Premier League - souhrn 22. kola: Tottenham porazil Man City

03.02.2023, 22:57, aktualizováno 05.02.2023, 19:27
Komentáře a souhrny
Harry Kane (© AFP)

Sean Dyche začal na lavičce Evertonu šokujícím triumfem nad vedoucím Arsenalem. Man City však zaváhání lídra nevyužil, Tottenhamu podlehl 0:1. Manchester United zdolal Crystal Palace a posunul se na třetí pozici před Newcastle, který ztratil remízou s West Hamem. Tři body mají také další pohároví aspiranti Brighton a Brentford, Liverpool naopak prohrál 0:3 s Wolves...

Tottenham Hotspur - Manchester City 1:0

05.02.2023 17:30

Góly: 15. Harry Kane

Tým Pepa Guardioly ani na pátý pokus na Tottenham Hotspur Stadium neskóroval a z nedělního šlágru kola proti Tottenhamu si domů neodváží ani bod. O výhře Spurs rozhodl v první půli rekordman Harry Kane.

Daleko aktivněji do utkání vstoupili svěřenci Pepa Guardioly, v 15. minutě však z první příležitosti skórovali domácí. A nebyl to nikdo jiný, než rekordman Harry Kane. Rica Lewise totiž předskočil Højbjerg a posunul míč do vápna anglickému reprezentantovi, který se s naskytnutou příležitostí vypořádal nejlépe jak mohl, když střelou k tyči nedal brankáři Edersonovi šanci. Vstřelil tak svůj 267. gól v dresu Tottenhamu, čímž překonal rekord Jimmyho Greavese.

Obdržená branka hostující hráče ochromila a kvalita zápasu se rapidně zhoršila, spousta nepřesností na obou stranách rozhodně na atraktivitě nepřidala. Do střelecké příležitosti se dostal Julián Álvárez, ale s jeho pokusem si poradil brankář Lloris.

Pár minut před koncem první půle bylo rušno i před brankou Edersona, nicméně hned několik střeleckých pokusů domácích hráčů bylo zblokováno. V nastavení pak jen orazítkoval břevno alžírský křídelník Citizens Riyad Mahrez, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Obraz hry se v druhém poločase příliš nezměnil, Citizens nadále tlačili, ale nedařilo se jim přímo ohrozit branku Huga Llorise. Nepomohl tomu ani příchod Kevina De Bruyneho, nepříliš viditelná byla i útočná dvojice Erling Haaland - Julián Álvarez, druhý jmenovaný měl na svém kontě alespoň pár nepřesných pokusů. Na druhé straně hřiště naopak mohl opět skórovat Kane, nejprve jen těsně nedosáhl na střílený centr Ivana Perišiće a o pár minut později proti němu skvěle vyběhl Ederson.

V 87. minutě obdržel svou druhou žlutou kartu v zápase Cristian Romero a předčasně odešel do sprch. I přesto dokázal Tottenham jednobrankové vedení udržet a udržel si páté místo v Premier League. Citizens naopak nedokázali využít prohry Gunners, a tak i po 21 odehraných zápasech ztrácí na čelo tabulky pět bodů, Arsenal má navíc jeden zápas k dobru.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Leeds United 1:0

05.02.2023 15:00

Góly: 14. Brennan Johnson

Nottingham porazil ve 22. kole Premier League Leeds 1:0. O výhře posilami napumpovaného domácího celku paradoxně rozhodl 21letý odchovanec a nejlepší střelec Forestu v minulé sezoně Brennan Johnson. Bránu Nottinghamu ustrážil 36letý Keylor Navas, který se stal nejstarším gólmanem debutujícím v nejvyšší anglické soutěži od roku 2001.

Nottingham po obrovském nakupování v letním přestupovém období nezůstal pozadu ani v tom zimním a do týmu přivedl několik dalších posil. Mezi nimi se nacházeli Jonjo Shelvey, Brazilec Felipe nebo na poslední chvíli získaný zkušený gólman Navas. Po vypadnutí z EFL Cupu se mohli svěřenci Steva Coopera soustředit pouze na boj o záchranu v nejvyšší anglické soutěži. Stejný cíl měl i jejich protivník z Leedsu, jehož od Forestu dělily v tabulce pouhé tři body. Na City Ground ovšem hosty nečekal jednoduchý úkol, domácí totiž před svými fanoušky prohráli v lize naposledy v září.

Pávi se však snažili svého soka zaskočit hned v úvodu. Už ve druhé minutě se probíjel za obranu Luis Sinisterra a nebezpečným přízemním pokusem přivítal Navase v Premier League. Skóre se ale měnilo o chvíli později na druhé straně. Po standardní situaci se míč odrazil k hranici pokutového území, kde se nacházel Johnson, který se příliš nerozpakoval a napáli jej z první přímo do dolního rohu brány. Leeds byl blízko vyrovnání po půlhodině, kdy se do balonu opřel Luke Ayling, jeho ránu ale vyrazil opět skvěle připravený Navas.

Přestože Forest byli ve vedení, kouč Cooper nemohl ignorovat prvopoločasovou převahu hostů a po návratu z šaten si připravil hned dvojí střídání. Leeds už nebyl ve druhé půli tak nebezpečný a Nottingham bez větších problémů těsné vedení strážil. Naopak navýšit skóre mohl v 79. minutě Sam Surridge, jenž po přiťuknutí od spoluhráče minul břevno jen o vlásek. Neproměněná šance ale 24letého útočníka mrzet nemusela, jelikož Navas zůstal při své premiéře až do závěrečného hvizdu neprůstřelný.

Nottingham tak důležitý domácí zápas zvládl a získal plný počet bodů. V dalším kole zavítá 11. února na hřiště Fulhamu, Leeds změří již o tři dny dříve síly s Manchesterem United.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Ham United 1:1

04.02.2023 18:30

Góly: 3. Callum Wilson - 32. Lucas Paquetá

Newcastle United remizoval ve 22. kole Premier League s West Hamem 1:1. Domácí šli po vedení po rychlé brance Wilsona, ale hosté dokázali odpovědět ve 32. minutě, kdy se prosadil Paquetá. Po změně stran byli mírně aktivnější Magpies, nicméně k další brance to nevedlo. Newcastle tak klesl na čtvrtou pozici, Hammers jsou šestnáctí.

Domácí šli do vedení již v první minutě zápasu, kdy se trefil Willock. Sudí si však vzápětí gólovou situaci ověřil u videa, které odhalilo, že brance předcházel ofsajd, a tak gól nemohl být uznán. Hráče Newcastlu rozhodnutí rozhodčího nemrzelo dlouho. Ve 3. minutě Sean Longstaff krásně našel Wilsona a ten si tváří v tvář brankáři už věděl rady. V 16. minutě se do nebezpečné pozice probil Paquetá, ale jeho následnou střelu zblokoval jeden z pozorných obránců domácích.

Brazilský záložník to v dalších minutách zkoušel ještě několikrát, avšak žádný z jeho pokusů branku soupeře nenašel. V 32. minutě už se ale dočkal. Rice z rohového kopu poslal do pokutového území pěkný balón, míč si našel právě Paquetá a přesnou střelou vyrovnal na 1:1.

West Ham branka nakopla a ve 37. minutě pálil ze střední vzdálenosti Benrahma, jehož pokus mířil kousek od levé tyče. Ve 45. minutě zajel do protihráče Willock a sudí jeho zákrok odměnil žlutou kartou. V nastavení prvního poločasu ještě nebezpečně zakončoval hlavou hostující Aguerd, zakončení šlo ovšem nad.

V 54. minutě se k dorážce v pokutovém území dostal Saint-Maximin, jeho pohotová střela směřovala do branky, ale na poslední chvíli zakročil jeden z hostujících hráčů a zabránil jasnému gólu. Newcastle měl v druhém poločase mírnou herní převahu a West Ham téměř nepouštěl do šancí. V dalších minutách se týmy spíše oťukávaly a diváci byli ochuzeni o vyložené šance. Oba trenéři reagovali na vývoj zápasu několika střídáními.

V 82. minutě si na centr z přímého kopu naskočil Wilson, nicméně jeho tvrdou hlavičku výborně zneškodnil abiański. V závěru utkání už se ani jeden tým do vážnější šance nedostal, a tak Newcastle remizoval s West Hamem 1:1.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Leicester City 2:4

04.02.2023 16:00

Góly: 9. Ollie Watkins, 32. Harry Souttar (vl.) - 12. James Maddison, 41. Kelechi Iheanacho, 45+2. Tetê, 79. Dennis Praet

Aston Villa padla v utkání 22. kola Premier League s Leicesterem 2:4, ačkoliv šla dvakrát do vedení. Za domácí se trefil Ollie Watkins, vlastní gól si dal Harry Souttar. Branky hostů si připsali James Maddison, Kelechi Iheanacho, Tete a Dennis Praet.

Zápas začal pěkně zostra, domácí mančaft se hned v deváté minutě ujal vedení. Emiliano Buendía přijal na středu balon z pravé strany a vyslal náramnou ránu, která sice přeletěla natahujícího se Warda, ale trefila pouze do břevno. U odraženého míče se však jako první objevil Ollie Watkins, který jej z bezprostřední blízkosti do sítě dostal. Vedení Aston Villy netrvalo dlouho. K vyrovnání vedla kuriózní situace ve vápně domácích, když hned po rozehrávce od branky Tyrone Mings ztratil míč v souboji s Iheanachem, ten ho posunul na Jamese Maddisona a hostující hráč ho přes obránce dostal do sítě.

Atraktivní duel měl dál grády. Watkins bohužel nedokázal v pokutovém území zpracovat pas Buendíi, jinak by byl ve stoprocentní šanci. Autor centru se o pár minut později přesunul do role střelce, když jeho hlavička skončila na horní tyčce. Domácí se však druhé branky nakonec přeci jen dočkali ve 32. minutě. Ollie Watkins si na levé straně vyměnil balon se spoluhráčem a pokusil se o prudký centr před bránu, bohužel pro Foxes si jej do brány srazil jejich stoper Harry Souttar.

Druhé vedení v utkání vydrželo Villans devět minut. Kristiansen si na levé straně narazil s Barnesem a odcentroval do pokutového území, kde zakročil Mings. Odražený míč se však dostal zpět k Harvey Barnesovi, ten poslal do šestnáctky další pas a našel úplně osamoceného Kelechi Iheanacha, který už neměl problém skórovat. Ani čtyři góly však pro první poločas nebyly dost, v nastaveném čase se totiž Leicester poprvé dostal do vedení. Domácí si opět zkomplikovali rozehrávku, toho využil Iheanacho a vyslal parádní kolmici za Mingse na nabíhajícího Teteho. Ten si obhodil gólmana Martíneze a poslal míč do prázdné branky.

V 63. minutě si domácí dělali naděje na vyrovnání, Emiliano Buendía se nádhernou kličkou prosmýkl do vápna mezi dvěma hráči a před bránou našel Baileyho. Ten si rovnal míč na střelu, ale nepropálil stopery Leicesteru. O osm minut později se Aston Villa srovnání skutečně dočkala, její radost ale netrvala dlouho. Buendía po rohovém kopu dostal balon nadvakrát do pokutového území, našel Philippeho Coutinha a ten se nemýlil. VAR však odhalil ofsajdové postavení brazilského šikuly. Foxes tak v 79. minutě své vedení potvrdili. Moreno minul balon, až se k němu dostal Dennis Praet. Ten si obhodil Emiliana Martíneze, který ještě zakopl, a pohodl potvrdil vítězství Lišek.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Southampton FC 3:0

04.02.2023 16:00

Góly: 41. Ben Mee, 44. Bryan Mbeumo, 80. Mathias Jensen

Brentford si ve 22. kole Premier League bez problému poradil se Southamptonem 3:0. Góly zařídili Ben Mee, Bryan Mbeumo a Mathias Jensen.

Na první zajímavý moment nemuseli diváci dlouho čekat. Dasilva poslal v osmé minutě precizní centr před bránu, zakončující Yoane Wissa však trefil pouze boční síť. Za chvíli dostal Wissa skvělou přihrávku do vápna, ale místo střely volil ještě přihrávku na lépe postaveného Toneyho. Jeho následný střelecký pokus však zablokoval Perraud. Svou šanci měli poté i Saints, James Ward-Prowse však ve vynikající pozici ještě hledal Adamse, což domácí obrana přečetla.

První branka v podání Bees padla ve 41. minutě. Z levé strany hřiště poslal do pokutového území povedený centr Mbeumo, do vzduchu se parádně zavěsil Ben Mee a nasměroval balon mimo dosah gólmana Bazunua. O tři minuty později už to bylo o dvě branky. Wissa se dostal k míči uvnitř vápna soupeře a následně přihrál lépe postavenému Bryanu Mbeumovi. Ten před sebou měl poodkrytou bránu a zamířil přesně.

Dvacet minut před koncem Mbeumo šikovnou rozehrávkou našel ve vápně Toneyho, který z otočky zamířil míč mezi tři tyče, ale na brankové čáře stál jeden z obránců a ten hosty zachránil od inkasování. Definitivní tečku tak duel dostal v 80. minutě. Henry z levé strany načechral výtečný centr a Mathias Jensen precizní hlavičkou k pravé tyči upravil na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth 1:0

04.02.2023 16:00

Góly: 87. Kaoru Mitoma

Brighton se v 22. kole Premier League dlouhou dobu trápil, ale nakonec se mu podařilo porazit Bournemouth 1:0. O jedinou branku utkání se postaral v 87. minutě Mitoma. Domácí se posunuli na průběžnou šestou příčku, zatímco hosté klesli na předposlední pozici.

Ve 3. minutě byl nevybíravým způsobem zastaven v pokutovém území Welbeck, ale rozhodčí nechal hru pokračovat a penaltu neodpískal. V 9. minutě se provinil faulem na protihráče domácí Veltman a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. V 15. minutě mohli jít domácí do vedení, Unday si našel odražený míč v malém vápně, avšak v obrovské příležitosti selhal a ani nadvakrát nepřekonal brankáře hostů.

Poté se připomněli hosté. V 17. minutě Lerma obdržel přesnou přihrávku do vápna, jeho následná střela ovšem skončila těsně nad brankou. Ve 32. minutě nechal brankáře hostů vyniknout Gilmour, který pohotově pálil v pokutovém území. Ve 41. minutě se dostal k hlavičce Welbeck, nicméně jeho pokus postrádal razanci, a tak si s ním brankář bez problému poradil.

V druhém poločase si první šanci vytvořili domácí. V 55. minutě se pěknou samostatnou akcí uvedl Welbeck, ale jeho střela branku soupeře nenašla. Vzápětí spálil obrovskou šanci Gilmour, jenž v ideálním postavení zakončil o kousek vedle. V dalších 20 minutách se ani jeden z týmů k žádné vyložené šanci nedostal a diváci byli ochuzeni o pěkné fotbalové momenty.

V 83. minutě si na přesný centr naskočil hostující Ouattara, jeho zakončení však bylo nepřesné a skončilo mimo bránu. Když už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou smírem, tak udeřili domácí. V 87. minutě využil centrovaný balón Mitoma, který svou hlavičku nasměřoval k levé tyči a otevřel tak skóre utkání. Brighton už hubený náskok udržel a vyhrál 1:0.

Více informací k zápasu

Manchester United - Crystal Palace 2:1

04.02.2023 16:00

Góly: 6. Bruno Fernandes (pen.), 62. Marcus Rashford - 76. Jeffrey Schlupp

Man Utd ve 22. kole Premier League vyhrál nad Crystal Palace 2:1. Dvougólové vedení domácího týmu narušil zkratem Casemiro, který v 70. minutě nesmyslně chytil pod krkem jednoho z hostujících hráčů a za své počínání viděl červenou kartu. Hostům se podařilo snížit o šest minut později, kdy balón tečoval Schlupp. Další branku ale Crystal Palace nevstřelil, a tak si Rudí ďáblové připsali další tři body, čímž se aspoň dočasně katapultovali na třetí místo.

Již ve 4. minutě zahrál jeden z hostujících hráčů rukou v pokutovém území a sudí po konzultaci s videem ukázal na značku pokutového kopu. Penalty se ujal Fernandes a bez problému ji proměnil. Ve 13. minutě se po rohovém kopu mohl prosadit Weghorst, ale s jeho hlavičkou mířící do levé poloviny brány si poradil gólman. Ve 27. minutě byl blízko gólu Rashford, proti byl ovšem Guaita, který prudkou střelu bravurně zlikvidoval.

Crystal Palace se v první půlhodině vůbec nedostal do hry a pouze se bránil. Ve 31. minutě chtěl potrestat nepřesnou rozehrávku soupeře Rashford, ale jeho střela z první skončila vedle. O pět minut později si stejným způsobem počínal Fred, který v ideální pozici mířil vedle. Ve 40. minutě poprvé zahrozili hosté. Richards ovšem přesný centr z rohu nevyužil a hlavičku nasměroval nad bránu. O dvě minuty později nebezpečně zakončoval Schlupp, de Gea se však nenechal zahanbit a střelu pokryl.

V 56. minutě se Rashford prokličkoval až do pokutového území, jeho povedená akce ale gólem neskončila, protože bránu přestřelil. Anglický útočník se dočkal o několik minut později. V 63. minutě obdržel krásnou přihrávku od Shawa a bez problému dopravil míč doprostřed brány. V 70. minutě si Casemiro spletl fotbal s MMA a za svůj zkrat ho sudí poslal do sprch.

Hosté využili oslabení soupeře o šest minut později. Směr Doucoureho střely změnil lehkou tečí Schlupp a snížil na 2-1. Další šance na vyrovnání už si hosté ve zbytku zápasu nevypracovali, a tak si Rudí ďáblové připsali těsné vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Liverpool FC 3:0

04.02.2023 16:00

Góly: 5. Joël Matip (vl.), 12. Craig Dawson, 71. Rúben Neves

Liverpool ve 22. kole Premier League opět zaváhal a z Molineux Stadium si odvezl porážku 0:3. Prohru hostů odstartoval v 5. minutě vlastním gólem Matip. Ve 12. minutě už to bylo o dvě branky, když se prosadil Dawson. Hosté sice po přestávce výkon zlepšili, ale jejich nevyužité šance potrestali domácí i potřetí. V 71. minutě definitivně potvrdil vítězství Wolverhamptonu Neves. Vlci se aspoň na chvíli odpoutali od sestupových pozic a poskočily na 15. místo, Liverpool je desátý.

Fotbalisté Liverpoolu se pořádně ani nerozkoukali a už prohrávali. V 5. minutě si Matip nešťastně srazil balón do vlastní branky a poslal domácí do vedení. O sedm minut později bylo pro hostující tým ještě hůř. Kilmanovu hlavičku zblízka ještě Alisson stačil zastavit, ale na dorážku Dawsona už byl krátký. Reds poprvé zahrozili ve 24. minutě, Keïtův pokus ovšem skončil mimo. Vzápětí zkusil štěstí Núñez, nicméně ani on branku netrefil.

Hosté si ve finální fázi počínali velice nepřesně a v první půlhodině si nevypracovali jedinou vyloženou šanci. Ve 41. minutě musel z důvodu zranění střídat Hee-Chan a na jeho místo nastoupil Traore. Liverpool v prvním poločase obranu Vlků nepřekonal, a tak se šlo do šaten za stavu 2:0 pro domácí.

Po přestávce začali aktivněji hosté, v 53. minutě si přesný centr našel Gakpo, ale jeho následný pokus jeden z obránců soupeře zablokoval. V 67. minutě spálil velkou šanci ke skórování Núñez, jehož pokus zblízka zlikvidoval José Sá. V 69. minutě si za vápnem našel odražený míč Alexander-Arnold, jeho prudká střela však mířila o kousek vedle. Hosté své šance nevyužili, což v 71. minutě potrestali domácí potřetí. Traore našel pěknou přihrávkou Nevese, který si už věděl rady a přesnou střelou k pravé tyči upravil skóre na 3:0.

V dalších minutách poslali oba trenéři do hry několik nových hráčů. V závěru utkání už se ani jedno z mužstev do vážnější šance nedostalo, a tak si Wolverhampton připsal pohodlné vítězství 3:0. Vlci dokázali porazit Liverpool po 4 letech.

Více informací k zápasu

Everton FC - Arsenal FC 1:0

04.02.2023 13:30

Góly: 60. James Tarkowski

Teprve podruhé v sezoně prohrál Arsenal ligové utkání a byl to pro jeho hráče i fanoušky nečekaný šok. Gunners totiž v Goodison Parku nestačili na Everton, kterému pod novým manažerem Dychem zařídil vítězství jediným gólem Tarkowski.

Už od samotného začátku se ukazovalo, že Kanonýrům taktika domácích a celkově toto utkání nechutná. Nadlouho byla jedinou jeho zajímavější situací Parteyho střela, která ale nebyla pro Pickforda potíží. Na opačném konci hřiště zajímavě vypadaly rohové kopy, při jednom z nich Tarkowského hlavičku zblokoval bránící hráč.

Po půlhodině konečně Arsenal zahrozil. Nketiah se šikovně prosmýkl kolem obránce, avšak následná střela ze solidní pozice skončila daleko od kýženého cíle. Pozadu nechtěl zůstat ani Everton, poslední čtvrthodina první půle tak konečně nabídla atraktivnější podívanou. Onanův centr vypadal hodně nebezpečně, Calvert-Lewin na něj jen o kousek nedosáhl.

Z brankové čáry zase vykopával balón Coady, když se Sakovi povedlo skvělým volejem umístit Zinčenkův centr mezi tři tyče. Gól do šatny nakonec mohli vsítit Toffees, kdyby Calvert-Lewin hlavičkoval přesněji. Kdo by čekal, že se po pauze Arsenal rozjede a potvrdí svou formu, ten byl na omylu.

Po hodině hry, krátce poté co přišly na hřiště zimní posily hostů Jorginho a Trossard, nedokázal Odegaard ubránit při dalším z rohových kopů Jamese Tarkowského a ten tentokrát hlavičkoval přesně. Ani to Kanonýry nikterak zvlášť nenastartovalo, necelých dvacet minut poté Pickford zneškodnil Trossardův pokus.

A jelikož úspěch neslavily ani dvě Zinčenkovy střely ze samotného závěru, připsal si Everton první soutěžní výhru po téměř třech a půl měsících. V tabulce se tak alespoň dočasně vyšvihl mimo sestupové vody, náskok Arsenalu na čele se ztenčil na pět bodů.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Fulham FC 0:0

03.02.2023 21:00

Góly: -

Předehrávka 22. kola Premier League vítěze nenašla. Chelsea v londýnském derby remizovala bez branek s Fulhamem. Ten se posunul na šestou příčku, Blues jsou až devátí.

Zápas se rozjížděl pozvolně, po Willianově centru hosté zakončovali nepřesně, poté byl Havertz v obrovské šanci, ale v ofsajdu. Ve 25. minutě Palhinha našel Pereiru, jenž si připravil balon a vyslal tvrdou ránu, kterou Kepa musel těžkým zákrokem vyrazit. Zanedlouho perfektně Mason Mount hledal Havertze, jenže míč při jeho cestě nejspíš tečoval Ream a německý reprezentant ve skluzu poté vysoko přestřelil.

Na konci prvního poločasu měli prozatímní největší šanci utkání Blues. Ziyech přihrávkou za obranu vybídl Havertze, ten v úniku přeloboval Lena, jenže mířil jen do tyčky. Až do 70. minuty byl ve druhé půli kromě Pereirova ostrého zákroku na Cucurellu klid. Pak se po nepřesné přihrávce Enza Fernándeze pokusil Aleksandar Mitrović ohrozit Kepu z poloviny hřiště a mířil velmi dobře, domácímu brankáři se ale povedlo zpracovat míč na brankové čáře.

Pár minut poté si Fofana naběhl na dlouhý pas od Gallaghera a následně obešel gólmana Lena, který svým výběhem tristně zaváhal. Jistému gólu Chelsea však dokázal zabránit kapitán Cottagers Tim Ream, který vykopl balon z brankové čáry. To jako by podtrhlo současné trápení Blues, na Stamford Bridge marnému snažení o výhru sledovalo před čtyřicet tisíc fanoušků.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
20
16
2
2
45 : 17
50
2
Manchester City
21
14
3
4
53 : 21
45
3
Manchester United
21
13
3
5
34 : 26
42
4
Newcastle United
21
10
10
1
34 : 12
40
5
Tottenham Hotspur
22
12
3
7
41 : 31
39
6
Brighton & Hove Albion
20
10
4
6
38 : 27
34
7
Brentford FC
21
8
9
4
35 : 28
33
8
Fulham FC
22
9
5
8
32 : 30
32
9
Chelsea FC
21
8
6
7
22 : 21
30
10
Liverpool FC
20
8
5
7
34 : 28
29
11
Aston Villa
21
8
4
9
25 : 31
28
12
Crystal Palace
21
6
6
9
19 : 29
24
13
Nottingham Forest
21
6
6
9
17 : 35
24
14
Leicester City
21
6
3
12
32 : 37
21
15
Wolverhampton Wanderers
21
5
5
11
15 : 30
20
16
West Ham United
21
5
4
12
18 : 26
19
17
Leeds United
20
4
6
10
26 : 34
18
18
Everton FC
21
4
6
11
16 : 28
18
19
AFC Bournemouth
21
4
5
12
19 : 43
17
20
Southampton FC
21
4
3
14
17 : 38
15

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (648)

Přidat komentář
Gunner14

What a waste of money

Reagovat
Kiss Me Polka!

neni jorginho a uz se to chelsea rozpada.

Reagovat
Salfovic

Bez něj mě Chelsea vůbec nebaví. To je jak vepřo knedlo zelo bez hovězího.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Shottack

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Neon

Reagovat
Manik...

Reagovat
Cobra

Reagovat
krisa

Reagovat
Taiger

Reagovat
wesleyborland

Parádní bod pro Chelsea, je vidět, že se těch 300m vyplatilo a jsou už na krásném 9 místě

Reagovat
Walter_Sobchak

Potter OUT

Reagovat
Seydou Doumbia

většina fans chelsea ho tu chválila ne?

Reagovat
Müllered

Takových vyhozených peněz, které nejsou nikde vidět... Za to mohlo být tanků pro Ukrajinu

Reagovat
Mervin

Ty by alespoň dokázaly trefit zařízení.

Reagovat
Shottack

Reagovat
thewall

Reagovat
Salfovic

Ve fotbale bych změnil přepočítávání z Fábií na Leopardy.

Reagovat
Rothbard

Nebo na jedno přestupové období Chelsea.

Reagovat
juninho8

Cheap joke

Reagovat
Müllered

To ani není joke, mě to opravdu sere, jak se celkově prachy vyhazují na píčoviny, přitom by se daly využít mnohem lépe.

Reagovat
juninho8

s tým súhlasím....vojna nevojna.... ľudia čo kopu do lopty by nemali stáť toľko peňazí....a toľko zarábať.... samozrejme že mám rád futbal a šport ako taký, ale v porovnaní s inými zamestnaniami je to preplatenálé...holt marketing je marketing... hasič aj keď zachráni 5 životov nespraví takú reklamu ako futbalista za 1 zápas v Lige Majstrov

Reagovat
Gazdo

Jo tak preplatene. Boze cmon toto sa uz riesilo niekolkokrat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Damis

Nikdo ti nebrání vydělat tolik milionů a pak je smysluplně využívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší využití peněz je nákup vojenské techniky? Aha…

Reagovat
Breze

Ked sa musis branit pred agresorom, tak áno.

Reagovat
Mastný Chobot

Samozrejme, bohužiaľ.

Reagovat
Svatej

Koukam, že většina místního osazenstva čekala, ze tam na hřišti fakt bude hrát pytel peněz a ne hráči, co se musí sehrát a potřebují na to vic, než pár dní

Ja viděl spis tak jednim okem, Enzo se zdal prima, zbytek jak kdyby nebyl, ale těžko říct.

Reagovat
Seydou Doumbia

každý hráč co přejde z nějaké sračka ligy typu ukrajina holandsko portugalsko potřebuje alespon 1 celý rok na to aby se s týmem sehrál, dřív se hodnotit takový hráč nemá...ale víme jak to chodí, 20 minut v novém týmu odehraheš, stojíš za hovno tak si sračka

Reagovat
juninho8

A to pritom práve Mudryk mal tých prvých 20 minút skvelých..... chýbal len gól....tento polčas stál zase za prd

Reagovat
wesleyborland

Proti Milnerovi ale

Reagovat
juninho8

Okej, poľahčujúca okolnosť som zaujatý lebo som ho zobral do 2 draftov....dúfal som že bude skvelý....a ešte asi aspoň jedno kolo budem dúfať

Reagovat
wesleyborland

on bude dobrej, ale logicky v nefungující Chelsea to nebude hned. Ono taky skoro 100m a velký očekávání tě může dost přibrzdit.

Reagovat
juninho8

Viď Kai

Reagovat
O.Giroud

no uz nemal proti sebe obranu vysunutu obranu v rozklade

Reagovat
Seydou Doumbia

jak říkám takový vzorek se nehodnotí....jestli si během pár minut nebo během pár zápasu mistr nebo sračka to moc nerozhoduje...rok je už lepší měřítko

Reagovat
juninho8

v dnešnom rýchlom svete je rok až príliš dlhá doba....žer alebo budeš zožratý

Reagovat
Seydou Doumbia

to je taky krutá pravda no

Reagovat
Slavia10

Tak ono by bylo fajn měřit stejným metrem. Každý týden se tu smějete Darwinovi, který přitom ještě ty statistiky na první sezónu v Anglii nemá na to jak je Liverpool tragický zlý.

Reagovat
Svatej

Jj, vycti to mně

Reagovat
PP

do konce sezony máte hájení..

Reagovat
wesleyborland
Reagovat
John Obi Mikel

Co to tady tak čtu, tak mne dnes nemusí mrzet, že jsem to neviděl.

Reagovat
Shevchenko

A nestačí se podívat jen na výsledek?

Reagovat
mithro

Chelsea amortising goals over 8.5 games.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Busby babes

300 mega a je tam hned progres, uz delaj body...

Reagovat
chicuita

Reagovat
Hlahart

Jako pro ně je fakt nejhorší, že to není jen Enzo a Mudryk, ale ze včerejška i extrémně drahý Kepa, Havertz, Fofana, dále pak Cucurella (kdyby nehrál tak stejně tak Chillwell), Sterling,... A když jsem viděl tu sestavu, tak jsem si říkal, že to působí hrozně slabě a do ideálu jim musí chybět hodně hráčů. No a pak jsem zjistil že ne

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Seagulls

Reagovat
blade115

Jako nikdo asi hned v prvním zápase nemohl čekat mašinu na úrovni titulovych sezón City, ale nedokázat dát doma jedinej gól Fulhamu a ani se jeho vstřelení nepřiblížit... Super teda taky je, že už i ty letní posily můžeme postupně začít obměňovat taky - Koulibaly pro jistotu ani nehraje, Cucurella je směšnej, Sterling těžce průměrnej a Fofana ukázal leda to, že se umí na povel zranit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřiblížit? Vždyť minimálně dvakrát měl Fulham víc štěstí jak rozumu…

Reagovat
Talker

Tak on je průser v tom, že nejsme schopní dát gol. My si vytvořili celkem slušný počet šancí, soupeře do velkého množství nepouštíme, ale ve výsledky se to nepropisuje. Přitom jsme měli vyhrát minimálně 3 z posledních 4 zápasů, kdyby naši útočníci (hlavně Havertz) proměnili alespon půlku velkých šancí.

Reagovat
blade115

No vždyť jsem to psal, půl miliardy v prdeli a pořád narážíme na to, že nám chybí útočník. A o něco později zjistíme, že pořád nemáme spolehlivého gólmana. Pak se zas zrání Chilwell a my budeme trpět s Cucurellou, takže nám bude scházet levý bek... A tak pořád dokola.

Mě prostě baví ta prohlášení, že "přebudováváme kádr", "že už byla přestavba potřeba"... Ale podle mě tu ta "přestavba" probíhá už od doby, kdy se podepisovali Ziyech, Werner, Havertz a spol. A nemyslím si, že by to v létě mělo být jinak. Teď už máme sportovní ředitele, tak uvidíme, jestli se něco výhledově znění. Jenže nastavit nějaký směr a politiku je otázka let, ne měsíců. Ten problém je v Chelsea mnohem hlubší, než že by to byla otázka čistě jen proměňování šancí.

Reagovat
Talker

Tak přestavba nebyla dokončená, že jo. Prostě jsme se na to vždycky vysrali a místo toho, abychom budovali, tak jsme o rok později zjistili, že to nebude na okamžité úspěchy, takže se začali kupovat hotoví hráči a nebo se prostě přestavba pozastavila a doufali jsme, že se to vyřeší tak nějak samo.

Poslední začala 3 roky zpátky s Lampardem, jenže tam se provedla jen první fáze (nahrazení Williana, Pedra, Hazarda a Girouda mladými hráči + Chilwell). Druhá fáze měla přijít o rok později, kdy by se překopala záloha a obrana.

Jenže to nikdy nepřišlo, protože jsme přivedli Tuchela, kterému se tihle nedynamičtí hráči hodili a koupili jsme jen Lukaka jako "final piece".

Teď prostě máme (v létě budeme mít) zdvojenou celou obranu, přestavili jsme podhrotové hráče a křídla a v létě tedy potřebujeme dořešit 3 posty - golmana, druhého záložníka a hrot.

U hrotu je otázka, kde bude hrát Nkunku, případně co Havertz, Fofana a v jakém stavu se vrátí Broja.

U zálohy podobná otázka - jak na tom budou zdravotně Kante/Kova (kdy bych preferoval nahrazení alespon jednoho z nich), co Santos (zda dostane povolení) Chuck, Gallagher, Hall(?)...

U golmana podobně - kdo zůstane.

Celkově se udělala hromada práce, ale je potřeba to dořešit.

Reagovat
spider_8

Kdyz budeme brat ofenzivu, tak prestavba de facto zacala po odchodu Hazarda a s nutnosti nahradit Pedra a Williana. S tim prisly hraci jako Pulisic, Werner, Havertz, Lukaku a Ziyech. Problem, je ze to byly absolutni vybuchy a ted vlastne zaciname odznova (aspon mi to tak prijde)

Reagovat
Luc-Luc

Kdo misto Pottera?

Reagovat
mimi_united

Southgate

Reagovat
Neutron

Klopp

Reagovat
hilarious

Chce to dalších 300 mega aspoň, pak to snad proti Fulhamu vyjde

Reagovat
Squinty

Neskutečný humor

Reagovat
hilarious

Neskutečná reakce... spíš je to realita, než nějakej vtípek

Reagovat
Vrana17

Mi teď vyhrajeme všechny zápasy do konce ligy a zavřeme ti hubu.

Reagovat
Užívatelov

Pokud zaútočíte nespisovnou češtinou tak určitě

Reagovat
hilarious

Někde se stala chyba

Reagovat
Maximm9

Je tam hodne prace. Skoda, ze vlastne jsme out ze vsech poharu, kde by si to mohlo sedat. Necekal jsem, ze nevstrelime ani gol, ale ani jsem necekal hezky fotbal.

Enzo super, trosku by mohl hrat o neco vis, aby ty mice mohl rozhazovat. James se do toho pomalu dostane, tam strach nemam. Fofana za 10min ukazal vic nez Havertz za 80min. Snad si Havertz pres Felixe nezahraje, aspon v zakladu ho nechci uz videt.

Co me sere, tak ta nase rozehravka. Ziskame mic ve stredu hriste, prvni prihravka jde na Silvu, nasi stoperi si ten mic vymeni asi 10x s tim, ze jeste neco poslou krajnim obrancum. Souper se cely zatahne, tak to hodime z prdele Kepovi a ten zpet na stopery a takhle pomalu jdeme nahoru a hrajeme komplet do zajistene obrany

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne pro Pottera to musi byt super...nastoupi na podzim v rozjete sezone k nejakemu tymu...a majitel mu v lednu nakoupi pokemony,takze vlastne muze zacit odzacatku

Reagovat
vitasrp

To je teda dost zvláštní úvaha, ten kádr stál docela za hovno, bylo potřeba ho obměnit a s tím i Potter přišel, že se tu bude tvořit podstatně jiný tým.

Reagovat
r.mrazik

No..však ano.

A co to mění na tom co píšu?

Na podzim dělá práci s nějakými hráči v rozjeté sezóně..a v zimě dostane nové, takže začíná pracovat skoro odzacatku.

Prostě boží práce :)

Reagovat
vitasrp

Když se někde dohodneš, že přetvoříš tým, tak se tak nějak čeká, že budeš po chvilce pracovat s jinými hráči, než se kterýma začneš.

Myslím, že je to ta poslední věc, co by Potterovi vadila, že dostal nové (lepší a vhodnější) hráče. Jinak teda i kdyby se nikdo nepřivedl, tak by začínal teďka skoro od začátku, protože by se mu postupně vracelo těch 10 zraněných hráčů, kvůli čemu neměl šanci ten tým skoro jakkoliv sehrát.

Reagovat
r.mrazik

Já nepíšu, že s tím nepočítal a že mu to vadí.

Já říkám, že se to tam děje a že to musí být super.

Reagovat
vitasrp

To chápu. Ale myslíš si, že je to hrozný, tak jenom vlastně nechápu proč, nedává mi to smysl.

Reagovat
Jardin

Reagovat
r.mrazik

Hrozný to je z důvodu, že musí podzimní práci dělat znova odzacatku s novým týmem.

Že vlastně ztratil půlrok.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icemike

Staré dobré časy jsou zpátky, Chelsea opět leží všem v žaludku...

Reagovat
oli9

Jenže je ten rozdíl, že tenkrát vyhravala.. Teď je pro smích a nevyhrává

To jen kdybys nepoznal rozdíl

Reagovat
Vrana17

To se rychle změní. Kádr teď máme na titul.

Reagovat
Front hell

Reagovat
icemike

Jinak Enzo za první poločas naběhal a vytvořil víc jak Jorginho za celou sezónu, bude dobrý

Reagovat
vitasrp

Od zápasu s Man City na začátku roku 2023 máme během 5 ligových duelů xG 8.27 (zdroj Understat)

Vytěžili jsme z toho 2 branky.

Kdyby to netrvalo od roku 2020, řeknu, že to není normální.

Reagovat
Svatej

Uuuuf ..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
Ranoth

stovky milionov na prestupy ale na hrote hraju s Havertzom

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Maupaya sme mali kupit my

Reagovat
Registrujisejenproto

Nejhorsi mozny vysledek prasatum pomuze k udrzeni v lize, arsenalu strasne snizi sanci na titul kdyby prasata aspon kdyz uz porazily manchester, ale ne arsenal

Reagovat
Trand

Everton zaslouženě Střídání Parteyho za Jorginha takhle brzo opravdu nechápu. Od nás trapný výkon. A samozřejmě nás sestřelil bývalý trenér Burnley a asistenci i gól měli McNeill a Tarkowski

Reagovat
iamek

Everton hezky Burnley style . Onana naprosto boží <3

Reagovat
mr.Silver

Klasické prohry na Goodisonu a Old Trafford máme za náma, jedeme dál.

Hrozný výkon, velmi špatný celý útok, se Sakou na čele, ten byl s Whitem úplně mimo celý zápas. Vůbec nechápu střídání Parteye, to už měl jít raději dolů Xhaka, Jorginho stejně vůbec nic neukázal.

No nic, nějaké prohry musely přijít, ale proti těm mrdkám to mrzí o to víc.

Maupay by měl dostat nějaký ban, to je neskutečné co on zápas co zápas předvádí.

Reagovat
Dontlookatme

Saka určitě mimo nebyl, snažil se jako jeden z mála něco vymyslet, ale už když na něj šel míč, tak na něj běželi 3 hráči Burnley, teda Evertonu a to těžko něco vymyslíš.. Bohužel Dyche přesně věděl co potřebuje hrát a Arteta na to za celý zápas nedokázal vůbec zareagovat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Génius Dyche Everton bez problémů zachrání

Reagovat
LokoLFC

Gratulace City k titulu.

Reagovat
Beči

Arsenal má pořád pětibodový náskok...

Reagovat
icemike

Nepochopils

Reagovat
wesleyborland

Kde je Lampard když ho nejvíc potřebujeme

Reagovat
Raff81

Hnus, průser, totální sračka snad od všech

takovej výkon se nesmí do konce sezóny opakovat

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
PanAu

Jorginho odejde k rivalovi, ale stejně bude dělat cokoli, aby byl legendou Chelsea

Reagovat
Nikikrew

Tento Dyche mi fakt nechybal a jeho prasacky futbal. Taktika jasna, dat gol a potom prasit / provokovat / kopat. Sice mam Everton ako tak rad, nebude mi vadit ak spadnu a zoberu so sebou tu chcanku Maupaya ktoremu by mohol dat niekto konecne do drzky, provocacky idiot nic ine.

Vykon velmi slaby, 2 polcas lepsi ale stale malo na vitazstvo. Dnes hrozny White, Eddie, Odegard a Martinelli. Jorginho nech na svoj debut co najrychlejsie zabudne.

Ak vyhra zajtra City, budeme pod miernym tlakom

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
matZz

nejpřekvapivější je, že Everton vyhrál naprosto zaslouženě. Dycheovi se podařilo neutralizovat celou ofenzivu Arsenalu ale Arteta nedokázal vůbec nijak zareagovat

Reagovat
Frony

Tohle bylo fakt otřesný, úplně klasickej zápas na Evertonu, jinak teda doufám, že Maupayovi někdo zlomí nohu, tak že už to nerozchodí zkurvená špína.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Maupay udělal?

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Nenechal je vyhrát.

Reagovat
Frony

Vyhrát jsme si ani nezasloužili, takže tam problém opravdu není

Reagovat
Stannis Baratheon

To fakt posral

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Frony

Hrál jak mrdka

Reagovat
PanAu

Pak ze se 300 mega nevyplatí utratit, hned začala stíhací jízda na Arsenal.

Reagovat
ashburtongrove

Jako je v lize par primo nesympatickych hracu, ale ten Maupay je absolutni dno

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Woolwich fans už zase brečí. Klasika.

Reagovat
Azza

Kde?

Reagovat
vceradnesazitra

Nojo a to ještě netuší, že do konce sezony bude těch ztrát bodů daleko víc. To bude breku

Reagovat
Stannis Baratheon

neskuteční uplakánci

Reagovat
Frony

Ještě toho dementa podporuje, však tu snad všichni uznáváme, že jsme si zasloužili prohrát.

Reagovat
Stannis Baratheon

zasloužili jsme si prohrát, ale...

Reagovat
Frony

Reagovat
Frony

Tam není žádný ale, Everton byl prostě lepší.

Reagovat
Kiss Me Polka!

..ale to nic nemeni na tom, ze jsi picus.

Reagovat
Zaschrona

Fandové i po masivním protestu dorazili a plně podpořili svůj tým

Manažer udělal pěkný kus práce a konečně na soupeře poslal mužstvo s jasným plánem

Hráči odevzdali maximum a za výkon dostali zaslouženou odměnu

Vedení zůstalo doma

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Maupay je fakt neskutecnej odpad

Reagovat
O.Giroud

no Gordon big party

Reagovat
Salfovic

Nakonec o titulu rozhodne načasování vyhazovu Lamparda.

Reagovat
Raff81

Jo a příště prosím Tomiyasu do základu místo Whitea

Reagovat
Slavia10

Teď přijde rozhodující část sezony následující 2-3 týdny. Doteď jel Arsenal na vlně, ale 2 porážky v krátké době. Teď se ukáže teprve, jestli je Arsenal připravený i psychicky na to vyhrát titul.

Reagovat
celeb

uvidíme.

Arsenal tie závery sezón moc dlhodobo nedával, keď bojoval o titul.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Otřesný výkon. Everton zaslouženě

Reagovat
coolfool+

Burnley zaslouzene okopana vyhra.

Reagovat
Slavia10

Wolves 3 body zadarmo. Jurgene tohle nemáš zapotřebí, jdi trénovat někam, kam tě majitele klubu podpoří.

Reagovat
Radin

Arsenal to ještě posere jako vždy. Jediné štěstí mají, že i City letos dokážou tápat

Reagovat
Kiss Me Polka!

nutnost uznat, ze everton byl jednoduse lepsi, mel lepsi gameplan a predevsim jeho exekuci. meli o neco vice dobrych sanci, chodili si dobre pro standardky a nas nepustili v podstate do jedine opravdove golovky.. kdyz uz nic, tak aspon, ze iwobi zahral dnes pekne. co me asi nejvic zklamalo, tak byl nulovy tlak na konci, ta stridani nicemu moc nepomohla. martiinelli sice, ted nema nejlepsi fomu, ale je to ten typ hrace, ktery by se rval neustale delal tlak na beky, trossard byl takovy bez zajmu. jinak ode dnes bida..

Reagovat
Gunner14

Ted jsem se dodival, vykon netreba komentovat, tak nejak jsem to cekal, ze tam ztratime body. Everton na nas umi a do toho tam je ted ten robot s tim jeho antifotbalem, Burnley je zpatky v lize

Reagovat
Gunner14

A Maupay klasicky picka

Reagovat
madridcan

Prvá priama červená asi aj v kariére pre Casemira...pekne dlho sa vyhýbal

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Zark

De Zerbi

Reagovat
O.Giroud

Buduci zapas Everton dalsia 3

Reagovat
O.Giroud

a zrakvit mozu koho chcu, nebude chybat ani jeden

Reagovat
Kixi Syhimour

konečně jsme na ně vyzráli

Reagovat
Whitemedia

Gakpo pořád nepřišel?

Reagovat
EL Gringo

Že to píše práve fanúšik Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Do Chelsea kopu často, tak jsem trochu toužil po změně, ale ty mi ji nedopřeješ...

Reagovat
Csaplárova past

Tak Reds mají lepší kádr, sehranější a soudržnější, a jsou na tom stejně blbě jako CFC. Blues změnili majitele, vedení, realizační tým a hráče. U Reds je na vině co?

Reagovat
EL Gringo

Že sa nezmenilo nic, to je na vine

Reagovat
VersaceChain

Marriner hrozny vykon

Reagovat
EXoRcIsT

Zasluzene 3 body a celkom kludny zapas az do tej Casemirovej cevenej. Dalsie zapasy musime zvladnut aj bez neho 2x Leeds a Leicester to sa musi vyhrat

Reagovat
Front hell

To by jste měli zvládnout i bez něj

Reagovat
vodka

Zlaté 3 body, jestli Case dostane tři zápasy a budeme hrát se Sabitzerem a Fredem, tak to bude ještě zajímavé. I když Sabitzer se ukázal docela nadějně dneska...

Reagovat
vodka

a Marriner teda jinak stejně hrozně divný výkon...

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

3 zápasy jsou automat ne?

Reagovat
Busby babes

jj. muze se asi odvolat, ale tohle nikdo nesnizi.

Reagovat
pingla

Mitoma a De Zerbi si zaslouží metál, Brighton šestý

Reagovat
Seagulls

Mitoma je Bůh

Reagovat
iamek
Reagovat
Hlahart

On byl zas hodně mimo víckrát. Kolikrát absolutně ztratil kontrolu nad zápasem

Reagovat
Hlahart

souhlas

Btw ta červená pro Casemira je za mě naprosto v pořádku, jen ji asi nemusel dostat jako jedinej, no

Reagovat
iamek

Taky bych ji dal, ale tím pádem měl dostat i ten borec jak jebnul Freda. Ztratit tři body kvůli silnému výkonu rozhodčího by mrzelo. Nastesti to dobre dopadlo

Reagovat
Hlahart

Blbý je, že chybí i Eriksen a McTom, tak snad to Fred a Sabitzer zvládnou (mohli by) a Casemiro si aspoň odpočine

Reagovat
icemike

Co to vše vyprovokovalo?

Reagovat
Hlahart

Úplně zbytečnej faul Schluppa na Antonyho, kde ho dojel po zákroku. Jen se teda doteď tak nějak vyházelo z toho, že Casemiro ho chytil rukama kolem krku, což teda z toho záběru VARu vypadalo, ale zřejmě teda nakonec ne

Reagovat
r.mrazik

Sraci...tohle prostě červená není

Reagovat
r.mrazik

Jsou to kašpaři u toho Varu

Reagovat
YNWA__MSN

Kritika majitelů mi přijde přehnaná (prostě neutrácíme jako Chelsea atd.. ale myslím, že za Kloppovu éru byl klub na přestupech financován x krát víc než za Rodgerse). A to, že za Wijnalduma vlstně doted nepřisla náhrada a pořád se upřednostnuje nesmyslně nákup x útočníků jako Jota, Darwin a ted naprosto nepochopitelně Gakpo, kterej na Live nemá...kdyby se koupil třeba takovej Amrabat...A to že s tím Klopp absolutně nic nedělá..hra nemá vůbec žádnou myšlenku, žádná taktika..prostě nic

Klopp se musí hodně brzo probrat...jinak Gerrard na plac

(hlavně né toho kokota Ljinderse)

Reagovat
Beči

Gerrard

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Manik...

Reagovat
13

Klopp si za ty roky zaslouzi zustat, dostat v lete posily a pak se uvidi. Pokud vsak bude hrozit sestup, tak to nema sanci ustat.

Reagovat
vitasrp

Hrozit sestup. Ten vám nehrozí ani v nejmenším, stačí z 18 zápasů 4x vyhrát, to je naprostá pohoda, to ten tým uhraje i bez kouče.

Reagovat
aragorn

Hrozně se někteří hroutí

Reagovat
Busby babes

se tu porad volalo po rotaci Casemira... be careful what you wish for. 3 body, jedem dal.

Reagovat
Beči

To byl učiněný hnus, Vlci nás zaslouženě přejeli.

Fakt to Jürgenovi nezávidím, náš tým potřebuje posílit na několika postech a majitelé mu přivedou akorát Gakpa. Takhle to dál nepůjde a nezmění na tom nic ani Jürgen ani nikdo jiný, chce to nové majitele.

Reagovat
YNWA__MSN

A jaké posty????

jsou třeba dva top do zálohy (někdo jako Amrabat a někdo další)

Allison, Kelleher

Trent, Ramsay

Robertson Tsimikas

Konaté, VVD, Matip, Gomez, Phillips

a miliarda útočníků a křídel

to není důvod hrát takhle strašně, bez myšlenky a skončit mimo top 10

Reagovat
mimi_united

Podľa tých nárekov v liverpooli beží čas inak a hráči tam medziročne zostarli o 10 rokov

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Luc-Luc

2 CM, 1 RB, 1 CB za me potreba jak sul

Reagovat
YNWA__MSN

RB se koupil v létě Ramsay jako náhradník za Trenta (když jim nebyl Neco dost dobrej na lavičku)

Matip byl minulou sezonu náš nejlepší obránce, takže lavičku zvládne (ale ok když budou peníze po dvou CM)

Reagovat
Luc-Luc

Matip je vecne zranenej, k nicemu takovej hrac, Ramsey taky asi nic moc, kdyz na RB zaskakuje Milner...absolutni priorita 2 svetovy CM a pryc s Oxem a Keitou

Reagovat
Beči

Ramsay není v žádném případě adekvátní náhrada za Trenta a nevytváří na něj žádný tlak. Takový Tsimikas na druhé straně je příklad ideálního náhradníka, který ten tlak vytváří, to na pravé straně chybí.

Matip byl loni neskutečný, ale letos je to o poznání horší a navíc je skleněný, takže CB je také potřeba prioritně.

A samozřejmě minimálně jeden TOP TOP CM (Bellingham), ideálně dva, i když to je nereálné.

Reagovat
JessePinkman

Tsimikas už je v Liverpoolu třetí sezónu. Když přestupoval, taky hned nevyvíjel tlak a na LB zaskakoval Milner. Takže bych Ramsaymu dal čas a kdyžtak se nám v Boltonu slušně rozehrává Bradley.

Chce to 2 TOP CM, 1 DM + 1 CB, protože Matip a Konate jsou furt zraněný a Gomez po těch dvou letech, co byl zraněnej, je v prdeli.

Nejdřív ale bude muset někdo odejít (Keita, Chamberlain a Milnera využívat už jen sporadicky).

Reagovat
Eichel

Koľko hráčov musí byť ešte z formy aby bola chyba u trénera?

Reagovat
Beči

Já netvrdím, že Kloppo je v tom 100% nevinně, ale realita je, že prostě nemůže obměnit sestavu, protože nemá kam sáhnout. A za to už může čistě vedení.

Reagovat
Eichel

Na druhú stranu, ja som mal z neho pocit, že on je za predlžovaním kontraktu Milnerovi, či Hendersonovi. Alebo tým ako hovoril, že minulý január sa priviedol pri zraneniach v ofenzíve Diaz a aké to bolo super a teraz by mohol klub spraviť to isté.. tak znova som mal z neho pocit, že on tlačí na Gakpa. Plus neskončili zrazu v krátkom čase dvaja športový riaditelia? Nemôže mať Klopp priveľký vplyv aj na stavbu toho kádra?

Reagovat
iamek
Reagovat
Busby babes

uz toho nech, rozhodci nam nadrzujou.

Reagovat
iamek

Webb nás tlačí co to dá

Reagovat
J0EL

Vy ste tu zato spustili solidny shitstorm keby som nepozrel vysledok, clovek by si myslel, ze ste prehrali

Reagovat
Golasso

Já jsem si to fakt myslel. Po našem zápase jsem si šel lehnout, vzbudím se, mrknu do diskuze a vidím tady tu vzájemnou hoňku Busbyho a iameka. Říkám si ok, MU aspoň taky prohráli. Pak se dívám na výsledky a hovno. Člověk v dnešní době už nemá žádný jistoty

Reagovat
J0EL

Ale ma. Iste je, ze mufani nas budu spominat v diskusii pri kazdej prilezitosti

Reagovat
Neutron

az na to, ze poslednu dobu to robis hlavne ty

Reagovat
J0EL

Naozaj nerobim a prave preto si z roho robim picu lebo poniektori mufani s si idu "arsenalsku" tematiku neskutocne posledne tyzdne a este ukazuju na druhych potom. Babisovci

Reagovat
mithro

https://twitter.com/UtdFaithfuls/status/1621929008588881923

toto bolo tiez uplne wtf. som vobec nevedel, co piska

Reagovat
iamek

Na žlutou

Reagovat
fellaininho

Asi museli vyrovnat to City, tak snad už jsme si kvit

Antony kdyby tam zůstal ležet, tak červenou dostal Schlupp

Jinak dobrý zápas, Sabitzer má jistotu základu, Case bude chybět 2x Leeds a Lester, tak snad to nějak ukopeme.

Reagovat
Busby babes

jinak teda prijde mi smesny ty narazky na Burnley, kdyz tak vubec nehrali a navic byli tak pul zapasu lepsi nez Arsenal...

Reagovat
J0EL

a je to tu

Reagovat
Front hell

iamek04.02.2023 15:30#

Everton hezky Burnley style . Onana naprosto boží <3

Reagovat
fellaininho

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Busby babes

ja jsem iamek nebo co?

Reagovat
bbbauch

taky chlapce nechapu

Reagovat
Busby babes

jako ty vole, tohle je dobry dada.

Reagovat
bbbauch

Vis jaka je oblibena pizza dadaistu?

Spagety

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Front hell

Žádné překvapení

Reagovat
bbbauch

Tak mi to muzes vysvetlit

Reagovat
Front hell

Jsi kluk šikovná, určitě na to přijdeš sám

Reagovat
bbbauch

nic jinyho jsem necekal

Reagovat
Front hell

Očividně né,jinak by jsi nepsal nic o vysvětlení

Reagovat
bbbauch

Protoze to se vylucuje. Uz mi ty tvoje myslenkovy pochody davaj smysl. Tak zas priste

Reagovat
Front hell

Spíše ti nedavá smysl vůbec nic. Asi jako tenkrát s tím aubameyangem když šel do Barcelony . Tak pá

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hlahart

Borec to má zmatený. Včera mě tu oslovoval Adame (jako že asi adam 95? ). Ale tím, že vůbec nevím, co to je zač, tak jsem to nějak ani neřešil

Reagovat
Front hell

Jde vidět už dva dny že to vůbec neresis

Reagovat
Nizzie

Reagovat
iamek

Kluci jsou klasicky trosku zmatení

Reagovat
Busby babes

tak jen aby bylo jasno, i tys psal picovinu.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Luc-Luc

Bida, hrozna bida...chudak Kloppo, Henry pal uz do hajzlu

Reagovat
YNWA__MSN

jasně za všechno můžou jen majitelé...chudák Klopp dostal na tuhle sezonu jen nějakých 150mega (Darwin,Gakpo,Carvalho,Ramsay..) a to je důvod skončit mimo top 10 a hrát takovou sračku

Reagovat
Luc-Luc

Tvl, ten tym potrebuje udelat cistku v zaloze, to je hlavni problem...Kloppo by bral Enza nebo Bellinghama uz ted v zime, ale nasi zebracti majitele nepusti poradne chlup...btw netspend mame 56 m eur 22/23, klub, co vydelal vloni 700m eur!!! Skandalni..fsg out!

Reagovat
YNWA__MSN

Promiň, ale jestli jsi čekal, že Live v lednu půjde a koupí Enza za 125mega a Bellinghama za 110 mega... Tak takhle to asi v Live moc nebude.. Ale můžeš jít fandit Chelsea, pokud chceš klub co nesmyslně utrácí šíleně přepálený částky... Jako když už tak to bude spíš někdo jako Tielemans, Amrabat.. Ale Klopp zase řekne, že chce raději útočníka, tak se koupí další "wonderkid" jako Gakpo

Reagovat
Registrujisejenproto

Live utraci uplne hovno oproti srovnatelnym muzstvum, nejen za prestupy, ale i na vyplaty. FSG radsi vytahuje prachy nahoru do skupiny. Je to jejich plne pravo, ale at se pak nikdo nedivi ze za klub nikdo poradne nezaplati a dalsi uspechy uz treba nikdy neprijdou

Reagovat
aragorn

Liverpool má už několik let druhé největší platy v PL. Nevím o čem tady mluvíš

Reagovat
fenixLFC

platy samotne ani nie, tie su v pohode. liverpool dava obrovske prachy za rozne individualne bonusy

Reagovat
aragorn

To je pravda ale je to prostě mzda a my máme tuším 62% obratu více než City např ale ještě horší než my jsou United a hlavně Chelsea. Jinak jsou to čísla za minulou sezonu, takže u Chelsea to ještě poroste.

Reagovat
aragorn

Vydělal přes 700 mil a taky přes 430 mil dal na platy. Rozšiřuje se tribuna a provoz klubu taky něco stojí. Klub utrácí na co má a to je dobře.

Btw přijde ti 150 mil na nákup hráčů málo spíš se měly investovat lépe

Reagovat
Benedict

Než pustit chlupa, radši Kloppa

Reagovat
vodka

https://dubz.co/c/96rjvn

Thiago na Denilsona

Reagovat
Registrujisejenproto

bohuzel i tak je to jediny zaloznik, ktery si tuto sezonu zaslouzi jakztakz hrat, jinak jsou vsichni na lavku/rozvazani kontraktu..

Reagovat
J0EL

dik za pripomenutie. Denilson za Wengera bol pre mna najviac neznesitelny hrac.

Reagovat
aragorn

Thiago je defenzivně nezodpovědnej, šíleně. Tohle není zdaleka poprvý. Vlastně to dělá celou dobu co je u nás ale podstatná část fanbáze to přehlíží a radši se nadává na Hendersona nebo jiný.

On se do toho běhavýho rychlýho fotbalu úplně nehodí, pokud kolem sebe nemá hráče co to oběhají (právě Henderson, Fabinho).

Reagovat
Muffi

Asi neni nahoda, ze 2 sezony ze 3 co je u nas, je tym v krizi a hra vubec nefunguje.

Hlavni itazka pro me ale je, kolik z toho jde za Kloppem a snahou prejit k vetsi kontrole mice.

Kdyby byl loni titul, LM nebo idealne oboji, chapalo by se to lip.

Reagovat
aragorn

Je to jak říkáš. On tu fungující zálohu "docela rozbil" právě za účelem větší tvořivosti a kontrování hry ale pokud se hraje nahoru dolů, tak nezvládá a bylo to tak i v loňských zápasech i když jsme pořád vyhrávali. Ta defenzivní se jeho příchodem zhoršila. Navíc to docela uškodilo bekům, protože nehrají až tak ofenzivně jako dříve. Hlavně Trent.

Potřebuje aby jeho tým byl na míči, nemusel se starat moc o defenzivní povinnosti. Třeba v City by vynikal a byl top top.

Reagovat
mithro

ale mal cely cas situaciu pod kontrolou

Reagovat
vrabejka

Kdo by to byl řekl, že se pod Kloppem dočkáme horší hry než pod Hodgsonem....

Ok máme marodku, celý tým je totálně bez formy, není tam nikdo kdo by ten tým nakopnul.

Ale vážně je ten tým tak špatnej aby zápas co zápas předváděl tuhle hrůzu?

Útok Salah, Gakpo, Nunez dal v minulé sezoně 60+ gólů. Dnes nastoupila ideální záloha, která by na tom teď měla být výkonnostně nejlíp. Obrana bez Van Dijka, ale pořád to má kvalitu. V bráně jistý Alisson.

Jakoby s odchodem Maneho odešlo úplně všechno. Mentalita šampionů, radost ze hry, bojovnost, energie, motivace. Ten tým je totálně KO.

A možná většina fans tuto sezónu protrpí, protože v příští sezoně to zase rozbijeme. Mě osobně to nestačí. A můžeme kritizovat FSG za hodně věcí. Svou vinu ale nese i Klopp. Kdybychom skončili v TOP6, udělali čtvrtfinále LM okej v pohodě, dokázal bych to respektovat. Jenže abychom byli rádi za TOP10 a nechali se v osmifinále LM zničit Realem? Enough is enough.

Nikdo se nechce dožít vyhazovu Kloppa. Pokud to však bude takhle pokračovat nadále, bude odvolání trenéra jediné možné řešení. Přijde mi už takovej zoufalej, neví co s tím, není schopen cokoliv změnit, ten tým už nedokáže vůbec posouvat. A když i vlastní trenér působí rezignovaně to je počátek konce. A nezapomínejme na jednu věc. Nikdo není víc než klub. Ani Klopp.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Luc-Luc

Neco v klubu nefunguje a hlavni zodpovednost ma majitel, Henry ven !!!

Reagovat
Sandstorm

Vždyť Kloppovi přivedli koho chtěl.

Reagovat
Luc-Luc

To tezko

Reagovat
YNWA__MSN

nooo jako přivedli mu v té době nejdražšího obránce a brankáře ever. Ted rekordní podpis Darwina, kterej může stát až 100mega. Rekordní smlouva pro Salaha, A tak dál....Jako jo neměl žádné možnosti a musel pracovat jen s odchovanci

Je to jeden z nej trenérů na světě, ale ani on není víc než klub

Reagovat
Luc-Luc

Tvl, zmen klub, bez Kloppa bysme nikdy nic nevyhrali...podivej se na net spend a porovnej to s ostatnima klubama lol, jsem uplni zebraci, protoze mame zebracky majitele

Reagovat
Maresma

Reagovat
fenixLFC

ty kzadym dalsim a dalsim komentom dokazujes ze nemas ani len sajnu

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
aragorn

To se uvidí v létě. Klopp chce Bellinghama

Ale v globále máš pravdu. Klopp nemluví o potenciálních nových hráčích, takže nikdo neví jestli dostal koho chtěl nebo mu klub nechce dát peníze.

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

"Nikdo se nechce dožít vyhazovu Kloppa."

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Salfovic

Klopp > vlastní životy

Reagovat
Sandstorm

Mentalita šampionů

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kluivert9

Liverpool blíž k sestupu, než k LM

Reagovat
John Obi Mikel

Everton Wolves

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Salfovic

Po tom, co předvedl, se divím, že má tu drzost na něj vůbec mluvit.

Reagovat
Hlahart

Co Pearce předvedl?

Reagovat
Salfovic

Pro Casemira to byla první ,,rovnou´´ červená v ligových zápasech

Reagovat
Jardin

Mas pro to pekny vyraz

Reagovat
j_mrazik

Já si nemůžu pomoct, ale to toulání se Zinchenka všude po hřišti a ne na beku je divný. Ti krajní záložníci (Saka, Martinelli) potřebujou podporu, nějaký podbíhání apod. Takhle tam měli na lajně 2 hráče proti sobě a když šli doprostřed, tak tam jeden z těch černých běhavých kluků. Těm to nakonec Arteta ulehčil, když vyndal Parteye, který je dokázal přetlačit, a dal tam měkkou chcanku Jorginha, který snad nedal přesnou přihrávku dopředu. Eddie celý zápas nedostal rozumný míč a Martinelli tam pořád mával rukama, ať mu dají míč, že to má konečně 1vs1 na stoletýho Colemana. Škoda ztráty 3 bodů, i když Everton hodně chtěl a byl i nebezpečnější. My jsme si snad vytvořili jenom šanci Odegaarda.

Reagovat
masly008

Nám to prostě prohrál střed zálohy kde všichni 3 hráli špatně. A když už se něco vymyslelo tak Ode překopne stadion a Xhaka to radši nahraje v super pozici do kraje.

Reagovat
Golasso

Ta taktika se Zinchem má určitě svoje nevýhody, ale je to jeden ze základních kamenů naší hry. Martinelli se včera moc nepředvedl a Coleman si ho celkem mazal na chleba. Saku měl podporovat White, ale ten byl taky špatný a nechápu, proč Tomi nešel na hřiště dřív. To rejpnutí do Jorginha je zbytečné. Partey tam sám o sobě nic nenadělá proti jedné z fyzicky nejnadupanějších záloh v PL, když má vedle sebe pomalého Xhaku a papírového Odegaarda, který odletí od hráče při sebemenším drcnutí a když nemá den, tak mu všechno brutálně trvá. V takové chvíli dává větší smysl nepřistupovat na hru soupeře a místo nějakého přetlačování zkusit techničtějšího Jorginha, jelikož stejně moc jiných možností v záloze nemáme. Nevyšlo to, ale Jorginho tam nic vyloženě nezkazil, ani úroveň naší hry nezhoršil.

Reagovat
Dontlookatme

Tam to Arteta totálně prokaučoval, o poločase měl vyndat Xhaku a místo něj posunout Zinche aby pomáhal ve středu a na beky dát Tiernyho a Tomiho, aby lítali po lajně a pomáhali Sakovi resp. Martinellimu, kteří byli zdvojovaní, někdy proti třem ještě něž k nim přišel balon. A hlavně stáhnout Odegaarda hlouběji, vůbec nechápu co měl za pokyny, většinu času se motal na úrovni Nketiaha a vůbec nepomáhal s rozehrávkou ve středu pole.

Reagovat
YNWA__MSN

Vážně mi chcete tvrdit, že jedinej problém v Live jsou majitelé?!

Nebo že byl Live za Kloppovo éry špatně financovanej na přestupech?!

(porovnejte to třeba za Rodgerse, kterému ještě prodávali klíčové hráče jako Sterling, Suarez bez adekvátní náhrady.. Jasně na pálky co utrácí City, Chelsea se nikdy chytat nebudeme.. Ale alespoň to bylo vedené rozumně s nějakou koncepcí a kupují se mladí hráči, nejsou tam žádné šílené částky na platech kromě Salaha... To že se kupuje miliarda útočníků a křídel na úkor zálohy je věc úplně jiná.. Asi jako to že ten tým hraje pořád stejně.. Žádná změna, taktika nula, pohyb nula.. )

Reagovat
13

Ten tým právě nehraje stejně. Dostáváme kvanta golu, protože nefunguje presink. Zaroven si nepomahame ziskama micu v utocnych pozicich jako v minulych letech.

Reagovat
YNWA__MSN

Já to myslel tak, že se hraje pořád stejně na hovno a žádná změna

Reagovat
mimi_united

Rash aktuálne najlepšie krídlo v PL

Reagovat
PhilipS

Coufal s Aguerdem skvělí. Bůdek dobrej.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
iamek

Dobre kolo

Reagovat
Hlahart

On je strašnej šašek

Reagovat
John Obi Mikel

Přesně tak

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Baggers_Alex/status/1621118598675668995

Talksport se musi ignorovat. Delaj to presne kvuli tomuhle, abys vytvoril reakce. tady to popisuje Troy Deeney a proc se na to vysral.

Reagovat
aragorn

Klopp by se mohl vrátit k základům a konečně přestat trvat na tom, co nefunguje tj stáhnout pressink a obranou linii o několik metrů níže a do zálohy vrátit zkušený hráče, soubojový.

Ten pressink co nás roky zdobil je založen na celoplošném napadání. Útokem začíná a musí fungovat u každého jednotlivce přes zálohu až do obrany. S novými hráči, kteří to nemají zažité je to někdy sebevražda. Nunez, Gakpo ale i Harvey, Bajčetič to zažité nemají, když se k tomu přidá Thiago, který je schopný jako 6ka napadat sám na úrovni útočníků a odkrývá tím obrovský prostory, koledujeme si. Když k tomu připočtu, že v záloze momentálně hrávají fyzicky slabší hráči jako Keita, Thiago, Elliott, okamžitě prohráváme souboje a propadáme.

Celkově ty automatizmy z naší hry jsou pryč. Je to vidět třeba na Salahovi, který je úplně mimo hru. Bylo by dobrý, kdyby Klopp začal zase hrávat Hendersona, Fabinha klidně i s Milnerem. Vrátili jsme se k fyzičnosti, začali napadat níže až kolem středu hřiště (podobně jako v sezoně 16/17) a bránili na menším prostoru. Tohle by mohlo víc vyhovovat i pro rychlejší přechod v útoku a více prostoru. Momentálně se snažíme hru kontrolovat jako v minulosti, vůbec se nám to nedaří a hrajeme nahoru dolů. Při našem momentálním rozpoložení nás v PL potrestá každý tým.

Vůbec by mi momentálně nevadilo, kdyby jsme se snažili míč i předržet a na šanci si opravdu počkat. Třeba dnes v první půlce jsme se snažili vše okamžitě posílat dopředu, míč jsme neudrželi snad ani 30 vteřin ve hře na našich kopačkách. Thiago a TAA neustále pokusy o dlouhý míče, úplně zbytečně. Na to momentálně nemáme. Měli bychom se hru snažit spíše zpomalit.

Hendo s Milnerem když už nic, aspoň to odmakají, přeruší pár brejků. Budeme se snažit hrát na 1-0 a třeba to vyjde. Opět by do hry přišla automatizmy a souhra trojky TAA-Hendo-Salah z které jsme hlavně loni těžili.

Na Gakpovi je podle mě krásně vidět, že posily by nás v lednu nikam neposunuli. Ti hráči by okamžitě zapadli po kolena do bahna s týmem. Jinak všechny naše letošní posily - Cody, Darwin i Fabio ukazují, jak obrovský rozdíl je mezi ligami kde hráli a PL.

Reagovat
Janek 7

Napsane hodne dobre. Je vide, ze to sledujes a rozumis tomu. Dovolil bych si, ale nesouhlasit. Hendo, Fabinho, Milner tam nemaji uz, co delat. Jasne, ted hrat museji, protoze Pool nikoho do zalohy neprivedl. Jinak ale propadaji rychlostne, duraz nemaji zadnej. Na to, ze je Hendo a Fabinho CDM tak je to, jako kdyby hrali balet. Nemaji vybusnost, agresivitu. Nepodpori utok prunikovou prihravkou a jak rika, presuje se moc vysoko. Jelikoz potom nemaji rychlost a obratnost, propadnou ve stredu hriste a vali se to na obranu. Salah prave tezil s prunikovych prihravek. Ty jsou ted nulove. Vsechno se nakopava od beku na utocniky. Ve stredu zalohy je strucne receno dira, jak do zadele. A obrana dneska? To nebudu komentovat., co dam delal Matip a Gomez. Takhle nehrajou ani hraci v žakovský lize. Verim, ze to nejak zlomi. Fandim jim uz 25 let. Ted se na to ale neda vazne koukat . Je to hodne smutny. YNWA

Reagovat
cristiano.K.

Hendo, Fabinho, Milner tam nemají co dělat v tohle složení, jinak každý z nich je ještě využitelný.

Reagovat
aragorn

Viz výše ať to nepíšu dvakrát

Reagovat
aragorn

Souhlasím s popisem nedostatků u Henda, Fabse i Milieho a není nutné, aby hráli všichni tři spolu zaráz základ (možná jsme se nevyjádřil jasně) ale dva z nich tam podle mě musí být.

Pokud je výše zmíněná trojice pomalá, neobratná, nedůrazná, tak třeba včerejší složení je na tom ještě hůře. Milnerův ofenzivní přínos bude minimální oproti Thiago ale v životě nebude otvírat takový prostor za sebou. Je defenzivně zodpovědný, hraje na menším prostoru ale dokáže ho mnohém lépe obhospodařit hlavně směrem dozadu. Není mu cizí přerušit faulem brejk a je fyzicky silnější a myslím, že i rychlejší než Thiago. Ten se navíc příliš často pouští do zbytečných kliček a průnikových přihrávek. Pak ztrácíme půdu pod nohama.

Hendo i Fabinho jsou na tom pohybově lépe než Keita, který je fakt naprosto vyřízenej. Já nevidím důvod proč ho stavět, vyjma nějakýho trestání konkurenčních hráčů v záloze. Naby je neuvěřitelně pomalej, slabej a působí dojmem, že už je mu to jedno a má to za pár. Elliott se snaží ale ta kvalita na základ tam zatím není. Nedokáže unést sám naší zálohu a opět jsou tam fyzické a rychlostní nedostatky. Nejsou tak velké jako u Keity a Thiago ale viděl bych ho radši jako hráče z lavičky, případně na kraji útoku místo. Proč nezkusí Jurgen Jonese, tomu nerozumím už vůbec. Horší než kdokoliv z výše psaných byl nebyl.

Bajčetič je v momentálním rozpoložení dobrý. Tam nemám moc co namítat.

Já bych si od složení např Hendo, Bajčetič, Milner sliboval, že nebudeme v záloze vyslečení do naha, posuneme to trochu níže, začneme napadat cca od poloviny a zhustíme ten prostor. Při útoku bych pak vysouval více beky a záloha by jistila prostory (jako v sezónách dříve, teď TAA často zůstane stát na úrovni zálohy a do útoku se přesouvá až když máme kontrolu na míči ale to už většinou není prostor kam útočit).

Je mi jasný, že v takovém složení budeme působit dopředu bez nápadu a budou tam pasáže kdy budeme dlouho bezradní ale podle mě musíme začít dostávat méně gólu. Začít hrát na 1-0, 2-1 než pokračovat v tom, že jsme aktivním týmem a neuvěřitelně to protivníkům ulehčujeme.

Nemám z toho ale vůbec dobrej pocit, hráči působí o dost hůř než v sezóně 20/21. Mám obavy, že v klubu je něco špatně o čem se nemluví. Obávám se, že se to týká prodeji klubu i Klopp působí zlomeně.

25 let, klobouček. Já zatím 16. Proto beru toto období z rezervou. Ve sportu jsi jednou nahoře a jednou dole. Je potřeba se ale odrazit a začít zase stoupat. Víc než výsledky mě ale trápí prodej klubu nějakým Katařanům..s FSG jsem docela spokojen a nechci aby nás vlastnil někdo jako hračku a ještě k tomu s pochybnými morálními hodnotami. Jsem Liveprool a takové majitele mít zkrátka nemůžeme.

Reagovat
hodoňa

Řekl bych, že všechny Vaše letošní posily se svezly na formě týmu. Nemám rád tohle paušalizování lig, kdy se z Anglie dělá jiná dimenze a zbytek je póvl. V United máme super příklad na stoperu, kdy Maguire vypadá že přišel spíš z pralesa a ne aby byl nejdražší stoper na světě. A místo něj Martinez, ačkoliv hrozně malý, tak si to zatím s naprostým přehledem dává no a odkud že přišel? Z Nizozemska…

Reagovat
Aldeano

Reagovat
aragorn

Rozhodně se svezli na špatně vlně. Přesto často Nunez i Gakpo působí jako by se v jiné dimenzi ocitli. Někdy to vypadá jako deset hráčů Liverpoolu a k nim jeden fans vybraný u tomboly...

Já to tak zkrátka vidím. Ten rozdíl v PL a ostatních ligách je velký. Mluví o tom hráči, kteří do Anglie přijdou, mluví tom trenéři. Sám Pep označil PL jako nejtěžší ligu světa. Hráči mluví o tom jak si museli zvykat na tempo, rychlost, důraz.

V posledních letech jsme jako mistři, vicemistři hráli v LM s mistrem italské, španělské, portugalské ligy a ty rozdíly byly obrovský.

Samozřejmě, že se najdou hráči kteří zapadnou rychleji viz Martinez a u nás třeba Díaz ale jedná se o menší procento než jak píši.

Zrovna Maguiire byl první dvě sezóny po příchodu víc než dobrý ale zlomilo se to později. Asi psychika. Já mám rád, když kupujeme z PL a nekupujeme zajíci v pytli.

Reagovat
hodoňa

Ano, tempo, rychlost, důraz. S tím souhlasím, ale každá liga má něco.

A nevím, o jaké obrovské rozdíly jde. Dobře, Portu jste dali na prdel tuším loni, pak pokud si pamatuju hráli jste s Interem i AC a výsledkem nebylo nikdy nějaké razantní vítězství. Ano, Angličani většinou postoupí, ale řekneme si to upřímně, je to protože peníze. Všichni zde víme, že i spodek anglie si muže zaplatit víc než i ten Inter nebo AC. Ale zase odkud nakupují? Většinu tahounů týmů v Anglii tvoří cizinci, kteří buď už rovnou přišli do daného týmu, nebo šli cestou menšího týmu a pak si jen koupil daný tým.

Tím chci tedy jen říct, nepaušalizujme. I borec z toho Portugalska, Holandska, Itálie atd může být platný a borec z Anglie může vyhořet.

A Maguire je kategorie sama pro sebe. Neřekl bych, že byl víc než dobrý. Spíš toho moc nekazil, ale že by tam bylo něco navíc, co by dávalo smysl té ceně, tak to za mě teda ne.

Reagovat
aragorn

Ve skupinové fázi jsme porazili dvakrát AC i Atlético s obměnou horší sestavou, přitom áčková v té době neporazila WH, Brentford, Brighton. Není to jen o nás ale i City, Chelsea.

Samozřejmě je to o penězích a hlavně o nich ale o to ve výsledku nejde. Ať si ti hráči projdou menším klubem v PL ale pak je ta částka obhájítelná. To se u Nuneze, Antonyho, Mudryka nebo Enza říct nedá.

Pak pochopím když Nunez půjde třeba ze Saints za 80mil než z Benfiky. Ten hráč bude aklimatizovanej a budeš vědět co od něj čekat. On je krásnej příklad. Na naše poměry stál obrovský balík. V LM nám dost zatápěl loni na jaře a pak přijde k nám a působí někdy dost komicky. Jak kdyby ani nevěděl, co má dělat. Na mě ale působí, že má něco speciálního v sobě a mám fakt pocit, že bude top střelec.

Ale nejdřív by musel začít ovládat svou psychiku a Klopp upravit taktiku aby mu sedělo.

Nemůžu se totiž zbavit dojmu, že náš nejdražší nákup v historii vlastně nemá místo v základu, nikdo neví kde a co s ním hrát a on sám působí ztraceně. Snažíme se ho hrát podobně jako Jota, Maného ale Darwin na to nemá vlastnosti. On je čistokrevná N9 na kterou my nehrajeme a Klopp nemá snahu s tím něco dělat a přizpůsobit se mu.

Jestli tohle nebude počátek problémů o kterých se spekuluje. Nepotvrzené zdroje spekulují, že za odchody Warda a skautů, analytiků nebo shoda na nových hráčích. Trenérský tým údajně požaduje větší pravomoce při přestupech s výše zmíněným se to nemá líbit a končí. To by vysvětlovalo nákup Nuneze jako jejich koně. To jsem ale dost odskočil od tématu

Jinak je to jak říkáš. Hodně hráčů z cizích lig se prosadí ihned. Pod Kloppem to jádro kádru tvořili hráči z PL nebo ní prošli a já bych byl rád, kdyby jsme se k tomu vrátili a nezkoušeli hop nebo trop hráči z ostatních lig.

Reagovat
aragorn
Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Zdechlina

Zasloužená prohra. Byli jsme marní jak totenhaim, gratulacemi Evertonu, i když ten klub moc nemusím. nedá se, jedeme dál. Liga je dlouhá a tu top4 snad ukopem

Reagovat
PP

To sou ale zkurvené výsledky..

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Klid, zítra se můžeš potěšit z prohry Tottenhamu.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Euphael

Reagovat
Azza

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
tweek

bude remíza.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Hajzle

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Coutinho10

že by Casemiro chtěl být 100% odpočatý opět na největší zápasy proti Barceloně ?

08.02.2023 Premier League 8. kolo Manchester United - Leeds United (stopka)

11.02.2023 Premier League 23. kolo Leeds United - Manchester United (stopka)

16.02.2023 Evropská liga 1.z FC Barcelona - Manchester United

18.02.2023 Premier League 24. kolo Manchester Utd. - Leicester City (stopka)

23.02.2023 Evropská liga 2.z Manchester United - FC Barcelona

Reagovat
Wazza228

Jak se zatím jevil Sabitzer? Druhej poločas jsem bohužel neviděl. Půjde hrát příští zápas střed Sabitzer-Fred?

Reagovat
vodka

tak nic jiného nám ani nezbyde, leda by tam hrál Mainoo

Reagovat
r.mrazik

Za těch pár minut pozitivní přístup, napadani a fajn agresivitu

Reagovat
Wazza228

Reagovat
frezi

Pred polrokom útok na quadruple a behom pol roka toto

Reagovat
noustres

Tento trend se bude rozšiřovat. Chce se ždímat né jen prát, jak tvrdí Varane.

Reagovat
r.mrazik

Dnešní rozhodčí jak na hřišti, tak u Varu tragický...

Reagovat
Busby babes

smesny, co tam predvedli s tou cervenou. kdyz uz i shearer a Wright rikaj, ze to neni cervena...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
castelL

Zahorklo začína sezóna pripomínať poslednú sezónu Kloppa v Dortmunde a obávam sa, že existuje reálna možnosť rezignácie z celkovej frustrácie diania v klube, respektíve aj vyhadzova od vedenia. Prakticky kroky manažment z posledných dvoch sezón nedávali zmysel a máme tu výsledok... celkovo by ma ale zaujímalo aký mohol mať Klopp vplyv na prestupy lebo viaceré kroky nedávajú zmysel samo o sebe. Prezentácia futbalu je strašná, nedá sa na to pozerať, každí jeden hráč je mimo svojho štandardu a v tom celom sa strácajú výkonmi nové posily, príchod Gakpa považujem ako za veľký vtip a miesto kvalitných dvoch záložníkov prevedú skleneného hráča do útoku. Viem si avšak predstaviť, že v opačnom prípade pokiaľ by Gakpo, ako aj Darwin prišli do Liverpoolu vo forme predchádzajúcich sezón mohlo by to vyzerať s ich výkonmi úplne inak a pritom Darwin okrem situácií, kde vyzeral ako futbalista z dediny ukázal viac s veľkým potenciálom byť kvalitný útočník, aj v TOP lige. Vôbec ma neteší čo vidím, čo sledujem a situáciu v ktorej je Liverpool ako celok. Snáď sa čím skôr vyriešiť predaj aby sme vedeli na čom ten klub bude. Zároveň ale bijem na poplach aby to nedostal do rúk niekto ako Boehly, ktorý si myslím, že nákupom pár predražených, priemerných pokémonov ten klub bude zrazu fungovať a vyhrávať.

Aktuálne si nedokážem predstaviť čo by sa muselo udiať aby sa herne hráči dostali aspoň do akejsi pohody a získavali body, pravdupovediac mám posledné obdobie pocit, že sa v tom celom stráca už aj Klopp zvláštnymi rozhodnutiami. Chýba tam líder ako Gerrard, ktorý by to možno.. podotýkam možno aspoň z časti ukľudnil. Škoda tej pachuti poslednej sezóny, kde to mohla byť rozprávka so šťastným koncom.

Reagovat
Manik...

Jestli si myslíš, že bude za chvíli klub konkurence schopný bez bohatých majitelů, jsi naivní. Pokud má být Liverpool na špici, potřebuje bohaté majitele. Je těžké a čím dál těžší kupovat hráče z ověřených lig.

Reagovat
tweek

Nedělal bych z toho Evertonu nějaký zlomový zápas. Z 20 odehraných zápasů jsme odehráli špatně herně 2 zápasy - Leeds venku a včera Everton. Na Leedsu to byla neuvěřitelná klika, že jsme brali všechny 3 body. Včera zasloužených 0. Ostatní zápasy byly herně velmi dobré, což hodnotím jako nečekaně konzistentní dosavadní průběh sezóny.

K zápasu samotnému bych řekl, že záloha se opravdu špatně vyspala a zároveň hráči Evertonu jeli na vlně atmosféry nově jmenovaného manažera, nabuzených fans a žrali trávu. Nepotěšilo ani, že naše posily z lednových přestupů se neukázaly jako posily, ale zapadly do šedi a průměru včerejšího výkonu. Jorghingo možná i hlouběji pod...

Jestli to bude náhlý pokles formy z dosavadních výkonů, se může ukázat už za týden proti Brentfordu. Tak snad se to nestane, borci rychle zapomenou na včerejší výkon, Mikel je dokáže vyhecovat a pojedou znovu ty výkony, na které jsme z této sezóny zvyklí.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
EXoRcIsT

"People with normal skin complexion surrounded him.."

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/4145741/2023/02/05/casemiro-sending-of-explained/

Violent conduct is when a player uses or attempts to use excessive force or brutality against an opponent when not challenging for the ball, or against a team-mate, team official, match official, spectator or any other person, regardless of whether contact is made.

In addition, a player who, when not challenging for the ball, deliberately strikes an opponent or any other person on the head or face with the hand or arm, is guilty of violent conduct unless the force used was negligible.

tady to rozebral Athletic. No nevi, kde tam teda VAR nasel to vejs a proc zrovna u Casemira. Schlupp, Ayew a Fred by teda byli daleko vetsi kandidati na vylouceni. Fakt smesny v tomhle kontextu toho daneho incidentu, ze to nejmin nasilne je potrestane jen na zaklade toho, kde mel polozene ruce. protoze ho ocividne nijak neskrti, drzel ho chvili za limce dresu.

Odvolani... nevim, asi to nema moc smysl. nebude v lize, ale mame tam zapas s Barcou, takze uplne bez fotbalu nebude a aspon trochu zarotujem no. Leeds a Leicester musime porazit i tak.

Reagovat
r.mrazik

jsou to amateri

kdyz si vezmes,co tam delali osstatni v te "bitce"

nehlede na to minuly tyden a zakrok Carrolla...

idioti u videa

a ten šašo na hristi taky vubec netusil...treba ten faul Sabitzera byl uplne funny

Reagovat
Hlahart

Podle mě to bylo tím, že měli k dispozici fakt blbej záběr (+ klasicky jeho zpomalení). Čistě v tom zápase mi to přišlo taky jako jasná červená

Reagovat
Busby babes

na me to pusobvi jako pripad toho, kdy posuzujes cernobile. ruce na/u krku= cervena a neresis jestli tam je nebo neni nejaka sila nebo tak. arbitrarni reseni, kdy se vypousti to posouzeni. ale treba to jeste pak nejak vysvetli proc dosli k zaveru k jakemu dosli. Tohle je ten pripad, dky by se hodne hodilo znat tu komunikaci VAR vs rozhodci na hristi.

Reagovat
Hlahart

Tak podle mě by to tak v zásadě mělo být, že ruce na krku = červená, kromě nějakých fakt absolutních výjimek, což by v mým vnímání světa tohle nebylo. Jen je teda blbý, že ruce na jeho krku neměl no

Reagovat
Busby babes

to si nemylsim. protoze polozene ruce... kdekoliv kdyz na to prijde, bez nejake sily atd... za to pak nemuzes vylucovat. jinak pisu ruce na krku, protoze se resi, ze ho skrtil, tak proto no.

Reagovat
bbbauch

Tohle do fotbalu proste nepatri

Reagovat
Busby babes

do fotbalu nepatri nic, co se tam delo v ten moment, ale ostatnich 12 zapojenych hracu nedostalo cervenou.

Reagovat
icemike

Vyhodit všechny by mohlo do budoucna vyřešit spoustu takových šarvátek

Reagovat
Bakary3

Jako sorry, můžeš se bavit o tom, že měli jít ven i další, ale že casemiro chytne frajera oběma rukama kolem krku, to chceš jako zpochybňovat, že neměl být vyloučen ?

Tohle mě baví, než aby ten fanouškovský tábor odsoudil debilita svýho hráče, tak zkouší slovickarit, aby ho omluvil.

Od casemira hovadina, kdy si řekne něco jako "zkusím ho vyprovokovat, ale atbz toho jakože vyváznu, chytnu ho za límec"

Jo a hlavně tu pak něco říkejte, že nejvíc brečí fans Arsenalu, když jste schopný zpochybňovat tohle

Reagovat
Hlahart

Právě, že ho nechytil kolem krku, jak se ukázalo.

Reagovat
Bakary3

Já viděl jak, za límec kolem krku, podle mě to teda violent conduct je, to budovy se tu snaží jen za každou cenu na základě přesny definice slovickarit.

Nebo když půjdeš po ulici a někdo tě takhle začne tahat, bude ti to připadat nenásilný, neagresivní, v pohodě?

Já si myslím, ze by to člověka úplně v klidu nenechalo

Reagovat
Hlahart

Tak já reaguju na tebe, ty jsi napsal kolem krku. A na základě tohohle přesvědčení se ta červená taky dala.

Pokud jde teda jen o to, jestli to bylo (ne)agresivní, tak pořád stojí ten point výše, že neměl jít ven jen Casemiro no, což se ale nestalo.

Reagovat
Bakary3

Jasne, napsal jsem to nepřesně.

Jestli padla CK dle tohohle přesvědčení nevíme asi nikdo, nebo bylo nějaký vyjádření?

Si myslím, že ji dal (nebo by ji dal) už za to, že ho takhle držel, jedno, jestli za límec.

Nevím, tenhle přístup mě sere .. podle mě úplně v pohodě červená, protože se casemiro zachoval jak neandrtálec, místo toho se tu obhajuje.

Sralo mě to třeba i u martinelliho loni, když dostal ty 2 ŽK za 20 vteřin.

Nakonec někdo našel, že podle pravidel jít ven neměl a já nechápal proč se hájí, když to od něj byla prostě neskutečná blbost.

Ale než tady říct casemiro se zachoval jako kokot, tak se radši hledají slovíčka, aby se to obhájilo jako poškození vlastního týmu ..

Reagovat
mistr129

Jasný, mohl sudí dát na každé straně 2 čk navíc (celkem 3 MU, 2 CP), ale očividně z toho nechtěl dělat cirkus. Takže usoudil, že výsledkem té potyčky má být o jednu červenou kartu více pro MU než pro CP a oba týmy ušetřil dvou vyloučení.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Busby babes

ano, protoze ho nechytil kolem krku. takze ano, chci zpochybnovat to, ze dostal cervenou. Kdyby ji dostal Fred nebo Ayew, tak to zpochybnit moc nelze.

Jinak ze ve vysledku je to od Casemira chyba, jsem tu psal.

btw vazne tam vidis situaci: zkusim ho vyprovokovat? Ja tam teda vidim situaci: chytnu jednoho z protihracu a odtahnu ho z davu... nasledne se tam spolu bavi, nakonci si neco reknou, zasmejou se a jdou si po svych. fakt to nebyl zadnej utok na Hughese, coz je videt i z jeho reakci.

Reagovat
Bakary3

Ano, vidím, ikdyz to nakonec zehlil, tak to podle tebe teda vlastně bylo uklidnění situace? Tak to je boží

A vždyť je to přeci standard, že někoho capnu za límec u krku oběma rukama, vůbec to není nenásilny jednání...

A že si to myslí i jiní...

I jiní si to nemyslí.

A? Zajímá mě tvůj názor a ne, že budeš argumentovat kdekým, kdo tvrdí to, co ty.

Reagovat
Busby babes

takze porad si stojis za tou verzi: sel tam nekoho vyprovokovat. ok.

jinak ja jsem svuj nazor napsal, vsak na nej reagujes. jen jsem ho podporil i nazorem nekoho, kdo nam rozhodne nefandi...

Reagovat
Bakary3

A ty si furt stojíš za tím, že je to zřejmě způsob, jak uklidnit vyhrocenou situaci, ok

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

vytahnout jednoho z davu? celkem jo. a vzhledem k tomu, ze se na konci s Hughesem smejou, poklepou se po rameni a jdou si po svych, tak i celkem uspesne.

Reagovat
Bakary3

Timhle způsobem? Děláš si srandu, nebo absolutně nejsi schopnej uhnout z první kraviny, cos napsal a budeš to hájit za každou cenu?

Že se na konci smejou je k dobru Hughesovi, protože tady by vůbec nebyla neobvyklá reakce, kdyby po casemirovi vystartoval.

Už dost, prosím tě...

Reagovat
Busby babes

celou situaci jsem popsal tak, ze Casemiro dal rozhodcimu sanci, coz je chyba. ale to rozhodnuti je naprosto smesny v kontextu uz jen te samotne situace v okoli, kdy tohle byl ten nejmin zavaznej precin, co se tam stal. Navic VAR ukazal uplne nesmyslny zaber, zpomaleny a ten, kde bylo videt, ze ho trochu drzi za limce dresu asi na vterinu a pul, tak ten neukazali. Coz pak rozebirali treba v tom Match of the day... cervena to byt nemela.

Reagovat
r.mrazik

jasne ze bez cervene

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Bakary3

Viz má odpověď mrazikovi, může vás sraz, že nebyly další červený, ale fakt ne to, že vyloučili casemira, když udělá takovou blbost.

Dobrý, tak aspoň snad upoustis od toho nesmyslu, jak to byla fantastická uklidňovaci taktika potyčky ...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Front hell

Reagovat
r.mrazik

tak kdybys videl ten zaber,tak ho drzel za dres u krku a ne rukama kolem krku

Reagovat
Bakary3

Ja jsem tam ale psal "za límec", tak je zřejmý, že jsem to viděl.

Můžete být nasrany, že nedal i jiný červený, ale ne za to, že ji dostal casemiro, protože to fakt není normální.

Reagovat
r.mrazik

Ale houby...tahle červená je naprostý joke

Reagovat
Bakary3

No tak jo...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Kevin_teya/status/1622124701953757184

Klopp nadava a Milner a jeho vyraz. skvely.

Jinak teda braneni od Poolu je jak u nas v tom nejhorsim rozkladu.

Reagovat
Nikikrew

A to som tipoval Pool v tipovacke ze budu majstri

Reagovat
bbbauch

Fans Liverpoolu, jsou nejaky zpravy ohledne nalady v kabine? Ja se uz od zacatku sezony a toho trapeni nemuzu zbavit pocitu, ze se vam to nejak rozesralo v kolektivu.. odchod Maneho, prichod Nuneze = odsunuti Firmina na druhou kolej.. je to jenom moje konspirace, tsk me nehejtujte, ale zajimalo by mne jestli jsou/byly nejaky zpravy ohledne tohohle

Reagovat
Salfovic

Kabina neunesla plat Salaha.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/HonzaRihaftbl/status/1621910586572374019

ja treba dneska videl tohle... Will be super interesting to see how Klopp navigates the next two years, there is literally no reason to consider him leaving but he needs to be ruthless - there is nothing else left, some players stopped playing for him.

Reagovat
avicii

Určite musí dostať príležitosť okyslicit káder v lete a snáď mu bude od vedenia dopriate

Reagovat
Busby babes

kdyz jsem dneska videl MOTD a co tam delal Trent, tak ty vole... ten je na vyhazov. do hlavy mu nevidim, ale pusobil na me jako ze ma uplne v pici. Odchovanec... spatny.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
aragorn

Každej hráč je psychicky na dně, úplně každej. Nemyslím si, že by to Trent sabotoval. Naopak po restartu působil jako jeden z mála kterej dokázal zabrat.

Jenže je tak mimo formu, psychika a z toho plynoucí katastrofální rozhodování, že to může působit jak píšeš.

Pro porovnání. Viděl jsi Robba před druhým gólem?

Reagovat
avicii

Včera bol Robertson strašidelný

Reagovat
Busby babes

muze byt, jen jsem tam fakt parkrat videl strasne lajdacke veci od nej... toho Robba si nevybavuju, ale ono obecne jste ted branili fakt trapne no.

Reagovat
vodka

mi teda prisel z toho sestrihu uplne strasidelny Gomez, pozicne uplne mimo

Reagovat
Busby babes

jj, ten taky.

Reagovat
avicii

To s Firminom je samozrejme blbosť keďže je dlho zranený a predtým hral dosť často.. A ze by mal hrať nenej je jasne vzhľadom na výkonnosť.. Ale inak neviem ja som nič také nezachytil ale zas nesledujem anglické stránky

Reagovat
Salfovic

Navas Nejpodceňovanější a nejšikanovanější brankář historie.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/davidpreece12/status/1622228703026479109

btw tohle je taky cervena. pro Saku teda. ale je to vtipny.

Reagovat
r.mrazik

to mi pripomnelo tehdy zakrok pri LM,kdy byl hrac na zemi a souper k nemu pribehl a jako ho nakopl,ze srandy...ti hraci se znali,byli kamaradi....bohuzel rozhodci to jako humor nevzal a vylil ho

tusim ze to byl zapas porta s nekym

Reagovat
Busby babes

jj, taky jsem si na to vzpomnel. jak mu tam pak porad rikal: I am his friend... Kamos byl ale dost kurva, protoze se tam valel jak podtatej.

Reagovat
r.mrazik

jj, to bylo ono

Reagovat
Jimbo.

Jorge Andrade “na” Deca Už je to 17 let?

https://youtu.be/wLD5ER8wFxo

Reagovat
Busby babes

tvl to leti.

Reagovat
Xavi

Tenkrát tu LM měl vyhrát Depor.

Reagovat
Jimbo.

Já to dodnes nerozdýchal. Za otočení dvojzapasu s AC jim měli dat vítězství v LM automaticky

Reagovat
Xavi

Reagovat
r.mrazik

diky diky...ja to hledal a nemohl najit

Reagovat
r.mrazik

jinak Deco klasicky za zmrda

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

to mourinhovo porto jsem nesnášel od finále s celticem v uefe (pak jeste ten jejich postup pres nas diky McCarthymu), ale nejvic mi tekly nervy pri tom nasem vypadnuti z LM s Benficou ve skupine, to, co predvadeli v tom rozhodujicim zapase bylo na bliti. ten jeden blbecek se tam nechaval odvezt na voziku a jen presel caru, tak sel do hry.

Reagovat
r.mrazik

Jo jo..to byl slušný hnus

Mourkovo porto jsem nesnašel taky...i.jeho Chelsea, Slepice...a když trénoval nás

Reagovat
Coutinho10

díky za vzpomínku...hodně krutý

Reagovat
Kiss Me Polka!

co má na tom být na cervenou

Reagovat
Busby babes

jako ze prijdes k souperi, kterej se pretahuje se spoluhracem a mrdnes mu balon zezadu do hlavy?

Reagovat
J0EL

Jebe ti? Su to spoluhraci, robil si z toho srandu evidentne co je aj vidiet potom.

Reagovat
Busby babes

Pickford hraje za Arsenal? wow, to jsem nevedel.

Reagovat
J0EL

vidia sa na zrazoch dost casto. Navyse je vidiet, ze to bolo zo srandy uz aj v tom videu.

Reagovat
mistr129

možná že hrajou za Anglii, ale nevím, kéž by se to někde dalo dohledat

Reagovat
Busby babes

coz ma relevanci presne nulovou.

Reagovat
mistr129

jako že to, že spolu pravidelně hrají, nezvyšuje pravděpodobnost, že jsou kamarádi?

Reagovat
J0EL

dpc prestan uz pls

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gunner14

Saka je totiz znamy tim, ze dela takovehle picovinky ostatnim a zapojuje se do strkanic, vsak to je uplne jasny, ze to na nej hodil z prdele skrz to, ze jsou oba z repre a znaji se velice dobre.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

V první moment jsem myslel, že mu Pickford jednu napálí...

Reagovat
Busby babes

nene, robil si srandu, to je videt z toho jak ho odstrci preci.

Jinak jak pisu, vtipny to je, jen kdyby ji dostal, tak se nemuze divit a VAR to neotoci. coz je skoda, bylo by to jeste vtipnejsi

Reagovat
Bakary3

Mrdnes žlutá, asi tak

Reagovat
Kiss Me Polka!

nikdo nikam nic nemrdnul. borec pratelsky uklidni heated situaci a ty bys mu dal cervenou. jestli je to nejaky inside joke, tak sorry,ale nechapu. uplne stejne bys mohl zacit rozebirat, ze se tam treba odstrkuji, za to uz taky nekdy padly cervene, takze by se nemohli ostatni divit, kdyby dostali cervenou..

normalni rozhodci, ktery aspon trochu rozumi emocim na hristi, za tohle kartu nikdy neda. leda ze by pickford simuloval vic jak ten deco vyse

Reagovat
r.mrazik

Neexistuje normální rozhodčí.

Reagovat
John Obi Mikel

Saka

Reagovat
Golasso

Málem ho zabil tvl. To je na kriminál.

Reagovat
Busby babes

Agbonlahor souhlasi.

Reagovat
Busby babes

btw to se musi?

Reagovat
Bakary3

Nene, ale když podle tebe nemůže být červená za tahání oběma rukama za límec kolem krku, tak tohle přeci už vuuuuuubec nemůže být červená, ne?

Nebo se posuzuje s jinou citlivosti dle klubový příslušnosti?

Reagovat
Golasso

Zabíjet? Teoreticky ano, protože část živočichů jsou masožravci a různé techniky zabíjení jsou součástí jejich strategie přežití. Casemiro je kupříkladu škrtič.

Prakticky by se to ale nemělo dít na úrovni PL.

Reagovat
vitasrp

He could have been killed jako Van Persie

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

nebylo to tenkrat na nejakyho golmana? DDG nebo jeste van der Saar? to bylo od Persana?

Reagovat
Wazza228

Myslím, že to říkal SAF, když van Persie ležel na zemi a dostal míčem zezadu do hlavy. Už ale nevím, s kým to bylo.

Reagovat
Busby babes

ja prave myslel, ze tim micem dostal nejaky golman. ok.

Reagovat
Gunner14

Se Swansea ho napalil Williams zajimavy, ze si to pamatuji

Reagovat
vitasrp

Zápas se Swansea, prosinec 2012, výsledek 1:1, Williams napálil ležícího Persieho do hlavy a následovalo tohle vyjádření Alexe Fergusona.

Reagovat
Busby babes

ok. fakt jsem mel nejak zafixovany, ze to byl nejaky golman. moje chyba.

Reagovat
Golasso

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

brutal

Reagovat
Busby babes

ne, je to nahodou dost vtipna scenka.

Reagovat
J0EL

Vsetci sa sulaju az

Reagovat
Busby babes
Reagovat
norton

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
Busby babes

tak tohle je neco jineho. ale taky vtipny.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
iamek

Kdyby někdo nasel statistiku kolik doteku s míčem měl Haaland, tak sem s ni.

Reagovat
Busby babes

on hral?

Reagovat
LokoLFC

Gratulace Arsenalu k titulu.

Reagovat
Hlahart

Na one season wonder není 267 gólů špatný

Reagovat
masly008

ani 0 trofejí není špatných.Jako bez prdele by měl odejít.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
jk

Jako by si někdo Shearera pamatoval jako výherce PL s Blackburnem.

Reagovat
r.mrazik

no...samozrejme za ano

Reagovat
Cobra

Tenhle argument se mi bude hodit. Dík

Reagovat
masly008

to jako že by někdo kdo trošku sleduje fotbal a hlavně PL, že by nevěděl že vyhrál PL?

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Ale nikdo si ho nepamatuje primárně díky tomu.

Reagovat
masly008

no to asi ne,ale asi každý ví že to vyhrál,ale zase u Kane si každy bude říkat, to je borec co dal nejvíce golů v PL, ale vůbec nic nevyhrál to je jiné umění.Mě je ho fakt líto že se zadrbal v totáči,ale snad už letos přestoupí.

Reagovat
Salfovic

Nejvíc gólů a bez trofeje, to je právě ta legenda.

Reagovat
pingla

Reagovat
Nizzie

Ty vole, to je síla.

Reagovat
$dolar$

Jsem ani nevěděl, že ji vyhrál

Reagovat
Nizzie

To je vcelku uvěřitelné s ohledem na to, komu fandíš.

Reagovat
Freedo

Plzeň?

Reagovat
Nizzie

Kurník

Reagovat
Eichel

Mal Totti odísť z AS aby toho vyhral viac?

Reagovat
Hlahart

Ta diskuze je o tom, aby vůbec něco vyhrál. A Totti vyhrál ligu, pohár a superpohár. 10 let před koncem kariéry

Reagovat
Eichel

Mne len príde, že na jednu stranu by každý chcel vidieť klubistov a ľudia sú smutní, že dnes každý hneď odchádza za lepším a na druhú u Kanea z neho robia pre toto idiota.

Reagovat
Front hell

Nikdo tady nedělá z Kane idiota, jen by si takový top střelec, jakým Kane bezesporu je, zasloužil za svoji kariéru vyhrát nějakou trofej. Jen bych mu to jako fanda Arsenalu přál v jiném týmu.

Reagovat
Eichel

Tak ja pravidelne čítam, že je idiot, že podpísal zmluvu bez výkupky a je idiot ak tam chce zostať a podobne. Ja by som mu trofej tiež prial a chápal by som keby odišiel ale plne budem chápať ak zostane a bude chcieť byť legendou Spurs.. ktorou už aj tak je. Je fajn po dlhej dobe vidieť klubistu, ono je ich už ako šafránu.

Reagovat
SunFells

Harry Kane, klubista proti své vůli

Reagovat
Front hell

I když FA Cup bych asi přežil..

Reagovat
Gunner14

To moc dlouho v tech rukach nemeli

Reagovat
jk

Když si tu pičovinu napsal poprvé měl woolwich na city náskok 5 bodů. Změnilo se od té doby něco?

Reagovat
matZz

cetto vibes

Reagovat
masly008

Ano změnil se počet zápasů.

Reagovat
jk
Reagovat
Jardin

Reagovat
Gunner14

To, ze ted uz to nemaji vse ve svych rukach a nestaci aby vsechny zapasy zazracne vyhrali?

Reagovat
jk

Žil jsem v tom, že maj oba týmy stejně.

Reagovat
Bakary3

Hlavně to tvrzení byla už od začátku nesmyslná blbost.

Ikdyby city ten zápas vyhrálo, tak má o zápas víc a ztrátu 2 body, kdy by ještě zbývalo 17/18 zápasu.

Tak si nepředstavuju mít něco ve svých rukou, tzn. na nikoho se už nemusím ohlížet.

Stejně tak to měl ve svých rukou i Arsenal - a spíš než oni.

To už budeme psát na startu soutěže, že skvělý, mají to ve svých rukou, ne?

Takový tvrzení bych pochopil třeba 3 kola před koncem, kdy by měli bod náskok, ale tohle byla úplná kravina.

Reagovat
Gunner14

Presne tak ale lidi se radsi chytnou toho, ze jsem to bral po fotbalovy strance a ne fantasy kokotinu, ze City uz neztrati ani bod. Trvalo to par hodin

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Bakary3

Zkus něco jinýho než smajlíka jak harant

Reagovat
VersaceChain

tak ono je to tezky, kdyz proste nerozumis tomu, co to znamena mit neco ve svych rukou, neboli nemuset se ohlizet na vysledky ostatnich. A ano, kazdy klub ma pred sezonou vse ve svych rukach.

Reagovat
Bakary3

Ale já tomu i rozumím.

Ale přesto, přijde ti to odpovídající situaci, kdy i při jejich výhře by měli 2b ztrátu a o zápas víc, když zbývá ještě 17 zápasů?

Tohle tvrzení se obecně používá v momentech, kdy zbývá málo a ten daný klub k tomu má nejblíž.

Tady zbývá hodně a nejblíž k tomu má pořád Arsenal - kterej to má taky ve svejch rukou a nemusí se ohlížet na ostatní.

Takže v tomhle případě to tvrzení úplně postrádá jakejkoliv smysl.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
andkoo

aspon si to uz pochopil

Reagovat
Gunner14

hlavne jsem tam psal, ze City jsou marni a budou ztracet, ale asi nejsem na fotbalovem webu.

Reagovat
fenixLFC

Pretoze vy stracat nebudete...

Reagovat
Swarley

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
misinho7

Je tu niekto kto sledoval BVB nejak viac? Tiez tam Haaland len cely zapas cakal na to zakoncenie a absolutne sa nezapajal do hry? Lebo co ho sledujem v City, tak jasne goly dava jak blazon ale inac je absolutne mi hry. A ci to tak bolo stale alebo az teraz v City.

Reagovat
misinho7

*absolutne mimo hry

Reagovat
Gazdo

On sa nepotrebuje zapajat do hry takym tym klasickym zapajanim ala ze kombinuje so spoluhracmi. U neho treba vyuzivat ten pohyb a to ze viaze na seba hracov supera a tym dokaze vytvarat medzery pre svojich spoluhracov

Reagovat
Beči

Zapojoval se stejně jako teď - sporadicky. Jenže on to ke svému stylu hry vůbec nepotřebuje, je to typický zabiják, ačkoliv je na tento post nadstandardně vybaven i jinými atributy, např. rychlostí, v čemž má navrch oproti jiným typickým zabijákům typu Lewandowského nebo Zlatana.

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Paráda, dneska už to nebylo potřeba City pouštět, protože všichni vědí, že Arsenal si ten náskok dojebe sám.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Petr Keš

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Zdechlina

Jste nejlepší

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
hona.kub

to by chtělo jedno kvalitní DVD

Reagovat
Taiger

Počet biggrinů vypovídá o tom, že už nejseš vtipnej kámo, měl jsem tě rád, top3 troll, ale teď jseš na úrovni s nani92, washed up

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Chce to nový nick, tenhle už nikdo nebere vážně.

Reagovat
Nizzie

To nepomůže.

Reagovat
mithro

toto city arsenal nemoze v lige porazit.

Reagovat
Petr Keš

Mohl Everton, může city.

Reagovat
Zdechlina

Hotsperms pěkně. nečekal jsem, že pomůžou.

Reagovat
iamek

Erling Haaland has failed to have a shot in a Premier League game for the first time at Man City.

He didn't have a single touch in the Tottenham box.

Reagovat
matZz

Romero

Reagovat
Busby babes

According to the match logs at

@fbref

, this hasn't happened in a competitive game that Haaland has started since Dortmund met Duisburg in the German cup on 14 September 2020.

Reagovat
j_mrazik

Díky do Tottenhamu.

Reagovat
Agent z Melmacu
Reagovat
Kinky7

Kvalitní zápas. Mohlo to dopadnout jakkoli ale holt spurs to tam spadlo a nám ne.

Reagovat
Busby babes

ve vysledku jste meli jen to brevno, ne? me to moc zabavny neprislo, ale to uz je vec nazoru.

Reagovat
Kejza

kdo že to všechno po pátku gratuloval city k titulu?

Reagovat
Busby babes

nikdo.

Reagovat
Kejza

no, někdo se tu našel

Reagovat
Gunner14

Jen to meli vsechno ve svych rukou

Reagovat
Pato44

Reagovat
bbbauch

To se na tobe celkem podepsalo koukam

Reagovat
Gunner14

Huh? Jako to, ze jsem mel nakonec stejnak pravdu a City ztratilo jeste ten samy den? Uplne me to nici

Reagovat
VersaceChain

ne, nemel si pravdu, to ze City ztratili na tom vubec nic nemeni

Reagovat
Gunner14

Reagovat
VersaceChain

kazdej na EF se ti tady smeje za hloupost, ale posilej mi citrony

Reagovat
Gunner14

♥ Tady mas srdicko a pekny den preji

Reagovat
Taiger

Co furt reješ do Gunnerů kámo?!

Reagovat
bbbauch

Mam soucit se scouserama a fans chelsea, tak je nechavam bejt, vim jaky to je bejt dole gunners se maj az moc dobre, tak je treba to trochu vyvazit

Reagovat
Taiger

Chelsea a Liverpool mají na kokot sezónu po pár letech, my jsme trpěli mnohem dýl

Reagovat
bbbauch

Dobre, tak se priznam, sem nasranej ze J0EL mel pravdu a ten zmrd Lego si to celkem vodi.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Taiger

We good

Reagovat
Beči

Jen blbci

Reagovat
Kiss Me Polka!

K A N E

Reagovat
John Obi Mikel

Man City

Reagovat
Beči

Snad poprvé jsem rád za výhru Slepic Gunners, here we go!

Reagovat
Kejza

Reagovat
risk je zisk

Skoda toho City, mohl jsem mit 58k.

Reagovat
Beči

Risk není zisk.

Reagovat
risk je zisk

Skoda no :), ani jsem ho tam dat nechtel, ani nemusel s tim kurzem, ale tak priste :).

Reagovat
ashburtongrove

Kdybys dal Spurs misto City tak jsi mohl mit 122k

Reagovat
risk je zisk

Jj tam byl velký kurz na ně. Škoda :).

Reagovat
FUnk

v lize jsme snima doma neprohrali od 2018 suche triko Harry one season wonder

Reagovat
Front hell

a hlavně jste snad nedostali ani gól od nich

Reagovat
Gunner14

Turecko, takovy zemetreseni a jeste k tomu v noci, kdyz lidi spi

Reagovat
iamek

Jihovýchod Turecka zasáhlo další zemětřesení, podle americké geologické služby USGS má sílu 7,5 stupně, epicentrum je v provincii Kahramanmaraş.

A další

Reagovat
Gunner14

Wtf, to bude strasne moc mrtvych

Reagovat
Miguel19

Stáhly jsme dva nejlepší celky o bod

Masivní nákupy už se začínají vyplácet.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
ashburtongrove

Arteta vlastně dostal PL manager of the month award minulý týden.

Takže to mohlo být jasný, že se na Evertonu prohraje, kletba je kletba

Reagovat
iamek
Reagovat
mithro

nejake drobne mozno.

The ALLEGATIONS are basically: Man City cooked their books for years, made inappropriate manager and player payments, dodged FFP and didn't co-operate with PL investigations

Reagovat
Busby babes

ale maj platy v pohode a obri komercni prijmy, vsechno cajk.

Reagovat
mithro

tak to bolo take verejne tajomstvo imho.

PL opened their investigation into City's alleged widespread cheating on 8 March 2019, so it's been almost four full years to reach this point. If found guilty as charged (if ... City will lawyer up as ever, then go to CAS), I guess ANY punishment possible.

ako pisu, realne to zase moze skoncit v aute, lebo ak ma niekto prachy na pravnikov tak je to city.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

2+2 tituly Pool a My. To je fér ne?

Reagovat
iamek

Tak 3+3 dokonce

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Dohodnuté

Reagovat
Busby babes

hehe, tohle uz by melo byt snad i na nejakej odecet bodu, ne?

Reagovat
iamek

Druhé místo ceka

Reagovat
iamek
Reagovat
Greaber

Vypadá to, že tohle je teď nový směr. Za porušení FFP pokutu a jedeme dál. Jako teď PSG, který zaplatilo 10 mega a je v klidu. Počítám, že nás to taky čeká, ale koho to zajímá? Nikoho, dokud nehrozí, že nám zakážou LM.

Reagovat
Greny

To se líbí Boehlymu , ještě bych v létě pořádně přikoupil pár hráčů, ať dostaneme třeba 10-20 mega v eurech flastr to se v těch přestupech ztrati

Reagovat
Jardin

Ideálně ten flastr dát do 8 ročních splátek

Reagovat
TopinB

Reagovat
r.mrazik

The Premier League has also alleged that City did not comply with UEFA’s regulations around club licensing and financial fair play in 2013-14 and between 2014-15 and 2017-18. They also breached Premier League rules on profit and sustainability in 2015-16, 2016-17 and 2017-18.

Reagovat
fff

Breanda Rogers PL winner incoming.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
8lampard8

Reagovat
avicii

Reagovat
martin.b

Chceme ty 3 tituly o který nás obrali

Reagovat
iamek

My taky chceme naše 3 tituly. To je fér ne?

Reagovat
martin.b

Vám taky 3 ? Shit tak to už tak lákavý není

Reagovat
iamek

Na TW jedou tři tituly, ale mi vychází 2 ( Ole a JM ). Titul od Alexe je snad už 11 sezon ?

Reagovat
iamek

Tak fakt jo - Má to jit od sezony 2009/2010

Reagovat
mithro

otazka je, ci spravit oslavu vsetkych troch naraz alebo jednotlivo

Reagovat
fenixLFC

Odcitame za kazdu sezonu 3 body

Reagovat
martin.b

Reagovat
Front hell

Reagovat
Serg!o

Sebrat tituly a do třetí ligy s nima.

Reagovat
Gunner14

beztak z toho nic nebude ale

Reagovat
risk je zisk

Mně přijde, že FFP trestá menší týmy a ty větší ne

Stejně si myslím, že to dělají kvůli té superlize, když jim pohrozí, že s takovou nebudou hrát LM, tak si ty lepší týmy tu ligu stejně udělají…

Reagovat
Luc-Luc

jo, muzou si tam hrat s Juventusem, Barcelonou a Realem

Reagovat
Luc-Luc

spravedlivy by byl odecet bodu v tech sezonach, ve kterych podvadeli

Reagovat
fenixLFC

Vazne by si chcel take tituly?

Reagovat
Busby babes

je to dobry leda pro nejake vtipkovani na diskuzich, jinak je to o hovne no.

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Tak nejak. Tu euforiu z vitazstva nam to nevrati. Jasne, zvysi to pocet titulov co mame ale aky by to malo vyznam mimo to je mi zahadou

Reagovat
Busby babes

snad jen Juve prislo o nejake tituly, ne?

Reagovat
Manik...

Reagovat
mithro

mozno void? lebo city tie tituly vyhralo vdaka poruseniu vsetkych moznych pravidiel.

Reagovat
Front hell

Reagovat
fff

Urcite ano.

Reagovat
fenixLFC

A ako ti to pomoze alebo co to spravi? Chapem ze tym hracom na tom moze zalezat viac ale my ako fanusikovia ocenujeme ten moment a to ze dalsi rocnik nastupujeme ako obhajcovia. Mne by to takto teda prislo ako len cislono. Aj tie porazky k tomu patria a trebars pribeh o tom ze sme neziskali titul o 11 milimetrov jd pre mna silnejsi nez to ze sme po 5 rokoch ziskali ten titul dodatocne

Reagovat
fff

Ked stratis tituly v sezonach, v ktorych klub podvadzal, mal kader, hracov na zaklade odrbov, tak nevidim dovod, preco by im tie tituly mali zostat. Nevidim ziadny dovod, preco by titul nemal v tej ktorej sezone dostat tim, ktory pri dodrziavania pravidiel ziskal najviac bodov.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Luc-Luc

jasne, neni to sice uplne ono, ale lepsi nez nic

Reagovat
Manchestersky Krocan

To nie je ani tak o tom či by tie 2. kluby chceli taký titul, ale o tom, že City na ne nemajú nárok, tak by sa im mali odobrať

Reagovat
VersaceChain

takze GOAT Mourinho nakonec privede United k titulu

Reagovat
iamek

+ Alex a Ole

Reagovat
nani92

Odobrať body City aj Arsenalu, keďže Arteta sa na tom tiež podieľal

Reagovat
jk

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Greny

Reagovat
mithro

Reagovat
Manik...

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fff

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Grahf

detto zinchenko a jesus doživotné bany

Reagovat
krisa

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
chicuita

Reagovat
martin.b

a u Spurs/Brightonu/Newcastlu/Brentfordu/Fulhamu nikdo ze City není ?

Reagovat
Jardin

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
8lampard8

Reagovat
avicii

Reagovat
Benzema

Reagovat
vodka

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
pingla

Reagovat
fenixLFC

Zrusit FFP

Reagovat
Greny

Když vidím jakou rychlostí to řeší tak mám o nás docela obavu .. to dostaneme ban na přestupy v době kdy bude Enzovi, Mudrykovi atd končit smlouva

Reagovat
Mastný Chobot

rok 2031 už je za rohom

Reagovat
Maximm9

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes

“Why did I defend the club? It’s because I work with them. When they are accused of something I ask: ‘tell me about that’. They explain, I believe them. I said to them: ‘If you lie to me, the day after I'm not here’. I will be out"

Pep Guardiola on City Investigations, May 22.

takze kym ho City nahradi? Lampard je volnej a League One by mohl byt tak jeho level...

Reagovat
iamek

Ole

Reagovat
Mastný Chobot

Calm your tits, stále im z ničoho nebola dokázaná vina.

Reagovat
Busby babes

a ani nebude, CAS vsechno stejne zrusi.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
nani92

V pohode, stačí, že rok nebudú môcť hrať žiadny zápas, kým im to nezrušia

Reagovat
Grahf

Buttner 2 > Gerrad 1?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

"Under Premier League rules, Man City will NOT be able to appeal any sanction to the Court of Arbitration for Sport (which overturned the UEFA ban)."

Reagovat
Busby babes

now we talking...

Reagovat
Grahf

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
martin.b

@Carra23

This can’t be right, Man City bring in more commercial revenue than Real Madrid, Barcelona, Bayern Munich, Man Utd & Liverpool

Reagovat
Jardin

papír snese všechno

Reagovat
janinho

prekonalo ich az PSG

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele