Premier League - souhrn 19. kola: Souček s vítěznou trefou

26.12.2023, 15:29, aktualizováno 28.12.2023, 23:18
Komentáře a souhrny
Tomáš Souček (© AFP)

West Ham porazil Arsenal i díky gólu Tomáše Součka 2:0. Brighton přehrál Tottenham 4:2. Chelsea v závěru urvala cenné vítězství proti Crystal Palace, zatímco Wolves jako její poslední přemožitel vyloupili stadion Brentfordu. O dva body před druhým Arsenalem je nyní Liverpool, který venku na Boxing Day skolil Burnley. Manchester United málem zase neuspěl, sklapla ale Csaplárova past. Dokázal totiž po přestávce proti Aston Ville stáhnout dvougólové manko a ještě vyhrát, otočili i jeho konkurenti z modré částí města. Newcastle United neudržel vedení nad Nottinghamem Forest a prohrál.

Arsenal FC - West Ham United 0:2

28.12.2023 21:15

Góly: 13. Tomáš Souček, 55. Konstantinos Mavropanos

West Ham zaskočil v 19. kole Premier League domácí Arsenal, který v londýnském derby porazil 2:0. Vítězství hostů položil základy už ve 13. minutě Tomáš Souček, jenž zaznamenal v dresu Kladivářů již 25. ligovou branku. Český záložník tak přeskočil v historické tabulce střelců West Hamu Franka Lamparda a zároveň se stal teprve 10. hráčem, kterému se za The Irons podařilo na tuto metu dosáhnout. Po změně stran potopil naděje Gunners na body jejich bývalý stoper Konstantinos Mavropanos, vedle něhož odehrál celé střetnutí také Vladimír Coufal. Kanonýři tedy po první domácí porážce s Hammers od roku 2015 zůstávají se ztrátou dvou bodů na druhé příčce.

Hráči Arsenalu v posledním zápase získali cenný bod na Anfieldu a v případě výhry nad West Hamem se mohli vrátit do čela tabulky právě před Liverpool. S londýnským soupeřem však už v této sezoně jednou síly neúspěšně změřili, když Kladivářům v osmifinále EFL Cupu podlehli 1:3. O výsledku tehdy rozhodli nejlepší střelci týmu Mohammed Kudus a Jarrod Bowen, kteří zazářili i při vítězství v minulém kole nad Manchesterem United. Na Emirates Stadium ale hosté vyhráli od roku 2007 pouze jednou.

Svěřenci Mikela Artety na nic nečekali a v úvodní desetiminutovce uzamkli svého soupeře na jeho obranné polovině. Otevřít skóre se jim ovšem nepodařilo, a tak ve 13. minutě udeřili Kladiváři. Bowen vrátil odražený míč zpět do předbrankového prostoru, kde byl ve správný čas na správném místě připraven Souček, jenž bez problému zavěsil. Po vyrovnání se natahoval ve 30. minutě hlavičkující Bukayo Saka, gólman Alphonse Areola však jeho pokus vytěsnil nad. Neujala se ani pohotová rána Gabriela Martinelliho z úrovně penaltového puntíku. Krátce před poločasem ještě Saka nastřelil tyč.

I přes drtivou převahu Gunners ve statistice držení míče se z druhého gólu v utkání radovali v 55. minutě hosté. James Ward-Prowse našel centrem od rohového praporku Mavropanose, jenž nechytatelnou hlavičkou poslal balon přímo do šibenice. O zdramatizování duelu se pokusil Gabriel Jesus, který si vyšplhal na centr Saky, ani brazilský forvard ale Areolu nepřekonal. Očekávaný tlak ze strany Kanonýrů se dostavil, jenže obranný blok Kladivářů ve spolupráci s gólmanem dokázal střelce domácích vynulovat. V samotném závěru mohl ještě navýšit vedení ze značky pokutového kopu Saïd Benrahma, David Raya však vystihl stranu a penaltu zneškodnil.

West Ham tedy na neoblíbeném stadionu zvítězil a připsal si nečekané tři body. V příštím kole se 2. ledna střetne s Brightonem, Arsenal vyzve o dva dny dříve Fulham.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur 4:2

28.12.2023 20:30

Góly: 11. Jack Hinshelwood, 23. João Pedro (pen.), 63. Pervis Estupiñán, 76. João Pedro (pen.) - 81. Alejo Véliz, 85. Ben Davies

Fotbalisté Brightonu porazili v 19. kole Premier League na vlastním stadionu Tottenham 4:2. Racci měli především skvělý vstup do utkání, když už do půlhodiny hry vedli o dvě branky. Na jejich výhře měl lví podíl Joao Pedro, jenž si nejprve připsal asistenci a poté dvakrát rozvlnil síť z penaltového puntíku. Třešničku na výkon domácích dal v 63. minutě výstavní střelou do šibenice Pervis Estupiňán, který tak oslavil návrat na trávník po zranění. Gólů mohlo být k vidění ještě více, jenže čtyřikrát v zápase zvonila tyč. Hosté tak při porážce pocítili absenci až pěti klíčových hráčů základní sestavy.

Hlavní kouč domácích Roberto De Zerbi před duelem zmiňoval početnou marodku, kterou při minulé remíze s Crystal Palace rozšířil ještě Kaoru Mitoma. Podobné trable ovšem řešili delší dobu i v táboře Spurs, ve vítězném střetnutí s Evertonem musel kvůli nataženému hamstringu střídat obránce Cristian Romero. Fanoušci mohli očekávat gólovou nadílku, jelikož vzájemný zápas v moderní éře Premier League nikdy neskončil bez branek.

První velkou šanci měl v šesté minutě domácí Danny Welbeck, jenž střelou z úhlu prověřil pozornost Guglielma Vicaria. Vzápětí se stejný hráč ocitl v ještě větší příležitosti uvnitř pokutového území, znovu však vyprášil pouze rukavice italského gólmana. V 11. minutě už se skóre ve prospěch Albionu měnilo zásluhou nekompromisní rány pod břevno z kopačky Jacka Hinshelwooda. Zvýšit mohl po centru z rohového kopu stoper Jan Paul van Hecke, jeho hlavička ale orazítkovala jen pravou tyč. Domácí fotbalisty to však příliš mrzet nemuselo, jelikož sudí s pomocí videa odhalil v závaru před brankou nedovolený zákrok a nařízenou penaltu bez problému proměnil Joao Pedro. Tyč zvonila znovu ve 32. minutě po ráně Jamese Milnera z hranice šestnáctky.

V 54. minutě sahali Kohouti po kontaktním zásahu, Richarlison však z dobré pozice zamířil těsně vedle. Míč do sítě nepropasíroval ani Destiny Udogie, jenž zblízka nastřelil pouze brankáře Jasona Steeleho. Když už se Richarlisonovi konečně podařilo rozvlnit síť, nemohl gól platit kvůli ofsajdu. V 63. minutě přidal pojistku na výhru Racků Estupiňán, jenž napřáhl z úctyhodné vzdálenosti a jeho dalekonosný pokus zapadl za záda bezmocného Vicaria. Po pádu Evana Fergusona ve vápně navíc sudí nařídil další pokutový kop. Úspěšný exekutor Joao Pedro poslal opět gólmana na druhou stranu a zvýšil na 4:0. V 81. minutě přišlo přece jen snížení, když chybu v rozehrávce potrestal střídající Alejo Véliz. Konečnou podobu skóre posléze stanovil přesnou hlavičkou Ben Davies, probuzení Kohoutů přišlo příliš pozdě.

Brighton tak ukončil čekání na vítězství, když si doma poradil s Tottenhamem. Na tříbodový zisk se pokusí navázat 2. ledna na hřišti West Hamu. Spurs v poslední den roku 2023 přivítají rozjetý Bournemouth.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester City 1:3

27.12.2023 21:15

Góly: 29. Jack Harrison - 53. Phil Foden, 64. Julián Álvarez (pen.), 86. Bernardo Silva

Manchester City otočil v 19. kole Premier League nepříznivě se vyvíjející duel s Evertonem, který na jeho hřišti zdolal 3:1. Toffees poslal po necelé půlhodině hry do vedení Jack Harrison, jenž byl mezi lety 2018 a 2021 kmenovým hráčem Citizens, za The Sky Blues si však ani jednou nekopl. Velkého zadostiučinění se ovšem nedočkal, protože chvíli po změně stran srovnal Phil Foden a v 64. minutě překlopil skóre na stranu hostů úspěšným pokutovým kopem Julián Álvarez. Úřadující anglický šampion se tak vedoucímu Liverpoolu přiblížil na rozdíl pěti bodů, přičemž má ještě zápas k dobru.

Svěřencům Pepa Guardioly se v nedávném průběhu anglické nejvyšší soutěže moc nedařilo, a tak byl prostovlasý stratég rád, že si jeho svěřenci mohli odskočit do Saúdské Arábie, kde opanovali mistrovství světa klubů. Při návratu na Britské ostrovy je nečekal vůbec snadný úkol, jejich první zastávku totiž představoval Goodison Park, domácí stadion ve formě hrajícího Evertonu. Karamelky držely do uplynulého víkendu solidní sérii čtyř výher v řadě, pak však navzdory sympatickému výkonu prohrály s Tottenhamem.

První velká příležitost přišla už ve čtvrté minutě, kdy nebezpečnou střelu z bezprostřední blízkosti od Álvareze musel zlikvidovat pozorný Jordan Pickford. Citizens i nadále tlačili na obranu Karalemek, za ní ovšem stál výborný domácí gólman, který v 15. minutě zneškodnil obrovskou šanci Matheuse Nunese a následně i dorážku Álvareze. Těsně před půlhodinou hry ale přišel pro Manchester velký šok. Obrovskou chybu udělal v pokutovém území Rodri, jenž přichystal míč pro Dwighta McNeila. Anglický záložník poté přihrávkou pod sebe našel Harrisona, který překonal bezmocného Edersona.

Everton nápor hostů ve druhé půli neustál a v 53. minutě inkasoval. Za hranicí velkého vápna se k míči dostal Foden, jenž chirurgicky přesným projektilem k pravé tyči vyrovnal. Těsně po uplynutí hodiny hry se opět excelentním zákrokem ukázal Pickford, který vytěsnil ránu Álvareze mířící do levé šibenice. Jen o pár okamžiků později ale vyústil velký tlak Citizens v penaltu, když Nathan Aké trefil v pokutovém území ruku Amadoua Onany. Balon si na penaltový puntík postavil argentinský mistr světa a střelou doprostřed překonal skvěle chytajícího Angličana. Toffees se nechtěli před zraky vlastních fanoušků vzdát a 75. minutě mohli vyrovnat. V obrovské příležitosti ovšem selhal Dominic Calvert-Lewin, jenž o kousek minul. Nakonec však hráči v bílých dresech přidali pojišťovací třetí trefu, když po špatném odkopu Pickforda zavěsil balon k levé tyči Bernardo Silva.

Úřadující mistr se tak do ligového kolotoče vrátil vítězně. V příštím kole přivítá 30. prosince Sheffield United, Everton se tentýž den představí na půdě Wolves.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Crystal Palace 2:1

27.12.2023 20:30

Góly: 13. Mychajlo Mudryk, 88. Noni Madueke (pen.) - 45+1. Michael Olise

Fotbalisté Chelsea porazili v 19. kole Premier League na vlastním hřišti Crystal Palace 2:1. The Blues si vzali slovo už ve 13. minutě, kdy se po přesné pobídce prosadil Mychajlo Mudryk. Třetí ligový zásah ukrajinského rychlíka však stihl do poločasové pauzy smazat Michael Olise. Výhru tak domácím zařídil v úplném závěru proměněnou penaltou Noni Madueke, jenž v útlém věku začal kariéru právě v akademii Eagles. Hosté sice na rozdíl od čtyř posledních klání na Stamford Bridge konečně skórovali, prodloužili ale dlouhou sérii porážek ze vzájemných zápasů napříč soutěžemi už na 13 utkání.

Nejvyšší anglická liga nabídla po dlouhých 28 letech duel přímo na Štědrý den, fanoušci Chelsea z něj ale radost neměli. The Blues si totiž připsali už čtvrtou venkovní porážku v řadě, když nestačili na Wolves. Na Stamford Bridge se jim dařilo o poznání lépe, nicméně Crystal Palace při posledních dvou návštěvách stadionů soupeřů ukázalo kuráž a vydřelo dvě remízy navzdory tomu, že v obou případech bylo outsiderem. Na půdě Citizens vyrovnával z penalty Olise, který v létě odmítl lukrativní přestup do Chelsea.

Francouzský křídelník si hned na začátku vynutil přímý kop z palebné pozice za šestnáctkou. K exekuci se však postavil Eberechi Eze, jenž poslal míč vedle pravé tyče. Po odehrané desetiminutovce zachránil překonaného gólmana hostů pohotovým odkopem Tyrick Mitchell. Mohl především poděkovat slabému zakončení Iana Maatsena. O chvíli později se už The Blues radovali. Mudryk si naběhl na hranici malého vápna, odkud z první zakončil pobídku z levé strany od Mala Gusta. Ukrajinský rychlík mohl přidat další zásah ve 23. minutě, jeho dorážku však bravurně vykryl Dean Henderson. Crystal Palace dorovnalo krok v nastavení úvodního dějství, kdy se po nádherném centru do šestnáctky prosadil aktivní Olise.

Po změně stran se Eze odhodlal k tvrdé ráně z přímého kopu, balon ale zaplul vedle levé tyče. Hosté působili i nadále svižněji, Chelsea se dlouho ani nedokázala propracovat ke střele. Největší šance tak přišla až v 76. minutě, kdy se tváří v tvář brankáři zjevil Nicolas Jackson, v koncovce však trestuhodně minul. Chvíli nato byl už senegalský forvard úspěšnější, jeho milimetrovou dorážku ovšem odvolal videorozhodčí kvůli ofsajdu. Na druhé straně mohl rozhodnout Olise, gólman ovšem jeho razantní střelu vytěsnil na roh. Poslední slovo si nicméně vzal střídající Madueke, jenž sebevědomě proměnil vybojovaný pokutový kop.

Na třetí nečekaný venkovní zisk v řadě tak Crystal Palace nedosáhlo. V příštím kole přivítá 30. prosince Brentford, Chelsea bude hrát tentýž den v Lutonu.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Wolverhampton Wanderers 1:4

27.12.2023 20:30

Góly: 16. Yoane Wissa - 13. Mario Lemina, 14. Hee-chan Hwang, 28. Hee-chan Hwang, 79. Jean-Ricner Bellegarde

Fotbalisté Brentfordu prohloubili v 19. kole Premier League své trápení, když na vlastní půdě padli s Wolves 1:4. Utkání přineslo divákům bláznivý první poločas, ve kterém v rozmezí 15 minut padly hned čtyři branky. Jedním z hrdinů hostů byl dvougólový Hee-Chan Hwang, jenž před pár dny prodloužil s Vlky smlouvu až do roku 2028. Jeho oslavy ovšem zhatilo v nastaveném čase úvodního dějství zranění zad, kvůli kterému musel střídat. Hráči v modrých dresech i přesto dotáhli duel do vítězného konce, k čemuž dvěma obrovskými chybami v rozehrávce přispěl i Nathan Collins, a podruhé v řadě tak zaznamenali zisk tří bodů. Pro Bees to naopak byla z posledních sedmi klání již šestá porážka.

Zranění několika klíčových mužů Brentfordu v kombinaci s pokračujícím dlouhodobým trestem pro Ivana Toneyho přivedla Včely ke třem porážkám v řadě. Domácí však měli dostatečný prostor k znovunabrání morálních sil, v obecně velmi nabitém vánočním programu Premier League si totiž dopřáli 10denní pauzu, jelikož jejich plánovaný soupeř Manchester City zamířil na mistrovství světa klubů. Wolves naopak nezaháleli a v prvním utkání hraném na Štědrý den od roku 1995 zdolali Chelsea.

Diváci byli na Brentford Community Stadium svědky fantastického úvodu střetnutí, když se hned tři vstřelené branky vešly do rozmezí tří minut. Nejprve rozjásal hostující fanoušky Mario Lemina, jenž si naskočil na přesný centr od Pabla Sarabii a nechytatelnou hlavičkou překonal Marka Flekkena. Jen o 80 sekund později udělal ohromnou minelu v rozehrávce Collins, jehož slabou přihrávku na brankáře vystihl Hwang, který obešel Flekkena a poslal míč do odkryté sítě. Obrovskou euforii hostů ale jen o pár okamžiků později mírnil Yoane Wissa, když tvrdou střelou do šibenice propálil Josého Sá. Tím však gólová show v první půli nekončila, jelikož ve 28. minutě vrátil Wolves dvougólové vedení rozjetý Hwang. Tentokrát si korejský útočník šikovně přehodil posledního obránce Bees a placírkou k levé tyči přidal svou druhou trefu v utkání.

Po změně stran se hra více uklidnila a hosté se zaměřili spíše na udržení výsledku. Postupem času se začal tlak Bees zvyšovat, Vlci ale hrozili z brejkových situací. Jednu z nich mohl proměnit ve čtvrtý gól Matheus Cunha, jenž ovšem v 76. minutě trefil pouze pravou tyč. Přece jen se však hosté definitivní gólové tečky dočkali. Jen o tři minuty později udělal další katastrofální minelu Collins. Toho využil Cunha, který předložil balon na Jeana-Ricnera Bellegardeho, jenž placírkou k levé tyči nedal domácímu brankáři šanci.

Wolves tak navázali na štědrodenní úspěch a vyhráli v Londýně poprvé od února 2022. V příštím kole přivítají 30. prosince Everton, Brentford se tentýž den představí na půdě Crystal Palace.

Více informací k zápasu

Manchester United - Aston Villa 3:2

26.12.2023 21:00

Góly: 59. Alejandro Garnacho, 71. Alejandro Garnacho, 82. Rasmus Højlund - 21. John McGinn, 26. Leander Dendoncker

Hráči Aston Villy prohráli v 19. kole Premier League na půdě Manchesteru United 2:3. Hosté přitom začali skvěle, když už ve 26. minutě vedli o dva góly poté, co využili špatného bránění standardních situací ze strany Rudých ďáblů. Ti však své zbraně nesložili a ve druhé půli duel díky dvěma brankám Alejandra Garnacha a přesnému zásahu Rasmuse Höjlunda otočili.

Pro kritizovaného dánského útočníka to byl navíc premiérový gól mezi anglickou smetánkou. Domácí tak přerušili čtyřzápasovou sérii bez výhry, naopak Lvi odmítli dotáhnutí se na čelo neúplné ligové tabulky.

Aston Villa sahala po privilegiu strávit Štědrý den na první příčce tabulky, na 16. domácí ligovou výhru v řadě však nedosáhla, a tak tato prestižní pozice zůstala v rukou Arsenalu. Její výkony přesto udivovaly, stále jí přitom scházely góly Moussy Diabyho, jenž se naposledy prosadil na konci října. Rudí ďáblové rovněž překvapovali vlastní fanoušky, avšak v jejich případě jednoznačně v negativním slova smyslu. Poprvé od roku 1992 totiž neskórovali ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech a na elitní čtyřku ztráceli osm bodů.

V prvních minutách zápasu předváděly oba celky velmi opatrnou hru bez riskantních manévrů. To platilo až do 21. minuty, kdy Aston Villa dostala výhodu přímého kopu ze strany hřiště. Centrovaný míč z kopačky Johna McGinna proplachtil skrze šestnáctku, až si nikým netečovaný našel cestu za záda Andrého Onany. Pět minut nato už bylo vedení Villans dvojnásobné. Tentokrát brance předcházel rohový kop, který pouhým nastavením paty uklidil po přihrávce Clementa Lengleta do sítě Leander Dendoncker. Až dva inkasované góly probudily ofenzivu Rudých ďáblů. Ti ke konci půle zatlačili Aston Villu do vlastní šestnáctky, avšak ani to nestačilo na snížení.

Tlak z první půle si United přenesli i do druhého dějství. Vysoko postavená obrana Villans vybízela k průnikovým přihrávkám, čehož domácí využili v 59. minutě, když Garnacho zakončoval do odkryté brány po přihrávce Marcuse Rashforda -⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 1:2. Krátce nato se na druhé straně blýskl vynikajícím zákrokem proti Leonovi Baileymu Onana. Odbila 71. minuta a už bylo vyrovnáno. Argentinský mladík Garnacho vyslal nebezpečnou tečovanou střelu, na kterou Emiliano Martínez nemohl dosáhnout. V 82. minutě se po rohovém kopu odrazil míč k Höjlundovi, ten se s ním nepáral a poslal ho přímo k levé tyči. United tak dokonali heroický obrat, jenž si už dokázali pohlídat.

Manchester tak odhodil zklamání z posledních týdnů za hlavu a největší ligové překvapení sezony porazil. V příštím kole se představí 30. prosince v Nottinghamu, Aston Villa tentýž den přivítá Burnley.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Liverpool FC 0:2

26.12.2023 18:30

Góly: 6. Darwin Núñez, 90. Diogo Jota

Liverpool v 19. kole Premier League potvrdil roli favorita a na půdě Burnley zvítězil 2:0. Aktivní svěřenci Jürgena Kloppa nakročili k tříbodovému zisku už v šesté minutě, kdy se krásnou střelou na zadní tyč prosadil Darwin Núňez. Uruguayský útočník tak prolomil své gólové trápení v klubových barvách, které trvalo dlouhých 12 zápasů. Vytáhlý kanonýr navíc potěšil i svého zaměstnavatele na populární svátek Boxing Day, během něhož dostávají dárky naopak zaměstnanci od svých šéfů. V nastaveném čase přidal pojišťovací zásah Diogo Jota, jenž dokázal překonat do té doby skvěle chytajícího Jamese Trafforda.

Reds se tak díky zisku tří bodů alespoň dočasně posunuli do čela soutěže.

Nováčkům dosud v aktuálním ročníku nejvyšší anglické soutěže pšenka nekvetla, přesto se Burnley na hřišti Fulhamu dočkalo ojedinělého triumfu, k němuž gólem a asistencí přispěl mladý Wilson Odobert. Tentokrát se sice The Clarets vraceli na vlastní stadion, tam se jim však zaprvé nedařilo a zadruhé je čekal gigant z Liverpoolu. Reds se nicméně potřebovali oklepat ze dvou domácích remíz s letitými rivaly, jelikož na Anfieldu nedokázali porazit ani Manchester United, ani Arsenal.

Hosté od prvních minut utkání nenechali nic náhodě a už po šesti minutách slavili úvodní branku. Po přihrávce Codyho Gakpa se do míče opřel Núňez a tvrdou ranou k pravé tyči nedovolil Traffordovi zasáhnout. Ve 12. minutě se domácí vymanili z tlaku Liverpoolu a příležitost srovnat měl Josh Brownhill, jeho rána však jen těsně minula bránu. Ve 28. minutě se prosadil tvrdou ranou pod břevno Gakpo, nicméně sudí byl nucen gól odvolat kvůli předchozímu faulu Núňeze. Zvýšit mohl také Mohamed Salah, střelou z prvního doteku však nastřelil pouze horní tyč.

Svěřenci Kloppa po změně stran rozvlinili síť domácí branky už potřetí. Skóre na tabuli ale zůstalo stále jednobrankové, neboť ani tento gól z kopačky Harveyho Elliotta nebyl uznán, tentokrát kvůli ofsajdu Salaha. Malá útočná efektivita mohla Reds mrzet okolo 70. minuty, kdy si domácí dokázali vytvořit několik zajímavých příležitostí. Dvougólový náskok dlouho nedokázaly zařídit ani posily z Kloppovy lavičky, mezi nimiž byl třeba miláček publika Dominik Szoboszlai. V 86. minutě nebezpečně pálil Trent Alexander-Arnold, této krásné ráně ale k nominaci na branku kola chybělo jen pár decimetrů. V závěru hrací doby se na gólovou listinu důležitým zásahem zapsal Diogo Jota, když chytrou ranou z úhlu poslal míč Traffordovi mezi nohama.

Liverpool se tak zařadil do plejády týmů, které v této sezoně odjely z Turf Moor s plným počtem bodů. V příštím kole na Nový rok přivítá Newcastle, Burnley se už o dva dny dříve představí na hřišti Aston Villy.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Luton Town 2:3

26.12.2023 16:00

Góly: 61. Oliver McBurnie, 69. Anel Ahmedhodžić - 17. Alfie Doughty, 77. Jack Robinson (vl.), 81. Anis Ben Slimane (vl.)

Sheffield nezvládl duel 19. kola Premier League a v bitvě nováčků podlehl na vlastním hřišti Lutonu 2:3. Poločasovou přestávku sice strávili ve vedení díky brance Alfieho Doughtyho hosté, po hodině hry ale The Blades dvěma přesnými trefami vývoj duelu otočili. Pak ovšem znovu nastoupili Kloboučníci, díky dvěma vlastním gólům soupeře si vzali vedení zpátky na svou stranu a nakonec slavili tříbodový zisk. Autorem rozhodující trefy se přitom stal střídající Anis Slimane. Domácí tak nezvládli ani veledůležité klání s přímým konkurentem v boji o záchranu a v polovině soutěže jim patří beznadějně poslední místo.

Ze dvojice nováčků zanechával v posledních týdnech lepší dojem Luton. Ten nejprve trápil Arsenal i Manchester City, aby následně dokonce zdolal ambiciózní Newcastle. Ani to ho však nevyvedlo ze sestupového pásma, kde se na poslední příčce nacházel také Sheffield. Oběma celkům ale mohl dodávat naději fakt, že ze tří týmů, které se na těchto nelichotivých pozicích nacházely v čase loňských Vánoc, spadl pouze Southampton.

Aktivněji do utkání vstoupili domácí, nicméně žádný z jejich střeleckých pokusů neprošel skrz hradbu bránících hráčů. A tak jako první udeřili na druhé straně Kloboučníci. Doughty prošel ze strany s míčem až do šestnáctky, odkud z úhlu překvapil brankáře Wese Foderinghama, jemuž nasadil jesličky. Příležitost ke srovnání měly Žiletky krátce po půlhodině hry, kdy rozehrávaly přímý kop z hranice vápna. Jeho provedení si vzal na starost Gustavo Hamer a mířil přesně ke vzdálenější tyči. Thomas Kaminski se ovšem skvěle natáhl a balon vytěsnil. Před koncem první půle si šikovně naskočil na centr Ross Barkley, ale hlavičku namířil těsně nad břevno.

Po poločasové přestávce se k ráně odhodlal Jacob Brown, Foderingham ale pohotově zasáhl. Po hodině hry vedly Šavle útok, při kterém byl James McAtee poslán tvrdě k zemi v soupeřově vápně. Sudí na situaci nereagoval, a tak host z Manchesteru City posunul balon na Olivera McBurnieho, jenž ze strany zamířil přesně k levé tyči. Krátce nato vznikl ve vápně Lutonu zmatek, při němž se po několika odrazech dostal míč až k Anelu Ahmedhodžičovi a kapitán Žiletek otočil stav utkání střelou do odkryté brány. Kloboučníky to nesrazilo a v 77. bylo opět vyrovnáno, neboť jeden z centrů nešťastně tečoval hlavou za záda vlastního gólmana Jack Robinson. Aby smůly na straně domácích nebylo málo, tak se do následné přihrávky ve vlastním vápně vložil Slimane a od něj se balon odrazil až do sítě. Tuniský záložník se mohl vykoupit v nastavení, když se procpal do šance, nicméně zamířil pouze nad břevno.

Luton si tak ze hřiště svého soka z minulého ročníku druhé nejvyšší soutěže odvezl všechny body. V příštím kole přivítá 30. prosince Chelsea, Sheffield čeká tentýž den těžká zkouška na hřišti Manchesteru City.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Fulham FC 3:0

26.12.2023 16:00

Góly: 44. Justin Kluivert, 62. Dominic Solanke (pen.), 90+3. Luis Sinisterra

Bournemouth zdolal v 19. kole Premier League na Vitality Stadium Fulham 3:0. Hostům se proti celku z jižního pobřeží dlouhodobě nedařilo, neboť z posledních 12 vzájemných klání ovládli jen jedno. Tuto statistiku potvrdil také závěr první půle duelu. Přesnou přihrávku Alexe Scotta, jenž se vinou zranění představil v základní sestavě poprvé od začátku listopadu, totiž se štěstím proměnila ve vítěznou branku další staronová tvář ve vyvolené jedenáctce Justin Kluivert. Po změně stran pak po 65 soutěžních utkáních dostali červenočerní příležitost zahrávat pokutový kop, který v pojišťující gól přetavil Dominic Solanke. V nastavení ještě stihl nádhernou ranou do pravé šibenice zvýšit Luis Sinisterra.

Jména nováčků mezi manažerskými hvězdami Mikela Artety, Angeho Postecogloua či Roberta De Zerbiho se ve světě skloňovala v superlativech, kredit si však postupně získával i Andoni Iraola. Jeho Bournemouth hrál bez výraznějších hvězd fantasticky a v posledních šesti kolech nezískal žádný tým Premier League více bodů než právě Třešně. Stěžejním úkolem Fulhamu, jenž venku zvítězil jen v úvodním kole na půdě Evertonu, bylo uhlídat Solankeho, autora víkendového hattricku z Nottinghamu.

Byl to ovšem právě anglický útočník, kdo se jako první zjevil ve větší šanci. Defenziva hostí dopustila, aby k Solankemu propadl míč a on se do něj bez váhání opřel. Jeden z obránců ale do rány na poslední chvíli skočil a odvrátil ji. Po půlhodině hry se uvolnil Kluivert a pokusil se v dobré příležitosti skórovat z úhlu. Namísto gólmana situaci opět vyřešil jeden z jeho kolegů a střelu zblokoval. Následně se však Třešním konečně zadařilo. Scott prošel s balonem až do vápna, kde jej předložil nehlídanému Kluivertovi. Nizozemec se tentokrát v jasné příležitosti nemýlil a prostřelil Bernda Lena tvrdou ranou mezi nohy. Do konce poločasu přišla hromada rohových kopů na obou stranách, jenže žádný z týmů ze standardních situací nic nevytěžil.

Druhý poločas dlouho nenabídl vyloženou příležitost ke skórování. Až v 62. minutě byl jeden z hráčů Bournemouthu poslán tvrdě k zemi a sudí nařídil pokutový kop. K jeho provedení se postavil Solanke, jenž s přehledem umístil balon k pravé tyči. Hosté začali být nervózní, což potvrdil i gólman Leno, jenž strčil do jednoho z podavačů míčů. Němec si vysloužil žlutou kartu, ale Chalupáře to nijak nenakoplo. V závěru mohl vedení vylepšit David Brooks, jenže nedokázal trefit naservírovanou přihrávku před odkrytou bránu. To se vzápětí povedlo Sinisterrovi, který zpoza vápna vymetl pravou šibenici.

Bournemouth tak nepolevil a ziskem dalších tří bodů poskočil do horní poloviny tabulky. V příštím kole se 31. prosince představí na půdě Tottenhamu, Fulham tentýž den přivítá Arsenal.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Nottingham Forest 1:3

26.12.2023 13:30

Góly: 23. Alexander Isak (pen.) - 45+1. Chris Wood, 53. Chris Wood, 60. Chris Wood

Fotbalisté Nottinghamu zvítězili v 19. kole Premier League na hřišti Newcastlu 3:1. Tradiční sérii zápasů hraných na druhý svátek vánoční odstartovaly lépe Straky, když je Alexander Isak poslal proměněnou penaltou do vedení. Ještě do poločasu se ale hostům podařilo zásluhou Chrise Wooda srovnat, a stejný hráč po změně stran vývoj duelu zvrátil. Někdejší útočník Magpies pak skvělý výkon korunoval dokonce zkompletováním hattricku, a především díky němu tak The Tricky Trees vůbec poprvé v rámci novodobé historie anglické nejvyšší soutěže dokázali svého soupeře porazit.

Newcastle se ze všech sil snažil popasovat s nevlídným osudem v podobě obrovské marodky, dařilo se mu to však pouze v domácím prostředí. Tam vyhrál sedm ligových duelů v řadě, tragická forma ze hřišť soupeřů stvrzená víkendovou porážkou z Lutonu ho ovšem srazila až na průběžnou sedmou příčku. Ještě o 10 pozic níže se nacházel Nottingham, jehož funkcionáři zareagovali na tristní výsledky změnou trenéra. Premiéra Nuna Espírita Santa ale dopadla špatně, byť k prohře s Bournemouthem přispělo i kontroverzní vyloučení Willyho Bolyho.

První pozdvižení přinesla 23. minuta, kdy se po zákroku na Isaka uvnitř šestnáctky kopala penalta. Té se ujal sám faulovaný Švéd a přízemní ranou po levé ruce Matta Turnera otevřel skóre. Přesně po půlhodině hry mohl zničehonic srovnat Anthony Elanga, propadlý aut z těžké pozice v malém vápně ale nedokázal usměrnit do branky. Stejný hráč šel o pár chvil později nikým nehlídaný na Martina Dúbravku, místo přihrávky spoluhráči do ideální pozice však volil střelu, které slovenský gólman zlikvidoval. Do přestávky se hrál výborný fotbal s mnoha šancemi a vrchol přišel v nastavení. Nejprve ve vápně hostů prováhal ideální moment pro přihrávku Miguel Almirón, z čehož vyplynul rychlý brejk Nottinghamu, Elanga jej vyšperkoval pasem na Wooda a bývalý útočník Strak zakončením do prázdné brány srovnal.

Totožná spolupráce byla úspěšná i krátce po návratu na trávník. Švédský reprezentant poslal Wooda do úniku, ten si ještě pohrál s obráncem a povedeným lobem překonal Dúbravku. Famózní odpoledne novozélandského kanonýra ale nebralo konce. Po hodině hry si Wood skvěle naběhl na dlouhý pas z hloubi pole, suverénně obešel Dúbravku a střelou do odkryté brány završil hattrick. O několik minut později se po dlouhé době dostal ke slovu také Newcastle, pokus Lewise Mileyho ovšem skončil pouze těsně za vzdálenější tyčí. Zhruba čtvrthodinu před koncem mohl snížit Isak, ani jeho rána po centru z pravé strany, ani dorážka Bruna Guimaraese ale v síti neskončily. Jenže to bylo z dílny domácích pohříchu vše a Forest po zásluze dotáhli duel do zdárného konce.

Nottingham se tak domácí jízdy soupeře nezalekl a poprvé od roku 1988 v rámci ligové soutěže v St. James' Parku zvítězil. V příštím kole přivítá 30. prosince Manchester United, Newcastle se na Nový rok představí na hřišti Liverpoolu.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
19
12
6
1
39 : 16
42
2
Arsenal FC
19
12
4
3
36 : 18
40
3
Aston Villa
19
12
3
4
40 : 25
39
4
Manchester City
18
11
4
3
43 : 21
37
5
Tottenham Hotspur
19
11
3
5
39 : 28
36
6
West Ham United
19
10
3
6
33 : 30
33
7
Manchester United
19
10
1
8
21 : 25
31
8
Brighton & Hove Albion
19
8
6
5
38 : 33
30
9
Newcastle United
19
9
2
8
37 : 25
29
10
Chelsea FC
19
7
4
8
31 : 29
25
11
Wolverhampton Wanderers
19
7
4
8
27 : 31
25
12
AFC Bournemouth
18
7
4
7
27 : 32
25
13
Fulham FC
19
6
3
10
26 : 34
21
14
Brentford FC
18
5
4
9
25 : 28
19
15
Crystal Palace
19
4
6
9
19 : 28
18
16
Nottingham Forest
19
4
5
10
22 : 34
17
17
Everton FC
19
8
2
9
24 : 25
16
18
Luton Town
18
4
3
11
21 : 34
15
19
Burnley FC
19
3
2
14
18 : 38
11
20
Sheffield United
19
2
3
14
15 : 47
9

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (725)

Přidat komentář
John Obi Mikel

CHRIS WOOD

Reagovat
r.mrazik

echeverri za 20 do city?

jdete do prdele....

Reagovat
Kucka

To je fakt za babku, když to srovnáš s Endrickem, Vinim, Rodrygem...

Reagovat
SunFells

Nikdo z nich sotva po debutu neřekl v pozápasovém rozhovoru, že nemá v plánu prodloužit ne již tak dlouho trvající smlouvu a popudit tím vedení i fanoušky.

Reagovat
Grahf

si zabudol na podpultovú prirážku?

Reagovat
avicii

Reagovat
cr7sux

Typek ma doslova asi 100 minut v dospelem fotbale

Reagovat
r.mrazik

Týpek je talent jak sviňa.

Reagovat
SunFells

Chelsea má za stejnou cenu ještě větší talent, který se nezachoval jak hnis.

Reagovat
r.mrazik

To je fotbalový svět no.

Každopádně to nemění nic na tom, že za 20 Mega je opět super obchod.

Reagovat
cr7sux

teoreticky a nebo taky ne, talent furt nic negarantuje, nejsme v fmku

Reagovat
cr7sux

jen mi prostě přijde předčasné nad tím plakat, nic víc

Reagovat
r.mrazik

Tak je brany jako extra talent a ví se to o něm. Si stačí vzít, kolik nás stal Amad .

Nebo třeba Real když kupoval mladý z Brazílie....

Reagovat
cr7sux

Otázka je, jestli se to za Amada mělo dát, že Pak si vem za kolik se koupil třeba Garnacho, prostě zrovna u těchto "děcek" je to imo hodně riskantní a není tam žádná "spravedlivá" cena. Viz třeba Reinier, jak se ten zatím "vyplácí"

Reagovat
SunFells

Sheffield Utd (3.13) 2-3 (0.67) Luton

Masivní body pro Luton

Reagovat
Salfovic

Celkem by mě zajímalo, v kolika % zápasů odpovídá xG výsledku, při toleranci třeba +/- 0,5 xG. To bude hodně nízké číslo.

Reagovat
SunFells

ok

Reagovat
John Obi Mikel

Taky je to dementní statistika

Reagovat
vitasrp

Proč je to dementní statistika? V čem je to dementní statistika? Na to mi snad nikdy nikdo nedokázal odpovědět.

Reagovat
nani92

V ton aká je dementná

Reagovat
RickNash

a) vycházíš z toho, že střelba ze stejné pozice je stejná šance. ačkoli se jednotlivé druhy výpočtů liší, aby byly schopné zohlednit různé aspekty situace, pořád je to číslo mimo. bylo mezi míčem a bránou pět obránců? byl balon skákavej? byl brankář mimo pozici? tohle všechno se výpočty xG snaží matikou dohánět, ale nejde to - ty šance jsou unikátní a hodně důležitých aspektů prostě nejde vypozorovat z videa, pozice hráčů a pak nabušit do excelu. však si někdy proklikej nějakej divočejší zápas, vždycky si pusť střelu a pak se mrkni na xG hodnocení tý střely. u velkejch šancí budeš mít často nízký xG a tam, kde ti ukazuje jasnej gól, se bude jednat o hlavičku, kterou dostat pod břevno nešlo. ale útočník "vystřelil" ze super pozice, takže 0,78 jebej.

b) xG je součet střel a jejich pravděpodobnosti v gól. čili se tam nezohledňují šance, které střelou nekončí. přitom ty můžou bejt blbě řešená, ale největší šance zápasu. xG zachycuje jen tu úplně finální část, a proto je bizarní se na něj dívat jako na ukazatel toho, kdo byl lepší, nebo kdo měl lepší šance.

jestli váháš, tak si zkus po zápase, kterej jsi celej viděl, tipnout xG - třeba ne přesný čísla, ale trefit poměr těch čísel, podle toho, cos právě viděl, a jakej z toho máš pocit. a pak se mrkni na "ofiko" čísla. myslím, že budeš často zírat

Reagovat
vitasrp

1) No ano, ta statistika má určitý limity. A některý modely tohle jsou schopné postihnout víc, některý míň, proto se ty jejich hodnoty liší. A máš pravdu, že někde to ustřelí, toho jsem si kolikrát všimnul, ale to je spíš o tom, že ta statistika není dokonalá, než o tom, že by byla k hovnu. Navíc ustřelí třeba jen jeden model, další dva maj tu hodnotu daleko realističtější.

Že by opravdu velké šance měly pravidelně nízké xG, toho jsem si teda nikdy nevšiml a něco takovýho se určitě s nějakou pravidelností neděje.

2) Tahle výtka je určitě validní, můžeš prostě čtyřikrát v zápase minout míč na malém vápně a xG budeš mít 0, přitom to byly čtyři velký šance jako prase. Na druhou stranu kolikrát se ti tohle stane? Kolikrát se ti stane, že hráč jde sám na branku a vůbec nevystřelí? Že je opravdu ve vyložené pozici a vůbec nezakončí (nikoliv že je ta střela zblokována, to už se tam počítá)? Zase tak častý jev to není. Čili ano, tady určitě dochází k nějakýmu zkreslení (ta statistika prostě měří jen to, k čemu je určená), ale není to tak zásadní, abych o ní tvrdil, že je k hovnu či že je to snad píčovina.

3) Já právě neváhám, tohle jsem kolikrát udělal a většinou mi to sedí. Neodhadnu přesnou hodnotu, ale prostě co bych považoval za vyloženou šanci, to je podle xG vyložená šance a tak podobně. Samozřejmě se tam najdou situace a momenty, kdy bych to rozporoval, ale že bych byl nějak šokovaný tím, co říká xG a jak vypadaly šance v zápase, to fakt ne.

Reagovat
RickNash

tohle uvažování dává větší smysl

a) u sportů, kde máš takovejhle střel víc (basket, baseball...),

b) u sportů, ve kterejch se hra často zastavuje a dostává do nějaký defaultní pozice (baseball, hokej...), čili se hra pro engine "přehlednější."

ani u sportu, kterej je pro enginy nejvíc dělanej - šachů - neplatí, že v zápasech mezi lidmi jsou optimální tahy ty nejlepší. protože naše hlavy uvažujou o kus jinak, a jinak vyhodnocujou situace.

u fotbalu, kde se ti hra vyvíjí často přes minutu, prostě těžko nacházíš situace, co by byly stejný. což počítače potřebujou, aby si mohly vytvořit vzorek, a hodnotit šance. současný xG šlo jednou z možnejch cest - do svejch databází sype prostě všechny střely s tím, že když bude mít obří vzorek, budou mu ty čísla vycházet realisticky minimálně dlouhodobě.

v jednoltivejch zápasech ale často vychází bizáry. stejně tak u konkrétních hráčů, kteří zakončujou v nějakejch specifickejch situacích, ti vychází voloviny. asi se můžeš po sezoně podívat na to, jaký je xG underperformance celýho týmu z těch cca 350 střel. ale kdokoli, kdo potřebuje opravdový info, jako třeba lidi z fotbalový branže, po týhle statistice nesáhne.

Reagovat
Salfovic

Podle mě je tedy mnohem více vypovídající statistika dobrých šancí.

Reagovat
vitasrp

Myslíš tu statistiku, která vychází z xG? Protože velká/dobrá šance je myslím definována tak, že má xG nad určitou hodnotu.

Reagovat
Salfovic

Ano, ta vycházející z xG. Ale tu najdeš málokde.

Reagovat
mistr129

No ze své podstaty v dlouhodobém hlediska xG odpovídá skutecnosti gólů, takže to bude úspěšné i v bodech.

Nevýhodou pro převod na body je to, že se ty jednotlivé šance sčítají - např pokud má tým xG 0,97 z jedné šance, je toto číslo zároveň i pravděpodobností vstrelení jednoho gólu, zbytek je na to že nedají žádný gol. Na druhé straně druhy tým muže mít dvě šance po 0,5, xG ve statistikách tedy mají 1, ale šanci na alespoň jeden vstřelený gol 0,75.

Reagovat
Pato44

Tak ale vzhledem k tomu, ze z dvou 0,5 xg sanci muze padnout 0,1 nebo 2 goly, tak prevadet to na sanci na gol taky uplne nedava smysl.

Reagovat
mistr129

No smysl by dávalo dělat ukazovat nějaký graf pravděpodobností pro jednotlivé pocty gólů, ale je to přesně jak říkáš.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Seydou Doumbia

vlastnáky shefieldu počítali do xg taky co?

Reagovat
John Obi Mikel

Však to odpovídá. Sheffield dal 4 góly, Luton jeden

Reagovat
Luc-Luc

Docasne? To uz to ma Arsenal nejak koupeny s hammers jako dnesni VAR v Burnley? Jinak Jota je presne ten typ hrace, co nam tam posledni dva spily doma chybel. Ta jeho orientace ve vapne a zakonceni, to je velka parada. Burnley je pod Kompanym absolutni tragedie, mel by jit.

Reagovat
danielfc

Kompany ten tím ešte len buduje, treba mu dať čas. Burnley nieje Chelsea, že sa tam očakáva progres už v druhom zápase ked kúpia 12 nových hráčov za pol miliardy a vyhodia manažera, ktorý ich priviedol do svojho systému. Potom prídu ďalší, ktorí ani len netušia, čo majú s nimi hrať a kupujú ďalších, ...iba preto, že ich chce LFC ...:-)... a aj potom hrajú tužku.... .

Len tam toho Kompanyho nechajte, on vie čo robí... to je projekt na viac sezón

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Golasso

Jasný Máme rozhodčí podmázlý jak vy hřiště na Anfieldu.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Salfovic

Ty průběžné titulky jsou často dost mimo.

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

VARsenal?

Reagovat
fenixLFC

Docasne kvolu tomu ze villa si asi na ynited velmi vylepsi skore

Reagovat
Luc-Luc

na ty jsem uplne zapomnel, uz to jede

Reagovat
forrest

Sklapla Csaplarovka pekne co?

Reagovat
Luc-Luc

Jo to jo

Reagovat
stiflerovamama

Jota náš najlepší stredný útočník

Reagovat
eder

Spíš má štěstí...

Reagovat
Seydou Doumbia

ty zelené dresy live jsou super

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

jeden mam doma, veľmi vydarené

Reagovat
danielfc

Reagovat
John Obi Mikel

Mně se třeba vůbec nelíbí.

Ale nejsem fanda Live, hlavně jestli se líběj jim. Mně to je fuk, jaký maj dresy.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Manik...

Reagovat
Neutron

Su mega hnusne.

Reagovat
Rizek

Reagovat
fenixLFC

zbytocne sme si zahravali ked sme ten zapas nezabili do 20. minuty zo vsetkych tych sanci. burnley k nicomu, chytili sa az ked sme vypadli z tempa po druhom neuznanom gole. pozitivom tak dnes gol darwina, vykony stoperov a enda, oddychnutie dominika a navrat jotu. diaz je uplne k hovnu, gravenberch to zbytocne predrzoval a salah celkom neviditelny...

tak ako tak mi ale pride burnley ako najhorsi tim nielen z novacikov ale aj z ligy. okej, luton ma horsi tim plny kopyt ale doma aspon bojuju, zeru travu a fanusikov ich tlacia. sheffield priviedol wildera a ma aspon par kvalitnych hracov. ale toto burnley je v lige uplne k hovnu, absolutne nicim ju neozivuje. snazia sa o rozohravku a ala barcelona alebo presnejsie ako brighton pre chudobnych, ale nemaju na to kvalitu. takze len kopia chybu na chybu, odovzdaju lopt a dufaju.stoperi neisti, co neprekvapi ked jediny kvlaitny stoper je ich trener smerom dopredu nie je nikto zaujiamvy, nevedia nicim prekvapit. ked si k tomu pripocitame uplne tichych fanusikov ktori to maju na haku. nevidim dovod preco by im mal ktokolvek priat. snad budu medzi zostupujucimi a nebudeme o nich pocut. co sa s parachute money bohuzial nestane a zas budu za hviezdy v druhej lige.

Reagovat
avicii

Dnes sme mali vyhrať 4:0 a čau... aspoň je ten Jota späť, ten je v tomto spoľahlivý a snáď bude zdravý.. Endo dnes horší ako posledne zapasi, Gomez pochvala za to ako dáva to LB.. je dobre ze Jurgen narába opatrene s Konatem a Quansah to zvláda sním to pretociť ... najbližšie hrame az prvého, doma proti zdecimovanemu Newcastlu, treba dobre zregenerovať a znovu vyhrať..

Reagovat
fenixLFC

zo jotu budeme nadseni do prveho zapasu kedy zas zacne nalavo a bude uplne k hovnu pretoze je hrac do koncovky nie do kombinacie

Reagovat
avicii

Mne by nevadil z lavičky, vie to pekne oživiť

Reagovat
Nikikrew

Cherries ina forma

Reagovat
avicii

A nerozumiem jednej veci, keď už je PL taka top liga prečo nemá plne profesionálnych rozhodcov co sa budu živiť len tým, nie cez týždeň predávať parky a potom pískať PL cez vikend, možno by mali čas na školenia, semináre, analýzy a možno by boli menej k hovnu

Reagovat
Bakary3

Oni nejsou k hovnu, jsou podplaceny přeci, aby poškodili Liverpool a tlačili farsenal.

Vždyť jste to tu sami psali.

Reagovat
avicii

Nemusíš mi vykat a nepísal som to..

Reagovat
Bakary3

Nevykam, bylo Vás dost, pod preview už jsem se vám vysmál všem.

Reagovat
O.Giroud

ti muselo dať zabrať

Reagovat
avicii

Co ti poviem, emócie, ale všetci vieme že piskaju jak dementi..

Reagovat
fenixLFC

vysmieval si sa vsetkym kto si tie spiny dovolil kritizovat. co po tom co ste vystrajali po newcastli je celkom paradoxne. to ze su podmazli tam tvrdil jeden uzivatel a druhy sa tam vyjadruje nejak divne pricom nema pisane ze je to fan liverpoolu. zvysok kritizuje rozhodcov za to ze su kokoti, nie ze tlacia vas. neskutocne moc nas bolo, len co je pravda

Reagovat
O.Giroud

tak teraz mozeme hovorit, ze fans arsenalu nas obvinuju, ze sme si podmazli travnik aby sa smykali a neporazili nas no

Reagovat
avicii

Pár ľudí sa upusti a už nám to tu trieskaju o hlavu schválne kolky minule písali niečo o trávniku

Reagovat
fenixLFC

Cely bakaryho prispevok je strasna sracka plus o tom travniku vyplakavali najma fans arsenalu a par neutralov, nie my

Reagovat
Bakary3

Strašná sračka jsou ty uplakanci pod preview, víc k tomu psát nebudu

Utřete slze a užívejte první místo

Reagovat
Bandita_Harry

Ty si si slzy prišiel utrieť asi sem

Reagovat
Bakary3

A za tímhle je nějaký logicky vodítko, nebo proc bych měl brečet?

Od tebe taková dost jednoduchá snaha se vyvlict z toho, že jste fnukny

Reagovat
Bandita_Harry

Generalizujes názor jedného na všetkých. Keď tu bude jeden fanúšik Arsenalu alebo kohokoľvek idiot nebudem písať na všetkých že sú idioti...Hlavne keď to píše človek ktorý furt píše skvosty, tak je to tvoj problém že to berieš vážne, alebo ho proste používaš proti nám a chces na základe toho čo vyplodí jeden spraviť mienku celého tábora.

Reagovat
Bakary3

To není pravda, vždyť tam bylo snad 5 ufňukanku, kterým jsem se tam tlemil.

Jeden fakt ne

Reagovat
Bakary3

Nemířim konkrétně na tebe.

Ale ano, bylo jich tam dost, opravdu dost, velmi směšný.

Reagovat
eder

Soudnost. Soudnost, to je to slovo, které (ani jeho význam) neznáte, špíny...

Reagovat
Bakary3

Reagovat
fenixLFC

bol tam doslova jeden

Reagovat
Benzema

Koľko je u teba dosť? Jeden, dvaja?

Reagovat
vladis271

Si pamätam co ste tu vyvadzali po zapase s Newcastlom .

Nebudem menovat ale uz som tu videl par gunnerov naznacovat, ze FA tlaci tento rok LFC. Radsej sa pozri do vlastnej čriedy.

Reagovat
Bakary3

Já tu po zápase s Newcastlem nevyvadel nic

Co se dělo teď pod preview je pro mě snad pod dnem všeho

Reagovat
Registrujisejenproto

A dival jsi se i na ten zapas? Prijde ti neuznat Gakpuv gol v pohode? Prijde ti, ze neuznat Eliotuv gol pro ofsajd nebyla vrazda fotbalu, ac mozna pravidlove si to obhaji?

Nezarizli LFC v zapase s Totenhamem (-> prohra a 0 bodu) a Arsenalem (6bodovy zapas)?

Chci konkretni odpovedi, jinak si ty zvasty strc do prdele

Reagovat
eder

Vzdej to, předkládání relevantních argumentů zaslepenému hlupákovi je jen házení perel swiním...

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Benzema

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
icka

u Bakaryho dvojnásob

Reagovat
Bakary3

tak určitě

Reagovat
81Tomas

Elliotuv gol byl proste ofsajd proboha

Reagovat
Bakary3

Nepřijde

Byl to ofsajd - o citlivosti se při striktním výkladu prostě nemá cenu (často bohužel) bavit

S Tottenhamem - nevím, neviděl jsem, nevyjadřují se

S Arsenálem - dle mě penalta jako dle většiny, dle komise pravidlove správně... Chápu, že pro vás těžký to přijmout, ale...

Tady máš konkrétní odpovědi, snad je ti lip

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Benzema

Reagovat
Giwdul

Jo, byl to offside. Ale protože do něj protihráč Salaha natlačil. Vždyť tohle byla úplná komedie. Salah zpomalil v běhu a kdyby do něj protihráč nežduchl, v offsidu by v okamžiku střely pravděpodobně vůbec nebyl. Když to přeženu, měl teda rozhodčí pískat penaltu za faul na Salaha, pokud už chtěl být takto striktní a doslovný ve výkladu pravidel. Na to, že se ani nepodíval na neexistující faul před Gakpovým gólem, ale rozhodl se řešit takovou, s prominutím kok.otinu, se nedá říct už vůbec nic.

Třeba ta ruka v zápase s Arsenalem se po zápase skoro neřešila. Takových ne/písknutých ruk je plno. Fanouška to v daný moment nas.ere a zanadává si, ale nemá pak tendenci hodnotit zápas prizmatem vycházejícím z křivdy. Ale ten dnešek? Že zrovna po takovém úletu od rozhodčího tady někdo řeší plačící Liverpool, je celkem maso. Chtěl bych vidět fanouška jakéhokoli jiného týmu, jak by ho takový "výkon" rozhodčího ponechal chladným, kdyby šlo o jeho tým.

Reagovat
Benzema

Reagovat
jk

S Tottenhamem si LFC nechali dát dvě červený a promrdali ste si to sami, tak tu nedělej jako by za to mohli rozhodčí.

Reagovat
Registrujisejenproto

Ano, mohli za to rozhodci, protoze zapas by velmi pravdepodobne vypadal UPLNE jinak, kdyby ten gol bizarne neodvolali

Reagovat
jk

To že by vypadal jinak, jste si tu vymysleli vy, fans LFC, aby ste si omluvili totální zkraty, které vás stály body.

Úplně stejně můžu tvrdit, že ten zápas by vypadal úplně jinak

kdybychom dali v druhém poločase dva góly.

Reagovat
avicii

Asi zbytočne, ale predsa, skúsim.. regularny gol a "keby" dame 2 góly je celkom rozdiel? Skus...ci?

Reagovat
jk

Zkus mi poslat screenshot tvojí věštecké koule jinak si ty svoje kdyby strčte víš kam. Zápas ste si promrdali sami dvěma červenýma.

Reagovat
avicii

Reagovat
Giwdul

Liverpool měl vést 1:0. To není žádné kdyby, to je holý fakt. Na to nepotřebuješ věšteckou kouli, abys mohl říct, že neuznání regulérního gólu (navíc za stavu 0:0) ovlivnilo zápas. Navíc ta druhá červená přišla až po tom neuznaném gólu. V momentě, kdy dal Diaz gól, byl Liverpool stále v 10ti. A když se člověk pustí trošku do hypotéz, vycházejících například z toho, že megatragický Totáč potřeboval k vítězství proti 9ti hráčům až vlastní gól soupeře v nastavení, dá se předpokládat, že kdyby Liverpool v tom zápase vedl (což dle pravidel měl), alespoň bod by dokázal urvat. To, že Liverpool ten zápas dojebal, kde mohl, je jedna věc, to, že jim byl neuznaný regulérní gól, což bezpochyby zápas ovlivnilo (jak by ostatně mohlo něco takového zápas neovlivnit?), je druhá věc. Ale co je nejdůležitější: obě ty věci si vůbec neodporují. Stalo se zkrátka obojí. A opět, jak jsem psal výše, chtěl bych vidět třeba tebe, jak nad neuznaným regulérním gólem Tottenhnamu, který vyústí v prohru, prostě mávneš rukou a řekneš si, stejně jsme hráli špatně, tak co. Nemůžeš se přece divit, že tohle fanoušky se.re. Od čeho pak ten VAR je? Když neuznává regulérní góly, ale je používán k pi.čovinám typu, že někdo stojí brankáři ve výhledu při ofsajdu...

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
jk

Nikde netvrdím, že někoho nesmí stát neuznaný gól. LFC není kupodivu jediný tým na světě, kterýmu neuznali regulérní gól.

Tvrdím jen to, že zápas si LFC promrdal sám červenýma kartama a fans odmítají to pochopit, tak radsi budou psát o tragickým Tottenhamu, který je porazil vlastně náhodou až vlastním gólem, který si asi dali hráči Liverpoolu schválně.

Ty úvahy kdyby to a kdyby tamto jsou směšný a nic nedokazují.

Reagovat
fenixLFC

LFC je pravdepodobne jediny tim na svete ktoremu neuznali gol o ktorom rozhodcovia sami v zapase vedeli ze je v sulade s pravidlami

Reagovat
bbbauch

No hezky, ale porad vam proste neuznali gol, kterej meli.. jako spouste dalsim

Reagovat
Giwdul

No, já bych neřekl, že je to až tak časté. Spousta neuznaných gólů pramení z nějaké interpretace rozhodčího (i poté, co využije VAR). Ale v tomto případě nebyl po použití videa uznán gól zcela neoddiskutovatelně regulérní (že tam došlo ke komunikačnímu zmatku, je teď jedno). Pokud ti to připadá běžné, dej mi tedy pár příkladů - kdy se šel rozhodčí podívat na video, kterému mu odhalilo, že gól měl platit a on ho přesto neuznal. Mě osobně napadají jen příklady sporných zákroků či penaltových situací, ale neuznané góly? Většinou pro offside, který, byť minimální, opravdu je. Ale tohle? To je na úrovni, že kdyby rozhodčí řešil, jestli překročil míč brankovou čáru, on si to šel ověřit, na videu viděl, že míč je jasně za čárou, a on pak přesto gól neuznal.

Reagovat
bbbauch

Nepsal jsem, ze je to bezny, ale ze se to deje. Je to proste neuznanej regulerni gol - je irelevantni, ze se sel podivst na video a komunikacnim sumem to posrali. Proste se neuznal gol, co platit mel. Podivej se treba na zpravy PGMOL kdy davaj ty jejich vystupy a urcite tam kazdou sezonu najdes minimalne nekolik spatne uznanejch/neuznanejch golu.

Jo, ta cesta, jakou se to stalo tady je ojedinela - ale vysledek je porad stejnej jako u vsech tehle situaci.

Reagovat
Giwdul

Napsal jsi, že se to děje "spoustě dalším", což implikuje, že je to běžné, nebo přinejmenším ne neobvyklé.

Já tvrdím, že aby byl neuznaný nade vší pochybnost regulérní gól po použití VARu, neobvyklé je.

Současně to, co ty považuješ za irelevantní, je pro mě hlavním předmětem diskuze. Výsledek je samozřejmě stejný - neuznaný gól. Ovšem v tomto konkrétním případě se přece jedná především o celý průběh. Nebo ty mi chceš říct, že když třeba někdo zrakví hráče po zcela úmyslném, agresivním útoku, a někdo nešťastně při souboji o míč, budeme vnímat a posuzovat obě ty situace stejně, neboť výsledek je stejný, a sice zraněný hráč? Nesmysl. Takhle ploše se přece na tuto situaci vůbec nedá dívat.

Já netvrdím, že je Liverpool první tým na světě, kterému kdy nebyl uznán gól. Tvrdím, že si nevybavuji podobnou situaci minimálně v rámci předních top5 lig, při které by se stalo něco takového. Tedy že rozhodčí využije VARu a přesto neuzná gól, který samotná technologie vyhodnotí jako regulérní. To je důležité, že mu VAR gól odsouhlasil a on jej přesto neuznal. To zcela podlamuje důvěru ve využívání těch technologií. Rozvířilo to na to téma velkou diskuzi a fanoušci Liverpoolu si zcela právem připadají ublížení a okradení, protože lidský faktor zde selhal hned dvakrát. Tím vzniká nepříjemný precedent, vyvolávající o to nepříjemnější otázku - existuje vůbec při samotné hře něco, na co se lze spolehnout, aby bylo dosaženo spravedlivého rozhodnutí? Samozřejmě, rozhodčí může jít k VARu, podívat se na jasný penaltový zákrok (respektive zákrok, který nám u televize bude připadat jasný) a stejně být kre.tén a vyhodnotit situaci tak, že o faul nejde. Jenže to je přece jen pořád výrok podléhající jeho interpretaci, výkladu pravidel a vlastním zkušenostem rozhodčího. Ovšem v tomto případě sama technologie dala zapravdu spravedlnosti, ale rozhodčí přesto rozhodl opačně. Asi jako kdyby soudce obdržel od poroty lístek s verdiktem, ale zapomněl si brýle, špatně na to viděl a přečetl opak toho, než na čem se porota usnesla. Zkrátka šílené a je naprosto v pořádku, že se o tom tehdy vedlo tolik řečí. To pak ať jdou opravdu s celým VARem do háje, když se tohle může stát, a zachovají zkrátka původní chybovost přirozeně vyplývající ze hry a z přiznání lidského faktoru. Případná chyba vyvolá rozhodně méně pobouření a bude se dát snadněji pochopit. Tady šlo o relativně nedůležitý ligový zápas, ale představ si, že by se podobná hrůznost stala třeba ve finále Ligy mistrů. To je přece úplně něco jiného, než kdyby rozhodčí bez přístupu k technologiím prostě neuznal gól, který měl platit.

Reagovat
jk

Tvle jak někdo může bejt tak salty po dvou měsících od té komedie, to je mi teda záhada

Reagovat
Giwdul

Ty jsi tak zabedněný ve svém fanouškovském mikrosvětě (a že je to věru mikrosvět), že ti vůbec nedochází, nakolik diskutabilní problematikou VAR obecně a dlouhodobě pro fotbal je. A tato situace to náramně demonstruje. Nějaká prohra s Tottenhamem je mi po dvou měsících upřímně lhostejná - však vás koneckonců ani nevnímám jako rivaly a daleko víc mě zpětně žere třeba ten remíz s Lutonem. Ovšem otázky, které ten neuznaný gól otevřel, mi naopak lhostejné nejsou. Ale s kriply, kteří jsou po dvou měsících schopni tvrdit, nebo naznačovat, že se vlastně tolik nestalo, že si to Liverpool stejně prohrál sám apod., jsem samozřejmě připraven se hádat kdykoli.

Reagovat
jk

Jojo, strašně je ti to jedno

A co se týče tragického Tottenhamu. O jeho ultra-mega-tragičnosti vypovídá už to, že potřebovali až neuznaný regulérní gól soupeře a dvě redky, aby Liverpool po pěti letech konečně porazili :D

Reagovat
Giwdul

Ty zřejmě nebudeš zrovna nejbystřejší, což?

Mě se.rou kecy, že si fanoušci Live vymysleli, že neuznaný gól ovlivnil zápas, aby si omluvili, že hrál špatně. To vyloženě uráží inteligenci každého, kdo nemá v hlavě úplně nas.ráno. Kdyby ti šlo o kvalitu fotbalu, kterou podobně absurdní chyby rozhodčích či VARu dost razantně snižují, nikdy bys nemohl vyplodit, neřku-li dokonce obhajovat takovou kok.otinu. Naprosto bez ohledu na to, komu fandíš. Nebo ty si opravdu myslíš, že mně coby fanouškovi Liverpoolu leží v žaludku zrovna Tottenham? Prosím tě... Ale vyloženě mě nervuje, když je někdo schopen zastávat názor, že neuznání gólu za stavu 0:0 v zápase, který skončil 2:1, neovlivnilo výsledek.

Reagovat
jk

A mě vyloženě uráží když si tu nějaký fan LFC s rypákem nahoru tvrdí, že ultra-mega-tragický Tottenham vyhrál jen kvůli rozhodčím.

Gól vám neuznali na začátku zápasu. Kdyby ste byli takové rakety tak ten ultra mega tragický Tottenham smáznete i tak 5:0, ale ono se to nějak nestalo no.

Reagovat
JackDaniels.

Toto sa na telefóne číta priam fantasticky

Reagovat
fenixLFC

ale to nevadi, ved diskusie nie su podstatne

Reagovat
Nizzie

Jojo, za to ty tu musíš diskuzi co diskuzi chválit ten perfektní výkon kurníku.

Reagovat
bbbauch

Ja ani nevim, co ti k tomu napsat. Proste to beru pragmaticky, jde o nespravne neuznanej gol, nejste prvni ani posledni, komu se to stane.

Btw VSR mu gol neodsouhlasil, ten mu jenom rekl, ze kontrola ok a hotovo - plati rozhodnuti ze hriste. Rozhodci se tim jenom ridil. Dojebal to ciste VAR.

Reagovat
Giwdul

Ano, napsal jsem to špatně. "Odsouhlasil" ve smyslu, že narýsovali čáry a technologie jasně ukázala, že gól má platit. Šlo o špatné předání té informace, o nic jiného. Pos.ral to lidský faktor, nikoli technologie.

Po použití VARu, kdy se šášulové u jeho obsluhy shodnou, že má gól platit, a přesto nakonec neplatí, si troufám tvrdit, že jsme nejen první, ale dosud jediní. Zkrátka se neshodneme. Mně to jako řadový neuznaný gól fakt nepřipadá.

Reagovat
bbbauch

Taky rikam, ze to je ojedinely v tom, jakym stylem k tomu doslo. Ale vysledek je stejnej jako u ostatnich spatne neuznanych nebo naopak uznanych golu.

Reagovat
Giwdul

Co prostě nedokážeš pochopit na tom, že tvrzení, že Liverpool ten zápas pos.ral, a tvrzení, že neuznaný gól zápas výrazně ovlivnil, nejsou v žádném rozporu? Liverpool mohl být sebehorší, ale neuznali jim gól, což mělo na jejich prohře výrazný podíl.

A na kdyby to a kdyby tamto každý kašle. Realita je, že Liverpool měl vést 1:0. Tečka. Pokud nedokážeš pochopit, že to je ovlivnění zápasu jako blázen (bez ohledu na to, jak dobře/špatně hrál Liverpool), nemá smysl s tebou vůbec diskutovat.

A co se týče tragického Tottenhamu. O jeho ultra-mega-tragičnosti vypovídá už to, že potřebovali až neuznaný regulérní gól soupeře a dvě redky, aby Liverpool po pěti letech konečně porazili :D Takže jako ano - já rozumím, že jako fanoušek takového týmu potřebuješ po všech těch letech pocit, že jste si to vybojovali a zasloužili. Realita je bohužel taková, že jste vyhráli s přispěním neuznaného gólu soupeře, který měl platit. Radost z toho mít můžeš, nic proti ničemu. Ale nepřesvědčuj mě tady, že výsledek toho zápasu nebyl ovlivněn (v negativním slova smyslu) rozhodčími a VARem.

Reagovat
jk

A co se týče tragického Tottenhamu. O jeho ultra-mega-tragičnosti vypovídá už to, že potřebovali až neuznaný regulérní gól soupeře a dvě redky, aby Liverpool po pěti letech konečně porazili :D

Reagovat
fenixLFC

jediny skrat ktory nas stal body bol ten rozhodcov. ved aj po dvoch cervenych sme dali dva regulerne goly, tolko ako vy

Reagovat
jk

Po dvou červených ste si dali jen ten vlastňák, určitě ne dva góly Spurs.

Reagovat
fenixLFC

okej sformujem to inak- aj s tymi dvomi lapsami z ktorych pramenilo vylucenie sme strelili rovnake mnozstvo golov ako vy co ste hrali v 11 cely zapas

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
fenixLFC

zas vrazda futbalu to nebola, neprehanaj

Reagovat
mistr129

Neuznat Gakpův gol byla chyba, neuznat Eliottův jediné možné rozhodnutí, tam fakt je potřeba trocha soudnosti.

S Tottenhamem Liverpool zařízli, s Arsenalem spíš ne (taky jsme měli za poslední 2 roky několik podobných situací s rukou, kdy jsem si říkal jasná penalta, ale ten dlouhodobý metr je zkratka jiný)

Reagovat
John Obi Mikel

Ross Barkley se dostává do formy. Přeju mu to.

Reagovat
xjert02

Reagovat
oli9

Nunez, Jota

LFC

Reagovat
MoonKnight

A Endo poslední cca měsíc. Vůbec jsem to má tom začátku nečekal po prvních zápasech se zdálo, že PL absolutně nestíhá, ale hodně se zlepšil a je za mě jedno z překvapení téhle sezóny. I tak doufám, že LFC přivede Andreho.

Reagovat
eder

Reagovat
avicii

Reagovat
ondris

Endo poriadne prevyšuje očakávania. Po prvých zápasoch som si myslel, že to bude druhý Lucas Leiva, ale vytrel mi zrak. Chlapík nemal problém ani proti lídrovi tabuľky.

Reagovat
vodka

Andre neni DM

Reagovat
mithro

United ♥

Reagovat
iamek

<3

Reagovat
Mastný Chobot

MU skvely obrat po tom prvom polcase aj ten zaver zvladli uplne s prehladom

Reagovat
Man__United

Jo to nastavení bylo sehrané výborně, čekal jsem tam klasicky bránění a gól v 97 minutě

Reagovat
vodka

vánoční zázrak i s tím Hojlundovým gólem, příště přijde zase náraz na realitu

Reagovat
Man__United

Druhý poločas

Garnacho

Rasmus

Reagovat
avicii

Obe obrany veľmi slabé ale ta AV ešte horšia a preto o gól prehrali

Reagovat
iamek

0:2 poločas

Třetí tým ligy

11 hráčů zraněných

Na střídání tři mladíci z La Carrington

ETH, který nemá kabinu

A stejne easy win nakonec

Nastavení top zvládnuté

Reagovat
Mastný Chobot

A este corruption league k tomu

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

jako Martinez mel dostat kartu. a pak je otazka jak by to bylo v te situaci, kdy byl posledni...

Na cervenou ten zakrok nebyl, ale faul to podle me byl.

Reagovat
iamek

Červená určitě ne, ale faul to byl na 100%.

Reagovat
Busby babes

ten zakrok jako takovej rozhodne ne. tam by pak zalezelo jak by vyhodnotili to, ze byl posledni. ale byt to nekde na pulce, tak ten hrac dostane kartu. ve vysledku je to drobnost, ale u nas to nasere.

Reagovat
vitasrp

Bylo by to úplně jedno, nic nezmařil, protože odpálil balón doprdele a až pak fauloval. Tam by o zmaření gólové šance stoprocentně nešlo.

Reagovat
Busby babes

good point, to mas pravdu. me slo o to, jak tu lidi psali o te cervene, tak mi tohle nedoslo. dik

Reagovat
Busby babes

btw corruption league tu jede nekdo od nas?

Reagovat
fenixLFC

iamek

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
Man__United

Jako ale ta redka pro Martineze být měla, je jedno že hrál míč, kdyby Rashford nezastavil tak mu ty nohy přejede

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
forrest

V preview te uz smich presel, zajimavy…

Reagovat
fenixLFC

nepresiel, ale nevadi

Reagovat
PanAu

Reagovat
guestikor

Wow, wow, wow. Takže příští zapas 2:1 pro Nottingham

Reagovat
Busby babes

velmi pravdepodobne

Reagovat
iamek

S tím počítáme

Reagovat
elChe

Reagovat
iamek

A Garnacho na RW slušně překvapil

Reagovat
fenixLFC

ono hodne pomaha ked tam je hrac co vie s loptou nieco spravit a nie ten traged antony

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
kaja900

Reagovat
forrest

+ ocenuji letku LFC, ktera si vychutnala dnesni Csaplarovu past v preview s nami!

Reagovat
Grahf

ETH zas ušiel hrobárovi z lopaty

Reagovat
Swarley

Jak uz jsem psal xkrat, neuveritelne labilni sestava hracu... Kvalitu ten tym rozhodne ma, ale to nastaveni hracu je otresny..

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Druhej polocas byl od nas dobrej, za to si myslim, ze jsme si minimalne bod zaslouzili. AV dva goly ze standardek, coz nam moc nejde, ale jinak... super vysledek, vykon v druhe puli vybornej.

Takhle nevypada tym, co netahne za jeden provaz nebo tak.

A aspon jsme porazili tym, co je nahore v tabulce, tak prestanou ty kecy.

Reagovat
PePiG7

GGMU!!!

Reagovat
Tomanatura

Super zapas. Vzadu bohuzel dve hrubky, po kterych se ale tym prekvapive klasicky nesesypal. Garnacho vypada uchvatne, ten muze mit strop extremne vysoko. Rozdil mezi dnesnim vykonem a jinyma vidim v pozici Eriksena, najednou ta hra mela rad a stredak mel balon na nohach, coz se Scottem nejde.

Reagovat
Busby babes

ten prvni gol, to je proste dobre kopnuty. tam tezko vycitat... hrozne blbe se to brani

Reagovat
iamek

Reagovat
Tomanatura

Tam musi byt brankar at je co je. Druha vec je, ze byt na hristi Harry tak to odhlavickuje on.

Reagovat
Busby babes

na tohle nema imho moc sance. tam vybehne a nekdo to tecne a jsi v pici. proto se to takhle kope...

Reagovat
iamek

Kdyby vybehl a někdo to před Onanou trefil a byl by gól, tak se smejou taky. Je to úplně fuk. Jak předvedl top zákrok, tak ticho

Reagovat
Tomanatura

Tak je to jednicka Man Utd, tam musi byt urcite podrzeni tymu naprosta samozrejmost. Mel i top momenty jako s Kodani, tam si zaslouzil chvaly dost. Nikdo po nem nechce vykony jak VdS, kazdy dela chyby, u nej je to ale moc. Zatim to neni golman, na ktereho se muzes spolehnout.

Reagovat
iamek

Pak měl top zákrok za stavu 1:2, sbíral po druhem gólů každý centr, vytvořil dvě šance, skvělá rozehravka …

Reagovat
Tomanatura

Presne, jako prumerny brankar se skvelou rozehravkou.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Pokud v téhle průměrnosti, kdy patří v lize ve většině brankarskych stats do top 3 bude pokračovat, tak budu spokojený .

Reagovat
Busby babes

to rozhodne, musi chytit neco navic, ale tohle neni ten pripad tvl.

Reagovat
Tomanatura

Podle me je. Tohle je presne ta mentalita a fraze, o ktere se bavil Hoeneß, ze je v Bayernu zakazana. „Udelal co mohl“, „byla vetsi pravdepodobnost“ atd. V zasade jde furt jen o jedno. Dostal si gol nebo ne? Sel jsi stesti naproti nebo ne? Onana nesel, proto ho nemel.

Reagovat
Busby babes

btw po nasem golu chytil 100% golovku. to je ten moment, kdy podrzel tym.

Reagovat
r.mrazik

kdyby ryby

neudelal nic a jen koukal, asi nejhorsi vec...co cekal? ze ho nekdo trefi?

Reagovat
Salfovic

Dostat takovej gól Čech, tak z toho mají všichni druhé Vánoce.

Reagovat
vitasrp

Čech takovej gól dostal několikrát, z hlavy si pamatuju na Old Trafford v FA Cupu proti Manchesteru United v roce 2013 (z přímáku centroval Rooney, propadlo to klubkem hráčů a zapadlo to za zadní tyč) a světe div se, nikdo nic neříkal, protože se to strašidelně špatně chytá.

Reagovat
Busby babes

nejmenoval se Onana no. ale ja jsem ten zaujatej.

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, i Čech dělal chyby.

Reagovat
vitasrp

Jenže tohle není žádná chyba.

Reagovat
John Obi Mikel

Samozřejmě, že je. Ale chápu, že sis sledováním Kepy odvykl na fakt, že brankář chytá balón do rukavic.

Reagovat
vitasrp

Wtf? Co je na tom gólu Čecha jako chyba? Mohl vyběhnout? Ne, bylo to dost daleko a bylo tam strašlivě hráčů. Mohl pak nějak rychleji/lépe reagovat? Těžko, navíc to propadlo k tyči.

Reagovat
PJ

koukni pls na mail

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Salfovic

nikdo nic neříkal

To snad nemyslíš vážně.

Reagovat
vitasrp

Wtf? Však tohle se obecně bere jako debilní situace pro gólmana, protože musíš čekat, než ten balón proletí změtí těl těsně před tebou, takže máš strašně malou reakční dobu. Proto je ten zákrok daleko těžší, bež kdyby tam to klubko hráčů nebylo, žejo.

A ne, fakt si nepamatuju, že by tady či v médiích tenkrát kdokoliv kritizoval Čecha a psal, jak by tohle TOP brankář prostě musel mít.

Reagovat
Salfovic

Pokaždé, když dostal podobnej gól, tak se jelo jak neumí stahovat centry, je přeceňovanej atd.

Bráno tedy z pohledu českých ,,fanoušků´´-

Reagovat
bbbauch

Zrovna Cech je celkove na tohle blbej priklad, ten kolikrat dostaval cocku uplne bezduvodne

Reagovat
vitasrp

Tak to ano, ale většinou šlo o rohy/centry, kdy tam mohl ten balón sebrat.

Tady to ale nebyla situace, kdy by měl brankař vybíhat, tak proto tomu jaksi vůbec nerozumím.

Reagovat
dantetomas

Mne pride ta Cechova situaci o trochu zlozitejsia, pretoze klbko hracov je dalej od brany a lopta leti na zadnu tyc. Kym u Onanu ta lopta letela priamo do miest kde stal, navyse vo vnutri “5tky” a podla mna mal moznost sa k nej v spravny moment dostat

Reagovat
vitasrp

Tohle je pravda, já si to pustil několikrát a ten balón fakt padal do malýho vápna. To, že Onana už nestihl zareagovat/že mu to propadlo do sítě, to bych mu už nevyčítal, ale na začátku udělal chybné rozhodnutí, protože tady měl do toho balónu vletět a boxovat pryč.

To Čech v té situaci udělat nemohl, protože to bylo fakt daleko od něj.

Reagovat
dantetomas

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

podle me by tam musel jit Onana strasne na riziko, sel by mimo predni tyc a Dendoncker to taky docela tesne minul hlavou, hrozne slozita situace pro golmana imho. U Cecha to bylo jednoznacnejsi, tam to jeste proslo klubkem hracu.

Reagovat
ZJEV

Presne tak, u Cecha to byla mensi chyba, centr sel na predni tyc. Onana si pro ten centr mel jit, protoze sel do jeho prostoru na peticku, ale jiz po nekolikate zustal prikovany na care.

Reagovat
Tomanatura

https://www.eurofotbal.cz/souteze/anglie/fa-cup/2012-2013/reportaz/manchester-united-chelsea-fc-330285/

Strasne malo komentaru, ale stejne. Kdyby to bylo na hlavni strance, bylo by tam vic takovych.

Reagovat
vitasrp

Však tam jsou dva komentáře. A mířily předpokládám hlavně na první gól, ldy dal Carrick dlouhej míč za obranu na Chicharita, Čech vyběhl, že to stáhne, pak se zastavil a Chicharito ho neskutečnou hlavičkou přehodil.

Reagovat
icka

Reagovat
iamek

Možná čekal, ze to nějaký stoper vezme, ale to by nesměl Varane i Evans propadnout jak malé decka.

Reagovat
r.mrazik

mozna mel udelat aspon neco,kdyz je tam od toho

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/pkwestel/status/1739992003419812159

ale aspon, ze na twitteru to jede podobne. Standard save a tak. je to fak vtipny ten narativ okolo nej. Stejny jak s Maguirem.

Reagovat
J0EL

To nie je narativ. On tie zakroky naozaj takto "predava". Tieto "robinsonady" na oko som robil aj ja svojho casu v brane pretoze aj lahko chytatelna strela potom vyzera ako wondersave.

Reagovat
ZJEV

Jasne stejne jak Maguire. Rad tlacis veci do extremu, aby si tu kritiku zesmesnil a shodil, ale tady si mimo. Ta fotka nic nedokazuje, byl to dobry zakrok, ale pokud by to pustil, tak by to opet byla chyba, nepodrzel by kdyz mel. Zakrok vypada diky Onanove stylu sloziteji. Jiz nekolikrat se ti tu pise, ze se umi prodat.

Reagovat
Busby babes

o tu fotku tam vuibec nejde.

Reagovat
ZJEV

Nejde no, jde o to, ze mistni kritiku spojujes s nesmyslnou kritikou Maguira na twiterru, a to jen proto aby si ji tim shodil.

Reagovat
Busby babes

protoze ten pristup, kdy se tu z Onany dela za kazdou cenu bridil, je velmi podobnej tomu, jak se z Maguire delal bridil i kdzy hral rok a pul dobre.

https://www.football365.com/news/man-utd-have-drop-andre-onana-dig-bruno-fernandes-mediawatch

porad plati tohle...

Pesky fact: He literally has the joint-best save percentage in the Premier League with Alisson.

Has he made cock-ups in the Champions League? Yes. Has he been largely excellent in the Premier League? Also yes.

Does perspective go out of the window when you are trying to rank high on Google for ‘Onana’? God yes.

Reagovat
ZJEV

To je porad dokola, takze naposled ano v PL chytal po rozpacitem zacatku dobre. To tady psala vetsina. Ale podle me ma mezery v tom vybihani, at uz proti strelcum kdyz nevybehl proti strelci uz nevim proti komu (Bourm..) taky se to resilo a i minule kolo mel byt podle me k Bowenovi u toho golu blize. Predtim s Forest jak se posadil na prdel taky. Vcerejsi zapas udelal chybu, ktera je taky spojena s vybihanim akorat pri sbirani centru. Tohle ta tvoje statistika neresi a v tom ma mezery. Kdyz si k tomu pridame tu LM, a to ze prichazel jako top hotovy golman za dost penez, tak zatim je to opravdu bohuzel vice skody nez uzitku, za coz schytava opravnenou kritiku. Srovnani s Harrym, kterou byl pod palbou snad dva roky je hodne mimo.

Reagovat
Bakary3

Vždyť to byla od onany směšný.

Na výšku hlavy, kde to mohl někdo zahrát, to padlo na hranici velkýho vápna a kousek před ním, fakt ne, že by musel třeba přebíhat celou šířku.

Tam musí gólman vletět, probourat to a v pohodě to vyboxovat na tribunu.

To fakt ho jako u tohohle obhajujes?

Protože na Twitteru někdo napsal standard save?

Udělej si někdy vlastní názor a nečti Twittery...

Reagovat
Bakary3

Špatná část vlakna, ale jinak ...

Reagovat
Tomanatura

No ano, pokud jsi Kepa tak nemas sanci, ale pokud si svalnaty 190 centimeteovy typek, tak tam vletis.

Reagovat
iamek

Kepa má 188cm.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Busby babes

2 centimetry hrajou velkou roli, jak ti rekne kazda zenska...

Reagovat
vodka
Reagovat
icka

zas ukázal přehled

Reagovat
Jesfey

Padalo to přímo před něho. Když to minulo hlavy prvních hráčů, tak už mu muselo být jasný, že pro to má jít.

Reagovat
Busby babes

"Když to minulo hlavy prvních hráčů, tak už mu muselo být jasný" jj, za tu desetinu vteriny to mel vyhodnotit, ze uz to ma chytat. tvl, to jsou kecy.

Reagovat
Jesfey

Očividně nevyhodnotil vůbec nic, když tam zůstal stát.

Myslím, že by se to dalo poznat i dřív, než ten balón hráče přeletí.

Reagovat
Busby babes

desetina vteriny. to byla ta dulezita cast toho, co jsem psal.

Reagovat
Jesfey

Pokud se toho balónu nikdo jiný nedokázal dotknout a balón proskáče metr vedle tebe, nikoho jiného to chyba být nemůže. I ty desetiny vteřiny dělají rozdíl mezi horšími a lepšími hráči.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
mistr129

Tak v tom případě padá ten argument s možnou řečí, když na tu by taky za desetinu sekundy nestihl zareagovat ne?

Reagovat
Busby babes

proc?

Reagovat
mistr129

No tak zareagovat na “neteč” od daného hráče se da stejně dobře / blbě jako zareagovat na teč

Reagovat
iamek

On je člověk. Ne počítač.

Reagovat
r.mrazik

skoda ze to neni brankar

Reagovat
Busby babes

ty ses taky dobre zaujatej zase

Reagovat
vodka

Reagovat
ZJEV

Blbe se to brani, ale chytat se to da, resp. ma. Slo to metr od neho a neudelal nic proto aby tomu golu zabranil. Jo pak mel po nasem golu dobry zakrok, ale zase to nebylo nic tak zazracneho, on tim svym stylem umi nektere zakroky prodat.

Reagovat
r.mrazik

vypada to slozite,ale ta hlavicka sla vedle neho v idealni vysce

to by chytli snad vsichni lepsi golmani v PL...

Reagovat
Busby babes

jak jinak. sorry, ale smesny.

Reagovat
r.mrazik

tvoje omlouvani toho komika ano

Reagovat
Busby babes

tvoje kritika za kazdou cenu... smesny.

treba tedn dnesni zakrok po golu, byt do DDG, tak tu vsichni pisou jak to byl skvelej zakrok. ale je to Onana, u kteryho jste se rozhodli, ze je spatnej, tak je to vlastne normalka a chytil by to kazdej

Reagovat
r.mrazik

ano, byl to fajn zakrok a ano,tohle by chytil kazdej lepsi golman

Reagovat
Busby babes

diky zes potvrdil co pisu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mistr129

Tak DDG spolu s Ramsdalem jsou mistři zákroku na efekt, takže je to dost možný

Reagovat
vodka

tady ne, takovych golu uz padlo mraky, on proste cekal, ze to nekdo tecne a realne od toho doteku byl typek asi 10 cm. na tu reakci, kdyz to propadlo pak proste nemel cas.

Reagovat
r.mrazik

Já myslel ten zákrok, jak chytl tu hlavičku.

Udělal to efektivně, ale to by chytla naprostá většina gólmanu PL.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jak jinak, gol za ktery nemuze, tak je jeho vina. gol, co chyti, vlastne rutinni zakrok, co chyti kazdej... uz me to tu fakt neprekvapuje. zvelicit jakoukolit domnelou chybu a zpochybnit jakejkoliv zakrok. well done.

Reagovat
r.mrazik

well medium

Reagovat
iamek

Reagovat
Herbmeister

Zákrok, co udělal, byl dobrý. Ale ty fakt nevidíš, že je prostě prikovanej na lajně za každou cenu? Proti West hamu, proti Bayernu, proti Gala a můžem pokračovat. On má být progresivní gólman, ale vůbec není aktivní v malým vápně. Na co u toho centru čeká? Jestli to někdo tečne? Kdyby to někdo tečoval, tak to stejně nemá, protože by spadl na prdel. Je potřeba si přiznat, že vůbec neumí vyhodnocovat, kdy má jít ven a kdy zůstat na lajně.

Moc na sílu ho omlouváš. Je to brankář v novém týmu, který dokázal semlet i mistry světa, viz. Barthez. Je jen na něm na sobě zapracovat a ukázat, že na to má. Zatím ukazuje, že na to nemá

Reagovat
ZJEV

Pockej takze za ten prvni gol nemuze? To se jako nema chytat centr, co leti na branu? Ano mohl to odvratit obrance, ale pokud to bylo bez tece, tak to ma mit brankar.

K tomu zakroku, neprizpusobuj si muj komentar tak, aby ti to vyhovovalo. Napsal jsem, ze to byl dobry zakrok, ale zadny zazrak. Pohotova strela, ale sla doprostred, takze od golmana cekas, ze tohle proste chyti. Takze k vysmechu je spis ta tvoje nesmylna ochrana Onany za kazdou cenu. Mimochodem hned po tom zakroku podbehl centr a zboural Bissaku. Zatim se na jeho hodnoceni hodi klasicke vice skody nez uzitku...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

whatever, nema to smysl ta debata. si na to vzpomente priste az takovej gol padne, tesim se na reakce az se to stane jinde.

Reagovat
dantetomas

Videl som len teraz hajlajty, ale ta tvoja obhajoba Onanu je fakt vtipna Ano, ten center nebol jednoduchy, bolo tam vela ludi pred nim, ale top golman, za ktoreho ty Onanu povazujes, by ten center mal mat. On si namiesto toho sadol na prdel na lajne. No a ten gol, co udajne chytil, to bola zasa klasicka Onanovina. Ta strela sice bola pohotova, ale zasa nemala nejaku extremnu razanciu a isla do stredu. A on to svojim klasickym stylom predal ako super akrobaticky zakrok. Pritom kazdy trochu lepsi golman to chytat musi… takze top golman by si s tym mal poradit s rukami vo vrecku

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
hodoňa

Reagovat
Benzema

Reagovat
Busby babes

samozrejme. jak jinak, uz se tesim az obdobnej gol dostane jinej golman, protoze takovy goly padaj a golmanovi se to nikdy nevycita, teda pokud nechyta za United no

Reagovat
dantetomas
Reagovat
Tomanatura

Ja nerozumim te potrebe furt neco obhajovat po novem. 100 roku plati, ze balon v malem vapne ve smeru k brance by mel mit brankar. Stejne jako to byla chyba u Cecha, tak je to i ted u Onany. Vletis tam a vyboxujes, takovou situaci si snad musel videt tisickrat.

Reagovat
Busby babes

btw koukni nahoru, co pise Vita. asi taky fanousek Onany.

Reagovat
dantetomas

A mrkni na jeho dalsi koment, ked tie dve situacie (Onana vs Cech) porovnal

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Swarley

Garnacho dneska famozni, ten to otocil

Reagovat
Man__United

Ale aspoň je vidět že Ten Hag prostě šatnu neztratil, nevěřím že kdyby jo tak do toho druhého poločasu dají všechno

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Hannibal, Rashford, Garnacho, Evans, Scott, Gore, Kambwala, Mainoo. 8 academy products contributing tonight

Reagovat
I am Mancunian

Onana nemôže byt jednotka v United

Dalot je dement

Bruno nemôže byt kapitán

GGMU

Reagovat
Man__United

Garnachovi to teda bude líp sedět na pravém křídle?

Reagovat
iamek

Kéžby . Rash druhy poločas vypadal konečně taky k světu.

Reagovat
Busby babes

jinak docela divny, ze Canal+ studio resi presnost cary u prvniho golu... jako me neprislo, ze by to dali jinak nez bezne. obecne maj pravdu, ty cary jsou nepresny, ale divny, ze si tohle vypichli...

Reagovat
Busby babes

jako Bednar ma pravdu, Rash to vybrzdil, ale kdyby tam sel naplno a i si ten balon pichnul, tak mu hrozi fakt tezky zraneni, kdyby ho trefil blbe...

Reagovat
Swarley

Jako Martinez by ho sestrelil za kazdych okolnosti, ten tam letel jak magor... Byla by to redka a je jen otazka, jak by z toho vyvazl Rash...

Reagovat
Petr.Petr

Je smesny z kresilka v saku hodnotit ze zpomalenho zaberu jak mel jit do souboje s naplno rozbehnutym golmanem ve skluzu. Suma sumarum uplne zbytecny dve minuty zivota tlachani. Cistokrevny NIC

Reagovat
Swarley

Tak tam je spis otazka, jestli je ok tam takhle vletet, jak tam vletel Martinez...

Reagovat
Salfovic

Je.

Reagovat
PJ

koukni pls na mail

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Man__United

V sobotu nás popraví Elanga a jsme zpátky

Reagovat
iamek

Teď na CANAL+. Jen mluví o zranění u Newcastlu a u nás to ani nezmíní .

Reagovat
Herbmeister

To mi přijde strašně vtipný. Newcastle má úplně stejně nahovno sezónu jako my. Ale u nich omlouvají všichni zranění a trenéra nevyhazují. U nás je to přesně naopak.

Reagovat
Man__United

Tak Howe velký sympaťák, celý klub sympatický, sice ho vlastní stát, který dělá popravy ale koho by taková blbost zajímala

Reagovat
Busby babes

cely klub je sympaticky... jen majitel obcas popravi par lidi, ale jinak hrajou hezkej fotbal a tak no...

Reagovat
martin.b

Reagovat
mithro

tak je to osvedceny city model. tam to tiez vsetci zeru roky. nic nove.

Reagovat
Busby babes

koncepcni prace. za 3 popraveny, 10 mega na prestupy. tim se to vyvazi

Reagovat
Neutron

Hej, Castle je odjakziva sympaticky klub. Zhruba ako Carmen Geissen.

Reagovat
iamek

Taky nechápu. To stejne Chelsea u které je marodka celou sezónu taky dost velká.

Reagovat
Miguel19

Jenže my za rok vyhodili miliardu za nové hráče

Reagovat
iamek

Tak zase ti hráči mají nějaký potenciál do budoucna. Kdyby Chelsea neměla takovou marodku, tak nevěřím, ze jsou tak dole.

Reagovat
Miguel19

Jo tak to je jasný. Ale u nás už mi ty výmluvy na zranění serou.

Do ofenzívy se koupil hráč, co byl loni mimo 3 měsíce - ano, zranění přišlo až po přestupu, ale stejně. Koupil se Fofana po vážném zranění kolene. Koupil se zraněný Lavia, kterého pak 4 měsíce nikdo neviděl. Chtěli jsme Oliseho, který by pak stejně 2 měsíce nehrál.

Jako nepřijde mi to normální - jak výběr hráčů, tak lékařský tým a nejspíš teda i příprava a tréninkové postupy.

Reagovat
iamek

U nás máme ten stejny problém. To je tak, když vezmes lékaře z Arsenalu. Ineos každopádně řekl, ze tohle budou ihned řešit, tak jsem zvědav na co přijdou.

U nás ten problém možná bude z šílené minule sezóny, kdy těch zápasu bylo moc + bylo hodně i přípravných zápasu.

Reagovat
Miguel19

No, u nás se podle mě řeší velký hovno.

Reagovat
vitasrp

Víš, že Lavia byl úplně normálně v tréninku, druhou půlku srpna trénoval a doháněl fyzičku, akorát si u toho zranil kotník? To jaksi nemáš jak naplánovat.

Reagovat
Kinky7

NIcmene neco spatneho tam v physio tymu asi u vas bude - to neni normalni tolik zranenych 2 sezony po sobe.

Reagovat
vitasrp

Tak když máš v průměru po 18 kolech asi 8 zraněných na zápas, tak to ideální nebude, to je jasný.

Reagovat
John Obi Mikel

Lavia nebyl zraněný, ten se zranil po SPECIÁLNÍM KONDIČNÍ PROGRAMU, který jsme mu připravili, aby dohnal fyzičku.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

tyhle underdog stories, kdy nejbohatsi stat na svete koupi fotbalovej klub a soutezi s daleko bohatsima... oh wait...

Reagovat
iamek

A Bednář ti řekne, ze nemůžou rotovat, protože mají velkou marodku a náročný program. Kromě jednoho zápasu ( Mickey mouse cup ) mají program úplně stejny jako my. Navíc dneska mi jejich lavička nepřišla špatná.

Reagovat
Salfovic

Vy z toho Newcastlu už máte nějakou obsesi, ne ?

Reagovat
Petr.Petr

Ne. Ty jen nechapes kontext.

Reagovat
Salfovic

Tak po vašem ostudném konci v LM jste se jím taky pořád oháněli.

Reagovat
icka

Reagovat
Bakary3

Fakt palcujes tohohle dementa? Tak to je smutný

Reagovat
Front hell

Každý potřebuje svoji spřízněnou duši

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Herbmeister

Nevím, co ostatní, ale mě jen štve ten dvojí metr. Nejbohatší klub, jehož majitelé nejsou moc sympatičtí, skončí na posledním fleku v LM (v o dost těžší skupině, ve které jim nikdo nedával moc šanci) a jsou za náma v lize. A všude možně je každý omlouvá na zranění, náročný program. A my jsme na tom úplně stejně a úplně opačný přístup

Reagovat
Bakary3

Tak počkej, až do toho budou sypat peněz jako vy rok co rok a pořád to srat, ještě je čas.

Není to stejný.

Reagovat
forrest

No. Ty rozdily nejsou pri dnesnich cenach az takovy…

Aneb za poslednich 5 let v M EUR:

Chelsea -788

Man Utd -697

Arsenal -645

Tottenham -513

Newcastle -486

A to jsou jen prichody a odchody.

Reagovat
Bakary3

V Anglii do toho sype každej, vím, že se dá říct, že jsou to 3-4 kvalitní hráči rozdíl těch 200m, ale rozdíl to pořád je velký

Uvidí se co dál

Reagovat
forrest

Právě, v lednu přivede Newcastle 3 hráče a rázem bude nejvíc utrácející klub v Anglii.

Jako nechci nás omlouvat, ta částka je brutální a v podstatě to nejde vidět. Jediný pozitivum na tom je, že pořád FFP dáváme a pořád ty peníze umíme vydělat, což Newcastle se svými příjmy na tom bude určitě o dost hůř...

Reagovat
Neutron

Ty asi dlho United nefandis co?

Reagovat
Herbmeister

Už to pár let bude, ale se stárnutím mi dochází trpělivost

Reagovat
mistr129

Protože Newcastle nikoho nezajímá. Když bude na padáka Dortmund, bude o tom psát víc lidi, než když to bude Lipsko

Reagovat
r.mrazik

na koukani skvely zapas...a konecne s dobrym vysledkem

konecne nehral mctom, bruno vice vepredu, trefil se hojlund a rash taky mel slusne momenty i kdyz to teda mrcasil taky slusne

uvidime,jak se na priste tym vyspi

Reagovat
Jesfey

Jinak Aston Villa opět otřesný fotbal, posledních několik týdnů měli štěstí, ale pokud se nezlepší, tak začnou pěkně padat.

Reagovat
fenixLFC

villa je hlavne hrozne marna vonku. ta ich ofsajdova linia je bud totalne dokonala (ako dnes prvy polcas) alebo totalne hori ako druhy polcas alebo proti newcastleu

Reagovat
Jesfey

Nevím, doma proti nim hráli City v nejhorší sestavě, co jsem za dlouhou dobu viděl, a proti Arsenalu jsem četl, že měli celkem kliku. Jinak Luton je Luton, Fulham má celkem výkony na houpačce, kdy naloží nebo dostanou naloženo, a se Sheffieldem trápení.

Reagovat
fenixLFC

doma su fakt silni, ale vonku nehviezdia. dostali trojku od nas, 5 od newcastlu, teraz prehrali s united. okrem toho prehrali s nottinghamom, bod s bournemouthom ziskali vdaka golu v zavere. porazili sice sliepky ale tam tiez mali dostat v prvom polcase tak trojku. remizovali na wolves. za vsetko hovori ze vonku z 10 zapasov ziskali len 14 bodov...

Reagovat
vodka

Jinak v prvním polocase Eriksen hral nesmyslne vysoko, to jsou fakt instrukce od ETH, jinak to neni mozne...

Reagovat
Dawon

byl úplně stejně mimo hru jako bývá McTom, absolutně to nechápu proč chceTen Hag takto hrát...je naprosto evidentní, že to nefunguje.

Člověk se těšil, že je to konečně záloha co by mohla ten zápas trochu kontrolovat a zas to byl takový paskvil.

Reagovat
Busby babes

No dividends will be taken out of #MUFC for three years.

Sir Jim Ratcliffe has publicly stated he doesn’t believe in them

stejny jako Glazer no

Reagovat
iamek

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Ligter

Reagovat
Kinky7

spise by me zajimalo jestli taky budete mit narust astmatiku jako bylo v Sky pod Brailsfordem

Reagovat
Kinky7
Reagovat
dantetomas

Cyklisti a doping? Neverim

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Kdyby tam byl, tak by musel vyhrát Ineos všechny závody.

Reagovat
Kinky7

tak to by se na Ineos prislo hned a byl by za idioty

Reagovat
mithro

tak ako inac dohnat Guardiolu

Reagovat
Grahf

od fandy city je to pekný vlastný gol

Reagovat
Busby babes

hele vy s vasima Barcelonskyma doktorama bych asi mlcel

Reagovat
Kinky7

Tak nám je vyčítali už dlouho, a Pool na tom není o nic lepší

Reagovat
John Obi Mikel

Csaplárova past funguje

Reagovat
Man__United
Reagovat
Bakary3

jezis

Reagovat
iamek

Reagovat
John Obi Mikel

Z Douděry taky v tom případě roste velký lídr.

Reagovat
forrest

Reagovat
Bakary3

Tady mladej vyjukanej sopel odehraje za áčko pátý zápas, udělá takovou klasickou hecovacku spíš pro videjko na instaci, který o jeho lidrovstvi nevypovídá nic, ale už z něj roste velký lidr !

Reagovat
iamek

Jen byl kapitán v U16, U18 a U21/23 ( tady se to dost střídalo podle dostupnosti hráčů ).

Reagovat
Bakary3

Budiž, ale na základě tohoto ten příspěvek je blbost

Reagovat
Golasso

Tak to byl kapitánem na hodně ponorkách.

Reagovat
iamek

Jojo. U16 vitez své ligy, U18 vitez FA cupu …

Reagovat
Busby babes

to byla narazka na nemecke U-boaty.

Reagovat
iamek

Aha. Na ponorky nejsem no

Reagovat
Golasso

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kinky7

Tak Palmer třeba dělal kapitána anglické u21 a nevím jestli je to úplně leader. V těch mládežnických kategoriích to většinou dělá ten kdo je nejlepší hráč než leader

Reagovat
Hlahart

Něco jako Zelalem Akorát ten to měl jenom v přípravě. (jinak - 26 let? wtf)

Reagovat
J0EL

Zelalegas bol v priprave zjav tie jeho prienikove prihravky boli neuveritelne.

Reagovat
aramaki

Tak na toho som ale úplne zabudol. Po tvojej zmienke som trochu googlil..v jednom článku píšu, že ho odrovnalo zranenie kolena a 1,5 ročná pauza na world cupe 20 ročných.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
nani92

Uz musíme byť fakt asi na dne, keď nás tu dokážu pochváliť aj fanúšikovia iných mužstiev

Reagovat
Swarley

Reagovat
Manik...

Reagovat
oli9

Jako čumím otocka z 0:2.. To musel být kurz

Reagovat
neyto

Viděl jsem krásný tiket na kombo - vítěz 1. půle Villa a celkově výhra United za nějakých 18.6.

Reagovat
r.mrazik

Během zápasu tuším 13

Reagovat
Ligter

Reagovat
oli9

Jinak až teď se dívám, že Luton a United mají stejný počet vstrelenych gólů...

Reagovat
Salfovic

Kdyby to Villa ve 2/2 zavřela a nebránili jak dementi, tak má méně gólů jen Sheffield.

Reagovat
Man__United

Rasmus Hojlund and Federico Macheda both scored their first Premier League goals as the winner in a 3-2 victory over Aston Villa for a Man Utd team including Jonny Evans.

Snad kariéra Rasmuse bude mít jiný směr než ta Machedy

Reagovat
Hlahart

Pokud se naučí dávat góly jindy než v úterý/středu tak by měla mít. Tím spíše, že příští rok zřejmě nic zásadního v úterý a středu hrát nebudeme

Reagovat
Salfovic

Nevycházelo mu to v LM jen na úterý?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Manchester United chystá pod novým spolumajitelem Sirem Jimem Ratcliffem velké změny. Začne novým sportovním ředitelem, kterým se může stát bývalý funkcionář Liverpoolu Julian Ward.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
martin.b

* a analytik v Man City

Každopádně velmi kompetentní člověk se silnými vazbami na portugalskej fotbal (i proto přišli Jota, Díaz, Darwin nebo Carvalho). Vypracoval se pod dohledem Edwardse, od nás podle spekulací utekl kvůli slábnoucím kompetencím data týmu na úkor coaching staffu no.

Reagovat
vladis271

hlavne ruky prec od Edwardsa.

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

Ten je taky na seznamu. Těch jmen je tam asi 5-6. Hotovo by mělo být do konce ledna. Akorát Edwards by mohl pracovat až po aktuální sezone.

Reagovat
Busby babes

Edwards prej nechce navrat do fotbalu, rozjel v lete svoji konzultantskou spolecnost

Reagovat
avicii

Tiež som toto čítal, on už je "mimo" futbal

Reagovat
aragorn

Reagovat
Wazza228

Garnacho parádní výkon, snad mu ten jeho tah na branku vydrží. Rash taky lepší, jak minulé zápasy. Hojlund konečně gól, paradoxně v zápase, kde byl naprosto hroznej. Jsem za něj ale rád, snad ho to nakopne. Výkon byl velmi dobrý, ale je třeba říct, že nám to Villa velmi ulehcila svým výkonem.

Reagovat
Man__United

08:56

Inter zvažuje variantu s Martialem

Inter údajně není moc spokojený s výkonností dvou svých útočníků Marka Arnautovice a Alexise Sáncheze, a podle informací italského sportovního listu La Gazzetta dello Sport tak hodlá ofenzívu posílit. Vyhlédl si přitom pro své potřeby Anthonyho Martiala z Manchesteru United, který by mohl být dostupný také proto, že kontrakt u Rudých ďáblů mu vyprší na konci této sezóny. Anglický celek údajně není nakloněný prodloužení spolupráce, i proto by hráče mohl chtít prodat během zimy, aby neriskoval jeho letní odchod bez jakékoli finanční náhrady. Italská strana je každopádně připravená i na variantu jeho příchodu v létě, v tu chvíli by pak Francouze získala zadarmo

Reagovat
iamek

Omg zadarmo poslat už v zimě

Reagovat
Man__United

Aspoň 10 mega by poslat mohli

Reagovat
Hlahart

Tak to hodně záleží na Martialovi, jak se postaví ke své současné odměně

Reagovat
Sandstorm

Italové těžko. Zvlášť když bude po nich určitě chtít štědrý signing bonus.

Reagovat
Neutron

Snivaj

Reagovat
fenixLFC

Budete radi ked nebudu chciet aby ste im platili vy

Reagovat
forrest

Ma hodnotu aktualne nejakych 15M eur, smlouva na pul roku na 250K, usetrime nejakych 6M na smlouve… ale pokud nebude nahrada, ted zdarma ho posilat asi nema cenu…

Reagovat
Salfovic

Viděl bych to spíš na hostování bez poplatku s opcí.

Reagovat
bbbauch

S opci na co? Konci mu smlouva.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Manik...

Italové jo?

Reagovat
Pospovič

zapomeň

Reagovat
Man__United

When Birmingham City hired Wayne Rooney they were in 5th place.

They are now in 19th and have won two games out of their last 10.

Tohle mě mrzí

Reagovat
Man__United

Reagovat
Salfovic

Další k Gerardovi a Lampardovi do party.

Reagovat
SunFells

Skvělý tah

Reagovat
Busby babes

The quarter that Sir Jim owns is from 59 to 82 minutes.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Ligter

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Bad news for Tottenham. Cristian Romero will be out for 4-5 weeks due to hamstring injury.

“Romero had a scan and he's got a hamstring strain. We're looking at four to five weeks with him”, Postecoglou confirms.

Reagovat
jk

Pokud tohle budou jejich (s VDV) jediný absence, tak čtvrtina sezóny bez stoperů základu. Na první pohled to nevypadá tak blbě, ale vzhledem k tomu co máme na té pozici za backupy je to fakt shit.

Aspoň že Davies se rozehrál do formičky.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
El Cid z City

I na první pohled to vypadá hrozně i vzhledem k tomu, co pro vás znamenají.

Reagovat
jk

Když k tomu přidáme Maddisona, tak je to fakt rána jako prase.

Reagovat
Salfovic

Neměl už se po novém roce vracet ?

Reagovat
jk

Během ledna by měl být zpátky. Ale konkrétní datum není.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ole_was_right/status/1740043630356627854

dobry vlakno o tom dealu. Prakticky, SJR ma first buy option na podily Glazeru a pokud by chteli prodat nekomu jinemu, musela by ta nabidka byt o dost vyssi nez tech 33 dolaru za akcii. To defakto odradi jakehokoliv zajemce. Pro investicni spolecnosti to pak nebude davat smysl a sejkove ocividne nebyli schopni nabidnout ani tech 33...

Je velka nadeje, ze do dvou let jsou Glazeri out.

Reagovat
SunFells

Manchester City fans chant ‘You cheating b**tards, you know what you are’ to Everton fans.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
martin.b

Reagovat
mistr129

Reagovat
Neutron

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Nizzie

Reagovat
John Obi Mikel

Mašina se rozjíždí Dejte nám soupeře

Reagovat
spider_8

No, priste nam daji rozjety Luton

Reagovat
Busby babes

boj o to 8. misto bude jeste tvrdej, mame trochu naskok, ale nesmime nic podcenit...

Reagovat
Snatus

Dříve souboj o nejlepší tým Anglie, nyní o lepší střed tabulky. Oba kluby se posunuly.

Reagovat
Manik...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Snatus

Reagovat
Miguel19

Jinak bychom ten gól samozřejmě nedali, ale penalta jasná.

Gusto výborný, hráč zápasu.

Očekávám, že Mudryk se zranil a bude mimo.

Reagovat
vitasrp

Druhá půle daleko horší než první, Crystal Palace to zatáhli, museli jsme hrát do statickýho bloku bez jejich presinku v horní části hřiště a najednou to bylo strašně pomalé a sterilní. Do nějaký 70. minuty jsem si vůbec neuměl představit, že dáme gól, pak nám pomohla ta hra na 2 útočníky, ve který jsme do toho plnýho bloku mnohem lepší a je tam aspoň nějaký tlak do vápna a na stopery.

Každopádně ten kádr je úplně ve sračkách, my dohráváme se záložní dvojicí, která by v ideálním případě hrát neměla, Caicedo protože je prakticky bez tréninku po horečkách, Lavia protože bůh ví, v jakém je po tom zranění zatím stavu. Do toho střídání Colwilla mi přišlo, že bylo kvůli tomu, aby prostě nehrál plných 90 minut (protože hned v sobotu prostě plných 90 minut odehrát musí) a Mudryk se snad vážně nezranil, nebo se fakt úplně poseru.

Nicméně i tak jsme tam měli dvě tutovky, které samozřejmě klasicky zazdíme, to je zkrátka absolutní specialita tohohle týmu. Být tam tým, co zakončuje aspoň kurva průměrně, tak to vyhraje už v první půli, kterou by zakončil vedením 2:0.

Výhra je ale dost důležitá, aspoň psychicky je to nějaký impulz. Ale vůbec netuším, jak z tohohle střeleckého průseru ven, porotože dokud prostě nezačneme dávat branky, zápasy nebudeme pravidelně vyhrávat.

Reagovat
vitasrp

Chelsea have won 15 games on xG this season, more than any other Premier League team.

Celkově budeme mít xG za první polovinu sezóny někde okolo 40, což je ofenziva na úrovni Liverpoolu. Reálně vstřelených branek ale 31.

By mě fakt zajímalo, jestli jsme vzhledem k předvedeným výkonům a počtu vypracovaných šancí mohli z tý první půlky sezóny vytěžit míň. To fakt jedeme na výkonnosti někde na 70 % vzhledem k tomu, co předvádíme za výkony.

Vybouchli jsme totálně na Newcastlu a na Manchesteru United. Zrovna u toho MU mě to sere, protože jsem to nečekal, ale fajn, máme mladý kádr jako svině, tak se nějaký takový výbuchy dají čekat. I tak mě ale nepřestává fascinovat, jaký všechny způsoby ten tým najde, jak lze zápas posrat, soupeři darovat gól atd.

Reagovat
Salfovic

xG (odskočenej Newcastle mě překvapil)

42,7 Newcastle

40,5 City

40,4 Chelsea

39,6 Pool

36,1 Arsenal

Reagovat
vitasrp

Arsenal a City mají ale o zápas méně.

Reagovat
Salfovic

Jasně, aktuální stav.

Reagovat
Miguel19

Jako ale už na tohle naříkáme dost dlouho - druhou, třetí sezonu? Říkáme si, že statisticky se brzy vrátíme do normálu a bude to ok, ale to fakt říkáme už dlouho...

Vyřeší to Toney, který x měsíců nehrál zápas, Osimhen za 130 mega nebo nějakej týpek z Portugalska s dobrou půl sezonou za 100 mega?

Reagovat
vitasrp

Těžko říct, reálně jsme měli z hlediska proměňování šancí dobrý podzim 21, pak naprostej průměr na jaře 22, nadstandardní podzim 22, díky čemu jsme pod Tuchelem a Potterem ještě vyhrávali. A od tý doby je to teda totální peklo.

Rok 2023 - xG v lize 73,55 reálných gólů 51.

Jako doufám, že se to zlepší, protože se vrátil Nkunku, protože ti mladí hráči získávají zkušenosti, tak snad přestanou tolik jančit a bude tam větší klid a kvalita v řešení + snad se koupí útočník, co má nějaký zakončení. Protože na Jacskonovi se dá najít dost věcí, co umí, kde má potenciál atd., ale ta technika zakončení, to je bohužel něco šíleného.

Reagovat
Busby babes

mate to tak rok 2023 defakto. lonska a letosni sezona, rok predtim jste dali vic golu nez bylo vase xG

Reagovat
vitasrp

Sezóny 19/20 a 20/21 byly podobně hrozný. Co se zakončování týče, tak jedinou oká sezónu máš fakt 21/22, všechno ostatní je zoufalost.

Reagovat
Busby babes

ok, dal jsem nesel

Reagovat
Talker

A to ta předchozí sezona byla OK hlavně z důvodu, že naši obránci dávali brutální hafo golů prvních pár měsíců, kdy přestříleli všechny ostatní obránce v lize dohromady a dávali goly z prakticky každé druhé pološance.

Jakmile to přestalo, tak jsme šli do sraček.

Reagovat
John Obi Mikel

Ne. Předtím jsme měli Wernera

Reagovat
Zaschrona

V 2. poločase hrůzostrašný výkon, ani Dyche tomu střídáními dneska nepomohl. Ale jestli se teda pískají takové penalty po tlaku od hráčů na sudího, tak to hodně štěstí. Si nemůže hráč rukou krýt tvář? A to může 5 hráčů soupeře pořád nabíhat za rozhodčím jak Drogbové kolem Nora?

I když ono to teda vypadá, že se takhle připískává hlavně City...

Reagovat
Busby babes

piskaji se, teda pokud zrovna nestrili nas hrac.

Reagovat
Kinky7

ehm. finale FA CUpu....

Reagovat
vodka

jinak jak to bude s Allim? Tam je furt ta splátka Spurs za ty odehrané zápasy?

Reagovat
Zaschrona

Žádná změna, po dalších 7 zápasech musíme Spurs platit 10 milionů liber. Víc než 6 tedy určitě hrát nebude.

Reagovat
Zaschrona

Jediný bonus je, že mu na konci sezóny končí smlouva, takže půjde. Stejně tak Gomes, asi Coleman a Young a možná Gueye (máme opci). A už jen rok do konce Doucouré, DCL, Keane, Holgate a Godfrey. Bude dost zajímavý, co s tím Dyche bude pod novým majitelem dělat...

Reagovat
Svatej

Lavia zranenej

Reagovat
John Obi Mikel

To si děláš prdel

Reagovat
Csaplárova past

Palace si může rvát vlasy za ztracený bod. Zbytečná penalta, Chelsea by z té střely nevytěžila ani roh

Reagovat
Svatej

Tak neco podobnyho mužem rict s nasima sancema

Reagovat
Csaplárova past

Nejhorší na tom zápase bylo, že jsem chtěl vsadit těsně před gólem, o kterém jsem nevěděl, plichtu na poločas. Ale pak si říkám, proč je tam kurva kurz 5,5? Už jsem to málem potvrdil, ale nedalo mi to a podíval jsem se na Livesport, kde to není opožděné jako ve streamu a vidím 1:0 ... no a Palace pak ten gól stejně dalo, takže mě Chelsea opět obrala o peníze. Ten klub se mi tuto sezónu snad jen zdá ...

Reagovat
Man__United

Manchester City fans chant ‘You cheating b**tards, you know what you are’ to Everton fans.

pokrytci ať zametou před vlastním prahem! 115! 115!!

Reagovat
Grahf

tu sa ukazuje, ako sa dajú fanúšikovia ľahko kúpiť

Reagovat
SunFells

Spíš to jak dementní lidi můžou být

Reagovat
r.mrazik

Ta penalta pro City je opět joke vzhledem k tomu, co se letos píská.

Šmejdi.

Reagovat
SunFells

Co se tady zase jede

Reagovat
r.mrazik

vzhledem k letosni hazene v PL je pisknuti takove penalty extremni sranda

nehlede na ty hrace kolem rozhodciho

Reagovat
SunFells

Nn, přirozeně bylo odpískano mnoho takových penalt.

Nehledě top

Reagovat
r.mrazik

A taky mnoho neodpiskano. A hráči dostávali žluté karty.

City jsou joke.

Reagovat
SunFells

žluté karty myslíš k té nehledě, reálně hledě části ne?

City jsou joke, ale pro věci, kde jsou na ně opravdu měkčí a těch situací takových x je. Stěžování si na tohle to ale shazuje.

Reagovat
r.mrazik

Jj. Úplně to celé shazuje. na EF fóru.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kinky7

Tak zrovna SunFellse bych nepodezříval z nějaké lásky k nám. Tahle penalta je prostě pisknutelna ale když by ji rozhodčí nepiskl tam ji VAR neopraví. Takovou penaltu na občas každý tým. Tohle fakt není nic extrémního.

Přiznej si že kdyby takovou pentlí pro vas nepiskli tak budeš nadávat že ji nepisknul.

Reagovat
diastan

Joke je snaha z té penalty dělat senzaci,

Reagovat
r.mrazik

vsak jde o to,aby se piskalo stejne

jak nemuzou pisknout treba penaltu pro nas v zapase se slepicema, nebo treba tu ruku Ode v zapase s liverpoolem a pak pisknout tuhle ruku v zapase City?

je to postavene na hlavu

o tehdejsim offsidu a uznani golu nemluve

Reagovat
El Cid z City

Ruka Odeho byla nesprávně neodpískaná, maj teď všichni rozhodčí kvůli tomu nepískat ruky?

Reagovat
r.mrazik

Tak hlavně že je pískaji City

Reagovat
repkajebuh

Reagovat
icemike

Může mi někdo erudovane vysvětlit, proč neplatil gól Jacksona? Hráč CP ten míč hrál záměrně, to přece ruší offside

Reagovat
vitasrp

Tohle v životě nemůže rušit ofsajd, však je to obranný zákrok, nikoliv vědomé zahrání.

Vědomé zahrání není definiváno tak, že balón chceš zahrát (to chceš skoro vždycky), ale že máš čas a prostor na to, abys mohl kontrolovat výsledek svého počínání. To tady obránce naprosto nemohl.

Reagovat
icemike

Děkuji.

Reagovat
Miguel19

Mudryk už je na tom lépe jak nejlepší levé křídlo v lize, Martinelli

Reagovat
SunFells

Pak že je Martinelli podceňovaný a vida, nejlepší křídlo v lize

Jak je na tom lépe? Má víc sodíku?

Reagovat
Miguel19

Lepší vlasy.

Reagovat
SunFells

a kérky

Reagovat
SunFells

*levé křídlo

Reagovat
Mastný Chobot

Kto tu kedy robil z Martinelliho najlepsie LW v lige? Vsak tu nanho vsetci nadavame od zaciatku sezony. Tu ludia posledne tyzdne pekne swarleyovateju.

Reagovat
Miguel19

Uf, tady už se nemůže udělat směrem k Arsenalu žádná sranda, abyste nevyjeli jak čertíci z krabičky.

Někdo po jednom zápase napsal, že Arsenal má nejlepší křídla na světě a někteří fans Arsenalu to palcovali. Tak v klidu

Reagovat
SunFells

Takže jsi ještě dojebal něco co "někdo napsal po jednom zápase"?

Reagovat
iamek

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

ok, no. Mudrykovi nech sa dari, ten moze byt top, ked si to zrovna v hlave. Ja osobne aj trocha lutujem, ze ste nam ho zobrali.

Reagovat
Miguel19

Fakt?

Jako u vás by vypadal lépe jak u nás, protože vám vše funguje, ale stejně by spíše seděl. Trossard mi jako ten žolík přijde lepší...

Reagovat
Mastný Chobot

Mudryk ma vsetko okrem hlavy zatial. A to s vekom, skusenostami a lepsim koucingom moze prist. Ak sa to stane, tak budete mat top hraca.

Reagovat
Miguel19

Snad.

Reagovat
Talker

Tak hlavně na Mudrykovi je vidět, že má strašně málo zkušeností ze špičkového fotbalu (nejen TOP klub, ale i liga, tlak atd). Dělá stupidní chyby, špatná rozhodnutí nebo netrefí timing, ale to jsou věci, které za mě hodně souvisí se zkušenostmi a tím tempem PL.

To je něco, co podle mého vymizí s (herním) časem a je tam brutální prostor pro zlepšení, k tomu je ještě v té fázi, kdy je tvárný a přizpůsobuje svojí hru. . Někteří hráči v jeho věku mají odehráno několik sezon v TOP lize a byli třeba tahouny předtím a už narazili na ten svůj strop/vyhovoval jim ten systém toho předchozího klubu a proto vypadali skvěle, ale jinde to tolik nefunguje.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

A jeste se u toho tvari, jak kdyby oni to stejne nedelali

Reagovat
avicii

To je novy trend tu, niečo si vymyslím a budem tvrdiť ze sa to stalo

Reagovat
fenixLFC

staci ze to tvrdi jeden, hod smajlikov kazdemu kto nieco napise a mozes tvrdit ze to boli viaceri

Reagovat
J0EL

To je prave pointa Swarlosovej existencie tu

Reagovat
Swarley

No vidis a prave sis neco vymyslel a tvrdis, ze se to stalo..

Reagovat
fenixLFC

To bola skor narazka na bakaryho

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

Od nekoho, kdo tu zcela pravidelne haze mufany do jednoho pytle...roztomile..

Reagovat
Front hell

Tady je někdo trošku ukřivděný,že ?

Reagovat
iamek

Reagovat
Nizzie

Však je zatím lepší křídlo i Trossard.

Reagovat
iamek

Understand Romeo Lavia, who made his Chelsea debut on Wednesday night, suffered a problem with his thigh in Chelsea’s win over Crystal Palace.

Mauricio Pochettino also confirmed post-match:

"I’m a little bit worried about Lavia. He finished with some issues, but I hope it's not a big issue."

Reagovat
John Obi Mikel

To už jsme četli včera. Ale nic nového jsem zatím nenašel.

Reagovat
Amon

Brighton zaslúžene. My sme zapli až za stavu 0:4, čo je zvyčajne dosť neskoro. Kulusevski najhorší hráč. Lo Celsa a Gila by som už najradšej nikdy nevidel hrať v našom drese. Dnes nam nešlo nič, pri čom paradoxne ten výkon bol lepší ako v sobotu. Dosť to vypovedá o kvalite širšieho kádra. VDV, Romero, Maddison a Bentancur chýbajú veľmi a hráči ich nedokážu nahradiť. Johnson je mizerný vo všetkých herných činnostiach a ja veľmi dúfam, aby nebol len jedným z ďalších drahých prešľapov.

Reagovat
Amon

A aby som nezabudol, Vicario famózny. Len kvôli nemu to nebolo 0:5 cez polčas.

Reagovat
vicinda07

Suhlas az na Lo Celsa, az tak zle by som to s nim nevidel a pri tych zraneniach tam aspon mame jeho, Kulusevski je vykartovany cize dalsi zapas musi hrat...Gil je naozaj k nicomu, moze byt predany rovno v januari a Johnson - bol som velmi prekvapeny ze sme po nom isli, za tu cenu za dal zohnat niekto urcite lepsi, to si myslim od zaciatku a naplnuje sa to dost casto...pri tejto marodke ale musi hrat

Reagovat
Amon

Suhlasim ze v momentalnej situacii nemame nikoho ineho. Skor narazam dlhodobo, Lo Celso musi v lete odist. Gil rovnako.

Reagovat
Cobra

Brennan bude dobrý. Technicky je na tom fakt dobře a chce to jen čas, ať se vyhraje.

Reagovat
MoonKnight

Pokud LFC prodá přes léto Salaha za raketu do Arábie, tak by to měl okamžitě obrátit za duo Ferguson a Pedro. Brighton už má zase v týmu několik hráčů co půjdou za šílenou raketu.

Reagovat
martin.b

Reagovat
MoonKnight

Nevěřil bych před sezónou, že to napíšu, ale přijde mi že Arsenalu chyběl v sestavě Havertz.

Reagovat
BenB

Ano chyběl.

Reagovat
Busby babes

Not even January and it’s already a choice between City winning four in a row or Liverpool winning number 20. Tremendous.

Na Arsenal neni spoleh,.

Reagovat
Mastný Chobot

Up the Villa!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Jinak husty, ze Arsenal ma ted o 10 bodu min nez mel loni po 19 zapasech

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Progres

Reagovat
mistr129

Na druhou stranu o 6 víc než v těch dalších 19 loňských

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

takze vlastne progres

Reagovat
J0EL

Mali by sme ho vyhodit

Reagovat
Swarley

Zase?

Reagovat
Petr.Petr

Uz treba 20 let? Jak muze nekdo spojovat arsenal s titulem? Fakt jste se zblaznili vsichni? Vsak teta udelal jednu top4 za 4 roky a utratil hordu milionu…

Reagovat
Mastný Chobot

Ta penalta na konci uplne podtrhla cely zapas. Nepamatam si velmi dlho takyto hlupy zapas od nas, naposledy asi proti Monaku v LM.

Hadam sme si vybrali smolu na dlhsiu dobu. Sympaticke aspon, ze sme sa snazili cely zapas. West Ham zahral solidne, vzadu neurobili za cely zapas ani jednu chybu.

Reagovat
Gunner14

Ty vole ještě sem tahej Monaco, tam měl Giroud na noze tak 5 gólů

Reagovat
Miguel19

Vsadil bych se, že WHU byli třikrát na půlce Arsenalu a byly z toho 2 fíky a penalta.

Je fajn to vidět i u jiného týmu.

Pro Arsenal zápas blbec.

Reagovat
PhilipS

Krásná haluz. MOTM Ode.

Reagovat
Gunner14

To byl zápas no nic, porazit Fulham na Silvestra

Reagovat
Edgewalker

No zápas blbec dnes, i když je fér říct, že poslední dobou nehrajeme nějak skvěle a takový zápas se dal čekat. Tak snad to bude mít pozitivní vliv ve smyslu facky a kluci se aspoň trochu vzpamatují

Reagovat
fenixLFC

WHU vyhrali na old trafford aj na emirates v priebehu tyzdna kudus ale hrozny solista, benrahma je kopyto. areola dnes zachytal

Reagovat
Busby babes

nevyhrali na Old Trafford.

Reagovat
fenixLFC

joo pravda, u vas este tri body iba ziskaju

Reagovat
forrest

Zapis si datum toho zapasu do kalendare, at nezapomenes!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
REPLIKATOR

Coufal Souček West Ham

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Gunner14

Souček za to jaká je herečka Saka taky skokan zbytečně ale aspoň u toho neřve jak kdyby ho trefili snajperkou

Reagovat
Remt

Nakopl ho do lýtka, tak zařval, bože co z něj hned děláte Neymara

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SunFells

Šílený zápas, i zábavný. Na jedné straně spadlo vše (skoro, Raya ) a na druhé nic. Když už se na to Xhaka chudák musel dívat, tak snad se díval i Osimhen a říkal si, jak by tam hodoval.

Whitea mám rád, ale to jak se dívá za balónem po Eddieho nůžkách namísto aby se do toho snažil strčit kebuli bude vždy rozdíl mezi jeho a třeba Ivanovičovými výšinami.

I přes takové zakončování byli nejbídnějšími fanoušci, ty odchody a to ticho tam posledních 10 minut, fakt ostuda

Reagovat
masly008

Mě u Whitea nejvíce vadí to předržování balonu.Jak kdyby chtěl vždycky něco super vymyslet a přitom to stejně jenom posune o 2 metry.

By mě zajímalo co se s ním stalo lestos.

Reagovat
Gunner14

Ti fans co odešli tak brzo úplní jantaři

Hlavně, že na lístky čeká tolik fans a mají to takový lidi

Reagovat
fenixLFC

tak tito fans tam chodia zapas co zapas a odist o 15 minut skor znamena prist domov o hodinu skor.

Reagovat
Gunner14

S tím můžeš argumentovat pokud vedeme 2:0 a ne když tlačíme tým v boji o titulu a prohráváme

Reagovat
fenixLFC

to evidentne precitali spravnejsie ako ty. a najma pre nich to nie je tak vynimocny zazitok ako si myslis, su tam zapas co zapas a dalsi tyzden pridu znova. nadavat na domacich fans ze odchadzaju skor je jednoducho neznalost, deje sa to na mnohych stadionoch kvoli doprave

Reagovat
aragorn

V Liverpool například jsem to nikdy neviděl, aby větší množství odešli těch 10 minut před koncem za jakéhokoliv stavu. Fandím 16 let a nevybavím si takovej zápas.

Nadruhou stranu. Kdo někdy na Anfiledu byl tak ví, že stejně musíš po zápase pěšky takže nemá smysl chodit dřív

Reagovat
dantetomas

Ale stava sa to. Ja som bol kedysi davno so znamym (drzitelom permice z miesta asi 150km vzdialeneho) na Aston Villu a odisli sme asi 5 minut pred koncom za nepriaznivrho stavu, aby sme sa vyhli zapcham a chytili vcas vlak. Samozrejme LFC vyrovnal.

Reagovat
aragorn

Jasně pár desítek nebo stovek lidí odejde dříve ale včera na Arsenalu to bylo kolik 10-15 tisíc lidí?

Však včera na Emirates by skoro viděl ten nápis přes sedačky a mimochodem na Pod Trafford je to poslední dobou řeky vidět častěji např s Bournemouthem.

Reagovat
aragorn

Blbej telefon

*Old Trafford

** taky vidět častěji

Reagovat
JohnnyBravo

Tak na Old Traffor je ta doprava šílená, většina stadionu se snaží odjet tou nadzemkou z jedný zastávky to je vždycky lepší zapadnout rychle do nějaký hospody nebo ke stánku a počkat

Reagovat
fenixLFC

Presne to som chcel pisat kvoli lokalite stadiona to je celkom fuk, bud ides pesi alebo autom budes vo fronte tak ako tak v londyne to je uplne iny svet

Reagovat
aragorn

.kdo tam nebyl nepochopí

Reagovat
fenixLFC

Plus este je nutne zdoraznit ze toto celkom zmenil klopp. Ked sa prvykrat pod nim prehralo a hromadne odchadzali ludia tak ich za to zdrbal a uz sa to prilis nestava

Reagovat
martin.b

Vypíchl bych Odegaarda, jeho kvalita na malým prostoru je neskutečná, úplný Messi vibes z toho co tam dnes dělal.

Reagovat
norton

Reagovat
SunFells

Nerouhej se.

Reagovat
Nizzie

No, akorát v době, kdy tečeme 0:2 a je dvacet minut do konce je fakt super dívat se na Odeho jak zasekává půl hodiny a pak posune na Whitea/Saku. To fakt potřebuješ.

Reagovat
kitas

Mal dať 3 góly. Súhlas

Reagovat
Nizzie

Gólů jsme měli v tom zápase dát tak pět minimálně.

Reagovat
Nizzie

Fanoušci mě taky srali. Když se vyhrává, tak tam řvou a skandují, a když tým potřebuje podpořit, tak sedí jak na divadle. To samé reakce, když se hráči nedaří. Úplně opačně, místo ho povzbudit ho ještě shazují., ale to tak obecně spíš.

Reagovat
martin.b

Chudák Rice od příchodu dvě prohry s West Hamem

Reagovat
Mastný Chobot

A este ake West Ham musel spravit nejaky bocny pakt s diablom pri tom prestupe

Reagovat
Gunner14

Jsme ho koupili moc levně a teď za to máme karmu proti nim, snad už jim poslali ten doplatek fans

Reagovat
Petr.Petr

Uz poslali ti zoufalci tech 30 mega navic za ryzu? Trapnejsi pokus o vtip abys pohledal. Arteta bude mit co delat aby to dotahl za 5 let aspon podruhe do top 4

Reagovat
Gunner14

Tohle je slabé i na tebe Peťuldo

Reagovat
Petr.Petr

…ja se o nic nesmazim, posu jenom pravdy. Rekni mi kolikrat skoncil arteta v top 4 a jak se mu vedlo prvni tri sezony. Napis to a nevyhybej se tomu.

Reagovat
Gunner14

To potřebuješ aby ses cítil líp z Ten Haga nebo co?

Reagovat
Petr.Petr

Stydis se za to?

Reagovat
Petr.Petr

Jak umlcet arsenalistu? Zeptej se ho na pravdu… kolikatej skoncil arteta a kolik utratil psssst o tom se nesmi mluvit, delame ze se to nestalo, bojujeme o titul

Reagovat
Gunner14

ty jseš boží

Reagovat
Vopi11

To je dobrá křeč. Kolik padlo pivínek?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Nizzie

"ja se o nic nesmazim, posu jenom pravdy."

Pitomio jak vyšitej vole.

Reagovat
Petr.Petr

Uz ses zblblej z vudce strany kterou volis a vidis ho v kazdym. Dostal se ti do hlavy

Reagovat
Nizzie

"Vůdce" ty vole.

Reagovat
Petr.Petr

Zajimavy. Vetsina lidi ma to pleveloidni slovo vole v mluvenem projevu. Ty uz ses na tom tak zle, ze ho mas i v psanem.

Reagovat
Front hell

,,Vůdce"

Reagovat
Petr.Petr

Vas pobavit je tak jednoduchy…laťka je nizko no.

Reagovat
Nizzie

No jako nenastavil si ju příliš vysoko, to je pravda.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

ale dlouho tu nebyl...

Reagovat
bbbauch

Je to sice delsi ale za to horsi cesta

Reagovat
Gunner14

pravda, musel to dostat ven

Reagovat
Petr.Petr

Z vas se snazim dostat pravdu. Tak znovu. Kolikrat skoncil arteta za ty 4 roky v top 4 a kolik utratil?

Reagovat
Petr.Petr

Respektive….kolikrat skoncil v top 7

Za 4 roky …jenom dvakrat je to pravda, nebo se pletu?

Reagovat
Busby babes

asi mu mama zatrhla internet.

Reagovat
Golasso

Zápas blbec, nedařilo se nám vůbec nic. Ani nejsem moc nasranej, tohle se prostě občas děje i nejlepším. Děsí mě teda, kolik hráčů základu je z formy. A náhrady typu Nelsona a Nketiaha jsou v drtivé většině případů úplně k ničemu. Tady je vidět, že ještě potřebujeme posílit do rozumné kvality a šířky na více postech. ESR ostudu neudělal, škoda těch zranění.

Reagovat
norton

martinelli aj ked je totalne bez formy, je stale kvalitou uplne inde ako nelson

Reagovat
vladis271

Polovica ligy za nami a zatial titul fakt vyzera na 83-85 bodov.

Reagovat
Gunner14

Liga je každou sezónu vyrovnanější no

Reagovat
Edgewalker

Já si furt myslím že se City rozjede a těch 90 dá

Reagovat
fenixLFC

urcite. realne su pol sezony bez kevina, maju udajne krizu a aj tak stracaju 5 bodov ked maju o zapas menej...

Reagovat
Busby babes

abyste si takovej titul vubec pocitali, kdyz by byl s tak malym bodovym ziskem...

Reagovat
avicii

Od vás by sa takých naslo co by ho nerátali

Reagovat
Busby babes

od nas? my tu fakt nejsme ti, co vytahujou bodovy zisk za druhe misto a rikaj, jak SAF nikdy neudelal vic...

Reagovat
vladis271

trochu vztahovacne, ci?

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsem tu naposledy četl tak před dvěma lety

Reagovat
avicii

Áno ved od vas niekoľko mentálnym atlétov tu vypisovalo ako sa neráta covidovy titul, na to som narážal

Reagovat
mr.Silver

Ten útok je žalostný od začátku sezony, Sakovi se podaří jeden ze tří zápasů, a jinak je to hrozná sračka. Beci taky úplně z formy, White je oproti loňsku poloviční.

To že jsme v tabulce tam kde jsme je zásluha tria - Saliba, Gabriel a Rice, což je fakt šílenost.

Pokud dnes koukal Josh, tak by měl volat tátovi, ať chystá balík na útočníka. Loni pálíčství Jesuse srovnával čísly Martinelli, letos je ta chybějící 9 fakt do očí bijící.

Reagovat
guestikor

I ti krajní beci (Zinchenko, White) jsou oproti minulé sezoně dost za standartem. Hlavně na Sakovi to jde poznat, že nemá to podporu od beka. Když hrál za ním před zraněním Tomiyasu, tak mu to docela pomohlo. Škoda, ze se zranil a odjede na mistrovství Asie...

V lednu by to chtělo udělat Toneyho a posunout Jesuse na křídlo místo Martinelliho a ideálně udělat nějakého univerzála na kraje. Oh wait, máme ještě Cedrica

Reagovat
Nizzie

Ono je kromě mistrovství Afriky i mistrovství Asie teď nějak v sezóně?

Reagovat
guestikor

Jojo, Katar si zaplatil další turnaj

Reagovat
Nizzie

The fuck? Jsem netušil. Vždy, když už si myslím, že mě repre pauzy více srát nemůžou, tak přijdou s něčím, a já pak čumím.

Reagovat
Mastný Chobot

Inak teda polovica ligy a nas najlepsi strelec je Nketiah s 5 golmi. To, ze vobec hrame o titul, je maly zazrak.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Petr.Petr

Nehrajete….(uz 20 let)

Reagovat
Mastný Chobot

Ty si ten krlešov vnuk? Pozdravuj deda

Reagovat
Euphael

Reagovat
xjert02

Reagovat
masly008

Reagovat
Nizzie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
tweek

Já myslím, že je to on. Jen už chybí “Tragédi”.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
icka

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Benzema

Reagovat
Busby babes

well, aspon je to utocnik...

Reagovat
Mastný Chobot

Co by sme dali za takeho McTominaya

Reagovat
bbbauch

Vsak dejte..

Reagovat
Petr.Petr

100 mega a pak trapne delat sbirku na dalsich 30 jakoze hahaha vtip ze skolky?

Reagovat
Azza

T

Reagovat
Nizzie

Ha ha ha ha

Reagovat
Busby babes

no nevim, ale poslete v lednu 50 a nejak se domluvime

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
$dolar$

Lol prej i titul

Reagovat
PP

To je ostuda..

Reagovat
martin.b

Letos fakt slepej s hluchým v boji o titul, na konci budem brečet až City s navrátivším Kevinem udělá šnůru 15 výher

Reagovat
mr.Silver

Arsenal had 77 touches in the opposition box against West Ham; the most on record (since 2008-09) in a single Premier League match for a team who failed to score. Blockage.

Reagovat
Nikikrew

Zapas blbec, aj take su bohuzial. Tazko ale vyhrat zapas ked ofenziva nie je vo forme a dvaja hraci to rozhodnut nemozu. Lavicka nepriniesla zelany zivy vietor. Pyta sa ten hrotovy utocnik pretoze Jesus nie je golovy ako potrebujeme, preto by som sa nebam spenazit Eddiho a v lete ist po Toneym.

Krajni beci toez bez formy, najma White mi pride nesvoj. Dnes aj Rice nebol vo svojej kozi.

Liga vyrovnana ale obavam sa, ze s navratom De Bruyneho bude City opat valit

Reagovat
guestikor

Jsem jediný, komu leze na nervy Lukáč na Canal+? Nejradši bych ho mutnul každý nás zápas, co komentuje

Reagovat
fenixLFC

z canal+ by som zrusil poborskeho

Reagovat
guestikor

Vsak on je jen host ve studiu, ne?

Reagovat
fenixLFC

ano ale tam ma sere

Reagovat
guestikor

Tak je to takový uspavac hadů, ale aspoň ti nedojebe celý zápas

Reagovat
fenixLFC

mne skor vadi ze melie uplne sracky vacsinu doby a cokolvek povie tak je presne naopak

Reagovat
Golasso

Strašně

Reagovat
elChe

Jojo

Reagovat
Nikikrew

Ako preco? Ved je suverenne najlepsi komentator u nas, spolu s Merciakom

Reagovat
Neutron

Podla mna uplne jeblo pracuje s hlasom, intonaciu myslim. Mna tym tiez brutalne vytaca.

Reagovat
Mastný Chobot

Merciak je najlepsi komentator / ucastnik klinickych skusani na experimentalne lieky

Reagovat
guestikor

Znalosti má, o tom žádná, ale sere mě ten jeho projev, kdy se tam pomalu snad udělá a jde z něho cítit, že Arsenal moc nemusí.

Reagovat
O.Giroud

Ja mám pocit, že ti komentátori nemusia žiadny tím fanúšik LFC povie, že nemá rád LFC, fanúšik ManUtd povie že nemá rád ManUtd a už ani Arsenal nemusí

Reagovat
guestikor

Zas tak se do toho nezaposlouchám, kdyz hrajou jiné týmy, ale zrovna u Arsenalu celkem bije do uší, jak každou spornou situaci hodnotí proti Arsenalu. Zápas proti Ville mě točil neskutečně. Hned měl o všem jasno a kupovodivu vše proti Arsenalu. Směšné bylo např., jak Saka šel sám a hned vyvolával po ofsajdu, kdyz to bylo hraniční a ještě nestihli ukázat ani opakovaný záběr. Ale třeba mu křívdím... Ale ze nemusí Artetu, tím mě už přesvědčil dostatečně

Reagovat
O.Giroud

Možno si ho pletiem aj s iným, ale hento čítal často ten je proti LFC, proti ManUtd na druhú stranu s tým Artetom tak plačkov nemusí dosť ľudí, ani Kloppa nemá rado veľa ľudí

Reagovat
aragorn

Platím si Toldo (podcast VAR premium) kde má svůj podcast a ujišťuji tě, že Artetu má víc než rád. Chválí ho tam kdykoliv může

Reagovat
Hlahart

Já mám dojem, že je to snad fanda United

Reagovat
Euphael

Reagovat
O.Giroud

Tak potom súhlasím, hrozný komentátor. Bolesť ho počúvať

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

tak pak ale z jeho komentovani bych to fakt nepoznal.

Reagovat
Hlahart

to bych z komentování leckterýho fanouška United tady taky nepoznal, že nám fanděj

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nikikrew

Ako vsimol som si ten hejt na Arsenal, som docela presvedceny ze niektorych hracov fakt nemusel, napr. Ozil, to bolo evidentne ale co sa tyka znalosti, plynulost komentovania a takmer bezchybnost, patri k spicke u nas.

Reagovat
Hlahart

Podle mě byl teda na začátku fakt top, i na United a věděl toho dost. Přijde mi ale, že dost upadl a mnoho detailů (ale dost významných) mu často úplně uchází. Nevím, jestli mají třeba méně prostoru pro přípravu.

Jinak když se to tady řešilo posledně, tak hodně lidí psalo o jeho intonaci atd., což mi přijde úplně v pohodě teda.

Reagovat
Busby babes

to mi prijde, ze je obecny, ta priprava je slaba. Jako chapu, ze to treba nemuzou sledovat jako fans, kteri jedou jen svuj klub, ale obcas tam fakt placaj kraviny. Nejlepsi je, kdyz opakujou nejakou tyden starou sracku z anglickeho bulvaru, ktera uz byla vyvracena.

Reagovat
O.Giroud

Není sa na čo sťažovať alebo ľudí nebaví rok počúvať istý hlas, keď to začalo chodiť na Canal tak bol najlepší a teraz už patrí k najhorším no

Reagovat
Neutron

Najhorsi asi nie, nejde vobec o znalosti, zaujatost alebo tak, mna uplne od zaciatku vytaca jeho intonacia, to ako od hlasu, kedy mu je ledva rozumiet prejde do totalne orgazmickeho. Ale to je cisto moj osobny problem, inak by som povedal, ze je Lukac fajn.

Reagovat
John Obi Mikel

Vyloženě mne neštve, ale z Canal Sportu je asi muj nejmin oblibeny.

Reagovat
guestikor

Za mě ho trumfne ještě Bosák

Reagovat
Hlahart

ten je fakt zdaleka nejslabší, co se povědomí o PL týká.

Reagovat
Neutron

Reagovat
blaugrana

Nie si. Jeho slovné spojenia a arogancia sršiaca z jeho hlasu je úplne nechutná.

Reagovat
guestikor

Reagovat
Remt

Mě třeba přijde jako jeden z nejlepších

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Horcmen

Nejlepší CZ/SK komentátor. Oproti tomu Bosák, hlavně po faktické stránce, to je katastrofa, bohužel, přitom by to mělo být naopak.

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Unai

Reagovat
Busby babes

ano!!

Reagovat
John Obi Mikel

TOMÁŠ SOUČEK

Reagovat
Witcher

To jako za West ham jen 10 borců dalo víc než jen 25golu

Reagovat
SunFells

V Premier League

Reagovat
Kixi Syhimour

West Ham

Reagovat
oli9

Reagovat
guestikor

https://arsenalist.com/f/whu-goal-0-1-2023-12-28.html

Kdyby se tam do toho nepřipletl Zinchenko, tak to Gabriel v pohodě odkopnul a nic z toho nebylo...

https://arsenalist.com/f/whu-goal-2-0-2023-12-28.html

Rohy bránime kombinovaně, ale s Mavrem měl jít Zinchenko, kterého se zbavil, jak malého dítěte a predskočil Gabriela. Tady jde ten gól za oběma, ale je do očí bijící, kolik gólů už šlo přes Zinchenka.

Reagovat
SunFells

To první je od něj podivné rozhodnutí, stejně jako minule proti Salahovi kdy se otáčel k lajně.

S tím druhým nemá nic společného, on má hráče pouze v počátku blokovat a zpomalit bez velké agresivity, Dinos si tam ještě trochu pomohl rukama.

Reagovat
Kiss Me Polka!

byly tam mnohem větší chyby od jiných hráčů, tohle je už zase hon na čarodějnice, který toxičtí fans Arsenalu vždy zvládali s gracii

Reagovat
martin.b

U prvního byl Zinchenko zase v lepším postavení míč odklidit, chybou byla za mě spíš špatná komunikace mezi oběma.

Reagovat
Csaplárova past

Chtel jsem napsat, ze je dobre, ze Gunners prohrali. Jak bude souboj o titul zase tesnejsi spolu se City. Ale Arsenal spis vypada, ze titul zase nechteji.

Reagovat
eder

Ale chtějí. Jen je tentokrát dohnala karma za házenkáře Ødegaarda...

Reagovat
O.Giroud

Tak karma nefunguje

Reagovat
jenage

Stačilo to napsat bez toho "tak".

Reagovat
SunFells

O co soutěžíte?

Reagovat
oli9

West Ham

Souček

Reagovat
Man__United

Nevím no, ale u Arsenalu mě chybí prostě top útočník, Nketiah má 5 gólů ale spíš střídá, Saka 5 gólů, Odegaard a Havertz 4 góly, stejně mě to ale na tým co bojuje a chce titul dost málo, jestli by třeba v lednu neměli jít po útočníkovi, třeba ten Toney se nabízí.

Reagovat
r.mrazik

Když přišel Jesus, tak hrál naprosto skvěle

Reagovat
norton

on je skvely hrac, len proste nedava tóko golov, kolko by sme potrebovali.

Reagovat
r.mrazik

hm, letos to je (kvuli zraneni?) celkem bida

loni mel v lize 27/11 coz uplne marny neni...plus teda hral fakt skvele

Reagovat
Golasso

Jako top útočník chybí a Toney by byl fajn, ale stejně musí přijít ještě větší dělo, jestli chceme stabilně hrávat o titul a mít reálnou šanci ho aspoň jednou za pár let vyhrát. My se hlavně potřebujeme zbavit squad players typu Nketiah a Nelson a zlepšit kvalitu základní sestavy v útoku na hrotu, případně výhledově přivést ještě nějakého top hráče na levou stranu. Pak se to tam může různě točit, bude dost alternativ na pomezí základu a lavičky pro různé scénáře, máme i dost univerzálů, ale nikdo nesmí být kvalitou cca pod Trossardem.

Reagovat
Bakary3

Tohle není náhoda, ale důsledek něčeho..

Za mě i nerotace od artety, jednak soupeř to už přečte, pak i ti hráči nemají trošku prostoru i na nějaký mentální oddych, nemá to stavu. Takhle to už táhnou druhou sezónu v kuse, pomalu ve stejným složení.

A prostě chybí mi HROT

Jesus me strašně sere. Když letí dobrý centr do vápna, on je vždy někde v prdeli.

Ať tam je frajer, kterej to tam bude bourat, sklepavat, vždyť tam jsou okolo všichni technický hráči, není třeba, aby se ten hrotak pořád motal někde všude jinde než já hrotu...

Reagovat
Kinky7

myslim ze jste uz prisli na to proc jsme ho pustili. Hrac je to super ale neni to proste hrotak

Reagovat
El Cid z City

Martinelli a Saka zopakovat to, co předváděli minulou sezonu nebo spíše vzhledem k jejich věku se ještě posunout o stupínek výš, tak si Arsenal lebedí s deseti bodovým náskokem na čele. Jsou to úžasná křídla, ale plány ne vždy vycházejí.

Reagovat
Bakary3

Martinelli a saka... Spis Jesus je dost starej na to, aby ten tým táhl. Od něj je to slabý

Reagovat
El Cid z City

Jesus je dost starej na to, aby každej pochopil, že to nikdy nebude jeho role.

Reagovat
kitas

Jesus je geniálny hráč pre top krídla. Na jeho postavu toho strašne veľa ustojí a je top do kombinácie. Urobí svojim pohybom mraky voľného priestoru. Jedine čím zaostáva za tú top špičku je že nemá top zakončenie a tým pádom nemá toľko gólov.

Reagovat
El Cid z City

Souhlas, dvě top křídla má, ale ty letos zaostávají za očeváváním..

Reagovat
SunFells

Tajemství teda

Reagovat
fff

Ange Postecoglou on VAR:

"The first penalty was so clear & obvious it only took them 3 minutes to make the decision."

"VAR picked up everything EXCEPT for one tackle that might have cost me another player!"

Dlho mu to jeho "byt na vecou" a akceptovat rozhodnutia rozhodcov v PL nevydržalo.

Reagovat
vitasrp

Na druhou stranu taky nevím, proč se ten zákrok Dunka nekontroloval a neřešila se červená, to byl totiž zákrok ala Gusto, kdy se ten kotník nepěkně otočil.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

pulka sezony, co by za to Klopp dal.

Reagovat
jk

Ta pointa je asi v tom, že jsou schopný tři minuty zkoumat něco úplně jasného ale úplně se vysrat na běžně redkový zákrok ne?

Reagovat
oli9

Tomáš Souček je desátým hráčem, který vstřelil za Hammers 25+ gólů v Premier League.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele