10. kolo
11.05.2010 16:15 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Lokomotiv Moskva 1:1

Spartak z Nalčiku v desátém kole na svém hřišti remizoval s Lokomotivem. Na gól Leandra hosté odpověděli střelou Dujmoviče.

Prvním, kdo se dostal k bráně soupeře, byl Lokomotiv. Ale domácí celkem brzo překazili hostům rodící se šanci a ve druhé minutě prověřili připravenost Guilhermého, který v této zkoušce obstál se cti. Ve dvacáté minutě otevřel skóre zápasu doposud aktivně hrající Brazilec Leandro. Hlavou dopravil centrovaný balón do brány.

Po inkasované brance se Lokomotiv snažil o vstřelení vyrovnávající branky. Asatiani s Janbajevem měli příležitosti, které nevyužili. Renato trefil rameno hráče Spartaku. A Mulchaza nedokázal proměnit Janbajevův pas. Domácí po nařízení od hlavního trenéra začali zpomalovat hru. A to se jim povedlo, ve 30. minutě se hrál pomalý a rozvážný fotbal bez větších příležitostí.

Nakonec to Jurij Semin nevydržel, zvedl se z lavičky a začal na své hráče křičet a povzbuzovat je. Zabralo to. Ve 42. minutě Dujmovič vyslal přesnou ránu a vyrovnal. Konec prvního poločasu byl vyrovnaný.

Do druhé půle už nenastoupil Maicon, Semin ho nahradil Gatagovem. Hosté začali okupovat pokutové území Spartaku. Ale přeměnit kvantitu na kvalitu se jim nepovedlo. Postupně útočný zápal Lokomotivu začal pohasínat. Domácí se častěji dostávali k bráně Guilhermého.

V 74. minutě opustil hrací plochu Syčev, na trávníku se objevil Traoré. Semin už v tuto chvíli nejspíš vyřval své hlasivky. Snad jediným, kdo ho vyslyšel, byl Gatagov, ale buď jeho střele chyběla přesnost a nebo hrála obrana domácích dobře.

Vítězství svému týmu mohl přinést v 84. minutě Bikmajev. Ale gólová šance ho zastihla nepřipraveného. Suchina prodloužil zápas o 3 minuty. To však nestačilo týmům ke vstřelení vítězného gólu.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele