Neapol podle italských médií projevila zájem o Hložka

11.05.2022, 16:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (117)

Přidat komentář
PISTOLERO

To by byla bomba mít ho na očích v calciu

Reagovat
LAM

Ať jde spíš do Německa. To bude pro něj lepší prostředí i lepší liga.

Reagovat
Kepy_FCB

aby tam nedopadl jako Schick

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KKralik77

Zájem Neapole mě překvapil a jsem docela nadšenej. Italská liga, krásný město, pizza ( )

Reagovat
Kluivert9

Neapol a krásný město?

Reagovat
ACSeRw!n

trosku spinavejsi, ale krasny

Reagovat
monty25

Výhled na Vesuv...

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
PBLead

Jako byl jsem tam před pár lety a přišlo mi to jako dost špinavé město, např. ulice lemovaly pytle s odpadky atp. Obecně ten italský jih je o dost zaostalejší, než jsem čekal. Ale možná je to tím, jak my Češi máme tendenci na naše poměry nadávat a představovat si, že všechno na tom "západu" je super. Přitom Itálie je houby západ, ale přesto jsem to mínění měl.... Každopádně peníze si určitě už teďka vydělává slušné a v Neapoli by se měl určitě finančně ještě líp, takže ten život si tam zařídit určitě pěkný jde. Navíc moře, sluníčko, dobré jídlo a pití...

Reagovat
Salfovic

Třeba zrovna stávkovali popeláři, to je tam dost běžné.

Reagovat
h8_sfatto

to se nechtělo město domluvit s mafií, když se objevily černé skládky...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
h8_sfatto

Budapešť je taky špinavá, Praha ještě v 90. taky byla...ale nemůžeš říct ošklivé město

Reagovat
10

když bydlíš na Šumavě a přijedeš do Prahy, tak ti taky přijde špinavá, je to o úhlu pohledu a tom, na co se člověk zaměří...Neapol má milion obyvatel, je to obrovský město, který v čistotě určitě nepatří k nadprůměru, ale všechny ty velký města mají části, kde to stojí zahovno

Reagovat
r.mrazik

obecne Buda teda spinava neni

Reagovat
bobis21

Nevím která strana je co, ale ta část kde je parlament apod. teda dost špinavá byla když jsem tam byl. Druhá strana naopak top.

Reagovat
Gazdo

Inak Budapest je preco povazovana za jedno z najkrajsich miest? Mna teda Budapest vobec neuchvatila. Jasne maju pekne namestie a tak aj niektore budovy ale inak mi to teda prislo take vsedne mesto teda. To uz Praha sa mi viac paci ako Budapest ked mam porovnavat nieco rovnako velke lebo oproti velkomestam EU je to nefer voci Budapesti tam by jasne prehrala

Reagovat
eleven11

Aj mne sa Praha páči viac,ale ktoré námestie v BP. si myslel ?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Kategria:Budapest_terei

Reagovat
eleven11
Reagovat
eleven11

Reagovat
Gazdo

A je ich viacero. Mna sa napr pacilo strasne Hosol Tore alebo tak nejako sa to volalo uz si presne nepamatam je to vela rokov co som tam bol

Reagovat
eleven11

Hősök tere.To je jazyk,čo

Reagovat
Gazdo

Pripeceny jazyk fakt. Nechapem ako tak dokazu a preco vlastne tak rozpravaju ked im svet ponuka nieco normalne

Reagovat
Kluivert9

Kdyby to napsal o Bologni, nebo Florencii, tak se dá souhlasit... ale Neapol je fakt jedna velká špína.

Reagovat
10

fotbalisti v Neapoli žijou v úplně jiný dimenzi, než turisti...si myslíš, že fotbalista Neapole může jít do centra a procházet si ty místa, který procházíš ty jako turista? že o to má vůbec zájem?

oni sednou do auta, jedou do tréninkovýho centra a pak se zase vrací do svých vil u moře s výhledem na Vesuvio, který mají nejčastěji na Via Posillipo...to jsou exkluzivní krásný místa, o tom vůbec nejde pochybovat

Reagovat
Largo

Reagovat
Hunt

Reagovat
didosh

Reagovat
fenixLFC

a cestou ich kapitana v tom aute aj tak prepadnu a okradnu...

Reagovat
Zephyr

Jsou tam i hezké části (centrum, Vomero, Chiaia, Posillipo...), ale zbytek se mi vesměs taky moc nelíbil. Docela špína, kriminalita a mrzutí lidi, kteří si věčně na něco stěžují. Na krátký výlet asi v pohodě, ale žít bych tam rozhodně nechtěl.

Reagovat
Jesfey

Nikdy jsem v Neapoli nebyl, ale v Itálii platí, že čím víc jdeš na jih, tím větší nepořádek a lidé jsou tam obecně línější.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Axelrose

Neapol mě tedy nikdy nenapadla, ale teď mi to přijde jako dobrý nápad.

Otázka je, jestli to není jenom Zbyňkovo přání.

A pro zdraví taky dobrý. Mořský vzduch, teplo, kvalitní strava a víno. Jen ten Vesuv kapku kouří, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, má na něj Neapol prachy? Aby si na to nemuseli půjčovat od mafie, a když pak nebudou schopní to splácet, tak aby pro ně Hložek nemusel dělat vedlejšáky, zvlášť když se dozví, jakej je to sniper.

Reagovat
insane

Měli přes 70 miliónů euro na Osimhena, Hložek bude stát sotva půlku, spíš ještě míň.

Reagovat
dave30

Spíš hodně méně. Chápu, že si přeješ balík (který fanoušek ne?). Ale za mladého hráče, který je prověřený v podstatě pouze kaprligou (těžkých mezinárodních zápasů minimum), žádný manažer nemůže dát nějaký velký balík (takový, jaký by si fanoušci na Spartě přáli). To by mu v případě neúspěchu toho hráče mohlo zlomit vaz.

Reagovat
insane

Takovej pranýř tu dostávám Samozřejmě, že reálných je tak 20 miliónů, plácnul jsem půlku (spíš ještě míň), páč hlavní sdělení mělo být, že za hráče Neapol dokáže dávat pálky.

Reagovat
Bobřík1

Hodně bych se divil, kdyby byl dražší než Rosický.

Reagovat
Euphael

sotva pulku....max 15 mil eur, a to je i se vsemi bonusy

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Axelrose

Přinejhorším je Křéťa koupí, kdyby padli.

Reagovat
ACSeRw!n

Sparta chce 20 mega euro a jim se to zda moc no

Reagovat
h8_sfatto

když přidaj plyn z přístavů, kejvne i Křéťa

Reagovat
smazaný uživatel

Za 20 bych jim prodal maximálně pravou nohu.

Reagovat
dave30

To je přesně ono. Fanoušek by chtěl minimálně 25, vedení požaduje 20 a ve výsledku to bude max. 15 a nějaké pochybné bonusy...

Reagovat
Fairplay

Navíc v letošní sezoně Hložek stejně jako celá Sparta mnoho neukázal a v podstatě se akorát o rok vzdálil od toho “17letého supertalentu”, nevím, kde se bere ta jistota, že by měl jít válet někam víc než do West Hamu. Jestli chtěl rok zůstat a prokázat výkonnost, tak k tomu zcela určitě nedošlo. V Leverkusenu se může zkusit prosadit

Reagovat
Baronne

Typičo mnoho neukázal, borec má 8/13 v 19 letech, co by sis prosimtě představoval víc?

Reagovat
Salfovic

Naše liga v zahraničí nikoho nezajímá. A v pohárech toho moc nepředvedl.

Reagovat
Baronne

Jestli nikoho nezajímá, proč se o něj teda zajímá Neapol a Dortmund?

Reagovat
Salfovic

To by mě taky zajímalo.

Reagovat
dave30

Samozřejmě že se o něj kluby zajímají. Jako o mladého talentovaného hráče, který ještě není prověřený těžkými zápasy, ale jednou se může prosadit. A jejich investice se může jednou znásobit. Takových je ovšem po světě hodně a kluby za ně rozhodně nechtějí utrácet nějaké horentní sumy (jako by si představoval fanoušek Sparty). Rozhodně se o něj nezajímají jako o budoucí hvězdu, za kterou by se vyplatilo dát třeba 25-30 mega.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
dave30

Ani nevíš, jak bych vám těch 25 mega přál. Spoustu z nich byste utratili v našich vodách a spousta klubů na tyto peníze spoléhá...

Reagovat
okokolo

Reagovat
Neri04

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Fairplay

Tak třeba Sima měl proti němu čísla v Evropě. Hložek dává góly jen na domácí půdě a po tom, co měl loni 19z/15g a to byl půl sezony mimo, tak jsem letos opravdu čekal trošku víc.

Reagovat
$$CaptainKokotko

No právě. Z té ceny mám stejný pocit jak u Simy. Max 15m. Snad se budu mýlit.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ukázal toho hodně, ale pořád se bojím, že za něj max. dostanou 15m

Reagovat
Beči

Moc neukázal? Ve všech soutěžích 11+15 v devatenácti letech a to jsme půlku sezóny hráli ho*no. Nechápu to jeho věčné podhodnocování.

Reagovat
dave30

To jsou moc pěkná čísla a odchod do zahraničí mu jistě většina fanoušků přeje (já si dokonce myslím, že mohl jít již dříve). Ale ta naše očekávání jsou obrovská. Přitom když ta čísla rozklíčujeme, tak v repre, evropských pohárech a v zápasech silné trojky je to myslím 4+4 ve 22 zápasech. A to již není taková hitparáda. Musíme si uvědomit, že výkony proti Teplicím či Zlínu nikoho v Evropě až tak nezajímají. V každém případě přeji dobrou ruku při volbě dalšího angažmá.

Reagovat
Beči

Kdybychom to brali takhle, tak můžeme říct, že Ronaldo dal letos ze silných týmů v PL góly jen Tottenhamu a Arsenalu a zbytek jen proti outsiderům. Podle mě se počítá každý gól a každá asistence, jinak bychom to tak museli brát u všech hráčů. Samozřejmě že těžší zápasy nejlépe ty hráče prověří, ale na stranu druhou to není jen na tom hráči samotném, ale třeba i na formě týmu, servisu od spoluhráčů a dalších faktorech.

Jinak já si nemyslím, že by měl teď okamžitě na to, aby odešel do velkoklubu a hrál tam. Kdyby odešel před rokem, kdy měl největší hype, věřil bych, že i v tom Dortmundu ho dají do základu, ale v současné době bych být ním volil spíš nějaký lehce nadprůměrný klub, kde bude mít jistotu, že si stabilně zahraje a nebude jen leštit lávku.

Podle mě, když dokáže mít taková čísla u nás, kde už je to až na vzácné výkyvy několik let v hajzlu, tak ve stabilním silnějším týmu bude úplné dělo. Ale samozřejmě se můžu mýlit, nezbývá než se nechat překvapit.

Reagovat
dave30

V podstatě s tebou souhlasím. Bude velice těžké zvolit vhodný tým, aby pravidelně hrával. Hráčů jeho kvalit jsou mraky. Samozřejmě ne v jeho věku, ale nikdo ho nebude stavět jenom proto, že je.mladý. Uvidíme...

Reagovat
dave30

Jinak máš samozřejmě pravdu v tom, že hráče dělá tým. Proto si také myslím, že měl být Adam venku dříve. Tato sezóna mu na ceně moc nepřidala (jestli vůbec).

Reagovat
John Obi Mikel

Ono to je strašně moc

Reagovat
ACSeRw!n

ty zapasy v LM strasne chybi no.. jinak by byla cena jinde

Reagovat
Nuno čomes

Kolik teď bere jak podepsal tu novou smlouvu?

Reagovat
ACSeRw!n

pry 900k

Reagovat
Seydou Doumbia

měsíčně/týdně?

Reagovat
Lemond Laws

Denně

Reagovat
Uwe háže buly

Týdně to počítají maximálně neandrtálci.

Reagovat
Seydou Doumbia

takže v premier líg

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Nuno čomes

Masakr

Reagovat
RadekVonCZE

Místo Insigneho

Reagovat
Mozart

Nevím, kde chtějí vzít tým, který by za něj dal 20 a víc mega

Reagovat
Seydou Doumbia

V PL každá sračka

Reagovat
fenixLFC

v PL to daju radsej za hracov z nizsich lig, belgicka alebo holandska, nie z niekoho z ceskej ligy

Reagovat
Seydou Doumbia

tak to má být

Reagovat
Kapřík

ještě by nás rozmazlili

Reagovat
Uwe háže buly

Souček

Reagovat
fenixLFC

siel za 15, co nie je viac ako 20..nehovoriac o tom ze prisiel po tom co sa ukazal v EL. co ukazal hlozek v europe? nic

Reagovat
Uwe háže buly

Součkovi zas bylo asi 25, Hložkovi je 19

Reagovat
PBLead

Nejlepší český YouTuber!!! TO JE REALITA.

Reagovat
Chittak_LFC

je Steve Watts, alespoň co se sledovanosti týče.

Reagovat
h8_sfatto

Neapol i Leverkusen, obojí by bylo super, hlavně ne chvost anglický alá West Ham nebo přiliš velká konkurence alá Dortmund

Reagovat
dave30

WH momentálně za chvost PL nepovažuji. Nicméně do PL bych Adama necpal vůbec.

Reagovat
h8_sfatto

momentálně ano,ale pokud se čeká ten slibovaný vzestup Newcastlu, tak West Ham zas poputuje za svými dolů

Reagovat
Beči

West Ham velmi pravděpodobně uhraje poháry, byl v semifinále EL, ale je to chvost Anglické ligy Ale souhlasím, že by se tam typologicky rozhodně nehodil.

Reagovat
$dolar$

To by pro něj bylo nejlepší.

Reagovat
Cotton

Moře, LM, Italky, hrát by mohl pravidelně. Podle mě super, snad mu to vyjde.

Reagovat
Lemond Laws

To si ta jeho taky určitě řiká

Reagovat
dave30

Už mi zde chybí pouze komentář, že to má Adam v hlavě srovnané a že se v zahraničí jistě prosadí...

Nicméně většina "normálních" fanoušků mu jistě bude přát, aby se v tom zahraničí (ať již to bude kdekoliv) opravdu prosadil. Náš fotbal takové fotbalisty potřebuje jako sůl.

Reagovat
oli9

Bez, rychle utikej... On má pořád obrovský potenciál a může fotbalove růst ale ve Spartě už to bohužel nejde.. A čekat na nějaký Dortmund nebo Arsenal nemá smysl tam může za 3 povedené roky v Itálii

Reagovat
mastakillah

Za Insigneho přijde Kvaracchelija, takže tam asi ne. Jako potencionální náhrada za Mertense by to nemuselo být špatné

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Largo

Reagovat
Beči

6+6 v Gruzínské lize, to je vpravdě dělo.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
mastakillah

zajíci se počítají až po honu. Já tam ten potenciál vidím velkej

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
Jajinek

já se lekl, že Quagliarella

Reagovat
Cotton

taky mě to napadlo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kapřík

No...to asi teprve uvidime.

Reagovat
Witcher

Co přestup do Plzně na LM a procenta z dalšího přestupu?

Reagovat
Lemond Laws

A Šádek bude muset udělat registraci na Zonky ale

Reagovat
okokolo

Reagovat
Lemond Laws

Do Itálie ne. Tam je to takový divný a vůbec se mi tam nehodí.

Snad ten Dortmund

Reagovat
ondrasch77

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele