Premier League - souhrn 27. kola: Arsenal si zařádil v Sheffieldu

02.03., 18:01, aktualizováno 04.03., 22:56
Komentáře a souhrny
Kai Havertz (© AFP)

Probíhající kolo nepřineslo žádné změny na čele, Liverpool udolal Nottingham a Manchester City otočil derby proti United. Arsenal v pondělí deklasoval venku Sheffield United, o pět branek se postaral už v prvním poločase. Vedoucí trio tak je v tabulce stále v rozmezí dvou bodů.

Sheffield United - Arsenal FC 0:6

04.03.2024 21:00

Góly: 5. Martin Ødegaard, 13. Jayden Bogle (vl.), 15. Gabriel Martinelli, 25. Kai Havertz, 39. Declan Rice, 58. Ben White

Arsenal dokonale potvrdil ligovou formu a ve 27. kole Premier League rozstřílel Sheffield United 6:0. Někteří fanoušci se na stadionu příliš neohřáli, jelikož ho opouštěli již po 15 minutách, kdy obstaral třetí přesný zásah favorita Gabriel Martinelli. Kanonýři ale nepolevili a díky dalším třem trefám dosáhli na rekord anglických profesionálních soutěží v novodobé historii, když jako první tým vyhráli tři po sobě jdoucí venkovní duely alespoň pětibrankovým rozdílem.

Konkurenti Gunners v boji o titul sice neměli o uplynulém víkendu snadnou práci, nakonec však Manchester City i Liverpool vyhráli, což Kanonýry dostalo pod tlak. Jejich šance do duelu v Sheffieldu, ale obecně také do celého závěru sezony, zvyšovaly návraty uzdravených hráčů. Na druhé straně The Blades se neměli prakticky čeho chytit, jelikož v předchozích třech domácích zápasech napříč soutěžemi inkasovali hrozivých 15 branek.

Rozpoložení obou týmů demonstrovala úvodní ofenzivní akce hostů, při níž pláchl Bukayo Saka a trefil břevno. Kanonýři se i nadále hnali dopředu a v páté minutě otevřeli skóre. Postaral se o to kapitán Martin Ödegaard, jehož našel v ideální pozici uvnitř vápna Declan Rice. Ten sice přihrával zleva, nicméně Sheffield hořel zejména na straně, kterou bránil bývalý hráč Londýňanů Auston Trusty. Rodáka z Pensylvánie ve 13. minutě už poněkolikáté snadno předčil Saka a nastřelil balon před bránu, odkud si ho srazil do vlastní sítě Jayden Bogle. A když hned vzápětí Martinelli překonal po narážečce s Jakubem Kiwiorem gólmana potřetí, řada diváků opouštěla stadion. Brazilec posléze obral soupeře o míč, a ačkoliv byl tvrdě zastaven, vlétl do vápna Kai Havertz a křižnou ranou skóroval. Ani to ovšem nebylo do poločasové přestávky vše, dominantní Saka si ve 39. minutě vybral Rice a ten dal razítko na svou dosud nejgólovější sezonu v kariéře.

Svěřenci Mikela Artety vládli na trávníku i po změně stran. O jejich pohodě svědčila trefa Bena Whitea, který jakožto ortodoxní pravák těsně před odehranou hodinou hry propálil Iva Grbiče levou nohou. Kaňkou na jinak dokonalém výkonu hostů bylo pouze zranění Martinelliho, jenž odkulhal s pochroumaným kotníkem. Vystřídal ho uzdravený krajan Gabriel Jesus. A právě ten mohl být autorem poslední branky, v 82. minutě ale proti jeho obstřelu vytáhl svůj nejlepší zákrok zápasu Grbič.

Arsenal si tak splnil povinnost a dominantně odpověděl na víkendové výhry konkurentů. V příštím kole přivítá 9. března Brentford, Sheffield se představí tentýž den v Bournemouthu.

Více informací k zápasu

Manchester City - Manchester United 3:1

03.03.2024 16:30

Góly: 56. Phil Foden, 80. Phil Foden, 90+1. Erling Haaland - 8. Marcus Rashford

Fotbalisté Manchesteru United zaznamenali ve 27. kole Premier League porážku 1:3 s Manchesterem City. Domácí Citizens měli v utkání jasně navrch, nicméně prvním úspěšným střelcem se stal již v osmé minutě Marcus Rashford, jenž se prezentoval krásnou ranou z dálky. Podobně pohledný gól ovšem zaznamenal po změně stran také Phil Foden. Anglický reprezentant navíc 10 minut před koncem základní hrací doby skóroval podruhé a opětovně přiblížil úřadujícího mistra na rozdíl jednoho bodu za Liverpool.

Do manchesterského derby šel již tradičně jako favorit celek s bleděmodrými dresy. V obou táborech však s posledními výkony mohla panovat spokojenost. Rudí ďáblové totiž v novém roce prohráli pouze s Fulhamem a naposledy navíc postoupili do čtvrtfinále FA Cupu. Stejný počin se povedl i Citizens, kteří s nemalým příspěvkem Erlinga Haalanda a Kevina De Bruyneho smetli Luton.

Šlágr kola rozehráli lépe hostující United, kteří šli již po osmi minutách do vedení. Dlouhá rozehrávka Andrého Onany doletěla až na nabíhajícího Bruna Fernandese, jenž ji skvěle převzal a následně předložil míč do střelecké pozice pro Rashforda. Ten vypálil ze střední vzdálenosti okamžitě z první a nechytatelný projektil se po cestě do sítě ještě otřel o břevno. Tempo hry však udávali především Citizens, z čehož vyplynuly dvě obrovské příležitosti Fodena. Ve 33. minutě pálil z voleje Rodri a hostující tým zachránil od pohromy Onanův tygří skok k pravé tyči. V závěru úvodního dějství trestuhodně zahodil stoprocentní šanci Haaland, který volej z malého vápna poslal jen nad břevno odkryté brány. Rudí ďáblové byli prakticky celý poločas pod permanentním tlakem, přesto odcházeli do kabin s jednogólovým náskokem.

Úvod druhého poločasu nabídl stejnou podívanou jako ten první. Pět minut po změně stran se mohl mezi střelce zapsat Jérémy Doku, jeho ztečovaný pokus však Onana vyškrábl. Manchester City se dočkal zaslouženého vyrovnání v 56. minutě, kdy si Foden navedl míč do středu hřiště a prudkou ranou do horní části brány nedal Onanovi žádnou šanci. Po gólu anglického reprezentanta pokračovalo vytrvalé obléhání branky Red Devils, žádné velké příležitosti však dlouho nepřicházely. Až v 80. minutě si právě Foden krásně narazil s Julianem Álvarézem a střelou na zadní tyč překlopil zápas na stranu hráčů v modrých dresech. V závěru utkání ještě zpečetil dominantní výkon domácích třetím gólem Haaland po obrovské chybě v rozehrávce United.

Citizens tak zvládli i derby a příští ligové kolo je čeká 10. března, kdy svedou pikantní souboj s Liverpoolem. Rudí ďáblové o den dříve přivítají Everton.

Více informací k zápasu

Burnley FC - AFC Bournemouth 0:2

03.03.2024 14:00

Góly: 13. Justin Kluivert, 88. Antoine Semenyo

Fotbalisté Bournemouthu porazili ve 27. kole Premier League na neoblíbeném Turf Moor domácí Burnley 2:0, a přerušili tak nelichotivou sérii sedmi po sobě jdoucích ligových utkání bez výhry. Na dlouho očekávaném úspěchu Cherries měl lví podíl Justin Kluivert, když ve 13. minutě po vzoru svého otce potrestal laxní defenzivu soupeře. Naopak svěřenci Vincenta Kompanyho zvítězili v této sezoně před vlastními fanoušky jen jednou, a nepodrželi tak svého trenéra, o jehož případném vyhazovu se v posledních týdnech hojně spekulovalo.

V souboji týmů s otřesnou formou byl stále mírným favoritem Bournemouth. Ten totiž na rozdíl od svého soka v posledních pěti zápasech uhrál alespoň tři remízy. Naopak družina kouče Kompanyho získala pouze bod s Fulhamem a za celou sezonu doma slavila jen jednou. Také výsledek z minulého utkání nahrával hostům, kteří na konci října na Clarets vyzráli.

Úvod střetnutí však zachytil v lepším herním rozpoložení domácí fotbalisty. Lorenz Assignon našel na úrovni penalty osamoceného Wilsona Odoberta, francouzský teenager ale nezasáhl balon čistě, a výsledkem tak byl pouze slabý pokus do rukavic Neta. Nadějný start z pohledu Clarets pohřbil o chvíli později Kluivert. Ten využil laxního přístupu Daryho O'Sheaho, který se nechal příliš jednoduše obehrát a syn legendy Ajaxu posléze ranou pod břevno propálil Jamese Trafforda. Na druhé straně se o vyrovnání snažil Jacob Bruun Larsen, nicméně jeho dorážku po průniku Davida Datra Fofany odvrátil učebnicovým obranným zákrokem Adam Smith. Ještě před odchodem do šaten se dánský útočník postavil k exekuci přímého kopu, avšak Neto vytáhl bravurní zákrok na brankové čáře a udržel nadějný výsledek svého týmu.

Krátce před odehranou hodinou táhl rychlý protiútok aktivní Kluivert, jenž křižnou přihrávkou napříč pokutovým územím našel nabíhajícího Dominica Solankeho, kterého ale výborně vychytal vyběhnutý Trafford. O pár sekund později sklepl Antoine Semenyo ze vzduchu balon Marcusovi Tavernierovi. Ten však ze záklonu pálil pouze do boční sítě. Čtvrthodinu před koncem mohl definitivně rozhodnout Semenyo, jenž si dravě naběhl mezi dva obránce na zpětnou přihrávku Solankeho, nicméně svůj pokus namířil jen těsně vedle vzdálenější tyče. Ghanský reprezentant se v samotném závěru přece jen dočkal. Semenyo se rozběhl vstříc otevřené defenzivě soupeře, navedl si balon na levačku a ranou do šibenice dal svému týmu klid.

Bournemouth tak zvítězil, na což bude chtít navázat 9. března proti Sheffieldu. Burnley o den později vyzve londýnský West Ham.

Více informací k zápasu

Luton Town - Aston Villa 2:3

02.03.2024 18:30

Góly: 66. Tahith Chong, 72. Carlton Morris - 24. Ollie Watkins, 38. Ollie Watkins, 89. Lucas Digne

Aston Villa porazila ve 27. kole Premier League Luton 3:2 a upevnila si pozici mezi nejlepšími čtyřmi celky soutěže. K triumfu týmu z Birminghamu zavelel už v úvodním dějství dvěma trefami Ollie Watkins. Ten se v tomto ročníku podílel gólem nebo asistencí už na 26 brankách svého celku, což je nejvíce z celé ligy. Kloboučníci ale po změně stran ukázali charakter a skóre srovnali, jenže v 89. minutě si nepohlídali náběh Lucase Digneho a Francouz hlavou rozhodl. Nováček soutěže tak prohrál před svými fanoušky již devátý ligový duel, osmkrát mu přitom scházela k zisku bodu jediná trefa.

Luton byl sice dál nejúspěšnějším nováčkem aktuální sezony Premier League, také v jeho případě se však v poslední době sběr bodů zadrhl. U předchozích dvou porážek mu sloužila ke cti síla soupeřů, avšak domácí prohra se Sheffieldem děsila fanoušky i takřka měsíc po utkání. Atmosféra v táboře hostů byla opačná. Zlepšená forma vystřelila Villans zpátky do elitní čtyřky, přičemž střelecký apetit se držel zejména Watkinse.

Anglický reprezentant ve 14. minutě přihlížel tomu, jak kapitán Villans John McGinn potáhl balon před tím, než ho skvěle prostrčil do uličky Jacobu Ramseymu, jehož povedenou ránu k levé tyči vytáhl Thomas Kaminski. Belgický gólman se zaskvěl i v další velké příležitosti hostů, když vyrazil střelu unikajícího Watkinse. Druhý nejlepší kanonýr soutěže si o mnoho lépe počínal ve 24. minutě, kdy jeho razantní hlavička utnula bezbrankový stav. O 10 minut později mohl přidat i druhou trefu, tentokrát však pouze orazítkoval pravou tyč. Angličan byl při chuti a ve 38. minutě po pasu od Douglase Luize zdvojnásobil vedení týmu z Birminghamu.

S nástupem druhé půle svěřenci Unaie Emeryho výrazně polevili v útočném snažení, čehož využil nováček soutěže, jenž se naopak začal více hrnout na obrannou polovinu Villy. Odměnou mu byla kontaktní branka, o kterou se v 66. minutě postaral po velkém závaru po rohovém kopu Tahith Chong. Už o šest minut později bylo srovnáno. Přímý volný kop Alfieho Doughtyho se snesl přímo na kopačku Carltona Morrise, který balon z voleje pohodlně usměrnil do sítě. Stejný hráč pak mohl překlopit zápas na stranu Lutonu, Emiliano Martínez však jeho hlavičkový pokus reflexivně vyrazil. Srdnatý výkon nakonec Lutonu body nepřinesl, jelikož se v 89. minutě hlavičkou z bezprostřední blízkosti prosadil střídající Digne.

Aston Villa se tak ziskem všech bodů opět přiblížila k účasti v příštím ročníku Ligy mistrů. V dalším kole přivítá 10. března Tottenham, Luton se představí o den dříve na hřišti Crystal Palace.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Liverpool FC 0:1

02.03.2024 16:00

Góly: 90+9. Darwin Núñez

Fotbalisté Liverpoolu zvítězili ve 27. kole Premier League na hřišti Nottinghamu 1:0. Dlouho to vypadalo, že Reds na neoblíbeném stadionu City Ground, kde naposledy vyhráli v roce 1984, byť si mezi lety 1999 a 2022 daly týmy od vzájemných střetnutí pauzu, nezvítězí. Se záchranou však nakonec v deváté minutě nastavení přispěchal Darwin Núňez, čímž dal svému mužstvu jistotu, že se na první příčce udrží i po konci víkendového programu soutěže.

Liverpool se obdivuhodně pral s mohutnou marodkou, když i s řadou mladíků v sestavě nejprve ovládl finále EFL Cupu a následně postoupil mezi osm nejlepších celků FA Cupu. Nadmíru se mu navíc dařilo i v Premier League, kde od porážky ze hřiště Arsenalu zkraje února posbíral všech devět možných bodů a dál se vyhříval v čele tabulky. Zcela opačné problémy měl Nottingham, jenž balancoval nad hranou sestupového pásma.

Hosté dle očekávání drželi častěji balon na kopačkách. První větší šanci však měl domácí Divock Origi, jenž si navedl míč do středu pole a zpoza vápna vypálil těsně vedle pravé tyče. Ještě blíže vstřelení branky byl ve 23. minutě Anthony Elanga, jehož samostatný únik skvěle vychytal Caoimhín Kelleher. Reds předvedli v první dvacetiminutovce několik zajímavých akcí v blízkosti šestnáctky, do vyložené šance se však nedostali. Nebezpečnou dorážku Luise Díaze pak obětavým zákrokem zablokoval Murillo.

Po změně stran svěřenci Jürgena Kloppa přidali. Conor Bradley se uvolnil na pravé straně a vyslal přihrávku pod sebe, která propadla až k volnému Andrewu Robertsonovi, jenž ale nedokázal propálit obranný val. The Tricky Trees nechtěli zůstat pozadu a po rychlé útočné akci mohl otevřít gólový účet zápasu Elanga, jehož střela z první proletěla těsně kolem levé tyče. Na druhé straně se neujala ani rána Díaze z hranice šestnáctky. Hosté dlouho čekali na výraznější příležitost a vítězný gól se dostavil až v závěru dlouhého nastavení, kdy hlavička Núňeze rozvlnila síť.

Reds tak napravili selhání z tohoto stadionu z minulého ročníku a získali všechny body. V příštím kole přivítají 10. března Manchester City, Nottingham bude hrát tentýž den v Brightonu.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Wolverhampton Wanderers 3:0

02.03.2024 16:00

Góly: 14. Alexander Isak, 33. Anthony Gordon, 90+2. Valentino Livramento

Fotbalisté Newcastlu dokázali zabrat na vlastním hřišti, když ve 27. kole anglické Premier League zvítězili nad Wolves 3:0. První trefu zápasu si ve 14. minutě připsal Aleksander Isak, na nějž po půlhodině hry navázal Anthony Gordon, jenž potrestal chybu Josého Sá. Portugalský gólman se navíc při druhé obdržené brance zranil a byl o poločase nucen střídat. Jeho nástupce v závěru duelu také inkasoval, a domácí tak zvítězili rozdílem třídy.

Málokoho by před začátkem ročníku napadlo, že v závěrečné třetině sezony budou vstupovat do vzájemného střetnutí v lepší pozici Wolves. Ti totiž vyhráli tři z posledních čtyř ligových duelů a vyšvihli se do horní poloviny tabulky. Newcastle naopak i kvůli přetrvávajícím zdravotním problémům řady opor nadále nedostával předpokladům, o čemž svědčila série čtyř domácích duelů v řadě bez vítězství.

Nepříznivou sérii na St. James’ Parku se jako první pokusil utnout Isak, ve 14. minutě utkání se k němu dostal míč po ztečovaném centru a hlavou pohodlně uklidil míč do sítě. Za Wolves na druhé straně ohrozil branku Toti, zblízka však nedokázal usměrnit svou hlavičku mezi tři tyče. Ve 33. minutě dokázal chybu hostující defenzivy potrestat Gordon, když po srážce gólmana Sá s jedním z obránců zakončoval do prázdné branky.

V druhém poločase se uvedl krásnou hlavičkou Joe Willock, na brankové čáře však pohotově vytěsnil míč Toti. Vlci si připsali první střelu mezi tři tyče až v 66. minutě, Nathan Fraser pálil zpoza vápna do levého dolního rohu, tam byl ale připravený Martin Dúbravka. Nádherným centrem našel Bruno Guimaraes střídajícího Miguela Almiróna, ten ale zblízka nedokázal procedit balon do sítě. V nastavení přidal třetí gól po individuální akci s trochou štěstí Tino Livramento.

Newcastle tak mohl začít slavit první domácí výhru v roce 2024. V příštím kole se představí 11. března na půdě Chelsea, Wolves přivítají o dva dny dříve Fulham.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Crystal Palace 3:1

02.03.2024 16:00

Góly: 77. Timo Werner, 80. Cristian Romero, 88. Heung-min Son - 59. Eberechi Eze

Fotbalisté Tottenhamu zvítězili v domácím utkání 27. kola Premier League s Crystal Palace 3:1. Kohouti měli v první půli výraznou územní převahu, z níž ale vytěžili jedinou střelu na branku. Jejich neefektivitu potrestal před hodinou hry skórující Eberechi Eze. Spurs se ovšem ke konci utkání nadechli k rychlé otočce. Na první trefu Tima Wernera v novém působišti navázal o dvě minuty později Cristian Romero. Domácí se tak přiblížili ke čtvrté pozici zajišťující Ligu mistrů na pouhé dva body.

Kohoutům byl minulý víkend kvůli finále Ligového poháru odložen duel s Chelsea, a po překvapivé porážce s Wolves tak měli dostatek času k přípravě na to, aby neprohráli třetí domácí městské derby v ročníku. Orli mezitím vstoupili do nové éry, když po konci Roye Hodgsona převzal tým Oliver Glasner a hned v prvním zápase jeho noví svěřenci nasázeli tři góly do sítě Burnley. Rakouského kouče navíc mohl těšit fakt, že do utkání s Tottenhamem byl po čtyřzápasové absenci připraven nastoupit uzdravený Eze.

Hráči Tottenhamu v úvodních minutách drželi balon na kopačkách, avšak stereotypní kombinace k ohrožení hostující branky nevedly. Kohouti tak zkusili vsadit na rychlost, což se téměř vyplatilo v 19. minutě, kdy se do samostatného úniku dostal Werner, tomu ale nedovolil skórovat hostující brankář Sam Johnstone. Další gólovou příležitost už si Spurs ani přes obrovskou územní převahu nevytvořili, a po prvním poločase tak na světelné tabuli svítil bezbrankový stav.

Ve druhém poločase o sobě dal poprvé v utkání vědět Heung-Min Son, který v 55. minutě tvrdou ranou z pokutového území orazítkoval tyč. První větší příležitost Crystal Palace přišla až před hodinou hry, kdy z přímého kopu parádně skóroval Eze a poslal Orly do vedení. Vyrovnat mohl o tři minuty později Werner, jenže na Johnstona ani podruhé v zápase nevyzrál. Srovnat skóre nedokázal ani Korejec Son, jehož střela proletěla v 75. minutě těsně vedle levé tyče branky Eagles. Chvíli nato už se ale Kohouti dočkali. Po pravé straně pronikl střídající Brennan Johnson, přesnou přihrávkou našel Wernera a německý střelec už se napotřetí nemýlil. O další dvě minuty později už domácí vedli. James Maddison našel přesným centrem Romera, který hlavičkou překonal brankáře Johnstona. Definitivně pak výhru domácích potvrdil po rychlém protiútoku Son.

Tottenham se tedy na návrat po delší pauze naladil ideálně a zvítězil. To bude chtít zopakovat i 10. března, kdy jej čeká důležitý duel v boji o Ligu mistrů na hřišti Aston Villy. Crystal Palace o den dříve přivítá Luton.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Brighton & Hove Albion 3:0

02.03.2024 16:00

Góly: 21. Harry Wilson, 32. Rodrigo Muniz, 90+1. Adama Traoré

Fotbalisté Fulhamu porazili ve 27. kole anglické Premier League na svém hřišti Brighton 3:0. Domácí o výsledku rozhodli již v prvním poločase, kdy skóre otevřel ve 21. minutě Harry Wilson. Ten následně ještě vymyslel nádherný centr na Rodriga Munize, jenž potvrdil střeleckou formu a stvrdil výhru domácích. Fulham tak s Brightonem v anglické nejvyšší soutěži znovu neprohrál a navázal na překvapivou výhru z minulého týdne na Old Trafford.

Ještě před několika dny byl Brighton ve hře ve třech soutěžích, v čase utkání na Craven Cottage to však již neplatilo. Pouť Racků FA Cupem totiž ukončili Wolves, porážkou navíc téměř skončilo i předchozí ligové klání proti Evertonu, v němž až v závěru vyrovnával Lewis Dunk. Morálka hráčů Fulhamu naopak byla na výši, jelikož poprvé od roku 2003 vyhráli na ikonickém Old Trafford.

Dobrou náladu v táboře Chalupářů potvrdil ve 21. minutě Wilson, který se po chybě hostující obrany dostal k míči a technickou střelou z hranice vápna nedal Jasonovi Steelovi šanci. Chvíli nato mohl srovnat Adam Lallana, jeho pokus však mířil těsně vedle pravé tyče. Ve 32. minutě tak odskočili domácí do dvoubrankového vedení, když Wilsonův fantastický centr uklidil hlavou do brány Rodrigo Muniz.

Čtyři minuty po pauze mohl svůj druhý gól v zápase přidat Wilson, v úniku na brankáře, pod tlakem jednoho z obránců, ovšem nedokázal zamířit přesně. Fulham nadále hrozil z brejků, jeden z nich zakončil Andreas Pereira těsně vedle pravé tyče. Po hodině hry mohl během tří minut vyrovnat Evan Ferguson, na Bernda Lena však ani jednou nevyzrál. V 79. minutě byl již německý brankář překonán, tentokrát ho ovšem ke smůle Facunda Buonanotteho zachránila tyč. V nastavení po dalším brejku podtrhl výhru týmu ze západního Londýna Adama Traoré.

Brighton tak nedokázal vyhrát ani v osmém vzájemném prvoligovém střetnutí. V příštím kole se pokusí odčinit porážku 10. března proti Nottinghamu, Fulham se představí o den dříve ve Wolverhamptonu.

Více informací k zápasu

Everton FC - West Ham United 1:3

02.03.2024 16:00

Góly: 56. Beto - 62. Kurt Zouma, 90+1. Tomáš Souček, 90+6. Edson Álvarez

Fotbalisté Evertonu prohráli ve 27. kole Premier League na vlastním hřišti s West Hamem 1:3. Výraznou stopu v utkání zanechal Portugalec Beto, který v prvním poločase nejdříve neproměnil jasnou gólovku a následně zahodil i pokutový kop. Svou reputaci sice částečně napravil po změně stran, když otevíral skóre utkání, na jeho hlavičku ovšem bleskově zareagoval stejným způsobem Kurt Zouma a na startu nastavení dokonal obrat ranou na zadní tyč Tomáš Souček. Ten stejně jako Vladimír Coufal odehrál celé utkání.

Toffees se po uplynulém víkendu stali zřejmě jediným týmem na světě, který vybojoval remízu a získal pět bodů. Vedení klubu totiž uspělo u odvolací komise Premier League a dříve udělený desetibodový odečet za porušení finančních pravidel se ztenčil na šest. West Hamu zase vlil energii do žil skvělý výkon Jarroda Bowena, jenž nasázel hattrick Brentfordu.

V úvodních minutách sice zaskočil Everton hosty svojí aktivitou, avšak větší příležitost si nevytvořil. Naopak nebezpečně vyhlíželo zakončení Edsona Álvareze daleko za hranou vápna, přízemní ránu ovšem zkrotil Jordan Pickford. Na druhé polovině hřiště měl obrovskou příležitost ve 25. minutě Beto, jenž nabíhal z levé strany na gólmana, svůj prudký pokus ale namířil přímo na Alphonsa Areolu. Komplikace přišla až ve 45. minutě, kdy si mohl postavit míč na pokutový puntík po předchozí ruce Beto, jeho ránu k tyči ale vystihl Areola.

I první šance druhé půle byla nebezpečná dělovka zpoza vápna, tentokrát si ji připsal domácí Dwight McNeil, jeho ránu ale opět zlikvidoval gólman. Nakonec však svá zaváhání z úvodního dějství napravil Beto, jenž si naběhl na vysoký centr Jamese Garnera a hlavičkou otevřel skóre. Záhy uchránil hosty před druhou brankou dobře chytající Areola, který se včas přesunul na střed branky, a vychytal tak zakončení McNeila z voleje. Brzy navíc přišlo vyrovnání, když po rohu hlavičkoval milimetrově přesně do horního růžku Zouma. Po jeho brance sice následovalo pár šancí Evertonu, dalším gólem ovšem navázal až v 91. minutě Souček, který dostal v pokutovém území příliš prostoru a fantastickou ranou na zadní tyč z druhého dotyku otočil stav utkání. Otevřenou hru domácích pak pro pojišťovací gól využil po protiútoku přes celé hřiště Álvarez.

Domácí celek tak padl a v lize nevyhrál již více než dva a půl měsíce. Everton se v dalším kole 9. března ukáže na Old Trafford proti Manchesteru United, West Ham o den později přivítá Burnley.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Chelsea FC 2:2

02.03.2024 16:00

Góly: 50. Mads Roerslev, 69. Yoane Wissa - 35. Nicolas Jackson, 83. Axel Disasi

Fotbalisté Brentfordu remizovali ve 27. kole Premier League s Chelsea 2:2. V úvodním dějství byli aktivnějším celkem hosté, za což byli odměněni přesnou hlavičkou Nicolase Jacksona. Po změně stran se ale obraz hry výrazně změnil a Blues hned v 50. minutě inkasovali vůbec první ligovou branku na stadionu tohoto londýnského rivala v historii. Včely se s tím však nespokojily a dokonce otočily skóre po trefě Yoana Wissy, který se radoval po pokusu přes hlavu, přičemž se jednalo už o jeho třetí akrobatické zakončení v utkání. Favorit nicméně nakonec bez bodu neodešel, jelikož v 83. minutě srovnal Axel Disasi.

Kouč Thomas Frank sice před nedávnem sklidil uznání za to, jak připravil tým na venkovní duel na hřišti Manchesteru City, jenže k bodům to nevedlo. Porážkou koneckonců skončilo 10 z posledních 12 ligových zápasů, kvůli čemuž se Včely propadly na 16. příčku. Pozice v tabulce netěšila ani Chelsea, jež nezlepšila dojem z neuspokojivé sezony ani ve finále EFL Cupu. Ve vzájemných kláních navíc už třikrát v řadě neskórovala.

Jasná dominance na míči byla již tradičně v táboře Chelsea, ale ta si dlouho žádné větší šance nevytvořila. Naopak jako první zahrozili domácí, když Wissa po prodlouženém balonu akrobaticky zakončoval. Aktivní útočník ale minul prostor mezi třemi tyčemi. Blues nechtěli zůstat pozadu, a tak po průnikovce od Enza Fernándeze směrem k bráně pelášil Jackson. Senegalský útočník sice obehrál Marka Flekkena, ale střelou do odkryté klece nakonec napálil blokujícího obránce. Zanedlouho se ovšem otevírací trefy dočkal, když naskočil na centr Mala Gusta a hlavou přesně zakončil.

Hned po změně stran však přišlo vyrovnání. Pokus Sergia Reguilóna sice jeden z obránců zblokoval, odražený míč už ale Mads Roerslev dokázal dopravit do cílové destinace. Nemuselo to být ale vše, protože zanedlouho dostal spoustu prostoru ve vápně Vitaly Janelt, jenže ten bránu Djordjeho Petroviče minul. Vedení se mohla ujmout i Chelsea, však Cole Palmer z první netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Toho mohl penaltový specialista litovat o chvíli později, poněvadž Wissa si poradil s odraženým míčem a poslal svůj tým do vedení. Na jeho gól ovšem našel odpověď v závěru zápasu ještě Disasi, takže se oba týmy nakonec musely spokojit s bodem.

Souboj celků ze západního Londýna tak skončil dělbou bodů. Brentford se v příštím kole představí 9. března na půdě Arsenalu, Chelsea přivítá o dva dny později Newcastle.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
27
19
6
2
64 : 25
63
2
Manchester City
27
19
5
3
62 : 27
62
3
Arsenal FC
27
19
4
4
68 : 23
61
4
Aston Villa
27
17
4
6
59 : 37
55
5
Tottenham Hotspur
26
15
5
6
55 : 39
50
6
Manchester United
27
14
2
11
37 : 39
44
7
West Ham United
27
12
6
9
43 : 47
42
8
Newcastle United
27
12
4
11
57 : 45
40
9
Brighton & Hove Albion
27
10
9
8
49 : 44
39
10
Wolverhampton Wanderers
27
11
5
11
40 : 43
38
11
Chelsea FC
26
10
6
10
44 : 43
36
12
Fulham FC
27
10
5
12
39 : 42
35
13
AFC Bournemouth
26
8
7
11
35 : 47
31
14
Crystal Palace
27
7
7
13
32 : 47
28
15
Brentford FC
27
7
5
15
39 : 50
26
16
Everton FC
27
8
7
12
29 : 37
25
17
Nottingham Forest
27
6
6
15
34 : 49
24
18
Luton Town
26
5
5
16
37 : 54
20
19
Burnley FC
27
3
4
20
25 : 60
13
20
Sheffield United
27
3
4
20
22 : 72
13

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (522)

Přidat komentář
fenixLFC

Nunez Nunez Nunez

hraci posetreni, dominik s darwinom snad spat a spolu s endom instantny rozdiel v hre, vezieme tri body. teraz uhrat v prahe s juniorkou nejaky klidny vysledok a cez vikend zapas roka, snad uz aj so salahom

Reagovat
avicii

Momentálne je to neskutočný boj od nás s pochopiteľných dôvodov.. ale toto je Liverpool, ideme až do konca

Reagovat
oli9

Právě tyhle 3 body jsme dřív neuměli urvat

Reagovat
Seydou Doumbia

Dříve myslíš před Klopiskem?

Reagovat
avicii

Jedine, inak sme v tomto monštrum

Reagovat
Seydou Doumbia

No právě proto mi to přišlo divný, bo jinak dáváte furt goly v 90+

Reagovat
fenixLFC

mylsim ze 8. tuto sezonu v PL

Reagovat
Seydou Doumbia

svině ale ne, last dance v podání Klopiska bude zajímavé jak v LM tak v lize čekám boj do úplného konce od vás, at to bude s top hvězdami nebo s nou nejm juniory, tam je podobná aura jako v Realu mi příjde

Reagovat
Seydou Doumbia

okey LM nehrajete vlastně, tak tu EL stačí vyhrát s juniory

Reagovat
Nieuwendyk

Napřed musí přejít přes nás a i když to tady někteří retardi že SVK mají za hotovou věc, nemyslíme si

Reagovat
Seydou Doumbia

fandím aby jste ukončili klopiskovi kariéru

Reagovat
O.Giroud

Tak ono celkovo ten počet gólov narástol v 90+ asi kvôli dlhším nastaveniam.

Reagovat
Luc-Luc

Darwin <3

Reagovat
Registrujisejenproto

Tenhle LFC je nejvic poslednich x zapasu “against all odds moments” a vsechno zatim vychazi

Jsem rad, ze to jeste na jare uvidim nazivo na Anfieldu aspon proti Sparte!!! Neprohrat se City a zacnu verit, ze tato sezona by mohla byt nakonec top

Reagovat
LokoLFC

City sekneme 4:1.

Reagovat
Kixi Syhimour

City musíme porazit...

Reagovat
avicii

Remíza malo

Reagovat
J0EL

Ste sa trosku utrhli uz no

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, my jenom víme, jak to chodí

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
oli9

Suché triko LFC

Reagovat
SunFells

Neuvěřitelné co tam Nottingham provedl. A oni mají zase nového brankáře?

Flick se byl podívat na Fulham - Brighton.

Reagovat
guestikor

Vsak jsou to zoufalci. Snad vyletí na úkor Lutonu.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kucka

Reagovat
fenixLFC

luton nech sa zachrani na ukor evertonu

Reagovat
O.Giroud

by museli najprv tie zápasy vedieť aj udržať

Reagovat
Svatej

Tenhle tým má navíc i přes to, že je to banda labilních kriplů.

Mám z toho takovej dojem, že by to trenérsky šlo aspoň dělat tak, aby ta hra měla strukturu, aby ti hráči neustále jezdili po prdeli a dělali konkrétní náběhy a jasně, furt by to dál trpělo na tu labilitu.

Problém je, že Pochettino z toho trenersky ždímá uplný hovno, takže nemáme ani ten systém, ani se nejezdí po prdeli, ani se nedělají náběhy. Máme jen ty fuckupy, kterým by čelil každej trenér.

K čemu tam je? Proč reaguje v 70 minutě až? Jak vypadala poločasová přestávka? To má Sterling fakt za úkol naběhnout do 3 protihráčů s tou jeho kreténskou kličkou pod nohy?

Reagovat
Seydou Doumbia

Jak se u vás zatím daří Hodně Gustovi? Vidím že hraje stabilně ted, ale asi marodka.

Reagovat
Svatej

Je výbornej, TOP 5 v týmu určitě. Absence Jamese díky němu moc nebolí, byt samozřejmě občas udělá nějakej průser.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak to jsem rád, překvapuje. Na to že v dospělém fotbale před příchodem odehrál prakticky hovno. Na ostatní niggy se nemá cenu ptát, když vidím na marodce samé francouzské vlaječky.

Reagovat
Whitemedia

Tebe jsem chtěl vidět. Disasi je hrozné koště, proč si mi ho doporučoval?

Reagovat
Seydou Doumbia

Zdravím tě Whitemedio

Měl bys pochopit základní rovinu černochu z Ligue 1, která se potvrdí tak v 80%.

Je to mistr = je to podle mých předpokladu v pořádku

Hraje špatně = chujový klub pro hráče

Reagovat
Deywid

Reagovat
EL Gringo

Nunez! Zlatíčko proste, každým dnom je lepší a lepší, budúcu sezónu bude beštia A snáď už zostane zdravý až do konca sezóny

Reagovat
Front hell

Píšete to tady o každé jeho budoucí sezóně,tak jednou to vyjít už musí

Reagovat
eder

A že těch sezón bylo...

Reagovat
Front hell

No bude 3, což však spíše vypovídá o vaší hlouposti

Reagovat
eder

Jistě, jsme velmi hloupí. To však nemění nic na tom, že Darwin má aktuálně za sebou jednu jedinou dokončenou sezónu v LFC...

Reagovat
Front hell

Ve které měl podle vás bojovat o zlatou kopačku s Erlingem

Reagovat
Benzema

Možno s ním nebojuje o zlatu kopačku, ale v lige je lepší a prospešnejši pre tím, ako Haaland tuto sezónu

Reagovat
Front hell

Tvůj subjektivní názor. Nic víc nic míň

Reagovat
Benzema

Reagovat
Bandita_Harry

Ten príbeh Haaland vs Nunez tlačili skôr médiá ako fanúšikovia LFC. V prvej sezóne sa čakalo viac, túto sezónu je super

Reagovat
Front hell

Tak já média nesleduju, ten příběh haaland vs Núňez jsem četl jen zde.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Luc-Luc

Darwin je skvelej, vedel jsem, ze jak sel na hriste, ze skoruje. Posetrit na Sparte a nachystat se na Cheaty.

Reagovat
avicii

Reagovat
Miguel19

Areola ve FPL 9 zákroků...co tam čapal?

Reagovat
pedroLFC

Samozřejmě na lavici

Reagovat
DieFohlenBMG

taky

Reagovat
DieFohlenBMG

a myslel jsem, že mám Watkinse kapitánem, ale taky ne

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, že jsme úplně projebali začátek druhé půle. Brentford nás do 80. minuty dost ošklivě přehrával a zasloužili by vyhrát. V ideálním světě by na to navíc trenér nějak reagoval, ale náš modrý svět má momentálně do ideálu daleko a jen jsme bezmocně koukali, jak Brentford otáčí zápas.

Tohle rozestavení bych opustil, kompaktně to působilo jen v 1.půli a dopředu to moc možností nepřináší.

Reagovat
FUnk

Vypadalo to na kopii zápasu s vlky. Mads je bez formy a celkově nám trvá celá ta kombinace. A že by někdo vystřelil z póza vapna nehrozí. Nad každou výhrou se brutálně nadreme. Snad luton sebere body Ville. Spurs

Reagovat
martin.b

Tým má neskutečnej charakter, snad má i nohy, aby ten březen nějak rozumně zvládli, už teď je to vytížení některých fakt na hraně.

Reagovat
guestikor

Areoli je tam škoda. Toho měla koupit Chelsea, kdyz uz chtěli dobrého brankáře a ne pouštáka

Reagovat
Seydou Doumbia

Areola by v Chelsea zapadl do průměru ostatních.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak chytače máme dobrý, tam je průser, že neumí vybíhat nebo neumí nohama.

Reagovat
sensei25

Nabuduce nadstav hodinu ty vemeno

Reagovat
SunFells

Everton (2.88) 1-3 (1.46) West Ham

Reagovat
FUnk

Klasicka holomajzna od West hamu

Reagovat
Kucka

Ti mají poslední dobou pech

Reagovat
Kiss Me Polka!

posledni dobou myslis tech cca 27 zapasu tuto sezonu?

Reagovat
Kucka

Fair nuff, narážel jsem spíš na to, že nedávno jsem viděl nějakou xG statistiku od Zasche za posledních 10 zápasů

Reagovat
John Obi Mikel

Maatsen gólik dneska.

Reagovat
Nikikrew

Liverpool vratil loptu ked osetrovali Konateho?

Reagovat
Benzema

Reagovat
fff

A Nottingham Forest defender went down with a head injury in the six yard box from a corner in the first half after the ball had been cleared with Liverpool in possession. Paul Tierney stopped play and restarted it by giving the ball back to Nottingham Forest.

Reagovat
masly008

Jenže tam byl rozdíl v tom, že ho trefil balon ze střely soupeře, zatím co u Poolu Konateho sestřelil vlastní golman a hlavně mu vůbec nic nebylo což se ukázalo hned jak hru přerušil a Konate vstanul a hned hrál.

A u té nastřelené hlavy myslím ani Pool ještě balon snad neměl.

Reagovat
fff

U tej nastrelenej hlavy hraca Forest Liverpool loptu mal.

A súhlasím, ze Konate nedostal ranu do hlavy no to Tierney v tom case nevedel a isiel ho skontrolovat a tym, ze si zjavne myslel, ze islo o head injury.

Reagovat
masly008

Tak jsem se na to ještě podíval a u toho přerušení po té střele míč Pool vůbec neměl.

Teda pokud mluvíme o tom samém, protože tohle bylo ve druhém poločase.

Reagovat
fff

Liverpool loptu v tej situácii mal.

Reagovat
fff

Koniec prvého polcasu, Elliott nastrelil hraca tuším s číslom 22 alebo 20.

Reagovat
fff

Teda nie, začiatok druhého . Elliot v rohu šestnástky nakopol do hraca Forest.

Reagovat
masly008

myslíš tu střelu do hlavy? Tak tam pool balon v době odpískání neměl.

Reagovat
fff

Po odkope sme mali loptu my a potom to rozhodca prerušil.

Reagovat
masly008

Teť nevím o které situaci se bavíme.Té v prvním poločase, nebo o té ve druhém kdy ho váš hráč nastřelil balonem?

Reagovat
O.Giroud

no borec to v dobe odpiskania hlavickoval do priestoru kde boli nasi asi 3 hraci no

Reagovat
O.Giroud

Ale na tom konci mali mať loptu oni, len mi to príde také zbytočné riešiť toto. Mohli dať z toho gól, alebo získať roh ale nemuseli a proste by hneď loptu stratili a tlačili sme zas my. Veď sa im aj podarilo ešte odkopnúť loptu na našu polku a až potom sme získali ten roh.

Reagovat
dantetomas

A hlavne tesne pred centrom Alexa mali loptu na kopacke a mohli do prasknut niekam doprdele. Namiesto toho o nu prisli rovno pred velkym vapnom a dostali z toho gol

Reagovat
masly008

Tak ale je asi rozdíl, když máš mít balon pod ty u soupeřovy 16 a nebo když ti ji rozhodčí vezme a dá jen tak soupeři nemyslíš? Oni ten balon třeba mohli minutu držet než by jste ho získali.

A hlavně od té doby co vám ten balon rozhodčí dal tak se k němu nedostali a vy jste z toho udělali roh po kterém padl gol.

Ale třeba moje pointa není ho znehodnocovat, jen by jsem rád zjistil na základě čeho a komu se míč vrací po přerušení hry rozhodčím.

Reagovat
fenixLFC

mohlo nam trvat minutu ten mic ziskat ale rovnako ho mohol hned ziskat diaz ci kto to tam bol a viest brejk do otvorenej a rozhodenej obrany.

a pisem ti to uz tretikrat, od momentu kedy nam rozhodca dal loptu do doby nez padol gol mal nottingham loptu dvakrat a dvakrat spravil presne opacne rozhodnutie nez mal.

Reagovat
masly008

Já to beru.Jen mě fakt zajímá na základě čeho se rozhoduje.

Vem si zrovna tuhle situaci.Váš golman zrámuje vašeho hráče kterému nic není, soupeř má míč a rozhodčí přeruší a ten míč jim bezdůvodně vezme a dá ho vám.

Fakt netuším jak k tomu dospěl.

Reagovat
fff

Ak mas video pls daj link, lebo ja mam v hlave na 100 percent, ze sme mali loptu, lebo si pamatam, ze som sa nad tym vtedy pozastavoval.

Reagovat
O.Giroud

57min to bola, ale neviem ake su dobre stranky na cele zapasy

Reagovat
masly008

Tak jsem to dohledal na canal+.

Je to 57 minuta a po té co to trefí toho hráče jde balon na pětku kde to hráč Forrest sám odhlavičkuje na 16, kde to v souboji opět hráč Forres odhlavičkuje mimo vápno a v tu chvíli kdy je míč ve vzduchu rozhodčí pískne.

Balon spadne a nikdo u něj není.Na 99% by jste ho získali, ale v době přerušení jste ho prostě neměli a poslední kdo ho hrál bylo Forrest.

Jen dotaz na tu anglickou citaci, kde jsi ji vzal? Protože tam se baví o prvním poločase, ale ty se bavíš už o druhém.

Reagovat
fff

Twitter a podla mna sa tam chlapik pomylil, ci islo o prvy polcas alebo druhy a nasledne som aj ja pracoval s tym prvym polcasom, hoci som vzdy myslel tu z 57. minuty (ani si nejaku obdobnu situáciu nepamatam).

To co popisujes sedi s tym, co som si pamatal a preto som mal za to, ze sme mali loptu my. V case odpiskania bola ta lopta realne nasa a tak som to bral.

Kazdopadne som este kukal nieco k tomuto a niekto dopracoval som sa k tumuto.

Following changes to the Laws of the Game effective from June 2019, the dropped ball is explicitly awarded to a specific player:[1]

the goalkeeper of the defending team, if the ball was in the penalty area when play was stopped, or the ball was last touched in the penalty area

a player of the team that last touched the ball, in all other cases.

Podla toho co pises posledny dotyk v prvej situacii pred odpiskanim bol hrac Forest v sestnastke, resp. na jej hranici? Potom to mal asi správne rozohravat brankar Forest. Pokial by ten posledny dotyk/odkop hraca Forest bol mimo sestnastky, tak by tu loptu mali mat domaci (ktorykolvek hrac, nie vyslovene brankar), ak fakt odpiskal predtym, nez sa toho dotkol jeden z nasich hracov?

A teraz ma este napadlo, Konate, tam nam to dal ako dropped ball alebo faul alebo z akeho dovodu? Ja som predpokladal, ze to bol dropped ball ako v tej situacii Forest.

Uf, zamotal som sa v tom .

Reagovat
masly008

Ten první případ jsem popsal.Hráč Forrest odhlavičkuje míč a když je míč ve vzduchu tak rozhodčí přerušil.I po dopadu už ten míč nikdo neměl.Nebylo to tak že by spadl k vašemu hráči.On tam prostě nikdo nebyl,ale kdyby se pokračovalo tak by tam asi první byl váš hráč,ale to už byla hra přerušena.

U toho Konateho tam míč má hráč Forrest pod kontrolou a rozhodčí přeruší a ukazuje na hlavu.Neukazuje faul.

Problém je, že když se přenos vrátil do hry tak už jde jen vidět jak balon letí na půlku do souboje po kterém už máte balon jen vy až k tomu rohu tuším.

Nikde není ukázané jak se tam ten balon dostal, ale beru to podle toho že domácí fans celou dobu bučí jako že by jste měli vrátit míč.

Je možné že ho měli domácí a hned ho ztratili( ale muselo by to být asi do 2 vteřin), ale to se mi nezdá.

Díky za ty pravidla teď už vím co a jak.

Podle mě to určo zmíní i jejich manager pokud to bylo jak píšu.

Reagovat
masly008

No tak dole je odkaz že to opravdu dal nesprávně rozhodčí Poolu.

Reagovat
masly008

Tak ještě jednou.Našel jsem i to v prvním poločase a tam byl rozdíl, že když rozhodčí přerušil pro úder do hlavy tak míč měli Forrest a tak jim ho jenom vrátil.

Takže tohle je nesmysl co jsi postnul.

Reagovat
fff

Priznám sa, ze nic take si v prvom polcase ani nepamätám, myslel som tu Elliotovu strelu v druhom polčase (som sa okaslal, no skratka ked sme útočili doprava). Po odkope Forest sme mali loptu my a nakoniec ju rozhodca po rozohrani dal domacim.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fff

Bolo to mozno zvlastne no riesene rovnako ako na druhej strane na konci prveho polcasu.

Reagovat
Zdeno8

Arsenal fans nějak nezvládají . To víte, uhrát něco ke konci zápasů nemusí být pouze vaše parketa...Jo a nerozptilujte se moc, nebo to ještě poserete u tragického Sheffieldu a pak i s tím Portem . Což by mě ani nepřekvapilo.

Reagovat
Nikikrew

Zvladam vsetko s prehladom, len sa pytam pretoze som zapas nevidel, len cital twitter. Ani som nevedel, co sa stalo v 1 polcase. Kazdopadne nechapem, ak to nebol faul preco mal Liverpool loptu....

Reagovat
masly008

Ano to jsem taky nepochopil ani v jednom případě.

Jestli je nějaké pravidlo že míč má ten na čí polovině se to přerušení stane?

Ale to by byla celkem blbost a třeba právě dneska na konci z toho Pool celkem hodně profitoval.

Reagovat
fff

Profiloval z toho, ze ci uz to Tierney urobil spravne alebo nie (v oboch pripadoch podla mna dostal loptu nespravny tim), tak to urobil konzistentne v ramci tohto zapasu a teda sotva sa moze niekto citit poskodeny.

Reagovat
masly008

viz výše.Snad se bavíme o tom samém.

Reagovat
fff

Ja mam v hlave, ze sme loptu mali. Pokial nie, tak potom moja chyba.

Reagovat
Dontlookatme

Žádné takové pravidlo není samozřejmě, rozhodčí udělal chybu a míč měl mít Nottingham tečka. Samozřejmě nikdo neříká, že gól padl jen díky tomu, ale byla to prostě chyba. Jen fans Liverpoolu si nesmyslně obhajují, že měli mít míč, i když k tomu nebyl žádnej důvod.

Reagovat
fenixLFC

nie je to pravda ale mohla by byt

Reagovat
masly008

však to je to co jsem tady zjišťoval.To pravidlo už tady někdo napsal a už vím co a jak.Ano rozhodčí udělal chybu to už ví všichni.Skoro.

Reagovat
Pinturicchio

"NerozptIlujte"? Už jen za tohle by měli United spadnout.

Reagovat
SunFells

Tierney zkušeně jako obvykle

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
avicii

Reagovat
martin.b

Pochettino says his midfield was exhausted today. "We don't have the possibility to refresh the players in a key area."

Ještě, že si stáhl Casadeie, kterej pravidelně nastupoval v Leicesteru, aby ho od té doby využil na celých 15min

Reagovat
icemike

Reagovat
vitasrp

Problém bude v tom, že Casadeie nestahoval on, ale spíš vedení. Kouč na to tolik vliv nemá a Pochettino by určitě chtěl něco jinýho, než dalšího čerstvě jednadvacetiletýho kluka, co ještě k tomu nejlíp hraje trochu výše.

Reagovat
John Obi Mikel

Minulé zápasy nebyl vůbec na lávce, nebyl taky zraněný?

Reagovat
Error

Ne, jen nemuze hrat pohary, protoze v tech naskocil uz za Lestr

Reagovat
John Obi Mikel

Aha dík

Reagovat
martin.b

To je možný no, ale je to smutný. Ten kluk mohl mít v nohách další půlrok boje o PL místo poslouchání tiskovky, kde mu Poch nepřímo říká, že je tam teď k ničemu. Takovou roli by zvládl kdekdo z akademie.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky jsem si říkal, že moc šancí nedostává

Reagovat
vladis271

Bude to 3pony race az dokonca. Vitaz vyhra mozno az cez skore. A kludne sa moze stat, ze vsetky 3 timy budu mat v poslednom kole sancu na titul.

V takom pripade ako to urve Liverpool je dnesny Darwin tittle-decider.

Reagovat
Luc-Luc

Podle me Arsenal odpadne, maji moc uzkej kadr

Reagovat
masly008

Pokud nám budou držet stopeři + Rice se Sakou tak ostatní nějak nahradíme.Tihle 4 by byl konec nadějí.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Golasso

Úzký kádr máme, ale snad jsme si to nejhorší skrze zranění vybrali už doposud.

Reagovat
Mastný Chobot

To teda neviem, podla mna sme mali dost stastia v tomto smere zatial

Reagovat
Golasso

Mohlo by to být i horší, ale štěstí si teda představuju jinak. V podstatě 4 hráče základní sestavy máme na marodce buď permanentně nebo s vysokou frekvencí opakovaně + na zranění trpí i jejich první alternativy a další hráči. Často jsme šli do zápasů s lavičkou, ze které se chtělo brečet a vzhledem k omezené šířce kádru a ještě omezenější kvalitě některých náhradníků, jsme byli velkou část sezony tak 1-2 zranění od strašného průseru s tím, že někteří hráči hráli přes zranění. Jestli myslíš štěstím to, že se to nesesypalo, tak ok, ale to je asi tak všechno.

Reagovat
avicii

Hrajú momentálne najlepšie, ak odpadne niekto tak bohužiaľ najskôr my, tie zranenia sú masaker..

Reagovat
GazzaPalo

Ako aj to rozlosovanie vonku City,kohúti,Brighton,Wolves,United .Doma Aston Villu a Chelsea čo tiež nebudú ľahké zápasy.Zatial sa im viac menej vyhýbali zranenia kľúčových hráčov Saka,Odegaard,Martinelli, Saliba,Rice , Gabriel,White.

Reagovat
Pinturicchio

Kloppo time, pořád, zas a znovu dokola.

Reagovat
fff

Minimum of 8 minutes, Gibbs-White dostal v nastavenom čase kartu za zdrzovanie a gol padol zo situacie, kedy sa dohraval roh rozohraty myslim este v ramci tych 8 minut.

Reagovat
Pinturicchio

Dělám si prdel. Ale díky za normální odpověď.

Reagovat
masly008

Ten čas mi přišel v pohodě.+ tam byl ten Konate v nastavení ne?

Reagovat
fff

Hej bol, hoci tam ho ani neosetrovali a pokračovalo sa fakticky hned, to by same o sebe asi ani nebolo moc dovod na predlzenie hrania.

Reagovat
vladis271

Ale ako ja sa cudujem, ze neodpiskal koniec ked Notts odvratili roh a dal nam este sancu na druhu loptu. A ani by sme sa nemohli hnevat ak by to odpiskal este pred rohom. Lebo roh sa rozohraval nejak v rozmedzi 7:57 -8:05 ak si pametam.

Reagovat
fff

Este som si teraz všimol, ze este aj Danilo dostal v nastavenom case kartu za zdrzovanie. Čiže dvaja hraci domácich dostali v nastavenom case karty za zdrzovanie, takze v tomto smere fakt nemaju moc dovod sa stazovat.

Reagovat
O.Giroud

Tak bolo tam zdržovanie Gibbsa, prerušenie kvôli Konatému ono záleží aj na rozhodcovi. Zas sme videli dosťkrát, že sa hralo aj nad minútu nastaveného času aj bez takýchto vecí.

Reagovat
Whitemedia

Pochettino says the effort was massive after 3 tough games in 6 days

Reagovat
Bayern +

Sme späť len škoda, že Chelsea neprehrala.

Reagovat
Salfovic

Díky bohu, dvě C-pasti v jedné sezoně, to by byl asi světovej rekord.

Reagovat
Salfovic

Toho času na lince Manchester - Londýn.

Pep: Hele, viděls tu píčovinu s tou osmičkou, ty vole, co tam ten rozhodčí vyrobil za píčovinu s tou osmičkou. Ty vole, já myslel, že mě jebne, Mikeli.

Mikel: No, ty vole, přesně, oni nastavují osm minut, ty vole, já když viděl tu osmičku, já povídám, ježíšmarjá, vole. proč se do toho serou.

Pep: No,ty vole, já nevím, rozumíš, já když jsem to viděl tu osmičku, já myslel, že mě odvezou Mikeli, jestli mi rozumíš.

Mikel: Pepe, vole, já neříkám, viď, ale, ty vole, kam ten fotbal jde, to je v prdeli, no, to mi ho teda vyndej.

Reagovat
Mastný Chobot

Zdroj?

Reagovat
masly008

Má to být vtipné nebo jsi jen najebaný?

Dej vědět ať vím jakého smajlíka ti tady dát.

Reagovat
Salfovic

Slováci to fakt neznají

Reagovat
Kiss Me Polka!

i tak to neni vtipne no

Reagovat
GazzaPalo

Ty voe a to ešte ten gól oslavovali do 100minuty.Za ten čas mohol Nottingham min. vyrovnať.

Reagovat
dantetomas

Ale pozname, Ivanku

Reagovat
Salfovic

Evidentně ne všichni, a přitom je to pro nás po stříbru z Anglie a Nedvědovu Zlatém míči třetí nejdůležitější fotbalová událost v historii ČR.

Reagovat
Neutron

Skadial to je?

Reagovat
dantetomas

https://www.youtube.com/watch?v=y5M3BbRItrg&t=1087s

"hra" zalozena na odposlechoch z roku 2004

Reagovat
Neutron

Trochu blbost no

Reagovat
Unai

Reagovat
kitas

Darwin ukazuje že je predsalen o kúsok lepší ako Nketiah

Reagovat
fenixLFC

najviac nunezovska vec by bola keby si obnovil zranenie ked pri oslave golu nakopol banner

Reagovat
avicii

Fanúšikovia Arsenalu tu teraz naozaj budu riešiť kto mal mat loptu v situácii po ktorej gol nepadol?

Reagovat
masly008

Pokud myslíš mě, tak já se chtěl jen dopídit dle čeho se přisuzuje balon po přerušení hry rozhodčím.Ani jednou jsem tady ten gol nezpochybňoval.

Te´d už víme že rozhodčí udělal chybu a rozhodl proti pravidlům, ale na golu to nic nemění.

Reagovat
avicii

Reagovat
pedroLFC

Mě to upřímně taky zmátlo.

Reagovat
mistr129

Reagovat
aragorn

Reagovat
kitas

To naozaj budeš riešiť, že tu riešia fanúšikovia Arsenalu kto mal mat loptu v situácii po ktorej gol nepadol? Napíš im nabudúce, čo by podľa teba mali riešiť a čo nie, nech v tom majú jasno

Reagovat
John Obi Mikel

Počkej, to se tu takhle hádáte kvůli něčemu, co neovlivnilo výsledek?

Reagovat
avicii

V podstate, aj keď hádka to asi neni len mi to príde celkom vtipne ako sa na to zamerali

Reagovat
fenixLFC

skus si zapnut akekolvek socialne siete, tam sa idu ine bomby gol padol kvoli rozhodcovskej lopte, nastaveny cas je maximalny, nie minimalny a ien bomby clattenburg sa snazil dostat k rozhodcom, ten grecky pschopat nottinghamu sa ich snazil odchytit este v tuneli a tak

Reagovat
mistr129

lidi už jsou z toho připískávání Liverpoolu zmagoření

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

(ve smyslu, že mi to opravdu přišlo vtipně napsané )

Reagovat
Salfovic

Celkově je to vtipnej příspěvek.

Reagovat
John Obi Mikel

*LiVARpoolu

Reagovat
frezi

viem, že je to bait, ale aj tak ti napíšem, že liverpool bol varom poškodený najviac za celú sezónu podľa jedného zdroja, ktorý som už ale zabudol

Reagovat
SunFells

Vrabejka

Reagovat
Neutron

Reagovat
Giwdul

https://onefootball.com/en/news/breakdown-of-the-20-var-errors-in-the-premier-league-in-202324-39013263

Tady je to s některými jako s podporovateli Putina, vážně. Budou až do zbláznění opakovat ty svoje bludy, jaký je to chudáček a jak vlastně dělá jen to, co musí a k čemu byl dotlačen, ale to, že už dva roky vraždí jinou zemi, jim jaksi uniká.

Reagovat
GazzaPalo

ChelseaVAR to je jak nejaké pivo ,VARsenal,VARchester,EVARton, atď.

Reagovat
Giwdul

Přitom s VARchesterem je to v letošní sezóně přesné - MU patří k týmům, kterým VAR pomohl nejvíce. Přesto to zatím nestačí ani na Evropskou ligu.

Reagovat
John Obi Mikel

VARston villa, WolVARhampton,

Reagovat
Dontlookatme

Fanoušci Liverpoolu naozaj fakt budu stále obhajovat chybu rozhodčího a neumí přiznat, že míč prostě mít neměli.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
martin.b

Za to, co tam předvedl ten magor Yates, jsme si ten balon vlastně zasloužili, za mě fér

https://x.com/AJT_1980/status/1764003482581762193?s=20

Reagovat
martin.b

btw já si v zápase všiml v té situaci spíš toho hraničního zákroku Gomeze, než že nám Tierney nesprávně přisoudil míč... Zajímavý, že na tohle tu nikdo nepičoval

Reagovat
fenixLFC

tak on to asi var preveroval ale tam ho gibbs white ci kto to bol stiahol ako prvy takze to nechali tak

Reagovat
Salfovic

Yates takovej karate kop

A Gomez se s tím druhým vzájemně drželi jak idioti, tam těžko něco pískat.

Reagovat
Luc-Luc

Lise Yates ?

Reagovat
Remt

Kopačka na hlavu je přeci v pořádku. Zase jednou nechutné nadržování LiVARpoolu

Reagovat
guestikor

Koukám, že zas celý týden nebude z fans Poolu k vydržení

Reagovat
Salfovic

Nedejbože, abyste v pondělí zase vyhráli gólem v nastavení vy, to by to tu mohli rovnou zavřít.

Reagovat
Tuxedo

neboj ono ich to prejde keď zase skončia bod za City

Reagovat
81Tomas

Ale to asi nebude tento tyden, ci?

Reagovat
Tuxedo

to bude po 38.kole

Reagovat
O.Giroud

to tak býva po konci sezóny

Reagovat
castelL

práve si odsúdil Arsenal na 3. miesto?

Reagovat
LaVolpe

Psal bod za City, ne bod za prvním City.

Reagovat
Remt

A tak ono víš jak, sice skončit o bod za City zamrzí, nicméně užíváš si celou sezónu super fotbalu a na konci to holt nevyjde, to se stává. A nebo taky můžeš celou sezónu bojovat o top10 To raději prohraju v boji o titul se City o pár bodíků

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Tuxedo

čo tu pletieš top 10 ty dement

Reagovat
O.Giroud

prečo?

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/apresserv2/status/1763971936692932864?s=46

Tohle se fakt stalo u toho Liverpoolu?

Reagovat
r.mrazik

In the 97th minute, with Callum Hudson-Odoi in possession on the left side of the pitch, roughly level with the penalty area and with Forest seemingly about to launch another attack, referee Paul Tierney stopped play to allow treatment to Liverpool player Ibrahima Konate, who appeared to have sustained a possible head injury.

Once Konate had received treatment, instead of restarting the game with Forest in possession where they had the ball when play stopped, referee Tierney opted to resume with a drop ball that returned possession to Liverpool, dropping it at the feet of Caoimin Kelleher.

It prompted a furious response from the Forest bench at the time and emotions ran even higher when Liverpool subsequently scored in the 99th minute and the angry scenes continued after the final whistle.

Hustý...to aby se opakoval zápas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Grahf

peníze

Reagovat
pingla

úplně směšné, jak jim mohl vrátit balon, když ho neměli v držení před odpískáním

Reagovat
Giwdul

Úplně směšné je, že ten psychopatický kung-fu skok neodpískal ani jako faul.

Reagovat
pingla

neodpískal a odpískat měl. pak by zbytečně nevznikla kontroverze nad nesmyslným vrácením míče týmu, který jej při přerušení hry neměl v moci

Reagovat
masly008

Počkat jak neměli v moci?

Vždyť ho měl hráč Forrest na noze a byl u 16 jeden na jeden.

Reagovat
pingla

však ho Tierney vrátil Kelleherovi...

Reagovat
masly008

To se asi nechápeme. Míč měli mít Forrest.

Reagovat
Giwdul

Kontroverze je, že tohle podle někoho ani není faul.

https://twitter.com/AJT_1980/status/1764003482581762193?s=20

Reagovat
pingla

posoudil to jako faul? neposoudil, tečka. hra měla navazovat tím, že dostanou hráči NF míč v místě přerušení.

chyba rozhodčího, která vedla ke tlaku a následném gólu.

Reagovat
Giwdul

Ne, to není žádná tečka. Udělal totiž dvě chyby a výsledkem bylo kupodivu spravedlivé rozhodnutí. Takže jediný důvod, proč to řešit, je, že jde o kuriózní blikanec rozhodčího. Ale coby nějakou nespravedlnost vůči Nottinghamu se to vůbec nedá brát.

Ne, nevedla. Protože Nottingham měl potom ještě několikrát míč. Nebylo to tak, že by byl míč nesprávně odevzdán Liverpoolu a ten si okamžitě vytvořil tlak a z něj dal vzápětí gól. Ta chyba měla asi tak podobný impact na výsledek, jako když nebyl někdy v 60té minutě přiznán Live jasný roh. Řeší se úplná kravina, která ani nepředcházela gólu.

Reagovat
pingla

jakože když sudí udělá chybu ve prospěch jednoho týmu, tak hned musí udělat druhou chybu ve prospěch druhého týmu, aby se chyby vykompenzovaly, vymazaly? nesmysl, naprostý nesmysl. jediné pochopení bych mám při posouzení faulu jako střetu dvou hráčů (zvlášť v pokutovém území).

samozřejmě, že vedla. NF pak byl celkem 3x u míče (z toho jednou vyhrána hlavička u nich v pokutovém území). a z těch zbylých dvou držení byly okamžitě pod tlakem, vyřešili ty situace špatně. jestli ti někdo hodí v takovém čase balon a řekne "hrej" a druhá strana se musí bránit, tak je to sakra rozdíl. a jestli v 60. minutě roh byl či ne nevím, viděl jsem pouze highlighty a konec zápasu. pokud měl, tak je to prostě chyba rozhodčích.

a teď si představ, kdyby míč zůstal NF. co kdyby byl třeba další roh, gól na 1:0? jak víš, že z té výhodné pozice by nebyl tlak na proti druhému týmu?

kravina to fakt není, bylo to jednoznačné pochybení rozhodčího, které NF poškodilo a stálo je to bod.

Reagovat
fenixLFC

a co keby hned po rozohrani o tu loptu pridu a z brejku im dame gol do otvorenej obrany? sorry ale to je uplne mimo argument, nevies ako by sa vyvijal ten zapas. poskodenie je to rovnake ako ked zle rozhodnes out. a bod ich stala vlastna debilita ked miesto aby to v zavere proste odpalili a piskal by sa koniec to skusali hrat do brejku. za tu stratu si mozu len sami, nikto iny

Reagovat
pingla

píšu o tom níže, stačí si to přečíst

a žádný "mimo argument" to není, měli mít míč poblíž vaší 16, to je prostě fakt. co by z toho vzniklo už je pak dílem průběhu hry.

a jestli nechápeš, že právě ten odkop museli (a pak měli) udělat kvůli tomu, že se dostali pod tlak, protože přišli o míč, ačkoliv jej měli mít, nemáme se tady o čem přít

Reagovat
Giwdul

Říkám - stejný impact na hru, jako špatně posouzený roh. Liverpool byl v tlaku a měl kopat roh, namísto toho byl chybně odevzdán míč Nottinghamu. Mohlo být 0:1 z rohu a k situaci, kterou řešíme, by ani nedošlo, protože by to Nottingham musel otevřít a dostal by trojku. Dedukce úplně o ničem. Přesně jak píše fenix: takhle se dá řešit každý out. Kdyby po tom neodpískaném rohu dal Nottingham z následného útoku gól, jak bys to vnímal?

Neříkám, že je správné kompenzovat jednu chybu druhou. Píšu, že v tomto případě si nemůže nikdo na nic stěžovat. Je to asi tak na podobné úrovni, jako kdyby jednomu týmu rozhodčí neuznal regulérní gól a pak neuznal regulérní gól i tomu druhému týmu. Tak bych asi zrovna moc nebrečel, že mě někdo poškodil, když vím, že podobné chyby se dopustil také v můj prospěch. Pokud už byl v tomto konkrétním případě někdo poškozen, byl to jednoznačně Liverpool, protože rozhodčí zcela ignoroval zdraví ohrožující faul proti jejich hráči.

Reagovat
masly008

Takže říkáš, že tým který bráni bod proti favoritovi se chová stejně v 60 minutě jako v 96?

Reagovat
Giwdul

Omg, umíte vůbec číst? Říkám, že ve fotbale, stejně jako ve většině jiných kolektivních sportů, funguje princip kauzality a každé chybné rozhodnutí rozhodčího tento princip výrazně ovlivňuje. Liverpoolu byl odepřen roh, ze kterého klidně mohl padnout gól. Tzn. k situaci, kterou řešíme, by dost možná vůbec nedošlo, a i kdyby rozhodčí udělal tu samou chybu jako v závěru, nepřisuzovali bychom jí takovou důležitost, jako když ji udělal za stavu 0:0 a Liverpool dal následně rozhodující gól.

Ale dám lepší příklad kauzality přímo pro tuto situaci: kdyby hráč Nottinghamu nehrál jako prase, Konate by možná vůbec nezůstal ležet a Nottingham by zůstal dále u míče. Kdyby rozhodčí nebyl slepý ko.kot, odpískal by už faul a tohle bychom neřešili. K žádnému evidentnímu poškození Nottinghamu zkrátka nedošlo, a to i navzdory tomu, že rozhodčí chybně rozhodl v jeho neprospěch. Proč si to myslím, už vysvětluji podesáté. O nějakých kdyby se můžeme dohadovat donekonečna. Nešlo o žádné chybné neuznání gólu či chybné ne/odpískání penalty, tedy o nic, co by mělo stoprocentní a neoddiskutovatelný dopad na výsledek zápasu. Jediný, kdo byl poškozen, byl Liverpool, protože nebyl odpískaný evidentní a navíc nebezpečný faul, který kdyby navíc potom zkoumal VAR, mohlo dojít i na redku. Jestli to chce někdo i na základě tohoto záznamu zpochybňovat, tak už nevím.

https://twitter.com/AJT_1980/status/1764003482581762193?s=20

Reagovat
O.Giroud

sa mi páči toto ako vlastne táto lopta by rozhodla, že Nottingham neprehrá. Času bolo dosť na to aby to stratili a LFC ešte zaútočil aj keby idú zdržovať k rohu. Ešte by som to pochopil keby hneď z tej akcie získame ten roh, ale po tej lopte mal zlé spracovanie Endo a odrazilo sa to k hráčovi Nottinghamu, ale ten to napálil do outu na našu polovicu.

Ale hej, Nottingham mal mať loptu na to nič nemôžem povedať, možno by to udržali, vyhrali alebo by to hneď stratili a dali by sme gól z hry a nie z rohu. Kto vie, chyba to bola, ale nejaký veľký zárez podľa mňa nie.

Reagovat
pingla

já neříkám, že hned z výkopu nebo po kombinaci hráčů Liverpoolu, byl roh a branka. ale je prostě rozdíl, když v nastavení druhého poločasu dostaneš míč, když si ho dostat neměl. navíc v místě, kde soupeř může hrozit centrem nebo získat roh. vždyť ten tlak třeba v podobě série rohových kopů mohl být klidně na druhé straně.

Reagovat
O.Giroud

Veď jasné, kto vie ako by to dopadlo mohli by to už minútu držať pri rohu, mohli by to poslať do ohňa a niekto by to z LFC hráčov odhlavičkoval a išiel by sa útok, z kt. by dal napr. Diaz gól. A zas na druhú stranu treba povedať, že LFC bol ten kto tlačil a pochybujem, že by si z toho práve Nottingham spravil nejaký tlak, skôr by tú loptu hneď stratil a LFC by pokračoval v tlaku, lebo Nottingham bol ten kto by bol s bodom spokojný.

Reagovat
pingla

jo, přesně tak, jak píšeš

klidně ta branka Liverpoolu mohla padnout okamžitě po vrácení míče pro NF. a taky se dalo očekávat, že míč Liverpool stejně získá a bude tlačit NF do defenzívy.

Reagovat
O.Giroud

Určite to bola chyba, ale zas by som to nedával na úroveň napr. vymyslenej penalty o to mi skôr išlo, ale asi určite by som bol tiež nasraný stať sa to LFC proti nejakej Chelsea, ManCity alebo naopak ManCity keby hralo s Nottinghamom a takto vyhrajú. Čo si budeme

Reagovat
pingla

jasné, já to vůbec nesrovnávám s penaltou nebo třeba s tím (ne)offsidem proti Tottenhamu. spíš mě mrzí, že se něco takového stalo a Liverpool z té chyby měl tlak a pak vstřelil branku.

Reagovat
O.Giroud

Ono tu to bolo docela v klide, ale na twitteri prevažne fans Arsenalu si išli dosť toto no No Tierney je zvláštny odkedy Klopp oznámil koniec, tak nám odpískal 2 dobré zápasy a predtým snáď bol pre LFC niečo ako pre Chelsea Taylor

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
avicii

Pre boha

Reagovat
O.Giroud

aspoň keby sa ten zápas so Spurs opakoval keď to už má byť taký vtípek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Salfovic

A není možné, že Tierney pak ten Yatesův kop probíral s asistentem ?

Reagovat
fenixLFC

skor gomeza s gibbs whiteom

Reagovat
Salfovic

Tam mi to přišlo šul nul, ale asistent mohl mít na to karate dobrej výhled. A ta prodleva zase nebyla tak dlouhá.

Reagovat
fff

Moj zaver z celej situacie je ten, ze to mal byt bud drop ball pre Forest alebo priamy kop pre Liverpool.

Kedze Tierney je neschopny rozhodca tak si zobral kusok z oboch a urobil z toho drop ball pre Liverpool.

Reagovat
pingla

Reagovat
fff

Nie nestalo. Konate nesimuloval zranenie, ale dostal kopačku do hlavy.

Reagovat
r.mrazik

I tak měl dostat míč forrest, když nebyl odpiskany faul, ne?

Reagovat
fff

Rozoberali sme to myslím vyššie a čisto podľa pravidiel, ak som ich správne pochopil a aplikoval, tak je možné, že áno. Na druhej strane vzhladom na ten faul na Konateho si myslim, ze Liverpool mal mat loptu, len teda za faul a nie ako dropped ball. Cize za mna spravny vysledok, hoci zrejme sa k tomu Tierney dopracovalil nespravne.

Reagovat
fff

Cim chcem povedat, ze Forest podla mna nemaju dovod sa citit poskodeny. Keby nahodou z tej akcie dali gol, tak by tam podla mna VAR skumal faul na Konateho a to podla nie je mozne, aby pustili to ako isiel hrac Forest do súboja v pohybe do vyskoku s kopackou vo vyske superovej hlavy.

Reagovat
r.mrazik

Je to jednoduché z jejich pohledu.

Žádný faul nebyl odpiskany.

Míč měli dostat oni.

Můžeme se bavit, že to faul byl, ale pak je to chyba rozhodčího. Že to neodpiskal.

a když ne, tak že nedal míč forrest.

Reagovat
fenixLFC

lenze je uplne absurdne co sa z toho robi. realne to je na urovni toho ked sa zapiska opacne out. uz som videl aj tvrdenie ze nam dal loptu kvoli tomu ze sa skumal zakrok gomeza cez VAR, co by nam davalo loptu ale neviem to naisto a nechce sa mi dohadovat o jeho gestikulacii. aj ked to je chyba tak je to jednoducho uplen detail. medzi tym a golom boli cca tri minuty a nottingham mal loptu dvakrat a dvakrat sa snazil zalozit protiutok

Reagovat
castelL

Je to jednoduché, mal sa pískať faul na Konateho, loptu by mal Liverpool = čo sa aj stalo a vesmír je v poriadku.

Reagovat
r.mrazik

Však si to namlouvejte dal

Reagovat
Giwdul

Děláš si srandu? Podle tebe to jako nebyl faul? To mi teda řekni, v jakém vesmíru je skok do hráče s nohou na úrovni jeho hlavy považován za čistý zákrok?

Reagovat
r.mrazik

V tom kde ho netrefil. Viz níže

Reagovat
Giwdul

Také viz níže.

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/skysportspl/status/1764281057073918411?s=46

Dle rozhodčích chyba.

Ostatní řeči Liverpoolskych jsou pak nezajímavý

Reagovat
Giwdul

Ano. Asi tak zhruba stejně fatální chyba jako nesprávně neodpískaný roh pro Liverpool v prvním poločase. Mluvit o situaci, ze které ani nepadl gól a soupeř měl pak ještě několikrát míč, jako o monumentální chybě, navíc v kontextu toho, co VAR a rozhodčí v letošní sezóně už zajebali

Dle rozhodčího*

Reagovat
r.mrazik

Nikdo se o žádné celé sezóně nebaví.

Tyhle kecy jsou vždy boží. Bavíme se o konkrétních chybě rozhodčího

Reagovat
Giwdul

Daleko větší chyba za mě je, že se neřešil ten faul. O tom, jestli byl, nebo nebyl, se s tebou už nebudu bavit. Své jsem k tomu řekl. Vidíš to ze třech úhlů. Vletěl tam úplně stejně nebezpečně jako nějaké prase při skluzu kolíkama napřed a trefil minimálně gólmana. Tečka. To z těch záběrů je prokazatelné. Pokud pro tebe to není faul, budiž. Pro mě ano.

Mně přijde zase boží, že nejvíc vehementně tady o naprosto zanedbatelné a zápas nijak zásadně neovlivňující chybě ve prospěch Liverpoolu diskutuje zrovna fanoušek United, kteří patří k týmům, jimž VAR, potažmo rozhodčí letos zatím nejvíce pomohli. Tomu zkrátka říkám vskutku "nečekaná" ironie

Reagovat
r.mrazik

Nám Var nejvíc pomohl? No tyvoe. Ser na to

Reagovat
Giwdul
Reagovat
Giwdul

Případně tady ještě podrobněji, ale zde nejsou zohledněny pouze chybná rozhodnutí VARu, ale úplně všechna rozhodnutí, tedy i ta správná.

https://www.espn.co.uk/football/story/_/id/38196464/how-var-decisions-affect-premier-league-club-2023-24

Reagovat
Giwdul

Sorry, byl to vlastně už druhý poločas.

Reagovat
masly008

Jenže Konateho dle všeho sundal vlastní gólman a né hráč Forrest. Ano šel tam jak blázen ale nefauloval.

Reagovat
fenixLFC

yates tam siel vysokou nohou, je uplne jedno ci ho trafil, furt je to faul

Reagovat
masly008

No nepískl to. VAR to neopravil. Pokud by padl z následujícího centru gól tak nevím jestli by se VAR vracel až k tomuto zákroku.

Ale point je to vracení míče které nikdo nepochopil.

Reagovat
fenixLFC

najpravdepodobnejsie spravil chybu na urovni zle rozhodnuteho outoveho vhadzovania, fakt sa z toho robi uplne smiesna kauza a hysteria

Reagovat
masly008

Ještě jednou.Já osobně jsem chtěl zjistit na základě jakých pravidel se vrací míč.To už jsem zjistil a zjistili jsme že to rozhodčí posral ve váš prospěch.To je celé.Nikdo tady snad nezpochybňoval ten gol.Toho jsem si nevšiml.

Reagovat
Giwdul

Ne, point je v tomto případě ten, že rozhodčí udělal chybu, která však paradoxně vedla ke spravedlivému výsledku - rozehrávce Liverpoolu. Takže (jak napsal někdo dole) vesmír je v pořádku.

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/callumcasteln/status/1764048937999049137?s=46

Hlavně ho trefil vlastní gólman a ne Yates

Reagovat
masly008

to už jsem tady psal taky.

Reagovat
Giwdul

To ale není důležité, koho trefil nebo ne. No jasně že trefil, minimálně gólmana, u Konatého je to z tohoto záběru těžko říct, ale zdá se mi, že ho vážně tou nohou štrejchnul. Nicméně šlo o jasný faul tak či tak, šel tam jako prase, bez úmyslu hrát míč, který ve chvíli toho skoku byl už mimo. Asi jako kdyby šel někdo oběma nohama napřed do skluzu, soupeř stačil nadskočit a jen přes faulujícího přepadl. Taky je to jasný faul a nikdo neřeší, jestli ho trefil nebo ne. Tedy kromě fanoušků MU a Arsenalu.

https://twitter.com/AJT_1980/status/1764003482581762193?s=20

Reagovat
Giwdul

Vůbec nechápu, co se tady řeší stran toho závěru Live - Nottingham. Ten zákrok byl úplně v klidu na redku. Takže jestli tady byl někdo poškozen, byl to Liverpool. Že měl potom míč Liverpool je naprosto v pořádku, nedošlo v tomto smyslu k žádné nespravedlnosti. Zbytek toho, co se tady řeší, je totálně nepodstatné vzhledem k tomu, co se reálně na hřišti stalo - tedy jasný faul na hráče Liverpoolu = míč pro Liverpool. Neunášení některých jedinců je tedy vážně drsné.

Reagovat
SunFells

Scouseři si tu vyprodukovali že Konatého nesroloval zrzek v bráně srandovní boje, kde je třeba obhajovat do slepa momenty, v kterých nepadl gól.

Reagovat
EL Gringo

A vy fans Arsenalu ste čo tu predviedli po zápase? Mali ste byt takýto akčný po Odegaardovej basketbalovej ruke alebo po zápase s nami a Tottenhamu

Reagovat
Remt

Jen bych tě opravil - podle mě to byl spíš volejbalový zákrok ve vlastním vápně, ale to tu neříkej, to oni neradi čtou

Reagovat
Mastný Chobot

Nabuduce, ked vas poskodia, budem tu pre vas, aj keby co bolo!

Reagovat
eder

Díky, bro!

Reagovat
Golasso

Aaaaa Odeho ruka . To tu dlouho nebylo.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Front hell

Vždyť vám tady většina psala že jste penaltu za tu ruku měli mít.

Reagovat
Bakary3

Dobrý Lojza

Reagovat
Remt

Tak to si to pamatuju asi trochu jinak

Reagovat
fenixLFC

nie, cast to vazne pisala uz od zaciatku. a ti ktori nie sa pridali ked to potvrdil aj saliba. potom ale prislo prve vyjadrenie PGMOL tak cast z nich zacala otacat

Reagovat
Front hell

Tak teď už jsme to psali. zajímavé že tenkrát to byla pro všechny penalta kromě fans Arsenalu

Reagovat
fenixLFC

a to sa konkretne vylucuje v com?

Reagovat
Front hell

Že si klasický seres do huby

Reagovat
fenixLFC

takze klasicky nevies citat a reagujes ako podrazdena pica

Reagovat
Front hell

Tak ono když to tenkrát pro nás všechny fans Arsenalu nebyla penalta,tak jsem to přeci nemohli psát od začátku, né? ty nevím číst.

Reagovat
fenixLFC

nie nevies a teraz to dokazujes znova ved aj sam v dvoch z poslednych troch komentaroch pises dve rozdielne veci:

A, tenkrát to byla pro všechny penalta kromě fans Arsenalu

B, ono když to tenkrát pro nás všechny fans Arsenalu nebyla penalta

zatial co A znamena ze ked niekto tvrdil ze to nebola penalta, tak fandil arsenalu (ale zaroven aj cast fans arsenalu tvrdila ze to je penalta), B znamena ze VSETCI co fandia arsenalu tvrdili ze to nie je penalta. B by nebola pravda. preto sa budem opakovat, ale tvoja reakcia z 13:12 sa nijak nevylucuje s tou mojou. takze sa vazne skus naucit citat pozorne a s porozumenim a nie len okolo seba prskat jak keby si mal vaginalnu mikozu.

Reagovat
Front hell

prskám? ja se bavím jak otačíte

Reagovat
mistr129

Taky část psala, že by ji pískali, ale vzhledem k tomu jak se letos pískají je to dle nastaveného trendu

Reagovat
Front hell

To že máš na hovno paměť je bohužel jen tvoje chyba

Reagovat
Remt

Já nebudu prohledávat tehdejší konverzaci, protože jsem na to až moc linej, ale podle mě jsi to byl právě ty kdo mi tu tvrdil jak Ode uklouzl a že vlastně nechtěl a nebyl tam úmysl a proto to ruka není Tak tu teď nelži že tam nikdo takový z fans Arsenalu nebyl, hádali jste se o naprosto jasnou ruku tehdy jak blbci

Reagovat
Giwdul

Ano, tohle se objevovalo často jako argument obhajující tu ruku. Já sám jsem s jedním fanouškem Arsenalu přímo o tomto (tedy že šlo o neúmyslnou ruku zaviněnou uklouznutím) vedl polemiku. Takže tvrzení, že většina fanoušků Arsenalu to jako ruku uznala, je buďto záměrná mystifikace nebo ztráta paměti. Stačí si jen najít ten článek, který dokazuje, že to bylo nanejvýš půl na půl.

Reagovat
Remt

Neboj se že fanda Arsenalu, který komentoval nade mnou už zuřivě prohledává preview toho kýženého kola a pokud narazí na něco, co potvrdí jeho tvrzení, tak nám to semka vyscreenuje a zodkazuje Jasně, že jich tam pár takových bylo co to tvrdili.

Reagovat
Front hell

Já jsem se z tebou hádal jenom ohledně Joty. Kde jsi jak blbec obhajoval vymyšlený nasimulovany faul a tobě týdny nic dávat nebudu to že jsi líný, máš paměť na hovno a ještě jsi hloupý fakt není naše vina.

Reagovat
Front hell

*Tady

Reagovat
Front hell

*s

Reagovat
Front hell

Tak koukni na preview nebo souhrn. Vysloveně tam je jen jeden fanoušek , oproti asi sedmi co se přiklánějí k penaltě

Reagovat
Front hell

Tak co ty záměrná mystifikace? Už sis to našel? Nebo si jen další lhář jako Remt?

Reagovat
Front hell

Takže lhář.

Reagovat
Front hell

Většina se nerovná všichni

Reagovat
Nikikrew

Ved si pozri diskusiu a uvidis, ze vacsina tvrdila, ze to bolo na penaltu. Aspon sme objektivni docela casto

Reagovat
Remt

Docela často? Nepodceňuj vás zbytečně. Vy jste objektivní úplně vždycky

Reagovat
Benzema

Reagovat
Golasso

– ten palec nahoru je jakože na Ødegaardově ruce

Reagovat
Nikikrew

To necham na neutralnych fanusikov

Reagovat
SunFells

Ah tohle, pěkně na ten Haga

Reagovat
Giwdul

Ano, a to je jediné štěstí, že Konatého na poslední chvíli sroloval vlastní gólman, jinak by mu ten magor ukopl hlavu. Pořád to nic nemění na skutečnosti, že šlo o jasný, v tomto případě navíc extrémně nebezpečný faul, který měl být rozhodčím rozhodně řešen. A ne, aby se řešilo, že měl rozehrávat Nottingham. To je úplně absurdní. Kdyby tomu tak skutečně bylo, Nottingham rozehrál a vzápětí skóroval, šlo by o další těžký poděl Liverpoolu stran rozhodčího/VARu, kterých v této sezóně bylo opravdu už dost. A že takovouhle malou situaci (která ani bezprostředně nevedla ke gólu či možnému gólu), vehementně řeší zrovna fanoušci Arsenalu, je vzhledem k tomu, co se v jejich vzájemném zápase stalo na Anfieldu, už úplně k smíchu. Ti by měli být těmi posledními, kdo bude v diskuzích implikovat, že rozhodčí pomáhají Liverpoolu.

Reagovat
Remt

Napsal jsi to dobře, ale tohle na ně nefunguje

Reagovat
SunFells

Teď je to ještě jediné štěstí, ho zachránil před situací, která nenastala a podle záběru to ani nevypadá, že by nastala, třeba se podívat víc než na fotku z jednoho úhlu.

Já nemluvím za jiné fanoušky, pokud naznačují nějakou pomoc Liverpoolu, je mi to jedno. Já se směju té vehementní hloupé snaze otočit situaci a opět pěkně na ten Haga, dovolávat se pičoviny z jiných zápasů s cílem ulevit konkrétnímu incidentu. Tomu jak slepě chodíte hudrovat pod vlaječkama a vnímáte všechno na strany.

Co je vtipné na vzájemném zápase je jinak iluze kterou jste si utvořili.

Reagovat
Giwdul

Z tohoto záznamu je asi nejzřetelněji vidět, že Konateho nejspíš opravdu trefil. Ale i kdyby ne, nepochybně trefil brankáře, takže faul prostě úplně jasný.

https://twitter.com/AJT_1980/status/1764003482581762193?s=20

Reagovat
SunFells

To je ten úhel, díky Kde i tak je vidět, že Konaté se po střetu s golmanem odráží naproti směru Yatese a drží se za levou tvář navzdory tomu, že Yatese měl zprava, ale má zde být nejzřetelnější kontakt mezi nimi, hotové X Files.

Tady je předmětné jen to, zda to hodnotit jako potenciálně nebezpečnou hru, když má u chumlu nohu moc vysoko.

Reagovat
Giwdul

1) Brankáře nepochybně trefil nohou, to je ze záznamu úplně jasné = faul.

2) Konateho zaplaťpánbůh jen štrejchnul (alespoň mi to tak z toho záznamu připadá, ale jasně, nemusí to tak být), k čemuž dopomohl jeho střet s brankářem, jinak by ho trefil nataženou nohou přímo do ksichu = faul.

4) Neměl vůbec snahu nohu stáhnout, nebo trefit balón - jediný koho trefil, byl soupeř = faul.

5) Kdyby eventuálně soupeře opravdu netrefil, letěl by snad až do tyčky. Nebo co podle tebe jeho kung-fu skok zastavilo, když ne hráč(i) před ním?

3) To, že šel nataženou nohou ve výšce hlavy s 5ti metrovým rozběhem do střetu s více hráči soupeře, má omlouvat, že nešlo o nebezpečnou hru? To myslíš tak, že tím, že tam těch hráčů bylo víc, tak je to vlastně v pohodě? Co je to za pičovinu?

Reagovat
Giwdul

Sorry, přehozený bod 3.

Reagovat
SunFells

Tohle patří na nástěnku

Reagovat
Giwdul

Na nástěnku patříš tak nanejvýš ty, pokud ti přijde v pořádku rozběhnout se a bez úmyslu zahrát míč skočit s nataženou nohou do hloučku protihráčů.

Reagovat
masly008

Vždyť tam ten balon na tu přední tyč letěl.

Reagovat
Remt

To nic nemění že tam takhle hráč, co to má v hlavě v pořádku nejde. O to tu jde.

Reagovat
masly008

Neříkám že je to ok, ale kdyby to ten hráč před ním nenadzvedl tak ten balon hrát mohl.

Zase tak brutální zákrok to nebyl.

Reagovat
danielfc

Reagovat
Remt

Nahoře jsem tě, hele, varoval, že to nemá smysl, už mi věříš?

Hráč vlítne do vápna jak kamikadze nohou a div netrefí/trefí do hlavy jednoho z nejvyšších hráčů na hřišti, který je ještě ve výskoku, tudíž měl nohu cca 2m vysoko a šel do souboje s brankářem a hráčem - takže extrémně nebezpečně.

Nepochybně tam byla chyba ve verdiktu rozhodčího. Ale oni ti stejně budou tvrdit, že se situace měla hrát dál, i když tam bylo jasný podezření, že ten hráč mohl byt ošklivě zranenej.

Mělo se to nechat podle nich dohrát a pak doufat, že tragicky fungující VAR by nezvrátil případný gól Notinghamu, tak to mělo být, víš, aby byli spokojení

Reagovat
masly008

A neřeší červené karty VAR?

Nevypadalo že by se tím zabývali ikdyž to dle některých byl brutální faul.

Reagovat
SunFells

"Tady je předmětné jen to, zda to hodnotit jako potenciálně nebezpečnou hru, když má u chumlu nohu moc vysoko"

Hlupáci nejen ignorují elementární fyziku, ale klasicky se uberou ke lžím, dobrá práce.

Reagovat
Remt

Tak v tom případě tu vy i já děláme minimálně to samé Jestli teda lžu jak tvrdíš.

Ignoruji elementární fyziku když vlítnout ve vápně plným lidí kopačkou napřed proti protihráči mi přijde jako sakra nebezpečné. Zkus si vzpomenout jak dopadl takový Kolář když proti němu šel kopačkou napřed hráč proti hlavě. Můžeš nám povyprávět o tom jak to není nebezpečné. Následky má dodnes. Ty elementární fyziko.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Giwdul

To je úplně jedno. Skočil mezi ně a tím skokem zasáhl i gólmana. Jasný faul a nebezpečná hra.

https://twitter.com/AJT_1980/status/1764003482581762193?s=20

Reagovat
masly008

Jen dotaz na tvůj názor.

Myslíš že kdyby nepřerušil a hned po centru by padl gol tak by to VAR odvolal kvůli tomuhle faulu?

Dík za odpověď.

Reagovat
Giwdul

Vzhledem k tomu, že to rozhodčí neposoudil ani jako faul, tak těžko říct, co si o tom vůbec mám myslet. Ale protože to samé udělal i ve finále poháru po zákroku na Gravenberche, kterému Caiceido prošlápl kotník, tak mě to vlastně nepřekvapuje. Věřím, že VAR by gól odvolal, protože ten zákrok byl vážně hrozivý a rozhodčímu stínil hlouček hráčů, aby to mohl vidět pořádně.

Ale co teda absolutně nechápu, je, že někdo, kdo má možnost si to opakovaně tisíckrát pustit ze tří stran, dokáže přesto zpochybňovat, že jde o jasný faul, a to dokonce velice nebezpečný. Tady chyběly centimetry a klidně mohl Konatému ukončit kariéru. Šokuje mě, že někoho vůbec napadá tvrdit, že tohle není faul a zdůvodňovat to pouze tím, že ho netrefil (což navíc z videa, které jsem sdílel já, není vůbec prokazatelné, spíš to vypadá, že ho skutečně trefil, naštěstí ne zpříma a takovou silou, jak se zdálo z TV záběru). Měl jsem za to, že z této roviny argumentace jsme po (správném) zpřísnění posuzování skluzů už dávno venku. Jak se zdá, kung-fu skoky, které se stoprocentní přesností nezasáhnou svůj cíl, jsou pro některé stále v pohodě akceptovatelnou součástí hry.

Reagovat
Remt

Ano a stejní lidi ti tvrdí, že zákrok na Gravenbercha byl vlastně dost v pohodě, protože prý Caicedo nechtěl. Protože zranil soupeře ale údajně nechtěl, tak neměl být potrestaný

Reagovat
Remt

Ano, rozhodně by měl.

Reagovat
Dontlookatme

Asi tak, fans Liverpoolu úplně mimo, být to jinej tým tak tu prskají o sto šest Prostě si vydedukovali, že to měl být faul, tak měli mít přeci míč, i když to faul nebyl a dokonce ani písknuté to nebylo, ale prostě Liverpool měl mít míč děj se co děj, takže v pořádku, na nějaky pravidla kašlem, když se nám to hodí

Reagovat
Salfovic

Proč by měli prskat nad pochybením na úrovni špatně vyhodnoceného autu, které vůbec nic neovlivnilo ?

Někteří tak tedy činí, nad čím už třetí den nechápavě kroutím hlavou

Reagovat
dantetomas

Uplny suhlas a tiez nechapem. Ci uz fans LFC, ze tu ako obhajobu zacnu vytahovat Odeho ruku alebo fans inych klubov (v tomto pripade Arsenalu), ze by pomaly vesali Thiernyho za chybne rozhodnutie, ktore rozhodlo o zapase ci dokonca o titule (kiez by ). A hlavne nechapem, ze tu niektori o tom dokazu diskutovat tri dni. To fakt nemaju nic lepsie na praci? Jasne, bola to chyba v prospech LFC, preco tak Thierny rozhodol vie len on, ale nebola to vymyslena penalta ci neuznany regulerny gol.

Reagovat
Dontlookatme

Já taky neříkám, že to o něčem rozhodlo, jen nechápu proč nedokáží říct ok míč měl mít Nottingham a ne Liverpool. Stejně tak my jako fans Arsenalu jsem řekli, samozřejmě ruka Odeho a měla být pentle. Jen mi přijde vtipny jak si někteří fans Liverpoolu mají potřebu, takovou evidentní chybu a ještě k tomu nedůležitou, obhajovat úplnýma výmyslama.

Reagovat
Remt

"Arsenalu jsem řekli, samozřejmě ruka Odeho a měla být pentle" Aha, tak to nevím s kým jsem se tam pod Souhrnem toho kola asi den dohadoval že plácnutí rukou do míče je pencle ale oni mi to vehementně vymlouvali, že jakože vůbec Sunfells, Fronthell a podobní,nevím, všichni mi přijdete jak jeden

Reagovat
masly008

Ještě jsi zapoměl na rozhodčí v anglii kteří to taky vysvětlovali nějak.

Reagovat
Front hell

S nikým. Stačí se podívat lháři

Reagovat
Remt

Ale nejvíc to kupodivu sere Fans Arsenalu, kterých se to vůbec netýká. Vás je tu snad víc než přímo dotčených fans LFC . Tak už priznejte, že mít na sobě Konate dres Arsenalu, tak už toho protihráče s kopačkou napřed posíláte div ne do basy a vykašlete se na to už

Reagovat
Hachim Mastour

Vam jebe to čo tu riešite stále

Reagovat
tweek

Vitaj v diskuzi…

Každopádně obhajovaní špatného rozhodnutí sudího předcházejícím špatným rozhodnutím toho samého člověka je blbost. Pokud sudí neodpískal (ať už z jakéhokoli důvodu či pochybení) karate faul hráče Notts, tak měl mít dropoed ball Nottingham. To je neoddiskutovatelné. Následný sled událostí pak mohl být úplně jiný…

Přiznávám, že mě to taky nasralo, protože jsme se na Liverpool mohli dotáhnout bodově. Nicméně jinak samozřejmě všem fanouškům Liverpoolu přeji, aby byli šťastní.

Reagovat
masly008

Pravidla?

Pochybení sudího?

Co jsem si všiml tak tady nikdo nezpochybňuje gól Poolu.

Reagovat
vladis271

Hra sa o titul. Bude to len horsie. A z oboch stran.

Reagovat
avicii

najviac ma pobavilo ako tu ešte potom fanúšik Arsenalu napíše že to bude na nevydržanie snami vyzerá ze Tierney chybu urobil a ani nevie ako ju ďalšou chybou opravil, proste je to hrozný rozhodca ktorý nás už toľko krát poškodil, Klopp sním ma tiež obrovské problémy.. ale není to teraz na žiadnu kauzu, to tu mozeme plakať ako sme nekopali roh v prvom polčase po hlavičkovom teči súpera co nevidel, ved predca rohy sú naša silná zbraň

Reagovat
danielfc

Reagovat
LaVolpe

Pak by někdo přišel s "Tady je mrtvo. "

Reagovat
SanCko

Zeptám se možná trochu blbě, ale kde se dají sledovat nějaké highlights ze zápasů? Ideálně ty "extended". Nikdy jsem neměl problém to vygooglit, ale to už mi nechce najít nic sledovatelného.

Reagovat
martin.b

Footyfull.com

Reagovat
DieFohlenBMG

Tam chybí spousta zápasů. Nejlepší byl soccercatch.com, všechny celý zápasy, highlights, komplet všechno i na stažení. Už dlouho hledám něco podobnýho, tak kdyby někdo věděl...

Reagovat
martin.b

to je možný no + to tam bývá hodně opožděně, ale mně jde primárně o PL a pozápasový studia sky, a to tam je, jinak souhlas, soccercatch byl top

Reagovat
LaVolpe

Kluby je zveřejňují i na svých YouTube kanálech. Sice se zpožeděním a dá to víc práce, ale my, co koukali na fotbal v pravěku, oceníme i to.

Reagovat
81Tomas
Reagovat
herbage

Reagovat
Nikikrew

Ak nechces extended, tak cez flashscore, pridavaju klubove TV cez YT ;)

Reagovat
Kinky7

reddit

Reagovat
Kiss Me Polka!
Reagovat
oddy

Tam mi vždycky půlka odkazů nejde nebo jsou to jenom goly.

Reagovat
Kiss Me Polka!

jako vlastně u highlightů nevím já to používám jen když se chci podívat na celý zápas ze záznámu a to tam vždy najdu ihned po skončení

Reagovat
TopinB

Zkus použít jiný search engine než google, google poslední rok až dva takovéto ne-úplně-legální hoooodně cenzuruje.

Já pouźívám například duckduckgo, ale slyšel jsem dobré věci i o yandexu.

Reagovat
Bakary3

Tak Sukova helikoptéra se sundanym dresem, to už je jiny level

Reagovat
Nikikrew

toto uz bol iny lvl

Reagovat
Unai

Reagovat
mistr129

Hlavně ať se nedočkáme helikoptéry se sundanými trenkami

Reagovat
gocii

proč tu sračku vlastně vždycky dělá? jak to vzniklo?

Reagovat
Kiss Me Polka!

momentálně nejikoničtější oslava v PL

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LokoLFC

United Když už se stane zázrak, že Rashford trefí nesmysl, tak se brutálně zatáhnou, a čekaj, že se stane zázrak č. 2, a přežijou 90 minut. Rashford ten pád, místo aby šel sám na kasu, dement. No a pak tady máme ještě OPĚT pana rozhodčího. Ten sestřel Edersona na Garnacha čistá penalta. Bejt to uprostřed hřiště, dá za to žlutou, ale některé nebezpečné fauly prostě ve vápně asi můžeš... A pak, že se tlačí Liverpool k titulu. Dementi to v té Anglii řežou hlava nehlava, nesystematicky. To aspoň v Itálii tlačili vždy ty, kdo zaplatil nejvíc.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tuxedo

kámo neplač ..

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Giwdul

Jak by mohl někdo tlačil Liverpool k titulu, když byl letos nejčastěji poškozen VARem právě Liverpool? A to není žádný můj výmysl, to jsou zkrátka čísla. Já chápu, že spojování vedoucího týmu ligy s nadržováním rozhodčími je neotřesitelná tendence fanoušků konkurenčních týmů téměř v každé sezóně. Ale v tomto případě to přece už i jim musí připadat úplně mimo mísu.

Reagovat
Papra

Tak pokud vim taj rozhodci a VAR jdou 2 rozdilny veci. Muzes bejt tlacenej a zaroven mit nejvice VAR momentu proti . Cimz netvrdim ze se todeje, jen nezamenovat pojmy

Reagovat
fenixLFC

VAR je doslova rozhodca

Reagovat
Mastný Chobot

Skoda no, City a hlavne Liverpool neboli daleko od straty bodov, ale hovno z toho v oboch pripadoch. Snad nehrozi, ze stratime zajtra my, Sheffield je momentalne najtrapnejsi tim ligy, co ale v PL casto nemusi nic znamenat.

Reagovat
Euphael

Easy, zitra udrzime golovy prumer tohoto roku

Reagovat
masly008

Právě že je zaděláno na naši ztrátu.

Reagovat
fenixLFC

proti sheffieldu? bez sance

Reagovat
O.Giroud

skor na dalsi debakel ten ich nový brankár tiež nejak nečaruje

Reagovat
fenixLFC

rashford sice druhy najkrajsi gol zapasu ale obecne bol neskutocne zufaly

Reagovat
Man__United

Škoda no, kvalita lavičky rozhodla, nebyl tam prostě nikdo kdo by hru po příchodu zlepšil

Smutné že nejlepší to bylo s 35 letym Evansem, který hrál ještě napůl zraněný

Reagovat
bbbauch

Kvalita lavicky rozhodla - pravda. Ten Hag je letos, i presto ze mame x zraneni, naprosto zoufalej.

Reagovat
Nikikrew

Foden

Reagovat
pingla

strašně trapný, zoufalý výkon. pramálo dobrých věcí, naše ofenzíva druhý poločas absolutně nijaká. jako chybí nám půlka základní sestavy, ale však my jsme snad ani nepřelezli půlku s míčem na noze ve druhém poločase.

Reagovat
Man__United

Prostě vyhazet všechny kromě Onany, Lisandra, Bruna, Mainoa, Garnacha, Hojlunda, možná Mounta do rotace, Shawa bych nechal taky, ale skrz zranění bohužel pryč a zbytek prostě pryč, šancí dostali dost, trenérů taky pohřbili dost tak je čas aby šli oni

Reagovat
pingla

to fakt ne

ale je to velká herní bída poslední zápasy, zvláště na venkovních hřištích proti TOP6

Reagovat
Neutron

Ty ides ako kolovratok kazde kolo tie iste nezmysly…

Reagovat
Man__United

A co víc chceš? Polovina těch hráčů je tam roky a roky je to bída, pokud hraje Lisandro a Shaw je ta hra o hodně lepší

Reagovat
Neutron

Ak naozaj ocakavas, ze ti za jedno leto odide 10 hracov tak si neuveritelne naivny a trochu ti z toho FMka sibe…

Reagovat
Mato178178

chelsea ma za 2 roky uplne iny kader

Reagovat
Neutron

Ano, kde zmenili aj majitela co sa rozhodol, ze si to postavi podla seba, ocakavas taky exodus aj u nas alebo co si chcel povedat?

Reagovat
Salfovic

Ideální vzor

Reagovat
Bandita_Harry

Nepriestrelný argument toto

Reagovat
papos182

ManU mladez musi byt opravdu silene spatna, kdyz pred nema dostava prostor neco jako Antony

Reagovat
Unai

ManU 10Hag Antony 100M Sancho 100M Onana 50M Maguire 80M Mount 50M Rashford Martial Wout Weghorst

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Lojzík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

Chválím za tu inovaci s cenami

Reagovat
jenage

Zapomněl jsi na Juana Verona.

Reagovat
VTID94

Liverpool U21 - Aston Villa U21

0 : 2

Kellyman ďalší gól...tomu chlapcovi musíme dať zmluvu čím skôr

Reagovat
Spikous

Len aby sme ho nepredali ako Archera, Ramseyho či Philogena- Bidacea . Som ale taktiež zvedavý či nebudeme musieť niekoho predať v lete aby sme sa nedostali do problémov z FFP. O Luiza či Watkinsa bude určite záujem .

Reagovat
VTID94

Na chalanov mame buy-back, síce u Philogena úplne na hovno. Aj to môže byť cesta keď sú aj pre nás podmienky vyhovujúce. Uvidíme. Keďže sa Kamara vráti najskôr až koncom septembra tak snáď Luiza nepustíme. Ťažko by sa zháňala náhrada jeho typu. A o Ollieho by som určite nerád prišiel ale za neho by sme skorej našli adekvátnu náhradu ako za kvalitné DMko

Reagovat
Spikous

Tak samozrejme všetko bude závisieť asi od FFP . Ak bude nutné niekoho predať tak sa s tým budeme musieť zmieriť . Taktiež si myslím že Emery už teraz plánuje posily do tímu. Pravý obranca by sa rozhodne hodil .

Reagovat
Salfovic

F,,FP´´ vždy s uvozovkami, protože tohle je naprostý výsměch FP.

Reagovat
Grahf

Videl som len highlighty a jediná naša kacia bol ten gol, to myslím hovorí za všetko. Na konci tipujem 8. miesto a záporné skore.

Reagovat
O.Giroud

a Rash tam ešte mohol mať jednu dobrú šancu ale netrafil loptu a to, že išiel sám na bránu v prvom polčase ale nejak sa zamotal neviem či počítať

Reagovat
r.mrazik

Sice bychom prohráli i tak, ale tohle je prostě faul

https://x.com/utdscope/status/1764337725308621147?s=46

Reagovat
Kiss Me Polka!

ale tomu hnusákovi o prochází dlouhodobě, nebezpečnější rodri..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

za obdobne se letos davaly i cervene.

Jako vcera bychom potrebovali naprosto vsechno aby slo v nas prospech a pak bychom mozna meli sanci. to se nestalo no. Faul na Rashe pred vyrovnanim, tohle... v nasi situaci byhcom tyhle veci potrebovali pro nas...

Reagovat
Kinky7

zajimavy je ze vsude ctu great Tackle..... a to i od lidi z tabora Utd (Keane, Dublin, Ferdinand)

Reagovat
Busby babes

tak pred 10 lety tohle great tackle byl, dneska uz se to casto piska. a v tohle ohledu ti ex hraci zijou proste ve svete, kde je ten fotbal stejny.

V tomhle je velka nevyhoda exhracu jako punditu. Vetsina proste nesleduje nejak vyvoj te hry, takze pokud skoncili hrat 5 a vic let zpatky, jejich pohled na vec je casto vlastne docela irelevantni, rpotoze proste jedou jen tu linku: to za nasich let to bylo tak a tak... vlastne pak jedine zajimave, co mohou nabidnout byva pohled na nejakou dynamiku v kabine a tak, to se zas tolik nemeni a tenhle inside je uzitecnej. Cest vyjimkam jako Carra s Nevillem, ale ti jsou nuceni diky praci.

viz treba vcera Scholes: Scholes on Martinez: “Look, he’s done okay and they do miss him, but I don’t think he’s a #MUFC centre half.”

to je rposte picovina. nas problem je, ze nemame 2 dalsi stoepry, co by dokazali s balonem to, co Martinez. a klidne at maj 2 metry, ale proste musi mit i tu techniku.

Reagovat
Kinky7

Takhle - Netvrdím že se to nedalo písknout ale bylo to přesně mezi tím dangerous tackle a great tackle. A v téhle šedé zóně se většinou berou v potaz ty vedlejší faktory. Gólman, potenciální pentle apod ...

Reagovat
Busby babes

ja to taky neberu nejak zasadne, proste jen takove pokrceni rameny a : skoda... vzal mu s balonem i nohy, to se dneska casto piska. U golmanu je obcas vetsi benevolence, coz moc nedava smysl, ale je to realita

Reagovat
r.mrazik

jo, prave

neni to breceni, ten zapas bychom prohrali i tak...ale podle me to faul proste je

Reagovat
Busby babes

jo, taky to tak myslim. proste jen ve smyslu: museli bychom vcera mit kliku a vsechno jit pro nas. to se nestalo no.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

Biereth jede i v Rakousku bomby, snad s námi podepíše nový kontrakt, protože nabídek bude mít asi kopu.

Reagovat
Muffi

Jako ze vas 5 mega od Salzburgu ci neceho podobneho vytrhne?

Reagovat
SunFells

Huh? Asi když doufám, že podepíše nový kontrakt, tak v naději, že se tohle nyní nestane.

Reagovat
Muffi

Klukovi je 21 a ma 150 minut na gol v par startech v ligach pod urovni te ceske.

Jaky ma tohle pro klub s ambicemi na titul z LM proboha vyznam?

Reagovat
SunFells

Chlapče pobožný, kostel tě odhadu nenaučil.

Reagovat
j_mrazik

Kdyby dal Rashford na začátku zápasu hattrick, tak by se asi nikdo moc nedivil. Paradoxně dal gól z té nejmenší šance. Ten kluk je jinak úplně mimo, forma, sebevědomí, souhra se spoluhráči… nic.. Škoda, dlouho to vypadalo na ztrátu pro ManCity.

Reagovat
1joni

Reagovat
Registrujisejenproto

Jak dlouho presne?

Schvalne jsem koukal na polocasove live kurzy, stav 0:1, kurz na 1 pod 2, kurz na 2 byl 4

Reagovat
j_mrazik

Já zapomněl, že sázkovky mají vždycky pravdu, jak zápasy dopadnou.

Reagovat
Salfovic

Já bych se tedy divil hodně, a řekl bych, že většina lidí taky.

Reagovat
SunFells

Porto - Benfica 5:0 ...

Reagovat
owny✨

Výmluva na vypadnutí v LM už se rýsuje?

Reagovat
SunFells

Conceicaovi do hlavy nevidím

Reagovat
Pharrell

Ty raději mlč . Ty vaše Spurs možná ani další sezónu nebudou hrát LM vůbec . Taková Aston Villa si jí letos zaslouží více .

Reagovat
VTID94

Ďakujeme

Reagovat
Kinky7
Reagovat
aragorn

Reagovat
pesky passer-by

Strelecká forma Arsenalu rastie ako hodnota Bitcoinu. All time high.

Reagovat
Greaber

Taková forma a stejně z toho nakonec bude jenom ostuda v LM a třetí místo v PL

Reagovat
pesky passer-by

Táto kritika sa ani nesnaží pôsobiť seriózne. And be like: Dude, trust me, I know better...

Reagovat
Golasso

Nejlepší útok i obrana v lize . MOTM za mě Odegaard, jehož ruka kraluje diskuzím, zatímco on kraluje zápasům. Všichni ostatní taky super a jsem rád za návrat marodů.

Snad Martinelli nebude s tím kotníkem mít nic vážného

Reagovat
Nikikrew

*kraluje Rice

Reagovat
Golasso

Snažím se slovní spojení "kraluje Rice" napasovat do těch vět a nedaří se mi to . Jak je to myšleno?

Reagovat
Nikikrew

Iba tak, ze Rice je warrior tej zalohy a viac dominuje (kraluje) tej zalohe ako Odegard. Vyhrava vacsinou vsetky druhe lopty a akcie zacinaju u neho. Ode ma priestor pre prienikove / kolme prihravky po pravej strane a na pressing. Ten moze byt stastny, ze ma taku zalohu pod sebou

Reagovat
Golasso

To souhlasím . Včera to bylo ale víc o ofenzivě a Ode si to tam dával neuvěřitelně.

Reagovat
Nikikrew

Ako bolo ked sa hralo vacsinou prinich 16tke. A myslel som to vseobecne, nie tento zapas

Reagovat
Miguel19

White musel posrat hodně tiketů

Reagovat
Mastný Chobot

Odegaard a Havertz dnes monštrá

Trocha škoda, že sme neskúsili viac zatlačiť na pílu, Sheffield bol po prvom polčase zrelý aj na tú desinu, ale to samozrejme nie je výčitka k výkonu, ktorý bol od prvej sekundy skvelý. Martinelli sa snáď nezranil, vyzeralo to len na nejaký bolestivý ošuch.

Reagovat
Luc-Luc

xg 1.95 na sest branek je slusny

Reagovat
J0EL

Mali sme stastie

Reagovat
Golasso

Tyhle metriky špatně zachycují takové ty "anomálie" no . Jako třeba když totálně rozloženému soupeři dáš třeba 2 góly z relativně horších šancí, protože se mu v tu chvíli pod enormním tlakem nedaří vůbec nic.

Na druhou stranu 1.95 je dost málo na to, jakým způsobem jsme je včera mleli a mělo by to být víc, pokud to má odpovídat realitě.

Reagovat
Luc-Luc

Nevidel jsem zapas, ale zda se mi to dost malo. My meli 2.10 s Nottinghamem a tam jsme meli prd.

Reagovat
Zdechlina

Opravdu hodně mizerný zápas, především pak v prvním dějství, prožil Sheffiled United v Premier League v rámci pondělní dohrávky 27. kola proti Arsenalu. Budiž příkladem fakt, že si na své konto za první poločas připsal jen 74 úspěšných přihrávek, kdežto jen hostující stoper William Saliba jich vyprodukoval o šest více.

Reagovat
Mastný Chobot

celkovo Saliba 169 prihrávok v zápase

Reagovat
VTID94

Takže oficiálne potvrdená strata za minulý rok 119,6 miliónov libier Napriek tomu majitelia potvrdili že sme v poriadku zo všetkými finančnými pravidlami ligy, a ďalej pracujú na svojom strategickom pláne na rozvoj klubu vo všetkých smeroch

Kdo umí ten umí

Reagovat
kissak

asi mají v plánu zbavit se nějakých opor

Reagovat
VTID94

No hej som zvedavý koho

Reagovat
kissak

hodně dlouho se spekuluje o Douglasovi a Jacobovi, ne?

Reagovat
VTID94

Ano. O nich dvoch plus asi Watkins

Reagovat
kissak

pokud by to tak mělo být zajímavé bude jaké přivede Emery náhrady

Reagovat
VTID94

No toto leto neočakávam nejaké veľké príchody. Nejaký backup za Casha max...

Reagovat
kissak

záleží na tom, jak masivní bude prodej

Reagovat
r.mrazik

Není limit 120 během tří let?

Reagovat
VTID94

Keď dáme LM tak by sme mali byť úplne v pohode. No uvidíme

Reagovat
r.mrazik

jj, ja jen jestli si to pamatuju dobre

Reagovat
kissak

105 m

Reagovat
r.mrazik

dik

Reagovat
VTID94

Nám dosť aj pomôže predaj odchovancov v minulom lete. Tam sme nejako v pluse 50 mega

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

105, ale můžeš odpočítat investice do akademie a žen.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Swarley

I šperky, večere a tak? To by se v klidu otočilo do plusu...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Jardin

Teoreticky, když ti budou ženy hrát na ES a ty ho zrekonstruuješ, tak si to můžeš odepsat taky? Spousta potenciálu jak nějaké náklady schovat pod ženy.

Reagovat
SunFells

Pokud tím myslíš zdekorovat ES na růžovo pak ano.

Reagovat
Jardin

Spíš něco víc

Reagovat
jk

Majitelé do toho umí cpát prachy no

Reagovat
VTID94

Pred tou sezónou nákupy ale žiadne predaje v tom to asi bude. A keď majú z čoho tak prečo nie?

Reagovat
kissak

o tom v Newcastlu také něco vědí, akorát že jim do toho hodil totální vidle Tonali

Reagovat
VTID94

To hej toho si len tak neodpisu

Reagovat
kissak

Reagovat
Salfovic

Vaši majitelé a Saudi by si měli domluvit školení v City, aby věděli, jak vojebávat to vyprcané F,,FP´´.

Reagovat
VTID94

Možno aj to bude

Reagovat
jk

Tak za minulou dekádu dostala Villa největší finanční injekce od majitelů po City a chelski. Noví majitelé prachy určitě mají, ale že by ten klub byl tak dobře vedený abys k tomu psal po 130m ztrátě “kdo umí, umí”, je trošku bizár

Reagovat
Salfovic

Nemyslel to ironicky ?

Reagovat
VTID94

Reagovat
jk

Ups

Reagovat
J0EL

Reagovat
VTID94

Ide o to kvôli čomu tam ta strata je... väčšie príchody a žiadne odchody atď

Reagovat
Bot690

Tsanamina ee waka waka eee Sixty milion Down the drain, Kai Havertz scores again

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells
Reagovat
J0EL

flop

Reagovat
jk

Snad dotáhne i BJ

https://ibb.co/L1qqg08

Reagovat
Colossus_AFC

U něj je to jen o hlavě. Když si věří je to geniální hráč. Plus když připočítáš v kolika gólech měl prsty v předfinální fázi. Slušně zavírá huby kritikům.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Salfovic

O dva body více než Rashford s příšernou sezonou a o bod víc než Sterling, bomba

Reagovat
SunFells

Debil v létě: jasný flop, Arsenal

Debil v zimě: je to jen o trochu víc než ústřední ofenzivní postavy svých týmů navzdory tomu, že není omezen na output jak oni.

Reagovat
jk

Jasně, protože Rashford se Sterlingem pro tým dokážou přispět pouze vstřeleným gólem/asistencí, na což jsou omezeni. Ty seš omezenej tvle

Reagovat
SunFells

Hlavu vzhůru Salfoviči, ještě je tu jalová kvočna.

Reagovat
jk

Salfovic hlavu vzhůru a ty hlavu z prdele, už je načase.

Reagovat
SunFells

Nevím jestli tímhle panickým kvokáním zmužníš, ale hraj si.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ano, oba toho mimo produktivitu odvádí tolik, co Havertz no hlavně Rashford ty vole.

Reagovat
jk

Jsem zvědavej, který z odborníků tu napíše něco, co tenhle swiss army knife neumí. Statistiky ve kterých drtí Sterling nebo Rashford Havertze si určitě najdeš sám.

Borec je v ga/90 někde v osmé desítce a “debil po celý rok” přijde flexit, jak drtí ofenzivní esa premiér league svým outputem

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Takže odteď jsou důležitější g/a v přepočtu na odehraný minuty, než ten skutečnej počet jo? To tahle statistička tuhle sezonu vychází nějak dobře pro ty vaše Ričarlisony nebo co, že sis jí tak oblíbil..

Reagovat
jk

Tak u Havertze byly donedávana nejdůležitější všechny ty neměřitelné pičoviny nebo nějaké hipsterské statistiky.

Havertz přeskočí o gól Součka a militantní tacticos už z něj dělají už i produktivní mašinu. Letos minimálně zlatej míč

Reagovat
Colossus_AFC

Po prvních pár zápasech, kdy se dost hledal v mezihře šel obrovsky nahoru. Je dost inteligentní hráč co umí pracovat s prostorem a není línej na krok. Dokáže zahrát jak v záloze tak i na hrotu a všude odvádí nadstandardní práci. Poslední dva měsíce je vynikající. Logicky to s sebou přináší i produktivitu. Vypadá to, že že sebe oklepal ten tlak od médií a posměváčků a je velkou posilou. Kdo sleduje pravidelně zápasy PL tak to může těžko zpochybnit.

Reagovat
Golasso

Tomu to nevysvětlíš. Borec si furt myslí, že Havertz je v základu jednoho z nejlepších týmů PL kvůli “neměřitelným pičovinám a hipsterským statistikám”.

Reagovat
Salfovic

Njn, jen málokterý génius se tu ohání statistikou produktivity, aby pak mlel něco o jiných outputech. Mimochodem, na Slovensku tohle slovo nedokážete přeložit ?

Reagovat
SunFells

Oháněním v Mongolsku myslíte sdílení jedné situační statistiky, která mimochodem je a určitě byla předmětem tvé slaboduché kritiky?

Reagovat
Salfovic

O jaké kritice to mluvíš ?

Reagovat
Golasso

Reagovat
oddy

Reagovat
Front hell

Další super výsledek po výborném výkonu na hřišti tragického Sheffieldu. Už i manželka se mě ptala jestli nehrajou proti nějakým amatérům. Každopádně mít od začátku kalendářního roku jen o 6 vstřelených gólu méně než United od začátku sezony je masakr

Reagovat
kissak

přesně jak jsi psal "tragického Sheffieldu", který to hodně ulehčil nicméně to nikterak nesnižuje vaši spanilou jízdu, my bychom o tom také něco málo měli vědět

Reagovat
Kixi Syhimour

Fair play Arsenal, slušná forma

Reagovat
Busby babes

https://www.independent.co.uk/sport/football/man-united-recruitment-ineos-dougie-freedman-b2507083.html

Manchester United have identified Dougie Freedman as the top target for head of recruitment, with Crystal Palace braced for an official approach this week.

Freedman's broader experience may also aid the current situation, as United want this position to be filled and in work quickly due to the fact that both of the position's superiors - prospective technical director Dan Ashworth and chief executive Omar Berrada - have been on gardening leave.

That might be possible with Freedman as Palace's stance has generally been they don't stand in people's way if they want to further their career but they will offer a new deal and allow the individual to make up their own mind.

Reagovat
r.mrazik

prvni jmeno,ktere je takovy "meh,kdo to je"

Reagovat
Busby babes

tak ono kdo z tech lidi je znamej, vid... to je vzdycky jen par. ale jde na nej chvala, tak snad to bude ok

Reagovat
r.mrazik

jasny, ale tak Berrada ma historii slusnou...Ashworth ma v anglii taky jmeno

tenhle je zatim "nejaky typek z Palace"

Reagovat
Busby babes

tak Berradu taky nikdo neznal, nez to oznamili

Reagovat
r.mrazik

ve velky vetsine ne,to mas pravdu

kazdopadne jeho historie je "trochu" zajimavejsi

Reagovat
Wazza228

Docela závidím fandům Arsenalu, jaký gólový hody zažívají.

Reagovat
icemike

Za poslední 3 zápasy v lize dali stejně gólů jako Chelsea v lize za celý rok 24...

Reagovat
icemike

Dvakrát více*

Reagovat
J0EL

a len o 4 (? myslim) menej ako United za celu sezonu

Reagovat
J0EL

my v roku 2024 este malo byt.

Reagovat
SunFells

GD +45 a -2 vypadá dost vtipně

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

6

Reagovat
bakasa

Fanoušci Tottenhamu jsou hrozný piče

Reagovat
icemike

Nebuď na sebe tak přísný

Reagovat
Pulec89

Má někdo možnost sehnat lístky na PL? Chtěli jsme na City proti Tott, ale lístky byli hned pryč.

Nevíte o někom kdo tady nabízí? Díky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele