Premier Liga - souhrn 10. kola

10.05.2010, 13:58, aktualizováno 11.05.2010, 20:25
Komentáře a souhrny
Zenit pokračuje v dobrých výkonech, porazil Perm a s náskokem vede tabulku. Po výhře v Rostovu se dotahuje Kazaň. CSKA Moskva si doma poradil s Těrekem a vyhrál 4:1, stejně skončil i duel Sibiru se Samarou. Alania porazila Spartak 5:2. V úterý bere tři body Tomsk, Lokomotiv Moskva remizoval s Nalčikem stejně jako Machačkala s Dinamem.

Anži Machačkala - Dinamo Moskva 1:1

11.05.2010 18:30

Góly: 33. Eldar Mamajev - 30. Igor Semšov

Anži na svém stadiónu remizovala s moskevským Dinamem. Oba góly zápasu padly v prvním poločase. Kapitán dinamovců se navíc málem popral s brankařem svého týmu poté, co Gabulov pustil gól z přímého kopu.

První minuty hosté strávili útočením. Voronin i jeden z bratrů Kombarovych mohli vstřelit gól, ale to se jim nepovedlo. Domácí se do hry zapojili v 7. minutě, když Corajev vysílal střelu na bránu. Míč našel náruč Gabulova.

Uprostřed první půle se bratři Kombarovovi centrovanými balóny snažili poslat své spoluhráče do útoku, avšak obránci Anži se se svými starostmi vypořádali. A přece jen prvním, kdo vstřelil gól, bylo Dinamo. Igor Semšov ve 30. minutě dostal pas od Voronina a tvrdou ránou proměnil šanci.

Machačkala vyrovnala hned vzápětí. Dvě minuty po inkasovaném gólu Bezborodov pískl faul a byl nařízen přímý kop na bránu Gabulova. Standardku zahrál Žano, brankář moskvanů chyboval a Mamajev v pádu dopravil míč za záda Gabulova. Hned se také ukázalo, jaké napětí panuje v týmu z Moskvy. Kapitán Dinama se vrhl ke svému gólmanu, udeřil ho do hrudi a pořadně mu branku vyčinil.

Koncovka poločasu se nesla v duchu útoků. Ve 42. minutě střílel Strelcov z blízky nad bránu. Do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas začal beze změn v kádru. Více aktivity předváděli domácí. Holenda se Strelcovem své šance neproměnili. Gabulov byl tentokrát jistý ve svých zákrocích.

První střídání provedl Božovič. V 66. minutě vyběhl na hřiště Kowalczik. Hosté se snažili převzít iniciativu. Anži se rozhodla hrát na protiútoky. Druhá půle druhého poločasu byla v plné režií Dinama. Moskvané neměli moc potíží a procházeli středem hřiště docela snadno. Dále to však tak hladké nebylo. Tým z Machačkaly se držel zuby nehty a nenechával hosty pořádně vystřelit. V lepším případě šance končily rohovými kopy.

Anži ke konci zápasu nanesla jeden ze svých posledních úderů. Strelcov utekl Granatovi a vystřelil. Gabulov ovšem na dvakrát míč zkrotil. Dinamo nakonec vrhlo všechny své zbytky sil do útoku. Ve čtvrté nastavené minutě Bezborodov ovšem odpískal faul ve prospěch domácích. K balónu se postavil Todor Timonov a jeho tvrdá rána jen těsně minula bránu. Vzápětí zazněl hvizd píšťaly oznamující konec utkání.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Lokomotiv Moskva 1:1

11.05.2010 16:15

Góly: 20. Leandro - 42. Tomislav Dujmović

Spartak z Nalčiku v desátém kole na svém hřišti remizoval s Lokomotivem. Na gól Leandra hosté odpověděli střelou Dujmoviče.

Prvním, kdo se dostal k bráně soupeře, byl Lokomotiv. Ale domácí celkem brzo překazili hostům rodící se šanci a ve druhé minutě prověřili připravenost Guilhermého, který v této zkoušce obstál se cti. Ve dvacáté minutě otevřel skóre zápasu doposud aktivně hrající Brazilec Leandro. Hlavou dopravil centrovaný balón do brány.

Po inkasované brance se Lokomotiv snažil o vstřelení vyrovnávající branky. Asatiani s Janbajevem měli příležitosti, které nevyužili. Renato trefil rameno hráče Spartaku. A Mulchaza nedokázal proměnit Janbajevův pas. Domácí po nařízení od hlavního trenéra začali zpomalovat hru. A to se jim povedlo, ve 30. minutě se hrál pomalý a rozvážný fotbal bez větších příležitostí.

Nakonec to Jurij Semin nevydržel, zvedl se z lavičky a začal na své hráče křičet a povzbuzovat je. Zabralo to. Ve 42. minutě Dujmovič vyslal přesnou ránu a vyrovnal. Konec prvního poločasu byl vyrovnaný.

Do druhé půle už nenastoupil Maicon, Semin ho nahradil Gatagovem. Hosté začali okupovat pokutové území Spartaku. Ale přeměnit kvantitu na kvalitu se jim nepovedlo. Postupně útočný zápal Lokomotivu začal pohasínat. Domácí se častěji dostávali k bráně Guilhermého.

V 74. minutě opustil hrací plochu Syčev, na trávníku se objevil Traoré. Semin už v tuto chvíli nejspíš vyřval své hlasivky. Snad jediným, kdo ho vyslyšel, byl Gatagov, ale buď jeho střele chyběla přesnost a nebo hrála obrana domácích dobře.

Vítězství svému týmu mohl přinést v 84. minutě Bikmajev. Ale gólová šance ho zastihla nepřipraveného. Suchina prodloužil zápas o 3 minuty. To však nestačilo týmům ke vstřelení vítězného gólu.

Více informací k zápasu

FK Saturn - Tom Tomsk 1:2

11.05.2010 14:00

Góly: 59. Dmitrij Kiričenko - 48. Ilja Gultjaev, 85. Sjarhej Karnilenka

Saturn nedokázal potvrdit úspěch, kterého dosáhl v zápase s Lokomotivem. I přesto, že podmoskevský klub vyrovnal díky trefě Dmitrije Kiričenka, nakonec remízu neudržel a prohrál s Tomi 1:2.

Hlavním problémem Saturnu ze začátku sezóny je útočná fáze. Ovšem ze startu zápasu to nebylo nikterak dobré ani v obraně. Tomiči chtěli mladého brankaře rozhodit a vylekat. Proto hned v prvních minutách z dálky dvakrát střílel Charitonov, ale mimo. Pak Čiljuškin předběhl skákajícího Klimova. A Dzjuba promeškal svou příležitost, dokonce vůbec nevystřelil. Až v 10. minutě se domácím podařil útok po pravé straně. Z ostrého úhlu nakonec bil Ivanov. Pak vyslal tvrdou ránu Nachušev.

Snahu o trefení brány projevil Kim a Klimov, druhý jmenovaná následně trefil dobře postaveného Čiljuškina. V druhém poločase už se na hřišti neobjevil Loskov, který se vyznamenal pouze jedním pasem na Ivanova v 10. minutě. Objevil se Karjaka a pak i Sapeta. Domácí se zatím přistřelovali. Na druhé straně Dzjuba střílel z deseti metrů, jeho ránu mladík vykryl, ale na dorážku Ilji Gultjaeva neměl nárok.

Dalších deset minut se Saturn vzpamatovával a Tom mohla navýšit své skóre. V jednom z následných útoků malý Mahmudov sklepl míč Kiričenkovi a ten přesně vystřelil. Bylo srovnáno.

Teď přišla řada na Neponjaščeho. Trenér poslal do boje Skobljakova s Konilenkem. Tah zkušenému trenérovi vyšel. Dzuba poslal přízemní centr z pravé strany a Kornilenko, jenž byl u míče dříve, než obránce, poslal balón do brány. Kvůli této prohře se Saturn ocitl na posledním místě v Premier Lize.

Více informací k zápasu

FK Rostov - Rubin Kazaň 0:2

10.05.2010 16:30

Góly: 63. Sergej Semak, 77. Aleksandr Bucharov

Kazanský Rubin přehrál venku Rostov. Do střelecké listiny se zapsali Sergej Semak a Alexandr Bucharov.

Zápas začal v rychlém tempu. Zprvu byli těmi aktivnějšími domácí. Trenéra Rubinu Berdyjeva to dokonce zvedlo z lavičky. Pokárání od Berdyjeva nejspíš zapůsobilo a hosté začali hrát směleji. V 10. minutě vybojovali rohový kop a po rozehrání mohli dokonce skórovat. Ale Orechov z metru nemohl hlavou trefit bránu. Tři minuty nato z podobné vzdáleností Bucharov poslal míč někam do nebes.

Při této akci se zranil Kasajev a Berdyjev byl vynucen střídat. Na hřišti se objevil Gorbanec. Příchod nového hráče oživil hru Rubinu. Zpočátku Gorbanec vybojoval volný kop, pak z levého křídla nebezpečně centroval podél branky Rostovu.

Kazaň se neostýchala střílet z větších vzdáleností. Rubin prostě dominoval. Klidně mohl vést už v první půli. Ve 34. minutě Bystrov rozehrával volný kop, trefil tyč a k odraženému balónu přispěchal jako první Noboa. Hráč byl připraven vystřelit, ale někdo do něj zezadu strčil. Sudí to však nejspíš nezaregistroval, proto nepískal.

Po přestávce se hra ze strany hostů mnohem zlepšila. Nejspíš jim jejích trenér v kabině dodal adrenalin. Rostované se neustále tlačili dopředu. V jedné z nebezpečných situací se ocitl Ahmetović, který vtrhl do pokutového území a snažil se skórovat. Úřadujícího mistra zachránil Ryžikov.

V 63. minutě se konečně měnilo skóre. Domácí chybovali ve středu hřiště, Bucharov poslal pas na Semaka a ten překonal Amelčenka. Prostasovu nezbývalo nic jiného, než pustit na hřiště svého nejlepšího hráče Pavlenka. Rostov začal útočit s čerstvými silami. Avšak domácím chyběla přesnost. Co se týče Rubinu, nepůsobil tak živě a netlačil se dopředu za každou cenu. Ovšem i přesto dokázal skórovat. V 77. minutě po rohovém kopu upravil na konečných 0:2 Bucharov. Rostov tak nedokázal navázat na skvělý výsledek z minulého kola.

Více informací k zápasu

Amkar Perm - Zenit Petrohrad 0:2

10.05.2010 14:15

Góly: 85. Maksim Kanunnikov, 89. Danny

Zenit dokázal opět zvítězit a zvýšil náskok před druhým týmem Premier Ligy na čtyři body. Vítězství Zenitu přinesl mladík Maxim Kanunnikov, svou trefou zvyšoval na konečných 0:2 Danny.

První šanci si vytvořili hosté. V páté minutě. Danny po centru Hubočana předběhl Bělorukova, ale střílel nad brankovou konstrukci. Perm se nenechala zahanbit a útočila také. Ale k bráně moc blízko nedošla.

Zenit byl v útoku důraznější. Zyrjanov vyslal silnou ránu z dálky po zemi, tu Narubin vytěsnil na roh. Pak Meira nedovolil Keržakovovi hlavičkovat. Na druhé straně Malafejev vyrazil centr Grišina a strhl s sebou Anjukova, který pak musel být ošetřován. Ve 33. minutě Zenit měl udělat vše pro to, aby vstřelil gól, ale po střele Fajzulina na brankové čáře odkopával Fedoriv. Ke konci poločasu netrefil z dvaceti metrů Fajzuli a Keržakovova střela v pádu vedla pouze k rohu.

Mezitím na tribunách došlo k nepokojům. Do Permi se vydalo na tisíc fanoušků Zenitu a někteří z nich se dostali na normální tribuny, což vedlo ke vzájemné agresi.

Aby se hra vyrovnala, Rachimov o přestávce udělal pár změn. Na hřiště vyběhl Pomerko a do obrany se postavil Novaković. A ze začátku tento krok vycházel, netrvalo to však dlouho a Danny měl další příležitost na překonání Narubina. Ten ale v poslední chvíli konečky prstů vytáhl míč mimo bránu. Následovaly střely Keržakova a Bystrova, ani jeden však svou šanci nevyužil. Spalletti se rozhodl, že Keržakova bude šetřit na finále Poháru a na hřiště pustil Husztiho.

V 65. minutě nakonec měl gólovou příležitost Amkar, ale u příležitosti jen zůstalo. Pejev zahrával standardní situaci, která byla v blízkosti pokutového území a trefil pouze břevno. Hráčům Permi to dodalo sebevědomí a tak provedli několik neúspěšných útočných výpadů. Následovalo střídání. Na trávník vyběhli Rozina, Vito a Spalletti poslal do hry Kanunnikova. Střídání se Italovi vyplatilo. Huszti centroval a Maxim Kanunnikov posunul balón do brány. Byl to jeho první gól v Premier Lize.

Změna skóre rozesmutnila soupeře a záhy domácí inkasovali znovu. Huszti rozehrával rohový kop a Danny od tyče dopravil míč do brány.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Těrek Groznyj 4:1

10.05.2010 12:00

Góly: 47. Chidi Odiah, 53. Mark González, 57. Alan Dzagojev, 63. Alan Dzagojev - 26. Blagoj Georgiev

Moskevští armějci i přes prohru v prvním poločase dokázali v Grozném vývoj utkání otočit a vyhrát 4:1. Dvěma góly se blýskl Alan Dzagojev.

V 10. minutě mělo CSKA reálnou možnost na otevření skóre. Po vynikajícím pasu Hondy se před brankou Těreku ocitl sám Dzagojev. Ale vystřelil přímo do náruče brankaře. Za chvíli se Gonzáles po průniku do pokutového území pokoušel obejít obránce, ale neúspěšně. Pak na balón nedosáhl Necid. Armějcům v útoku vždy něco chybělo. Napřiklad Necid při zpracování měl dostatek času něco vymyslet. Nevymyslel a Dikan jeho střelu vykryl.

Těrek naproti tomu stříleli, jakmile měl možnost. A i když střely Asildarova s Lachijalovem cíl nenalezly, armějci byli čím dál, tím víc nervoznější. Kvůli tomu musel Akinfejev na své obránce dokonce křičet. Ale nepomohlo to. Jeden z takových pokusů svůj cíl nakonec našel. Georgiev v 27. minutě překrásnou ránou z dálky vymetl pavučiny z růžku brány.

Zdálo by se, že inkasovaný gól povede k větší aktivitě domácích. Ale nic takového nepřicházelo. Těrek pak pokračoval ve stejné hře. Ke konci poločasu navíc mohli hosté navýšit své skóre. Asildarov poslal Arseho samotného proti Akinfejevovi. Naštěstí pro domácí Arse svou příležitost promrhal.

Pozice pro Sluckého byla nezavíděníhodná, vždyť ani neměl moc možností, jak zvýšit útočnou aktivitu. Záchrana přišla z kopaček obránce Odiaha. Fotbalista vyslal dalekonosnou střelu a gólman na ránu nedokázal zareagovat. Vyrovnávací branka vlila do žil hráčům CSKA novou sílu a ti dokázali perfektně kombinovat. Snaha byla odměněna a přišel gól, na němž má zásluhu mladík Dzagojev. Vyhrál hlavičkový souboj, sklepl míč Gonzálesovi a ten nekompromisně zakončil. Pak sám Dzagojev přidal gól. Krasić začal akci, Gonzales prodloužil na Alana a ten ze dvou metrů trefil.

Mladý ruský reprezentant se s jedním gólem nechtěl spokojit a přidal další. Asistenci si připsal Akinfejev. Bajdyčnyj se pokoušel něco změnit, ale ani Kacajev se Sadajevem už na stavu nic změnit nedokázali. Nepomohla ani červena karta pro Odiaha, který si připsal brutální zákrok.

Více informací k zápasu

Alanija Vladikavkaz - Spartak Moskva 5:2

10.05.2010 12:00

Góly: 5. Aleksandr Marenič, 9. Georgij Gabulov, 68. Georgij Gabulov, 88. Arsen Chubulov, 90. Ivan Stojanov - 7. Welliton, 30. George Florescu (vl.)

Vladikavkazská Alanija na domácí půdě porazila moskevský Spartak 5:2. Červenobílí dvakrát vyrovnávali, ale to nestačilo.

Začátek zápasu patřil domácím. Vladikavkazci měli míč častěji na svých kopačkách a už v páté minutě otevřeli skóre. Marenič dostal pas na úrovni šestnáctky a z otočky trefil bránu. Džanajev s touto střelou nemohl nic dělat.

V následujícím útoku hosté vyrovnali. Welliton vtrhl do pokutového území z levé strany a tvrdou ránou srovnal stav. Keržakovovi nezbývalo nic než vytáhnout balón z kasy. A to neměl být konec divácky skvělého začátku. Makejev strhnul Gabulova a Alanija dostala příležitost k exekucí přímého kopu. Marenič poslal míč do šestnáctky, Gabulov unikl Sabitovi a změnil stav na 2:1.

Po akčním začátku se hra trochu uklidnila. Spartak se snažil o kontrolu míče a o vytváření tlaku na Alaniji. Domácí si to nechtěli nechat líbit, navíc když obrana Moskvanů nefungovala nikterak dobře. Ve 30. minutě dokázali hosté vyrovnat. Po rozehrávce rohu se míč odrazil od kolena Floresca a doputoval do brány Keržakova. Několik minut na to hráči Valerije Karpina promrhali šanci na třetí gól. Moskvané provedli rychlý útok, jenž končil střelou Saenka do tyče.

O přestávce oba trenéři provedli střídání. Karpin stáhl Makejeva a pustil Kozlova, na druhé straně Dadu vystřídal Nizamutdinova. O 15 minut později ještě Karpin vystřídal Alexe za Žana. Na hřišti se vedl vyrovnaný souboj, ve které oba týmy měli šanci na úspěch. Lépe se se svými šancemi vypořádali domácí. V 68. minutě si totiž Alanija vybojovala standardí situaci. K míči se postavil Gabulov a ránou ze třiceti metrů zvýšil na 3:2.

Ke konci zápasu spartakovci rezignovali. To v 88. minutě vedlo po skvělé kombinaci čerstvého Chubulova ke gólu na 4:2. V nastaveném čase na konečných 5:2 upravil Dadu. Po pátém gólu v pokutovém území Gnanou fauloval a Welliton měl šanci na druhý gól v jeho podání. Ale Keržakov víc gólu nepustil.

Hlavní trenér Alanije, Vladimír Ševčuk okomentoval hru: "O takovém dárku ke svým narozeninám člověk může jenom snít. Já jsem doufal a věřil ve vítězství, ale tohle jsem neočekával. V prvním poločase jsme byli aktivní. V druhém poločase jsme dobře vystřídali. Vyběhli čerství hráči a potrestali Spartak."

Více informací k zápasu

Sibir Novosibirsk - Křídla Sovětů Samara 4:1

10.05.2010 09:30

Góly: 9. Tomáš Čížek, 17. Aleksej Medvěděv, 66. Arūnas Klimavičius, 88. Maxim Astafjev - 6. Sergej Tkačev

Sibir dokázal letos podruhé zvítězit, když rozdrtil samarská Křídla. Po obdrženém gólů dokázali domácí otočit, když se trefili Tomáš Čížek, Alexej Medveděv, Arunas Klimabičjus a Maxim Astafjev. Křídla vstřelila svůj první venkovní gól v sezóně.

Lépe začali domácí, když se vrhli do zápasu v útočném tempu. Ovšem gól vstřelila Samara. Budylin zabojoval na hranici pokutového území, zkusil vystřelit, ale jeho střelu obránce blokoval. Míč odskočil k Tkačevovi, ten si ho zpracoval a nekompromisně zavěsil.

Na pomoc budoucím účastníkům Evropské ligy přišla standardní situace, které se chopil Čížek. Čech z třiceti metrů vystřelil, balón minul zeď i brankaře a bylo srovnáno. V 16. minutě se chilský brankář Lobos předvedl, když vykryl tvrdou ránu Nagibina. Minutu na to domácí vstřelili další gól díky kapitánovi Alexeji Medveděvovi. K standardní situací, jež se tentokrát nacházela v rohu hřiště, se opět postavil Čížek a sibirský kapitán bez potíži poslal míč hlavou do brány.

Křídla se s takovým vývojem nechtěla smířit. Petrovič se dokázal dostat z dohledu obránců a šel samostatně na Kowalewského, jenže Polák evidentně netoužil po vyrovnání a šanci zlikvidoval. Koncovka poločasu byla aktivnější ze strany hostů. Nejreálnější šanci vyrovnat měl Andžidžal, který chtěl rychlým pasem vyslat do vynikající šance Drmiče, jenže Andžidžal poslal míč mimo cíl.

První nebezpečnou příležitost ve druhém poločase si vytvořili v 58. minutě hosté, když se hlavou snažil prosadit Taranov. Kowalewski však byl bezchybný. Trenér Gazzajev se rozhodl pro zvýšení útočné aktivity, když místo Strelkova pustil na hřiště Savina, avšak Křídla opět inkasovala. Opět po standardní situaci. Čerstvý Klimavičius přeskočil všechny hráče po rozehrávce Vasiljeva, který vystřídal Čížka, a skóroval.

Posledním hřebíčkem do pomyslné rakve byl gól Astafjeva, který domácí nevstřelili jako jediný po standardce. Po skvělé kombinaci s Medveděvem a Degtjarjoven byl Lobos překonán počtvrté. Domácí mohli vstřelit ještě pátý gól, ale Degtjarjov z blízka minul.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Zenit Petrohrad1073013:324
2.CSKA Moskva1062218:920
3.Rubin Kazaň105509:220
4.Spartak Nalčik1054114:819
5.Spartak Moskva1044214:1116
6.Tom Tomsk1043313:1215
7.FK Rostov104159:1513
8.Lokomotiv Moskva1033411:1112
9.Alanija Vladikavkaz1033412:1312
10.Těrek Groznyj102539:1011
11.Dinamo Moskva102538:911
12.Anži Machačkala102449:1110
13.Amkar Perm102357:119
14.Křídla Sovětů Samara102267:168
15.FK Saturn101455:97
16.Sibir Novosibirsk1021712:207

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (49)

Přidat komentář
Arbiter

tak zatím gólové žně RPL si vzala příklad ze včerejšího kola EPL mi příjde

Reagovat
Arbiter

btw., během tři zápasů padlo dnes víc gólů, než za celé minulé kolo

Reagovat
Arbiter

více padlo jen v 5. a 4. kole (během osmí zápasů)

Reagovat
smazaný uživatel

Čížek

Reagovat
Losinho

Suchý nehraje a pětka je na světě. Proč nehrál?

Reagovat
smazaný uživatel

šestka Florescu si dal vlastenec

Reagovat
Arbiter

nevím, nastoupit měl...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl ani na lavičce, zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Necid je mamlas. Za stavu 4:1 si nechá dá čtvrtou žlutou kartu, úplně zbytečně a bude chybět CSKA příští kolo proti Kazani.

Být trenérem CSKA, tak ho nakopu do prd...

Reagovat
Arbiter

Guilherme v té době ještě bude v Brazílií?

Reagovat
smazaný uživatel

To se ještě uvidí...

Reagovat
Arbiter

no i tak to Necid dom*dal, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

za 9 zápasů ,tolik karet.to je sběratel

Reagovat
smazaný uživatel

Během 10 zápasů už 4 žlutý... asi nebude úplně normální, kdo by to do něho řekl

Reagovat
smazaný uživatel

necelých 10 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

597 minut,tj 6 celých zápasů a 57 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Alanija Vladikavka

CSKA

Reagovat
kubys

Zenit = v tomto kole návrat ke kořenům?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

by mě nasrali, takhle zkazit zatím krásnou statistiku, co se gólů týče

Reagovat
Arbiter

asi se mě zalekli

Reagovat
smazaný uživatel

Kanunnikov. Ale rozhodnout měl Zenit už dávno, to bylo nemožné, kolik dnes spálil šancí, hlavně Danny je na to expert.

Kazaň neradno podceňovat, i s tou marodkou jsou v tabulce vysoko. Nedokážu si představit, až se marodi vrátí do hry. Zatím 2:0 na půdě silného Rostovu.

Ale zranil se Kasajev, snad to nebude vážné.

Reagovat
Arbiter

jenže Rostovu hodně hráčů chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

V podobné sestavě porazili CSKA.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejen Kuranyi z Schalke, Dinamo chce údajně i Bordona. Psal to Eurosport. I když tohle nechápu, uprostřed obrany mají bělomodří Fernandeze, Kolodina a Epureaneho.

Reagovat
herbage

Taky nevím, co by tam dělal. Navíc není už nejmladší, to ať radši koupí nějakého nadějného Rusa nebo zapracují někoho z juniorky. Jak hraje Alex, dle výsledků Spartaku asi nic moc, co?

Reagovat
Arbiter

tak střídán byl v nějaké 60. minutě, to, co předvedl Spartak, bylo až po jeho střídání, ale asi moc nezářil...

Reagovat
Tomanatura

Super Dzago

Reagovat
smazaný uživatel

Třetím rokem v řadě asi bude jedním z nejproduktivnějších hráčů ruské ligy, dneska 2+1. A to je teprve ročník 90.

Reagovat
Tomanatura

Nádhera. Ale zdá se mi to, nebo začíná tak trochu stagnovat? I podle známek a i podle mého pohledu...

Reagovat
Arbiter

tak byl po zranění, musel se rozehrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti Pitěrovci jsou hrozní vandalové, příště zavřít krámy, poslat lidové milice na ně, ať je klid. Ještě znásilní veškeré ženy, zabijí muže a děti sežerou... ( alá přesně tohle si myslí tařka všichni o Ostravě )

Reagovat
Arbiter

tobě se něco líbí na vtrhávání sedaček?

Reagovat
smazaný uživatel

neviděl sem, co se stalo ale pokud je dejme tomu nesmyslně napadli policajti či securitas, tak ano, jako na obranu bych použil sedačku

Reagovat
Arbiter

proč by je měl někdo napadat

Reagovat
smazaný uživatel

bo to znám ze stadionu tady u nás? Sem psal, že nevím přesně, co se tam dělo ale jen tak ta bitka vzniknout nemohla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

obycejnej utok nasi chuliganky na sektor domacich, kde se to zacalo rezat - ochranka v Permi by se docela mohla nad sebou zamyslet, kdyz jim banda chuilganu projde ze svyho sektoru pres celej stadion

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

doporučuji kouknout na druhou minutu toho videa, kameraman věděl, co zachytit

Reagovat
smazaný uživatel

resp. 1:56 až 2:01 :)

Reagovat
smazaný uživatel

*kotel domacich pochopitelne...samozrejme ze nesli mlatit maminky na rodinnou tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

pač maminky by vytáhli kočárky a miminka by vytáhla chřastítka

Reagovat
smazaný uživatel

Ha ha, vůl Necid se k tomu vykartoval na Kazaň....Je vidět, že to v hlavě skutečně nemá v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

musory koukam opravdu nechtej nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Lech otočil v nastaveném čase zápas na Ruchu, Wisla si v nastaveném čase dala valstní gól na Cracovii a kolo před koncem je Lech první o bod před Wislou. To je nádhera, doufám, že proti Zaglebii to Lech zvládne, už neprohrál 21 zápasů a Krivets, to byl kauf za všechny prachy, dneska opět nejlepší. Slovácko záchrana a Lech titul, to by bylo něco! KOLEJORZ

Reagovat
smazaný uživatel

a Baník přišel o titul 90. vteřin před koncem, já už tohle nějak nehrotím

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit jde do trháku. Letos to podle mě bude mezi nimi a Kazaní.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele