Hložek spoluhráčem Schicka v Leverkusenu? Stát má 22 milionů

25.05.2022, 11:40
Aktuality
Souboj o podpis Adama Hložka se zdá být u konce, podle zpráv důvěryhodného novináře Sport1 Patricka Bergera je pro něho připravena pětiletá smlouva v Leverkusenu, kde působí jiný český reprezentant Patrik Schick. Sparta si má přijít na odstupné ve výši 22 milionů eur.

Podle informací stejného novináře byly do poslední chvíle ve hře o letenský klenot také Borussia Dortmund a Bayern Mnichov, pro něž však nebyl prioritou. Dortmund dál cílí primárně na Sébastiena Hallera, bavorský mistr pro změnu intenzivně vábí Sašu Kalajdžiće.

V Leverkusenu má Hložkovi uvolnit místo Lucas Alario, který je sice v klubu vázaný do roku 2024, ale už teď by měl mít na stole dvě nabídky na přestup. Schick by měl v kádru zůstat. "Je velmi pravděpodobné, že potřebujeme hráče, který zahraje na dvou postech - včetně středu hřiště,” naznačil před několika dny trenér Bayeru Gerardo Seoane.

Adam Hložek má ve Spartě kontrakt ještě na dva roky, se sportovním ředitelem Tomášem Rosickým však měl být domluven, že v případě lákavé nabídky mezi 20 a 25 miliony eur svolí vedení pražského velkoklubu k odchodu. Právě tuto podmínku měl nyní Leverkusen splnit, byť podle Fabrizia Romana se má jednat o 13 milionů eur plus bonusy a 30% podíl na dalším přestupu.

Autor: Tomáš Daníček / sport1.de

Komentáře (456)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele