam je mentálně velmi silný, vše řeší s velkým klidem, ale pochopitelně cítí zájem velkých týmů,” citoval hráčova otce Zbyňka CalcioNapoli24.

Tento týden vyplavaly další možné směry, kterými se Hložek může vydat. Španělský novinář Matteo Moretto informoval o zájmu Sevilly, jejíž sportovní ředitel Ramón Rodríguez Verdejo by rád získal výraznou osobnost na několik dalších sezon. Vedení Sevilly už prý dokonce začala se Spartou jednat. "Mezi oběma stranami došlo ke kontaktům a jednání by mohla být dokončena v nadcházejících týdnech,” cituje Moretto svůj zdroj, podle něhož by nebyla problémem ani přestupová částka přesahující půl miliardy korun. Jedním dechem však dodává, že ve hře o Hložka jsou i další velkokluby. Kromě Bayernu a Borussie zmiňuje Leverkusen a Arsenal.

Antonín Barák (27)

Po životní sezoně, v níž za Veronu nasbíral 11 ligových a jeden pohárový gól a k nim přidal tři asistence, je odchovanec příbramského fotbalu logicky na mušce velkých klubů. Hlavní zájemci jsou podle italských médií dva. Za hlavního byla označována Neapol, s níž se po sezoně kromě Insigneho patrně rozloučí i Dries Mertens (35). Vedení klubu, který letos skončí třetí a příští sezonu si zahraje Ligu mistrů, ale podle webu calciomercato.com odrazuje částka. Verona si totiž za tvořivého leváka cení na 20 milionů eur, tedy bezmála půl miliardy korun.

Zdroje portálu tuttomercatoweb.com uvedly a další média od nich převzala infromaci, že do hry se vložil Tottenham. Kouč Antonio Conte by před dalším ročníkem, v němž budou "Spurs” s největší pravděpodobností hrát Ligu mistrů, chtěl posílit tým až o šest hráčů. Jedním z nich má být právě Barák, pro jehož herní projev má italský trenér údajně slabost. Zmíněná horentní suma by pro klub neměla být problém. "Je v ideálním věku na to, aby udělal správný skok. A když půjde do velké ligy, kde bude hrát s lepšími hráči, ještě se může zlepšovat,” uvedl pro tuttomercatoweb na adresu Baráka Manuel Gerolin, někdejší technický ředitel Udinese, kde Barák dříve působil.

Patrik Schick (26)

Přestup české útočné jedničky je tématem už od loňského Eura, na němž se Schick blýskl pěti góly. Nejen německá média spekulovala, že by v Dortmundu mohl nahradit Erlinga Haalanda, potažmo v Bayernu Roberta Lewandowského. Jméno sparťanského odchovance bylo spojováno i s Barcelonou, Manchesterem United či Arsenalem.

Nicméně trenér Gerardo Seaone, který Leverkusen dovedl na třetí místo Bundesligy a tím i do Champions League, se neobává, že by o Schicka v letním přestupovém přišel. "Počítáme s tím, že tu s námi Patrik bude i v příští sezoně. Budujeme konkurenceschopný tým, ve kterém se hráči mohou zlepšovat. A budeme hrát Ligu mistrů, to je také krok dopředu,” uvedl na tiskové konferenci před posledním ligovým kolem.

V týdnu navíc Leverkusen informoval, že Schick, který v sezoně nastřílel 24 gólů a po Lewandowském byl druhým nejlepším ligovým kanonýrem, podstoupil v pondělí 16. května operaci pravého třísla a jeho návrat je odhadován na konec června. Je tedy jasné, že zmešká letní turné Leverkusenu v Mexiku, a vysoce pravděpodobné, že přestup se jej ani letos v létě týkat nebude.

Autor: Livesport.cz / Štěpán Šimůnek

Komentáře (280)

Přidat komentář
kovi610

"Idrissa Gueye zo Senegalu odmietol nastúpiť na zápas svojho klubu Paríž Saint-Germain, pretože číslo na jeho drese by bolo vyhotovené v dúhových farbách" Za tenhle agresivnej útok proti LGBT komunite očekávám vyloučení Gueyeho z reprezentace i z klubu..Tohle chování nemá místo v civilizovaném svete

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Je tady k tomu článek, už to sem prosím netahej.

Reagovat
kovi610

je treba to sem tahat furt..jinak se tehle protievropskych a protidemokratickych živlu nezbavime nikdy

Reagovat
Seydou Doumbia

kovalchuk, netahej to sem pls

Reagovat
Nihilister

Jdi do prdele. Dík

Reagovat
Zephyr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Cringe

Reagovat
pingwin

Tak se ke svoji orientaci veřejně přiznej a máš klid.

Jinak s tím běž do řiti. Mě ta jejich LGBT nevadí, ale proč to pořád všude vytrubovat ?

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

At si kurva pichaji prdele nebo ovce, ale at to nevytrubuji. At si každý dělá co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si každý může dělá to, co chce, tak si může i vytrubovat co chce fakt nikdy nepochopim, jak někdo může být až tak dementní, že na jednom řádku si dokáže dokonale odporovat a ještě bude za tu svou hloupost bojovat do roztrhání tela

Reagovat
smazaný uživatel

Az budes uvedomely, tak pochopíš, ze veci co děláš, které te dělají stastnym apod., tak delas právě kvuli sobe. Ne abys byl zajímavý, ne abys to napsal, vykrikoval atd. To chce čas... Možná sám nejsi šťastný.

Reagovat
smazaný uživatel

A opět, ty tu vykrikujes picoviny o tom, že se nesmí projevovat, apak tu začneš něco o štěstí, které vyvěrá z toho, že se nevyjadrujes. To je moc toto, ty to fakt nevidíš jak si sereš do huby?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja napsal, ze se to nesmí? A nebo když budeš šťastný, tak to dělat nebudeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Na nic jiného než slovickareni se nezmůžeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ty jsi jeden z tech co cpe do huby druhým neco co neřekl a potom reaguji takto, kdyz jim dojde argument... A pak se cítí, ze vyhráli valku

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsi hodne agresivne, ze to nemaji delat, ja to interpretoval tak, ze opravdu hodne neches, aby to delali a tak jsem to trochu citove zabarvil na nesmis (jako kdybys snad mel nejakou moc to udelat a ja to myslel doslovne) ale tak klidne se hadej ,ze jsem nepouzil slovicko, ktere jsi chtel a na kterem strasne zalaezi, kdyz jsi jsi schopny uplne doslova vyvracet sve vlastni myslenky hned dalsi vetou. fakt bavis ty radoby psychologu, ktery vis, presne, jaky jsem, a jak se citim z jedne vety.

jestli nekomu dosel argument, tak jsi to ty, protoze jsi se ani nezmohl na to,co jsem napsal vyvracet/reagovat, misto toho jsi na me zacal utocit, ze se necitim stastne, vypravel moudra z vš zivota, a pak slovickaril

Reagovat
GabrielBatistuta

Vy jste dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi s tím do prdele

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kucka

Reagovat
ondrasch77

Blesku

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Za tohle ho určitě vyloučí ze senegalské repre.

Reagovat
Lemond Laws

Jdi do hajzlu buzno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje máma nemá místo v civilizovaném světě

Reagovat
ACSeRw!n

kolik stal Haraslin ? asi celkem dost co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde jsem částku nezaslechl ani nevycetl

Reagovat
Kucka

Doufám, že přestup do klubu z širší špičky vyjde Barákovi, má po životní sezoně nejvyšší čas a 20M není nějaká hrozivá suma, která by větší týmy odradila.

Reagovat
smazaný uživatel

ked ho zoberú sliepky pre ktoré je suma 20M bagateľ, tak bude mať krásny zvyšok kariéry.

Reagovat
PalibrkUros

Taky bych mu to přál. Byl by alespoň víc na očích a myslím si, že by měl možnost naplno ukázat co v něm je, tak snad to klapne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Largo

Reagovat
Cotton

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Co Alex Král? Ten ve WH nezůstane a předpokládám, že do Ruska se mu taky chtít nebude

Reagovat
Seydou Doumbia

jen at jde do Ruska, pohoda

Reagovat
Kucka

Reagovat
fabec1222

Na západě nemá kam. Řecko / Turecko

Reagovat
PalibrkUros

psalo se něco o Montpellieru mám dojem, tam by klidně i mohl. Lehce nadprůměrnej klub v dobrý lize, pro něj ideální možnost se ukázat, jinak ať tahne zpátky do Tepláků

Reagovat
ondrasch77

Údajně má o něj zájem Montpellier.

Reagovat
smazaný uživatel

Restart v Teplicích se nabízí

Reagovat
Witcher

Článek o tom rasistickém útoku trenéra Crystal Palace nebude?

Reagovat
Mastný Chobot

Nie, toto je cenzúrované médium, Geralt

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fanoušek dopadl ještě dobře, mohl ho sestřelit tím asi pětatřiceticentimetrovým hovadem co má v kalhotech jako Anelku

Reagovat
PalibrkUros

taky mi to hned napadlo, jak jsem to četl

Reagovat
Hunt

Chtěl bych vidět tebe, jak by ses ovládal. Zejména po tom, co se v Anglii tento týden děje.

Reagovat
fenixLFC

co je na tom rasisticke? po tom videu z pohladu toho fanusika to vyzeralo viac ako opravnene

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hložek je fakt taký talent že sa oňho bijú kluby ako Borusia a Bayern?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že je. V 19ti výborná čísla a to hrál za Spartu, která je mizerná, jak by hrál ve fungujícím týmu? Uškodit by mu mohlo za mě to, že má takovou neurčitou pozici. Křídlo to úplně není, hrot taky ne..jako třeba Firmino b Liverpoolu. Musel by do týmu, kde by měl pevnou pozici v sestavě a ne že by lítal po třech postech.

Reagovat
smazaný uživatel

takže ho možeme angažovať do Liverpoolu namiesto Firmina, ktorý odchádza pravdepodobne.

Reagovat
eibe

takových, jako Hložek máte v akademii dalších 20

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Nesmysl

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

60

Reagovat
dinss

Reagovat
Kucka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
martin1

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Cotton

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Igner Farnsworth

Není

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Součka nechápem, resp. jeho manažéra, ved hrá výborne vo west hame celý čas čo tam je. Bol by som zvedavý kým ho chce nahradiť

Reagovat
JeséRodriguez

Taky ne, snad z toho nesympatického klubu odejde někam, kde si zahraje dobrej fotbal. Tomu Juventusu by docela pomohl, v rámci Anglie by klidně mohl do Manchesteru United.

Reagovat
eibe

Pokud může hrát v základu United i Maguire, tak by neměl problém ani Král.

Reagovat
JeséRodriguez

To je pravda.

Reagovat
10

jo, Juventus má málo podobných kopyt...to je největší kachna na světě, ten zdroj mluví za vše

Reagovat
JeséRodriguez

Já neříkám, že ten zdroj je pravdivý, jen říkám, že by Juventusu pomohl. Nevím, koho by sis tam tak představoval.

Reagovat
10

asi tak 3000 jiných hráčů, třeba takových, kterým nevadí míč

Reagovat
Chazy

On zas jako není úplnej dřevák tím neříkám, že ho má brát Juventus a že by mu pomoh, ale zbytečný přehánění

Reagovat
10

Ne, on fakt není hráč pro tým, co má nějaký ambice a hraje LM. Nesleduju WHU detailně, ale přijde mi, že čím víc se snaží o nějakej fotbal, tím méně se Souček chytá. Dokud hráli ten antifotbal na brejky, tak vynikal, ale s každým procentem většiho držení míče se jeho schopnosti odkrývají.

Reagovat
r.mrazik

je to lehky nadprumer...urcite ne hrac do zakladu velkoklubu v LM

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JeséRodriguez

Ok, a koho konkrétně? Ten de Jong je realnej? U něj bych čekal, že půjde do Manchesteru United. Mohl by se do Itálie vrátit Jorginho nebo Veratti, ale to je spíš sci-fi.

Reagovat
10

De Jong určitě ne, na to Juventus nemá. Píše se čím dál intenzivněji o Pogbovi. Vrací se Fagioli s Rovellou, Jorginho je taky možnost. Souček by nehrál už v tý současný záloze.

Reagovat
JeséRodriguez

Pogbu jsem taky zaznamenal, ale to je takovej náladovej hráč. Návrat do Juventusu by ho mohl nakopnout. Fagioli a Rovella myslíš, že to bude okamžitej přínos pro tým jako je Juventus? Miretti je taky zajímavej hráč do budoucna, ale řekl bych, že všichni 3 k sobě potřebují zkušené hráče. Jsem na to zvědavej.

Reagovat
r.mrazik

bez Pirla bude pogba jak u nas v MU...

Reagovat
JeséRodriguez

Je to možný. Asi by to nebyl vyloženě propadák, ale podle mě by moc lídr nebyl v tomhle Juventusu.

Reagovat
Salfovic

Nikdy nebyl lídr, vždycky se sveze s týmem.

Reagovat
10

Pogba by tu zálohu dokázal pozvednou o 2 úrovně nahoru, o něj v Juventusu strach nemám. Uvidíme, kdo přijde k němu, protože hráčů k odchodu tam je dost. Minimálně jeden z dvojice Fagioli/Rovella už musí dostat šanci, dost možná jí dostanou oba. Miretti nejpravděpodobněji půjde hostovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
romeo351

Hraje furt to svoje - jeho strop a Moyeosovi to evidentně nestačí (což je k Součkovu somatipu zarážející). Asi má WHU vyšší ambice…

Reagovat
kilobyte

Moyes už přece dostává instrukce od Křetinského. To je pravý trenér West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou spekulace. Jen se budou handrkoval o smlouvě ale pochybuju že ho budou chtít pustit. Pro ten styl co WHU hraje je Souček ideální.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
dinss

No, možná bych těch přestupů viděl víc.

Král v Rusku asi nezůstane a nedivil bych se ani kdyby šel Kuchta někam směrem západ. Ze Sparty těch kluků snad taky vylítne víc. No a od nás bys třeba taky někdo mohl jít byť si to nepřeju.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ze sparty?

Reagovat
Kucka

Minimálně Vitík a LK37, Karabcovi by zahraniční dril taky mohl prospět místo paběrkování v nefungující Spartě.

Reagovat
Aldeano

Bohužel je to tak.

Reagovat
romeo351

Karabec dokud nezačne něco hrát ve Spartě, tak nemá v cizině co dělat a btw šance dostává. Krejčí je tuhle sezonu spíše zklamání. A Vitík do zahraničí? to je snad vtip, má otevřený základ v top 3 týmu ligy a neoplývá opravdu zatím jakoukoliv jistotou (omlouvá ho však věk). Na přestup je tam naopak Hancko!

Reagovat
Kucka

Já jsem jenom vypsal Obitovi adepty na přestup ven v nejbližší době.

Po odchodu Hložana s Dočkalem to na Karabcovi musí příští rok stát, jinak je podle mě čas to zkusit jinde. Vitíka čekám příští rok taky v ose týmu. Tuhle sezonu byli zklamáním skoro všichni, Láďa se zahraničními ambicemi netají a ve 23 letech je čas jít za humna.

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Vitíka chtěla Sampdoria a Karabce snad někdo z Francie. Asi tomu tam rozumí o něco víc než my.

Reagovat
Kiwi-21

Marseille chtěl Karabce

Reagovat
dinss

a co si pamatuju tak to nebylo úplně málo

Reagovat
Kiwi-21

Nevím teď přesně něco okolo 10 mam pocit ale možná jsem mimo abych nekecal

Reagovat
Kucka

Reagovat
JeséRodriguez

Já bych je klidně pustil. Stejně je nesmysl, že by měli táhnout Spartu, jednou asi odejdou stejně, a backup na stopera může být další talent Vydra. Karabcův post je asi horší, tam by se mi líbil Havlík a na podzim nehrál špatně mladej Frýdek, ale na jaře už jsem ho moc nesledoval.

Reagovat
romeo351

Oba dostávají šance ve své soutěži od klubu, co je vychoval. S Vitíkem se počítá do základu, Karabcovi odešla jediná konkurence Dočkal a čas na hřišti i tak dostával. Oba nepředvedli skoro nic, co by převyšovalo standart ligy. Je v jejich zájmu chodit do zahraničí? Oba jsou talentovaní. Je v zájmu Spartu prodávat je?

Reagovat
dinss

Je v zájmu těch kluků se topit ve sračkách společně se Spartou?

Reagovat
romeo351

To že ti na tuto otázku nedokážu zprvu dát jasnou odpověď je samo devízou toxicitě Sparty. Na druhou stranu oba nepředvedli prakticky zatím pořádně nic a venku je nikdo za ručičku vodit nebude tuplem

Reagovat
dinss

Reagovat
Aldeano

Krejčí, Karabec, Vitík...

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
lampas

Starej Krejčí do druhý polský.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
dinss

nedělej ze sebe debila

Reagovat
fabec1222

Kuchta je tak blbej, že tam zůstane a ještě si koupí Z tričko

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
dinss

Reagovat
Unai

Reagovat
ratusek

Reagovat
deiw

Po těch letech bídy je hezké si přečíst, že se rovnou o 4 naše hráče reálné zajímají velkokluby

Reagovat
Kucka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Horcmen

Neapol to u Baráka zachránila

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
fenixLFC

ja nechcem byt zly ale s tymi spekulaciami opatrne. vlani sa podla ceskych medii spekulovalo ze ma ist soucek do bayernu ako nahrada za thiaga... u soucka tie prestupove miesta nedavaju zmysel, v PL do vacsieho klubu nepojde a inak to nebude prenho posun, juve nedava zmysel z pohladu klubu (ale je to juve...), u hlozka ked to bude sevilla alebo neapol tak to tiez hned vyzera inak ako ked sa tam spaja bayernom alebo borussiou, schick asi najskor zostane v leverkusene, BVB ma mat zaujem o hallera ako nahradu haalanda. takze z tych spekulacii najviac verim asi barakovi do tottenhamu a aj to som skepticky skrz vek a to, ze ich priorita budu skor hraci do defenzivnej casti

Reagovat
deiw

Jako jasný, ale stejně to u nás dlouho nebylo, že by někdo od nás vůbec reálné mel šanci přestoupit do podobných klubů, aby tam i hrál. Naposledy snad Schick po sezoně v Sampdorii, jinak to byly jen spekulace.

Letos není důvod pochybovat, že by o Baráka a Schicka neměl být zájem, když po předchozi sezóně, která taky byla povedená, udělali v té letošní takový progres. Ale je pravda, že u Schicka by momentálně prestup nejspíš smysl nedával pro žádnou stranu. Zrovna u Součka si myslím že ten zájem byl před rokem větší než letos, každopádně i v této sezoně výkony zopakoval, byt nebyl tolik vidět. Jeho přestup by nicméně možná letos smysl dával, protože ve West Hamu budou chtít více stavět na Riceovi a jeho by tak mohli ještě alespoň zpeněžit. A docela i věřím, že herne by mu mohla italská liga taky dobře sedet, navíc by svou mentalitou klubu jako Juventus dost pomohl.

Reagovat
Salfovic

Souček letos výkony opravdu nezopakoval.

Reagovat
deiw

Udělal pár chyb, produktivní jak před rokem nebyl, ale pořád byl oporou týmu který se zvedl s jeho příchodem a teď bojuje o top 6. Letos navíc hráli dlouho i poháry a on hrál skoro vše, takže fakt nemohl být o tolik horší než před rokem.

Reagovat
Kucka

Reagovat
eibe

V čem vlastně vyniká Hložek? asi jsem měl smůlu, ale když jsem viděl asi 6 zápasů, kdy hrál, tak v ničem naprosto nevynikal. Netahal to tam, hráče sám neobcházel, střelba a šance žádné. Proti papírově lepším soupeřům naprosto neviditelný. Góly sice má, ale tak to je předpoklad každého ofensivního hráče, bohužel jsou u nás dřeváci . Týmy, jako BVB, Liverpool mají v akademii dalších 20 takových, ne?

Reagovat
ACSeRw!n

na jeho vek velka sila v osobnich soubojich, tezce se odstavuje a bere se mu balon, primocarost, velmi tvrda strela a vypada to, ze i mindset

Reagovat
smazaný uživatel

A přidal bych přehled ve hre, ty asisty nejde nabrat jen tak. a taky to jde občas vidět, jak si udělá otočku do prostoru kde je volno, natáhne tam míč atd

Reagovat
romeo351

On trpí nemohoucností Sparty. Má perfektní střelu, centr, neskutečné fyzické propozice na jeho věk, tak na branku a vyhodnocování situací. Schází mu odvaha, zatím se to bojí sám strhnout, naivita v osobních soubojích (zejména v obraně). Nemůže hrát osamocenýho hrota a křídlo starýho střihu přikovaný k lajně. Charakterem je nastavenej evidentně správně - žádný velkohubý prohlášení, žádný zkraty na hřišti. Je mu 19 a 3 sezony hraje důležitou, teď už nezastupitelnou roli v týmu špičky ligy

Reagovat
eibe

Reagovat
Cotton

Reagovat
eibe

Právě, že mi přijde, že prostě jakoby nevyniká herně, když teda opomeneme ty jeho proporce, to souhlasím. Já mám prostě za to, že super talent by měl prostě herně vynikat, objet 2-3 hráče (nemyslím ve sprchách ), prostě převyšovat herně, aby šlo vidět, že mu spoluhráči nestačí a spíš mu kazí hru. Soupeře naopak povodit, což jsem bohužel neviděl. Když si například porovnám Szaboszlai v Red Bullu, tak ten tam vodil soupeře na párek téměř pořád.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Podle mě teda je vidět dost, že mu spoluhráči nestačí muj názor jenom..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Jenze v tom RedBullu kde mel velmi kvalitni spoluhrace a vetsinu souperu prehravali, meli jasnou koncepci atd... to ve Sparte neni nic a v podstate ji dve sezony tahl jen Hlozek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Greny

a teda nedalo mi to koukl jsem a ma v Rakouske Typico Bundeslize

Szoboszlai rocnik 2000 :

56 zapasu : 16 golu a 26 asistenci

letos v Nemecku : 31 zapasu : 6 + 8

Hlozek rocnik 2002 v nasi lize :

91 zapasu : 29 golu a 30 asistenci

ceska a rakouska liga se da v klidu srovnat ze jsou na podobne urovni

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
O.Giroud

Ale szoboslai ma polovicu zapasov na CM ne? a utocnika neviem ci niekedy hral

Reagovat
Greny

to ano ale treba Hlozek ma v utoku jako vylozene hrot jen 39 zapasu.. zbytek ma z kridla nebo z podhrotu

Reagovat
O.Giroud

Az teraz som pochopil, ze Typico je vlastne ten ich nazov a ne ty pico. Lebo tie statistiky hovorili pre Szoboslaia, ale zas je pravda ze asi sa tam lahsie robia ked to tam Salzburg valcuje

Reagovat
Greny

39 zapasu dokonce ve vsech soutezich takze v lize to bude o trosku mene

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Lemond Laws

Tipičo

Reagovat
Imos

rakouská je slabší liga, hlavně když pomineme Redbull

Reagovat
Kucka

Reagovat
$dolar$

Hložek je typ hráče jako Aguero.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Largo

Prej ve všem...

Reagovat
Shottack

A kdo to tvrdí?

Reagovat
Largo

Von.

Reagovat
GabrielBatistuta

České nebe?

Reagovat
Shottack

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Largo

Ovsem

Reagovat
Neon

Reagovat
Shottack

Reagovat
letitfly

Ve Spartě to fakt nemá lehký. Je na něm vidět, že je fakt úplně jinde, a to nejen statisticky, ale celkově herně. Když se na něj zaměříš, jak třeba přebírá a zpracovává balóny, jak obchází protihráče...je fakt ustřelenej od zbytku ligy

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Kiwi-21

Mě právě až na tu sílu co má nepřijde vůbec ničím ustřelenej ani výjimečný, přeji mu ale právě je tak často neviditelný že si myslím že jeho přestup pomůže nejen jemu ale i Spartě jako takové

Čas ukáže

Reagovat
John Obi Mikel

Hložek je fajn, akorát média a fandové Sparty z něj dělají mnohem víc než je, podle nich by měl pomalu na základ v Realu.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Trošku salty koment zas, navíc když vidim co máš v oblíbených týmech..

Reagovat
Lemond Laws

Neztratil by se tam.. Jeden hráč zapadne jak nic

Reagovat
mistr129

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

Právě ve všem

Reagovat
eibe

No to právě musím oponovat, jak jsem psal, viděl jsem asi 6 zápasů, z toho 2 naživo na Slovácku a prostě ani jednou neudělal hráče kličkou, prostě tak nějak si udělal svoje v rámci kolektivu, ale sám to nikdy nějak nepotahal.

Reagovat
SunFells

Tak sleduj dalších 6 a potom dalších 6. Najdeš tam určitě zápasy, ve kterých to "nějak potahá sám". Nástroje co má on nemá neměl ani Schick.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Cotton

Na naše poměry naprosto nadstandartní hráč, kdo jiný měl taková čísla v 19 letech? Samozřejmě se teprve uvidí, jak je na tom v evropské konkurenci.

Reagovat
lampas

Bohužel na pár borců, co měli v těch letech už velice nadstandardní čísla si vzpomenu a moc dobře to s nimi nedopadlo Kadlec, Necid, Suchý...

Reagovat
r.mrazik

necid je srpen 1989...ve 20 letech mel odehrano 57 zapasu a dal 18 golu

kadlec je rocnik 1992...ve 20 letech mel 113 zapasu a dal 20 golu

suchy me jako obrance vubec nezajima

hlozek ma 131 zapasu a 39 golu...o jeho asistencich nemluve...

z tech cisel jde videt,ze je nejspis vyse,nez ti tebou jmenovani...

Reagovat
lampas

Takže tedy:

Necid 3,16 zápasu/1 gól

Hložek 3,35 zápasu/1 gól

Suchý naopak je mu nejblíž v tom, že taky hrál ligu asi od 17 let, protože na to už fyzicky měl (jako Hložek). Ve dvaceti odcházel ven už jako kapitán Slavie, měl za sebou titul, LM, a nakonec vrchol kariéry měl v průměrné Basileji.

Reagovat
r.mrazik

jojo...nejlepsi je pocitat goly jako prumer golu na zapas...

Reagovat
GabrielBatistuta

No tak vypsal si zápasy a góly ve dvaceti letech a napsal si, že z těch čísel je vidět, že je výše. Proti Necidovi to vidět nejde, tak co ti měl lampas napsat?

Reagovat
r.mrazik

odehral toho dvakrat tolik a dal dvakrat tolik golu...o asistencich nemluve

jestli nekdo nevidi,ze je hlozek v jeho veku jinde,tak uz fakt nevim...

Reagovat
GabrielBatistuta

Já to nerozporuju. Jen bylo jasný, jak to lampas použije.

Reagovat
Kiwi-21

Vidím ho dost podobně

Jeho jedinou přednost vidím v síle, takový bílý afričan předčasně vyspělý ale moc rád se spletu

Reagovat
Losinho

Že by Schick kvůli plánovaný operaci třísel nemohl přestoupit jo? Blbost. Ale s tou LM bych to pokračování v Leverkusenu i chápal.

Reagovat
romeo351

Moc se tu o něm na ef nepíše, ale třeba takový Sadílek by mohl taky v klidu směr Německo, Nizozemsko. Mejdr klidně přeskočit Spartu a ven jakbysmet. Věřím, že oba by na prosazení se ve věhlasnější lize měli

Reagovat
letitfly

Mejdr asi ne, má za sebou jednu sezónu v nejvyšší lize a je už relativně starej. Ale Sadílek je příjemný překvapení, viděl jsem ho dokonce i v nějaký nejlepší sestavě sezóny celý holandský ligy (nevím jestli to bylo oficiální nebo jen podle nějakýho místního plátku)...kěž by šel takhle nahoru i dál

Reagovat
romeo351

myslel jsem Sadílka ze Slovácka

Reagovat
Stannis Baratheon

Sadílek druhý

Reagovat
PalibrkUros

Nemyslel spíš Lukáše ze Slovácka?

Reagovat
Lemond Laws

Myslím, že spíš myslel Lukáše ne?

Reagovat
Aldeano

Nemyslel Lukáše?

Reagovat
Losinho

Jakýho myslíš?

Reagovat
Fakt

Myslím, že myslel Jaroslava Sadilka z Rokycan.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
inferno08

Myslel, tedy je Sadílek ze Slovácka.

Reagovat
letitfly

Sorry borci, teď mi došlo, že asi myslel toho druhýho Sadílka, co hraje myslim ve Slovácku. Na křestní jméno si nevzpomenu

Reagovat
Cotton

Michal

Reagovat
Kapřík

Spitihnev.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PalibrkUros

Bral bych ho do Sparty Sadílka jednoho

Reagovat
JeséRodriguez

Já spíš Havlíka

Reagovat
PalibrkUros

Toho klidně taky

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Dr. Mejdr do zahraničí? Zase neblázni.

Reagovat
exse

Mejdr je rád, že přeskočil druhou ligu. Mladej Sadílek by si ale asi polepšit mohl, patřil k nejlepším hráčům ligy na svém postu.

Reagovat
r.mrazik

dost pochybuju,ze by soucka prodali a on chtel jit pryc

Reagovat
Losinho

Do Juve by asi šel.

Reagovat
r.mrazik

tak on by sel asi do vic klubu,ale myslim to tak,ze by chtel odejit ted za kazdou cenu,jak se pise v clanku

Reagovat
Greny
Reagovat
r.mrazik

to jsou fakt kreteni

pohar nevyhrali a prvotni volby tam nechteji...

amateri jak prase

Reagovat
Čenda

skvělá cedule

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

Na tom mě nejvíc překvapuje to, že by to některým sparťanům nevadilo.

Reagovat
O.Giroud

Gula ale mozno vas tiez pripravi na titul ako Plzen, ale doladit vas bude musiet niekto druhy

Reagovat
Spalovač šancí

Tak snad Hložkovi ta Sevilla vyjde

Reagovat
O.Giroud

ak vie dobre simulovat, tak neni o com

Reagovat
Kiwi-21

Nic ve zlém ale dívá se někdo na soupisky těch týmů ?

To že nevidím Hložka tak v dobrém světle jako většina je jedna věc

Ale doporučuji se podívat kdo sedí v Seville (Martial např) i sestavu Dortmundu například a jiných týmů a zjistíte že nemá v podstatě kde koho vytlačit ze sestavy a max boj o lavičku náhradníků

Reagovat
deiw

Jména jsou jedna věc, ale podstatnější jsou pak jejich statistiky. Jasně, zrovna ten Dortmund by mohl být velký sousto, ale třeba v té Neapoli nebo Seville by to bylo jen o něm. Každopádně věřím že šanci dostane kdekoliv.

Reagovat
Kiwi-21

Tak zrovna Sevilla je opravdu nad jeho síly, Neapol nevím nepíšu že šanci žádnou nedostane ale kvalitou na to nemá

Měl by jít raději do týmu 2 sledu a ukázat zda na to vůbec má

Takhle se může velice snadno stát že bude brzy na tribuně a nebo hrát za Béčko jen

Reagovat
letitfly

Vůbec nic proti hráčům Sevilly, ale že by prosazení bylo nereálný mi teda nepřijde. Rafa Mir, Ocampos, Martial, En Nesyri, El Haddadi, Lamela, Corona...to není žádnej majstrštyk.

Reagovat
Kiwi-21

To možná není ale to qni Hložek a nevím koho z nich by měl posadit

Reagovat
Salfovic

Problémem je to, že týmy druhého sledu za něj nedaj tolik, kolik chce Sparta.

Reagovat
Kiwi-21

To je bohužel pravda ale Sparza sama by si měla uvědomit že není Evropský klub už delší dobu a měla by slevit obzvlášť když ani v Evropě nic nepředvedla jak Sparta tak ani Hložek

Ubrat finance a přidat %

Reagovat
Salfovic

Ono to reálně dopadne tak, že ho koupí někdo z těch větších klubů. Tam se neprosadí, do roka ho šoupnou někam na hostování a pak se teprve uvidí.

Reagovat
Kiwi-21

Nejspíš ano

Ono je škoda že na to hostování nepůjde hned ale to by se asi Hložkovi ani samotnému agentovy nelíbilo

Tak podzim se neprosadí a na jaře hostování jinde v rámci ligy

Snad nebude chtít jít hostovat zpět do Sparty v tu chvíli bych ho odepsal úplně

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ragnar Lothbrok

kašli na to..

Reagovat
smazaný uživatel

Martial v Seville sedi protoze a) je furt zraneny, b) je jen hrac na hostovani a c) je to naprostej traged.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ten třetí důvod je sám o sobě neprůstřelnej

Reagovat
Kiwi-21

Martial byl pořád jen příklad že je na hostování a tragický v poslední době vím ale kvalitou a i jménem je pořád před Hložkem

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Podle toho trenéři dělají sestavy no, podle jména

Reagovat
Ragnar Lothbrok

*

Reagovat
Kiwi-21

Ne jména ale výkonnosti jen jsem psal koukněte na jména ale myšleno tím že ti hráči jsou výkonnostně hodně před Hložkem

Nebo jinak koukněte na výkony těch hráčů a poté i jména a objektivně si musíte uvědomit že ti hráči jsou mnohem dál jak Hložek

Reagovat
Spalovač šancí

To by pak nemohl přestupovat z horší ligy do lepší nikdo ...

Reagovat
Svatej

Že je James lepší než Arnold už víme, teď je na řadě ujasnit ještě další záležitost

https://m.imgur.com/a/WJiqg0M all time PL stats Robertson vs Alonso

Reagovat
Svatej

Asistence 16-49*

Reagovat
PalecekM

z článku Vám vypadl reprezentant Droppa

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek je prý blízko dohody s Leverkusenem

Reagovat
Largo

Já teď četl, že West Ham nabídl 25 mega eur...

Reagovat
JeséRodriguez

Tam snad nepůjde

Reagovat
O.Giroud

ak ma byt Diaby na odchode tak asi najrozumnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to mě děsí, on není typicke křídlo jako Diaby, ale spis zataženejsi druhý útočník a na podhrot mají už jiný supertalent

Reagovat
Greny

Kterej je asi dlouhodobě out ne?... Dává to smysl může hrát místo něj a po sezoně jeden z nich odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátek sezóny má být zpátky ne ?

Reagovat
Greny

Já myslel že se vrátí nejdřív někdy v září že by byl ok dřív se mi nezdá ale můžu se plést

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sezóna začíná někde v sprnu ne ? Teoreticky můžeme mít pravdu oba

Reagovat
O.Giroud

ale este tam ma ist Mudryk ako vidim, ktory je kridelnik tak neviem. Mozno pocitaju s odchodom Wirtza

Reagovat
Salfovic

Tam shoří jako papír. Itálie nebo Španělsko by pro něj byly vhodnější destinace.

Reagovat
r.mrazik

tak Timber pry domluveny na 30m euro + addons...

Reagovat
Grahf

ako v nič v zlom, ale tie tvoje random správy o prestupoch bez zdroja, ktoré sa nikdy nepotvrdia

Reagovat
Salfovic

Timber, to nezní jako české jméno.

Reagovat
r.mrazik

dej si to google prekladace

Reagovat
Freedo

Teď už ho nebude nikdo chtít. Dřeva je tam dost

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Mato178178

a co abdallah sima? co je s nim je zraneny celu sezonu alebo sa mu iba nedari?

Reagovat
Losinho

Ano.

Reagovat
Mato178178

ano co

Reagovat
off-olda

Tak ne.

Reagovat
Kucka

Sympatické

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Španělská liga by pro Hložka byla podle mě nejlepší. :)

Reagovat
Salfovic

Nebo Italská.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Messiáš

Matteo Moretto je Ital , i když nejvíce zdrojů má z prostředí Atletica Madrid, které má srdci nejblíže kvůli Erasmu v Madridu

Reagovat
PISTOLERO

Snad klapne Hložanovi Itálie

Reagovat
r.mrazik

klidne bych mu pral i to spanelsko...hlavne ne nemecko

Reagovat
Luc-Luc

Proc ne Nemecko? Nasim se tam tradicne dari

Reagovat
r.mrazik

protoze mu preju delsi karieru bez staleho okopavani a hlavne teplo

Reagovat
cristiano.K.

Hložek je ideální pro WHU. Schick a Souček zůstane. Barák přestoupí za barák, ale nevím kam.

Reagovat
Luc-Luc

Hlozek by mel jit do Anglie nebo do Nemecka, jina liga mi moc nedava smysl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele